ΦΩΣΤΗΡ -Α Ε Κ

Κέφι να πάμε στο γήπεδο, δεν υπήρχε ιδιαίτερο. Το ψιλοπάλεψα αλλά κυριάρχησε η λογική. Από τα σαλόνια στα αλώνια; Να τρέχουμε τώρα στον Ταύρο και να ξυπνάνε αναμνήσεις από την εποχή του Φίλαθλου, που πρακτικά είναι στον ίδιο δρόμο; Άσε καλύτερα σκέφτηκα και προτίμησα να ανάψω την ψηστιέρα και να χτυπήσω μερικά μπριζολάκια.

Ήταν κι ορισμένα πράματα αναμενόμενα σήμερα. Με ενδιαφέρον εννοώ. Ένα rotation που λογικά θα γινόταν, ποιός θα χρηζόταν αντικαταστάτης του Μάνταλου και πώς θα πήγαινε ο Πίου. Το πώς θα διαχειριζόμασταν το ψυχολογικό κόστος του αποκλεισμού αλλά και την δεδομένη κούραση. Χωρίς βέβαια αυτό να σήμαινε οτι το παιχνίδι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Πολύ αδύναμος αντίπαλος, κι ουσιαστικά υποβιβασμένος.

Οπότε είπαμε να δώσουμε λίγο ενδιαφέρον τρώγοντας πρώτοι γκολ. Αμυντική αδράνεια στο κεντρικό δίδυμο, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ο Βούρας. Κι έχοντας πλέον λυμένα τα πόδια μας, πήραμε την μπάλα, την συντριπτική κατοχή κι αρχίσαμε να πιέζουμε τον ιστορικό Φωστήρα. Μπορώ να πω πολύ ικανοποιητικά κι ορθόδοξα, κύρια από τον άξονα. Τα πλάγια δεν πολυβοηθούσαν, κάτι που έχουμε αρχίσει και το συνηθίζουμε. Τυχαία ο βλάκας με την μύτη δεν έφτειαξε την βαλίτσα για το εξωτερικό. Νάχει βρει γκόμενα μέχρι κι ο Μιλοβάνοβιτς, το αποκλείω.

Πήραμε λοιπόν το κέντρο οπισθοχωρούντος και του αντιπάλου και βγάλαμε μπόλικες τελικές. Με τις ωραίες κάθετες μπαλιές του Γιόχανσον και του Ανάκογλου, προς τον Πίου, που έδειξε την κλάση του τραβώντας παίκτες πάνω του ( λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ) , κι αφήνοντας χώρους για να σκοράρουν άλλοι. Και να ανατρέψουμε την κατάσταση πλήρως και δίκαια.  Με σκόρερς τον Σουηδό και τον Πλατέλα, μετά από ωραίες επιθέσεις και κάνοντας κι άλλες δυό σημαντικές ευκαιρίες με το τακούνι του Πίου αλλά και την διείσδυση του Ανάκογλου.

Όλα λοιπόν ήταν υπέρ μας εν όψει δεύτερου μέρους. Ο αντίπαλος θα κουραζόταν και πλέον αυτό το 95% πλήρες ρόστερ προ Μπαρμπόσα, Γιόχανσον και Πίου, θα έβγαζε όλες τις οδηγίες του Μπάγιεβιτς στον αγωνιστικό χώρο του Ταύρου. Που ήταν πράγματι κακός και δεν βοηθούσε τον Πεταυράκη, που έχει μάθει σε χαλιά. Τώρα γιατί ο Σουηδός εξακολουθούσε να είναι ο καλύτερος, μάλλον οφείλεται στο οτι κι εκεί στην Σουηδία θα έχουν χωράφια και θα τα έχει συνηθίσει. Νούμερα.

Σαν εκείνο τον Ζόριτς, που ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι θέση παίζει. Πού ρε πούστη μου μπορεί να προσφέρει. Πλάγια παίζει, στον άξονα παίζει; Μήπως παίζει παντού κι αδικείται που δεν έχει δοκιμασθεί σαν τερματοφύλακας; Όλα είναι πιθανά, όπως και τα απίθανα. Ο Πίου να κάνει δεύτερο πετυχημένο τακουνάκι, να ξεφύγει σκυλί με κολλάρο από το αφεντικό του και να σκοράρει ο Ζόριτς αλλά να πάθει κράμπα και στα δυό πόδια. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ. Ευτυχώς που στην τηλεθέαση, με συντρόφευαν τα μηνύματα του Snitch, που επειδή αναμένει εμπόρευμα απαλετάριστο, πρότεινε να δώσει μεροκάματο στα παλτά του Σέρβου. Όσο κι αν πιστεύω οτι κι εκεί θα αποτύχουν τα νούμερα.

Το δεύτερο μέρος λοιπόν, ήταν πολύ κουραστικό κι απλά συμπλήρωσε άλλη μιά τυπική διαδικασία του ερχόμαστε. Που δεν είναι κακό αυτό, όπως δεν είναι κακό που μέχρι και οι 365 αρχίζουν να βλέπουν τις απαραίτητες προσθήκες που απαιτούνται. Που ήταν έξι πριν τον τραυματισμό του Μάνταλου. Και βέβαια καλό είναι να υπάρχει και σαν σκέψη οτι μπορεί να υπάρξουνε και τραυματισμοί στους ενδεκαδάτους που θα παίζουνε.

Ο Φωστήρας ανέβηκε, όσο μπορούσε επιτέθηκε,  και η ΑΕΚ αποσυντέθηκε αφού με Ρόβα πλέον αλλά και Πίου – διάβασα οτι τον ζεσταίνει ο Δέλλας εν όψει μπαράζ, άρα πρώιμα τον κόψαμε -, Ντακόλ και Φαγέ, επίστευες οτι ξεφόρτωσε κανά πούλμαν με μετανάστες στην Ομόνοια εκείνη η γριά που έχουμε υπουργό, κι είπαν να ξεμουδιάσουν παίζοντας μπάλα.  ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.

Τίποτα δεν δούλεψε λοιπόν,  και το κρίμα έρχεται πάλι πάνω μας- εννοώ σε εμάς που πληρώνουμε – αφού τουλάχιστον παλιά, μετά από μια απογοήτευση, οι παίκτες προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν με μιά καλή εμφάνιση τον κόσμο. Ούτε αυτό πλέον δεν ισχύει, αφού Ο ΣΕΡΒΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ – και ποτέ ο δήθεν επαγγελματισμός του – ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. Αυτό το βλέπουν κι άλλοι με βάση την εμφάνιση τους και τα ρίσκα που έχουν πάρει στην ζωή τους. Είναι αυτό που λέμε, εσωτερικό φάγωμα.

Που δεν χρειαζόμαστε κι άλλα τέτοια στην ΑΕΚ. Κι ο νοών νοείτω. Όπως νοείτω οτι αυτά τα γράφουμε για την πλήρη στελέχωση, αφού τουλάχιστον σε θέση διεθύνοντος συμβούλου, είμαστε υπερπλήρεις. Αλλά δεν παίζει μπάλα αυτός στο τερέν πρώτον κι ούτε μπορεί και να υπερφαλαγγίσει τον εγγυητή, που αφού δεν μπορεί να εμφανίζεται, καλό θα ήταν να στελεχώσει την εταιρεία και να διώξει τα κνόδαλα, αλλά και να δώσει κίνητρο στον κόσμο να πληρώσει για παίκτες που θα κυνηγήσουν κάτι. Είναι τρομερό να είσαι σαν Μαρινάκης και κάθε χρόνο να αλλάζεις οκτώ παίκτες, χωρίς να έχεις κάνει παιχνίδι με managers. Θα μου πεις έχει άλλες δουλειές. Σωστό. Αλλά κι ο Μαρινάκης έχει ισόποσες ισηγμένες στη Νέα Υόρκη. Γκε γκε;

Υγ. Άσχετον. Ο Πανηλειακός έχει υποβιβαστεί κι άρα δεν συμμετέχει. Πώς γίνεται λοιπόν οι τιμωρίες των παικτών να εκτίονται σε παιχνίδι που δεν πρόκειται να γίνει; ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to ΦΩΣΤΗΡ -Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eγω παντως το 50αρικο το κεφαλι για τους 2 το δινω οπως δηλωσα. Αμα ερθει και ο Φαι-Φαγε τα κανω 200, μιας και ο αλλος επαθε ΔΙΠΛΗ κραμπα πανω στη προσπαθεια να βαλει το πρωτο γκολ μετα απο 8 μηνες, 20-22 χρονων παιδι. Γεια σου ρε Μπουρουτζικα με τις εκγυμνασεις σου. Παλι καλα που δε χεστηκε πανω του να τρεχει το ‘επιτελειο’ με τιποτε κολοχαρτα και πανες ακρατειας.
    Μπηκε και το σκυλι!!! στο γηπεδο και ο ref συνεχισε κανονικα το ματς. Ε ρε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΑ κανονικα. Στο δε τριτο γκολ εσπευσε να συγχαρει το σκορερ.
    Δε τον δαγκωνες ρε Αζορ μπας και γλυτωσουμε εστω απο εναν? Θα ηταν ο πρωτος παικτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ που τραυματιστηκε απο σκυλο.
    Για το Πιου δεν εχω λογια. Οπως ειπα, διεκρινα ενα ελαφρυ στομαχακι- αποτελεσμα της προπονησης 1,5 μηνα- και μια κολαρα ιση με πλατεια.
    Οταν δε μπηκε και ο Φαι- εδεσε το σκηνικο πληρως: εχω καινουργκιο σιντι-παολα και χαρμανι με λουι βιτον- ολα μπαζι 20 ευρω..

    Μπεεεεε

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch: Μπορεί να μην γίνεται δουλειά εις βάθος, αλλά γίνεται εις πάχος. ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΕΝ ΖΩΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΑΝΓΚΤΕΡ. ΕΝ ΘΑΝΑΤΩ ΔΩΡΗΤΗ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ.
    Δεν γίνεται διαιτητές που τα παίρνανε, να είναι σήμερα τίμιοι παρατηρητές. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

  3. Ο/Η bandog λέει:

    πεταει η ομαδα!

    αφου εβαλε γκολ και ο ζοριτς δε φοβαμαι τιποτα.
    και μην κραζετε που επαθε κραμπα το παιδι στο γκολ. εγω προχθες πηγα να φορεσω το παντελονι και πηγε να μου πεσει το νεφρο…
    και δεν εχω μπουρουτζικα γυμναστη…

    οταν ανοιξει σεφτε και ο πιου , θα δουμε αεκ απο τα παλια…

    ωραια και η πιρουετα του λαμπροπουλου!
    η λεκτικη , λεω…

    για το υστερογραφο:
    ο παο εξετησε την τιμωρια του στους αγωνες που ηταν κεκλεισμενων των θυρων με υπουργικη αποφαση ?
    κατι τετοιο ακουσα….

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : ΓΙΑ ΤΟ ΥΓ. Όχι αγαπητέ. Η αλογοτροφή ΘΑ εκτισει αργότερα