ANAΚΟΙΝΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

Ε, σήμερα σκίσαμε χασέδες μετά από καιρό. Πόσο καιρό είχαμε να βγάλουμε ανακοίνωση; Από εποχές Αδαμίδη και Δημητρέλου. Μπράβο παιδιά. Είναι να μην σας αφήσουμε για λίγο μόνους/ες σας. Απλά τα κάνετε μπάχαλο. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Ή κι αν είστε, είστε απλά νούλες, φοβιτσιάρηδες και κότες.

Ελπίζω ο τίγρης να εξακολουθεί να είναι με την άποψη οτι όποιος μιλάει ή βγάζει ανακοινώσεις, απλά δεν πράττει κι απλά είναι γραφικός. Που δεν είναι κακό να είσαι γραφικός, αλλά σε τέτοιο μέγεθος επιχειρηματία – όπως παρουσιάζεται δηλαδή – μάλλον μοιάζεις πιο πολύ με παραλία, που οφείλει να είναι γραφική μπας και πάει κανένας να τσιμπήσει κανά μπαρμπουνάκι.

Και βέβαια την ανακοίνωση, την διάβασα στο διπλανό site. Τιτλοφορημένη κάπως με οργή. Όποιος δεν έχει δει τα σχόλια από κάτω, πραγματικά χάνει. Άλλος συμφωνεί οτι είναι πύρινη, κι άλλος την θεωρεί χάρτινη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΦΕΡΛΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, και το κοινό διαφωνεί για το μέγεθος του ηθοποιού. ΑΦΟΥ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΕΚ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, οφείλουμε συγχαρητήρια στην επικοινωνία κατ’ αρχάς. ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Κατά δεύτερον όμως, έχει πλάκα η ίδια η ανακοίνωση. Οτι μπερδεύτηκαν οι θεσμοί επίτηδες, οτι εξυπηρετούν τον έναν, οτι η νέα αθλητική ηγεσία ακόμα δεν έχει παρέμβει ( με περισσό σεβασμό κιόλας ) ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Σώωωωωπα ρε συντάκτη, που αύριο πας σπίτι σου. Διότι καλά να σε αιφνιδιάσουν και να πεις οτι υπάρχει ρε παιδί μου και μιά ήττα μέσα στην ζωή, αλλά να λες οτι δεν ήσουν καν αιφνιδιασμένος κι οτι τα περίμενες κιόλας; ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; Έβαλες ακόμα πιο κοντή φούστα για να υποδεχθείς τον βιαστή σου;

Που από ένα σημείο και μετά, ο γάβρος έχει δίκιο όσο αναφορά το πρόγραμμα των αγώνων. Ούτε 48ωρο δεν θα είχε περάσει από το παιχνίδι του με τον Αστέρα, που μπορεί νάναι και κρίσιμο αν ειδικά χάσει μεθαύριο στη λεωφόρο. Και η αστυνομία, φυσικά έχει δίκιο που δεν μπορεί να εξασφαλίσει αγώνα της αλογοτροφής με την Μπαρτσελόνα όταν στο ΟΑΚΑ βρεθούν τρεις διαφορετικές ομάδες ( δεν πιστεύω να νομίζει κανείς οτι μπορεί η ΑΕΚ να κάνει μόνη της sold out στο γήπεδο).

ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΑΝΕ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. Θυμηθείτε πότε αναβλήθηκε ξανά το κύπελλο λόγω υποχρεώσεων. Τα πάντα στην Ελλάδα είναι στην τύχη και στον από μηχανής θεό. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος που τα πάντα είναι αποτέλεσμα του καιρού, της τύχης και των μετεωριτών. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Το πρόβλημα της ανακοίνωσης απλά, δείχνει οτι ο Μελισσανίδης δεν ασχολείται. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. Μην ρωτάτε γιατί δεν ασχολείται. Αυτό είναι δικό του θέμα, αλλά είναι ορατό από την στιγμή που δεν έχει βάλει ούτε ένα φράγκο για την ομάδα. Από την στιγμή που ονομάτισε μεγαλομέτοχο κάποια ομάδα φίλων της ΑΕΚ με ηθοποιούς, παλαίμαχους και λοιπούς γραφικούς, που είναι εντελώς άφραγκοι. Με το μόνο που ασχολείται ο Μελισσανίδης, είναι με το γήπεδο. Μαυσωλείο και αυριανό βιβλίο ιστορίας.

Οπότε έχουμε το αποτέλεσμα, που δεν είναι τίποτα,  αλλά μόνο επικοινωνιακό. Αρκετό βέβαια για τις κότες που τυγχάνουν να είναι ΑΕΚ. ΔΙΟΤΙ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΤΟ FAIR PLAY. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΑΠΟΠΡΟΣΟΝΑΤΟΛΙΣΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ; Εντάξει, μισητός ο Σόιμπλε, αλλά θα τον πλακώνατε στις μπουνιές;

Κι αυτό το πνεύμα θα  μπορούσε να έχει η όποια ανακοίνωση. Για να τελειώνουμε και με τους Χριστούς και με τους Σωτήρες. Οτι, ό,τι και να κάνετε,  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Όπως το κάναμε στο πρώτο παιχνίδι με εκείνον τον Λαμπρόπουλο. Αλλοιώς είστε Σαμαράδες με την τρομολαγνεία,  ή Καμμένοι με τα Κούγκια. Θα σας κερδίσουμε στα ίσα, μέσα στο γήπεδο, με ατμόσφαιρα πύρινη αλλά πολιτισμένη και ακόμα αν έχουμε να κάνουμε με διαιτητή τον Ντάισεμπλουμ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Διαφωνείς; Στ’ αρχίδια μου. Ήθελες να πας στο λάου λάου το παιχνίδι; Ε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ. Αφού ξηλώθηκες από τα λεφτα μας τα εκατό χιλιάρικα πριμ, όφειλες να ελέγχεις τους υπαλλήλους σου και να μην σε εκθέτουν έτσι. Που βάσει ανακοίνωσης, περιμένεις και το επόμενο επεισόδιο για να μιλήσεις. Έλεος πια. ΠΡΑΞΕ, αλλοιώς πες στον Βουτσά που είναι μεγαλομέτοχος και το παίζει και γκόμενος λίαν προσφάτως, να βάλει κανά φράγκο μπας και πάρουμε κανά παίκτη. Από γραφιάδες και σφουγκοκωλάριους, χορτάσαμε. Κι από Μπάγιεβιτς που τρέμουν μην τον πιάσουνε με γκόμενα. Έλεος που σε νοιάζει και η βία εσχάτως και ζητάς τους θεσμούς να σε προστατέψουν. ΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ε, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΙΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΖΑΡΙΕΣ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ, είναι πάνω από εσένα. Κι άσε τα σκάνδαλα που τρέξανε τα ζα εκεί μέσα για να βγάλουνε την γλώσσα τους. Και σε εκθέσανε παραπάνω. Αμάν με την Αρκάδη και τους άλλους γάβρους, κι αμάν με την ηττοπάθεια. Τόσα λεφτά περιμένεις από τους Αεκτζήδες, ακόμα δεν μπορείς να βρεις κάποιον να στελεχώσει την εταιρεία; Που το μόνο που δέχομαι είναι να είχες τον Μαρινάκη σαν αντί εσού.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ANAΚΟΙΝΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

  1. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ Η ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Μην αμφιβάλεις γι’ αυτά που έχεις διαβάσει. Εγώ προσωπικά, δεν λέω καμία μαλακία. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΠΑΝΩ : Όταν λείπει να μην μαλακίζονται οι δήθεν υπάλληλοι και οι δήθεν Αεκτζήδες. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

  3. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ....... λέει:

    Δεν υπαρχει περιπτωση να σου πω οτι γραφεις μαλακιες φιλε. Σχημα λογου ηταν. Οσο για τα γαυρακια αστα να ξεκουραστουν γιατι θα τα γαμησουμε οποτε θελησουν.Παντος ο χοντρος ειναι προκλητικος και για του χρονου τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα.

  4. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Με λίγα λόγια “Αν ασχοληθώ θα τους γαμήσω αλλά δεν ασχολούμαι και μέχρι να ασχοληθώ θα κάθομαι να μου τον φοράνε”.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πες τα γιατι εγω ειμαι ‘θλιβερος’. Αυτη ειναι η απαντηση στις ερωτησεις. Αυτο ειναι το επιχηρημα! Οποιος ρωταει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ειναι θλιβερος..
    Ο Γαυρος ΦΥΣΙΚΑ και φταει και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικιο. Πεμπτη παιζει οπως επαιξαν και αλλες ομαδες στο europa ολη τη χρονια και μπορουσε καλλιστα να γινει το παιχνιδι με τον αστερα Κυριακη δηλαδη 72 ωρες και κατα συνεπεια του κανονισμου.Οπως επαιξε και ο ΜΠΑΟΚ δηλαδη ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ φετος.
    Και μετα αλλες 72 ωρες μετα ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ να γινει το παιχνιδι κυπελλου. Επισης ΝΟΜΙΜΑ.
    Βεβαια για να γινουν αυτα θα πρεπει ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ να πει το οκ. Και ως Αστερας και ως Λιγδα…
    Οταν εγραφα οτι ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΛΟΣ ειναι ξευτιλα και ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ στη λιγδα και ελεγα οτι εχει 10000% δικιο ο τουιτης κατι ηξερα και ας ακουγα τα αντιθετα..

    Φυσικα και συμφωνω. Ας ερθουν οποτε θελουν με οποιον θελουν. Ας βαλουν το Σπαθα διαιτητη και τον Τριτσωνη εποπτη. Τεταρτο το καραπαπαρα και παρατηρητη το κερατουκλη. Να παιξουμε οπως θελουν και να τους πατησουμε αν μπορουμε. Τα αλλα ειναι για επικοινωνιες του κολου και ανακοινωσεις του Δημητρεχα

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    “Που από ένα σημείο και μετά, ο γάβρος έχει δίκιο όσο αναφορά το πρόγραμμα των αγώνων”. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Όμως υπάρχει ένα αλλά…. Δηλαδή για να καταλάβω πρέπει όλα να κινούνται γύρο από αυτήν την ομάδα να μη μας στεναχωρηθεί ή να μην χάσει το double. Στην Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία κτλ οι top ομάδες δεν παίζουν κύπελο, πρωτάθλημα και Ευρώπη; Αρά και σε αυτά τα πρωταθλήματα προσέχουν τους πρωταθλητές για να μπορούν να κάνουν πιο εύκολο το double ή ακόμα και το treble (π.χ. Μ.U. αν θυμάμαι καλά το 99) πλάκα μας κάνουν; Αυτές τις αντιλήψεις μόνο εδώ και μόνο οι γάβροι.