Αραλικι

stew287E68D100000578-3074580-image-a-11_1431179860652

 

Προσωπικο εννοω, ωραια είναι να εισαι μονος σου μια στο τοσο και να μη κανεις τιποτα. Ειδικα αμα εχει προηγηθει το προηγουμενο τετραημερο ΠΠΣΚ που επρεπε να εκλπηρωσουμε κοινωνικας υποχρεωσεις με ανθρωπους που εγω τουλαχιστον δεν ηξερα καν. Λαχεια είναι αυτά, αλλα εμενα δε μου εκατσε ουτε ο ληγωντας στη συγκεκριμενη περιπτωση: 3 στα 3 ειχα αποτυχια μιας και Παρασκευη βραδυ μ ένα ζευγαρι και Σαββατο με αλλα δυο, δε μπορουσα να αποφασισω ποιος ηταν ο πιο βαρετος από ολους. Ειμασταν και σε νησι και δε μπορουσα να βρω δικαιολογια να τη κανω, κατι που το ημισυ καταλαβε από τη πρωτη στιγμη: don’t even think about it dear, you will stay and smile to MY business friends all day..
Μας τα εσπασαν και λιγο με τις εκλογες τους και τον Cameron, με λιγα λογια επαιζαν με τη πικρα μας οποτε τι να πω? Ας μη το παμε παρακατω όμως γιατι παει μακρια η βαλιτσα.
Ας πουμε απλα ότι αποφασισα λιγο αποτοξινωση και αφου εφυγαν ολοι τη Τριτη, ειπα να μην ακολουθησω για λιγες μερες μιας και εχουμε και εδώ καποιες δουλειες.
Οποτε χτες μπαλλα από το απογευμα και μεσα σε αυτό ειπα να κατσω να δω και την ομαδα: ποσα επιπεδα εχει ανεβει δηλαδη.
Πιο πριν δεν ειχε τιποτε και απλα επεσε το ματι στο everton-sunderland. Βαζει το 2 γκολ η sunderland και παει ο τυπος να πανηγυρισει στις διαφημιστικες πινακιδες στο πλαι. Το αποτελεσμα είναι αυτό που φαινεται στη φωτο: 12 stewards εχουν εμφανιστει πιο γρηγορα από τους 11 που σκεφτηκαν να μπουν μεσα και τους εχουν περικυκλωσει σε χρονο dt. Επειδη το εβλεπα live οι τυποι βλεπουν τον σκορερ να τρεχει προς τους οπαδους μολις εβαλε το γκολ και αντιστοιχα ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και είναι εκει πριν προλαβουν οι αλλοι να παρουν ανασα..
Ο δε τυπος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ περνει ΑΜΕΣΑ κιτρινη με τους speakers του αγωνα να λενε ότι ΚΑΚΩΣ δεν τον απεβαλε μιας και μπορει με την ενεργεια του να χτυπαγε καποιος!!
Εχουν περασει ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ από το ΑΕΚ-GAY. Ποσους ειπαμε ότι βρηκε η επικοινωνια από αυτους που επι 90 λεπτα εκαιγαν πανω, εκοβαν βολτες στο πεταλο και τελος ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ και διεκοψαν το αγωνα?
Σωστα μαντεψατε: ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΒΑΓΙΑ επι δυο μηνες. Γιατι εκτος από ‘υπευθυνη’ μη ξεχναμε ότι ανηκει και στην ΕΛ.ASS το σωμα που ειχαν φτασει να μπαινουν στα τμηματα να τους δενουν χειροποδαρα και να τους ψειριζουν τα οπλα. Την ιδια ΕΛ-ASS που επι 20 χρονια ηταν ‘κοντα’ αλλα ΔΕΝ ‘μπορουσε’ μεχρι να κατεβει κατω η yard και σε 8-10 μηνες να τους μαζεψει απαντες..
Τωρα θα μου πεις μικρο το κακο μιας και ουτε το προστιμο, ουτε τα κεκλεισμενων τα πληρωνει αυτή αλλα ο ταραχοποιος κοσμος που εχει ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Αυτή ισα ισα που και στα κλειστα μεσα είναι και το παιζει και γκομενα (η φακλανα) οποτε γιατι να αγχωνωμαστε?
Το ματς steven αντεχεται. Απλα πρεπει να το δεις από άλλη οπτικη. Ότι δηλαδη 10 χαβαλεδες εστησαν ένα αντισκηνο ΔΩΡΕΑΝ με την ανοχη του αρχιχαβαλε. Με μοναδικο κριτηριο ότι είναι πιο φθηνο και αν είναι δυνατον και δωρεαν. Ξερεις τι ειναι να εισαι τεραστιος ναρκισσος και να μη σου δινει σημασια κανεις? ΟΤΙ χειροτερο: ειναι σα να περασουν 5 λεπτα και ο Μπαρουφακης να μη δωσει μια συνεντευξη, ενα twitter, οτιδηποτε σαχλαμαρα μπορει για να ειναι …in..

Οποτε μαζεψαμε Μπορμποκηδες Δελλες και λοιπους πικραμενους, τους βαφτισαμε ‘πειραμα’ και ‘στοιχημα’ και παμε παρακατω ΤΣΑΜΠΑ.
Ο άλλος ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ εφτασε να ‘συγχωρει’ αυτους που τον πλακωσαν στις μαπες ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ από το κοσμο που πλεον το βλεπει σαν αναγκαιο κακο διπλα στη γενικη κατασταση και απλα τον ανεχεται. Όπως π.χ ο Τσιμπλας εβαλε το Πακη Προεδρο και τον ανεχεται η αγαμητη, ο βλαχαζανης και η αριστερη πτερυγα.
Δενουμε το σκηνικο με ένα μπουκαλι την ημερα στο Βασιλομπιλαρο που στο job description μαλλον του εχουν βαλει τον ορο: θα τσακωνεσαι με ολους και για όλα ακομη και αν δεν υπαρχει λογος. Αν δε μπορεις χτυπα 2 double πριν το ματς να φτιαχτεις. Δεν εξηγηται αλλιως ο τυπος χτες σε ΑΝΥΠΟΠΤΟ χρονο εκανε μανουρα  με τον τεταρτο χωρις κανενα λογο!
Το σκηνικο κλεινει με το Γωγο που αφου επαθε τη ζημια στη Κυπρο, πρεπει να βγαλει ξανα μανα μεροκαματο. Οποτε εχει βαλει τη κασετα και παιζει 2 χρονια τωρα: ψάχνουμε τις λύσεις και θα τις βρούμε… Τι ψαχνεις ρε μεγαλε 2 χρονια? Γωνια στο δεκαρικο?
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ Ο ΠΙΟΥ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ. Από τη πρωτη μερα ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΩ το εχω γραψει. Μπαλλα είναι δεν είναι cold fusion. Κοιτας το βιογραφικο του παικτη και αναλογα ξερεις πανω κατω τι θα δεις. Αντε να γινει κανα μπαμ και να κανει μια πολύ καλη χρονια όπως μας ειχε βγει τοτε ο Σουαρες από τον ΟΦΗ (βοηθουμενος πολύ από το συστημα του Σαντος) η βγηκε φετος ο Αραβας που ΔΕΝ είναι σε αποδοση σκοραρισματος αυτος ο ρυθμος του.
Ουτε αλλαζει ο άλλος στα 65 του. Εδώ μονόχνοτος ηταν στα 30 θα αλλαξει τωρα?
Αρα τι περιμενουμε να δουμε? Μαιο μηνα καμμια αλλαγη που δεν ειδαμε 2 χρονια?
ΥΓ1 Ο Άλλος ξερει ότι εγινε κινηση για τον Ισπανο. Τον οποιο ΔΕΝ ηθελε να κρατησει (εξ ου και η ΜΗ υπογραφη ανανεωσης) και ΑΝ το κανει θα το κανει μονο και μονο για να τη σπασει στο δικο μας. Εμενα παντως μου αρεσει σα παικτης και ΑΝΕΤΑ παιζει σε μας 2 χρονακια. Ασε που οποτε παιζει ‘πεθαινει’ στο γηπεδο.
ΥΓ2 Ματσαρα χτες το Ρεαλ-Βαλενθια από τα καλυτερα φετος. Στο οποιο ματς και φανηκε η διαφορα του ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ από τον Λιο προχτες: όταν καιει η μπαλλα ο ενας κανει καραγκιοζιλικια και ο άλλος όχι απλα καθαριζει αλλα δινει και θεαμα με το χαμογελο. Ο οποιος Λιο αν και κυνηγαει (με 2 λιγοτερα γκολ) το τιτλο του πρωτου σκορερ, ΕΔΩΣΕ εκτελεση πεναλτυ στον Νευμαρ για να σκοραρει και εκεινος, με τον Νευμαρ μετα να βγαινει και να λεει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ..
Διαφορα ΗΘΟΥΣ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Αραλικι

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Κρύβε λόγια φίλε διότι θα εκτεθούμε κι άλλο. Μας θεωρούν που μας θεωρούν αντιπολίτευση, μπορεί να χάσουμε και το μεροκάματο πλέον.
    Υγ. Ο Δημάτος αποφάσισε : ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ;

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σιγα μη το πουν. Εδω ο αλλος βγηκε και μας ειπε ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ειχε ΥΠΕΡ του αποτελεσμα απο το πρωτο παιχνιδι και απλα ηθελε ενα ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ, οτι ηταν πολυ δυσκολο κλπ κλπ. Κατοπιν εορτης βεβαια για να δωσει αλλοθι στην αποτυχια ΤΟΥ που μου εβαλε το Ντακολ για να παιξει αμυνα..
    Αμα λοιπον οι υπαλληλοι ακουνε τα αφεντικα (που ειναι και πολυνικη μη χεσω) να ΚΟΤΕΥΟΥΝ τι θες εσυ?

    Εγω παντως 1 φαση απο χτες κραταω ως σημειο απογειωσης και μεγαλουργηματος:

    Φαση 1: Η ομαδα εχει κερδισει φαουλ εκτος περιοχης. ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ OFFSIDE απο τη μαλακια που τους δερνει!!!! Αυτο πρεπει να ειναι παγκοσμια ΠΡΩΤΗ..
    Οχι σε τοπικο οχι σε Κ-17 ουτε σε Κ-12 δε το κανεις αυτο.

    Αλλα αφου ‘ψάχνουμε τις λύσεις και θα τις βρούμε’ που θα παει.. θα το τσακισουμε το θηριο

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Θα μπορούσα να είχα πάει τρεις φορές σε ομάδα του αν δεν ήμουν τόσο μεγάλος οπαδός της Λίβερπουλ. Είναι ο λόγος που άλλαξα γνώμη δυο φορές, αλλά ήξερα πως δεν μπορώ να το κάνω γιατί αγαπώ τη Λίβερπουλ. Είναι πάντα πιο σημαντικό όταν κερδίζεις για τους δικούς σου ανθρώπους.

    Πάντα έλεγα στον εαυτό μου ότι μερικά τρόπαια στη Λίβερπουλ θα σήμαιναν περισσότερα από δέκα στη Μίλαν ή στη Ρεάλ Μαδρίτης”.S.Gerrard. Ετσι για να το βουλωνουν καποιοι που δηλωνουν οτι “η ΑΕΚ ειναι η ζωη μου”, μετα απο 2 περασματα απο τον αντιπαλο και πιο βρωμικο συλλογο της τελευταιας 20ετιας

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ετοιμαζω ειδικο post για τον τελευταιο μεγαλο ΑΡΧΗΓΟ του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. Ειναι πολλα τα στοιχεια θελει ολοκληρο
    κατεβατο.
    Τι να βουλωσει ο σερβος? Εδω ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ στη πιο δυσκολη στιγμη και την κοπανησε οπως τα ποντικια, στη μπαλλα θα κολωσει? Μια ζωη ΛΙΓΟΨΥΧΟΣ που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι με επικοινωνιακα κολπακια οι παλιοτεροι εχουν ξεχασει..
    Αλλα ΔΕΝ.
    Και αυτο ειναι που τον καιει και δεν εχει τα ΑΝΤΕΡΑ να βγει μια φορα στη σεντρα ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ με την ομαδα, γιατι ΞΕΡΕΙ οτι πλεον ειναι απο αδιαφορος ως αναγκαιο κακο για τη πλειοψηφια του κοσμου που ΠΟΤΕ δεν προκειται να ξαναφωναξει το ονομα του. Οποτε και ΚΡΥΒΕΤΑΙ στα μπουθ σα νυφιτσα που ειναι..
    Ο Dalglish (και ας εκανε ασχημο περασμα τελευταια) ονομαζεται King Kenny στο γηπεδο και εκτος οτι εχει ακομη και σημερα πανω στις εξεδρες, εκτος οτι ερχεται ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ στη κερκιδα, απολαμβανει την αγαπη ολου του κοσμου. Οπως αναλογα ο Sir Robert “Bobby” Charlton CBE, οχι μονο στην Man United αλλα οπου παει.

    Αυτος ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ περναει απο παντου, γιατι ολοι ξερουν οτι ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ και εχει γινει ΑΕΚΑΡΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ, ΠΑΟΚΑΡΑΣ, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΑΣ θες.
    Πες μου σε ΠΟΙΟ γηπεδο θα παει και θα ασχοληθει καποιος μαζι του? Στο ταψι? Νυχτα εφυγε. Στο ΜΠΑΟΚ? Το ιδιο (εκει εκανε τα ιδια με εμας εδω: ηθελε παρακαλια ενα μηνα και τους εφτυσε). Στον ΑΡΗ? Που τους ξεπουλησε τον Αβρααμ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ τοτε οτι ο παικτης ΠΡΕΠΕΙ να παει στο Gay? Στη Κυπρο που τον ξαποστειλαν οι κουμπαροι? Στη Σερβια που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ? Η στον Ατρομητο που εκανε το Σπανο που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ προπονητες συχνα να βγει απο τα ρουχα του?

    Ο τυπος ειναι απλα ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. Γιατι και αλλοι εφυγαν και ηρθαν αλλα ειναι ΚΥΡΙΟΙ και λογικο ειναι ως επαγγελματιες να κανουν τη δουλεια τους ΟΥΔΕΙΣ οχι μονο δε τους κακισε αλλα τους χειροκροτησε κιολας.Πιο τρανο παραδειγμα ιδια περιοδο, ιδιες συνθηκες, Σερβος και αυτος ιδιες ομαδες: Ρεφικ Σαμπανατζοβιτς. ΚΥΡΙΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ απλα τελειωσε το συμβολαιο του και εφυγε. Και οταν ξαναγυρισε ΟΥΔΕΙΣ ασχοληθηκε μαζι του εχθρικα ισα ισα που τον χειροκροτησαν.

    Η διαφορα του ανθρωπου απο τον ταληροφονια της ψυχης.

    Τα λεφτα πολλοι αγαπησαν τον ΠΡΟΔΟΤΗ ουδεις

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω ειδα πως τον Gerrard,τον χειροκροτησαν και οι οπαδοι της Τσελσι,και ο Μουρινιο με το υπολοιπο τημ.Θα μου πεις, “παιζει” και επικοινωνιακα… Συμφωνοι.Θυμαμαι ομως και το αντιο του Μακ Κουην με το 6αρι στην φανελα της Μαντσεστερ,που τον χειροκροταγε ολο το γηπεδο σε παιχνιδι της Μαν εκτος εδρας. Το χουν αυτο οι Αγγλοι,αμα κερδισεις τον σεβασμο τους – ειδικα στο ποδοσφαιρο – στον επιστρεφουν με το παραπανω.Γιατι πανω απο ολα ειναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ….