Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Ψύχρα, υγρασία κι ένα βαρβάτο ξενύχτι χθες, ήταν αρκετά για να μην αφήσουν την διάθεση μου να με φέρει στο γήπεδο. Στην πρώτη του Μανωλά, που εγκαινίασε την μετά Δέλλα εποχή. Πρώτη που ευχόμαστε να είναι νικηφόρα αλλά νάναι και τελευταία, αφού χρειάζεται κανονικό προπονητή η ομάδα. Τηλεόραση λοιπόν και με κάποια σχετική αγωνία για την απόδοση των παικτών, που όπως και να το κάνεις, κι αυτοί έχουν τις ευθύνες τους.

Τις οποίες μπορώ να πω, οτι τις κάλυψαν στο πρώτο μέρος. Μεγαλύτερο πάθος, σαφέστατη αυξημένη διάθεση και μπόλικα τρεξίματα. Επιτέλους είδαμε και τα πλάγια μπακ, να ανεβαίνουν και να συμπαρίστανται στην ανάπτυξη της ομάδας. Κι αυτά οδήγησαν σε ένα ευχάριστο ρυθμό και σε ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ, με αυτά τα δυό γκολ τα οποία ήταν πολύ όμορφα. Το ένα στο τελείωμα του και το άλλο με την ωραία προσπάθεια από πολύ πίσω.

Κι άλλα όμως είχαμε. Πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά με χοντρό πρεσάρισμα στο κέντρο, μπόλικη κατοχή της μπάλας που δεν ήταν ανούσια αφού είχαμε αρκετές τελικές αλλά κύρια θέληση κι αποφασιστικότητα. Λογικό δεν είναι; Τα είπαμε και πριν. Η επόμενη λαιμητόμος θα είναι για παίκτες. Οι οποίοι, όχι μεταμορφώθηκαν λόγω Μανωλά, αλλά σίγουρα δεν πολυγούσταραν και τον Δέλλα. Φάνηκε αυτό στο γήπεδο, όσο κι αν ο αντίπαλος δεν ήταν καθόλου καλός.

Και πρέπει να είδαμε το καλύτερο ημιχρόνιο μας φέτος. Και το λιγότερο αγχωτικό και το λιγότερο με την οριζόντια ανάπτυξη. Υπήρχε πλουραλισμός κι από τα πλάγια κι από τον άξονα. Με τα σωστά τους και τα λάθη τους βέβαια οι συμμετέχοντες. Όπως και να το κάνεις, δεν είναι και σπουδαίο το ρόστερ. Τι να πεις; Οτι είναι παίκτης ο Ντίντακ ή ο Βάργκας ή ο Μπαρμπόσα; Ε όχι ρε φίλε. Δεν μπορείς να το πεις αυτό άσχετα αν συμμετείχαν στα γκολ ή αν τρέξανε παραπάνω. Αλλά αυτά είναι για την μελλοντική διόρθωση.

Ήρθε όμως και το δεύτερο μέρος. Το οποίο είχε δυό βασικά σημεία : Την μαγική εικόνα του σκορ αλλά και την γκαντεμιά του τραυματισμού του Αραβίδη. Την γάμπα του έβλεπα να πιάνει αλλά δεν το κόβω για σφίξιμο. Κάτι χειρότερο πρέπει να είναι, που σημαίνει χοντρή καταδίκη για τους ηλίθιους που έχουν φέρει στην ομάδα τον Πίου. Τον οποίον και ξαναφάγαμε στη μάπα και ο οποίος έσωσε σαν χειρότερος, τον άλλον χειρότερο παίκτη μας, που ήταν ο Βάργκας με τεράστια διαφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όμως, και πάνω που έπεφτε ο ρυθμός, ήρθαν οι μάγοι με τα δώρα. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το σοκ του τραυματισμού του Αραβίδη με ένα γκολ, αλλά ο δικέφαλος θεός έδωσε την λύση με δυό τυχαία γκολ μας. Μπορεί να τα χαρήκαμε, αλλά όπως και να το κάνεις, δεν είναι ενδεικτικά κάποιας μεγάλης απόδοσης ή συνέχειας της πολύ καλής εμφάνισης του πρώτου μέρους. Τα ίδια ισχύουν φυσικά και για το τελευταίο γκολ, που σήμανε συντριβή του αντιπάλου, αφού μόνος του είχε φροντίσει να πετάξει λευκή πετσέτα.

Ουσιαστικά λοιπόν συμπεράσματα είναι αδύνατον να βγούν για κάτι σημαδιακό. Δυό προπονήσεις είχε κάνει ο Μανωλάς, τι να λέμε; Μπορούμε να πούμε κάτι για την Τετάρτη – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ – ή για την άλλη Κυριακή; Τίποτα δεν μένει πέραν του κορυφαίου παίκτη Μάνταλου και της ρέντας που είχαμε στην επανάληψη. Όμως είδαμε οτι οι παίκτες δεν τον ήθελαν τον Δέλλα τελικά και φυσικά τίμησαν τους εαυτούς κύρια με το πάθος τους σήμερα. Ανάλαβαν τις ευθύνες τους και μένει η διοίκηση πλέον με τις κινήσεις για τον προπονητή και την επιθετική μας γραμμή.

Κλείνω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στον Στελλάρα, που σαφέστατα είδε την φαρσοκωμωδία και γι’ αυτό δεν ήταν προκλητικός στις δηλώσεις του. Προκλητικός ήταν – ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ – στις αλλαγές του. Σιγά να μην συνυπήρχαν Βάργκας και Μπουανανότε και σιγά να μην έμπαινε ο Πίου σαν σέντερ φορ. ΒΛΕΠΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Α Ε Κ – ΗΡΑΚΛΗΣ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Γιοχανσον ολη η ΑΕΚ σημερα, καλυτερα που δεν ηρθες κρυο,το κλιμα ηταν εποχης Αδαμιδη.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Κάτι πας να πεις, αλλά δεν το ολοκληρώνεις. Τι εννοεις;

  3. Ο/Η akis λέει:

    Steven θα κάνω ερώτηση εκτός θέματος….
    Το σενάριο Poyet είναι αληθινό και αν ναι ποιά η αποψη σου;
    Περιμένω γνώμη και απο ‘ the snitch’ λογω του οτι είναι φουλ ενημερωμένος στα του U.K…

  4. Ο/Η Νίκος λέει:

    Το καλυτερο δεν ειπες…ολη η οριτζιναλ εβριζε εν χωρο τον Ντουσαν που μαλον ειναι προσχεδιασμενο…αρα…Ντεμης προσεχως

    Υγ
    Εκαναν επιτελους και κατι σωστο

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος : Μου τα είπε ο Δημήτρης ( The Snitch ), αλλά εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα αφού από την τηλεόραση δεν πέρασε κάτι. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η οργάνωση με τον Ντέμη ή ο Ντέμης με τον Μπάγιεβιτς, δεν μπορώ να ξέρω κι ακριβώς. Σωστά, ξεσωστά, η οργάνωση ΔΕΝ πρέπει να έχει θέση στο γήπεδο.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : To σενάριο είναι αληθινό αλλά ας περιμένουμε τον Snitch.

  7. Ο/Η νικος λέει:

    γεια τωρα βρηκα το σιτε.τοσο καιρο εμπαινα στο σιτε 365 του γκετσετζογλου.δεν ξαναμπαινω γιατι βαρεθηκα τις μαλακιες.και βαρεθηκα οι 9 στις 10 ειδήσεις να βριζουν τον ολυμπιακο.χτες παιξαμε καλα αλλα ο ηρακλης ηταν πεθαμενος.περιμενω να δω την ομαδα με τον παναθηναικο.αν και είναι δυσκολο γιατι ο παναθηναικοσ κερδιζει πολλα κορνερ και φαουλ κοντα στη περιοχη.αρα μπορει παλι να αλλαζουμε καλα τη μπαλα και να φαμε γκολ από στημενο λογο υψους.θελω να ρωτισω κατι.ο μελλισανιδης θελει να παρει την επο στις εκλογες.μπορει να το κανει?ρωταω επειδή μπορει να ξερεται κατι παραπανω.ευχαριστω

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς νικος : Καλώς τον. Φυσικά και μπορεί να το κάνει και προς τα εκεί κινείται.

  9. Ο/Η νικος λέει:

    ξεχασα να γραψω κατι.πανιωνιος βεροια σημερα.δεν κερδιζει ο πανιώνιος.καλο ταμειο

  10. Ο/Η νικος λέει:

    ωραια μακαρι να τα καταφερει.πολυ καλο το σιτε μπραβο.και αμεση απαντηση.θα μπαινω να διαβαζω και να τα λεμε

  11. Ο/Η netrino λέει:

    στηβεν, λιγος κόσμος, τα γνωστα φυγε απο δω για τον κερμιτ απο την οργανωση,γιουχες απο τους υπολοιπους παλι εσωστρεφεια.
    ας τον βαλει προεδρο στην ΠΑΕ μωρε τον Σερβοβοσνιο, να τασακωνεται με τον Βασιλοπουλο
    και απο οσο ξερω στους πολιτικους που ειναι χρησιμοι για το γηπεδο εχει το σεβασμο
    Στην τελική ας τον προτεινει για προεδρο της ΕΠΟ,οχι ομως αφεντικο στα αποδυτηρια.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Την γνώμη μου για τον Μπάγιεβιτς, την ξέρουν και οι πέτρες. Αλλά έλεος πια και με την οργάνωση. Αυτή πρέπει να ελεγχθεί πρώτη.

  13. Ο/Η netrino λέει:

    Καποιος της δινει παλι πατήματα της οργανωσης κ κανει ραντεβου για να της ανακοινωσει απολυσεις προπονητων.

  14. Ο/Η Thomas Silly λέει:

    ελπιζω να μην φοβηθουν αυτον τον βαζελο και εχουμε την ανασταση του αναστασιου !!