Το ματς

Μας πάτησε η referee United. Στο Α. Που έπρεπε να εχει μείνει με 10 με τις αλητείες του jones. Δίκαια αποβλήθηκε ο αρχηγός μας αψυχολόγητη κίνηση. Στο Β παίξαμε καλύτερα αν και με 10 χωρις όμως να αξίζουμε να ισοφαρίσουμε τη ΓΚΟΛΑΡΑ του ματα που χειροκροτήθηκε απο όλους.

Κερδος η γνωριμία μου με τον 60αρη Liam που είδαμε το ματς δίπλα δίπλα, έναν απιθανο άνθρωπο που σου μιλάει και απλα ακούς. Ειδικά όταν τον ψήςαμε να αφήσει το αεροπλάνο και να γυρίσει οδικώς μαζί μας, με τη κουβέντα στο αμάξι να ειναι για τη γυναίκα του που έχασε πριν λίγα χρονια. Πως τον στήριζε πως ζούσαν και γιατί έξ αιτίας της έκανε στη ζωή του αυτα που έκανε. Και ειναι πολλα και τεράστια. 10 βιβλία μπορεί να γράψει, μίσος Ιρλανδός μίσος Άγγλος. Παντα τον γούσταρα και τίποτε δεν ειναι τυχαίο. Δε θα πω αλλα ειπα στον Steven  τι και ποιος μερικά πράγματα μένουν ιδιωτικά.

αυτο για μένα-χάρη στη φίλη μου που ειναι του χώρου- ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ και μου έφτιαξε όλο το ταξίδι. Να σαι καλα Liam κ ευχαριστώ!!!

Κάποια στιγμη μου λεει look at their bench. Di Maria, yanouzai, Falcao, roho..

Εμεις είχαμε το Μάριο..

το ρεσιτάλ Σουάρεζ το βράδυ δείχνει τη διαφορά.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Το ματς

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    θα θελα να σε πικαρω καθοτι εχω ιδιαιτερους-βιωματικους δεσμους
    με την αντιπαλη σου ομαδα αλλα θα το αποφυγω..
    φανταζομαι εγραψες το κειμενο στα πετακτα μεσα σε κανα
    αυτοκινητο..
    πολυ ωραιο.
    μπραβο ρε συ ειλικρινα..
    αυτο το γηπεδο που δημιουργει αυτες τις ιστοριες γουσταρουμε..
    και ας μας πικραινει ή μας ξεσηκωνει το οποιο αποτελεσμα..
    τα φιλια μου.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    To πικαρισμα ειναι οχι μονο δεκτο αλλα και ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ! Οπαδοι ειμαστε οχι ιδιοκτητες ουτε μετοχοι να σκασουμε. Μετοχοι πηγαν να γινουν καποιοι -ετσι νομιζαν- αλλα κατεληξαν ΦΙΛΟΙ…
    Το κείμενο γράφτηκε στο ημίχρονο barca-real. Αποκαμωμένος απο μια μέρα έντασης, γηπέδου, οδήγησης και μιας γνωριμίας-κουβέντας που πραγματικα απόλαυσα και δεν ηθελα να φτάσω σπιτι για να μη τη διακόψω.
    Στο καναπέ, ναι απο κινητο με το ενα χέρι.. και να εχω και παράλληλη συνομιλία με το Steven στο αθόρυβο με μυνηματα, να μην τη ξυπνήσω που άντεξε οςο κάναμε να φάμε και …τη σέντρα.
    Άλλωστε και εγω με το που τελείωσε στις 10:30 πήγα για ύπνο:στο λεω γιατι ειμαι ένας τύπος που αν δε παει 2 απλα δεν χασμουριέμαι καν..
    Ετςι όπως πήγε η μέρα χτες το ματς έφτασε να ειναι δεύτερης σημασίας. Ναι οκ στο α μας πάτησαν, ο jones έκανε δις τα ίδια με τον Gerard -ειδικα η φαςη με τον lallana στο κέντρο αλλα και η κλωτςια εκτός φαςης στον Στέρλινγκ ειναι οριςμος της κόκκινης, αλλα παίζει στη ref United άρα δεν τον ακουμπάμε.
    Στο β παίξαμε πολυ καλα χωρίς όμως να αξίζουμε 2 γκολ, η μαλλον να καλύψουμε τη διαφορα 2γκολ. Ενα δεύτερο γκολ που απλα ήταν ΑΠΙΘΑΝΟ.το ζύγισε το ήθελε και το έκανε άψογο. Το πέναλτυ θύμισε έντονα Γιαννακόπουλο-Αλεξανδρή.
    Το γηπεδο δεν ειναι μονο μπαλλα. Ειναι η μπυρα που θα πιουμε πριν το ματς στις 12 το μεσημερι!!! ειναι ολη η διαδικασια μεχρι να αρχισει το ματς, ειναι οτι ακους και βλεπεις σε μια κοινωνια 40-50 χιλιαδων ανθρωπων που εχουν την ιδια αγωνια. Ο τυπος με τα τρελλα λεφτα, με τον Kenny που τα εχει ζησει ολα εντος και εκτος, με το τυπο που ζει με το welfare benefit. Το παλιο UB-40 (Unemployment Benefit 40), που ΔΕΝ ειναι μονο η μπαντα ρεγγε, αλλα το επιδομα ανεργιας ΟΑΕΔ των αγγλων (απο εκει πηρε η μπαντα το ονομα της).
    Βλεπεις αντιδρασεις βλεπεις πως ζουν το ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Γιατι γι αυτους (τη συντριπτικη πλειοψηφια) ειναι παιχνιδι και ακομη και αν ο ref κανει τη πατατα θα βρισουν οσο κραταει η φαση και απλα θα το αποδεχτουν και πανε παρακατω: να παιξουμε να νικησουμε οσο και οπως ξερουμε και μπορουμε. Αυτη ηταν και η κουβεντα χτες την ωρα που βλεπαμε Ισπανικο κλασσικο, η αγγλικη νοοτροπια και ο τροπος που αντιλαμβανωνται το παιχνιδι..
    Παντα ειχε Ολλανδούς η United ποςο μαλλον τωρα.

  3. Ο/Η bandog λέει:

    τραγικες μεταγραφικες επιλογες το καλοκαιρι και πολλα λεφτα για μετριους παικτες.
    οχι οτι δεν εχει λογικη η προσπαθεια ομογενοποιησης της ομαδας με αγγλους παικτες αλλα οχι και 35 μυρια για λαγιανα…
    με τοσα επαιρνες πακετο λαβετσι-καρλος βελα στην επιθεση και εκανε η επιθεση σου τα 50 μετρα σε 5 δευτερολεπτα!!!
    ελπιζω φετος να τους κοψει και να παιξουν πιο ορθολογιστικα στις μεταγραφες.
    η ομαδα χρειαζεται 5 μεταγραφες αν πει οτι θελει να παει για πρωταθλημα.

    υπαρχουν καλες επιλογες με σχετικα καλη τιμη για το δεδομενα της φανελας και το στυλ της ομαδας.

    σε δυο θεσεις πρεπει να πεσουν τα χοντρα πακετα ομως.κεντρικο αμυντικο (ποιος λοβρεν?) και φορ.

    για την αμυνα η επιλογη πρεπει να ειναι επιπεδου χουμελς και για την κορυφη της επιθεσης επιπεδου ιγκουαϊν-μπενζεμα , δηλαδη παικτης με παραστασεις υψηλου επιπεδου και με τεχνικη και κορμι για αγγλια…

    ο αρχηγος απο περυσι ολο μας κρεμαει (νομιζω ειναι πιο μαυρογατα και απο το λυμπεροπουλο) αλλα τι να κανουμε που τον αγαπαμε…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνω ομως δε ξερεις τη λογικη του νησιου που ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ υπερτιμημενα, εξ ου και ο Λαλανα τοσο ακριβος. Ο οποιος για μενα ειναι πολυ καλος παικτης και πολυ καλη επενδυση με τη προυποθεση του χρονου να σου παιξει +40% απο οτι φετος, δηλαδη να κανει τα ματς που εκανε περσυ στη Southampton. Μη ξεχνας οτι το να φυγει παικτης απο το νησι και μαλιστα Αγγλος για εξω ειναι εξαιρετικα σπανιο και σχεδον ποτε δε θα φερει τα λεφτα του πισω. Μιλαω για παικτες τυπου Ρουνει Γουελμπεκ Σταριτζ κλπ δηλαδη για τα ‘βαρια’ κανονια στις ομαδες τους που αν επαιζαν στην Ιταλια-Γαλλια-Πορτογαλια ακομη και Γερμανια δεν θα κοστιζαν ουτε τα μισα φραγκα. Γιατι απλα δεν εχουν το mentallity που εχουν οι Λατινοι που αλλαζουν ΗΠΕΙΡΟ και κανουν τη διαφορα.
    Τραγικες επιλογες οντως απο τον Brendan που ειναι κατα τη γνωμη καλος coach αλλα κακιστος manager. 20εκκ στον Μπαλοτελι? 20 εκκ τσιπροδραχμες και πολλα του ειναι του Πατικα.
    Και ο Λαβετσι και ο Ιγκου ειναι στις επιλογες απο οσο ξερω. Με τον Λαβετσι για μενα να κουμπωνει ΑΜΕΣΑ με τον Στερλινγκ και να κανει την ομαδα τρεχαλατζιδικη, ο Ιγκου δε με τρελαινει και ειναι βαρυ κορμι. Η ομαδα θελει ενα κορμι διπλα στον Κουτινιο να μπορει να του αλλαξει τη μπαλλα και να του κοβει τις κοντρες. Το κεντρο μας ειναι πολυ soft. Ενα Γιοχανσον δηλαδη σε εκδοση καλυτερης δημιουργιας.
    Οι Αγγλοι εχουν επισης ενα αλλο κακο. Κανεις μια σαιζον- που οκ ειναι μανικι να παιξεις το παιχνιδι εκει μιας και ολα τα ματς σου βγαζουν το λαδι κυριολεκτικα- αλλα αμεσως γινεσαι καποιος. Ετσι εγινε και ο Λοβρεν και ειχε γινει και εκεινο το στυλιαρι των 40εκκ ΛΙΡΩΝ ο ….Carol!!!
    Παικτες επιπεδου Χουμελς ΔΕΝ μπορουν να ερθουν στο νησι η μαλλον δε θα ερθουν στη Liverpool τωρα. Δεν ειναι θεμα χρηματων-αυτα υπαρχουν- ειναι θεμα αιγλης και προοπτικης κατακτησης ευρωπαικων τιτλων. Θα κοιταξουν την Ισπανια (σε ενα απο τους 2) η τη Μπαγερν. Εκτος αν πεσουν στη λομπα Αραβο-Ρωσσων που πληρωνουν οτι οι αλλοι αλλα Χ2
    Τη γυμνια του παγκου μας τη περιεγραψε ο Liam χτες με μια φραση και το εγραψα:look @ their bench…

    Το Project Liverppol εχει αλλες προταιρεοτητες ΚΑΘΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ και κατα τη γνωμη ΟΛΟΣΩΣΤΑ: Μεγιστοποιηση εσοδων, μεγαλυτερο γηπεδο δηλαδη, και για την τριετια σε πρωτη φαση ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ CH.L, δηλαδη +20 εκκ. Σε βαθος πενταετιας αυτο σημαινει +25εκκ το χρονο απο το γηπεδο και αλλα τοσα περιπου απο την UEFA. 50ΕΚΚ χ5=250εκκ. -100 η επενδυση που θα σου μεινει το γηπεδο..Με αυτα τα φραγκα εισαι αυτονομος και πλεον συναγωνιζεσαι στα ισια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τη Man και τους Αραβες. Ο Henry ειναι πολυ καλος business man και η παρουσια του στο ραγμπυ με τους Red Shocks και στο Nascar τον κανει ενα τυπο που ξερει να χτισει ενα μαγαζι: http://en.wikipedia.org/wiki/John_W._Henry

  5. Ο/Η bandog λέει:

    στη λιβερπουλ δεν ταιριαζουν οι πριμαντονες. αντιθετα ταιριαζουν πολυ οι γερμανοι που ειναι εργατες και συνηθως ο,τι πληρωνεις , παιρνεις απο αυτους.

    δυο καλες λυσεις για το κεντρο και με μελλον , θα ηταν ο μπεντνερ (της λεβερκουζεν) μεσοαμυντικα και ο ντραξλερ μεσοεπιθετικα ( οταν επανελθει).

    παντως ο τουρκογερμανος δεν της εχει βγει μεχρι στιγμης , αν καιδ εν ηταν λυση πρωτης γραμμης.

    στην επιθεση εγινε υπερβολικη σπαταλη . δεν ειναι μονο ο μπαλοτελι (με σχεδον ιδια χρηματα πηγε στην ατλετικο ο ματζουκιτς) αλλα και οι ακραιοι (λαγιανα, μαρκοβιτς) που επισης δεν εχουν αποδωσει τα αναμενομενα…

    αντε να δουμε το καλοκαιρι τι θα μας φερει…

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    M-A-K-Ρ-Ι-Α απο τους αμπαλλους. Ελεος! Χτες γελαγαμε με τον steven με αυτον τον Κρος ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ που του εριχνε τις ποδεις ο Μεσι στο ρελαντι.
    Που τον καταπιε ο Μασερανο και εφτυσε και τα κουκουτσια, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ Β ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΜΠΑΛΛΟΣ.
    Οχι αλλα σαπακια στην ομαδα. ποιος ντρεξλερ? Ενα ντρεξλερ ξερω που επαιξε στη πρωτη (και μοναδικη) dream team των αμερικανων στο μασκετ.
    Η ομαδα θελει ΠΑΙΚΤΕΣ με αβγα οπως ηταν ο Σουαρεζ και οπως ειναι ο Σταριτζ. Οπως εχασε το καλοκαιρι τον Σαντσες απο την Αρσεναλ.
    Μια αρσεναλ που ακομη και ο καθορλα θελει 3-4 οζιλ για πλακα.
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ οι τυποι, μολις βγουν απο το μαντρι της μπουντεσλικα δειχνουν την αξια τους:σαπακια. Αμα θελω μπετατζηδες εχει ενα τσουρμο Σκωτους και Ιρλανδους τσαμπα.
    Αν θες να κανεις ομαδαρα, χτυπα Λαβετσι, χτυπα Γκοντιν απο Αθλετικο, χτυπα Πογμπα, χτυπα παικτες ΣΟΒΑΡΟΥΣ που δε μασανε.
    Και με την ευκαιρια αυτον τον Τσαν, Καν πως διολο τον λενε βαλτον να πλυνει καμμια φανελα γιατι μεχρι εκει ειναι, να δενει τα παπουτσια του Χουανφραν δηλαδη.
    sorry LIVERPOOL εισαι με πεντε ευρωπαικα, δε θα τη βγαλουμε με τα λιμα της Λεβερκουζεν (της ποιας??)

  7. Ο/Η bandog λέει:

    οι συγκεκριμενοι γερμανοι που ανεφερα ειναι φτιαγμενοι για αγγλια.
    ο κροος ειναι ενα εξαιρετικα εργατικο 8αρι που στην αγγλια θα εκανε παπαδες.
    επεσε σε μια ασχημα σχεδιασμενη ρεαλ που αγωνιζεται χωρις 6αρι και τρεχει να παιξει ενα ρολο που δεν κατεχει.

    καλα το μεγαλυτερο μπαμ θα ηταν να καταφερνε να παρει τον πογκμπα.
    αλλη το κλαση το κεντρο της μετα απο μια τετοια μεταγραφη….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο κροος ειναι η επιτομή του Γερμανού ποδοσφαιρηστη: μια χρυσή μετριότητα..
    Γκοντίν Σέντερ μπακ, πογκμπα κέντρο, λαβετσι δεξί εξτρέμ, Στέρλινγκ αριστερό, σταριτζ ΜΑΖΙ με Ζλάταν σε καθαρό ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ 4-4-2
    ΜΕ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ να κόβει και ΛΑΛΑΝΑ δίπλα στο Γάλλο να κρατάει τη μπαλλα στα μοιρασματα.
    Τραβηγμένα ακριβό το σενάριο αλλα αυτο ειναι, και αν θες και λιγο παραπάνω χτυπά το δεξί μπακ της γκάνα που τους έκανε τους φριτς γιο γιο στο Μουντιάλ. Δεν το εχω δει πΕΡΑ απο τα 3 ματς περσυ αλλα ο τύπος ειναι άλογο..

  9. Ο/Η bandog λέει:

    τωρα διαβαζα για προταση αγορας του φαλκαο απο τη μονακο….

    σε πτωση καριερας αλλα αδιαμφισβητητη ποιοτητα….

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλος παικτης αλλα σε λαθος ομαδα. Καηκε οταν πηγε στη Μονακο για τα φραγκα, ατυχος οταν χτυπησε πριν το ΠΚ που σημαινε μεταγραφη σε top ομαδα με top συμβολαιο, ειδικα με τη Κολομβια οπως πηγε στη διοργανωση.
    ΔΕΝ μας κανει τετοιου ειδους παικτης, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙ ΠΛΕΟΝ χωρις να αμφισβητω οτι ειναι μεγαλος παικταρας.Μας κανει ο Φαλκαο της Αθλετικο: ενας ανακατωσουρας που αλαζε συνεχεια θεση και σε σκοτωνε μονο και μονο να τον κυνηγας. Θελουμε ενα παικτη να φορτωνει τη θεση, να σου σπαει ολη την αμυνα με μια κινηση. Στο νησι μονο ο Κουν το κανει αυτο, μπορει να μπει μεσα και να σε διαλυσει σε 5 λεπτα.
    Επιμενω για Πογκμπα- αν δεσεις το κεντρο σου στο επιθετικο κομματι με τετοια ποιοτητα ολα γινωνται πιο απλα. Πογγμπα-Λαλανα-Κουτινιο-Στερλινγκ κρυβουν το τοπι και μοιραζουν στα σεντερ φορ ετοιμα γκολ.
    Επισης επιμενω στο βρεττανικο 4-4-2 και σε κλασσικο σεντερ φορ killer. Και killer ειναι μονο ενας αυτη τη στιγμη: Zlatan.
    Ασε που θα τους κανει μπουρδελο ολους με το ναρκισο που κουβαλαει..