Α Ε Κ – ΧΑΝΙΑ

Με το χαμόγελο ξεκινήσαμε για το γήπεδο. Έχουμε γλυτώσει πλέον τις ευθύνες. Η κίνηση φίλων ΑΕΚ, έκανε ματ με την ΑΜΚ και μας κατέστησε μικρομέτοχους, χωρίς μάλιστα δικαίωμα αγοράς σε επίπεδο παλαιότητας. Αυτά φυσικά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, που ξαφνικά δημιουργήθηκε μια μαζική κίνηση ΑΠΟ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ, που θελουν να το παίξουν και μπροστάρηδες σε κάποια λαϊκή βάση. Με κάποια Αρκάδη μάλιστα επι κεφαλής. ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.

Το χαμόγελο βέβαια ψιλοκόπηκε με το κρύο που άρχισε να επικρατεί. Κάποιοι βέβαια είχαν άλλες απορίες. Για την ενίσχυση της ομάδας μιλάω, που έχει τρεις στόχους δήθεν, με αποκορύφωμα το κουφό περί σέντερ φορ. Μόλις έχεις παρει φορ, ακόμα δεν τον έχεις δει να παίζει και ψάχνεις εκεί ενίσχυση; Αριστερά δεν έχεις και τίποτα σοβαρό, και ψάχνεις δεξί μπακ; Έχεις δεύτερο τέρμα; Έχεις δεύτερο αμυντικό χαφ; Μην πλακώσω τώρα τις ερωτήσεις και χάσω κι άλλη ώρα. Εν πάσει περιπτώσει, ελευθερία υπάρχει στα ερωτήματα όσο δεν υπάρχει ΣΔΟΕ να ψάξει την ένωση φίλων και το πόθεν έσχες των μελών της.

Το πλήρες ρόστερ λοιπόν, ξεκίνησε με κάποιον Ντούνη μέσα, με τον Πεταυράκη που ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί προωθείται αφού δεν έχει σέντρα, κάποιον Ρόβα και δυό φορ παρατεταγμένους σε ένα πεντάμετρο απόσταση. Ο Σουηδός, έμεινε απ’ έξω αφού ο Δέλλας σκέφτηκε οτι από εκείνη την χώρα δεν έχουν την φοβερή φυσική κατάσταση των Ελλήνων, κι άρα δεν βγάζει απανωτά παιχνίδια, και πόσα άλλα χαμογελαστά.

Τα οποία όμως ήρθαν μιά χαρά με το ωραίο γκολ του Ανάκογλου, απέναντι σε μια ομάδα του Σούλη, που περίεργα δεν έπαιζε άμυνα. Κοίταζε ψηλά χωρίς κι εγώ να μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εδώ ήρθε να ζητήσει πόντους; Ίσως κάτι να ήξερε σκεφτόμουνα,  καθώς στο άναρχο παιχνίδι, βάλαμε και δεύτερο γκολ και μετά φάγαμε κι ένα από την πλευρά που είμαστε πλήρεις. Πλάκα κάνω έ; Την ίδια πλάκα που κάνει κι ο Μπαρμπόσα, που είπε να παίζει στον άξονα και να κάνει όλο μαλακίες. Όπως μαλακίες γίνανε μετά που ήρθε κι ένας εκνευρισμός μεταξύ των παικτών, επιπέδου χαμόγελου κι αυτός, σαν τους καλλιτέχνες που είναι της ομάδας φίλων. ΣΟΥΡΓΕΛΑ αλλά ενδιαφέρον το θέαμα για καμιά πεντάρα χιλιάδες .

Που συνεχίσαμε να βλέπουμε με ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος. Πάντα όταν βγαίνει ο Ντακόλ, περιμένεις κάτι πιο χρήσιμο. Έχει άλλο ένα χαμόγελο η τακτική του Μπάγιεβιτς. Ή θα κατεβαίνει χωρίς σέντερ φορ ή θα κατεβαίνει με δύο ίδιους. Είναι αυτό που λένε οτι έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν το έχει πάρει είδηση. Όμως όταν στο τερέν μπάινει αναγκαστικά ο Αραβίδης, όλα μοιάζουν καλύτερα. Πιστοποίηση το τρίτο γκολ μας, από τον κορυφαίο σήμερα Ανάκογλου, που προεξοφλεί την εμφάνιση στο τηγάνι ( εύχομαι να βγω ψεύτης, αλλά τις κότες τις ξέρω μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα ).

Παιχνίδι λοιπόν με σοβαρή κατοχή, αλλά και κράτημα. Δεν έβλεπες κάτι φοβερό, αλλά αυτό που έπρεπε να γίνει, γινόταν. Σαν να επρόκειτο να παίξουν όλοι την Τετάρτη και θέλανε δυνάμεις. Μοιράζοντας λοιπόν κακό θέαμα, σαν τις πεντακόσιες πίττες που κόψανε σε μιά εβδομάδα. Τι παγανιστικό θέαμα, μαζί με μπουρδολογία. Υποχρεωτική κατάσταση, σαν την τυπική υποχρέωση απέναντι σε αντίπαλο, που έμοιαζε οτι ξέμενε κι από τις φιλοδοξίες του να ξεφύγει από την Ερμιόνη. Χώρια που υπήρχαν και χαμόγελα για τους τόσους ξένους.

Και πολύ ωραίο τέλος. Περιμένανε οι διπλανοί να δουν Κρισάντους και τους κοίταζα παράξενα. Πού να προλάβει ρε παιδιά ο άνθρωπας; Με δυό προπονήσεις, να γίνει τι; Άστον μόνο του μεθαύριο μπροστά, κι εκεί θα τα έχεις δει όλα. Όπως βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι, τον καλύτερο παίκτη που πήραμε το καλοκαίρι. Αραβίδης και γκολ. Κι εύκολη νίκη απέναντι σε υπολογίσιμο αντίπαλο για την κατηγορία μας. Που κρατάει την διαφορά μας, όπως και τα μάτια μας χαμηλά αφού μόλις σήμερα γίνονται οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης κι άρα δεν έχει βρεθεί ακόμα ο Άγιος Βαλεντίνος. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός σαν την δύσκολη αποστολή που έχουμε μεθαύριο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Α Ε Κ – ΧΑΝΙΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιγα μη σου εκανε και προτιμηση υπερ παλαιων μετοχων.. Εδω (δεν ειμουν παρων) εγινε ψηφοφορια χωρις να διαβασει κανενας το παραχωρητηριο!! Και απο οσο διαβασα νιουριστικε η ατακα: το διαβασα εγω!! δε με πιστευετε?
    Εχει μια μανια ο Ελληνας να μη διαβαζει τι ψηφιζει, ειδικα οταν αφορουν τα λεφτα του…ειτε ειναι ο απλος λαος που τον ‘εξαπατουν’ ειτε οι εκπροσωποι του που δεν προλαβαν..
    Ο Σουηδος σε φυσικη κατασταση θελει 5 ροβες, 3 πεταυρακηδες και καμμια δεκαρια ΙΤΣ μαζι. Η μονας ΝΤΑ-ΚΟΛΟ δε παινεται μιας και μου θυμιζει την αρχαια μασκα της τραγωδιας και της κωμωδιας μαζι: δε ξερεις αν πρεπει να κλαψεις απο τα γελια η να γελασεις απο τα κλαμματα.. Κανονικα επρεπε να τον λενε Ντακολ-ιτς. Ρε μπας και εχι κανα παπου Γιουγκο?
    ΔΕν ειδαμε και το πουλεν μου αυτο το ατιθασο ατι τον Ζοοοοριτς. Απο βασικος ουτε αλλαγη.. Μιλαμε για πλανο σοβαρο οχι αστεια.
    Ιδιο με αυτο που εβαλε τον Χρυσανθεμο να αλλαζει πασες πισω απο τη σεντρα με τον Λαμπροπουλο και το Σαρρη.
    Θα τον δουμε βεβαια αλλα μπαλλα η ξερεις η δε ξερεις σε επιπεδο-κανω τη διαφορα, οπως σωστα λες για τον Αραβιδη.
    Ας ερθει μιση ωρα πριν το ματς ο Σκοκο και πετα τον μεσα στο ημιχρονο χωρις οχι προπονηση αλλα υπνο και μετα απο πτηση. Θα μοιρασει σακουλα στους Αμπντυελαουι στουε Αφελαι και σατς αλλας επενδυσεις που θα γελασει και ο καθε πικραμενος..

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μην ανησυχείτε για την ΑΕΚ,όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.Και Άγιο Βαλεντίνο έχουμε και γήπεδο θα κάνουμε και όλα καλά θα πάνε.Οι Κασσάνδρες όπως ο κύριος στον οποίο έχεις δώσει βήμα εδώ μέσα,θα διαψευστούν πανηγυρικά.Καιρός να “αποσυρθεί” κι άλλος μετά τον Κιντή από το δημόσιο λόγο με σχέση την ΑΕΚ.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Να γινει και γηπεδο και αγ.βαλεντινος και να φερουμε και το Μεσι να κανει το ball boy. Αρκει αυτος που εχει την εταιρεια να πληρωσει πο τη τσεπη του να το κανει. Και να μη μασουλαει 50+85% για να εκμηδενιζει τα ποσοστα με ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ κινησεις απο τα κοροιδα που πληρωνουν 300-400-1000 ευρω για να βλεπουν τον Πεταυρακη vs τραχανοπλαγια στη β εθνικη.
    Γιατι μεχρι στιγμης οχι μονο δε πληρωνει αλλα εχει και ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ κανα ταληρο minimum..

    Πριν αποσυρθω – δεν ηξερα οτι απαγορευεται να μιλαμε για την ΑΕΚ- θα σε ρωτησω. Να στειλω σε σενα ‘ανωνυμε’ το αιτημα η κατ ευθειαν στην επικοινωνια?

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Αγαπητέ, πρόσεξε μην τυχόν κι ο λόγος γίνει ενδοεταιρικός και χάσεις την καρέκλα και τον μισθό. Διότι όπως έχεις παρατηρήσει όλη η διοικούσα έχει φαγωθεί. Η Αεκοφροσύνη λοιπόν, μπορεί και να αποδίδεται αμισθί, πράμα που θα του αρέσει πολύ του εγγυητή.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Που ξέρεις εσύ εάν η παροχή υπηρεσιών είναι αμισθί;Η διοικούσα ήταν χρήσιμη μόνο στην πιο κάτω κατηγορία,τώρα είσαι ΑΑΕ που ανήκει στον κόσμο της.Είδες να πουλάει κανείς αεκοφροσύνη στη διοικούσα;Εκτός αν ήταν σπόντα για το Δημήτρη.Σε περιμένουμε.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Ο Δημήτρης έχει όνομα και τηλέφωνο κι άρα ό,τι θέμα έχουμε το συζητάμε.
    Στα άλλα, που λέω, μάλλον δεν κατάλαβες και τίποτα. Αν ξαναδιαβάσεις, θα δεις οτι λέω, οτι υπάρχουν άνθρωποι ακόμα πιο χρήσιμοι από αυτούς που είναι τώρα μέσα, που μπορούν να προσφέρουν αμισθί.Ξαναδιάβασε λοιπόν και μην επιμένεις αν ξέρω ή δεν ξέρω. Όταν λες με περιμένετε, φυσικά και θα περιμένετε πολύ διότι έχω και δουλειές. Τα ραντεβού τα κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    steven μας κοροιδευεις? Επρεπε να παιρνουμε κανα ψιλο και ειμαστε στο τζαμπα? Αν οχι κανα ψιλο, εστω μια θεσουλα στα επισημα τουλαχιστον? Καημο το εχω να κατσω και εγω διπλα στο Δημητρεχα…

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ρε φίλε, ακόμα και σήμερα, κουκούτσι μυαλό. Λες και δεν ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν και μέσα αλλά και έξω από την εταιρεία. Τραβάνε μια παρόλα ανώνυμη, δεν διαβάζουν και τι γράφουμε, και μετά βρίσκονται εκεί στο ΚΨΜ τρου ΟΑΚΑ και ανταλλάσσουν χερογλύκανα. Εν τω μεταξύ τρέχουν και για ραντεβού, λες κι είμαστε ομότιμοι.
    Υγ. Α, είναι πολύ εύκολο να κάτσεις εκεί. Παίρνεις ένα τηλέφωνο, λες έχω εκατό χιλιάρικα για σπονσοράρισμα κι ήρθαν οι προσκλήσεις. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η απόλυτη πλάκα. Κι έπεσε το βύσμα της αλεπούς. Σκέψου τώρα νάχεις κι εταιρεία ή κανά προϊόν να λανσάρεις. Αυτό το λέω διότι ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ, απλά δεν είχαν τίποτα.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι ερωτησεις για την ΑΜΚ και τη παραχωρηση που εκανα πιο πανω ειναι απλες. Τοσο απλες που ακομη και να εχει εισχωρησει βαθια στο κρανιο (γιατι μυαλο μας τελειωσε) το οξυζενε, η απαντηση ειναι ενα ναι η ενα οχι.
    Αντε και ενας αριθμος λογαριασμου με το εξτρε που δειχνει τις κινησεις. Αν δε ξερουν τι ειναι αυτο ας ρωτησουν τον αγαπησιαρη. Τοσα εξτρε μας ελεγε οτι ειχε δει στη θητεια του με τελευταιο αυτο που ειχε δει και ο Κωστας. Εκεινο με τα 10 ντε του Δημητρακη του επενδυτη. Τωρα ηταν δικο του ηταν του Keith θα σε γελασω. Ηταν σε πεσος σε ρουβλια σε μαδουρικα βολιβιανα παλι δε ξερω. Οποτε αναμενουμε την ματαιη ανωνυμη (θυληκη) απαντηση.
    100 χιλιαρικα? Πλακα κανεις ετσι? ΟΥΤΕ ΣΕ ΛΕΦΤΑ MONOPOLY..