Περασαν 38 χρονια.

Τοσο είναι από τη πορεια της ΑΕΚ τοτε. Καπου εκει- με την αφορητη πιεση- του οδοντιατρου μου και φιλου του πατερα μου, που με απειλουσε εν μεσω πλακας, 8-9 χρονων ότι θα μου βγαλει όλα τα δοντια στη καρεκλα αμα δε φωναζα ΑΕΚΑΡΑ!
Όπως ΟΛΑ τα πιτσιρικια μαγευτηκα από το θαυμα τοτε, τη πορεια μιας ελληνικης ομαδας και τη καταξιωση με αποκλεισμους μεγαθηριων.
Στεργιούδας (117’ Χρηστίδης), Θεοδωρίδης, Ιντζόγλου, Ραβούσης, Νικολάου (115’ Ζαρζόπουλος), Τσάμης, Τάσος, Νικολούδης, Βάγκνερ, Παπαϊωάννου, Μαύρος. Προπονητης Φαντροκ.
Για να εχει σημασια και να ξερουμε τι λεμε όταν λεμε καποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Με ένα ξενο μεσα, που επαιζε για 5 και 10 σημερινα ‘λαβρακια’ που μας κουβαλανε οι γνωστες.
Με 2 τερματοφυλακες που δεν ηξερες για ποιον να φωναξεις περισσοτερο. Για το Λακη που μαζευε τα αμαζευτα η για το Νικο που στα πεναλτυ εκανε τους αντιπαλους να τρεμουν? Με ένα Νικολουδη που ΔΙΔΑΞΕ πως παιζεται η θεση. Απλα καθαρα και ηρεμα. Με ένα Παπαιωανου που είναι κατά τη γνωμη μου ο μεγαλυτερος ελληνας παικτης που εχει βγει μαζι με τον Βασια που όμως η μοιρα του στερησε τιτλους και τετοιες βραδιες που σε κανουν τοτεμ όταν περασουν τα χρονια. Φυσικα με το ΘΩΜΑ τον μεγαλυτερο KILLER που εχει παιξει ποτε σε ελληνικα γηπεδα. Ελληνα και ξενο. Τον ανθρωπο με τις 277 συμμετοχες και τα 174 γκολ !!! (μ.ο 1 γκολ ανα 1,59 ματς) στην ΑΕΚ και 501-260 συνολικα- και με τον Πανιωνιο. 260 γκολ πρεπει να αφησεις τον Πιου μονο του σε αδειο τερμα να βαραει κανα μηνα σερι και παιζεται αν τον προλαβει..
Ντιναμό Μόσχας, Πρωταθλητρια ΕΣΣΔ (δηλαδη ΟΛΟΥ του μποκ) το 1976
Ντέρμπι Κάουντι, Πρωταθλητρια Αγγλιας ένα χρονο πριν το 1975
Ερυθρός Αστέρας, Πρωταθλητης ΟΛΗΣ της Γιουκοσλαβιας το 1973 και την επομενη χρονια 1977
ΚΠΡ δευτεραθλητες αγγλιας πισω από την ΑΝΙΚΗΤΗ Liverpool με μολις ένα βαθμο το 75-76 ένα χρονο πριν.
Μεγαθηρια δηλαδη. Σα να παιζεις τωρα και να περνας σε διπλα ματς (όχι σε ομιλους που είναι εντελως διαφορετικο μιας και αμα εχει προκριθει το φαβορι στα τελευταια ματς είναι αδιαφορο και παιζει για την υποχρεωση και μονο), την Ζενιτ, τη Μαντσεστερ Σιτυ, και την Τσελσυ καπακι. Συν την ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ενωμενη Γιουγκοσλαβια τοτε. Με ένα ροστερ Ελληνων και ένα ξενο, Ελληνων που στη Ευρωπη δεν ηξεραν ουτε τα ονοματα τους και τους εβλεπαν σαν τριτοκοσμικους παρακατιανους. Απειρων από ευρωπαικες διοργανωσεις και τροπο παιχνιδιου.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.
Καταλαβατε κυριοι και τσολια της διοικουσας? Προπονητες με ενδοσυννεοηση και ροστερ που παθαινει ταρακουλο και κραμπες μολις βαλει ΕΝΑ (1) γκολ μετα από 8-9 μηνες? Καταλαβατε μεγιστανες με τα λεφτα του κοσμου? Καταλαβατε ΛΑΜΟΓΙΑ που κονοματε με μεταγραφες από αραπακους που είναι να πουλανε cd στα φαναρια και τερματοφυλακες που φοβουνται τον ισκιο τους?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.
Με 65-70,000 κοσμο να γεμιζει το μεγαλυτερο γηπεδο και να τον ΔΙΩΧΝΕΤΕ για να κανετε το χατηρι 100 τυπων που ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. Όταν δεν τους χρησιμοποιείτε να μπουκαρουν για να πεσουμε κατηγορια και να μας βολεψει στα χρεη να μη πληρωσουμε φραγκο.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ.
Με κοσμο που εκανε ρεκορ διαρκειας για να βλεπει το Μπουρμπο και το Κρασσα, εν γνωση του ότι είναι περιορισμενων δυνατοτητων χωρις να προσδοκα κανενα τιτλο και καμμια κουπα. Τον ιδιο κοσμο που με τις ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ και τις ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, σας γυρισε τη πλατη με το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ φετος. Με τις μπατσινες τους Σερβους και την ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ να ταζετε εδώ και 2 χρονια τα ερχωμαστε και να τα κανετε ΣΚΑΤΑ κάθε τρεις και λιγο. Εκτος αν θεωρειτε επιτυχια το πρωταθλημα της Γ Εθνικης και της Β. Που είναι τεραστια αμα εισαι ο Α.Ο Ορεστειαδας. Ετσι μαθατε και εκει είναι το ταβανι σας, δε φταιτε εσεις. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΜΑΤΟΤΗΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ εισαστε αλλωστε. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Αντιγραφω γι αυτό το χτεσινο αρθρο του Σαμπρακου στην Sport Day:
Περίπου έναν μήνα πίσω, στις 14 Φεβρουαρίου, περίπου 30 οπαδοί της Κολωνίας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Borussia Park μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Γκλάντμπαχ, που είναι «ντέρμπι μίσους».
Προετοιμασμένοι για αυτή την μπούκα τους, ήταν όσο περισσότερο καμουφλαρισμένοι μπορούσαν, με άσπρες στολές που τους κάλυπταν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Οι περισσότεροι φυσικά συνελήφθησαν επιτόπου χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και τη δράση των υπαλλήλων ασφαλείας της Γκλάντμπαχ. Ελάτε να δούμε τι ακολούθησε από εκείνο το συμβάν μέχρι σήμερα.
Η Κολωνία ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Γκλάντμπαχ και τους οπαδούς της, όπως και από το σύνολο των δικών της οπαδών για τη συμπεριφορά των κάφρων. Και φυσικά έκανε τα πάντα για να αναγνωρίσει την ταυτότητα όλων μέχρι ενός. Σε χρόνο dt διέγραψε τον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών από τον οποίο προέρχονταν οι περισσότεροι εκ των 30, κι ας ήταν μειοψηφία του συγκεκριμένου συνδέσμου. Φυσικά τους απαγόρευσε διά βίου την είσοδο στο γήπεδο. Tο ίδιο έκανε και η Μπουντεσλίγκα, δίχως να περιμένει κανείς την πολιτική δίκη των κάφρων.
Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν αθώωσαν την Κολωνία, διότι προφανώς προέκυπτε η ανάγκη μιας τιμωρίας που θα λειτουργήσει παραδειγματικά. Γι’ αυτό και θα πληρώσει 200.000 ευρώ, θα έχει κλειστές τις κερκίδες των φανατικών της για τα επόμενα τρία παιχνίδια και θα παραλαμβάνει μόνο ονομαστικά και ταυτοποιημένα εισιτήρια για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της.
Η Κολωνία όχι απλώς δεν διαμαρτυρήθηκε για την ποινή, αλλά φρόντισε να ανακοινώσει ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας αυτών των κερκίδων και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τις αρχές για την σύλληψη όλων των ταραχοποιών – οπαδών της. Προς απόδειξη αυτής της συνεργασίας ήρθε και η σύλληψη 25 οπαδών της περίπου 15 ημέρες μετά από το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ. Και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας φρόντισε να τονίσει ότι η ποινή προς την Κολωνία δεν ήταν εξοντωτική κυρίως λόγω της στάσης προπονητή και ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καταδίκασαν στη στιγμή την εισβολή, αλλά και της διοίκησης που δείχνει με πράξεις ότι θέλει να διώξει τους κάφρους από τα γήπεδα.
ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ από την Τεταρτη? Εχουν περασει 6 μερες..
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 6 ΜΕΡΕΣ εκτος από ΓΕΛΟΙΕΣ ανακοινωσεις που απλα παραδεχεστε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ και μας λετε τι εγινε? Δε ξερουμε τι εγινε η δεν τα ειδαμε 70,000 κοσμος μεσα και δε ξερω ποσα εκκατομυρια από την TV? ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ μετα από τα επεισοδεια περσυ στη Γ και την αναλογη αφαιρεση βαθμων? ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ μετα το Αιγαλεω και μετα τη Ριζουπολη φετος με τις μπουκες?
AINTE ΓΙΔΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ στα Business cards ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ θελετε. Και να πεφτει το μεροκαματο..

ΥΓ ΜΠΑΟΚ: Η ομαδα που καθε χρονο παει για πρωταθλημα και τελειωνει τη σαιζον με προπονητη τον Γ.Χ… Η ομαδα που πηρε τον Παναγιτσα προπονητη για να δει ασπρη μερα!! Απο το καλοκαιρι εγραφα σε πολλα post την ΣΙΓΟΥΡΗ πορεια της. Αναλυτικα και με ημερομηνιες…Απλο πραγμα ειναι το ποδοσφαιρο. Απλο πραγμα ειναι να τρεξεις ΑΜΑ ΘΕΣ ενα μαγαζι τετοιου μεγεθους. Εκτος αν εισαι καβουριας και ΑΣΧΕΤΟΣ..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Περασαν 38 χρονια.

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ΣΩΣΤΟΣ

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Ερώτηση κρίσεως για το υστερόγραφο. Βλέπεις κανένα κοινό σημείο του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    O ΜΠΑΟΚ διοικειται μεσω skype απο ενα ασχετο που εχει γνωμη για ολα. Πλαισιωμενο απο επισης ασχετους (μια γκομενα ρωσιδα και κατι Βρυζες) που τη μια χρονια φερνουν τον Στεφενς και την αλλη το Παναγιτσα.. Ειναι σαν να πας σε μια πιστα τη μια φορα με ενα BMW M3 και την επομενη με ενα zastava. Αναλογα φερνουν και ροστερ- συνηθως ακριβοπληρωμενο (προσεχε οχι ακριβο εχει διαφορα) τη μια και τους μασανε τα λαμογια, και την αλλη πανε να τη βγαλουν με 14 παικτες τυπου Τσανδαρη, Κατσε και Μακ, ρατς και το κακο συναπαντημα.
    Εμεις εχουμε ενα καβουρια που εχει κονομησει κανα 7-10 εκκ χαλαρα απο τη μια, μιλαει ΠΟΛΥ και δεν κανει ΤΙΠΟΤΕ απο την αλλη, με ενα ροστερ που μια χαρα ειναι για τη Γ αντε και τη Β αλλα θελει ΠΑΛΙ ξηλωμα (εκτος απο 3-4) αν θες να παραγεις ποδοσφαιρο και να εχεις βλεψεις ειδικα οπως ειναι εδω το σκηνικο. Οταν δεν εχεις γηπεδο και ολα ειναι κοκκινα. Βλεψεις σημαινει ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. Εξοδο στο champions league δηλαδη 20+ εκκ αρα πρωταθλημα. Sorry αλλα με το Σερβο οργανωτη και ολο το κακο συναπαντημα εκει μεσα αυτο το βλεπω ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Με ζοριτς, πιου, ντακολ, μπαρμποσα, κορδερο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΝΟ που να σου κανει τη διαφορα. Ειδικα ο πορτογαλος δειχνει λιγος φετος και ειδικα στα μεγαλα ματς αναλωνεται σε κοκορομαχιες, τακουνακια και σαχλαμαρες. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ. Ουσια βγαζει μονο ο Σουηδος if u know what i mean. Δεν εχεις τερμα δεν εχεις αριστερο μπακ δεν εχεις οργανωτη δεν εχεις δεξι εξτρεμ δεν εχεις ΔΥΟ σεντερ φορ. Εχεις 2? κεντρικους τον ανταμ που τον βαζεις ανα περισταση, το σουηδο, αντε τον Ισπανο, το μανταλο το μπακακη και αντε και τον αραβιδη που ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ. Μη μπερδευεσαι με την περιστασιακη φορμα του, εκτος απο ενα γκολ ολα τα αλλα ειναι μεσα στο 2015. Το 14 δεν ειχε σκοραρει. Προπονητη φυσικα δεν εχεις και ΔΕΝ θα εχεις οσο παιζει αυτο σεναριο με το να μη πληρωνουμε αρα να μη φερνουμε ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ που ετσι κ αλλιως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους διαχειριστουμε. Οποτε κληθηκαμε να δωσουμε δυσκολο ματς φαγαμε ΖΟΡΙ. Και με τον Απολλωνα και με τον ΟΣΦΠ. Ξεγελιωμαστε απο την κερκυρα και τον ατρομητο που τον πετυχαμε σε αποσυνθεση με τον Σα Πιντο που εφυγε νυχτα.
    Μπορει η ΑΕΚ να τα φτιαξει ολα αυτα μεσα σε μηνες? ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΙΔΙΚΑ με αυτους σε αυτες τις θεσεις. Πρεπει να κανεις 10 κινησεις απο τις οποιες πρεπει να σου βγουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι 7. Το οποιο στατιστικα ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ. Δες ποσους εχουμε αλλαξει σε 2 χρονια και ποσοι λογιζωνται βασικοι. Απο περσυ καμμια 20αρια και φετος? Ποσοι επιασαν? Ο κορδερο που ηταν απο πριν (χωρις να ειναι κατι τρομερο) ο σουηδος, ο κολοβετσιος, ο μανταλος, ο μπακακης και 2-3 ακομη που δεν τις λες και πρωτες λυσεις.. Θελω να πω οτι ανεβηκε μεν πολυ ο Ανακογλου σε σχεση με περσυ αλλα ανακογλου παραμενει. Light πραγματα. Ασε που ο λογος που κυριως ανεβηκε λεγεται Γιοχανσον που κανει ολη τη πλεμπα και η κορδελιαρα που λεει αι ο steven ειναι ανετος. Οπως ενα φεγγαρι ειχε γινει παικτουρα ο…Μακος οσο ηταν διπλα του και επαιξε ο Ντιοπ. Απο τους 30 δηλαδη οι 5-6. Πως το βλεπεις?
    Ο ΜΠΑΟΚ ειναι αλλο μαγαζι. Που με αυτα τα μυαλα δεν θα στρωσει ΠΟΤΕ. Δεν ειναι τυχαια μια ζωη τεταρτος. Η οποια ανοδος τα τελευταια χρονια ειναι επειδη δεν υπαρχει ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΟ, ΛΑΡΙΣΑ κλπ δηλαδη ομαδες που ειτε του εκοβαν ποντους ειτε ηταν στανταρ απο πανω του. Ακομη και τωρα ομως τα καταφερνει να ειναι στα ιδια.. με παναγιτσες και τα λιμα που πανε και παιρνουν. Αυτοι ειναι με το συνδρομο του Παμπλο ακομη, ζουν για τα 2 ματς με τον gay και μετα το χαος.

  4. Ο/Η momentum λέει:

    Καλησπέρα

    θα ήταν απώλεια να σταματήσετε να γράφετε κι εσείς , παρακαλούμε να είστε
    υγιείς και πάντα παντελονάτοι .

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Λες ότι ο Ρώσος είναι πλαισιωμένος από άσχετους. Αυτοί οι άσχετοι από τους ΠΑΟΚτσίδες χαρακτηρίζονται ως ΑΕΚτσίδες από την μια (π.χ. Ζαγοράκης) ή γαύροι (π.χ. Βρύζας). Θεωρούν ότι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας τους(υποκατάστημα κατά το δοκούν). Σου θυμίζει κάτι αυτό; Αναφέρεσαι σε Στέφενς και Άγγελο ενώ εμείς έχουμε Δέλλα. Μας χαλάνε οι παίκτες ΠΙΟΥ αλλά από την άλλη και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχει μια ντουζίνα από δαύτους. Δεν βλέπεις κάτι κοινό; Μη σου θυμίσω και παίκτες σαν τον Νίνη και Σπυρόπουλο. Α εδώ που τα λέμε ξέχασα να σου πω και για τα φαντάσματα και τους εχθρούς π.χ. Άγγελος, Γκαρσία σε αντιδιαστολή με Σέρβο, Μπουρουτζίκες, Μανωλάδες κτλ. Ένα από τα αρνητικά στοιχεία που καταλογίζουν στον Άγγελο είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί παίκτες αξίας («αρα να μη φερνουμε ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΑΣ που ετσι κ αλλιως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους διαχειριστουμε»). Μου λες ότι όταν κληθήκαμε να δώσουμε δύσκολο ματς φάγαμε ζόρι και θα συμφωνήσω. Μην ξεχνάς φίλε μου ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα Β εθνικής άρα αν δούμε το ταβάνι μας την συγκεκριμένη στιγμή μπορώ να σου πω ότι καλά είμαστε. Τώρα θα μου πεις ότι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα και πάλι θα συμφωνήσω γιατί ο εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο.

    Τώρα δύο λογάκια για τον πρόεδρα μας. Στην αρχή όταν άρχισε να τα χώνει στον χοντρό γούσταρα όπως όλος ο κόσμος αλλά μετά το ματς με τον γαύρο, την μπούκα, τις ατυχείς δηλώσεις, τις λυκοφιλίες βάζελου μπαοκ μπορώ να πω ότι αναθεώρησα. Θες να κάνεις συμμαχίες, οκ whatever, μη λες τίποτα και σφαχτων με το βαμβάκι όμορφα και καλά. Του κόβεις το τσου λου. Έλα όμως που ο ΜΠΑΟΚ είναι ανύπαρκτος και πετάει χαρταετό και ο βάζελος είναι του τσάμπα και της πουστιάς(είδες τι έκανε στον σύμμαχο ΠΑΟΚ πέρυσι στο κύπελο). Και εμείς από την άλλη έχουμε αγκαλίτσες και φιλάκια με τον Αλαφούζο χαχαχα μη χέσω(δώσαμε και φιλικό ).

    Εν κατακλείδι η ομάδα θα κατακτήσει τον στόχο(την άνοδο) άρα η χρονιά θα είναι πετυχημένη. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται. Το ότι θα γίνουν μεταγραφές είναι βέβαιο τώρα αν θα γίνουν όλες μέσα σε μια χρονιά δεν το νομίζω. Αυτό όμως είναι λογικό.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Ρωσσος διοικει μεσω Skype. ΚΑΜΜΙΑ εταιρεια ΚΑΝΕΝΑ μαγαζι στο κοσμο δε τρεχει απο αποσταση. Οι ΜΠΑΟΚτζηδες εχουν θεμα ακομη και με τη μανα τους. Μονο ο Παμπλο ειναι ΜΠΑΟΚαρα γι αυτους, η οποιος πουλαει μπραβιλικι στη Αθηνα με μπουνιες κλωτσιες κλπ. Δε τους πειραζε που δε μπορουσε να παρει τα ποδια του στο 20λεπτο και κρεμαγε την ομαδα- τους χαλασε ο Δωνης (που ειναι αντιπαθεστατος) που τον εβγαλε και πηγαν και τον πλακωσαν στο parking! Δε μπορουν να δεχτουν οτι ακριβως επειδη ειναι μικρη ομαδα σε σχεση με το ΠΟΚ οι καλοι τους παικτες καποια στιγμη θα κατηφορισουν. Πραγμα λογικο οσο λογικο ειναι να φυγει απο εμας η απο το υπολοιπο ΠΟΚ ενας παικτης για μια ομαδα- οχι αναγκαστικα μεγαλη στη χωρα της η ευρωπαικα- του εξωτερικου. Οταν ο Τσιαρτας εφυγε απο την ΑΕΚ που επαιξε και CH.L, για τη Σεβιλλη δηλαδη επρεπε να το θεωρουμε παραλογο που πηγε ΤΟΤΕ σε μια ομαδα καταταξης κατω απο 5!
    Η αναφορα σε Στεφενς-Παναγιτσα ηταν για να αναδειξω τον παραλογισμο και την ασυναρτησια που υπαρχει: τη μια χρονια πας και μου φερνεις προπονητη Ευρωπαιο με 1,5εκκ συμβολαιο και την επομενη το ΓΡΑΦΙΚΟ τυπακο με τα κομποσχοινια. Ενω παραλληλα τη πρωτη χρονια πηγες με Ελληνα νεο (με υποτιθεται αλλη νοοτροπια). Τη μια χρονια φερνεις ΚΑΙ δανεικους με 1-1,5εκκ (Στοχ-Μαντουρο-Μαρτενς) και την αλλη πας με τον Τσανδαρη. Οπως ειπα πας σε μια πιστα τη μια χρονια με M3 και την επομενη με Ζασταβα να κερδισεις τους ιδιους αγωνες!! με τους ιδιους αντιπαλους.
    Φυσικα και εχουμε ΠΙΟΥ μπολικους. Δεν διαφωνησα. Εχουμε καποιες διαφορες ομως.
    1) Υποτιθεται οτι ο δικος μας ειναι ‘γατα’ και δε το πιανουνε κοτσο με νινηδες και σπυροπουλους
    2) Υποτιθεται οτι ειμαστε ΑΕΚ και οχι ΜΠΑΟΚ. Αλλη δυναμικη ο ενας αλλη ο αλλος. Δε θα συγκριθω εγω με την ομαδουλα των 2 πρωταθληματων!Αυτο μου ελειπε..

    Δεν ξεχναω οτι η ομαδα ειναι Β Εθνικης. Αυτο που φωναζουμε ειναι οτι υπαρχουν ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ελειψεις οι οποιες δεν γινεται να καλυφθουν σε εξι μηνες. Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει να χτιστει ενας κορμος 6-7 βασικων παικτων για να δουμε μπαλλα. Σαν θεατης ΧΕΣΤΗΚΑ αν παρουμε η οχι πρωταθλημα του χρονου. Τι 20 τι 21 τι 23 χρονια. Αυτο πρεπει να καιει τους κρατουντες το ταμειο. Εμενα με νοιαζει να βλεπω μπαλλα- οπως ειδα σε πολυ λιγα ματς π.χ στο ταψι.
    Απο αυτο το κορμο αυτη τη στιγμη εχεις 3-4 σοβαρους και ΑΝ μς βγει και ο Σιμοες αντε 5. Θες στις αναλογες θεσεις παικτες που θα νιωθεις σιγουρος οπως κανεις με το σουηδο η το μανταλο και ας ειναι η πρωτη χρονια τους. Για να μη παμε σε παικτες που θα σου κανουν το κατι παραπανω και θα σου καθαρισουν ματσακι. Τυπου Μπατιστα, Τονι, Τιμουρ παλια. Η Σκοκο πιο προσφατα. Οπως κανει ο Τσορι στο gay. Απο αυτους ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ.

    Οι ομαδες ειναι οργανισμοι. Και επειδη πλεον δεν ειμαστε στο 1975 και στο 1980 οι οργανισμοι ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ συναισθηματισμους με ‘δικα’ μας παιδια τυπου Δελλα ουτε κολληματα με παλαιμαχους +65αρηδες που τον εχουν βαλει ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ για να κανουν κουμαντο ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ και να μην τους ακουμπανε.
    Δε γινεται- για να παμε στο τελευταιο κομματι σου- να μου βαζεις υπευθυνο επικοινωνιας μια ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΑΣΧΕΤΗ που δεν εχει ΜΥΡΩΔΙΑ απο ποδοσφαιρο και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τη δουλεια να τα κανει ΣΚΑΤΑ 2 χρονια τωρα και να μη κουνιεται φυλλο.
    Δε γινεται να μου στηνεις site και να μην εχεις ενα e-shop να πουλησεις μια φανελα σε ενα οπαδο εκτος Αθηνας.
    Δε γινεται να μην εχεις μια μπουτικ και να μου στηνεις το ISOBOX-ΤΣΑΝΤΙΡΙ στο ΟΑΚΑ καθε 15 μερες ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ μιας και αν δεν εχεις εισητηριο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να φτασεις καν στο τσαντιρι, απο τη μια και απο την αλλη να πουλας μουρη για γαματα γηπεδα με σαουνες.

    Το μαγαζι ΑΕΚ κινηται στον αυτοματο. Οτι κανει ο νιαου- στον οσο χρονο διαθετει και αν- προσωπικα. Που στα 65 του εχει αλλες ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ να κανει, και ακομη και αν δεν ειχε ο χρονος ΠΕΡΑΣΕ και δεν εχει ουτε την ιδια ορεξη ουτε το ιδιο παθος και ΛΟΓΙΚΟ.

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Πολύ σωστή τοποθέτηση Υποτίθεται ότι είμαστε ΑΕΚ και θα συμφωνήσω 1000 τοις 100. Το όσο χρόνο διαθέτει δεν το καταλαβαίνω.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα στο πω οσο απλα μου επιτρεπεται.
    Ο Μελ του 1992 ηταν ενας τυπος που ειχε μια σχολη οδηγων. Μπηκε στην ΑΕΚ (ας μη πουμε πως τι και γιατι) και ‘εγινε’. Ουτ εκει θα πω πως τι και γιατι. Απλα θα πω οτι ειχε τη καβλα να γινει την ηλικια και την ορεξη και τη διψα να το κανει.
    Ο Μελ του 2014-15 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ειναι ενας τυπος με εισηγμενη στο NYSE με μια aegean που τρεχει project σε ολο το κοσμο ΣΟΒΑΡΑ. Ενα project της aegean (πχ στο Μεξικο) κανει οσο 3 γηπεδα.. ΣΥΝ τον ΟΠΑΠ που ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΜΠΙΖΝΑ και που εχει (και γινεται) να καθαρισει ενα μαγαζι που ηταν στημενο επι δεκαετιες να σκορπα κρατικο χρημα για να εξυπηρετει ΑΛΛΑ συμφερωντα και προσωπικα του θειου ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ για να μη μας ακουμπανε..
    Και πλεον ειναι και 65 χρονων.
    Υπαρχει αλλη ορεξη πλεον και ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΩΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ
    Πολλα τα καρπουζια πλεον και κοιτας να κρατησεις γερα τα μεγαλα που αφηνουν και τα φραγκα. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ
    Γι αυτο και πλεον η δουλεια ειναι να βρεις 3 σοβαρους να στησεις το μαγαζι με τα σωστα και τα λαθος παντα. Αλλα σε γενικη κατευθυνση με θετικο προσημο.
    Θα φας και 5 ηττες θα εχεις και 3 μαλακες. Επισης αναμενωμενο οπως σε ολες τις δουλειες.
    Ελπιζω να εγινα κατανοητος

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Ωραια,κι εγω συμφωνω με τα του Μελ και βαζω αλλα τοσα απο πανω. Αλλα ρε φιλε μου,βρες 5 ανθρωπους να τρεξουν την εταιρια.Δεν γινεται να μην υπαρχουν 5-6 δικα σου ατομα.Και λεω δικα σου,για να μην γινεις κι εσυ Σαββιδης με το skype.Και που στην ουσια,το δικα σου ειναι σχετικο.Εγραψε καποτε ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,πως το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ο Μελισσανιδης,ειναι με τον ιδιο του τον εαυτο.Πως ειναι ΜΟΝΟΚΟΥΜΑΝΤΟΣ, δεν ειναι να μοιραζει αρμοδιοτητες,τα κανει ολα μονος του.Και αυτο το καταλαβαινω,μεχρι σε ενα σημειο.Δεν γινεται να εισαι ομως ταυτοχρονα.και στην Τζαμαικα,και στην Φουτζειρα,και στην Σιγκαπουρη,και.. και.. και στην Μιαουλη.Δεν γινεται,πως να το κανουμε.Μπαγιεβιτς-Μπουρουτζικας πανε μαζι.Πηρες και τον Στρατο με την ιδια τραγιασκα.Αυτοι ειναι οι δικοι σου ανθρωποι? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ? Τους ιδιους συνεργατες ειχες το 1995 στα πετρελαια,τους ιδιους εχεις τωρα ? Εγω δε λεω να τους κανεις περα,ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ειναι.Απλα βαλτους σε αλλα ποστα. Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη ? Ρε ανθρωπε,καποτε τσαντιζοσουνα με το παραμικρο,καλημερα σου ελεγε ο αλλος και αμα εβρεχε κατεβαζες τα καντηλια το ενα μετα το αλλο. Την πορτα ειπες μια φορα να κλεισουν,και 5 ατομα νομιζαν να μπουνε στην ντουλαπα και να κλεισουν την…πορτα !!!! Δημητρη,ολα τα καταλαβαινω,προσπαθω τουλαζιστον.ΕΝΑ ομως ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,και το ξαναλεω. Γιατι τα κανει ολα αυτα,την στιγμη που του δινεται η ευκαιρια για τα επομενα 100 χρονια,να ” ξανασυνδεσει” το ονομα του με την ΑΕΚ με χρυσα γραμματα……

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απαντας μονος σου πιστευω…