Πράκτορ ΘΟΥ ΒΟΥ

 

thoy-voy-falakros-praktor-epixeirisis-gis-madiamimage

 

Ξερετε ποσο κανει 9χ100χ300.000; Αν η απαντηση ειναι 270εκκ τοτε δεν έχετε ιδέα απο απλο πολλαπλασιασμο δημοτικού.

Η σωστη απαντηση ειναι 137,7 εκκ και αν δε με πιστεύετε δείτε το έγγραφο που έστειλε ΕΠΙΣΗΜΑ ο Έλληνας Υπ.Οικ στον επίτροπο του Eurogroup.

Ειναι η τελευταία παράγραφος (7) με το επίδομα σιτησης.

Γατακια θα σας μαθει ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ και τα πιο βασικα. Πολλαπλασιασμο, προσθεση κλπ. Αναγωγοι. Και καλα η μαλακια με το 137. Το οποιο και με αυτους τους πολλαπλασιαστες (9-100-300,000) δε βγαινει ΟΤΙ και να κανεις.  Στο ποδι τα κανεις- σαχλαμαρες γραφεις. Το 0,7εκκ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ βγηκε? Ουτε μια αναγνωση να δεις τι μπουρδες εγραψες πριν το στειλεις? Κανενας αλλος δεν τον τσεκαρει αυτον το απιθανο ΒΛΑΚΑ? Παιρνει φορα γραφει οτι ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ του κατεβει και το στελνει? Η μηπως τα τσεκαραν και αλλα λαμπρα μυαλα απλυτων και τα βρηκαν οκ?

Παντα οπως στις καλές κωμωδίες κρατάμε για το τελος τη καλύτερη ατάκα.

Αυτο δεν μας εμποδίζει να ανοίγουμε εξίσου δυνατά: ενεργοποίηση του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. ΣΩΣΤΑ λεω εγω.
Για μισο όμως: Αυτο ειναι πρόταση και μέτρο του Σαμάρα τον Ιούλιο του 2014 ( πριν οκτώ μήνες) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙΕΞΗ ΝΑ ΟΡΙΕΤΑΙ οτι μας ελέγχουν οι Γερμανοί και παραδίδουμε τη χώρα στους ξένους! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΙΕΞΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ? ΕΓΙΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ?

Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ?

Στη συνεχεια εχουμε τους καλωδιωμένους φοιτητές, άνεργους και τουρίστες που θα κυνηγάνε πλέον το ΦΠΑ. Ξεχαστε αυτα που ξέρατε. Τωρα πλέον ΟΛΟΙ εχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το μικρο ρουφιάνο που κρύβουν μεσα τους. Απλα περνούν ενα τηλέφωνο το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ, αυτος τους μετατρέπει σε Terminator (Ενας ειναι ο Terminator το: T-800 Model 101) και τους ξαμολαει στις ταβέρνες να δει ποιος δε χτυπάει το μουζακα – σουβλακι- μπυρα στη ταμειακή.

I ‘LL BE BACK  θα ακούμε σε διάφορες γλώσσες πλέον και ζω για τη στιγμη που local ταβερνιάρης στη κατω ραχούλα η στο ψαρονησι θα πιάσει καλωδιωμένο Γερμανό (ειδικα Γερμανο..) να τον ρουφιανεύει…Στο καλυτερο σεναριο θα ειναι Γερμανος δημοσιογραφος της Bild σε χωριο της ορεινης Κρητης. Σε κανα τυπου Ζωνιανα ας πουμε η σε τιποτα Σφακια. Η σε καμμια Μανη, σε κανα Σουλι κλπ.

Δεν ξερω αν το επάγγελμα εντάσσεται στα βαρέα. Θα επρεπε γιατι βλέπω πολλές κλωτσιές..και τους Terminator να αλλαζουν απο Υπουργειο Οικονομικων σε Υπουργειο Υγειας. Εκει δεν υπαγωνται τα νοσοκομεια?

Κάπου παίζει και ο διαδικτυακος τζόγος που ο μπαρουφακης βρήκε μέχρι και πόσος ειναι. Το λεω γιατι αυτο απαιτεί να μαζέψεις ολα τα στοιχεία απο όλες τις τράπεζες να τα αντιπαραβαλεις με τα αναλογα στοιχεία απο όλους τους μπουκ και να βγάλεις (με μεγάλη απόκλιση λάθους) ενα νούμερο. Eκτος και αν νομιζει ο καθηγηταρας οτι αυτοι που ΣΤΗΝΟΥΝ παιχνιδια για να κονομησουν απο το στοιχημα (αυτοι που το ιδιο το κρατος κυνηγα ως ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ)  πανε με τη πιστωτικη τους καρτα στο μπουκ στην Ασια και λενε:παιξτε μας σας παρακαλω 300 χιλιαρικα στο Κομποτιακος-Εργοθρυννος over…και μη ξεχασετε να ενημερωσετε το Giαnis για την αποδοση του 15%- 45 χιλιαρικα ευρω- μη γινει και κανα λαθος..Προσοχη στο εμβασμα το ονομα εχει ενα Ν. Μη τα στειλετε αλλου τα 45 και μας πουνε και φοροφυγαδες!

Ε ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ το έβγαλε KAI AYTO με τη μια. Για πρωινά τα εχει αυτα ο καθηγηταρας. 3 δις είπε και ΘΑ πάρει το 1/6. Θα βάλει δηλαδη ΕΠΙΠΛΕΟΝ 15% φόρο (τουλάχιστον)!!! Τον οποιον και θα πληρωνεις χασεις-κερδισεις! Και αυτοι που εχουν τα μαγαζια θα τον αφήσουν. Η αν τον αφήσουν και δε τη κάνουν νύχτα, θα υπαρχει άνθρωπος που θα παίζει με ΕΞΤΡΑ 15% γκανιοτα!!! Ολοι θα τζογαρουν για το ΜΠAΡΟΥΦΑΚΗ, το ΘΟΥ ΒΟΥ της Ελλαδας. Brilliant idea matte, bloody marvelous!

Το δε άπιαστο ειναι η κάρτα πολίτη που δεν χρειάζεται να εχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών. Οι Δ.Υ ( ναι αυτοι με το φραπέ στο χέρι που βαριούνται να ξύσουν μέχρι και τη μύτη τους) θα πιέσουν ετςι στον εκσυχρονισμο του κράτους γιατι μέχρι να γινει, ( ο εκσυχρονισμός) θα ειναι εκείνοι υπεύθυνοι για την ανευρεση όλων των δικαιολογητικών!!! Οπως αλλωστε και εκαναν τοσα χρονια, με τους τυφλους της Ζακυνθου για παραδειγμα!

-Καλημέρα σας θελω το χ πιστοποιητικό. Ορίστε και η κάρτα πολίτη μου.
-Βάλτε την στο κολο σας τη κάρτα κύριε και άμα βγάλει τίποτε πείτε μας και εμάς. Εδω εμεις δουλεύουμε με το Greek Classic τροπο. Θα πάτε στο ισόγειο στη γραμματεια, μετα στο τρίτο στο αρχειο, μετα στο πρώτο για πρωτόκολλο μετα για υπογραφή στο πέμπτο απο τον διευθυντή και μετα απο 30 εργάσιμες ελάτε και ελπίζουμε να εχουμε βρει το χαρτι σας. Αν δεν εχουμε απεργία, στάση εργασίας η αγώνα συμπαράστασης στα αδέλφια της Βενεζουελας.
Ολο αυτο το διάστημα όμως -που θα περιμένετε- τη κάρτα στο κολο ετσι? Μη τυχον και τη βγαλετε, αλλιώς πως θα δουλέψει το σύστημα?

Το e-mail ΠΑΡΩΔΙΑ θυμίζει έντονα οικονομική ανάλυση που θα έκαναν τα παιδιά στην αποθηκη άμα τους ζητούσα το business plan της εταιρείας για τη χρονια.

Ενα κείμενο ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ χωρίς κανένα στοιχείο που εκφράζει γενικότητες και αοριστίες γραμμένο στο στυλ:άντε να πούμε τη παπαρια μας για να μη λένε οτι δεν στείλαμε κατι.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ.

Φοιτητης-ΑνεργοςΤουριστας εξοπλισμενος για τη παταξη της Φοροδιαφυγης-ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ EDITION 2015

termΤη χωριατικη στο 4 την εχεις χτυπησει η να στειλω mail στον Gianis?

ΥΓ Επισκεψη ο Αντρικος προχτες στο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ. Ξερετε ο Αντρικος ο αδελφος του ΓΑΠ που ειχαν μαζι με το ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ την MKO με τα CDS υπερ της χρεωκοπιας της Ελλαδας αν δε θυμαστε…Εκεινη την ΜΚΟ (NGO στα αμερικλανικα) που αποροφουσε κατι δεκαδες εκκ δολλαρια..

Πιο πριν ο ΘΟΥ ΒΟΥ εσπασε τη δεκαλεπτη σιωπη του και εδωσε συνεντευξη: στη καρεκλα ειχε βαλει ενα σακιδιο! (εχει ξεμεινει απο τις καλατηψεις των απλυτων με τον Αλιεξη) και εκατσε με πρωτη μουρη το στρατιωτικο αρβυλο. Που θελει να μου λανσαρει και μοδα η ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ με τα μωβ πουκαμισα σαν τον Τονυ Σφινο.

Ο Καραβανεας της Ελλαδας..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.