Τα νταουλια να ειναι καλα..

Οι εκροες των τραπεζων τη Τεταρτη ηταν 300εκ ευρω, δηλαδη τοσα πηρε ο κοσμος  απο γκισε-ΑΤΜ. Το δε διμηνο της κυβερνησης της ελπιδας το νουμερο φθανει τα 16ΔΙΣ ευρω αναληψεις. Μιλαμε για τον απλο κοσμο, οχι για μεγαλα κεφαλια ουτε για επιχειρησεις που απο οσο ξερω εχουν αφησει 3 αραχνες και 5 κατσαριδες στους λογαριασμους τους και τα εχουν κανει ΟΛΑ εμβασματα και εμπορευματα- να εχουν κατι στα χερια τους τουλαχιστον..

Οπως ειπε και ο Δραγασακης χτες: θα έχουμε άμεσο πρόβλημα ρευστότητας.

Στις δε κουβεντες σημερα ο προεδρας Αλιεξης ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ τον μεγα οικονομολογο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ μιας και μαλλον καταλαβε οτι ο τυπος εκτος απο ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ειναι και ιδιαιτερα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ σε ολους- που κατ αυτον- λενε ψεμματα και δεν ξερουν…Υπαρχει βεβαια και η αλλη αποψη οτι το γνωστο μωβ πουκαμισο με το μαυρο σακακι με το κοκκινο σιριτι που φοραει ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΕΠΙ ΔΙΜΗΝΟ επιασε τοσο πολλους ψυλλους που πλεον ειναι υγειονομικα δημοσιος κινδυνος.

Mια χαρα λεω εγω λοιπον και θελω να δω αν γινει κανα σκηνικο με τιποτε μισθους και συνταξεις σε 1-2 μηνες, τι θα κανει το 36% που θα κληθει να ζησει ‘αξιοπρεπως’.

Απο την αλλη ομως εχουμε και την ελπιδα που ηρθε μιας και φετος δεν θα καταργησουν τη παρελαση ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ :  ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει παρελάσεις, στρατό, σύνορα… 25η Μαρτίου και παρέλαση και συμβολική γιορτή απελευθέρωσης από τους ναζί -Τάκης Κουράκης,  αλλα   θα εχουμε νταουλια και κλαρινα να χορεψει λεει ο κοσμος!

Το πρωί είχε βγει στον Καμπουράκη στο Mega η  αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής Ερμίνα Κυπριανίδου, η οποία είπε ότι τις αποφάσεις έχουν πάρει ο Πάνος Ο Καμμένος με τη Ρένα Δούρου.

H εχουμε σοβαρη συγκυβερνηση ψεκασμενων-απλυτων η παιζουμε.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΟ..

Υπουργος και περιφερειαρχης ασχολουνται με το αν εκτός από εμβατήρια οι μπάντες θα παίζουνε και δημοτικά:  η αντιπεριφερειάρχης είπε «αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να το μοντάρουμε»

Πρωτοπορο δε το λες μιας και κατι αναλογο εκανε και ο Γιωργαρος με το Παττακο και τη Δεσποινα βεβαια πριν 40 χρονια.

Αλλα μπρος στη χαρα και στο κεφι αυτα ειναι λεπτομερειες..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.