ΜΠΟΧΑ

–  Καλημέρα σας κύριε ανακριτά. Πώς είστε;

–  Ω, ω,ω, τον κύριο πρόεδρο. Πώς από εδώ; Δεν ενθυμούμαι να σας κάλεσα.

– Βεβαίως και με έχετε καλέσει, αλλά όχι για σήμερα. Αλλά μην αχολούμαστε με λεπτομέρειες τώρα. Όταν ένας άνθρωπος σαν και μένα, έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλά και σε υμάς προσωπικώς, γιατί να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να σας επισκεφτώ; Σε μια ψιλοανάκριση θα γνωριστούμε; Αυτό είναι καθαρά business. Εγώ είπα να έρθω αυτοβούλως διότι με έχει εντυπωσιάσει το έργο σας.

– Πολύ καλά κάνατε. Αλλά πώς θα γνωριστούμε προσωπικώς όταν συνοδεύεστε από εκατό δικηγόρους; Είστε σίγουρος οτι δεν έχετε μπερδέψει υποθέσεις κι ανακρίσεις;

–  Συγνώμη, μόνο εγώ θα σας θαυμάζω; Πολύ καιρό τώρα μου έλεγαν αυτοί οι εκατό για εσάς, κι είπα να έρθουμε όλοι μαζί να σας γνωρίσουμε. Εξ άλλου διαβολική σύμπτωση είναι οτι οι άνθρωποι είναι δικηγόροι. Αύριο σκέφτομαι να φέρω κι εκατό μηχανικούς να σας δουν.

– Τιμή μου και σας ευχαριστώ. Να φύγετε από τα βόρεια προάστεια και νά’ ρθετε στην Κυψέλη. Περιμένετε να παραγγείλω καρέκλα να σας κρατήσει.

– Α, μην μπαίνετε στον κόπο. Μια χαρά είναι κι αυτή εδώ. Λιτός άνθρωπος εγώ. Μην κρίνετε από τα κιλά. Ο θυροειδής μου έχει θέμα, παίρνω ολίγην κορτιζόνη και κάνω κατακράτηση υγρών.

– Καλά. Σε τι οφείλω την επίσκεψη σας, πέραν του οτι αισθάνομαι σαν έκθεμα στο μουσείο της Ακρόπολης;

– Κοιτάχτε αγαπητέ. Μπερδεύτηκαν πολλές υποθέσεις μαζί. Εγκληματικές οργανώσεις με πέντε κατηγορίες, αυτή η ιστορία με την χειραγώγιση του παιχνιδιού και η άλλη με ένα πλοίο γεμάτο σκευάσματα δια ιατροφαρμακευτικήν περίθαλψιν, πού να προλάβουν και οι εκατό να τα βγάλουν εγκαίρως πέρα; Αλλά, και πού να προλάβετε κι εσείς; Ήρθα λοιπόν εγκαίρως, για να σας ζητήσω να συνομιλήσουμε αφού τελειώσουν οι αθλητές τις καταθέσεις τους. Δια να απαντήσομεν συνολικώς και με πλήρη φάκελλο. Μην πηγαινοερχόμαστε τώρα. Και καλά εγώ. Αλλά κι εσείς που προσπαθείτε να καθαρίσετε τον χώρο;

– Καλά, την άλλη φορά ούτε καν είχατε έρθει. Τώρα σας ενδιαφέρει να μην μπερδευτώ εγώ;

– Ε, βέβαια. Τι να πρωτοκοιτάξω; Τρεις υποθέσεις σε τέτοια εποχή; Χώρια που χτίζω και την ομάδα για του χρόνου. Ελπίζω να ακούσατε οτι έχω ευρωπαϊκό όνειρο για την ομάδα.

– Ναι το άκουσα και χαίρομαι που μιλάτε για όνειρο. Τρία χρόνια ξύπνιος και τώρα σας έπιασε η υπνηλία. Αυτοβούλως εδώ κι όνειρο, μάλλον δεν έχετε καλά μαντάτα. Κι είναι κι αυτός ο ενοχλητικός με τα twits, που σκαλίζει νόμους της Ουέφα. Κι είναι κι αυτοί που θά έρθουν την άλλη εβδομάδα και ποιός ξέρει τι θα πουν. Κι είναι κι εκείνα τα ανυπόστατα κακουργήματα, που αν σας αποδοθούν, ποιός ξέρει ποιός θα αναλάβει αλλά και ποιός θα χρηματοδοτεί εκ των όπισθεν. Κατανοώ οτι θέλετε άλλες πέντε μέρες για να ενημερωθείτε. Και να βρείτε αχυράνθρωπο με χρήμα. Ελπίζω στην Πεντηκοστή αλλά δεκτό το αίτημα σας.

– Ήξερα οτι μπορώ να ποντάρω στην οξυδέρκεια σας. Κι εγώ θέλω καθαρά όλα τα πράματα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κι εταιρικά. Πώς έγραψα το κεντρικό μπακ για 14 εκατομμύρια και το πλάγιο για ένα; Πώς πληρώνω κάθε μήνα το πακιστανικό τηλέφωνο χωρίς καθυστέρηση; Έτσι θέλω να λάμπει το σύμπαν. Όπως θέλω να λάβει πλήρη διαύγεια η κουβέντα μου για το ατύχημα, που ευτυχώς απεφεύχθη, εις το αρτοπωλείον του σημερινού βουλευτού.

– Μην ανησυχείτε για τίποτα. Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και μετά αποφασίζετε εσείς. Ή κάθεστε σπίτι σας και η εταιρεία γίνεται Αλάπις για καμιά εικοσαετία ή πάτε σε άλλο χώρο, λιτό και στενό, και η εταιρεία έχει την ίδια τύχη. Δεν πιστεύω να ασχολείστε τώρα με εταιρείες. Προέχει το δικό σας καλό, με τα χρήματα για τον τόπο, που μέχρι την τακτική δικάσιμο, νομίζω οτι θα υπάρξει δρομολόγηση συνεπειών και προστίμων. Όλα κανονίζονται αγαπητέ θυαμαστή μου, αφού στο τέλος πολιτική θα είναι η απόφαση. Και πρέπει να μετρηθεί η κοινή γνώμη τι θέλει. Δικαιοσύνη ή μπάλα. Άρα, σε άλλους θα έπρεπε να βρίσκεστε σήμερα.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to ΜΠΟΧΑ

  1. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Δηλαδή Στήβεν ετοιμάζεται για φούντο και η κωλοομάδα αν κατάλαβα καλά ?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης Περισός : Μια χαρά κατάλαβες, αλλά δεν θα έπρεπε να ρωτάς. Με ξέρεις από παλιά.

  3. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Έχεις δίκιο ρε συ Στήβεν αλλά δεν είναι χώρα αυτή που ζούμε. Γι’αυτό ρωτάμε και ξαναρωτάμε.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω δεν θελω να φουνταρει.Θελω να ειναι ενα – δυο θεσεις πριν τον υποβιβασμο καθε χρονο για καμια 20αρια χρονια.Που μπορω να το παραγγειλω ??????????

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eπιστροφη χτες το απογευμα μετα απο 3 εβδομαδες.. Αλλα για καποια θεματακια που εβλεπα, θα γινει ξεχωριστο post. Πως δηλαδη ενας καφες στο Heathrow εκανε £1 και ο ιδιος καφες στο Ελ.Βελ 3,5 ωρες μετα εκανε 3ευρω…και σε ποιοτητα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.

    Ειναι πολλα μαζεμενα, αλλα ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ η ανεξαρτητη ΕΝΑ ειναι που θα το παρει στο πατο, η ντρογκα και αυτο για 2 λογους:
    1) Εμπλεκεται η DEA και οχι ο αστυνομος Σαινης.
    2) ΞΕΦΕΥΓΕΙ απο το οπαδικο και παει στο ανθρωπινο. Και εκει ΟΥΤΕ Ο ΣΤΟΚΟΣ-7 με τον ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ-RED δε θα τον στηριξουν. Για να μη σου πω οτι πρωτοι αυτοι θα πεσουν να ζητανε το κεφαλι του, μιας και εχουν μπολικους ‘αποντες’ δικους τους απο αυτο.

    Εχω γραψει παλιοτερα οτι ειναι οικογενεικος φιλος- δηλαδη οι εκλειπωντες πατεραδες μας, και ακομη και σημερα οι μητερες μας που διατηρουν τις στενοτερες των σχεσεων. Τον ιδιο εχω να τον δω 4 Πασχα πριν οταν ετυχε και καναμε Ανασταση μαζι με τα παιδια μας στο εξοχικο, Πραγματικα ΛΥΠΑΜΑΙ τη μητερα του που εκτος απο βεβαρημενη υγεια ειναι ενας σπανια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με αυτο το πραγμα.

  6. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Το ιδανικό σενάριο είναι να φουντάρει, να λερώσει και αυτός την ιστορία του και πριν γίνει αυτό να απαντήσουμε την 6άρα.

    Αλλά μου αρκεί απλά να βγαίνει 3ο-4ος για μερικά χρόνια να χάσει τα λεφτά του Τσ.Λ.

    Στην τελική ό,τι μπορεί να πικράνει τους οπαδούς της πιο βρώμικης ομάδας του κόσμου είναι αρκετό.

  7. Ο/Η bandog λέει:

    το ιδανικο σεναριο θα ειναι να φτιαξουμε ομαδα και να ασελγουμε στο κορμακι του GAYρου .
    αυτη θελω να ειναι η τιμωρια του και εμεις να ειμαστε οι τιμωροι του.

  8. Ο/Η Tasos λέει:

    Στήβεν πραγματικά εύχομαι να γίνουν όπως τα γράφεις και ακόμα χειρότερα (για τους σιχαμένους φυσικά), αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος; Όπως είπε και ο Γιάννης παραπάνω στην Ελλάδα είμαστε…

    Σχετικά με εμάς, τα μεταφραφικά που ακούγονται τι σου λένε;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : Λίγη υπομονή, είμαστε σε καλό δρόμο

  10. Ο/Η aek4life λέει:

    Καλημερες Στήβεν , για τα μεταγραφικα τι άποψη έχεις ;
    Κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν και μ΄ένα νέο αστέρι…Πιστεύεις πως θα προσπαθήσει το μπαμ ο Τίγρης;

  11. Ο/Η aek4life λέει:

    Στήβεν τωρα τελευταία ακούγεται πως ο Μέλ συζητά με Μίτσελ και σήμερα εμφανίστηκε δημοσιευμα απο μια όχι και τόσο εγκυρη (άποψη μου) εφημερίδα…
    Θεωρείς πως μπορούν να γίνουν πραγματικόυητα αυτα τα σενάρια;

  12. Ο/Η Tasos λέει:

    Για ποιο από τα δύο είμαστε σε καλό δρόμο; Ή και στα δύο;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Tasos : και στα δυό αγαπητέ

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς aek4life : Συζητήσεις γίνονται, είναι αλήθεια, αλλά ζητάει τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής. Τώρα τα άλλα που διαβάζεις, κράτα μικρό καλάθι.