ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – Α Ε Κ

Ακεφιά είχα σήμερα για μπάλα, αλλά και τι να κάνουμε μέχρι να αρχίσει το show της Ουέφα; Να μην το βλέπαμε το παιχνίδι; Στο οποίο είχαν ανακοινωθεί και κάποιες αλλαγές κύρια για δοκιμή στην θέση του Μάνταλου. Φευ όμως. Άνθρακες ο θησαυρός. Η ενδεκάδα κατέβηκε νορμάλ, όσο δηλαδή μπορούμε να τα λέμε αυτά με τον Ζόριτς ξανά μέσα. Ένα Ζόριτς που έμαθα μόλις προχθές,  οτι ποντάρει πολύ η ΑΕΚ για να της βγει. Χωρίς και να είναι κι απόλυτα κατανοητό αυτό, αφού μόλις εκατό χιλιάρικα στοίχησε.

Τέλος πάντων, το παιχνίδι με την συμπαθητική ομάδα της Εύβοιας ξεκίνησε με την απόλυτη κυριαρχία μας. Καθαρό αφεντικό η ΑΕΚ είτε από πλάγια είτε από τον άξονα, αλλά μάλλον κι οι παίκτες δεν είχαν πολλά κέφια. Κόβανε εύκολα, φτάνανε στην περιοχή ακόμα πιο εύκολα, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Στην τελική πάσα μάλλον έλειπε το καθαρό μυαλό.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ παθητικός στηριζόμενος στο πούλμαν πίσω και σε κάποια ξαφνική αντεπίθεση. Και πράγματι έβγαλε μιά φάση με ένα μακρυνό σουτ αλλά αφού είχε φροντίσει να φάει ένα φτηνό γκολ από τον Αραβίδη. Ήθελε να κάνει το εντυπωσιακό ο τέρμας του και τάκανε σαλάτα. Όπως σαλάτα ήταν και η διάθεση της ομάδας. Εντάξει τυπική υποχρέωση, αλλά κάνε ρε αδερφέ και κάτι θεαματικό για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Κάπως έτσι μονότονα κύλησε το πρώτο ημιχρόνιο.

Κι οπότε, αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάνε ανάποδα τα πράματα. Είπε να δώσει κάποιο ενδιαφέρον στο παιχνίδι ο Κολοβέτσιος κάνοντας την πρώτη ουσιαστική γκέλα του για φέτος. Κι αυτή ενδεικτική της χαλαρότητας. Λάθος γύρισμα προς τα πίσω κι ένα πέναλτυ κανονικό αλλά με μιά αμφιλεγόμενη κάρτα προς τον Ανέστη. Ίσως θα έπρεπε να είναι και κόκκινη. Εδώ δεν υπάρχει κανονισμός ακριβώς αλλά ερμηνεία του από τον διαιτητή. Μιλάω για το αν η θέση είναι για προφανές γκολ.

Αυτό όμως δεν λέει και πολλά, αφού φρόντισε ο μαυρούκος να δώσει δεύτερες σκέψεις στον Ανέστη όσο αναφορά την φανέλα του βασικού του χρόνου. Που έπεσε σωστά κι έπιασε την εσχάτη των ποινών. Και πλέον εκεί, τουμπάρει η ψυχολογία. Άρα με τυχαία προσπάθεια του Σοϊλέδη κι ένα αυτογκολ του μπακ του Ηρακλή, είδαμε και τον Ζόριτς να πετάει στα ουράνια σαν σκόρερ. Ίσως εκεί που έπαιζε δεν υπήρχε τηλεόραση κι άρα το δούλεμα θα πέρναγε πιο εύκολα. Εδώ δεν περνάει τόσο, οπως και δεν παρνάει απαρατήρητο οτι ξαναέπαθε θλάση. Κάτι που με ανησύχησε όταν έτρεχε πανηγυρίζοντας, όπως δεν μπορούσε να κάνει στο κανονικό παιχνίδι.

Μην τα πολυλογούμε όμως διότι η ομάδα έβγαλε και τρίτο γκολ αφού σήμερα ο καλύτερος παίκτης ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τον οποίον ήθελε να διαγωνιστεί ο Ανέστης με το γκολ που έφαγε από τα 25 μέτρα. Φέρνοντας το παιχνίδι στο over στο Σιαμ. Κι ολοκληρώνοντας μια ακόμα εμφάνιση μέτρια αλλά με τον στόχο της αύξησης των βαθμών από τους θηρευτές, απόλυτα θετικό. Που αυτό ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή.

Άρα πάμε ξανά σε απόλυτη ικανοποίηση που τελειώσαμε και με αυτήν την εκδρομή, την οποίαν την πλαισίωσαν προς το τέλος ένα δοκάρι του Αραβίδη παρέα με άλλη μιά άχρηστη εμφάνιση του Κρισάντους. Κρίμα για τα χρήματα που ξοδεύονται. Τι άλλο να λέμε δηλαδή; Να χαλάσουμε την ακεφιά μας κι άλλο; Αν δεν μπορείς ούτε κεφαλιά να πάρεις όταν ο αντίπαλος είναι στο καναβάτσο, δεν θέλω να σκεφτώ σε κανά σκληρό μαν του μαν. Συγχαρητήρια λοιπόν στο τεχνικό τημ, το οποίο καλό θα ήταν να σκέφτεται από τώρα ποιά ομάδα θα προπονεί του χρόνου.

Υγ. Έγραψα προσφάτως οτι φάγαμε επιθέσεις και κάποιοι φοβήθηκαν κι αποχώρησαν από το γράψιμο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν κι ανασκευάζω το γραπτό μου οτι απλά διαφωνούν με την κωλοτούμπα που έχει κάνει ο χώρος, κατ’ εκείνους.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Το Υ.Γ. προς τα που απευθυνεται,δεν εχω καταλαβει.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Χρήστο : ήταν ανασκεύαση όπως την ηθελε ο Κιντής.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    O Kιντης εχει να γραψει σχεδον απ την αρχη. Ποτε “προλαβε” ο χωρος να κανει “κωλοτουμπα” και ποτε προκαμε να τρομαξει ο Γιώργος;
    Ρε τι τραβάμε…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Ζοριτς ΠΡΕΠΕΙ να βγει για να εχουμε να λεμε οτι καναμε και κατι. Οτι φεραμε δηλαδη ενα τσουρμο και μας βγηκε ΕΝΑΣ.
    Τον σουηδο ξερουμε πλεον ΠΟΙΟΣ τον εφερε. Αλλα αντε και τον εφερε το ΣΕΜΠΡΟ. ΟΚ ποντος +1
    Δε θα πιασω τον περσυνο ΘΙΑΣΟ με τις 20 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ επιλογες. Ποντοι -20 και αντε να δεχτουμε οτι στη Γ δε θες πακτες δε θες προπονητη δε θες τιποτα. Αν βεβαια δεν ηθελες δε θα εκανες στο παρα ενα, πεντε μεταγραφες, μετα το φιασκο στο Βελεστινο.
    Ποποβιτς, Μπεεσεβιτς, Ντακολ οι 3 ξενοι. Τον Κορδερο τον ειχε φερει ο Τσιαρτας απο τη προηγουμενη χρονια.
    Ο διαφημισμενος Μπαρμποσα αποδυνκειεται λιγος. Πολυ φρου φρου πολυ τσαλιμακι και ουσια ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ. Στο 60 τα εχει φτυσει και μονιμα αναλωνεται σε νευρακια και ατομικες προσπαθειες.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..
    Ο πλατελας κανει 10 ενεργειες και του βγαινουν 2. Καλος στο 1-1 αλλα εδω δε παιζουμε 7-7 σε γηπεδακι. Τη μπαλλα δε για να τη δωσει θελει αιτηση.
    Για το ΠΙΟΥ δε μιλαμε καν. Το παιδι παιζει να ειναι χειροτερος απο τον Φουρταδο. Γυροφερνει στο γηπεδο σα χαμενο, ακομη και ο Μπεεσεβιτς τη θεση τη παιζει καλυτερα- τουλαχιστον παιζει πλατη και σπαει 3-4 μπαλλιες και εβαλε και αυτα τα 10 κουλα γκολ απεναντι εστω στα Ψαχνα. Ο πιου ειναι για τα φαναρια. Εκει δε που ειναι να σπας τη tv ειναι που γελαει μετα απο καθε μαλακια σα να κανει πλακα με τους φιλους του..
    Παικτες για βασικοι στην ΑΕΚ ειναι οι: Μπακακης, Μανταλος, Κολοβετσιος, Ανταμ, Γιοχανσον, αντε και ο Κορδερο, Ισως και ο Αραβιδης οχι τοσο για τη τεχνικη του οσο για το παθος του, τη χρησιμοτητα να παιζει σε πολλες θεσεις και την αποτελεσματικοτητα του. Θελω να πω οτι με μια καλη τριαδα μπροστα επιπεδου Σκοκο και αποτελεσματικοτητα Μπλανκο πολυ πιθανον να μην παιζει.
    Αλλο να συγκρινουμε τον επιθετικο με αντιπαλο τον τοτε π.χ Μελμπεργκ και αλλο με τον καραμητρο των ψαχνων.
    Παγκιτες η για μικρα ματς ο ανακογλου, ο λαμπροπουλος, μπαρμποσα αντε 1-2 ακομη τυπου πλατελα σαρρη.
    Οι υπολοιποι ειναι για το πουλο. Παικτακια τυπου ανεστη, σοιλεδη, πεταυρακη ντακολ κλπ ειναι καλοι για καμμια κερκυρα
    Οι απιθανοι τυπου ΠΙΟΥ και Μπεεεσεβιτς Ζοριτς κλπ που 10 τη χανουν και 1 τη βρισκουν με το γονατο ειναι για κανα ΟΦΗ και κανα ρουλη.

    Γνωμη μου ειναι οτι ΛΕΦΤΑ πρεπει να δωθουν για τερμα. Ο Gay ζει μονο και μονο χαρη στον ρομπερτο που ειναι μεν και κολοφαρδος (ειδικα στην Ευρωπη εσπασε κοντερ) αλλα και ικανος στις εξοδους του και στο ενας με εναν. Υστερει πολυ μεν στα χαμηλα αλλα αν ηταν και εκει καλος δεν θα τον εδιωχνε η Αθλετικο.
    Οι ομαδες χτιζωνται απο το τερμα και δεν ειναι τυχαιο οτι ακομη θυμομαστε το Σορε.

    Τα δευτερα ΛΕΦΤΑ πρεπει να δωθουν για ενα πραγματικο ηγετη, ενα παικτη που να τον φοβουνται οι αντιπαλοι τυπου Σκοκο. Αυτον που θα σου παρει το ματς μονος του, τετοιον ΔΕΝ εχει η ΑΕΚ. Τυπου Τσορι η Μπεργκ για να βλεπουμε τους αμεσουν αντιπαλους μας.

    Τα τριτα ΛΕΦΤΑ θελουν ενα τυπο να σου τελειωνει τις 2 απο τις 5-7 φασεις που θα κανεις στο ματς. Παντα η ΑΕΚ ειχε τετοιο παικτη. Χωρις αυτον ξεχνα ολα τα δυσκολα ματς του χρονου στη Λιγδα και στην Ευρωπη ΟΤΑΝ πας, γιατι πολυ απλα τα πραγματα δε θα ειναι οπως φετος να κανεις 15-20 τελικες για να βαλεις 2-3. Εκει ΠΡΕΠΕΙ στις 5 να γραψεις τις 2.

    Οταν λεω λεφτα εννοω ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΚΚ για τα στανταρ της ΑΕΚ.

    Οχι ακριβοπληρωμενους αλλα ακριβους. Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα ηθελα να μου εξηγησει ο Γιωργος (αν θελει βεβαια) τι εννοει κολοτουμπα. Δεν εχω καταλαβει πως ξεκινησαμε και αν και τι αλλαξε?

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟΥ ΨΙΛΟΒΡΩΜΑΓΕ, ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ. Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ελα βρε ειπαμε να δωσουμε κανα πονο εκτος απο τους -20-25 στο πολυνικη. Σιγα μη εφερναν βορειο ευρωπαιο παικτη οι ΙΤΣ.. ΠΟΤΕ ΕΦΕΡΑΝ για να φερουν τωρα?
    Εδω πηγαμε στη Ν.Αμερικη για επιθετικο και φεραμε κοφτη απο τη Σουηδια!!!
    Για τετοια οργανωση και scouting μιλαμε.
    Για το δε ΠΙΟΥ εχει πλακα να δεις το cv του στο transfer markt.

    http://www.transfermarkt.com/macauley-chrisantus/profil/spieler/62552

    Απο το 2009 γυροφερνει δανεικος και ελευθερος μεχρι να φορεσουμε τη ΠΑΛΤΑΔΟΥΡΑ εμεις..

    Σιγα μη δε του βρωμαγε. Εδω του βρωμαγε ο Τιμουρ που ειχε παει 4 ΦΟΡΕΣ να τον δει και ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ του τον αγορασαν, στον Σουηδο θα ελεγε ναι?

    Τα ναι ειναι για τους ΠΟΠΟΒΙΤΣ. ΤΟΣΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΕΤΙΣΙΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ..

    Αμα τον ελεγαν Γιοχανοβιτς και κονομαγαμε και κανα τρακοσαρακι με τους μανατζαρεους βεβαια θα ηταν ‘λαβρακι’.

    Ομαδα το 2015 που δε παιζει με ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ δεν υπαρχει. Η μαλλον υπαρχει με παικτες ΠΙΟΥ και ΝΤΑΚΟΛ..

  8. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Πείτε τους να με πάρουν σκάουτερ να φτιάξω ομαδάρα από φέτος. Παίζω 15 χρόνια Football Manager. Ξέρω όλη τη database απ’έξω

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης Περισσός : Αδερφέ, η εξίσωση είναι πολύ απλή : Όταν διώξεις τον Δέλλα, έφυγε ο Σέρβος και φυσικά κι ο Μιλοβάνοβιτς. Αυτό είναι ο στόχος

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Και γιατι δεν τον διωχνουν ? Εδω ξεπερασαμε το 1 συν 2 δωρο,παμε στο 1 συν 3 και δεν ξερω που μπορει να σταματησει……