Ερχωμαστε (αλλα θα αργησουμε λιγο ακομη)

 

IMG_3225
Για το ματς υπαρχει το σχολιο του Steven. Η γνωμη μου απλα είναι ότι το ματς το εχασε ο ΣΕΡΒΟΣ όπως αλλωστε χανει ΟΛΑ τα κρισιμα ματς με κατω τα χερια εδώ και 30 χρονια. Ο λογος είναι απλος: ο ανθρωπος είναι ΚΟΤΑ. ΚΟΤΑ γεννηθηκε ΚΟΤΑ θα πεθανει. Δεν αλλαζει αυτό και ως γνωστον οι κοτες μονο ένα πραγμα μπορει να ειναι: LOOSERS και τιποτε άλλο. Ποτε στην ιστορια δεν υπαρχουν σε καμμια πτυχη της ζωης, πολεμο, πολιτικη, δουλεια, αθλητισμο κλπ ΚΟΤΕΣ WINNERS.
Χασαμε το Μανταλο και αντι να βαλουμε μεσα τον Ισπανο να κραταει καμμια μπαλλα και να μοιρασει καμμια πασα βαλαμε τον Ντακολο. Ουτε καν το Φουλη που στα πισω γεραματα, ένα μισαωρο θα στο δωσει ανετα και εχει ξαναπαιξει με επιτυχια αυτή τη θεση. Ουτε καν να βαλεις το Κολοβετσιο να δεσεις πισω το μπακ και να ανεβασεις 5 μετρα τον Ανταμ (που το εχει να κρατησει λιγο τη μπαλλα και να κανει και μια πασα) διπλα στο Σουηδο. 2 κινησεις ηθελε μετα το εξηντα, αυτή και εξω τον Μπαρμποσα που μου θυμιζει κοριτσακι που κλαιγεται συνεχεια. Μεσα –εστω- τον Ροβα να σου κλεισει τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Σοιλεδη και ΠΑΠΑΛΑ το ματσακι με 0-0 και ΑΝΕΤΗ προκριση.
Εγω βεβαια προπονητης δεν ειμαι απλα βλεπω μπαλλα 30-40 χρονια. Θα μου πεις είναι προπονητης αυτό το ΝΟΥΜΕΡΟ που εχουμε στο παγκο? Όχι βεβαια. Με ενδοσυνεννόηση ‘προπονει’ και αυτος.
Παμε στα αλλα ομως:
H ΑΕΚ εχει ελλειπεστατο ροστερ. Δεν με ενδιαφερει αν είναι οκ για να χτυπησει αυτόν τον τραγικο Gay και το ακομη πιο τραγικο πρωταθλημα. Εγω μπαλλα θελω να βλεπω και όταν χτυπαει και βγαινει ενας παικτης να μη καταρρέει ολη η ομαδα σα χαρτινος πυργος. Οι νικες και οι ηττες- ακομη και οι κολοφαρδες- θα ερθουν. Όπως κολοφαρδα νικησαμε 3-4 ματσακια στο 90 και στο 92 ετσι χασαμε και στο 89. Ακομη και χερι- ώμο να εβαλε ο άλλος, οκ δεν μπορουμε να το δουμε μετα από 10 replay ουτε εμεις και ΚΑΛΩΣ η αμφιβολια παει στον επιτιθέμενο. Το τερμα ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ που φοβαται και την σκια του πρεπει να φαει διακοπη συμβολαιου και σπιτι του για παραδειγματισμό. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ η όπως λεει και ο κοουτς- Αγγελος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ. Περνανε οι μπαλλες παραλληλα στο υψος της μικρης περιοχης και αυτος καθεται βιδωμενος στη γραμμη. Όταν αποφασιζει να βγει βεβαια, το στοιχημα δεν είναι αν κανει αστοχη εξοδο αλλα αν δε πιασει αερα! Εχει δε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσον να κανει εξοδο και στο τελευταιο βημα να το μετανοιωνει και να φρεναρει σκυβωντας. Οποιος θελει ας το προσεξει σε 3-4 φασεις. Δεν είναι σπουδαιο και δεν χρειαζεται να εισαι και ‘προπονητης’ να το δεις.
Τις ελλείψεις τις εχουμε πει και από δω 500 φορες. Ο μονος που ΝΤΕΝ ΤΟ ΜΠΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΚΝΙΚΟ ΝΤΙΕΥΤΙΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΕΜΠΡΟ ΠΑΡΕΑ. Ο δε ΠΙΟΥ που μας κουβαλησαν δεν μπηκε καν ως αλλαγη. Η παικτουρα ο Χρυσανθεμος της Λας Παλμας που τον αφησε ελευθερο η Ξανθη της Τουρκιας.. Να πω ότι δεν τα εγραφα ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ? Θελει μυαλο? Όχι βεβαια. Κοιτας το βιογραφικο του παικτη για 5 σαιζον- βλεπεις τι μπορει να κανει και κυριως αν η πορεια εχει παρει τη κατιουσα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν είναι απλα κατηφορα, ελευθερη πτωση σε γκρεμο είναι. Όταν με τον Αχαρναικο μπαινεις 30 λεπτα αλλαγη, τα αντιπαλα μπακ είναι ηδη φτυσμενα και ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ να γελαει το γηπεδο μαζι σου, ε τα λογια είναι περιττά. Τωρα ΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ αυτό μονο ο ‘προπονητης’ το ξερει…

Ο Σουηδος ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ. Το παιδι ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ξερει να βαλει το κορμι του, κανει σιγουρο ματς, καθαριζει οτι μπορει και παραπανω και ειναι 22 χρονων.. Μαζι με τον Ανταμ ειναι παικτες που ΑΝ παιξουμε Ευρωπη θα φερουν ΛΕΦΤΑ στο ταμειο και μαλιστα ΠΟΛΛΑ..
Ο κοσμος ηταν ΑΨΟΓΟΣ. Χτες πηγα μετα από καιρο πολύ στο γηπεδο και από προσκληση καλου φιλου να το δουμε παρεα. Γεμισε κοντα 70,000 το γηπεδο, ο κοσμος ειχε υπομονη ακομη και όταν εβλεπε τη ΣΟΥΠΑ και στηριξε με φωνες από το 75 και μετα όταν πηρε πρεφα ότι ο άλλος στο παγκο ΚΟΙΜΑΤΑΙ τον υπνο του δικαιου. Εδώ βεβαια εχει αναλαβει δραση η υπευθυνη επικοινωνιας, η αλλιως η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ με το τσιρακι της τη ΜΠΑΤΣΙΝΑ. Η οποια στο job description εχει ΑΝΩΜΥΜΑ (ετσι νομιζει) να βριζει στα σαιτ το κοσμο. Είναι η νεα μορφη επικοινωνιας αυτή. Χτες λοιπον μπηκα στο γηπεδο στις 6:15.
Στο σχολιο μου δε, ειπα για τις 3 ζωνες ελεγχου:
Η πρωτη ηταν κατι τυποι που φωναζαν: Τα εισητηρια στα χερια παιδια.
Η δευτερη ηταν: Τα διαρκειας από εδώ.
Η τριτη ηταν οι ΕΛ-ASS: Σηκωστε τα χερια μου λεει. Σηκωνω ΤΟ ΕΝΑ, στο άλλο κραταω το κρανος, και του λεω (φορωντας δερματινο μηχανης με μποτες αναλογες) δεν εχω τιποτα. ΟΚ ΠΕΡΝΑ η απαντηση. Όπως ειπα αν εξαιρεσεις το RPG αντιαρματικο που λογω μεγεθους θα προεξειχε στη πλατη μπορουσα να εχω 2-3 πιστολια, κανα ουζι, και ότι θες από στιλετα κλπ στις μποτες..
Μεσα στο γηπεδο λοιπον από τις 6:15 που μπηκα ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΑΝ μπροστα από το πεταλο τα καλοπαιδα ανενοχλητα. Φυσικα με την ανοχη της επικοινωνιας που μαλλον εφτιαχνε νυχι εκεινη την ωρα για να είναι jet στα επισημα.
Φυσικα και αναψαν και καπνογονα και επεφταν φωτοβολιδες , απλα δεν ηταν ευθειας βολης αλλα οι μικρες που πανε ψηλα και σβυνουν αμεσα. Το οποιο και εκανε ομιχλη και καθυστερησε το ματς στην εναρξη.
Φυσικα και ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ καποιοι από τους σουλατσαδορους ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ στα κρεμασμενα λαφυρα-πανω του gay μπροστα στο πεταλο με αποτελεσμα να ντουμανιασει ΟΛΟ το πεταλο από καπνους. Είναι και ΒΛΑΚΕΣ τα πρεζονια, ουτε τον αερα δε κοιτανε.
Φυσικα αναψαν και μεγαλα καπνογονα τα οποια και ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ χρωματος κιτρινου και μαυρου που καλυπταν ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΙΝΕΣ ΘΥΡΕΣ. Δε μιλαμε για απλα καπνογονα αλλα για ολοκληρο ντουμανι που καλυψε ολο το πλαινο ΟΑΚΑ!
Φυσικα και αυτος ο ΑΣΤΕΙΟΣ Περειρα πηγε και προκαλεσε με χειρονομιες στο κορνερ. Όπως εκανε χειρονομιες και ο Κασαμι και 2-3 αλλοι. Ο προπονητης μενει ΑΥΣΤΗΡΑ στο τετραγωνο που είναι ορισμενο στο χωρο. Φωτο υπαρχουν να δουμε ΑΝ θα τιμωρηθει κανενας από αυτους. Το δε βραδυ που γυρισα εβαλα OTE TV να δω. Εκει ειχαν αυτό το βλακα το Γκωνια που μας ελεγε ότι και ο Μουρινιο! τα κανει αυτά αλλα δεν του μιλαει κανεις!
Πρωτον το να εχεις ως προτυπο συμπεριφορας αυτό τον εριστικο ΗΛΙΘΙΟ δειχνει απλα ποσο ΓΚΩΝΙΑΣ εισαι.
Δευτερον ο Μουρινιο εχει επανηλλημενα τιμωρηθει ακομη και για δηλωσεις του, η πιο προσφατη ηταν 75,000 ΛΙΡΕΣ και βγηκε και ανακαλεσε ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. Γιατι αμα εισαι ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΤΑΚΙ λες εγω αυτά ειπα γιατι τα πιστευα, πληρωνεις το προστιμο και φευγεις.
Τριτον αν δειξει τα παπαρια του ο κάθε Μουρινιο και ο κάθε Τερι στο κοσμο, μπαινει αεροπλανο την επομενη για αλε χωρις επιστροφη. Άλλο να δειχνεις το σημα της ομαδας στη φανελλα και άλλο τα αρχιδια σου στο κοσμο. ΓΚΕ ΓΚΕ γκωνια?

ΥΓ 1 Η φωτο απο το γηπεδο χτες ΠΡΙΝ την εναρξη, Respect ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ κοσμο που θελει να δει μπαλλα. Ας τα βλεπει ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ που κλεινει τα γηπεδα σε 70,000 κοσμο για 300 μαλακες. ΑΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΕΙ 1000 ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για διαφυγωντα κερδη και αλλες 10-12 απο ομαδες που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημιουργησαν προβλημα π.χ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (που ειναι ενα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ) να δω που θα κρυφτει και τι θα ψελισει ο ΜΑΛΑΚΑΣ..
ΥΓ2 Επειδη η βλακεια εχει ορια, γυρισα να δω Τσελσκυ- Παρι. ΜΑΤΣΑΡΑ και το κορακι εκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ να περασει ο αχωνευτος. Παντα θελουμε μια ΜΑΙΜΟΥ ως ατραξιον. Με 10 η Παρι από το 31 για ένα τακλιν του Ιμπρα ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ πριν βρει το παικτη και είναι κιτρινη μεν αλλα μεχρι εκει. Ο Ντιεγκο Κοστα αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ επρεπε να ειχε παρει 3 κοκκινες 10 κιτρινες και 30 πρασινες. Κλωτσαγε, εφτυνε, μπουνιες εκτος φασης και πεταξε και κατω το Μαρκισιο με σπρωξιμο εκτος φασης! Αμα δε ταιριαζανε με τον αλλον το ΚΕΦΤΕ δε θα συμπεθεριάζανε..
Τσιμπα το 2-2 σε παραταση όταν επαιξες 90 λεπτα (ένα ολοκληρο ματς) με παικτη παραπανω, ΞΑΝΑΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ CH.L ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.
Δωσε κανα δις ακομη και του χρονου μπορει να φτασεις στους 4. Μεχρι τοτε παιζε με τον Γουιλαν- τον Ροβα της Βραζιλιας.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Ερχωμαστε (αλλα θα αργησουμε λιγο ακομη)

  1. Ο/Η Savvi λέει:

    Παίζει να μην τους είχε καν στον πάγκο. Πραγματικά δεν θυμάμαι τους παίκτες του πάγκου. Μια και αναφέρθηκες στον Ανταμ θα μπορούσε ανετά να παίξει χθες στο κέντρο στην θέση του Ανάκογλου που ήταν ανύπαρκτος. Λύσεις τακτικά η ΑΕΚ είχε, μόνοι μας την χάσαμε την πρόκριση.

    ΥΓ1: Ο κλόουν του πάγκου του γαύρου πρέπει να απελαθεί.

    ΥΓ2: Ο Μουρίνιο είναι κομπλεξικός και νάρκισσος όπως και ο Φέργκισον.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το περίμενα Ντίνη ότι θα χαιρόσουνα που αποκλειστήκαμε.Εσύ δεν είσαι Αεκτζής,είσαι δεδομένα γαύρος.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Βαγια όταν εγω έβλεπα ΑΕΚ με διαρκείας στη 18 πριν 20 χρονια εσυ έκανες πεομαλαξεις στην Ορεστιάδα. Όταν ξεβρωμαγες απο τη τυριλα, γίδι.
    Τραβά -3 και να πληρώσεις το πρόστιμο απο τη καλή δουλεια που έκανες πάλι χτες. Που μου γραφείς και ανώνυμα απο το site της Βολης (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΟΥ ΕΙΣΑΙ) που κανεις το πρωινό μεροκάματο που ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ..Γεμισαμε ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ – ΤΥΡΟΒΛΑΧΑΔΕΡΑ. Εγω τουλάχιστον εχω όνομα, κοταρα..
    Ειναι που δεν ασχοληστε εκει μέσα και εσυ και η άλλη ..
    Άντε και την άλλη φορά που θα ρθω θα σου δώσω και σενα κανα ψιλό να τη βγάλεις. Βόδι

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Κυρια μου,ειναι πραγματικο ΠΑΡΑΔΟΞΟ να υπαρχουν τοσοι μαζεμενοι ΓΑΥΡΟΙ σε ενα Αεκτζιδικο σαιτ…..Αλλη μια φορα ειχα δει τοσους γαυρους μαζεμενους,σε κατι ντοκιμαντερ του Discovery στην Nova…..!!!!!

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποίος γράφει για την ανικανότητα τους -που χτες είδε όλος ο κόσμος- ειναι γαύρος.. Οπως οποίος γράφει για τις μπούρδες του ΤΣΥΡΙΖΑ ειναι φασίστας. Τώρα θα μου πεις έχεις δει στη ζωή σου μπάτσο με μυαλό; Αγράμματα βλαχαδερα ειναι ΟΛΟΙ. Αμα έχεις έστω 2 γραμμάρια μυαλό επιπέδου κότας πας να γίνεις όργανο??

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Σιγουρα την εχεις δει την πιεση τελευταια…..?

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα matte. Φροντιζουν αλλα και αλλοι γι αυτο. Σιγα μη σκασκουμε για τη πλακα μας και το πουταναριο