Overqualified

original

Χτες ειδα την ομαδα μετα από καιρο, ειχα δει και λιγο α’ και το β’ με τη Χαλκηδώνα. Πραγματικα εχει αρχισει και στρωνει? το αγωνιστικο προσωπο. Βλεπουμε πλεον 2-3 δουλεμενες επιθεσεις δηλαδη, μιας και από τη μεση και πισω δεν βλεπουμε κατι γιατι απλα δεν υπαρχει αντιπαλος να περασει τη σεντρα. Τον οποιο αντιπαλο περιμενα φυσικα να είναι η Χαλκηδωνα που είναι μια χορτα νεροβραστα. Από τη Καλλιθέα που ελαμπε ο ….Φαγιε τι να περιμενω δηλαδη?

Επειδη όμως ειμαι και περιεργος εγω καπου ανησυχω με τη αρμαδα. Εχωντας παντα ως κριτηριο τα 3-5 δυσκολα ματς του χρονου και την παραγωγη ποδοσφαιρου ως στοχο. Όχι φυσικα πρωταθλημα και άλλες βλακειες. Αυτά είναι για το Κωστα που δεν ηθελε σεντερ φορ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ αλλα τωρα αποθεωνει το ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ-ΙΒΑΝ (επικο χτες ένα κοντρολ κατω από τη σεντρα με το καλαμι!!! που εστειλε τη μπαλλα γυρω στα 20 μετρα πισω και το Σαρρη να τη κυνηγαει…) και ζηταει νέο καυσοξυλο τυπου Αλμειδα: ο πορτογαλος φανης γκεκας στα 31 του τωρα και 32 όταν ερθει. Με 800 το χρονο όταν ο Μ.Ο των συμβολαιων είναι φετος 150 και αμα. Βεβαια από τον Κατσουρ των 35-36 ο καρπουζας στα 32 είναι μια βελτιωση. Φανταζωμαι στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΑΕΚ365 ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ εις το ονομα της αγαπης του… εχει ένα ‘ρεπορτερ’ (λεμε καμμια μαλακια τωρα μη γελατε) που παιρνει 10,000 ευρω μισθο και ολους τους αλλους με 800 ευρω.

Παμε όμως πισω στην ομαδα. Φυσικα αντιπαλος δεν υπαρχει. Αυτό βεβαια δεν είναι κακο αυτους εχουμε με αυτους παιζουμε. Τι να κανουμε δηλαδη? Να κατεβασουμε τα στανταρ μας για να κανουμε ντερμπυ τα παιχνιδια?

Αν δε δεις και τους αντιπαλους μας (να πουμε και στο Κυπελλο για φετος?) από του χρονου είναι ολοι παρε τον έναν και βαρα τον αλλον. Ο Gay με τον Μητρογλα και τον Μποτια, και ο Παναγιτσας με τον πνευματικο που σε ένα μηνα μεσα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ (γιατι είναι κατορθωμα) να κερδισουν το Gay να είναι +5 και να σφυριξουν ληξη αρχες Δεκεμβριου με αποτελεσμα να είναι στο -2. Ρουφηξε 4-3-3 ο Παναγιτσας σε 3 ηττες και αλλα 3 σε 2 νικες απενατι στο Κομποτιακο με ένα πεναλτυ μουφα και στον Νιονιο που το γκολ του στο 90 ισως ο Ρωσσος να μη το ακυρωνε. Που πας ρε καραμητρο με 13 γκολ παθητικο σε 5 ματς? Σε απεκλεισε η κερκυρα και η καλαμαρια όπως σε απεκλεισε η αναλογη καλαμαρια της γαλλιας στην ευρωπη και ηθελες και πρωταθλημα?? Ε ρε πλακα που εχετε ρε αχρηστοι. Σας φταει η διατησια και το κρατος των αθηνων παλι? Η ξανθη τα γιαννενα και η τριπολη είναι το κρατος των αθηνων που σας εριξαν ΔΕΚΑ (10) γκολ σε τρια ματς?

Πιο κατω από αυτους τους 2 είναι ο τουιτι. Με το καρελη και το κλωναριδη. Με το μπουρμο και τον πετριτς. Που πηρε το αλβανακι για να κανει πορεια στο πρωταθλημα.. No comment.

Αντε και ο Αστερας.

Μετα είναι το χαος. Ομαδες που τα παρατανε και αποχωρουν όπως η Νικη αλλα με τον μεγαλομετοχο να κανει λεει προταση στον Πας για να τον παρει. Ωπα ρε επενδυταρα. Γυρνα πισω πρωτα ΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ από τη Νικη με τηλεοπτικα συμβολαια και ΕΠΟ που θες να ξανα-επενδυσεις..

Επομενος στη λιστα ο ΟΦΗ με καταλυτικη ημερομηνια τις 25-01 που τελειωνει το λαδι των τσαμπα. Ερχεται και ο Εργοθρυνος και ακολουθουν και αλλοι..

Κανονικα λοιπον με τις προσθηκες που λεμε ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ το πρωταθλημα του χρονου πρεπει να το παρεις με σβηστες μηχανες.

Το σουηδο δε μπορουμε να το κρινουμε μιας και το ματσακι χτες ηταν παρωδια. Οι βορειο-ευρωπαιοι παντως είναι ‘τιμιοι’ και αυτό που εχουν θα στο παιξουν στο 80% των παιχνιδιων τους. Δε θα σε κοροιδεψουν σε γενικες γραμμες και δε θα σου δημιουργησουν θεματα. Αν είναι παικτης του 7 θα σου παιξει 2 ματς για 5, 6 ματς για 7 και αλλα 2 για 8. Δυσκολα θα δεις ματς του 3 και του 10.

Καλα παμε. Τους ιτς να ξεφορτοθουμε: κατι βλαμμενα τυπου Ζοριτς που περιφερωνται ασκοπα στο γηπεδο χωρις να ξερουν τι κανουν και κατι ΓΙΔΙΑ τυπου Μπεεεεσεβιτς. Τα χατ τρυκ με το καλαμι απεναντι σε Καλλιθεες δε μου λενε τιποτα. Όπως τιποτα δε μου λεει το οντως ωραιο σουτ στο δευτερο γκολ. Ωραιο σουτ ειχε κανει και ο Τσανκο στο Γκαλινοβιτς από 40 μετρα τοτε και γελαγε ολη η Ελλαδα.

ΥΓ1 Εχουν πλακα οι Γαλλοι… Ο κλασσικος λαος της φαπας με τη περιφημη γραμμη Μαζινο που κατερρευσε σε 3 μερες μεσα…Ο λαος που εχει το copyright της αποτυχιας με τη λεξη Βατερλω..

ΥΓ2 Καλα το παει ο ΒΛΑΚΑΣ με την ΑΕΚ. Πρεπει να εισαι πραγματικα ΗΛΙΘΙΟΣ για να τα βαλεις με μια ομαδα του ΠΟΚ πριν τις εκλογες!

ΥΓ Μαρτιο τελειωνουν τα αποθεματικα των τραπεζων συμφωνα με το υπουργειο οικονομικων. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Απλη ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ξερεις?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.