Messi vs anyone else

Για οποιον δεν ειδε το ‘τελικο’ χτες. Τι τελικο δηλαδη, παρτυ εκανε ο κοντος..

Κ ομως: ΑΥΤΟΣ ο ανθρωπος ΔΕΝ ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης και ειναι καποιος Γκετσε και καποιος Μυλλερ. Μπρρρρρρρ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Ρε ΜΗ ΠΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ. Ουτε καν τρεις τρεις. Δε ρωτατε και αυτον τον Μποατεγκ (αααααλλο παγκοσμιο) που επαθε χιαστους και μετατοπιση σπονδυλου στην ιδια φαση? Χαχαχαχαχαχαχα

ΥΓ Σορρυ Stev μετα  θυμηθηκα οτι εισαι Ατλετικ. Η ενημερωση ηταν στο 0-0 για το τι εβλεπα. Φυσικα ΟΛΑ πανε Barca το Σαββατο. Ετσι κ αλλιως κερδη ειναι..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Messi vs anyone else

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εγω πιστευω οτι η μπαρτσα χωρις τον μεσι δεν ειναι Η μπαρτσα και οτι ο μεσι χωρις την μπαρτσα δεν ειναι Ο μεσι…

    αν ο κοντος κανει τα ιδια σε αλλη ομαδα ή εστω στην εθνικη , θα ειναι ο κορυφαιος ολων των εποχων…

    μεχρι τοτε θα τον εχω λιγο πισω απο τον ζιζου και διπλα διπλα με το χοντρο….
    μαραντονα και (ειδικα) πελε μου εχουν τελειωσει εδω και καιρο….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο ‘ΖΙΖΟΥ’ (ακου ζιζου σα θυληκο πεκινουα ειναι το ονομα) ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, στη θεση Νο2 των πιο αντιπαθητικων τυπων στο πλανητη. Μπαλλα ηξερε αλλα μεχρι εκει. Δηλαδη ενας παικτης αντε στη δεκαδα των καλων και αυτο ΓΙΑ ΜΕΝΑ με το ζορι.
    Σα τυπος ειναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το παιζει επαναστατης και ΤΑΧΑ ΜΟΥ Αλγερινος κλπ κλπ και μετα καπακι παει και φοραει τη φανελλα ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ-ΚΑΤΑΠΙΕΖΑΝ επι χρονια..
    Γιατι αλλωστε ειναι γνωστο οτι οι επαναστατες-αριστεροΜΑΛΑΚΕΣ εχουν μια χαρα ΙΔΕΕΣ αριστερες και ακομη ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ..
    Βριζει τα παντα και κανει απιστευτες αλητειες στο γηπεδο ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ (το εχουν πει δεκαδες συμπαικτες-αντιπαλοι) αλλα ‘παρεξηγηται΄οταν τον βριζουν και μας δειχνει ποσο ΚΡΙΑΡΙ-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ- ειναι.
    Κρεμαει τη ‘χωρα’ του- η αυτο που εκπροσωπει τελος παντων- σε τελικο ΠΚ και χανει το ματς για να το παιξει μαγκας.
    Τελος επαιζε στο gay της Ιταλιας και της Ισπανιας. Γιατι ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ θα πηγαινε το πουληταρι?

    Δε με νοιαζει να δω το Μεσι χωρις τη μπαρτσα η το μεσι στον Α.Ο κατω πετραλωνων. ΕΚΕΙ παιζει απο 14 χρονων και ΟΠΟΙΟΣ σκεφτει να παει μπροστα του τον ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙ απλα. Ηρεμα και ομορφα χωρις μπαγκιες-κουτουλιες-δηλωσεις και καραγκιοζιλικια που κανουν ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ανθρωποι.
    Αυτος ειναι εκει παιζει και εχει κατι που ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ στο κοσμο δε κανει: ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Ξεκιναει με 3-4-5 αντιπαλους μπροστα του και κανει οτι κανει. Σε αντιθεση με κατι αλλους που στηνωνται στη γραμμη και περιμενουν να σπρωξουν τη μπαλλα για να βγουν σκορερ. Η βαρανε πεναλτυ στο 120 με το σκορ 3-1, κανουν το 4-1 και μας ζαλιζουν τα ουμπαλα οτι και καλα κατι εγινε..

    Ο πελε ειναι μια χαρα. Για να κανει διαφημησεις.. και να γλυφει το Μπλατερ.

    Τον DIOS-10 δεν τον ακουμπαμε ΠΟΤΕ:

    Πέθαναν λοιπόν ο Φαν Μπάστεν, ο Πελέ και ο Μαραντόνα και πηγαίνουν στον Παράδεισο. Τους υποδέχεται ο Αγ. Πέτρος και τους πηγαίνει στον Θεό. Εκείνος τους ζητά να απολογηθούν για την ποδοσφαιρική τους ζωή. Τον λόγο πέρνει πρώτος ο Φαν Μπάστεν:
    – Εγώ Κύριε, δεν ήμουν και πολύ πιστός, πιστεύω όμως πως ήμουν πολύ καλός παίκτης και χωρίς να ζητώ την βοήθειά σου, έκανα πολλά. Ωστόσο, ποτέ δεν αρνήθηκα την ύπαρξή σου.
    – Πολύ καλά. Κάθησε εκ δεξιόν μου, του λέει ο Θεός.
    Δεύτερος μίλησε ο Πελέ:
    – Εγώ Κύριε, πάντα ήμουν πιστός. Σε κάθε αγώνα έκανα τον σταυρό μου, διάβαζα θρησκευτικά βιβλία και με το ταλέντο που μου έδωσες πέτυχα πολλά στο ποδόσφαιρο.
    – Ναι, ναι, το γνωρίζω, ήσουν πολύ καλός άνθρωπος. Κάθησε αριστερά μου, απάντησε ο Κύριος.
    – Εσύ Αρμάντο;, ρώτησε τον Μαραντόνα.
    – Εγώ νομίζω ότι έχεις κάτσει στην θέση μου!

  3. Ο/Η bandog λέει:

    διαφωνω καθετως , οριζοντιως και πλαγιως για ζινταν.
    το παιχνιδι του ηταν απολαυστικο και ουσιαστικοτατο και ο ιδιος σεμνος , απλος και ταυτοχρονα ηγετης.
    εκανε τα παντα στο γηπεδο . εκοβε , εραβε , ετρεχε , μαρκαρε, δημιουργουσε , σκοραρε….
    αυτος και ο ρεντοντο ηταν τα χαφ που απολαμβανε ο καθε ενας να βλεπει…

    κατεκτησε τιτλους και διακρισεις με οποια ομαδα αγωνιστηκε , τοσο σε επιπεδο συλλογων οσο και εθνικων. ακομη και με τη μπορντω εφτασε τελικο ουεφα

    διαφωνω στα περι εθνικοτητας…
    γαλλος ειναι ο ανθρωπος .εκει γεννηθηκε , εκει μεγαλωσε. αυτη τη χωρα επελεξαν ο πατερας του και η μανα του να τον μεγαλωσουν. την αλγερια την ηξερε απο το χαρτη.οπως ακριβως ξερει την ελλαδα ο ξαδερφος μου ο τζιμης στη μελβουρνη …
    ε, οταν κανουν καμια γιορτη οι μεσσηνιοι της μελβουρνης ριχνει και κανα καλαματιανο για τα χρονια πολλα να μη χαθει η μνημη…
    τα ιδια κανουν και οι βερβεροι της γαλλιας ή οι αλβανοι της ελλαδας…

    τωρα για πουλημα ομαδας τι να πω?
    δλδ ο ντιεγκο δεν πουλησε την ομαδα του και μαλιστα με χειροτερο τροπο?
    πουλημα ειναι οταν ριξεις κουτουλια στον αλλο πανω στα νευρα στο παιχνιδι και δεν ειναι οταν σνιφαρεις τη μιση κολομβια ενω βρισκεσαι ηδη σε μουντιαλ με την εθνικη σου και την κανεις πουτανα ?

    και γιατι να μην τον ακουμπησουμε τον ντιεγκο?
    παιχταρας ηταν αλλα οταν πανηγυριζε γκολ που γνωριζε οτι εβαλε με το χερι , δεν ηταν καραγκιοζης?

    και ως ανθρωπο προτιμω αυτον που κουτουλησε αυτον που του εβρισε την αδερφη παρα αυτον που αφησε εξωγαμα σε αλλες χωρες χωρις να εχει επαφη μαζι τους , πρεζωνοταν μπροστα στις κορες του και εχει ρημαξει στη φαπα οποια κατεστραμενη γκομενα τον ανεχεται….

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    ο καθενας εχει τη γνωμη του.
    ο ζινταν ειναι τοσο γαλλος οσο ελληνες ειναι αυτοι που ‘λιαζωνται’ στην ομονοια.
    8 χρονια μετα σε συνεντευξη του ειπε οτι ΔΕΝ μετανοιωσε για τη κουτουλια, οποτε φανταζωμαι οτι το ‘πανω στα νευρα του’ κραταει κομματακι παραπανω.
    ουδεις αμφισβητησε την ποδοσφαιρικη αξια του που ειναι τεραστια.
    το να τον βαζεις αντιστοιχα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ με τον dios-10 ειναι επιλογη κατ εσε, τουλαχιστον αστοχο κατ εμε
    ο ενας επαιζε σε ομαδα με πολυ καλους συμπαικτες (βιειρα, λιζαραζου, ντεσαγι, μπλαν, πιρες, καρεμπε, ανρι, πετι κλπ) ο αλλος ηταν ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μονος του.Ποσους συμπαικτες του dios 10 θυμασαι το 1986? To πασαρελα που επαιζε στη φιορεντινα και τον βαλντανο ειχε ολους κ ολους. Ολοι οι αλλοι ειναι παγκοσμιως ΑΓΝΩΣΤΟΙ και επαιζαν και επαιξαν σε ολη τη καριερα τους στο πρωταθλημα Αργεντινης. Με το Πασκουλι της Λετσε και τον Τρομπιανι της…Ελτσε πηρε Π.Κ…

    Τωρα το γιατι ‘φαγωθηκε’ ο dios-10 αστο μη το πιασουμε.
    ΚΑΙ απο την Ιταλια που ξαφνικα εφερε ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ μια καποια ΝΑΠΟΛΙ να κονομαει τα φραγκα (εναντι αλλων)
    ΚΑΙ στο τελικο του 1990 που μεχρι και ο Μπρεμε βγηκε και ειπε οτι δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ πεναλτυ αλλα ΕΠΡΕΠΕ να παρει η Γερμανια το ματς- δευτερο σερι επεφτε βαρυ στους Μπλατερ.. καταλαβες νομιζω.
    ΚΑΙ απο το 1994 που τον ειδαν αφιονισμενο με το καλημερα και πηγε να τους ΞΑΝΑ-χαλασει τη δουλεια..
    Λες και ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τι και πως αλλα ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο Ντιεγκο παιρνει κοκες (ενω ΟΛΟΙ οι αλλοι πινουν νερακι και τρωνε μονο σαλατες..)

    Δε τρελαθηκε ο Ματερατσι ΞΑΦΝΙΚΑ και τον εβρισε στο 80′ κατι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ειπε το καλοπαιδο πιο πριν αλλωστε φαινεται ξεκαθαρα ο αληταμπουρας οτι ΠΡΙΝ μιλησει ο Ιταλος περναει απο πισω του και τον ψελνει.

    Σε χαλασε το γκολ με το χερι (που ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ)? Οταν κερδιζουν ΜΟΥΦΕΣ Π.Κ με ‘πεναλτυ’ οι Γερμαναραδες ειναι καλα? Μεσα στο παιχνιδι ειναι και τα χερια (ασχετα αν ειναι κλεψιες) και οι καρτες που ‘κερδιζουν΄οι αντιπαλοι απο μουφες χτυπηματα και τα ‘πεναλτυ’ λοιπον, και οι βουτιες και ολα.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ οι κουτουλιες.

    Εγινε το χερι του θεου, αλλα μετα καπακι εγινε και το γκολ του αιωνα νομιζω..

    Μη παμε στο τελικο της ‘ντροπης’ και πως πηρε ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ η Γαλλια το ΠΚ, πως Π.Χ ο Ροναλντο ξαφνικα επαθε ‘στομαχικες διαταραχες’ και τι παιχθηκε για να παρουν οι κοκκορες το Π.Κ

    Ο ΖΙΖΟΥ με το ονομα – κανισακι, ηταν τεραστιος παικτης, και ΜΙΚΡΟΣ ανθρωπος που το παιζει επαναστατης αλλα μεχρι εκει που δεν επηρεαζει τη τσεπη του. Αμα ειχε ΚΑΚΑΛΑ θα εκανε οτι ο επισης ‘Γαλλος’ George Weah που ΑΡΝΗΘΗΚΕ την προβολη της εθνικης Γαλλιας και επαιξε για την πατριδα που στα λογια ελεγε και στη πραγματικοτητα ειναι και ας τον παρακαλαγαν τοτε να παιξει ως Γαλλος.

    Ο ζινταν μου θυμιζει το αλλο ΝΟΥΜΕΡΟ το BONO μαζι με τους U2 που το παιζουν ‘επαναστατες’ και ‘δημοκρατες’ και μετα ετρεχαν να τραγουδησουν prive στα γενεθλια του BUSH!!! την ωρα που βομβαρδιζε το Ιρακ (για το οποιο εκαναν συναυλιες ‘αλληλεγγυης’.
    Βλεπεις τα φραγκα δεν εχουν ουτε πατριδα ουτε χρωμα. Μονο τραπεζικο λογαριασμο.

    Αν θες και αλλα παραδειγματα κοιτα εδω τους πρωτη φορα..

    Δε με ενδιαφερει ποσες ποιες και που πηδαγε ο καθενας λοιπον. Αυτη ειναι αλλη κουβεντα.

    Αλλα το να μου βαζεις τον DIOS 10 στην ιδια σειρα με καποιον Ζιζου (ακου ζιζου..) μαλλον καπου χανει.
    Δε το λεω εγω. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ το λεει: ΟΥΔΕΙΣ οταν μιλαει για το καλυτερο παικτη στο κοσμο αναφερει τπν Αλγερινο.
    Ολοι για τον DIOS μιλανε και καποιοι λιγοι λενε και για το Πελε.

    Η ιστορια θα δειξει αν ο Μεσι τους περασει. Προς το παρων και σε σχεση με το πως εχει αλλαξει το αθλημα ο Μεσι αν συνεχισει ετσι θα τους περασει (αν δε το εχει ηδη κανει) ολους: το προχθεσινο γκολ ειναι απλα μια απο τις πολλες φασεςι που πεφτουν πανω του ΤΡΕΙΣ (3) ταυτοχρονα σε σχεση π.χ με τον Πελε που ο κοντινοτερος αμυντικος ηταν στα 5 μετρα και τα μαρκαρισματα οπως και ο ρυθμος του αγωνα δε πλησιαζει καν σε φιλικο σημερινο..

    ΥΓ Υπαρχει μια τριπλα του Ρεδονδο στο manchester που εκανε τοτε (φοιτητης ειμουν και το εβλεπα σε pub) ΟΛΟΥΣ τους αγγλους να μεινουν με ανοικτο το στομα: