Α Ε Κ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μεγάλη μέρα σήμερα. Έχουμε τη ρεβάνς για την πρόκριση, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε αργότερα το κύπελλο. Έτσι δεν μας έχουν πει; Έτσι μου φαίνεται οτι έχω ακούσει. Οπότε παρακάμπτοντας όλο αυτό το απίστευτο μποτιλιάρισμα της εθνικής οδού προς την κάθοδο, έτρεχα κι εγώ να πάρω την θέση μου. Μαζί με κανά τριχίλιαρο ακόμα. Το κατώρθωσα με καθυστέρηση δεκαπέντε λεπτών.

Βρήκα τους πάντες βαριεστημένους. Τι έγινε ρε παιδιά, ρώτησα. Βαριόντουσαν μέχρι και να μου απαντήσουν. Ύπνος είχε πέσει. Το κατάλαβα μέσα στην σιωπή, βλέποντας το υπόλοιπο πρώτο μέρος. Ένας διαγωνισμός λαθών γινότανε εκατέρωθεν, με μπόλικη άναρχη κι ανορθόδοξη ανάπτυξη. Οι παίκτες χρειαζόντουσαν καμιά δεκαριά πάσες μπας και φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας αυτήν την περίφημη θυμηδία.

Κακό θέαμα λοιπόν, το οποίο μάλιστα έφερε κι έναν μάλλον κακό τραυματισμό του Κορδρέρο, που έριξε στο παιχνίδι τον Σιμόες. Και κάπου εκεί, άλλαξε η ρότα. Η ΑΕΚ έβαλε την μπάλα κάτω, πήρε το κέντρο, κι άρχισε να πατάει καλύτερα στην περιοχή. Όχι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά τουλάχιστον αρχίσαμε να ξυπνάμε και να σχολιάζουμε.

Κι εκεί, στο τελευταίο πεντάλεπτο, έγινε ό,τι πιο ενδιαφέρον. Δυό μακρινά σουτ, μερικές επιπόλαιες τελικές πάσες αλλά και το γκολ του Γιόχανσον. Άλλη μια καλή ευκαιρία με τον κοντό και το παιχνίδι μάλλον σιγουρεύτηκε μαζί με σίγουρα κάπως καλύτερη εμφάνιση, μετά το διάλειμμα. Εντάξει, μόνο τρεις χιλιάδες πρέπει να ήμασταν, αλλά δεν πήγαμε για να ξεχάσουμε και την μπάλα που ξέρουμε. Όπως δεν την ξέχασε κι ο Πογιέτ – που δεν είχε και κάτι άλλο να κάνει πέραν των φωνών -, που τον είδα αρκούντως ανακουφισμένο από το γκολ, μιας και σήμερα ήμουν ακριβώς από πάνω του.

Και πράγματι η ΑΕΚ μπήκε πιο ορμητική στην επανάληψη, αφού χρειάστηκε μια καλή επέμβαση του Ανέστη. Όταν λέμε πιο ορμητική, εννοούμε οτι είχε την διάθεση να τρέξει. Μπορεί και να κρύωσαν οι παίκτες, τι άλλο να πω αφού η προχειρότητα ήταν φανερή, μαζί με την ανούσια κατοχή της μπάλας. Σαφέστατα όμως ήταν πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλο και πιο σίγουρη πίσω.

Όλα αυτά για κανά μισάωρο. Μετά, ο ρυθμός άρχισε να πέφτει άσχημα και ο Μάντζιος να πετάει την λευκή πετσέτα του αποκλεισμού. Οι δικοί μας ξαναμπήκαν στην βαριεστημάρα, ψάχνοντας απλά το χρονόμετρο για να τελειώσει η όλη διαδικασία. Μπορεί και να θέλανε να κρατήσουν και δυνάμεις ενόψει Κυριακής. Θα μπορούσα να συνεχίσω να γκρινιάζω, αλλά είναι κατανοητή κι αυτή η σκοπιμότητα. Αυτό που δεν είναι πουθενά κατανοητό είναι η άθλια εμφάνιση του Μπουανανότε και τα δεκάδες λάθη του Μάνταλου.

Εν πάσει περιπτώσει, η πρόκριση ήρθε δεμένη κι με ένα ωραίο χτύπημα φάουλ του κοντού. Οπότε οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στους συντελεστές αλλά να ξεχωρίσουμε τον Σιμόες που ηρέμησε όλο το παιχνίδι μας, τον πολύ κινητικό Μπακάκη και το κεντρικό μας δίδυμο, που είχε αντιληφθεί οτι εκεί θα έπεφτε όλο το βάρος της βαριεστημάρας των υπόλοιπων. Καλή συνέχεια λοιπόν και καλή κλήρωση. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Α Ε Κ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ουτε πεντε χιλιαδες δεν ητανε στο γηπεδο, ελπιζω να καμαρωνει αυτο το εργο ζωης (να κανει τον κοσμο να γυρισει την πλατη στην ομαδα) ο γατουλης. Φιλε Στηβεν τα Χρυσανθεμα Ρουμανιας που ακουγονται δεν τα θεωρω και ενισχυση παντως.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς α better tomorrow : Ναι, αυτό είπα. Για τρεις χιλιάδες είδα. Πάντως είναι Τετάρτη, νωρίς και χωρίς ενδιαφέρον. Με τον ΠΑΟΚ θα μετρηθούμε κανονικά. Τώρα για τον Ρουμάνο δεν ξέρω τίποτα αλλά θα δούμε. Σάμπως τον Γιόχανσον τον ξέραμε;

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ο Γιοχανσον δεν ητανε παντελως αγνωστος επαιζε βασικος σε πρωταθληματικη ομαδα που θελανε να του επεκτεινουνε το συμβολαιο και αυτος αρνηθηκε και τον θελανε και πολλες αλλες ομαδες ενω η ομαδα ειχε κινηθει ταχυτατα για την αποκτηση του(απο τα ελαχιστα θετικα) ασε που η διαφορα νοοτροπιας (πες το εργασιακη ηθικη) ενος Σουηδου με ενος Ρουμανου ειναι χαοτικη….

  4. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    Παιδια η δικια μου εκτιμηση ειναι 5-6 χιλιαδες , αρα λιγο απεχουμε στις εκτιμησεις.
    Κατα τα αλλα – για μια ακομα φορα – αυτο που ειδα δεν ηταν ΑΕΚ αλλα ς κατι αλλο.
    Ισως κατα τι καλυτερο απ αυτο που ειδα με τους ανοιχτομπουτηδες στον γαβρο Ξανθουληδες.
    Μανταλος αθλιος στην κυριολεξια (αιτια Πογιε λογω λαθους θεσης), Τζιμπουρ ανυπαρκτος, Γιοχανσον κακος (εκτος του γκολ- και αυτος σε λαθος θεση),Μπονανοττε κυριολεκτικα αθλιος εκτος της απο φαουλ γκολαρας.
    παρα πολυ καλοι Μπακακης & Πλατελλας ο οποιος πληρωσε και παλι την εμμονη του Ελληνοδιωκτη Πογιε!!!
    Θαθελα ναξερα αν (βαρα χιλια ξυλα) χασει τον Κορδεραρο, με ποια αμυντικα χαφ θα μεινει?????ΜΕ τον εξης ενα: τον Σιμοες….τον Ανδρεοπουλο τον εδιωξε χωρις να τον δοκιμασει, τον Ανταμ του εφαγε τα συκωτια και τη σπληνα και τα νεφρα και ειναι ετοιμος να του φαει και την καρδια, τον Ανακογλου τον….ασε να μη πω κανα μπινελικι τωρα που ειμαι και φρεσκος στο φορουμ….
    Κι αν συμπληρωσει κιτρινες ο Πορτογαλλος θα μεινει με τ αρχιδια μου τα δυό(προς το παρον)….
    Την καλησπερα μου

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Αποκρουστικη η ΑΕΚ του Πογιετ,ιδανικη για οσους εχουν διαταραχες υπνου,βασικα αυπνιες.

  6. Ο/Η Honeybollocks λέει:

    ”Με ανεση και στυλ” γραφει το αεΚΚ365… ”Ευτυχως” που ειδα για πρωτη φορα φετος ολο το ματς στο ιντερνετ και εχω εικονα… Φυσικα και το ΄ευτυχως’ ειναι σχημα κατ’ ευφημισμον γιατι απο το ‘υπερθεαμα’ πονεσαν τα ματια μου…
    Πραγματικα α π ι σ τ ε υ τ ο χ ά λ ι…

    Δεν ξερω ομως αν φταιει ο Πογιετ και δεν θεωρω οτι με τον Δελλα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα… Δεν εχω να πω κατι διαφορετικο απο αυτο επικρατει συλλογικα ως κοινη πεποιθηση. Ειναι ολοφανερο οτι η ομαδα δειχνει να μην εχει κανενα οραμα συνολικα, σε κανενα επιπεδο και σε καμια απο τις λειτουργιες της. Απο την διοικηση μεχρι τις ‘παιχτικες’ ικανοτητες των παικτων, ολα πια μου φαινονται σαν κατι που μοιαζει με ΑΕΚ αλλα Α.Ε.Κ. δεν ειναι σιγουρα…

    Απογοητευση και ξενερα ολο αυτο το downsizing. Καθομαι και βλεπω ματς με παλιοτερα ροστερ που τα θεωρουσαμε τοτε -και δικαιως- απαραδεκτα για το μεγεθος της ομαδας και το θεαμα που κατα καιρους εχουμε απολαυσει. Και ομως σε συγκριση με την φετινη ομαδα φαινονται να ειναι αξιοπρεπεστατες ομαδες και ας μην ηταν ανετα στην δευτερη θεση οπως σε αυτη την φαση ειμαστε. Και στην τελικη αυτη η δευτερη θεση δεν λεει και κατι απο μονη της. Ελεος δηλαδη…

    Με αλλα λογια μαγκες ειμαστε καταδικασμενοι να τελουμε ”εν αναμονη” και μεχρι τοτε οπως σοφα εγραψε και ο Walter Benjamin καλουμαστε ”να οργανωσουμε την απαισιοδοξια μας”…

  7. Ο/Η ΒΠ21 λέει:

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΕΤΡΙΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΤΗΣ ΓΩΓΩΣ-ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΚΕΛΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ. 9-2-2 ΕΧΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 9 ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ 3 ΣΤΟΠΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΓΕΤ.

  8. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΝΕΤΡΙΝΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΨΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΓΕΤ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΕΞΤΡΕΜ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΔΕΛΛΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΜΠΑΡΟΧΑ. ΜΕ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΞΤΡΕΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΣΟΙΛΕΔΗΔΕΣ ΠΛΑΤΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΤΟ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΝΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΑΚΟΛ. ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΑΠΟ ΤΑ 4 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΟΓΕΤ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ. ΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ…ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΣΟΦΤ ΤΟ ΣΙΜΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΔΕΡΟ.

  9. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλησπερα σε ολη την παρεα των “γαυροτρολ”(οι true αεκτζηδες μονο Κεφτετζογλου και Καζαμπουμπου διαβαζουνε). Φιλε Στηβεν εχεις κανα νεο για μεταγραφες?

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Φίλε μου, αν παρακολουθήσεις την αρθρογραφία μου, θα βρεις την απάντηση. Ορισμένα πράματα δεν γίνεται να γραφούν για ευνόητους λόγους. Σας έχω πει για δυό παίκτες εδώ κι ένα μήνα. Τρίτος μπορεί να προκύψει αλλά μόνο αν θάναι δανεικός. Κι αυτός αφορά τα μετόπισθεν. Πάντως θα σου πω κάτι : Η ενίσχυση άργησε πολύ κι είναι ακόμα ένα λάθος της διοίκησης.

  11. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Σε παρακολουθω καθε μερα φιλε Στηβεν και θυμαμαι οτι εγραψες εδω και καιρο για τις μεταγραφες απλως αναρωτιεμαι γιατι καθυστερουν τοσο και μηπως ξερεις κατι εσυ παραπανω που δεν ξερουμε οι υπολοιποι(εκτος απο τα κλασσικα της καβουριασης που ειναι γνωστα σε ολους).

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Μα το βρήκες μόνος σου : Η καβουρίαση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και περιμένουν την στραβή – που θα έρθει – για να κάνουν τις κινήσεις. Εν πάσει περιπτώσει, όλα θα γίνουν μετά τα Γιάννινα.

  13. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Ωχ.. και εδω ήρθε ο Κατούνας ο εμπαθής με τον Πογιέτ?
    Βρε Κατούνα άσε μας ήσυχους με τα πουλέν σου τον Πιατέλλα και τον Ανάκογλα επιτέλους.. να χαρείς ρε φίλε, ήμαρτον. 3 χρόνια τους τρώμε στη μάπα και μας τα έχεις κάνει νταούλια που δεν τους βάζει στην 11άδα ο Πογιέτ να πούμε.
    Στήβεν ελπίζω να μην μαζέψεις ολο το 365 εδω πέρα, αρκετές μπαρούφες διαβάζουμε εκεί καθημερινά

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Πώς να το μαζέψω ακριβώς; Πηγαινοέρχονται κάποιοι κατά το δοκούν. Εδώ υποτίθεται μπάινουν να διαβάζουν τους κειμενογράφους και με τα σχόλια επικοινωνούν μεταξύ τους. Τα σχόλια ή οι κουβέντες, δεν προσδιορίζουν τον χώρο όμως. Οπότε δεν πρέπει να ανησυχείς. Αλλά αν πάλι πρέπει, κάποια σχόλια μπορείς και να μην τα διαβάζεις.

  15. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    Το φως του φεγγαριού…
    Προφανως και δεν ασχολουμαι με την αγενεστατη ηλεκτρονικη συμπεριφορα του Αλέξανδρος…..ομως εσυ τι γνωμη εχεις επ αυτου ?
    Επειδη συμφωνεις επι της ουσιας μαζι του , νομιζεις οτι φρασεις του τυπου ”Πηγαινοέρχονται κάποιοι κατά το δοκούν.”…μπορουν να προαγουν μια ωραια συζητηση ή και αντιπαραθεση ?
    Δηλαδη αναρωτιεσαι πως να μαζεψεις εμας τα ”σαπακια” του 365 και δεν αναρωτιεσαι πως θα μαζεψεις τους ”ηλεκτρονικους νταηδες” που σαν αντιλογο στους διαφωνουντες επιστρατευουν τις προσβολες ???
    Εγω προτου μπω να αρθογραφησω στο σαιτ σου , μπηκα μεσα, διαβασα τη φιλοσοφια σας, μου αρεσε τολμω να πω η νοοτροπια σας, δεν εξετασα σε καμια των περιπτωσεων εαν εχουμε διασταση αποψεων σε ορισμενα θεματακια και με βασικο κριτηριο την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΚΑΨΟΥΡΑ αρχισα να επικοινωνω ομορφα και ωραια.
    Τωρα βεβαια αν αντιληφθω οτι το μονο που εχω να κανω εδω μεσα ειναι το να αμυνομαι λογω της διαφορετικοτητας μου,..παιρνω το καπελακι μου και την κανω με ελαφρα πηδηματακια.
    Αλλωστε κανεις δεν εξαναγκαζει κανεναν ουτε να μπει σε ενα φορουμ , ουτε να βγει και ουτε να παραμεινει.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 21 : Έχω την εντύπωση οτι απάντησα σωστά και δεν σε έθιξα πουθενά. Την φιλοσοφία μου είπα, την οποίαν και εθαύμασες για να μπεις εδώ. Αν κουβαλάτε κάποιες προσωπικές διαφωνίες από άλλον χώρο, δεν θα είμαι διαιτητής. Ξαναλέω : Ο χώρος προσδιορίζεται από τους κειμενογράφους. Αν σε ενοχλούν τα σχόλια του Αλέξανδρου, απλά μην τα διαβάζεις. Τώρα αν θέλεις να πάρεις το καπελάκι σου και να την κάνεις, τα λόγια είναι φτώχεια. Κάντηνα. Ο ομιλών πολύ, απλά δεν πράττει.

  17. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    Το φως του φεγγαριού,
    συμφωνουμε 100% με το τελευταιο σου σχολιο, κι εγω εαν ημουν στη θεση σου τα ιδια θα μου εγραφα.
    οσον αφορα τα σχολια του Αλεξανδρου σαφως και δεν με ενοχλουν, με αφηνουν παγερα αδιαφορο οπως και η αγενεια σε καθε της εκφανση.
    Ομως η ουδετεροτητα αγαπητε μου δεν ειναι παντα και η καλυτερη λυση, απλα ειναι η πιο ασφαλης…