Κοκκαλισταν

ImageGen.ashx

Καλως το ‘θειο’. Εθνική Λοταρία για τη μείωση των ελλειμμάτων προτείνει ο Κόκκαλης. Η οποια διαχείριση της νέας Λοταρίας προτείνεται να αναληφθεί από εξειδικευμένη εταιρεία που θα επιλεγεί από διεθνή διαγωνισμό.

Ηρθε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια και εμφανιστηκε ο καλος θειος να μασουλησει. 8 χρονια εχει να παρει σοβαρο εργο η Ιντρακομ στην Ελλαδα, με αποτελεσμα ουσιαστικα να κλεισει μιας και από τους 6,500 υπαλληλους, το καταστημα εχει μεινει με τους ‘απαραιτητους’ μονο και ΗΔΗ εχει παραχωρησει μερος των κτιριων του (εδώ και καιρο) στη Lafarge.

Βλεπεις ουτε τον ΟΠΑΠ χτυπησε, που σε άλλες εποχες ο διαγωνισμος θα ηταν αργα τη νυχτα, ουτε καν τον Ιπποδρομο που προσφερε το… εξωφρενικο ποσο των 5εκκ ευρω η Ιντραλοτ σε σχεση με τα 40 που εδωσαν τα κοροιδα οι Τσεχοι. Αποτελεσμα δε ηταν να απομακρυνθει αρον αρον ο Αντωνοπουλος μετα το φιασκο απο Δ.Σ μεσα σε ένα βραδυ, όταν και εγιναν γνωστα τα αποτελεσματα των προσφορων..

Τωρα λοιπον ο ‘θειος’ θελει να μας χωσει ολους στο τζογο με ‘λοταριες’ τη διαχειρηση των οποιων και ονειρευται να λαβει όπως το παλιο ‘καλο καιρο’.

Ανακαλυψε δε ότι ‘μόνο στην Ελλάδα υπάρχει ιδιωτικό μονοπώλιο στα τυχερά παιχνίδια’. Κατι που φυσικα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ οσα χρονια μασουλαγε και ετρεχε ουσιαστικα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το μαγαζι.

Φυσικα δεν τον ενοχλουσε ουτε όταν γινωταν διαγωνισμος για την αναβαθμιση των τερματικων τα οποια και προσφερε στο ευτελες…ποσο των 4500 ευρω/τμχ, για 5500 πρακτορεια με minimum 2 τερματικα ανα πρακτορειο (ένα κανονικο και ένα backup). Ας μην υπολογισουμε ότι σχεδον κανενα πρακτορειο δεν εχει μονο 2 μηχανακια μεσα. Ηταν δε τοσο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ποσο, για ένα μηχανημα που η Ιντρακομ πουλαγε 400 ευρω ως hardware στην Ιντραλοτ που το μεταπωλουσε για 4500 ευρω!!!, που ο διαγωνισμος κριθηκε δις ακυρος τοτε που ηταν και οι καλες εποχες (2004-2005).

Ουτε φυσικα τον ενοχλουσε το ιδιωτικο μονοπωλιο αφου το ετρεχε η Ιντραλοτ που ειχε στηθει στο κτιριο στο Περιστερι επισημα.

Ουτε φυσικα τον ενοχλουσε η ΙΜΑΚΟ του γνωστου ΠΑΣΟΚΟ-ΕΚΔΟΤΗ που τυπωνε αποκλειστικα δελτια προγραμματα κλπ.

Ερχεται αλλωστε Ιουνιος και παιζει και η αντικατασταση του ‘επενδυτη’ στο γνωστο συλλογο.

Να μη κανουμε άλλη μια γυρα τελευταια τωρα στα πισω γεραματα?

Τι διαολο πρωτη φορα τους βγαλαμε?

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.