Η μεγαλη Τεταρτη

Δυσκολη μερα αυριο. Κανει και κρυο και εχει πεσει γενικα ζορι απο παντου.

Από τη μια ηρθε επιτελους η ωρα να σκισουμε το μνημονιο μετα από 5-6 χρονια. Όχι ολο όμως όπως μας ειπαν πριν 15 μερες! αυτοι που ποτε δε κυβερνησαν σαν τον πληβειο Κουρουπλη με τα 19 ακινητα.. Για αρχη ΔΕΝ θα σκισουμε το 70% που αποφασισαμε ότι συμφωνουμε. Και ας ελεγε ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ότι ποτε δεν ειπε για 70% πριν 3 ΜΕΡΕΣ. Το άλλο 30% τελικα ουτε αυτό θα το σκισουμε. Απλα από μνημονιο θα το πουμε ΟΟΣΑ. Ολο μαζι πλεον θα το λεμε γεφυρα. Μεχρι να ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ τα φραγκα που δεν θελαμε και πουλαγαμε μουρη και νταηλικι στον δρ. Σοιμπλε (την πνευματική δύναμη πίσω από το οικοδόμημα της ΕΕ) και μεχρι φυσικα να τελειωσουν κ αυτά. Γυρω στο καλοκαιρακι λενε. Μετα η γεφυρα θα μετονομαστει σε σκαλωσια. Μπορει να αλλαξουμε και τα ποσοστα να συμφωνουμε π.χ στο 63,72% του μνημονιου-γεφυρας και να λεμε το υπολοιπο 36,28% από ΟΟΣΑ ας πουμε μια μεταβατικη σανιδα που γεφυρωνει το χασμα- θα το λεμε σανιδα στα γρηγορα.

Για τα ποσοστα δεν ειμαι σιγουρος. Για τη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ειμαι 100%, γιατι πλεον εχει γινει ΗΔΗ, μιας και πριν ο μικρος αλιεξης (με ι στη μεση) και το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ακομη δεν προλαβαν να βαρεσουν ουτε ένα νταουλι και εχει στηθει ο χορος. Μονο που με το κοστος δανεισμου να εχει ανεβει 1500%, το χρηματηστηριο να ξυνει πατο, τον αποκλεισμο μας απο παντου  και τα spreads σε επιπεδο παλαβομαρας, ο μονος που χορευει είναι ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ που ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μας γυρισει 2 χρονια πισω μεσα σε 15 μερες! Αμα εισαι δρ μπαρουφολογος όλα τα πετυχαινεις. Οποτε πισω όλα τα καραβια, ουρα στα σκελια και παμε να παρακαλεσουμε αλλαζωντας το μνημονιο σε …γεφυρα μπας και γυρισουμε εκει που ημασταν επι γερμανοτσολιαδων πριν κανα μηνα.

Ειπα να μη πω τιποτα για τη ΚΩΜΩΔΙΑ της ΑΜΚ και τη ψηφιση (sic) που εγινε. ΔΕΝ με ενδιαφερει μιας και εχω επιλεξει να ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΦΡΑΓΚΟ σε αυτόν που νομιζει ότι είναι εξυπνος. Υπαρχουν αλλοι που δινουν και μπραβο τους. Αλλα καλο θα είναι αντι να ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ να κανετε ΜΟΚΟ και να το αφησετε να παει αβαβα. Μην αρχισουμε με τη τιμη της μετοχης στα 10 ευρω! που υπολογισθηκε με βαση του ποσα μας λειπουν. 10 ευρω σε μια εταιρεια που δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ως περιουσιακο στοιχειο περαν του ΘΑ και ΑΜΑ. Το μονο που εχει είναι μια ωραια μακετα. Την ωρα που εχει η μετοχη της Εθνικης τραπεζας κατω από 1 ευρω η εταιρεια που δεν εχει τιποτα κανει 10!!! Σε ολες τις σοβαρες ΑΜΚ γινεται παντα προτιμηση υπερ παλαιων μετοχων. Ναι αλλα αμα γινωταν αυτό μπορει να εμφανιζωταν κανενας περιεργος και να ειχαμε θεμα. Ενώ τωρα ξαφνικα καποιοι- και καλα αγνωστοι- που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ΑΛΛΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ είναι σε διοικουσες εγιναν μεγαλομετοχοι μεσα σε 5 λεπτα, διαλυωντας οσους ειχαν αγορασει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ μετοχας. Ετσι είναι αυτά και καλα σαραντα να ζησετε να θυμαστε την ‘επενδυση’ σας. Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες λεει η παροιμια. Στη περιπτωση μας η κοτα εχει ονομα και επιθετο. Το μονο που δεν μας εχει πει βεβαια είναι ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ μαζευτηκαν περσυ από το 50%, ποσα χρηματα μαζευτηκαν φετος από το 85%, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ και ποιος τα διαχειρίζεται και κυριως ΠΩΣ. Καθωνται σε κανενα λογιαριασμο?Σε τι λογαριασμο? Στο ονομα ποιου? Όπως μαζευτηκαν πριν 1,5 χρονο τα πρωτα (με το 50%) και πριν μισο χρονο τα δευτερα (με το 85%) είναι αυτουσια? Εχει γινει καμμια κινηση στο λογαριασμο αυτόν η απλα εγιναν 2 καταθεσεις με τις εκκαθαρισεις των εισπραξεων από τα διαρκειας?

Το παραχωρητήριο διανεμήθηκε ΠΡΙΝ γινει η ψηφοφορια? Διαβαστηκε από κανενα? Η απλα το ‘ψηφήσαμε’ καμμια 70αρια από τα 13,000 μελη? Βεβαια λογος δε μου πεφτει απλα ερωτω μιας και μας την ειπαν καποιες ως ανωνυμες. Μια τελευταια ερωτηση: Μεχρι ποτε θα παρακρατουνται τα χρηματα των ‘μετοχων’ εκει που είναι (καπου στη στρατοσφαιρα). Υπαρχει χρονοδιαγραμμα υπολοιησης του εργου η παμε ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ αποφασισει ο ΑΒ, όταν βρει τα ’πατηματα’ του το μικρο αλιεξη και όταν και αμα αποφασισει το ΣτΕ? Ερωτω- εγω ο ενοχλητικος που πρεπει να αποσυρθω κατά την επικοινωνια- γιατι συνηθως δινεις λεφτα για να γινει κατι. Αν περνανε τα χρονια και δε γινεται τιποτα, μηπως (λεω εγω ο κακοβουλος) πρεπει να σκεφτεις να πεις μεχρι ποτε θα κρατας τα λεφτα και ποτε θα τα επιστρεψεις? Ελα μια χαζομαρα ειπα μη σε πιανει πανικος- ξερουμε ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ, ο Αγ. Βαλεντινος ερχεται και γηπεδο θα γινει..

Απλα 2-3 ερωτησουλες εκανα. Αμα θες εχω κ άλλες. Λιγο πιο βαριες. Αλλα μη το τσιτωσουμε το σκηνικο ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Κατσε και παιρνε τα ψιχουλα που παιρνεις, κανα μισθουλακο και καμμια θεσουλα διπλα στο Δημητρεχα και πες μας κατι πιο απλο:

Η ΑΕΚ ΒΑΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΗ UEFA ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ- ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΔΗΛΑΔΗ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

Μη πεθανουμε κιολας αυριο με τον επενδυτη χωρις λογο..

 

ΥΓ Το πιο συντομο ανεκδοτο πρωτοσελιδου: Στο μυαλο του Δελλα.. Το απολυτο κενο δηλαδη. Λες και αποφασιζει ο γωγος την ομαδα και το συστημα… Δε βαζατε το μυαλο??? του ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ? Πιο πολύ πλακα θα ειχε

ΥΓ2 Λαφαζανης σημερα: «Κύριοι, μην ανησυχείτε. Τα μνημόνια και η τρόικα τέλος. Θα εφαρμόσουμε πλήρως, απολύτως και κατά γράμμα το ριζοσπαστικό μας πρόγραμμα». Καποιος να του πει τι γινεται ρε παιδια αυτος εχει μεινει στην αντιπολιτευση ακομη..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Η μεγαλη Τεταρτη

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Σκέψου να μην τα επιστρέψουν και να θεωρηθεί δάνειο και να μας κυνηγάνε κιόλας. Μιλάμε για μπάχαλο πριν καν αρχίσει η λειτουργία. Έγινε ΑΜΚ, χωρίς να γίνει συνέλευση. Της πουτάνας το μαγκάλι.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    OY ΜΠΛΕΞΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ. Εδω ο κοσμος χανεται και εγω ο μαλακας σφαζω το παιδι μου- ελεγε ο μεγας Χαρρυ πριν 40 χρονια κοντα… Ρε λες να χρωστας κιολας? Ολα ειναι πιθανα..