Copa 2

Η διοργανωση εξελισσεται πολυ καλα:

Ματσαρα χτες το Χιλη-Μεξικο, 6 γκολ και ξυλο. ΕΤΣΙ παιζεται η μπαλλα, τεχνικη, τσαμπουκας και παικτες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δε κοιτανε μονο τη σκοπιμοτητα.

Η Χιλη απο το Π.Κ εχει δειξει πολυ καλα στοιχεια, το μεξικο ειναι γνωστο οτι παιζει μπαλλα.

ΔΕΝ υπαρχει φαβορι στο τουρνουα για οποιον εχει δει λατινους να παιζουν μπαλλα, λειπει το ‘ευρωπαικο’ στοιχειο προς το παρων και βλεπουμε αντρικα παιχνιδια.

Σημερα Αργεντινη-Ουρουγουαη (οι 2 ομαδες μου απο εκει κατω) και ειναι πραγματικα ΚΡΙΜΑ που δεν παιζει ο Σουαρες να δουμε το ματς να γινεται ροντεο.

Βεβαια υπαρχουν και τα αναλογα ματς Φεροε-Ελλαδα η Βολος-ΑΕΚ. Για να συγκρινουμε.

Με την ελλαδα να εχει στο ροστερ ολους τους αποτυχημενους της ΑΕΚ τον  Κονε τον Ταχτσιδη και τον Κωστακη το ΤΣΑΦ που τον κανουν ρομπα οι ψαραδες. Αντε βρε παρτε και τον Γκετζογλου με τη τραγουδιαρα, το κατιδη, βαλατε ηδη και τον ..Φουντα και μονο ο Γροντης λειπει.

Τατου-μανικι, μαλλι τζελ, τουιτερ, μπουζουκο-κλαρινογαμπροι κλπ.

Με τις τυχες τις εθνικης να καθοριζωνται απο καποιον Καραγκουνη. Τωρα πειτε μου ΕΝΑΝ σοβαρο επιχειρηματια που θα εδινε τα κλειδια του μαγαζιου του εν λευκω στον….Καραγκουνη..

YΓ H ομαδα θελει Vidal, Pogba, Lavetsi, Zlatan η Κουν. Με μπαλοτεληδες και Ρικι Λαμπερντ παμε για πεμπτοι και αμα..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Copa 2

  1. Ο/Η bandog λέει:

    η ομαδα θα χαλασει παλι 100 μυρια , θα αγορασει ολη τη λιμαδουρα της αγγλιας και στο τελος θα απορει γιατι εμεινε εκτος τσουλου…

    απο αυτους που αναφερεις νομιζω οτι εφικτοι και ιδανικοι στοχοι ειναι βινταλ , λαβετσι , ζλαταν…
    μακαρι να εσκαγε μπομπα πογμπα αλλα τον βλεπω να πηγαινει σε ομαδα τσουλου και πιο φραγκατη…

    προσωπικα πιστευω οτι στο στυλ της , μπενζεμα ή ιγκουαϊν θα εκαναν παπαδες στην επιθεση…

    παιρνει και μια αμυντικαρα και καθαρισε…

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θεωρώ λαβετσι βινταλ εφικτούς
    Ζλάταν κοστολογείται 15 αλλα δεν ειναι θέμα χρημάτων. Ειναι κυριολεκτικά για δέσιμο αλλα και παίκτης που τα ,15-20 γκολ θα στα δώσει. Προσωπικά το παω με χίλια. Έρχεται ομως ;
    Ο πογκμπα ειναι παίκτης της μπαρτσα ήδη

    Σε παίρνει να χτυπήσεις Γκοντίν απο αθλετικο;
    Για να μιλάμε σοβαρά και οχι με χαβαλέδες

  3. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    ελπιζω να μην γινουν παλι οι χοντρομαλακιες τυπου Καρολ !! η Λιβερπουλ πρεπει καταρχην να παρει κανενα σοβαρο αμυντικο και να κρατησει τον Στερλινγκ .. απο εκει κ περα κ ο Ροις θα ηταν σουπερ επιλογη εκτος των αλλων που αναφερετε !! Ζλαταν οχι ρε παιδια για πολλους λογους..ο σημαντικοτερος ειναι οτι δεν παιζει στην ταχυτητα που παιζεται το αγγλικο ποδοσφαιρο και ειναι και σε σχετικα φθινουσα πορεια..1000 φορες Μπενζεμα !! αποψη μου βεβαια..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι το λες αυτο? Δεν αξιζε ο Καρολ 40εκκ ΛΙΡΕΣ? Δε θες μονο σοβαρο αμυντικο θες και σοβαρο αμυντικο χαφ να αναχαιτιζει τις επιθεσεις. Μη γινωμαστε Δελλες και Σερβοι να περιμενουμε τα παντα απο τους παικτες. Θελει και ΛΙΙΙΙΙΙΓΟ μυαλο. Λιγο οχι πολυ. Το κεντρο ειναι too soft και κανουν βολτες οι αντιπαλοι. Αντιστοιχα μπροστα απο τα μπακ ο stevie περσυ δε μπορουσε οντας και μονος του να μαζεψει τα αμαζευτα με αποτελεσμα να βγαινουν 4-5 αντιπαλοι φατσα τερμα.
    Μη παμε μακρια: Xavier Mascherano, οταν δε παιζει μεχρι και σεντερ μπακ πρεπει να ειναι ο τυπος που λατρευουν οι αμυντικοι να παιζει μπροστα τους. Να φανταστεις οτι τον ειχαμε οπως ειχαμε και Τσαμπι Αλονσο και Σουαρες..

    Τωρα για το Ζλαταν. Ο τυπος ειναι για δεσιμο. Ξερεις φανταζωμαι οτι μιλαει για τον εαυτο του στο τριτο προσωπο… Δε παυει να ειναι Η ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ομως και τα 15-20 θα στα βαλει. Ασε που τον τρεμουν ολοι και κραταει τις αντιπαλες γραμμες χαμηλα. Για 15εκκ νομιζω οτι ειναι μια χαρα, με αυτα τα λεφτα ΔΕΝ παιρνεις παικτη.
    Απο την αλλη εχεις Σταριτζ που ειναι το ‘βαρυ’ κορμι αλλα εχει τραυματισμους περσυ.

    Ο Μπενζεμα συμφωνω ειναι και κανει, αλλα.. Αμα φυγει και αυτος απο τη Ρεαλ ποιος θα μαρκαρει χαμηλα? Ο βγαζω φρυδι, ο Μπειλ η ο Χαμες? Ο Μοντριτς μαρκαρε μονο, χτυπησε και ειδες τι εγινε.

    Τον φαγαμε το Βινταλ, στουκαρε μια ferrari, λιωμα χτες..

    Επιμενω οτι το εργαλειο που κανει τη διαφορα ειναι ο Λαβετσι. Απλα στην Αργεντινη του Μεσι του Κουν Ντι Μαρια Ιγκου και αυτος και ο Παστορε και ο ινδιανος (για αλλους λογους αυτος) δε γινεται να χωρεσουν ολοι.
    Μη ξεχναμε αλλωστε οτι γινεται και το Dios-10 εκει: Ο κουν ειναι γαμπρος του, ο μεσσι (οκ ετσι κ αλλιως δεν βγαινει) εχει βαφτισει το παιδι του κλπ κλπ.
    Οχι οτι δεν ειναι παικτουρες αλλα λεμε τωρα..