To πρωτο ανεκδοτο το 2015

arkoudogyftos

Χαιρωμαι που εστω και με καθυστερηση εξαμηνου ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ εδώ μεσα και εντελως συμπτωματικα γινωνται οσα κατά καιρους φωναζουμε. Άλλοτε πιο αργα αλλοτε αμεσα. Πριν 2-3 μερες φωναζα ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ. Ε μετα από 2 μερες ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ και ξεκινησαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νομικες διαδικασιες για την διασφαλιση των συμφερωντων της εταιρειας ΤΟΥΣ!

Με ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ εχετε να κανετε πλακωστε τους στα νομικα να δεις πως κανουν πισω θελουν δε θελουν. Ένα ματσο ΚΟΤΕΣ είναι τι τους κοιτατε? Πεταξτε τους εξω τα σκουπιδιαρικα που ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ το οικοπεδο σας, ΠΕΡΙΦΡΑΞΤΕ ΤΟ, ζητηστε την αδεια του Δασαρχειου και καθαριστε ολη τη μπιχλα. Ενημερωστε τον ΗΛΙΘΙΟ ότι καθαριζετε και απαιτηστε (είναι υποχρεωση του δημου) να ερθουν να τα μαζεψουν με φορτηγα ΤΟΥΣ. Αν δεν ερθουν ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ. 5 μηνες ΟΥΤΕ ΓΟΠΑ δεν εχει μαζεψει ο οικολογος…Κοψτε ΟΤΙ σας αφηνει ο νομος από δεντρα και δωστε τα καυσοξυλα στο κοσμακη κοινωνικη προσφορα (εστω αυτά τα 50 δεντρα).

Καντε ΜΥΝΗΣΗ στον ΑΒ για παρακωληση στην υψομετρικη, καντε μυνηση στον ΑΒ που εδωσε ανθρωπο ότι εκανε επεισοδια ενώ αυτος ηταν στη δουλεια του. Κραξτε τον ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ότι έπικαλειται ένα νομο (κουκουλας) που καταψηφισε στη βολη.

Εισαστε (όπως λετε) νομιμοι σε όλα? Καντε μυνηση για διαφυγωντα κερδη για οσο διαστημα κωλυσιεργεί ΙΣΗ με τα εξοδα που εχει η ομαδα στο ΟΑΚΑ. Ποσα δινετε στο ΟΑΚΑ? 300 χιλιαρικα το χρονο? Καθυστερει και δεν απαντα επι 6 μηνες? Καντε του μυνηση για 150 χιλιαδες ευρω.

Βαλτε 10 ‘αγανακτησμενους’ να του τραβηξουν άλλη μυνηση για εστια μολυνσης που είναι η ΜΠΙΧΛΑ που λεγεται παρκο με ευθυνη του ΑΒ και για ότι άλλο μπορει να φανταστειτε. Βαλτε τον κάθε εβδομαδα να τρεχει στα δικαστηρια και να πληρωνει τα λεφτα του δημου.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ…

Παμε στο ανεκδοτο: Ενας γιατρος, ενας ‘τεχνικος διευθυντης ‘, ενας πρωην ποδοσφαιρηστης, και ενας προπονητης μικρων ομαδων πηγαν να δουν ένα προεδρο δεκαπανταμελους για να ‘συζητησουν’ για ένα επιχειρηματικό project που δεν αφορα κανενα από ολους αυτους. Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδη κανουν οι γεροι στα καφενεια.

Ρε ΑΣΧΕΤΕΣ που μου θελετε και επικοινωνιες: Εκπροσωπήθηκε σημερα η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ στη συνατηση με το βλακα? Αν ναι ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ και με ποια AGENDA? O Σερβος είναι επισημη ΑΕΚ η όχι μιας και είναι υπαλληλος της?

Ο άλλος ο ΒΛΑΚΑΣ που το παιζει αρχηγος κομματος σας φωναξε (και εσεις ως ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΗΓΑΤΕ) να σας πει τι? Ότι δεν μπορει λεει το κομμα να επεμβει στο δημαρχο? Σοβαρα? Εκει που μπορουσε να επεμβει το κομμα δηλαδη στη ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ τι υποσχεθηκε πριν και τι ψηφισε μετα ο κολοτουμπας? Αν δε μπορει να επεμβει ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΕ? For tea and biscuits η για να βγαλει άλλη μια ανακοινωση classic τσυριζα οπου λεει λεει αλλα δε λεει ΤΙΠΟΤΑ? ΔΕΝ δεσμευεται ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ και αλλα λογια να αγαπιωμαστε. Η κυβερνηση του ΤΣΥΡΙΖΑ (με αυτό το πλευρο να κοιμασαι) ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ την ωρα που βλεπουμε ότι η διαφορα εφτασε στο 3% από τον άλλο ΙΣΑ ΙΣΑ να μη χασουμε ψηφαλακια. Εδώ από τη μια βαφτιζουμε το παιδι μας Ερνεστο ( από το Τσε…) με ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ διαδικασια και από την άλλη αμολαμε περιστερια σε ορθοδοξη τελετη. Ο ΑΘΕΟΣ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ για να ‘βαφτισεις’ το παιδι σου προς τιμην ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ? Παλι καλα που δεν το ειπε ΙΩΣΗΦ η ΚΑΡΛ. Η ΑΔΟΛΦΟ. Γιατι εκ των πραγματων εχουν καμμια διαφορα ο ΙΩΣΗΦ από τον ΑΔΟΛΦΟ? Συναιτερακια ηταν μεχρι που τα σπασανε στο μοιρασμα της πιττας. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ εκαναν. Νταχαου και Αουσβιτς ο ενας, ΓΚΟΥΛΑΓΚ ο άλλος.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΣΥΡΜΑ για ΜΑΥΡΟ σε όλα τα μεσα που επηρεαζετε (να βγει και κανα γενικοτερο καλο από αυτή την ιστορια) όπως εκανε ο Φαταουλ στο Πειραια. Ποσοι ΑΕΚτζηδες ψηφιζουν? 300-500 χιλιαδες? Ας χασει τοσους ψηφους και αστον μετα να δει αν μπορει να μιλησει στον ΑΒ να κοψει τις μαλακιες. Αστον μετα ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ αυτό το συνονθύλευμα των απλυτων, να αμολαει περιστερια, κοτοπουλα κορμορανους και ότι άλλο θελει. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ με το βαζελο που του κοβει τα 7εκκ για τη λεωφορο και του εκοψε και το Βοτανικο για να θαυμαζει τη χαβουζα… και ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ.

ΥΓ Στη φωτο ο μαγκας που δεν δινει δεκαρα ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ- μιας ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ είναι τσεπη του ΤΣΥΡΙΖΑ!! Θαυμαστε παρουσιαστικο ΚΟΥΡΑΔΑΣ και οργανωση γραφειου- αλλα αλσος ΝΦ- ανθρωπου που είναι διεθυντης εταιρειας και εφημεριδας εν ετη 2015! Ένα χαρτι να του ζητησεις θελει 2 μερες ψαξιμο αναμεσα στη ΜΠΙΧΛΑ να το βρει και αμα… Αυτος βαρυμαγκας ο πολλα βαρυς (αλλα παγκαλου) θελει να κυβερνησει…

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to To πρωτο ανεκδοτο το 2015

  1. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω απολυτα.
    τα γραφαμε πριν μερικους μηνες. το συνειδητοποιησαν εστω και αργα στην ομαδα …

    ΥΓ: σημερα η ομαδα μας εφτιαξε τρελα. σε καμια φαση του αγωνα δε φοβηθηκαμε το αποτελεσμα και η εμφανιση ηταν μεγαλης ομαδας με βαρια φανελα…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σήμερα μετα απο ίσως χρόνια είδαμε κανονική ΑΕΚ, μόνο μπράβο έχω να πω και χάρηκα πολύ για τον Αντάμ

  3. Ο/Η bandog λέει:

    για να ειμαστε εντιμοι , θα πρεπει για τη σημερινη εμφανιση ομαδας και παικτων να πουμε ενα μπραβο και στο Δελλα και ας ειναι διστακτικο και συγκρατημενο…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειπαμε νομιζω. δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να πω κατι καλο και μπραβο για καποιον αν παρουσιαζει εργο. ΑΥΤΟ θελουμε και αδιαφορο μου ειναι αν λεγεται Δελλας, Κετσπαγια, Λιπι η Πεπ. Το μονο που ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ειναι τον ΔΙΣ προδοτη ΣΕΡΒΟΓΑΥΡΟ. Γιατι οποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να τη ξαναζησει. Απο την αλλη εχει πολυ δρομο οταν εδω και 6 μηνες (ας πουμε οτι περσυ δεν τον κρινουμε) με ταλαιπωρει και επαιξε ΕΝΑ ματς καλα.

  5. Ο/Η bandog λέει:

    τους παρεξηγησαμε…

    δεν ειναι οτι δε θελουν να φτιαξουμε γηπεδο στη φιλεδελφεια …

    απλα θελουν να το φτιαξουν αυτοι το γηπεδο και να μας το κανουν δωρο…