Υπνε που παιρνεις τα παιδια..

Ειδικα τα ψηλα και τα Σερβικα. Αυτό ηταν το ματς χτες. Το οποιο δε ξερω τι διαφορα εχει αν κοιτας το παιχνιδι από τη τηλεοραση η από το γηπεδο, περαν της αντιδρασης της εξεδρας. Ισα ισα που στην τηλεοραση εχεις τη πολυτελεια του replay, εμεις στο ημιχρονο ειδαμε αν ηταν offside η όχι το γκολ του Ατρομητου-Χαλκηδωνας.
Που χτες με καλο καιρο ειχε γυρω στους 25,000 μπορει και παραπανω κοσμο να ειχε από τον ΠΑΣ.

Εδω κολλαει και αυτο που γραφω ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ: ΠΕΛΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.  Φερε κανα παικτη παιξε λιγο τοπι και το γηπεδο μια χαρα μαζευει κανα σαρανταρι. ΜΟΝΟ απο αυτους τους +10,000 καθε 15 θα βγαλεις τη μεταγραφη ρε κουτο. Δε ζητησαμε τον Κουν, ενα σεντερ φορ που τελειωνει 3 φασεις των 500,000 ζητησαμε να μη πονανε τα ματια μας.

Να μη κανουμε τα κορνερ στο υψος της μικρης περιοχης ΟΛΑ και να τα μαζευει το τερμα σαν σε προπονηση..
Τα ειπε ο steven αλλωστε ποσο διαφορετικα να δει καποιος το ματς?
Εγω για να δικαιολογησω την επικεφαλιδα θα πω το εξης:
Μετα το 60-65 ο αντιπαλος παιζει με έναν η κανεναν μπροστα. Αντε να δεχτω ότι στη κοντρα θα βγει με δυο. Κρατας λοιπον 4 πισω για να φυλανε 2? Καλα κανεις αν είναι ο Μεσι και ο Σουαρες. Σε άλλη περιπτωση μαλλον αχρηστοι είναι ειδικα εκεινο το χρονικο σημειο.
Τραβας εξω έναν από τους 2 κεντρικους, γυρνας λιγο πιο πισω τον σουηδο να βοηθαει στις αντεπιθεσεις μη γινει καμμια στραβη και στη θεση που περισσευει βαζεις τον Κορδερο που και κραταει και μοιραζει μπαλλες. Ο Μανταλος παει στη φυσικη του θεση λιγα μετρα εξω από το κουτι και αυτοματα η ομαδα αποκτα και κυκλοφορια και απειλεις με τον Μανταλο παραπανω.
Τα λεγαμε χτες από το 55 και μετα, εμεις οι Ολυμπιακοι που δε ξερουμε και μπαλλα..
Οι αλλοι οι ΑΕΚαρχες που ξερουν (αυτοι που από τη πολύ αγαπη στην ΑΕΚ πηγαν ΔΙΣ στον gay, από τη πολύ αγαπη ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΑΝ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟ Χ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ που ΜΑΣ ΕΚΟΒΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) κοιμωντουσαν το κλασσικο υπνο του δικαιου..
Το πραγμα εχει γινει τοσο γελοιο που πλεον χτες ειχαμε φτασει να απαιτουμε το Πιου από το 60’: Βαλε μεσα το μαυρο χελι να καθαρισει και αλλα τετοια φωναζαμε γελωντας ολοι.
Εκει καταντησε η ΑΕΚ
Η ατακα που εγραψε χτες ειπωθηκε εκ δεξιων μου: Η ομαδα θελει 4-3-3 με Μπελεκ Φουρταδο και Πιου μπροστα να σαρωσουμε… Ακομα γελαω!
ΥΓ Ευχαριστουμε Brendan για όλα καιρος να ερθει κανας κανονικος προπονητης που δεν θα σκαει 100 τη χρονια για να μας φερνει τον Μπαλοτελι αντικαταστατη του Σουαρες.. Γουσταρω τον Καρλιτο (αλλωστε είναι και VERO MILAN) αλλα το ροστερ μας θελει εργατη προπονητη μπας και παρουμε μπροστα από του χρονου οποτε ο Κλοπ είναι η καλυτερη λυση ΑΝ κατσει. Το καλο είναι ότι τον θελει ο Gordon (προεδρος της ομαδας) και τον θελει ΚΑΙ η διοικηση και αυτό είναι τεραστιο αβανταζ. Πως λεμε τον θελει ο …Ασλανιδης στην ΑΕΚ? ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο δικος μας προεδρος αμα του ζητησεις κανα εργαλειο θα σου δωσει κανα νυστερι στη καλυτερη η κανα στηθοσκοπειο. Aπο οσο εμαθα χτες βραδυ το μονο σημειο είναι ότι ο Γερμανος (αλλα Οττο) θελει να εχει το μοναδικο λογο στις επιλογες μεταγραφων. Από το προσφατο παρελθον που αφηναμε παικταραδες και φερναμε παλτα μαλλον δικιο εχει.
Αρκει να θυμησω ότι από την ομαδα εχουν περασει οι ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Μασερανο, Τσαμπι Αλονσο, Λουις Σουαρες: ΜΟΝΟ αυτους τους τρεις να ΚΡΑΤΑΓΕΣ φαντασου για τι ομαδα μιλαμε..

ΥΓ2 Χτες εμαθα οτι τιμωτηθηκαμε ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ  αλλα 10,000 ευρω. Οποτε το ΜΟΝΟ ματς που δεν τιμωρηθηκαμε φετος μεχρι στιγμης ειναι με το ΜΠΑΟΚ για τον απλο λογο οτι δεν ειχαμε οπαδους. Μεχρι να φτασουμε να τιμωρουμαστε DE FACTO, ακομη και αν δε παιζουμε τα ευσημα μας στη χοντρη που εχει 4 στα 4 με παρουσια οπαδων μας και το λογαρισμο σε 1,5 μηνα ΜΟΝΟ φετος να ειναι στα 37750.  Η εχεις επικοινωνια με τους οργανωμενους η παιζουμε.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

10 Responses to Υπνε που παιρνεις τα παιδια..

  1. Ο/Η Φώτης λέει:

    “Δε ζητησαμε τον Κουν, ενα σεντερ φορ που τελειωνει 3 φασεις των 500,000 ζητησαμε να μη πονανε τα ματια μας.”
    Πιο απλά κ σωστά δεν γίνότανε να ειπωθεί.
    Βλέπω μπακ Μπακάκη-Ντίντακ κ χαφ Γκάλο-Σοιλέδή στο τέλος.
    Βλέπεις να παίζει στο Καραισκάκη με Κορδέρο Σουηδό κ Σιμόες για να κρατήσει κέντρο;

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    After αναλυση ουζου με το αρθογαρφους στο site, καταληξαμε σε ενα συμεπρασμα: Στο ταψι θα ειναι κατηφορικα φετος. Τωρα το αν θα ειναι πολλα-λιγα η αν παιξουμε για τη τιμη και την υποληψη δε το ξερω.
    Αν το ηξερα θα το επαιζα να κονομησω.
    Εκτιμηση παντως ειναι η ητττα με μεγαλη πιθανοτητα ασσος ημιχρονο τελικο.
    Ο ντιντακ δεν εχει δειξει κατι ακομη, μικροι οι αντιπαλοι απο τη μια, μπουρουτζικας απα τη αλλη = φυσικη κατασταση 60 λεπτα και αμα.
    Τιποτε δεν αποκλειω, ετσι κ αλλιως η ομαδα συστημα δεν εχει, αλλαζει σε ενα ματς 5 φορες σχηματισμο. Το να βαλεις τον ισπανο που δεν εχει παιξει καν ειναι ρισκο.
    Οταν τα λεγαμε προχτες: βαλτον μιση ωρα να παιξει, ειμαστε κακοι.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Και οι κατηφορες εχουν διαφορες…. Αλλη ειναι της Πανεπιστημιου,αλλη της Ιωννιδων στην Καλλιπολη να την κατεβαινεις αφρενος…..!!!!

  4. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    στο καραισκακης δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να παιξουν μεσα Βαργκας , Μπουονανοτε απο την αρχη..

    βαζεις τον μανταλο πισω απο το φορ , τον Μπουονανοτε δεξια και τον Αραβιδη αριστερα..επιθεση εγω θα εβαζα τον Πιου..καλος ή κακος ειναι ο μονος φορ που εχουμε και εγω θα τον ξεκιναγα..ασε που θα χρειαστουμε και υψος σιγουρα!! βλεπω στα στημενα να κανουν πλακα..

    τεσπα αν μπει χεσμενη η ομαδα οπως στην τουμπα τοτε παει για ρεκορ τελικων ο γαυρος..

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τo παιχνιδι θελει παικτες που να μαρκαρουν οπως περσυ στο αναλογο κυπελλο με τον Σιμοες να κυνηγαει τον Φορτουνη μεχρι και στα ντους. Φετος βεβαια εχει και Καμπιασο που τετοια ματς πρεπει να εχει παιξει καμμια χιλιαρα στη καριερα του.
    Η ΑΕΚ η θα παει σα σκυλι να παρει κανα Χ με κανα 1-0 τιμητικο η θα παει σα το σκυλι στο αμπελι με κανα ταληρο.
    Μεση λυση δεν υπαρχει.
    Tom ξερεις μπαλλα, μη μου γραφεις για Πιου ελεος δηλαδη. Και προχτες κατα λαθος το εκανε το γκολ. Εδειξε ποιος ειναι στη αμεσως επομενη φαση που εχασε το αχαστο.
    Εκτος αν το πλανο ειναι να τους πεθανουμε στα γελια

  6. Ο/Η netrino λέει:

    Το γαυρο πρεπει να τον πιεσεις, η αμυνά του ειναι αστεια,να παιξουμε με την ιδια ενδεκαδα οπως με Ατρομητο απλα στη θεση του Βαργκας ο Νανο

  7. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    μπαχαχαχα οχι ρε δεν το λεω για αυτο…αν κ δεν θα ηταν κακη ιδεα !!

    το σκεπτικο μου ειναι οτι προτιμω τον Αραβιδη αριστερα παρα καποιον εκ των Μπαρμποσα , Πλατελα συν του οτι ειναι φορ η θεση του οπως κ να το κανουμε..εναν αμυντικο θα τον απασχολει και ας ειναι κλοουν σαν παιχτης!!!προτιμω τους παιχτες στις θεσεις του παρα να βλεπω στοιχηματα κ αλχημειες τυπου Βαργκας επιθετικος..

    αν δεν εχουμε τακτικη χεσιματος και αν οι παιχτες μπουνε σκυλιασμενοι νομιζω οτι η ομαδα θα σκοραρει τουλαχιστον !!

    Ας παιξουν την μπαλα τους κ ας χασουν 5-0 … ας βγαλουν 5 κλασσικες φασεις της για γκολ ομως..το να βλεπω την ΑΕΚ να συμπεριφερεται στα ντερμπι ομως οπως η Καλλονη με εκνευριζει αφανταστα..

  8. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πρέπει να έχουμε χαφ που βοηθάνε στον μαρκάρισμα τα μπακ αλλιώς μου φαίνεται πως η Τούμπα θα είναι ευχάριστη ανάμνηση…
    Μην βάλει τον καληνυχτάκια κορυφή λέω.
    Αν πας με 0 στο ημίχρονο όλα παίζονται,καθώς στο πρώτο ο γάβρος βγάζει φωτιές.
    Τώρα πως πας με 0 στο ημίχρονο είναι άλλη ιστορία :-).
    Πάντως αυτό το γκολ του Πίου μπήκε χωρίς να το θέλει ή μου φάνηκε;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για να πας με 0 στο ημιχρονο πρεπει να τους πιεσεις και να παιξεις μπαλλα. Αυτο προυποθετει: α) ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ β) να εχεις ανθρωπους να το κανουν.
    Το α δεν το εχει κανενας: επαγγελματιας ποδοσφαιρηστης Ντιντακ στο 55-60 εχει σκασει απεναντι στον Ατρομητο, ασε κατι πλατελομπαρμποσες που θελει ο Καμπιασο 3-4 στο ζεσταμα. Οταν λεμε να πιεσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι πρεπει να εχεις και στο β δυναμεις. Οχι να καταρευσεις στο 60..
    Το β το εχουν ο Μανταλος, λιγο η πινεζα και ανασταλτικα οι γνωστοι 2. Γιατι για να πιεσεις πρεπει να εχεις και ενα α ογκο να το κανεις, και ποδοσφαιρικα και σωματικα. Εμεις καναμε μεταγραφη το πινεζα που ειναι τριπλακιας αλλα μεχρι εκει.

    Ο Πιου εδειξε τη κλασση του στην επομενη φαση που μεχρι και ο Ξηροκωστας με το καροτσακι θα ειχε σκοραρει