ΧΑΦΕΖ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ

Γνώριζα έναν Χαφέζ, τον Χαφέζ Αλ Ασαντ, πρώην Σύρο προέδρο.
Αλλά όπως και να έχει, η προσπάθεια Ελληνοποίησης του ρόστερ,-μια από τις πολλές και εντός στόχων εξαγγελίες του Μελισσανίδη- συνεχίζεται ακάθεκτη. Μόλις οι αλλοδαπόί πάικτες,φτάσουν τον απαράιτητο αριθμό,δηλαδή 15,τότε θα ζητηθεί από το Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής (αααλλη μαλακία ετούτη) να εκδωθούν παρ’αυτα χαρτιά ιθαγένειας σε όλους και έτσι το ρόστερ μας θα μετατραπεί σε αμιγώς ελληνικό.
Μόνο η Aegean θα έχει “Πακιστανούς”; Η ΑΕΚ τί είναι; Παρακατιανή;

Ολόκληρη τη φαμέλια του έφερε κατά δω ο Αιγύπτιος.Τους είδε ο γαλαντόμος Μελισσανίδης και έδωσε εντολή να γίνει τρικούβερτο γλέντι σε πεπαλαιωμένη περιοχή, κάπου στην Ελευσίνα,ανάμεσα σε κάτι σάπιες δεξαμενές. Ανάψανε φωτιά,σφάξανε και καναδυό σκυλιά που έτυχε να περνούν κατά κακή τους τύχη από κει, τους κουβάλησε με τον Γεωργιανό μπράβο και μια 12άδα μπύρες από ένα διπλανό “Lidl” και έτσι, με “Ομηρικό” κόλπο, προσπάθησε ο πονηρός να αποσπάσει τις υπογραφές των συγγενών του μικρού Χαφέζ.

“Μα συμφωνήσαμε να σου γράψουμε το πατρικό μου,που βρίσκεται σε καλή περιοχή στην Αλεξάντρεια” του απαντά ο πατέρας του μικρού Χαφεζ.
“Ναι,αλλά μου έιπατε επίσης πως θα μου γράψετε και το πατρικό της συζύγου σας” του υπενθύμισε ο Μελισσανίδης.
“Αυτό είναι ανήκουστο. Αφού έχω 12 συζύγους…δηλαδή να σας γραψω και τα 12 σπίτια τους”;
“Ποιος σου είπε να είσαι Μουσουλμάνος; Αν ήσουν Κόπτης,τώρα δεν θα έιχες τέτοια θέματα” του απαντά ο δαιμόνιος “επιχειρηματίας” μας.

Τέλος πάντων,αφού συμφώνησε ο γονέας του Χαφεζ με βαριά καρδιά να γράψει μια ντουζίνα σπίτια στην κτηματομεσητική εταιρεία “LAMOG-BROTHERS” συμφερόντων “αθέσμιτου”, προχώρησαν στα τυπικά της μεταγραφής,τα οποία όμως αποδείχτηκαν μεγάλα εμπόδια.

Καθως την επομένη μέρα,χθες δηλαδή,συνήλθαν οι Αιγύπτιοι από το hungover ala Lidl και εμαθαν ότι ο Μελισσανίδης ζητά και 300 χιλιάρικα για να επιτρέψει στον μικρό Χαφεζ να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Και όχι υπο δοκιμήν και με οψιόν αγοράς από του χρόνου. Οοοοοχι. “Ατάκα και επιτόπου να γίνει η μεταγραφή. Οχι μεσοβέζικες λύσεις. Η δινετε λεφτά και μας τον παρεχωρείτε, η πάρτε τον και πηγαίνετέ τον στο Μοναστηράκι,να βοηθάει κανένα γκαρσόνι στου Μπαιρακτάρη” του απάντησε σφόδρα ενοχλημένος ο Μελισσανίδης… και κατέληξε: “Αντε να μη τα “πάρω” και αγοράσω την Λίρς ολόκληρη”.
Οπότε ο μικρός Χαφέζ, μάλλον γίνεται Χαφέζ Αλλα Αστα

Δεν γνωρίζουμε το τέλος των διαπραγματεύσεων. Πιθανόν να συνεχίζονται σε κάποιο τσαντίρι κάποιου κολλητού του “μεγιστάνα” στα Καμινια. Δεν ξέρω αν βρεθεί άκρη. Ακους εκεί να θέλουν και λεφτά!

Εδώ έχουμε όνειρα. Εχουμε σχέδια απλωμένα,σαν τα βρακιά στα μπαλκόνια. Εχουμε στόχους και στόχους. Από που να πρωτοξεκινήσουμε. Και κυρίως-να μη το ξεχνάμε αυτό, Η ΑΕΚ,ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ “ΚΕΤΣΕΤΖΌΓΛΙΔΕΣ”. ” ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ”. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΒΟΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΤΟΥ ΣΑΛΑ,ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ- -ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η “ΠΛΥΣΤΡΑ” ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ-Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΑ. Ελευθερώθηκε από τα χρονικά δεσμά και έχει όλον τον διαθέσιμο χρόνο και μπορεί να περιμένει. Τα πάντα. Τώρα αράχτε πίσω στους καναπέδες παίδες και ραχατλίδικα απολαύστε την ΑΕΚ της ρασθώνης.

Ολα και όλοι δουλεύουν υπερ μας. Εκοιμόμαστε και αι τύχαι της ομάδος εις όλα τα επίπεδα δουλεύουν στο φουλ. Ολα έχουν πάρει το δρόμο τους. Η ομάδα ρολάρει σιγά-σιγά και σε 3-4-5 χρονάκια θα τολμήσουμε να οριστικοποιήσουμε τελικά τί είναι αυτοί οι “στόχοι” που εννοεί ο σύζυγος της Γωγούς, ο οποίος καθημερινά,με τόσες σοφιστείες και αποφθέγματα,μοιάζει όλο και περισσότερο στον Βραχμαπούτρα.

Το δε γήπεδο και αυτό είναι σε καλά χέρια,αφου ο Κοντονής όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει πως “το θέμα έχει φύγει πλέον από μας και εναπόκειται στην ΑΕΚ για το τι και το πως”,υπονοώντας ο άθλιος αυτός, πως ο ίδιος ο Μελισσανίδης δηλαδή κωλυσιεργεί και καθυστερεί,γιατί δεν υπάρχουν τα κοντίλια των αλλωνώνε ώστε να τους τα πάρει και να σηκώσει τη γηπεδάρα.
Λες και δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει ο άνθρωπος,από να τον τραβολογάνε σε Υπουργεία ΠΑΠΕΝ,σε ΕΕΑ,σε Ευελπίδων,λες και είναι ο Βασιλάκης ο Καίλας με το κασελάκι παραμάσχαλα.
Εχει γεμίσει ο τόπος κακόβουλους παιδί μου…τί ψάχνεις.

Υ.Γ: Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σαν χώρα μπήκαμε στα μνημόνια και γιατί επίσης σαν ΑΕΚ πέσαμε στην Γ κατηγορία.
Φυσικά, όταν θα τα διαπιστώσουμε και τα δύο, θα είναι αργά. Αλλά τί μας νοιάζει; Αφού ούτε η Ελλάδα αλλά ούτε και η ΑΕΚ αποθνήσκουν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.