THE CAPTAIN

622_04c72244-16c6-39ea-a865-bf271a5ed72e

Αυτό που ζησαμε χτες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ σε οποιοδηποτε γηπεδο 30 χρονια που παω. Και εχω παει σε μπολικα ειδικα στο νησι. Μου ελεγαν ανθρωποι που ξερουν ΜΕΣΑ από το club, ότι τη τελευταια εβδομαδα τα εισητηρια στη μαυρη ειχαν φτασει τις £1.200 δηλαδη πανω από 1700 ευρω και η προσφορα σε σχεση με τη ζητηση ηταν μηδενικη. Sold out εδώ και 10 μερες επισημα, μιας και ανεπισημα εχει γινει εδώ και 2 μηνες και απλα (όπως παντα) κρατανε καποια κομματια για τα απροοπτα τα οποια και ριχνουν στην αγορα μια εβδομαδα πριν και είναι ΟΛΑ reserved. Εχουν εμφανιστει πανο που γραφουν: ηρθα απο το Κουβειτ να σε δω, ηρθα από τη Bangkok για να πω αντιο!

Δεν εχει κανενα νοημα να γραφω αριθμους, γκολ, πασες κλπ. Ουτε καν το 86% μεσο ορο σε ακριβεια πασας ανω των 20 μετρων!!! Όχι φετος, ουτε περσυ. Μεσος ορος της τελευταιας πενατετιας είναι: 8.6 στις 10 πασες σε αποσταση ανω των 20 μετρων καταληγουν εκει που σημαδευει! Φανταζωμαι οτι κατι αναλογο κανουν και οι δικοι μας αλλα σε ποσοστο 8,6 στις 100..

Ολη η πολη από νωρις χτες εχει ένα περιεργο mood. Μιλαω για τα κοκκινα στεκια, οι αλλοι με τα μπλεδακια δεν μας ενδιαφερουν. Είναι μεν σε ρυθμο αλλα εχουν και μια στεναχωρια που τη βλεπεις στην ομιλια τους και τη νιωθεις στην ατμοσφαιρα που ειναι βαρια. Στις καθιερωμενες Worthington σε γνωστη Pub. Μιση ωρα πριν στο γηπεδο και τα τραγουδια από το KOP ακουγωνται παντου. Με μια διαφορα: σημερα τραγουδαει και φωναζει συνθηματα ΟΛΟ το γηπεδο. Τα συνθηματα δεν εχουν να κανουν με την ομαδα αλλα μονο με τον Stevie. Όπως και όλα γυρνανε γυρω από αυτόν και ΜΟΝΟ.

Ολη η προσοχη είναι εκει, ο αντιπαλος προπονητης ΚΥΡΙΟΣ κανει δωρο μια σαμπανια-γιγας  μεσα στα αποδυτηρια, ως κινηση του αντιπαλου club όχι για το θεαθηναι αλλα πραγματικη, το μαθαινουμε εξω και βγαινωντας ο Pardew δεχεται χειροκροτημα σαν να είναι δικος μας. Γινεται Guard of Honor (που κανονικα γινεται ΜΟΝΟ για τους πρωταθλητες), απεναντι από εμας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ CAPTAIN εχει απλωθει σε ολο το μηκος της εξεδρας, άλλο ένα τεραστιο S8G στο KOP.

Ουδεις ασχοληθηκε με το ματς σαν αποτελεσμα και σαν σκορ. Δεν ειχε ενδιαφερον αλλωστε και χασεις κερδισεις δεν μας νοιαζει. Σε ολο το ματς φωναζουμε, τραγουδαμε γινεται χαμος- το βραδυ στο φαγητο δε μπορω να μιλησω δε βγαινει φωνη..

Όταν εληξε ακομη και οι οπαδοι της Crystal Palace στη δεξια μας κερκιδα είναι ΟΡΘΙΟΙ και μαζι με τους παικτες τους χειροκροτουν. Δε φευγει κανεις ουτε οι ανιπαλοι, εχουν μεινει ολοι στις θεσεις τους και περιμενουν. Βγαινουν για το καθιερωμενο encore οι παικτες μας με τελευταιο το Stevie ΟΛΟΙ είναι ΟΡΘΙΟΙ.

Εχει ερθει ο Ουγιε, ο Dalglish κλαιει λιγο πιο μπροστα από μας, ο Ian Rush διπλα του ολοι οι παικτες εχουν βγει με φανελλα Gerrard. Στελνουν μυνηματα ο Ζινταν, ο Πιρλο, ο Σουαρες ΟΛΟΙ μιλανε για τον καλυτερο μεσοεπιθετικο που εχουν παιξει.

H Adidas εχει φτιαξει ειδικα για τη μερα παπουτσια με μυνημα:

You leave a legend you return a hero, the city of Liverpool is always with you. You‘ll never walk alone.

Για τον ανθρωπο που απερριψε ΔΥΟ (2) προτασεις από τη Ρεαλ, μια από τη Μιλαν το 2003 που μεγαλουργουσε, ΔΥΟ (2) από τη Chelskey που προσφερε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ το 2005. Μονο που ολοι αυτοι δε καταλαβαν ποτε ένα πραγμα: o Gerrard πρωτα είναι Liverpool και μετα ποδοσφαιριστής.

Τελευταιο Encore: Οταν μιλαει ο ΑΡΧΗΓΟΣ 45,000 κοσμος απλα ακουει

Thanks Stevie for all the memories

YOU ‘LL NEVER WALK ALONE

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.