ΣΣΣΣΣ! Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ

Αρχηγού λαλήσαντος, πάσα αρχή παυσάτω. Αρχηγού δηλαδή τρόπως του λέγειν, αλλά δεν βαριέσαι. Έχουμε μάθει πλέον στην εταιρεία ΑΕΚ 2013. Ο Μελισσανίδης κάνει κουμάντο και μεταγραφές αλλά δεν έχει θεσμική θέση, μεγαλομέτοχος είναι η Αρκάδη αλλά δεν μας έχει πει τις επιδιώξεις της, ο Ραν Ταν Πλαν κάνει μεταγραφές αλλά προτιμάει παίκτες που βλέπει στα πρόσφατα φιλικά, κάποιος Κρισάντους παριστάνει τον σέντερ φορ και η ιστορία με την εικονική πραγματικότητα συνεχίζεται με τον Δέλλα που έχει αισθανθεί οτι έιναι και προπονητής.

Οπότε γιατί να μην μιλήσει; Ενδιαφέρει κανέναν τι είπε; Στην ουσία όχι, αφού αυτός που μιλάει δεν πράττει, αλλά τέλος πάντων. Όσο κι αν πιστεύω οτι μεγαλύτερη αξία θα έχουν τα λόγια του Δέλλα όταν θα φύγει, γιατί να μην παίξω κι εγώ με την συνέντευξη του; Μια συνέντευξη που την βρήκε εκπληκτική ο αγαπητός Κώστας, που μάχεται κι αυτός να ανεβάσει τα διαρκείας πάνω από τα δυό χιλιάδες.

” …οι ομάδες δεν φτειάχνονται από την μιά μέρα στην άλλη. Όταν θα φτάσουμε να υπάρχουν μόνο μία ή δύο προσθήκες κάθε χρονιά, τότε θα σταθεροποιηθεί η πορεία. Αν έρχονται δέκα παίκτες, είναι δύσκολο να μονταριστεί η ομάδα…” Παιδιά, μιλάμε για την επιτομή της σοβαρότητας. Αλλά δεν κατάλαβα το γιατί έρχονται αυτοί οι δέκα παίκτες. Βλέπουν φως και εισρέουν στις προπονήσεις ή μήπως από μικρά παιδιά θέλανε να φορέσουν την φανέλα με τον δικέφαλο αητό στην καρδιά; Μήπως η διοίκηση βλέπει οτι το ρόστερ δεν κάνει κι αγοράζει ό,τι μπορεί κι άρα η δουλειά του Δέλλα δεν βγαίνει ή μήπως η δουλειά του Δέλλα είναι τρομερή αλλά οι παίκτες είναι απλά ακατάλληλοι οπότε η διοίκηση διορθώνει τα λάθη της;  Πού να ξέρω κι εγώ; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι χάθηκαν δυό χρόνια και δεν υπάρχει τίποτα στέρεο εκεί μέσα. Ή μάλλον υπάρχει : Η προσωρινότητα των πάντων.

Η επόμενη ερώτηση ήταν ποιός είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας. Οπότε λάβαμε την εξής απάντηση : ” Να γίνουμε ομάδα που θα βγάλει τα στοιχεία που θέλω στο γήπεδο. Θα δούμε τα πρώτα παιχνίδια και μετά μπορούμε να βάλουμε τους στόχους ακόμα και τους ψηλούς…” Εδώ βλέπουμε μια θετικότητα όπως και να το κάνεις. Ξεκινάμε και βλέπουμε για τους στόχους. Οι οποίοι δεν προσδιορίζονται επακριβώς σαν το φορολογικό σύστημα που αλλάζει κάθε χρόνο, αλλά έλα που δεν προσδιορίστηκαν δια στόματος του Έλληνα Μουρίνιο και τα στοιχεία που θέλει. Διότι αν ξέραμε τα στοιχεία, θα βρίσκαμε εμείς τους στόχους τουλάχιστον. Οπότε είμαστε σε κενή πορεία άνευ στοιχείων κι άνευ στόχων. ΑΕΚ = Ελλάδα, ξεκινάμε να τρέχουμε την χρονιά και βλέπουμε. Και στο φινάλε αφού η μεγαλομέτοχος δεν έβαλε στόχους, ο Δέλλας θα βάλει; Εταιρεία έχουμε να κάνουμε budget ή κωλοχανείο κι ό,τι γίνει έγινε;

“…ό,τι προπόνηση κάνεις, τέτοιο παιχνίδι θα παίξεις…” Πολύ σωστά λόγι αυτά αλλά δεν κατανοώ πώς κολλάνε με το ” …σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν αρνητικά και θετικά. Βλέπουμε πράματα που δεν έχουμε δει στο προηγούμενο. Ειδικά στο τελευταίο, δεν είδαμε απολύτως τίποτα…” Τελικά τι βλέπουμε ρε Δέλλα στο παιχνίδι; Καινούργια, παλιά ή τίποτα; Αυτά που βλέπουμε τελικά, δεν είναι δουλεμένα στην προπόνηση ή εκεί βλέπεις άλλα, μετά άλλα διορθώνεις κι άλλα σχεδιάζεις κι άλλα σου βγαίνουν στις υποχρεώσεις τις αγωνιστικές; Ειλικρινά δεν κατανοώ αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που κατανοεί η μεγαλομέτοχος αλλά και ο Κετσεντζόγλου οτι τα πάντα είναι μεθοδικά προγραμματισμένα.

” …με στόχο στα πρώτα παιχνίδια να εμφανιστούμε έτσι ώστε να δώσουμε καινούργιο όραμα στους οπαδούς μας…” Το καινούργιο πριν την λέξη όραμα, όπως και να το κάνεις δεικνύει και την ημιμάθεια του  Σέρβου στα ελληνικά. Διότι όπως και να το κάνουμε, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΠΗΓΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ; Δηλαδή ρε Μπάγιεβιτς, πώς είναι το παλιό όραμα; Για πες μας κι εμάς ρε συνταξιούχε. Αλλά χέσε το παλιό ή το καινούργιο. Το όραμα ποιό ακριβώς είναι; Να σφιχταγκαλιαστούμε όλοι μαζί και να πάρουμε την συλλογική ευθύνη της πορείας; ΟΥΣΤ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ.

” …επιτρέπεται μόνο ένα λάθος…” ( με αφορμή την μαλακία του Τζιμπούρ ). Σώπα ρε αμείλικτε, που θα πας και κόντρα στην μεγάλη κάβλα του Μελισσανίδη. Δηλαδή αν τα κάνει όλα πουτάνα ο Τζιμπούρ – ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΧΟΝΔΡΟΠΑΘΕΙΑ – τι θα κάνεις; Θα πας σε κανά ντέρμπυ με τον Πίου; Ή θα μας πεις πάλι οτι έχεις μοντέλο ποδοσφαιρικό την ομάδα που παίζει χωρίς σέντερ φορ αλλά μέχρι στιγμής έχεις τρεις και ψάχνεις και για τέταρτο;

” …η ιστορία της ΑΕΚ βάζει τους στόχους…” Αυτό δεν θα χρειαζόταν σχολιασμό τελικά, αφού η ιστορία είναι κάτι πεθαμένο όπως και η χώρα που έχει πολλούς ήρωες. Όμως το σχολιάζω για να καταδείξω στην μεγαλομέτοχο,  οτι ο Δέλλας, ακόμα κι όταν απομακρυνθεί, πρέπει να παραμείνει εντός της εταιρείας όχι μόνο λόγω κουμπαριάς με τον κοντό αλλά και διότι είναι απαραίτητος ως ζων ποιητής φανφάρας για να κόβει κανά εισιτήριο εις το μουσείο της ΑΕΚ εν Φιλαδέλφεια. Διότι η δήλωσις του αυτή, είναι για το εργοστάσιο της ΦΙΞ,  ας πούμε : ” οι στόχοι της μπυραρίας, προσδιορίζονται από τον ιδρυτή του εργοστασίου”.  Οι οποίοι βέβαια στόχοι δεν ξέρουμε σε ποιάν ιστορία της ΑΕΚ ακούν. Στην ίδρυση της, στη  μεγάλη μπάλα επί Φάντροκ ή επί Μπάγιεβιτς ή στα 19 άγονα χρόνια και στην μετέπειτα πτώση της στην τρίτη εθνική; Όλα αυτά είναι ιστορία, που όπως και να το κάνεις αν την αθροίσεις και βγάλεις μέσο όρο, οδηγούμεθα για την πέμπτη θέση.

Τραγικός προπονητής παίδες και δέστε την αλήθεια κατάματα. Δεν έχει καμία συνεργασία με την όποια διοίκηση, εμπιστεύεται δήθεν ένα τεχνικό επιτελείο που έχει μείνει τριάντα χρόνια πριν, συνεργάζεται με έναν βλάκα τεχνικό διευθυντή που έχει αργομισθίες λόγω Μπάγιεβιτς και ψάχνει με ένα ρόστερ δεύτερης κατηγορίας να βγάλει ένα θετικό αποτέλεσμα σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες δεύτερης κατηγορίας στην Πολωνία και στο Ισραήλ. Ψάχνοντας είκοσι μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τέσσερις παίκτες ενδεκάδας μπας και καλύψει τους καθ’ ύλην αρμόδιους για χρήμα, στόχους και θέαμα. Αποδεικνύοντας κι αυτός οτι είναι μόνο για την καρέκλα.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΣΣΣΣΣ! Ο ΔΕΛΛΑΣ ΜΙΛΗΣΕ

  1. Ο/Η Iovan λέει:

    Ε παιντιά! Ντεν είναι ακόμα η ωρα!

  2. Ο/Η bandog λέει:

    εν τω μεταξυ στον πειραια περιμενουν το μελισσανιδη να τους πει ποτε να αρχισουν να φοβουνται….

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    κανας δελλας δε φταιει στηβεν..
    μια παπαρια ειναι και αυτος..
    ολο το αναθεμα στον τυπο μου μας εριξε σωτο και τριτη εθνικη ταυτοχρονα
    για να ερχομαστε με σερβους,μπουρουζικες και πλατελες.
    καμια σωτηρια..
    την εχουμε πουτσισει κανονικα.
    ουτε ο θεος που επικαλεισαι δε μας σωζει πλεον με αυτους τους παπαρες.

    υ.γ σορυ για τα νευρα και τη γλωσσα αλλα ελεος ρε γαμωτο.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Μα δεν βαράω επί της ουσίας τον Δέλλα

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Τι φταίει ο Δέλλας αν ο άλλος εχει καβουρια στην τσέπη?

  6. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    φυσικα κ δεν βαρας μονο τον Δελλα , Στηβεν !! δεν βρηκε φως κ μπηκε…
    απλα βρεθηκε ο μαλακας που θα φταιει για τα παντα -φυσικα με το καταλληλο κραξιμο απο τα καθε 365- οταν θα παιρνει πουλο κοντα στη παρελαση γιατι θα ειμαστε 10 ποντους εξω απο την 5αδα!
    ολοι ξερανε που χρειαζοταν ενισχυση η ομαδα για να ειναι υπολογισιμη εδω κ ενα χρονο..
    φτασαμε 2 εβδομαδες πριν την εναρξη και τα 4/11 λειπουν…
    θελανε τον Ντιντακ αρχικα, φαγανε 2 πουτσες επικοινωνιακες κ οχι μονο απο βραζιλιανους κ αιγυπτιυος και τωρα γυρισανε στον ισπανο τον οποιο θα μας τον κλεισει κ αυτον η Νοριτς στο τελος..
    και θα παιζουμε με Πεταυρακη που τον ειχαμε για μπουλο!!
    ερασιτεχνιμος και νεομπατιρισμος…και αν για το δευτερο πανω κατω γνωριζαμε οτι το χερι δεν το βαζει στη τσεπη για το πρωτο ειναι ασυγχωρητος ο εγγυητης και η γιουχα θα ερθει φυσικα κ επακολουθα!!
    μιλαγα χθες με εναν ρεπορτερ αεκτζη πολυ γνωστο κ οχι του 365 !!
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βαλει λεφτα λεει…τοσο απλα!!

    Bandog η πλακα ειναι οτι μας δουλευουν και με τα δικια τους..
    χθες με ρωταγε ενας , ποτε ερχοσαστε ρε παιδια για να αρχισω να φοβαμαι?

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φταίει στο οτι κάθεται

  8. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Με αδαμίδη είδαμε και έναν γκούντιονσεν στα κιτρινόμαυρα. Πρόσφερε δεν πρόσφερε δεν με απασχολεί,εξάλλου κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αν θα σου “βγεί” η οποιαδήποτε μεταγραφή. Τουλάχιστον τον έφερε. Αν περιμέναμε τόσα χρόνια έναν “μεγιστάνα” για να κάνει τον διαχειριστή , ζήτω που καήκαμε. Μόνο με το να ξεκινήσει(και να τελείωσει εννοείται ) το γήπεδο θα είναι στο απυρόβλητο στα μάτια του κόσμου ο τίγρης σε περίπτωση αγωνιστικής αποτυχίας φέτος. Αλλιώς δεν τον βλέπω καλά. Έχουμε υπομείνει τα πάντα σαν κόσμος και θα έχουμε πολλά πανηγύρια φέτος αν επαληθευτούν όσα λέτε εδώ. Δεν γίνεται εγώ να έχω 100 ευρώ στη τσέπη μου για να περάσω ολόκληρο μήνα και παρόλα αυτά να είμαι εκεί με εισητήριο και ο άλλος που δεν ξέρει τι έχει να μην δίνει 2 μύρια να φέρει 2-3 παίχτες.

  9. Ο/Η bandog λέει:

    Θωμα ,αγορι μου, χαθηκαμε .
    ελα ρε να κανουμε το χαβαλε μας 😉

    πηραμε τον ισπανο . μη μας βγει χουανφραν μονο…
    αν παρουμε και τον αργεντινο νανο ψιλοφτιαχνουμε μεσοεπιθετικα παρεα με βαργκας και μανταλο.
    μας λειπει ενας καλος μπροστινος.
    με αυτον τον τζιμπουρ δεν πας πουθενα…
    100 μετρα σε 35 δευτερολεπτα…

    ΥΓ: παιξε αρμαβιδη οβερ 7.5 γκολ.
    1.80 πληρωνει .
    αυτος θα τραβηξει και φετος το κουπι μπροστα…