ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;

Λογικά πράματα βέβαια συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Αφού πλέον μεγαλομέτοχος είναι κάποια ομάδα φίλων με πρόεδρο την Αρκάδη, δηλαδή αυτοί κάνουν κουμάντο, κι αφού έχουν αυτοχρησθεί υπεύθυνοι επικοινωνίας, να μην ξαναβγάλουν και μιά ανακοίνωση; Όταν ΔΕΝ πράττεις, μιλάς. Τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά θα πούμε κι άλλα σήμερα, διότι παραφόρτωσε το κάρο. Και μπορεί κάποιοι να είναι σπουδαίοι αυτοδημιούργητοι, αλλά έλα που υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι στον κόσμο αυτό, που είναι έξυπνοι και με διπλώματα σπουδών κι όχι απλοί πονηράτζες του συστήματος.

Η ανακοίνωση λοιπόν, κινείται σε τρεις άξονες : Ευχαριστήρια για τον κόσμο, συγνώμες για τους τριάντα οι οποίοι θα απομονωθούν,  και προτροπή στο κράτος να βρει τους θύτες της βίας αφού τιμωρήσει πρώτα την ΑΕΚ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο Μελισσανίδης ενημερώθηκε για το γυναικείο γραπτό.

Γιατί το λέω αυτό; Διότι ο τίγρης άλλες δηλώσεις έκανε. Ανέφερε οτι δεν κατάλαβε γιατί έγινε η διακοπή του αγώνα. Άρα δεν είδε. Άσχετα αν έτρεχε – δίκαια αναρωτιέται ο αντίπαλος με ποιόν θεσμικό ρόλο – έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για το κλασσικό τελικό σφύριγμα του διαιτητή, που δεν θα χρέωνε διακοπή του αγώνα. Επίσης ανέφερε οτι του φταίνε οι Γκιρτζίκηδες και οι Καλογερόπουλοι. Σημεία που δεν τονίζονται στην ανακοίνωση. Εκτός αν αυτοί είναι οι θύτες της βίας και δεν το έχω πιάσει εγώ αυτό. Είπα όμως οτι δεν είμαι και χάπατο κι άρα μιά χαρα διαβάζω τις ανακοινώσεις, που είναι απλά χύμα λέξεις κι όχι διατριβές του Columbia.

Επομένως άλλαξε η προσέγγιση της κατάστασης μερικές ώρες μετά. Το μόνο λοιπόν που συμπλέει με τις δηλώσεις του τίγρη εχθές, είναι οτι αυτοί οι τριάντα προεκλήθησαν. Και καθαρίσαμε με την πρόκληση και την συγνώμη αλλά και την υπόσχεση οτι θα πέσει απομόνωση. Μπορεί να μην τους είδε ο τίγρης, αλλά τους είδε η Αρκάδη τελικά. Μιλάμε για απίστευτη μπαρουφολογία, σαν αυτήν που έλεγε παλιά ο Ντέμης για ανύπαρκτο κράτος, ενώ το κράτος όλο είχε πέσει πάνω του για να τον σώσει.

Άστο όμως αυτό. Αυτοί οι τριάντα τελικά προεκλήθησαν από τον Περέιρα και τον Κασάμι, κατά την ανακοίνωση. Και ποιός σας είπε οτι δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν πανηγυρισμούς με κωλοδάχτυλα και δείχνοντας τα αρχίδια τους; Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, για να είμαι ειλικρινής. Από εκεί και πέρα, δεν κατάλαβα τι γίνεται. Έχουμε άλλο τμήμα security στην ΑΕΚ, υπεύθυνο για αντιμετώπιση προκλήσεων αντιπάλων; Αυτούς τους τριάντα δηλαδή;

Οι οποίοι όμως τριάντα, ήταν μέσα στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και σε όλη την διάρκεια του. Κι είχαν και βοηθούς στην θύρα που ήταν θεωρητικά κλειστή. Κι ήταν αυτοί, που στο πρώτο ημιχρόνιο, ξαφνικά αποφάσισαν να φλομώσουν όλο το γήπεδο, καίγοντας τα κλεμμένα λάφυρα της δαφνοστεφανωμένης. ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ  ΕΙΔΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ; Δεν μιλάω για τον Μελισσανίδη, που είναι ανεπίσημη εταιρεία, μιλάω για τους συντάκτες της ανακοίνωσης, που είχαν προσλάβει τους security για την τάξη. Τους είδαμε όλοι, δεν τους είδαν οι επιφορτισμένοι με την διεξαγωγή του αγώνα;

Να πάτε λοιπόν να δουλέψετε κανά χάπατο για την δήθεν αντρίκεια ανακοίνωση, που γράφτηκε από γυναικείο χέρι. Επίσης να ομολογήσετε οτι ο Χατζηχρήστος είναι πιο δυνατός από εσάς εκεί μέσα και το κάνει μπουρδέλο, όποτε θέλει. Κι εδώ είναι όλη η αλήθεια. Τον τίγρη τον γράψανε κανονικά οι οργανωμένοι, παρά την συνάντηση που κάνανε. Του δώσανε το μήνυμα, οτι εμείς κάνουμε κουμάντο. Διαφωνείτε; Καλά κάνετε. Ξέρω πολύ καλύτερα. Τι; Πρώτον οτι όταν έχεις άνθρωπο της ΚΥΠ εκεί μέσα αλλά και μια μπατσίνα, σίγουρα τους ξέρεις όλους αυτούς τους τριάντα που ούτε καν κουκούλες δεν είχαν, αλλά και δεύτερον, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Λογικά πράματα, αφού σπέρνεις ανέμους; Θερίζεις θύελες.

Δηλαδή οι τότε μαζί σου, σήμερα πλέον έχουν απαιτήσεις. Και δεν παίρνουν από νουθεσίες. Χρήμα πρέπει να ρέει προς την ερασιτεχνική, και χρήμα πρέπει να αρχίσει να ρέει για το γήπεδο αλλά και για μεταγραφές. ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ. Κι αυτό είναι πίσω από την αλήθεια της ανακοίνωσης , που κάνει νούλα όλη την ΑΕΚ , δηλαδή τους 65 000 κόσμο, που κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν κότες επειδή δεν προεκλήθησαν από τον Κασάμι. Έλεος δηλαδή, με τις λευκές γραμμές και με το σύγχρονο management, με δεδομένα τα επεισόδια πέρσι αλλά και φέτος – ακόμα και σε φιλικό –  ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Τρόπος του λέγειν δηλαδή το έλεος. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ. Και το γιατί τους θέλουν, πιστεύω οτι είναι πασιφανές ακόμα και στον πιο αδαή. Σίγουρα πάντως μπορεί και να είναι μελλοντικό άλλοθι αποχώρησης.

Κι έρχεσαι τώρα και ξαναβγάζεις ανακοίνωση. Για να πάμε  και στις σιδερένιες κυρίες. Και τι λες; Οτι έχεις εμπιστοσύνη στο κράτος που θα βρει τους θύτες, αφού τιμωρήσει την ΑΕΚ, που θέλει κι όλας να τιμωρηθεί σήμερα, ενώ μέχρι χθες δεν ξέραμε γιατί έγινε η διακοπή. Να κάνει το κράτος τη δουλειά του. Ρε πλάκα μας κάνετε; Το μπουρδέλο υπάρχει για να γαμεί ο πελάτης, όχι για να τον πιάνουν με κάμερες και να τον τρέχουν. ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ. Άντε τώρα.

Κι εσύ μπορείς να θέλεις να γλύψεις τον Κοντονή, που δεν ήρθε καν ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, άλλη χλαπάτσα κι αυτή. Όμως  σαν ΑΕΚ, τι έχεις κάνει για να βρεις κόκαλο μέσα στο σπίτι σου; Εσύ, ήσουν σωστός απέναντι στους 65000 που σου δώσανε 1,5 μύριο; Με ένα συγνώμη, είσαι εντάξει; Με τα διαρκείας, που απλά δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο, είσαι εντάξει; Θα μου πεις δεν σε ενδιαφέρει, αφού οι αγωνιστικές κεκλεισμένων έχουν ήδη πληρωθεί. Έτσι πάει ρε μαγκίτισσες; Πολύ ήθος βγάζετε και σιγά μην κολλήσουμε ηθική, ευ αγωνίζεσθαι και πολιτισμό καπνογόνου. ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΜΥΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ;

  1. Ο/Η bandog λέει:

    τα λεει ολα η ανακοινωση..
    αν δεν μπορεις να δαγκωσεις την εξουσια, γλυψτη…
    παλια συνταγη…
    ε , οι δηλωσεις τιγρη ειναι για λαϊκη καταναλωση της στιγμης…
    δεν ακουσατε?
    προεδρο της δημοκρατιας θελαν να τον κανουν οι ταλιμπαν!
    τι να τους ελεγε εκεινη τη στιγμη , “σημφωνω στην τιμωρια μας” ?

    αλλα καλα κανει και δεν αντιδρα η αεκ.
    αφου η απαντηση στη βια ειναι το αλλο ακρο , της φλωριας , ας παιξουμε ετσι…

    απο εδω και στο εξης εχει υποχρεωση ο αρχηγος αποστολης της ομαδας σε καθε εκτος εδρας παιχνιδι ,με την παραμικρη ριψη αντικειμενου και με την εισοδο αντιπαλου οπαδου στον αγωνιστικο χωρο , να παρει την ομαδα και να διακοψει το παιχνιδι με υπαιτιοτητα της γηπεδουχου…

    οχι παιζουμε……

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Σωστά τα λες, ελπίζω να βρίσκεις και το παρασκήνιο της μάχης. Εκεί είναι το πνεύμα μου. ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ. ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑ

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ιστορία κύκλους κανει. Κάποτε ο προαλείφομενος έστελνε τ παλικάρια και κοπάνησαν το κασαπη. Μετα εγινε ρουφιάνος..
    Πας να βγάλεις άκρη με το πουταναριο;
    Μυαλό κότας και αμα

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ακριβώς, αλλά ο πολύς κόσμος τρώει την ιστορία του αυτοδημιούργητου. Που αν υπήρχε κράτος εδώ, Ο ΧΑΠΙΑΣ ΘΑΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ…!!! ΓΙΑΤΙ ; Διότι κι ο κόσμος κλέφτης είναι από Τουρκικής επικράτησης.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ. Το βεβαιώνουν τύποι που ερωτεύτηκαν πουτάνες κι απλά αυτές έδειξαν οτι γουστάρανε αυτό που κάνανε και δεν ήταν αδικημένες. Και πήραν τα ημιόσχεα μου οι τύποι που θέλανε να βάλουν το τρένο στις γραμμές.
    Και βγαίνει η ανακοίνωση και δεν ξέρω ποιός εκθέτει ποιόν. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΘΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. Επειδή δεν μιλάω τόσο καιρό; Μια έτσι να κάνω και θα σου πω που θα πάνε τα εισιτήρια

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λες να μη τα βλεοω? Σιγα τη θεωρεια της εντροπιας-ενθαλπιας που θελει και αναλυση.
    Τα payroll οταν βλεπουν χρημα να κυκλοφορει ανεβαζουν απαιτησεις. Ειδικα αμα σου λενε οτι δεν ειναι δικο σου και το μαζευεις απο τα προβατα
    Ο αλλος που αρμεγε κουνουπι δηλαδη ειναι πιο μαγκας με διαμερισμα στην αγ.παρασκευη?
    Η μηπως ξεχασε το μελος το ΕΝΑ ΕΚΚ ΧΡΕΟΣ και απεσυρε τη προσφυγη για το ωραιο του μουσι?
    Και εχει και τη βλαμμενη απο το parliament.net να μας λεει οτι δε ξερουμε. Το γιδι που εβοσκε κατσικια και τη κατεβασανε και αυτη υπευθηνη.
    Αυτα παθαινεις αμα εισαι ΤΣΙΠΗΣ στο αλευρι: πληρωνεις ακριβα τα ΠΙΤΟΥΡΑ.

    Καβατζωσες το πριμ βεβαια κατι ειναι και αυτο. Εχασες τη δοξα του κυπελλου αλλα ξερεις τι λενε για τη δοξα και το χρημα.

    Αμα ειχες ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ απο την αλληγ αντι να λες γαυρους οποιους σου λενε τη ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ και να γραφεις μπουρδες-ανακοινωσεις, θα εβγαινες και θα αποζημιωνες το κοσμο με τις καρτες στα κεκλεισμενων. ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ Η ΚΟΤΑ ΟΜΩΣ?
    Ειναι και στο δωσε ο αλλος περιεργος. ας ακουσουν το προαλειφωμενο πως χτιστηκε ολοκληρο παπαρο-τεχνειο?

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ακριβώς. Άντε με τον μαλάκα και τον άλλον από κατω που πηδάει μόνο βιζιτούδες. ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ, μην χέσω όλη την Ελλάδα. Που δεν θέλει προφεσόρες αλλά πλήρωνε δίδακτρα κι έχει και τον βαλτό πρόεδρο. Πού να ξέρει τι σημαίνει κωλοπετσωμένος με πτυχίο κι αυτοδημιούργητος αλλά και μέσα στα τζάκια που τον έχουν ακόμα στην απέξω. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ. Και ξάφνου, δίπλα στον κουμπάρο, ” ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ. ” Ρε πλάκες με τα σούργελα και τις ανακοινώσεις που βρήκαν όργανο μετά την Στανίση

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Θεωρω, πως απαντηθηκαν τα οποια ερωτηματα ειχα σε σχολιο στην προηγουμενη αναρτηση.Βεβεια η μεγαλη απορια μου παραμενει, γιατι γινονται ολα αυτα,Μπηκε ο Κοκκαλης στον γαυρο,του πηρε 3-4 χρονια,αλλα μια ταξη την εβαλε.Ο Μαρινακης συνεχισε το ιδιο εργο,και οπως και να το κανουμε τις μαλακιες των Αεκτζηδων δεν τις βλεπουμε,Ο δικος μας,με βαρια προιστορια στα γηπεδα………!! Μηπως τελικα ειναι κατι αλλο βαθυτερο,και εξοχως μεγαλο προβλημα που του ” αφαιρει” την οποια εμπρακτη και ουσιαστικη εμπλοκη του με την ομαδα ???

  8. Ο/Η Savvi λέει:

    Μακάρι να βγεις ψεύτης γιατί έτσι όπως τα λες δεν πρόκειται να γελάσει το χειλάκι μας 🙁

  9. Ο/Η Νίκος λέει:

    Μιας και ο χώρος παρακολουθείται στενά και έχει φτάσει να θεωρούνται εδω μέσα όλοι “εσωτερικοί εχθροί” θα πω μερικά πράγματα..

    Σαν οπαδοί της Αεκ έχουμε ανεχτεί πολλά. Έχουμε υποστεί υποβιβασμό(με το έτσι θέλω), έχουμε δεχτεί να κάνουν κουμάντο άτομα του στενού περιβάλλοντος Κόκκαλη, έχουμε φτάσει στο σημείο να ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ σε επίπεδο β και γ κατηγορίας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Και το λέω για σένα ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ. Ούτε ο ηγέτης ΔΕΝ ασχολείται άλλωστε. Μα και μεις άλλωστε σαν πλάκα το αντιμετωπίζουμε.

    Όλη η κριτική αρχίζει και τελειώνει στο γήπεδο. Τον υπόγειο πόλεμο δεν τον αναφέρω άλλωστε μια παροιμία λέει το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Αλλά όχι και να σου κάνει πλάκα μέσα στο σπίτι σου ο ΠΑΛΑΣΚΑΣ που δεν είδε και δεν άκουσε τπτ. Τι ήρθε να περηφανευτεί για την νίκη του?

    Σχεδόν 1.5 χρόνο περιμένουμε το γήπεδο. Όταν δεν γίνεται τίποτα το πρώτο που υποψιάζεσαι είναι ότι σου λένε ψέμματα. Αν σου λένε ψέμματα για κάτι τόσο μεγάλο τότε πως να μην θεωρείς οτι σε εξαπατούν και σε όλα τα υπόλοιπα? Πως είναι δυνατόν ο κόσμος όχι απλά να σε εμπιστευτεί αλλά να σου εμπιστευτεί τα χρήματά του?

    Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Δεν το λέω εγώ, δήλωση του αρχηγού είναι. Επίσης η ΑΕΚ δεν χρειάζεται γλύφτες και πουλημένους. Δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους που για να μην φύγει ο χαπιας έχουν πουλήσει και τη μάνα τους. Το θέμα είναι σοβαρό και αν ακούει η ηγεσία ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ αλλιώς ας αποχωρήσει η ίδια.

    Γνώμη μου είναι ότι αν δεν αδειάσουν οι κόπροι του Αυγεία δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Ή θα φύγουν αυτοί ή οι 70000 που είχαν έρθει προχθές. Ή αυτοί ή εμείς. Εγω να βρίσκομαι να πληρώνω απο την κάβλα μου και οι άλλοι να παίρνουν το payroll? ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. Και αν αυτή είναι η ΑΕΚ πια θα παρακολουθώ την united και θα τσακώνομαι με snitch , πιο πολλή πλάκα θα χει.

    Υ.Γ.
    Steven ήταν που έμπαινε μέσα ο δικός μου…

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νικος : ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Απλά δυό επισημάνσεις : Ουδείς θεωρείται εδώ μέσα εσωτερικός εχθρός. Γνωριζόμαστε τέλεια κι έχουμε ξεκαθαρίσει, ΟΤΙ Η ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ. Αλλιώς, καλύτερα να μπαίναμε στο pay roll. Κοινώς στα σωστά, εύγε, και στα λάθος, φάπες.
    Είμαστε πάρα πολύ κοντά στη λύση, ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙΣ. Είτε από εδώ, είτε από εκεί. Εμείς οι Αεκτζήδες εδώ μέσα, δεν φοβόμαστε τίποτα και το εννοώ. Διότι δεν έχουμε καμία ιδιοτέλεια.