Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

Φαντάζομαι θα έχετε δει το προεκλογικό σπατάκι της Ν.Δ. Οπου ο ανώτατος υπάλληλος που χαιδευτικά η Αμερικανική πρεσβεία και οι φυλλάδες των νταβάδων αποκαλούν “πρωθυπουργό”, για τις ανάγκες του ρόλου, “κατέβηκε” σε μια αλάνα. Για να καθησυχάσει τους μικρους ΑΕΚτζίδες που έπαιζαν μπάλα,λέγοντάς τους,διαβεβαιώνοντας τους δηλαδή πως “η καινούρια ομάδα χρειάζεται καινούριο γήπεδο. Και εμείς της το φτιάχνουμε το καινούριο γήπεδο…

Ούτε ο ίδιος ο Μελισσανίδης δηλαδή να έκανε το σποτάκι. Πόσο πιο πειστικός πια να γίνει και πόσο πιο προφητικός ο υπάλληλος;
Και κατέληξε το βλακόμουτρο από τη Μεσσηνία,καθησυχάζοντας τα παιδιά λέγοντας τους: “γι’αυτό,πηγαίνε εσύ
να δουλέψεις και αφήσε μας εμάς να τον παίξουμε.Αυτό να πεις στον πατέρα σου”…
…Η κάτι τέτοιο.

Ποια άλλη τρανταχτή απόδειξη θες πια, μικρέ αλλά και μεσήλικα ΑΕΚτζή,πως η “Αγία Σοφία” θα χτιστεί και μάλιστα θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμα που είχε θέσει ο Ιουστινιανός στους Αρτέμιο και Ισίδωρο: 5 χρόνια περίπου.
Ειμαστε μέσα στα σχέδια. Εχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ανακοίνωση του γηπέδου και μένουν ακόμα άλλα 3 για την υλοποίηση των σχεδίων. Αρα,πάμε καλά.

Κατά τα άλλα, “ζε σουί Σαρλί”.
Για πότε μαζεύτηκαν οι ηθοποιοί-αρχηγοί κρατών και πίάστηκαν χέρι-χέρι,για πότε τυπώθηκαν οι κονκάρδες και έφτασαν μέχρι το Χόλυγουντ,για πότε το “κύμμα της τρομοκράτίας” προερχόμενο από τα καταγώγια της CIA σκέπασε την-κατά τα άλλα “άμωμη” “άσπιλη” και “αμόλυντη”- Δυτική Ευρώπη,κανείς δεν το πήρε πρέφα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

  1. Ο/Η iakovos λέει:

    Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα στην Μέση Ανατολή :
    Συνεργασίες & Συγκρούσεις
    http://iakovosal.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html