Στας Ευρωπας

1999-2000, Σ.Κόκκαλης, Ν.Μπάγεβιτς

Που δεν είναι ακριβως και Ευρωπη αλλα οκ αλλαζουν οι καιροι και αλλαζει και ο χαρτης. Εκει λοιπον τα πραγματα είναι δυσκολα για μαγκιες και επενδυσεις. Αντε να τη σκαπουλαρεις μια αντε δυο. Μετα θα ερθει η στιγμη που θα τα πληρωσεις μαζεμενα.

Όταν λοιπον πουλας μεχρι και τα τασακια για να ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ χρημα και τα αλλαζεις με ελευθερα δανεικα και αγυριστα τοτε το αποτελεσμα είναι μια ουκρανικη ομαδα που εχει να παιξει 2 ΜΗΝΕΣ επισημο ματς, σε άλλο γηπεδο, σε μια χωρα που μαστιζεται από εμφυλιο να σου κανει πλακα και μαλιστα ΧΟΝΤΡΗ.

Λεω ξεπλυνεις γιατι δε γινεται να κοστιζει ο Ροχο της Εθνικης Αργεντινης που εφτασε τελικο Π.Κ 12εκκ ευρω market value στη Referee United και ο Κωστακης ο ΤΣΑΦ 15 στη Ρομα..

Ουτε γινεται να εχει market value o Flamini 6εκκ ο Αρτετα 4εκκ εστω στα 30-31 τους στην Arsenal και ο Σαμαρης!!! 10εκκ στη Μπενφικα. Ας μη παμε στο κουτσαυλο το Μητρογλα με τα 15εκκ την ωρα που ο Carlos Teves αγορασθηκε 20!!! Ο Γιορεντε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…και ο Ματζουκιτς το 2013 αγορασθηκε από την Bayern  στα 26 του 16εκκ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ…

Πηρε τον Ραουλ Γκαρσια η Αθλετικο 10εκκ και η Μπενφικα το …Σαμαρη τα ιδια?

ΤΣΑΦ, Σαμαρης Μητρογλας 40εκκ και Ροχο, Αρτετα, Τεβες 36εκκ? Ναι καλα οκ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!

Χτες παιξατε με τα πρωτα? Ρωταω γιατι ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ σε 90 λεπτα..

Αυτος ο Σαντανα θυμιζει ΕΝΤΟΝΑ τον δικο μας τον Φερουζεμ. ΙΔΙΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ είναι. Αμα πετας κάθε φορα στο ημιχρονο εξω το βασικο σου σεντερ μπακ και γυρνας το αμυντικο σου χαφ σε στοπερ τοτε η ο παικτης σου είναι για τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ η εσυ δε ξερεις τι σου γινεται..

Ο μητρογλας 90 λεπτα εχει κατσει στη περιοχη και δε βρεθηκε ενας χριστιανος να παει να του παρει παραγγελια.. Μα είναι service αυτό? Αγανακτησε ο ‘πιστολερο’ και ειπε να ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ μπας και βαλει το ‘γκολ’. Ένα γκολ που μετρησε κανονικα με το Νιονιο εδώ… αλλα εξω υπαρχει κανονικος διαιτητης που εκανε το αυτονοητο απλα..

Το ότι ο καραφαπας ειπε τα δικα του- εφταιγε ο Αλαφ-ουζος και ο Νταλλας (που τον θυμηθηκες αυτόν?) τον κανουν αξιο διαδοχο επικοινωνιας. Η αληθεια είναι ότι τετοιες ασυναρτησίες δε λεει ουτε ο κερατουκλης στα καλυτερα του..

ΘΛΙΒΕΡΗ η εικονα του ΧΑΜΕΝΟΥ Περειρα να βριζει τον διαιτητη στη σεντρα με τη ληξη λες και εφταιγε ο refπου ο Σαντανα εκανε τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ και γυρισε το κολο σε σουτ του αντιπαλου!! Τουλαχιστον με το μοντελλο ειχατε και μια αξιοπρεπεια..  Αμα πας και μου παιρνεις Βραζιλιανο ….αμυντικο αυτά θα εχεις και λιγα είναι. Φιλικη συμβουλη προς ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΔΕΣ: Αμυντικοι είναι Ουραγουανοι αντε Κολομβιανοι και Αργεντινοι. Επιθετικοι Βραζιλιανοι και Αργεντινοι. Βραζιλιανος και αμυνα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΦΤΑ (7) μαζεψαν στο ΠΚ.

Ελπιζω να μην ζητησετε αναβολη για τον επαναληπτικο και εκει. Να …ξεκουραστητε. Δε νομιζω να κουραστηκατε- ετσι κ αλλιως ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΤΕ 90 λεπτα. Αν δε σας κανει το προγραμμα ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ένα προγραμμα ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ για να παιξουμε. Βαλτε και Τριτσωνηδες Γιαχους και Σπαθες και ελατε να παιξουμε.

Τελος: ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ (που σας….αδικησαν) και ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ.

 

ΥΓ ΜΗ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ όπως εσυ νομιζεις και κατανοεις με τη ΠΑΕ, σχεση δεν ειναι ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.. Ξερω και μαθαινω πραγματα που δεν τα εχεις δει ουτε ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ. Όχι από υπαλληλους αλλα από ΑΦΕΝΤΙΚΑ. Οποτε καλο θα είναι να μην αρχισω να γραφω ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ. Γιατι αυτά που ρωταω είναι της πλακας μεχρι στιγμης. Εκει να δεις ποσο θλιβερος μπορω να γινω..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Στας Ευρωπας

  1. Ο/Η bandog λέει:

    μαλακια που δεν επαιξε με τους βασικους εναντιον μας ο γαυρος…

    θα ειχαμε παρει την προκριση απο το πρωτο ματς.

    ΥΓ: να πιανει 15 μυρια στην αγορα ο μητρογλας και 2.5 ο σκοκο….

    εμ, αλλο να συνεργαζεσαι με ραϊολα και αλλο με γιαννη καινουριο…

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ούτε ξέρεις,ούτε μαθαίνεις το παραμικρό.Βγάζεις δικά σου συμπεράσματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και είσαι εντελώς άσχετος με τα εσωτερικά θέματα της ΠΑΕ.Μετοχές αγόρασες για να ενημερωθείς ως μέτοχος για την αύξηση κεφαλαίου;Θέλεις και τραπεζικά εξτρέ τρομάρα σου που έβγαλες πέντε δραχμές και νομίζεις ότι έγινες κάποιος.Βάλτο καλά στο άδειο σου κεφάλι,η ΑΕΚ εκτοξεύτηκε και έχει αφήσει πίσω της θλιβερά υποκείμενα που αποκτούσαν υπόσταση “με την κριτική τους”.Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου ούτε πρόκειται να σε μετατρέψω σε ισότιμο συνομιλητή.Δεν έχεις ιδέα και ούτε πρόκειται να αποκτήσεις γιατί δεν αλλάζει ο μαλάκας στα 50 του.Κρίμα για το Στήβεν μόνο που μολύνει το χώρο του με του λόγου σου.Καλά κούλουμα.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) Καλα εχουμε δει ‘εκτοξευσεις’ τοσα χρονια να φανε και οι κοτες. Εισαι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ (και ειδικα στο μυαλο-ως ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ) να μας κανεις μαθηματα ιστοριας. Και μετα Μπαρλου τετοια ακουγαμε μεχρι που φαληρισε ο Ζητα.Και με τον Τραχανα τοτε που ο μεγιστανας κονομησε 1ΔΙΣ δραχμουλες. Και με την Enic ειχε εκτοξευθει. Αν δε θυμασαι ρωτα λιγο ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ειναι να μαθεις. Και με το κοντο και το παρεακι των μεγιστανων αλλα Παππα παλι εκτοξευση ειχαμε. Γενικα αυτη η εταιρεια ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Προσγειωνεται ανα δεκαετια περιπου- η μολις το φεσι φτασει στον αστραγαλο. Αλλωστε για να εκτοξευθεις πρεπει πρωτα να πιασεις πατο. Αν δε μπορεις μονος σου ΘΑ ΣΕ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ..Σιγα μη παρω ‘μετοχες’ για να ταιζω κατι ΛΑΜΟΓΙΑ σα και του λογου σου που κανουν τη γκομενα στα επισημα με το ξανθο νο 57. Μετοχες σε τι? 10 ευρω το ραδικι στα ιερα χωματα? Με τι αποδοση? Ποτε? Οταν και αν και αμα και οποτε μπουν οι μπουλντοζες (ΑΥΤΕΣ ΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ) να παρω τι? Ενα χαρτι με τη φατσα σου ως μετοχη? Μη φας εχουμε γλαρο.. Για ρωτά το μεγιςτανα η ANW εχει 14,3USD. Σε σχεςη με την ΑΕΚ που εχει (το ανύπαρκτο γήπεδο ουτε καν η ομάδα σα συνολο) 10 ευρω τι περιουςιακα στοιχεία εχουν προς συγκριςη οι δυο εταιρείες; Το…πούλμαν;;Βγαλτε τα χορτα πρωτα, βρείτε τα με τον ΑΒ, ξεπεραςτε το ΣτΕ, φτιαξτε αυτα που λετε οτι θα φτιαξετε σε 2-3 χρονια και ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ τοτε βλεπουμε. ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΛΛΟΥ. Και σου χαρίζω και την εκπτωςη που ΘΑ κανεις οταν αν και άμα χτιςτει το μαυςωλειο στο διαρκείας. Μη φοβαςαι και οχι μονο θα με τρως στη μάπα αλλα θα λες και ευχαριςτω για την στήριξη στην ομάδα (αν δε σε εχουν σουτάρει μέχρι τοτε).Βλεπεις η διαφορα μας ειναι οτι ΕΓΩ (όπως και πολλοί άλλοι) ΠΛΗΡΩΝΩ για να δω την ΑΕΚ ενώ εςυ περιμένεις σαν και εμένα ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ απο τα λεφτα μου.Που σημαίνει οτι εγω ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΡΧΩΜΑΙ και εσυ απλα αναμένεις..να σου δωσω κανα ψιλο, αλλωστε γι αυτο ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΚΟ ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ..Ασε μας κουκλιτσα μου, βρες το Δημητρεχα να σου πληρωνει τα ‘εξοδα’ που απο ΜΠΑΤΣΙΝΑ μου εγινες και ανθρωπος, μια ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ (στη καλυτερη) ΑΜΟΡΦΩΤΗ γκομενα εισαι απλα. Που την ειδες και κατι, ΜΠΑΖΟ- ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΚΟΤΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ‘ΑΝΩΝΥΜΑ’ ΤΟΣΟ ειναι το θαρρος της γνωμης σου..και του ανυπαρκτου μυαλου σου.
    2)Τουλαχιστον εγω εβγαλα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ 5 δραχμες ΔΕ ΚΟΛΟΓΛΥΦΩ κανενα για ενα μεροκαματο. ΕΣΥ? Βεβαια ‘μεγιστανας’ μπορει να μην ειμαι, αλλα οτι εχω ειναι με τα λεφτα ΜΟΥ (έστω αυτα τα λίγα σε σχεςη με το μεγιστάνα που δεν εχει βάλει φράγκο) οχι με τα λεφτα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Ουτε εκανα κανα μαγικο για να σβησω χρεη στο μαγαζι μου και να το παιζω εξυγιαντης. Ουτε
    πουλαω μακετες και αερισιες μετοχες 1,5 χρονο τωρα. ΕΣΥ?
    Τα μαγαζια ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Εσεις το πατε αναποδα:φερτε μας τα φραγκα να σας κανουμε καταστημα.. Πολυ χουβαρνταλικι σας επιασε μη παθετε τιποτα μονο απο το πολυ ξηλωμα..η τακτική θυμίζει Σωκράτη με τα περίφημα μέλη. Ρωτά το αφεντικο σου και θα σου πει πως εςτηςαν την ΑΡΠΑΧΤΗ.Τοτε που έτρεχαν τα κορόιδα να δώσουν 60 ευρω να γίνουν μέλη για να εχουν μια κάρτα..
    3) Ολο δε ασχολησαι και εσυ και οι αλλοι και ολο εδω εισαι.. Σιγα μη ειμαι ισοτιμος με ενα ΤΣΟΛΙ που το πουλαω και το αγοραζω για τη πλακα μου. ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΣΙΤΟ που εγινες και ΑΕΚ ξαφνικα. ΟΥΣΤ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ που βγαλατε ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ μολις μυριστηκατε μεγιστανες με τα λεφτα του κοσμου. ΟΥΣΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. Που τοσα χρονια που η ΑΕΚ αιμμοραγουσε και αργοπεθαινε εσεις απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ. Που η σημερινη επικοινωνια δε σεβαστηκε ΤΙΠΟΤΑ-ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ- και ετρεξε πρωτη πρωτη να κατασπαραξει τις σαρκες της ΑΕΚ το 1996 στο παρεακι του Σωκρατη. Παρεα με τον αλλο το τριμαλακα το Σερβο. Η ΑΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.
    4) Ωραια τα φρου φρου και οι ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμολας αλλα ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 50% ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 85% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΑΙΧΕΙΡΗΖΕΤΑΙ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ? ΓΣ ΕΓΙΝΕ? ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΘΗΚΕ? ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ?
    5) Στο πεο μας η ΠΑΕ. Σιγα τη μαλακια που θα μας τη βγαλεις και Apple σε λιγο. Μια εταιρεια ΦΕΣΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που την χαντακωσατε για να γλυτωσετε τα χρεη ειναι απλα. Που φεσωσατε προμηθευτες, παικτες δημοσιο και οτι αλλο υπαρχει. Που ΔΕ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ να τη ριξετε στη Γ’ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ. Που δε μπηκατε ΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΟ να πληρωσετε τη δοση του 44 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΕΣΙΑ. Αυτα που εχει συμμετοχη και ο σωτηρας με την Enic. Απο το 90 πιανει το φεσι. Που δεν πληρωσατε ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ για τα ‘χρεη’ του Μακη. Που μου μαζέψατε το Αδαμίδη στη παρουςιαςη του γηπέδου, το κοντό που σε 3.5 χρονια το έκανε σα τα μούτρα του και μου έχετε το παπά των supporter… ως αναγεννητη και αυτόν.το παππα που μας γεμιςε με καςνακιδηδες, Δημητρέλους για να τη κανει νύχτα και να μη πληρωςει φράγκο..που μου ειχε βάλει το σταυρακα να ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ 14εκκ εςοδα (κατα δηλωςη του ίδιου) και αφηςε απλήρωτο μέχρι και το νερό. Που του ειχε τη συμβαςη στη star bulk 250.000 usd ως δικηγόρο για να φαίνεται ως αμιςθι του χιλιάρικου και του κινητού στην ΑΕΚ. Που τσιμπαγε 300,000 ΜΕΤΡΗΤΑ για να πληρωσει το ΙΚΑ και τα εκανε ταξιδακια στο Ντουμπαι. Που εφαγε 1,5εκκ ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΗΤΑ και μοιρασε και αλλα 900τοσα με τον ειμαι εδω μαζι σου για να μη πεσουν φαπες. Εγω δε ξερω ρε βλήμα; Που ερχωταν η original κατω απο το γραφειο ΜΟΥ και τον έψαχνε το γιο της μαμάς? Η νομίζεις οτι δε θυμάμαι; Συγκινηθηκα απο την εταιρειαρα τι να σου πω. Που μου βαλατε το Ροκκα οικονομικο το Στρατο!!!και το Δημητρεχα (που σε σαλιαριζει) εκκαθαριστη. Και εκει ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΤΕ με τα τεραστια στελεχη.Που οχι το κανονισμό τριετίας ( αυτο απαιτεί να εχεις κ λιγο μυαλο) άλλα ουτε το καταστατικό δε διαβάσατε ποςους εκκαθαριςτες θέλετε και βάλατε το καμμενο μονο του. Δικαιωμα συμμετοχης στην UEFA ΕΧΕΙΣ? Που μου κουβαλησατε το ΣΕΡΒΟΓΑΥΡΟ τεταρτη φορα μη χασουμε το νουμερο στα 65 του και δε μας σωσει..με το μπουρουτζικα. Γαμω τις προοδευτικες ιδεες σας..30 χρονια πισω εισαστε.
    6) Σε ανταποδωση των ευχων σου και των χαρακτηρισμων σου: ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.
    ΤΣΟΛΙ

  4. Ο/Η TERIS λέει:

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Jimmy,απο πιεση πως πας….?

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα φιλε μου. Nothing a pint cant fix. Απλα τη λεω στις ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΕΣ βλαχες απο την Ορεστιαδα που μου εγιναν ΑΕΚ μισο φεγγαρι πριν και απεκτησαν και αποψη για κανα χιλιαρικο το μηνα . Το ΤΥΡΟΓΑΛΟ που εγινε ανθρωπος. Που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι εχει να κανει με κανενα της Βρωμητζιναλ που θα μασησει απο ενα ΜΠΑΖΟ.
    Εχεις ακουσει εσυ υπευθυνη επικοινωνιας σοβαρης εταιρειας να βριζει ‘ανωνυμα’ στα site το κοσμο? Λες και δε βλεπουμε ουτε πια ειναι ουτε απο που γραφει. Ε ΑΥΤΟ ειναι το επιπεδο αμα εχεις εκτοξευθει..προσλαμβανεις ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ να σου φτιαχνουν την εικονα σου προς τα εξω…Τα αποτελεσματα αλλωστε στις πωλησεις καρτων, στη προσελευση του κοσμου στην ΑΜΚ κλπ δικαιωνουν την επικοινωνια..ΠΑΤΟΣ ΟΛΑ. Οτι εχουν πιασει στα χερια τους ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ. Ρε παρουσιαση βιβλιου εκαναν και δε μοιρασαν 20-30 κομματια.. Εχουν κοντα 2 χρονια την ομαδα και δεν εχουν ενα e-shop να παρεις μια φανελλα, ενα τασακι on-line..Την ΑΕΚ ετσι?Που εχει 100-150? χιλιαδες potential customers. Οχι την Ορεστιαδα που κατεβηκε και ακομη βρωμαει ΤΥΡΙΛΑ. Σε χαλαει να πουλας π.χ 20,000 φανελλες το χρονο με 50 ευρω.. Μονο ΘΑ (στα ΘΑ ειμαστε πρωτες) βλεπουμε live τα εργα λεει. ΘΑ στησουμε μια web cam δηλαδη να βλεπουμε τον αλβανο να κουβαλαει τσιμεντο.
    ΟΥΑΟΥ που λεει και ο αλλος ο ΗΛΙΘΙΟΣ..που εχει σηκωσει το γιακα για τις φαπες που τρωει απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    Οτι κανει ο νιαου μονος του και τελος. Σε ολα τα επιπεδα. Απο χορηγιες απο γηπεδα μεχρι και ροστερ.
    Αλλιως ακομη Ποποβιτς, σουβλακια ο Μπαμπης στη φανελλα, και τη χοντροκολα στα επισημα θα εβλεπες μονο..

    Οι τυπισσες ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

  7. Ο/Η adminxania λέει:

    Δωσε κι αλλο snitch!!!!!