Δωστε μου τη καρεκλα κ ας πεθανω

e__st___-1ImageHandler.ashx

Δηλωνω αθεος και μετα τρεχω σε αγιασμους και αμολαω και περιστερια! Α ρε ΒΛΑΚΑ ακομη και εκει κολοτουμπα? Εσυ που ΔΗΛΩΝΕΣ ΑΘΕΟΣ, εσυ που ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ και μπηκες στη βολη ΜΕΤΑ την ορκωμοσια, ΕΣΥ που ζητησες ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ, σημερα δηλωνεις: Σημαντική μέρα για την ορθοδοξία, λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό? To περιστερι είναι το ιδιο με αυτό που παει και καθεται στον Καρατζαφυρερ? Τουλαχιστον κανα ενσημο του κολλατε του ζωντανου τοσες υπερωριες που χτυπαει να βλεπει το κάθε καραγκιοζη στας εορτας?

Συνεργασια με τους πρασινους οικολογους ο μπαρμπα-Φωτης. Αφου υπεγραψε τα μνημονια πριν κανα χρονο ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, μετα τα κατήγγειλε!!! Ελπιζωντας στο επικρατειας του ΒΛΑΚΑ. Βρε μπαρμπα Φωτη ακομη να μαθεις ότι ο λογος των απλυτων αριστερο-κουλτουριαρηδων εχει τη βαρυτητα μιας κουραδας στο νερο? Εγλυψες τον ΤΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ για να εισπραξεις μια μεγαλοπρεπεστατη ΡΟΧΑΛΑ. Μεχρι και με τον ανταρσυα κανει συνεργασια ο ΒΛΑΚΑΣ, δηλαδη αναρχικο-μπαχαλακηδες που καινε ζωντανους ανθρωπους στη Marfin μπας και παρει εστω το 0,1% και εσενα σε εφτυσε. Βρηκες όμως γερο πατημα: οικολογοι πρασινοι. Πως το ελεγε ο Χαρρυ πριν 35 χρονια? ελα να πρασινισουμε και πρασινα να ζησουμε κι απο την πρασιναδα μας να φαει κι η γελαδα μας…

Ο άλλος ο ΤΣΥΡΙΖΕΟΣ ο ΑΒ διαβαζω πλεον κυκλοφορει ΜΟΝΙΜΑ με αστυνομικη συνοδεια. Στις συνεδριασεις του ΔΣ είναι πλεον μελη και τα ΜΑΤ (αυτά που θα καταργησει ο προεδρος Αλεξης) μιας και δεν τολμαει μονος του ουτε για κατουρημα να παει. Αυτό θα πει δημοφιλης ηγετης του λαου. Τεσσερις μηνες (4) μετα την αναληψη να πεφτει το κραξιμο και η ροχαλα συννεφο.. Τι ΜΑΤ να καταργησετε ρε απλυτοι που αμα (φτου φτου) γινει κανα θαυμα και ‘κυβερνησετε’ όχι ΜΑΤ αλλα ένα task force από SAS, MOSAD και FSB θα θελετε για να βγειτε από το σπιτι σας με τις μαλακιες που ξαμολατε κάθε μερα:

ΧΕΡΙ!!!! Στον Καρελια εβαλαν χτες που τολμησε ο αλητης (ακουσον ακουσον) να δωσει bonus στους εργαζωμενους του επειδη πηγε καλα η χρονια περσυ! Ακου εκει τι εκανε το κολοπαιδο. Εδωσε λεει 1,5 χιλιαρικο στο κάθε εργατη του ως bonus μονο για περσυ ενώ όπως λεει ακριβως παρακατω:

‘’ Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο καπνοβιομήχανος, ότι από τα κέρδη του, άρα και αυτά τα επιπλέον που αποκόμισε από την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων, το μεγαλύτερο μέρος θα επενδυθούν στην βιομηχανία…….Όμορφα;;

Άρα το λιγότερο μέρος των κερδών του, θα μείνει, νόμιμα στις τσέπες του, και κατά το δοκούν ο ίδιος, θα το χρησιμοποιήσει για να χτίσει μία νέα βίλα που θα χαρεί τα επόμενα 30 χρόνια, για να αγοράσει κάποιο νέο αυτοκίνητο που θα χαρεί τα επόμενα 5 χρόνια, για να πάει ένα οικογενειακό ταξίδι σε κάποιο εξωτικό μέρος με την οικογένεια του, που θα του μείνει σαν ανάμνηση για τα επόμενα 40 χρόνια….Ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;;

Το μεγαλύτερο μέρος των κερδών του, άρα και αυτών των επιπλέον λόγω της αυξημένης απόδοσης των εργαζομένων του, θα τα επενδύσει, είπε. Θα αγοράσει μηχανήματα, εξοπλισμό, θα κάνει κάποιες ίσως επιπλέον παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις προβολής, με στόχο αυτά τα αυξημένα φετινά κέρδη, να του φέρον και άλλα κέρδη, τα επόμενα 5, 10, 20 χρόνια. Έτσι λειτουργεί ο Καπιταλισμός άλλωστε! Έτσι αφού θα επενδύσει τα επιπλέον κέρδη για να του φέρουν νέα κέρδη τα επόμενα χρόνια, ο εργαζόμενος του, βέβαια, αυτή την αυξημένη κερδοφορία, την είδε στην τσέπη του μόνο για ένα χρόνο!!!!! Δίκαιο;; ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΝΤΩ……’’

NAI ONTΩΣ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ του ΤΣΥΡΙΖΑ!!! Ο οποιος εχει τη λογικη ότι ο κάθε επιχειρηματίας κανει το μαγαζι του και ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, για να μη κανει νεες επενδυσεις με τα κερδη του, να μη κοιταει να βελτιωσει το μαγαζι του και κυριως να μη βγαλει χρηματα! Κατά τον ΤΣΥΡΙΖΑ που εκανε και επερωτηση!!!! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ… για την αλητεια αυτή του Καρελια, οι εργαζωμενοι επρεπε να παρουν ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ισες με τη ΣΥΝΟΛΙΚΗ κερδοφορια της επιχηρησης. Να είναι δηλαδη ΜΕΤΟΧΟΙ στα κερδη και εργαζωμενοι σε όλα τα αλλα: ζημιες- εξοδα-νεες επενδυσεις κλπ

Aυτη είναι η νοοτροπια του ΤΣΥΡΙΖΑ για το επιχειρειν στην Ελλαδα! Κανει επερωτηση στη βολη γιατι λεει απελυσε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) εργαζωμενους!! Ενώ προσελαβε 35 νεους την ιδια χρονια και εχει δωσει σε 2 ετη ΠΕΝΤΕ (5) ΕΚΚ ΕΥΡΩ σε παροχες ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να δωσει προς το προσωπικο του!!! Παραλληλα (από στοιχεια της εταιρειας) πληρωσε περσυ 400εκκ φορους, εδωσε 7 εκκ σε ασφαλιστικα ταμεια και εφερε 170εκκ ευρω συνναλαγμα..

Ακους εκει ο αλητης τι κανει?

Ρε εμεις θα αμολαμε περιστερια, θα αμολαμε ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ και θα βαραμε νταουλια να χορευουν οι αγορες.

ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Δωστε μου τη καρεκλα κ ας πεθανω

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ως καλαματιανος μπορω να επιβεβαιωσω οτι εργοδοτης σαν την οικογενεια Καρελια δεν υπαρχει στην ελλαδα !
    το επισης εντυπωσιακο ειναι οτι δεν εχει προκαλεσει ποτε αρνητικα την κοινωνια της καλαματας, αντιθετως η οικογενεια ειναι γνωστη για τη σεμνοτητα της και την κοινωνικη της προσφορα , ιδιατερα στα πολιτιστικα δρομενα….

    οι παροχες προς τους εργαζομενους δεν ειναι καινουρια ιστορια αλλα η εταιρεια εχει μεγαλη παραδοση που την εχει καταταξει στη συνειδηση του μεσου καλαματιανου ως καλυτερη εργασιακη προοπτικη και το ιδιο το δημοσιο.

    τα χριστουγεννιατικα μπονους της εταιρειας αφορουν ολους τους εργαζομενους που λαμβανουν επιδομα γαλοπουλας αξιας 200 ευρω καθως και μπονους αναλογικα με το μισθο τους και την οικογενειακη τους κατασταση.
    στη χριστουγεννιατικη γιορτη μοιραζονται δωρα στα παιδια και το “φλουρι” της βασιλοπιτας μοιραζεται με κληρωση σε 70 νομιζω εργαζομενους και η αξια του ειναι αν θυμαμαι καλα στα 500 ευρω!
    επιπροσθετα οποιος δεν εχει απουσιασει περισσοτερο απο την κανονικη του αδεια , λαμβανει πριμ παραγωγικοτητας υψους 800 ευρω.
    καθε εργαζομενος του οποιου το παιδι εχει πετυχει στις πανελληνιες εξετασεις , λαμβανει επισης μπονους σπουδων καθως και ενα λαπτοπ με χαρακτηριστικα τελευταιας τεχνολογιας για το ξεκινημα των σπουδων του.

    ο διος ο καρελιας εχει δηλωσει στο παρελθον σε ερωτηση δημοσιογραφου για το αν σκεφτεται να μεταφερει σε φτηνοτερη χωρα παραγωγης την παραγωγη του οτι κατι τετοιο δεν θα το εκανε ποτε γιατι οι εργαζομενοι του ειναι καταρτισμενοι και ικανοι στη δουλεια τους και αυτο ειναι το ζητουμενο ενος επιχειρηματια που σεβεται την επιχειρηση του.

    να προσθεσω οτι μολις το 15% της παραγωγης του εργοστασιου αφορα την ελληνικη αγορα ενω το 85% αποτελει προϊον προς εξαγωγη!
    η μειωση προσωπικου δε γινεται με απολυσεις αλλα με συνταξιοδοτηση ( με παρα πολυ καλη συνταξη) παρ’ολο που οι συγχρονες μεθοδοι παραγωγης και οι συγχρονες μηχανες απαιτουν ασυγκριτα λιγοτερο προσωπικο.

    παμε τωρα στις περιβοητες 2-3 απολυσεις που εγιναν περυσι αφορουσαν καποια λαμογια της εργατικης ταξης.
    πληροφορια απο φιλους μου που εργαζονται στον καρελια.
    οι δυο εκ των απολυμενων , ειχαν ως αντικειμενο εργασιας τη συνοδεια με αυτοκινητα και εξοδα της εταιρειας , των φορτηγων που εκαναν διανομησ τη βορεια ελλαδα.
    αυτοι λοιπον οι συνοδοι ελαμβαναν εκτος του μισθου και καποια προσθετα επιδοματα εκτος εδρας , εξοδα ακριβων ξενοδοχειων ,μπονους κλπ κλπ
    οταν η εταιρεια επικαλουμενη μειωση λειτουργικου κοστους τους εκοψε δρομολογια ( δλδ μπονους και οχι τακτικο μισθο) αυτοι ξινισαν.
    οταν τους ειπε να συνοευσουν φορτηγο σαβατοκυριακο (με αποτελεσμα να χασουν το σουκου οπως αυτοι ειχαν σχεδιασει αλλα να το πληρωθουν κανονικοτα συμφωνα με το νομο) αυτοι σηκωσαν μπαντιερα επαναστασης εντος του εργοστασιου !
    νομιζω οτι αυτονοητο ειναι πως καθε εργοδοτης τιμωρει τετοιου ειδους χαριστια και απειθαρχια…
    ο καρελιας ανταμοιβει πολυ καλα αλλα δυο πραγματα δε συγχωρει σε εργαζομενο του:
    α) απειθαρχια σε εργασιακη αναγκη
    β) να σε δει να καπνιζεις τσιγαρα αλλης μαρκας

    για να κανεις κατι απο αυτα τα δυο , θα πρεπει να εισαι μαλακας με πατεντα!

    παντως σε καθε εργατικη κινητοποιηση παντα υπηρχε αντιπροσωπεια των εργαζομενων της επιχειρησης και με τη συμφωνη γνωμη της εργοδοσιας…

    τωρα για τους συριζαιους , τι να πεις…

    το καλυτερο προεκλογικο οπλο της ΝΔ σε αυτες τις εκλογες ειναι οι δηλωσεις και οι συμπεριφορες των συριζαιων….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλη χρονια να ειμαστε γεροι για να διαφωνουμε! και να συμφωνουμε φυσικα. Η γνωμη μου: o Eλληνας στη πλειοψηφια του μπορει να εχει 500 κακα αλλα σαν λαος ειναι νοικοκυρης. Η δε απειθαρχια και τεμπελια του ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ επι 30+ χρονια απο τους αριστερους που δεν κυβερνησαν ποτε αλλα σημερα ειναι γεματα τα ψηφοδελτια απο κομματαρχες υπουργους πρωην ΠΑΣΟΚ και διαφορους ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ που εμαθαν στο ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ αλλα μετα ετρωγαν απο το δημοσιο τις επιδοτησεις τα δανεια και τις προμηθειες (ειτε απ ευθειας ειτε διοριζωντας) της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ δηλαδη των ΕΞΩ, που σημερα με τοση σπουδη θελουμε να τους ‘χορεψουμε’ επειδη ζητανε να σταματησει πλεον να εχει καθε σπιτι απο 2 cayenne…
    H κριση παρα πολλα δεινα και κακα αλλα και ενα μεγαλο καλο: ξεσκαρταρησε σε μεγαλο βαθμο η σαβουρα στην αγορα και εχουν μεινει πλεον (οσο το δυνατον) ανθρωποι που κοιτανε τη δουλεια τους σοβαρα. Δεν ειναι ο Καρελιας ΠΟΥ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ (δεν το ξερω) ειναι οτι ειναι.Ειναι και αλλοι π.χ ο Σκλαβενιτης η ο Γιωτης τον οποιο και γνωριζω προσωπικα απο μικρο παιδι και ειναι και ΑΕΚΑΡΑ αρρωστος. Ανθρωποι σοβαροι χαμηλων τονων που κοιτανε τη δουλεια τους και δεν ειναι ΦΑΤΑΟΥΛ δηλαδη. Ανθρωποι που ΣΕΒΩΝΤΑΙ τα μαγαζια τους και το κοσμο που τα εχει κανει αυτο που ειναι δηλαδη τους πελατες τους και τους εργαζωμενους τους, επειδη αυτα που εκαναν εγιναν απο τη ΔΟΥΛΕΙΑ τους επι χρονια και οχι επειδη πηραν μια επιδοτηση ενα δανειο μια δουλεια στο δημοσιο οπως κατι θειοι και κατι βωβοι βγενοπουλοι και μπομπολο-λαμπρακηδες… που σε 5-10-15 χρονια εγιναν δισεκατομυριουχοι απο τις συμβασεις.
    Που ειναι ο large βγενοπουλος με το marfin group της Ολυμπιακης της superfast του βαζελου κλπ? Που ειναι ο μιδας που οτι επιανε γινωταν χρυσος και τα βουλιαξε ΟΛΑ? Μεχρι και η vivartia που ειναι βασικος παικτης ΑΠΑΤΗ παει κλεινωντας συνεχεια θυγατρικες..
    Που ειναι η χιλιομετρικη χρεωση που επρεπε να εχει κανει στην Αττικη οδο ο μπομπολας εδω και χρονια? Πληρωνεις 2,80 ειτε πας ολη την οδο Μαρκοπουλο-Ασπροπυργο ειτε βγεις στην πρωτη εξοδο.. Αυτο το καθε ΒΛΑΚΑ ΑΠΛΥΤΟ δεν τον ενοχλησε. Τα 2,5εκκ ευρω (1 δις δραχμουλες) που μοιρασε bonus στον απλο κοσμο να κανει γιορτες πιο ανετα ο Καρελιας ενοχλησαν βλεπεις!!
    200 ευρω επιδομα ‘γαλοπουλας’ και 800 αμα δεν εχεις λειψει παραπανω απο τη ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑ, αν εισαι δηλαδη normal στις υποχρεωσεις σου ειναι minimum 1000 ευρω για ολους οπως λες.
    Ε αυτο ειναι απαραδεκτο!
    Αυτοι ολοι λοιπον για τους ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΣΗΜΟ ειναι εχθροι.

  3. Ο/Η bandog λέει:

    ειναι δεδομενο οτι τετοιοι εργοδοτες ειναι οι απολυτοι εχθροι της αριστερας αφου με τετοιους εργοδοτες δε θα εχει λογο υπαρξης , εκτος απο το να προωθει κανα gay parade ή να στηριζει καποιον επαναστατη καταδικο με μηδεν ενσημα στου ζωη του που εκανε ληστειες για το δικιο του εργατη….

    δυστυχως η μεταπολιτευτικη αριστερα στην ελλαδα εφερε την αναιδεια , τη μπαχαλοκουλτουρα , την ασεβεια σε νομους και θεσμους…
    φανταζεσαι ποτε εναν ηγετη αριστερου ευρωπαϊκου κομματος με κυβερνητικη προοπτικη να καλει τον πολιτη να μην ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις του προς το κρατος, να προτρεπει καταληψεις δημοσιων χωρων ή να παιρνει απο το χερι λαθρομεταναστες και να τους σπιτωνει σε δημοσιο πανεπιστημιο ?
    την επομενη θα ειχε παρεμβει εισαγγελεας…

    δυστυχως στην ελλαδα εκτος απο κριση οικονομικων εχουμε και κριση ιδεολογιων και ισως η δευτερη να ευθυνεται για την πρωτη περισσοτερο απ οσο νομιζουμε….