Το φουρο

10712990_764913423548110_5999482519251247510_n
Εγω χρησιμοποιώ εκφρασεις που λεει και ο ιδιος. Για να μην εχουμε και τρεχαματα και να γραφουμε και με τα 5 δαχτυλα.
Χτες το ματσακι ειχε πλακα. Οποιος εχει δει 5 ουγγιες μπαλλα στη ζωη του και εχει ποδοσφαιρικη λογικη θα εγραφε το αρθρο που εγραψα χτες: Πολλα με λιγα. Τους λογους τους λεμε 3 χρονια τωρα. Θα επαιζα και κανα στοιχημα (όπως αλλωστε ειχα γραψει και εδώ) αλλα δε μου παει να παιξω κοντρα στην ΑΕΚ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΙΩΝΙΚΟΥΣ.
Φαση χτες γυρω στο 35’:κανει επιθεση ο gay και καπου εκει κοντα στη περιοχη πεφτει ενας δικος τους. Εχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ενας δικος μας (νομιζω ο Αραβιδης δεν ειμαι σιγουρος) και ενώ η φαση παιζεται και οι άλλοι βγαζουν σεντρα, εχει παει από πανω του εχει σκυψει και του εχει πιασει τη κουβεντα να δει αν χτυπησε! Επαγγελματιας ποδοσφαιρηστης εν ωρα αγωνα, με την ομαδα του να κινδυνεύει να φαει γκολ εχει πιασει τη κουβεντα με τον αντιπαλο. Εκει ΑΠΛΑ τον κανεις ΕΠΙΤΟΠΟΥ αλλαγη και του κρεμας το δελτιο προς παραδειγματισμο στα αποδυτηρια να το δουν οι αλλοι οταν μπαινουν στο ημιχρονο. Αλλα Γεωργακοπουλου.

 

Τα αγωνιστικα τα ειπε ο steven. Εγω απλα του εστειλα ένα μήνυμα μολις ειδα την αλλαγη του Σιμοες ότι πλεον ο ανθρωπος είναι αστειος και ως τετοιος θα αντιμετωπιζεται από εδώ και στο εξης: ΔΕΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ. Παει και τελειωσε. Τα ιδια εκανες και περσυ, χτυπησε ο Μανταλος και εβαλες το Ντακολ και εχασες το κυπελλο. Τα ιδια φετος, βγαζεις αμυντικο χαφ την ωρα που ελέγχεις ολη τη κυκλοφορια στο 63’ και ο gay εχει μπλοκαρει στο 1-0 και βαζεις αυτή τη ΜΥΞΑ τον Νανο. Χεστηκαμε αμα κανει τριπλες ΜΥΞΑ είναι το 1,57. Τρως 2 πας στο 3-0 και στο 83’ ξαναβαζεις αμυντικο χαφ να κρατησεις το 3-0! ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ αλλα εισαι και ευχαριστημένος. Γιατι να μην εισαι? Προπονητης στην ΑΕΚ από το πουθενα εγινες. Θα βρεις καλυτερα η να το πω κανονικα:θα βρεις ΑΛΛΟΥ δουλεια? Ναι αμε: οσο βρηκε ο Λυμπεροπουλος που μας εστηνε ομαδα και αυτος και χαναμε από τα Βελεστινα, 2 χρονια τωρα. Οσο βρηκε ο πατερ- άλλο νουμερο αυτό.
Εχει προηγηθει πριν και άλλο μήνυμα βεβαια: Από αριστερα ΚΑΙ ΜΟΝΟ τρωμε ολες τις επιθεσεις. Ο λογος απλος: Ο Ντιντακ ηταν στη ….Μιλαν (εχει παιξει μισο ματς κυπελλου στη Μιλαν ολο και ολο για να τελειωνει το παραμυθι της Μιλαν: τον εστειλε ΔΑΝΕΙΚΟ με το καλημερα) και μονιμα ελειπε από τη θεση. Αποτελεσμα είναι να βγαινει ο (κακος) Ανταμ στο πλαι να κλεισει το εξτρεμ και να ανοιγει μια τρυπα οσο το Grand Canyon στο κεντρο, που από τυχη ο Τσορι 2 φορες δε σου κολλησε γκολ.

Το εγραφα χτες ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ: Αν δε είναι τοσο γατος οσο δειχνει, θα παει να μας παιξει όπως την Arsenal: αντι να επιτεθει (που μπορει ανετα) θα σου δωσει 15-20 μετρα και θα σε πεθανει στη κοντρα, εκει που όπως εχεις δειξει σε ΟΛΑ τα ματς σου εχεις προβλημα.

Βεβαια εγω προπονητης δεν ειμαι. Ο Δελλας ειναι? (ρητορικη ερωτηση)

 
Χθεσινη απαντηση σε post:
Απλή ποδοσφαιρική λογική: γκολ δε βάζεις ουτε σε οικογενειακό διπλό και τρως απο ολους εκτός απο τη Ξάνθη. Δε θα σου βάλει ο γαύρος στο ταψί; Πάλι καλα που δεν έπαιξε ο καμπιασο, ο Ομαρ, και ο Φορτουνης δε μπηκε στο ημιχρονο. Πονάμε για την ΑΕΚ αλλα βλεπουμε και μπαλλα, δεν ειμαςτε αόμματοι…Ποδόσφαιρο ειναι, απλα πράγματα
Έχεις ρόστερ έχεις προπονητή παίζεις μπάλα. Έχεις τους αστείους παίζεις το πουλί σου.. Ευχαριστημένος δεν είσαι όταν το παίζεις 3 χρονια;;
Είχα πει ΠΡΙΝ αρχίσει το πρωταθλημα:
-5 παρέλαση
-10 Χριστούγεννα
Επεσα εξω εισαι -8 ΠΡΙΝ τη παρελαση. Που θα πας -11 με το βαζελο, αν δεν σου κανει κανα γλεντι ο Ηρακλης (που δε βλεπεται σα και μας). Ευτυχως που εχει και διακοπες για την Εθνικη δηλαδη. Ο Steven ειπε το πιο σωστό προχτές, ο μονος τρόπος να μη γινει αυτο που λες ειναι να καταργήσουμε τη παρέλαση. Εγω λεω να καταργήσουμε και τα Χριστούγεννα.
Αφου εχει καταργηθεί καιρό τωρα η λογική
ΥΓ Αυτό με το παρασκηνιο (sorry κιολας) ας το αφησουμε, παλιωσε. Κανενα παρασκηνιο δε κανει κοντρολ, κανενα παρασκηνιο δε παιζει σεντερ φορ,κανενα παρασκηνιο δε θα σε ξυπνησει στο παγκο να μη κανεις την μια κοτσανα μετα την αλλη. Οσο και να ελεγχεις το παρασκηνιο, τον Χατζηχρηστο να βαλεις προεδρο στην ΕΠΟ και τον Αρη διαιτητη, αμα κανεις κοντρολ με το καλαμι και ο Μ.Ο υψους της επιθεσης σου ειναι 1,60 σε σκαμνακι αστα να πανε. Η εικονα του Σιοβα να ριχνει 3 κεφαλια στο Πιατελα (σωστα το εγραψα) χτες ειναι ενδεικτικη. Ειπαμε να λεμε και καμμια μαλακια αλλα εχει και ορια το σανο.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to Το φουρο

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Το παιχνιδι το ειδές? Απο δεξία ειχαμε προβλημα απο κει μπηκαν τα 3 γκολ, ο Ντιντακ ηταν απο τους καλυτερους.
    Επειδη εισαι γνωστης θα εχεις καταλαβει πως Γιοαχανσον κ Σιμοες ειναι κοφτες δεν υπαρχει τρανζισιον οταν παιζουν κ οι δυο μαζι.
    Ο Πορτογαλος ετρεχε αλλά ειχε βαση στατιστικων τα περισσοτερα λαθη, δε μπορει να δωσει μια πασα στα 2 μετρα.
    Πρεπει να δουμε το διδυμο Γιοχανσον Κορδερο,καταληγω το λαθος δεν ειναι ποιος βγηκε αλλα ποιος μπηκε

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    OTI ΠΕΙΣ. Αλλος ειναι γνωστης και αλλος παντογνωστης. Τωρα ΤΙ ΣΧΕΣΗ εχει το τρανζισιον με το οτι ειναι κοφτες ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα θελα να το διαβασω.. Επικα εξαλλου τα διαφορα που εχουμε ακουσει εδω και καιρο.
    ΟΟΟΟΟΟΛΟΣ ΜΑ ΟΟΟΟΟΟΛΟΣ ο κοσμος λεει για τη τρελλη πατατα με το Σιμοες, μονο εσυ μας λες τα δικα σου. Δεκτο

    ΥΓ Ναι το ειδα. Σε σουιτα στο Καραισκακη καλεσμενος (οπως καθε χρονο απο τοτε που επαιζε ο gay στη Ριζουπολη- ειναι ανοιχτη προσκληση) απο καλο φιλο και συμμαθητη μου απο το σχολειο. Χρονια αντιπροεδρο του gay. Ενταξει η θες και φωτο?

  3. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Ο γνωστος επαγγελματιας αεκτζης παντως στο 365 τα φορτωσε ολα στον Δελλα και ολα πριμα απο θεμα διοικησης…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γι αυτο ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Λες και το Δελλα τον προσελαβε εδω και 3 χρονια ο Αλαφουζος και ο Ιβαν.
    Σου εχω πει μη διαβαζεις καμμενα site, δε βαζεις μυαλο

  5. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Πες το και μαζοχισμο, θελω να δω ποσο ηλιθιο θεωρουνε τον μεσο οπαδο της ΑΕΚ και ξεπερνανε τις προσδοκιες μου καθε φορα…..

  6. Ο/Η digeo21 λέει:

    Έχετε δίκιο σε όλα. Το θέμα είναι ότι τώρα που δεν έχουμε επενδυτή τι κάνουμε? Αφου να βάλει ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ…τι κάνουμε? Λαική βάση δεν γίνεται..μαρινάκη δεν έχουμε. ουτε καν Ιβαν. Ποια η άποψη σου?

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Choices, choices
    Και ο Δελλας μας ειπε οτι συμφωνει οτι η ομαδα ειναι πληρης και οτι δεν χρειαζεται σεντερ φορ.
    Να το παρουμε σοβαρα το ΜΥΡΩΔΙΑ?
    Βεβαια οταν 17 Οκτωβριου εισαι 8 βαθμους πισω τι να το κανεις το σεντερ φορ?
    Το Πλατανια και τη Καλλονη (εντος) θα τους καθαρισει η μυξα του 1,57 απο τη Γραναδα παρεα με το Πιου

  8. Ο/Η netrino λέει:

    O ενας απο τους δυο κοφτες πρεπει να ξερει λιγο μπαλιτσα, να μπορει να παιζει καθετα,Σιμοες Γιοχανσον εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα, ειναι 6αρια box to box.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι λες ΤΩΡΑ? Ειχες επενδυτη 2,5 χρονια πριν και τον εχασες τωρα? ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ, ΕΓΓΥΗΤΗ, ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ειχες. Λογια ιδιου ειναι αυτα οχι δικα μου. Διαχειρηση κανει ο ανθρωπος το εχει πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Η ομαδα θα ξοδευει οσα βγαζει (Δηματος υπαλληλος ΠΑΕ-ανεξαρτητος δημοσιογραφος-εκδοτης- ιδρυτης Ντεμοτεχνειου).
    Ε βγαλε το εκαστοτε ποσοστο διαχειρησης απο τα εσοδα- παντα υπαρχει γκανιοτα- και εισαι οκ. 50% την μια 85% την αλλη 40% τη τριτη.
    Δεν χρωστας – μεχρι αποδειξεως εναντιον και ολα καλα. ΤΣΙΜΠΑ 4 απο το gay, 2 απο το ΜΠΑΟΚ, και ολα καλα. Εξαλου δεν ειδα πουθενα να λεγεται κανενα ψεμα. ΗΡΘΑΜΕ. Αυτο μας ειπε αυτο εκανε.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι κοφτες λεγωνται ετσι γιατι ειναι κοφτες. Εκτος αν εχεις τον Μακελε τον Μπουσκετς η το Gerrard. Τη δουλεια που λες τη κανει ο Μανταλος που ειναι εκει για να παιρνει τη μπαλλα στα 5 μετρα και να τη παει μπροστα.
    Box to box παικτης στην Ελλαδα δεν υπαρχει, και στο κοσμο ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου. Ο Ρακιτιτς ο Τσαμπι Αλονσο που και αυτοι θα κανουν μεν λιγο καθετο ματς αλλα στη πλειοψηφια οι μπαλλιες τους πανε σε πιο δημιουργικους παικτες.
    Μονο ο Stevie ειχε 86% ευστοχια σε πασες ανω των 20 μετρων στο κοσμο, και οταν εφτανε εξω απο το απεναντι box πεταγε και ενα τουβλο και καθαριζε τα ματσακια. Γι αυτο και ειναι μυθος.
    Μη πετας 2 κουλα στο ασχετο μονιμα, που θες και box to box σε μια ομαδα που δεν αλλαζει με επιτυχια τριτη πασα

  11. Ο/Η digeo21 λέει:

    Μαζί σου δεν έχουμε επενδυτή αλλά διαχειριστή. Σκέψου τα λέω συνέχεια στο aek365 που πλέον μου τα κόβουν όλα. Απλά αναρωτιέμαι να βρούμε άλλον διαχειριστή ή να τον αφήσουμε να ξεφτιλιστεί όσο δεν πάει ώστε σε 5 χρόνια να μην ξαναέρθει να μας πουλήσει αεκοφροσύνη? Εννοώ επενδυτής δεν έρχεται. Δηλαδή το ερώτημα που θέτω είναι Αδαμίδης ή Μελισανιδης για διαχειριστής?

  12. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Δημήτρη αυτό που θέλω να πω είναι ότι από τον έλεγχο του παρασκηνίου που θα του εξασφαλίσει 20 ώστε να βάλει 10, εξαρτάται το αν θα δούμε όλα αυτά που γράφεις. Δηλαδή σεντερ φορ, παίκτες που να μπορούν να κάνουν κοντρόλ και μια σωστη πάσα στα δυο μέτρα, προπονητη κτλ. Ετσι λειτουργουσε πάντα, αυτό ξέρει να κάνει, το άλλο που γράφουμε εμείς εδώ δεν το ξέρει και δεν το γουσταρει (δηλαδή πρωτα να επενδύσει σε τεχνικο επιτελειο, σε παίκτες, σε εταιρικη οργανωση με κορυφαιους επαγγελματιες της αγορας κτλ και μετα να αρχιζει να κονομάει. Δεν ειπε κανεις να μην κονομάει). Αν δεν τα καταφέρει παρασκηνιακα (φαίνεται ότι δεν μπορει, αν μπορούσε θα το ειχε κάνει τρια χρονια τωρα) μάλλον θα μας χαιρετησει και θα πρεπει να δουμε μετα τι θα κάνουμε. Ότι είναι να γίνει πάντως, νομιζω θα γίνει το πολύ μεχρι την άνοιξη.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικα Μελλισανιδης. Τουλαχιστον ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτος δεν κλεβει αλλα λεει ξεκαθαρα θα σας παιρνω ΤΟΣΑ καθε χρονο να τα βαλω στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ (γιατι ξεχωριστη και 100% δικια του ειναι η εταιρεια Δικεφαλος Α.Ε)
    Τωρα στα αλλα κατσε και περιμενε. Να καθαρισουν τα ποινικα. Που για καποιο ανεξηγητο λογο μια Χ-Ψ καταδικαστικη αποφαση θα κανει ποδοσφαιρηστη το Μπαρμποσα και θα μαθει κοντρολ το Πιου.
    Δηλαδη ομαδα την ΑΕΚ

    ΥΓ Ισχυει οτι ειπα και στο φιλο απο πανω: κοψε τα τελειωμενα site κανουν κακο στη νοημοσυνη

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μαζι σου και τα εχουμε πει. ΑΛΛΑ:Αν δεν εχεις ενα στοιχειωδη οργανισμο που να παραγει στοιχειωδες αποτελεσμα μεσα στο γηπεδο ΟΤΙ και να ελεγχεις ειναι ανευ νοηματος. Θα φυγει ο Βαγγελης και θα ερθει ο Θανασης ο Γιαννης ο Νικος.
    Η μηπως θα περασεις τον Ιβαν? Εδω αγκομαχας στο 85′ να κανει τη στραβοκεφαλια ο Πιου να νικησεις τον Σπανο!
    Αυτο ισχυει ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ φτασεις να εισαι δευτερος αντε τριτος με μικρη διαφορα και θες το ‘κλικ’ να παρεις τη πρωτια: το πεναλτυ το offside κλπ.
    Οταν εισαι -8 μεσα σε 1,5 μηνα και ιδρωνεις να κερδισεις τη Βεροια (παλι στο 90) τι να σου κανει το παρασκηνιο? Να βουταμε στη σεντρα να παρουμε το ματς? Ποσες φορες να το κανουμε? 1-2-5?
    Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει 1,5 μηνα απο την εναρξη ειμαστε 4 ποντους πανω απο το Κομποτη! με ενα ματς παραπανω..και τους 6 απο τους 13 ποντους (τους μισους δηλαδη) τους πηραμε ενα κλικ πριν τη ληξη.
    Το παρασκηνιο θα μας σωσει?

  15. Ο/Η netrino λέει:

    O Κορδερο το εχει αυτο κ κουβαλαει τη μπαλα κ εχει κ καθετη πασα,ο Σιμοες ειναι λαθος μεταγραφη ειχαμε ποδοσφαιριστες με αυτα τα χαρακτηριστικα ψαχναμε ενα αμυντικο χαφ σε στυλ Κατσουρανη στα καλα του.Αν θυμάσαι απο τα τελειωμενα site ειχε παρουσιαστει ως τετοιος.Αλλο ενα ψεμα δηλαδη που μας σερβιρανε

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το προβλημα σου ΔΕΝ ειναι στο κεντρο και ορθα εγινε η μεταγραφη Σιμοες που ειναι χρησιμος παικτης. Χρονια που θα βγαλει μονος του ο Σουηδος δεν γινεται:και θα χτυπησει και θα παρει καρτες.
    Το προβλημα ειναι τα 3 δεκαρια (ο θεος να τα κανει πλην Μανταλου), η ελλειψη εξτρεμ και η ελλειψη σεντερ φορ.
    Η ομαδα ειναι χτισμενη 100% λαθος και παει μονοπαντα. Δεν εχεις σκορερ δεν εχεις ενα βαρυ κορμι στη περιοχη.
    Δεν εχεις τερμα δεν εχεις σεντερ μπακ η μαλλον εχεις τον …Αρθρο
    Οταν βγαινεις στην αγορα και πας για τριτη φορα σε τρια χρονια να χτισεις κορμο με τον ΜΥΡΩΔΙΑ στο παγκο και ψωνιζεις απο τα πανερια ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ τρως 6 σε δυο ντερμπυ και κανεις τουμπεκι.
    Η βαφεις το πουλμαν απο ερχωμαστε σε ηρθαμε και τρεχεις καθε μερα σε αλλο υπουργειο να κανεις το καμποσο με απλωμενο το χερι.

  17. Ο/Η conpater λέει:

    Φυσικα και δεν επαιξα over…Δεν υπηρχε περιπτωση να πονταρω κατα της ΑΕΚ. Απλα ηθελα να γραψω την προβλεψη-σιγουρια για το αποτελεσμα.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κακώς
    Τα λεφτα δεν έχουν πατρίδα ουτε ιδέες.
    Αν το έπαιζες και το έχανες δηλαδή θα στα έδινε πιςω ο εγγυητής;

  19. Ο/Η conpater λέει:

    Οχι φιλε,υπαρχουν και καποιοι ηθικοι κωδικες. Καταλαβαινω το υφος σου,αλλα αμα φτασουμε να πονταρουμε ΚΑΙ κατα της ομαδας ΜΑΣ,ΤΟΤΕ ΓΑΜΑΤΑ…..

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι εδω πονταρανε απο παίκτες μέχρι πρόεδροι και ιδιοκτήτες τοτε αυτο σε πείραξε…
    Πλάκα κάνω απο τη μια απο την αλλη όπως ειπα το χρήμα δεν εχει χρώμα. Αν πετύχεις απόδοση το χτυπάς και τελος. Δεν το εχω κανει κατα (μονο υπέρ πριν απο χρονια μιας και αποφέυγω να παίξω ελλαδα γενικα ποςο μαλλον ΑΕΚ) αλλα δεν εχω -πλέον- πρόβλημα.
    Ας παίξει π.χ ενα ανάλογο μπαγερν ΑΕΚ και σου λεω εγω..