Transfers 2016

Aπο σχολιο που ζητησε ο admin να μη χαθει.
Ειχαμε πει σε μια ιδιωτικη κουβεντα με τον Stevie οτι αν του πάρουν 2-3 ποδοσφαιριστές τοτε ο Γκας θα μείνει. Ποδοσφαιριστες οχι παίκτες μιας και οιοσδήποτε μπορεί να παιζει οτιδήποτε άθλημα-αυτο δε λεει κατι το να ειναι συμμετέχων κάποιος. Eγω εχω συμμετασχει σε αγωνα κρικετ !!! εδω και αναθεμα αν καταλαβα τι καναμε: πιο πολυ για τη στολη το εκανα που οντως ειναι πολυ καλη. Την εβαλα πουλαγα τρελλα (πιο πολυ χαζευα παρα επαιζα- εστω οτι νομιζα οτι εκανα) μεχρι που με πεταξαν εξω και δεν τιθεται καν θεμα να με ξαναβαλουν, κατι σαν τον Κρισαντους ενα πραγμα.

Οπως κάθε μάνατζερ που του ζητηται ενα στόχος, ζητά και αυτος τα εργαλεία για να το πετύχει. Καλα-κακά αυτος το κρινει αλλα να εχει κατι στα χέρια του.
Σε αντίθεση με τον προηγούμενο που ηταν οτι προαιρείστε και μας ανακοίνωνε μια 95% πληρότητα και τη επόμενη οτι ειναι καλυμενος με το Πιου και δεν ηθελε αλλον.
Ο άνθρωπος ειναι προπονητής εχει δείξει 5 πράγματα και ακολουθεί ενα πλάνο. Καλο κακό στο τελος θα βγει η σούμα αλλα εχει ενα πλάνο.
Βλέπει το χάος πχ και σου βάζει τρίτο στόπερ. Βλέπει οτι τους πιάνει τρέμουλο και το κλειδώνει με 3-5-2. Αφου ξελαρυγγιαστηκε να φωναζει don’t go back και hold your positions, ειδε και αποειδε με τους φοβητσιδες και σου λεει δε θα χασω εγω το ματς επειδη σας επιασε εσας..

Προτιμώ την συνειδητοποιημενη επιλογή απο τη τρικυμία εν κρανίω που άφησε ο άλλος την ομάδα με ενα κόφτη και τυχεροί ειμαςτε που φάγαμε μονο 4, η την τρικυμία της τούμπας. Η την τρικυμια τεσσερις φορες περσυ με αντιπαλο το Βαζακα που σε ολα τα ματς του πηρε το σκαλπ με τον ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τροπο και ο αλλος κοιμωταν κανονικα Χ4. Προτιμω 3 στοπερ και 5 μπροστα απο τον Ντακολ αμυντικο στο 67’ οταν και η ισοπαλια σου κανει για να περασεις αλλα και δεν εχεις κανενα κινδυνο απο ενα κακο αντιπαλο μεχρι εκεινη τη στιγμη.
Κλείδωσε τα ματς ο Poyet και αφησε τους άλλους να κελαηδάνε. Αυτα ειναι για ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι βλεπουν ποδοσφαιρο επειδη πανε?? στο γηπεδο. Γιατι υπαρχουν και αλλοι που οχι γηπεδο δεν πανε, αλλα ουτε μπρελοκ δεν εχουν αγορασει αλλα στη κριτικη ειναι πρωτοι.
Οπως ειπε και ο Stevie και με καλυψε απολυτα: δεν συνάδουν προσωπικές βρισιές προς το πρόσωπο. Αν δεν σου αρέσει το άτομο, απλά απέχεις. Eγω θα προσθεσω οτι οχι μονο απεχεις αλλα απο τη στιγμη που εισαι ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ως προς την ομαδα σε οποιαδηποτε εννοια δεν εχεις καν το δικαιωμα της κριτικης: κριτικαρεις κατι που συμμετεχεις που εχεις πληρωσει η που σε επηρεαζει στη ζωη σου αναγκαστικα οπως ο δημοσιος βιος οπου καλεισαι οικονομικα, υγειονομικα, πολιτιστικα να συμμετεχεις ετσι κ αλλιως. Ακομη και σε αυτον ομως αν εισαι ενεργος πολιτης. Δηλαδη αν ψηφιζεις (οπως το 50%) αν εισαι οκ σε ολες σου τις υποχρεωσεις. Συμμετοχη αρα δικαιωμα αποψης λεγεται. Οταν πληρωνεις λοιπον , οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη, εχεις το δικαιωμα να πεις κυριε αυτο που μου εδωσες δεν μου αρεσε. Η αλλιως κυριε αλλα πληρωσα αλλα πηρα. Στη δευτερη-τριτη φορα που ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και πιστευεις οτι δεν σου κανει, απλα δε ξαναπληρωνεις και απεχεις. Αλλιως κοινως εισαι απλα ενας γραφικος τσαμπα μαγκας που σκουζει εκ του μακροθεν και του ασφαλους. Οταν δε, αρχιζουν οι χυδαιες βρισιες επι προσωπικου δειχνεις ποσο μικρος εισαι: αν εχεις ΚΟΤΣΙΑ οτι εχεις να πεις, πας τον αλλον τον βρισκεις και του το λες στα μουτρα. Εχεις balls?
Σιγά λοιπον το ρόστερ που θα απαιτήσω και θέαμα. Μου εδωσε θεαμα δηλαδη ο Δελλας και μου το χαλασε ο Gus? H οταν ηρθε ο Gus θα μεταμορφωνοταν σε Σουαρες ο ταπας ο αργεντινος και σε Maldini o Ντιντακ? Προπονητη πηραμε – εκει που ειχαμε ενα κλοουν- κυριοι οχι τον Χουντινι. Ο προπονητης ομως ΑΥΤΟΥΣ βρηκε και με αυτους καλειται να δουλεψει. Αν κρινει οτι πρεπει να παιξει 5-5-0 ας το κανει. Εγω θα τον κρινω οταν εχει δικια του ομαδα και οταν ακουστουν οι δικες του προτασεις και εχει τους δικους του (οσο γινεται) παικτες. Στη τελικη το αποτελεσμα μετραει και απο εκει θα κριθει.

Στα συν οτι βρήκε μερικά γκολ και μπόλικη πίεση στο κουτι απο το Σουηδό, κατι που πιστωνεται 100% στον Gus και πριν δεν υπηρχε καν ως σκεψη. Στο αλλο συν οτι ακομη και αν δεν αποδιδει λογω ποιοτητας ροστερ η ομαδα δειχνει να εχει ενα πλανο και να προσαρμοζεται στις συνθηκες και του αντιπαλου και του αγωνα. Νισαφι πια με το 4-2-3-1 του στοιχηματος. Ειτε με τη Τριγλια ειτε με τη Ρομα εκει το ιδιο συστημα επαιζε ο Λιπι. Μεσα, εξω, πρωταθλημα, φιλικα, προπονηση εκει σα τη χλωρινη. Αυτο ξερω αυτο εμπιστεομαι

Στα ισως (και λεω ισως γιατι το παιδι δεν εχει κανει προετοιμασία) το χαραμίσμα του πετραν που δεν ειναι για εκει. Επισης στα ισως- χωρις ομως να πιστωνεται κατι ακομη μιας και ειναι φρεσκο το θεμα- το διλλημα Μπακακη Γκαλο που για μενα ειναι ποιος θα παιξει που στο μπρος πισω μιας και θεωρω οτι η πλευρα ειναι δικη τους.
Ο άρθρο (ο παικταρας) και ο Αντάμ ειναι καθαρά απόφαση της διοίκησης οποτε πάσο. Λανθασμένη κατ’ εμε μιας και ο Αντάμ ειναι πολυ καλός παίκτης αλλα πρώτον δεν ειναι σεντερ μπακ αλλα στόπερ και δεύτερον στο ματς με το γαύρο που τρώγαμε γιουρουσια απο το κεντρο το Γκαμαρα με τον Μπαρεσι να έβαζες τα ίδια θα είχες: η αμυνα ξεκινάει στα χάφ, αυτοι ειτε κοβουν ειτε κανουν τη ζωη δυσκολη στον αντιπαλο, δε περιμένεις να δει το σεντερ μπακ μπροςτα του 3-4 και να εχεις την απαίτηση να κόψει. Εκτος αν κρατάει κανενα κατανα.. Γι αυτο ηταν μεγαλος παικτης ο Ζηκος, γι αυτο ο Σιμοες ειναι ισως το πιο πολυτιμο ανασταλτικο χαφ του πρωταθληματος. Καμμια ομαδα δεν εχει Σιμοες αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα, ακομη και ο Κασαμι ειναι πολυ χειροτερος μιας και σε ενα ματς πεταει και σε 3 χανεται. Ο πορτογαλος εκτος οτι ειναι εργαλειο 9 στα 10 ματς θα στα παιξει εκει που πρεπει. Τα ανασταλτικα χαφ δεν ειναι για να κανουν ποδιες και τακουνακια για να χαιρεται το ποπολο που κατα 90% δε ξερει καν τι βλεπει, αλλα για να γραφουν χιλιομετρα και να κοβουν οτι παει να περασει.
Γνώμη μου και την έχουμε συζητήσει στο γηπεδο: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ για να παμε δεύτεροι δηλαδή προκριματικά ch.l
Ουτε ομάδα έχουμε, ουτε θα φτιάξουμε σε 5 μήνες και θα πρέπει να παίξουνε πολυ νωρίς που σημαίνει οτι Οκτώβριο Νοέμβριο θα ψάχνουνε υπογλώσσια για οσους δεν εχουν πεσει ξεροι με θλασεις και τραβηγματα. Η φυσικη κατασταση αυτων που ερχωνται απο εξωτερικο: Γιοχανσον-Σιμοες, σε συγκριση με τους εδω που κανουν 2 ματς και σερνωνται νομιζω τα λεει ολα.

Ακομη και αν περάσουμε στο πρώτο γύρο, στο δεύτερο θα πέσουμε με θηριο: οπως περσυ αν πέρναγε ο βαζελος έπεφτε με man united!! Ακομη και με τη Liverpool να πεσεις αντε τραβα στο Enfield τελος Ιουλιου με μιση προετοιμασια να τους κυνηγησεις που αυτοι σε φυσικη κατασταση που βγαζουν σε 1 ματς (οποιος ειδε τη ματσαρα με την Arsenal προχτες καταλαβε) θελουν 3 σουπερ λιγδες και 5 κυπελλα δικα μας μπας και κουραστουν. Να δουμε θα φας κατω απο 5 η οχι?

Τρίτο θα παω στη παροιμία τη σοφή: κάλλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και Γκαμπαλα..
Δε θελει πολυ να στραβωσει ενας προκριματικος που ειναι ζαρια. Χανεις π.χ εξω με 1-0 η παιρνεις ενα Χ με 0-0, ερχεσαι εδω χαρουμενος και στο μεσα κανει μια all time classic εξοδο ο Ανεστης και τρως γκολ. Εισαι στο 0-1 θες minimum 2 η και τρια γκολ, μαζευωνται ολοι ταμπουρι και goodbye blue sky που λενε και οι Pink Floyd.

Βγες τρίτος επίτηδες, παρε τα σίγουρα 5 του Europa κανε κανονική προετοιμασία με το χρόνο σου ( ανάλογα τις μεταγραφές σου αφου θα εχεις ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ) και ασε τον Αλαφούζο η τον Ιβαν να τρέχει μεσα Ιουλίου με τον Εσιέν και τον Μπερμπάτοφ πρωτα σε τιποτε στεπες στη πρωην ΕΣΣΔ και μετα σε καμμια Γερμανια- Γαλλια η σε καμμια Ναπολι.Αν ειναι τυχερος και δεν παει στο νησι η στην Ισπανια..
Στις δουλειές ( γιατι δουλεια ειναι) πρέπει να εχεις το μυαλό να κοιτάς οχι τη πρωτη πώληση αλλα την δέκατη..

Το μαγαζι βεβαια δικο σου ειναι και ΟΡΘΟΤΑΤΑ κανεις οτι εσυ νομιζεις ριχνεις οσα λεφτα θες εσυ και ζητας απο τους πελατους σου οτι πιστευεις. Οποιος θελει ΕΝΕΡΓΑ ακολουθει. Οπως ειπε και ο Stevie: Για όσο ακόμα θα πηγαίνω ή για όσο ακόμα θα ασχολούμαι με την ΑΕΚ2013.
Οποιος δε θελει δε του κανει δε του αρεσει απλα δεν ακολουθει. Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες, που ελεγε και ο πατερας μου

ΥΓ Ο ένας αποφαίνεται ότι το Λύκειο Περιστερίου μάλλον είναι καλύτερο από το Χάρβαρντ, ο άλλος δηλώνει ότι ως γνωστόν αν έχεις λεφτά παίρνεις πτυχίο από όπου γουστάρεις (γιατί εκείνου μόνο τα λεφτά του λείπουν, όλα τ’ άλλα τα ΄χει)! Εντάξει μάγκες, το ξέρουμε ότι είστε αμόρφωτα ιδεοληπτικά γίδια, αλλά μού κινήσατε την περιέργεια να ψάξω να δω πώς ο καταληψίας μπήκε στο ΕΜΠ, γιατί και στο ΕΜΠ ως γνωστόν δε μπαίνει ο καθένας! Έμαθα, λοιπόν, ότι το αγόρι μας δε μπήκε στο ΕΜΠ με το σκληρό του διάβασμα και το μυαλό του αλλά με μεταγραφή από κάποια σχολή της Βουλγαρίας! Κανένα περαιτέρω σχόλιο. (Btw, στο πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό ακαδημαικό περιβάλλον των αμερικανικών Ivy League σχολείων, πολύ πιο δύσκολο από το να μπεις είναι το να βγεις. Το να αποφοιτήσεις με summa cum laude σημαίνει, για όσους καταλαβαίνουν, ότι είσαι ένας πανέξυπνος, επιμελής, σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος με τεράστια δύναμη θέλησης. Άντε τώρα να παίξετε καμιά πρέφα στο καφενείο.)

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to Transfers 2016

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Με εναν κοφτη παιζει μονιμα παντως ο Πογιετ κ η ομαδα δεχεται πολλες τελικες. Οσο για τα 3 στοπερ ειδικα στο παιχνιδι με τη Ξανθη δεν προσφεραν τιποτα, απο το στιγμη που αλλαξε το συστημα η Ξανθη μας εκλεισε στο μισο γηπεδο ειχε 2 κλασικες ευκαιριες, απο τυχη γλιτωσαμε.
    Δηλαδη αν ερθουμε 3οι αποκλειστουμε απο το κυπελο θα ειναι επιτυχια, ωραια δικαιολογια για να μεινει κ του χρονου ο Πογιετ.

  2. Ο/Η MM λέει:

    Καλώς ήλθες, μη ξαναφύγεις !

    Το πώς οι μηδαμινοί αναδύονται σε αυτήν την χώρα ως πρώτοι/άριστοι πολίτες είναι χωρίς προηγούμενο για σύγχρονη, ανεπτυγμένη-πολιτισμένη χώρα.

    Ως προς την ομάδα, νομίζω πως 2 παίκτες θα παρθούν, και θα είναι καλύτεροι από αυτούς που θα αντικαταστήσουν. Αυτό για μένα θα είναι πρόοδος. ..

    Το μεγάλο μυστήριο είναι ο Μπουονανότε, ο οποίος αν δεν έχεις δει τον αγώνα και βλέπεις μόνο τα γκολ και φάσεις, νομίζεις ότι είναι υπερπαίκτης (και πραγματικά, τα γκολ που έχει βάλει – έστω με αυτές τις μικρές ομάδες είναι “ποίημα”). Με τον Λεβαδειακό για παράδειγμα, το γκολ που χάνει στο 1ο ημίχρονο (σαν highlight φάσης μιλάω) θυμίζει Μέσι.. Αυτό είναι αφενός καλό για εμάς, αφού η ομάδα που θα μας τον πάρει θα δει από το youtube ~15 γκολάρες για τη σεζόν που θα φύγει.

    Αν κάτσεις όμως και τον δεις σε αγώνα, πραγματικά δεν μοιάζει για ποδοσφαιριστής. Από την άλλη, νομίζω ότι κάτι ψυχολογικό του λείπει, ή απλώς, όπως έγραψε κάποιος από εδώ νομίζω, απλώς δεν παίρνει ντόπα και μοιάζει με παίκτη σάλας 🙂

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Μέχρι κι ο Κετσε έχει εκνευριστεί πλέον.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    και πολυ καλα κανει. Το ροστερ εχει απιθανες τρυπες ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ και με αυτο καλειται να προχωρησει μεχρι νεωτερας. Δε φταιει ο προπονητης αν ο αλλος κανει εξοδο παιδικη χαρα και χανεις απο τον αστερα ουτε φταει οταν ΟΡΙΕΤΑΙ απο το παγκο απο το 60 να σοβαρευτουν και αυτοι κανουν αλλα γι αλλα και πουλανε τις μπαλλες λες και ειναι λαικη. Τοσο μπορουν οι Βαργκες και οι μπουονανοτε τοσο κανουν. Φυσικα πρεπει κατα τη γνωμη μου να παμε στο καλο εισητηριο του europa γιατι ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να παιξουμε και να εχουμε ελπιδες να κανουμε- οσο μπορουμε να κανουμε- κατι καλο. Απο το να παω στο νησι και να βρω απεναντι μου τον Ρουνει και τον Κουτινιο η στην Ισπανια και να βρω καμμια Σεβιλλη και να φαω 4 με κατω τα χερια. Καμμια δικαιολογια δεν ψαχνουμε απλα κοιταμε τα πραγματα ως εχουν και οχι οπως ειτε θα θελαμε ειτε θα επρεπε να ειναι.
    Κανονικος προπονητης ειναι ο ανθρωπος, σουλουπωσε την ομαδα και απο να με κανει γιο γιο ο κλαους και ο μαλεζας που εδειχαν λες και παιζουμε στο Καμπ Νου ας βαλει 8 στοπερ αφου δεν μπορουν οι αλλοι να αποδοσουν 5 βασικα.
    Μπορει να μης μας αρεσει αλλα ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ και με αυτους παμε να κανουμε οτι κανουμε.
    Με τα ΑΝ και τα αμα δεν κανω κουβεντα. Πρωτα θα δω και μετα θα κρινω μια ομαδα που την παρελαβε απο τον αλλον που την δουλευε 2,5 χρονια και αποκλειστηκε στο κυπελλο Γ Εθνικης μιας και ξεχνας ευκολα.
    Εδω βεβαια παλιοτερα μας ελεγες σιγα τον Κουν τι παιχτης ειναι .. (ισως ο πιο αποτελεσματικος box παικτης μαζι με του Σουαρες στο κοσμο) και οτι ο Μπαρμποσα ειναι δεκαρι!!! οπως επανηλλημενα οτι ο Σιμοες δε κανει.. που τρωει 10χλμ βρωμικης δουλειας σε καθε ματς. Ενω εκανε ο Ποποβιτς και ο Κορδερο τη δουλεια που στα 2 ματς τα 5 ειναι τραυματιας. Προχτες με το που μπηκε εκοψε και το αερακι στη σεντρα και ανεπνευσε η ομαδα. Καλος χρυσος ο Κορδερο αλλα Σιμοες δεν ειναι. Εκτος αν περιμενεις αποδοση Μακελε η Μπουσκετς απο ενα παικτη που τον πηρες δωρεαν.
    Μακαρι να μεινει ο ανθρωπος με τη προυποθεση να του φερουν και 3-4 παικτες να κανει τη δουλεια του και οχι Πιου και Πλατελες. Ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ, παρεμβαινει στο παιχνιδι συνεχεια – σε αντιθεση με το κολοσσο του υπνου, και κανει οτι μπορει με αυτα που εχει να παιρνει τα ποντακια.
    Αν ειχε το ροστερ του Μουρινιο και επαιζε με 3 στοπερ πρωτος εγω θα τον εκραζα. Δεν εχει ομως τον Αζαρ, το Βαργκας εχει. Ελεος δηλαδη που νομιζουμε οτι ο προπονητης της ΑΕΚ εχει το ροστερ η οτι ειναι ο Κοπερφιλντ και θα μαθουν σε 3 μηνες αυτα που δεν εμαθαν 25 χρονια.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    ο ταπας μπαλλα ξερει δεν το αμφισβητει νομιζω κανενας αυτο. Αλλα 1,57 παικτης δε μπορει να παιξει γιατι απλα θα περασει εναν και στο δευτερο με ενα απλο τζαρτζο τον τελειωνουν, θελει 10 ποντους και 15 κιλα που δεν θα τα βρει ποτε,για να να μπορει να μπαινει με αξιωσεις οταν του τη πεφτουν. Ειναι το αναποδο του αραβα δηλαδη που ενω δεν εχει καταρτιση με το τσαμπουκα του και το στησιμο του παιρνει τις φασεις. Γνωμη μου παντα. Παντως για το συγχρονο ποδοσφαιρο που ειναι physical εχει φανερα μειονεκτηματα που ανεφερα. Σε μια αλλη εποχη που μαρκαραν με τα ματια η απο 5 μετρα θα εδειχνε οντως αλλιως.

    Μιλαω καθαρα για την ακαδημαικη μορφωση του ανρθρωπου και οχι για την πολιτικη του η αλλη πορεια. Βεβαια εδω εχεις πρωθυπουργο που στα +40 του!!! κατορθωσε να παρει ενα πτυχιο (οπως ειχε παρει η Νατασσα εντελως τυχαια ως συζηγος πρωθυπουργου) και υπουργους που ειναι 65 χρονων και ακομη το παλευουν οπως ο Λαφαζανης! Νεος ειναι βεβαια ακομη λιγο προσπαθεια και που θα παει, σε συγκριση με τον υπουργο ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!! που εχει τελειωσει γενικο λυκειο….

  6. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Στηβεν ο Σουτσουκογλου τσαντιστηκε γιατι η ΠΑΕ δεν πασαρει ποιοτικο σανο στο ποπολο δηλαδη οτι η διοικηση επικοινωνιακα τα εχει κανει μανταρα, κατα τα αλλα τον φορ τον θελει μονο για Αντικρισαντους αλλιως ειμαστε πληρεις,,,,,,

  7. Ο/Η netrino λέει:

    Ναι εχεις δικιο, με Πογιετ μας εκανε ο,τι ηθελε ο Μαντζιος κ ο Μπουμαλ κ βαλαμε 3 στοπερ να προσέχουν τον βαλε ενα γκολ κ ας πεθάνω Καπετάνο Καπετάνο
    Μη ξεχνας πως κ ο Δελλας πριν τα ντερμπυ του α γυρου αηττητος ηταν θα δουμε κ το πουλεν σας τι θα κανει.

    υγ απο το 365 εφαγα μπαν για αυτα που λεω για τον Πογιετ, ελπιζω οχι κ εδω
    .

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχεις δικιο. Ο Gus φταει που ο ανεστης εκανε εξοδο που δεν την κανει ουτε η κορη μου και ο Κολοβετσιος μαγκεψε τον Ματζιο που θυμησε Ζλαταν. Πρεπει να του μαθει αμεσα ο ενας να μη βγαινει στα 15 μετρα σε μια ακινδυνη μπαλλια που ουτε καν την επιασε ο σαχλας και ο αλλος να διωχνει τη μπαλλα απο το να τζογαρει – την ωρα που δεν μπορει γιατι να πω οτι ειναι και ο Νεστα παει στα κομματια. Οντως αηττητος ηταν ο Δελλας. Πριν τα ντερμπυ. Δηλαδη κερδισε το Πλατανια εντος εφερε ενα χ στη ξανθη με ΜΗΔΕΝ τελικες και νικησε και τα Γιαννενα εντος! οπως και το ενδοξο ματς της …Βεροιας που το πηρες στο 90 οπως και το αλλο ενδοξο ματς εντος με τον Ατρομητο που εκανε μια ωμια (γιατι κεφαλια δεν ηταν) το Πιου στο 88.
    Μετα ηρθε ο ΜΠΑΟΚ-ΜΠΑΡΤΣΑ με τον Κλαους-Σουαρες και τον Μακ- Νευμαρ και επρεπε στο ημιχρονο να ειμαστε με κανα ταληρο.
    Για το ταψι δε μιλαμε καν: ενα ματς στο 1-0 που δεν κινδυνευες και μπορουσε να γινει οτιδηποτε (αντε να φας αλλο ενα η να βαλεις εσυ ενα) εκανε την αλλαγη του αιωνα βγαζωντας μεσο για να παιξει επιθεση. Τρωει αλλα 2 και ξαναβαζει τον Κορδερο να μαζεψει αυτο που εβγαλε!!! Σεμιναριο λεμε..

    Δε με νοιαζει τι κανει το 365. Αυτο που σιγουρα με νοιαζει ειναι οτι στη δικη μου στηλη ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ 365 επιπεδο. Κουβεντα διαφωνια πλακα οσο θελει ο καθενας αλλα πολιτισμενα. Μπινελικια και ειρωνίες του τςαμπα κολου εχει αλλου μπόλικα

  9. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @snitch:Έλειψες και στο είχα γράψει λίγο παλιότερα.Καλώς ήλθες και να μείνεις.
    Σανό μπουχτίσαμε.Πραγματισμός ,λείπει…
    Χαίρι πάντως με τον Μιτσούκο δεν βλέπω.Ο άνθρωπας είναι αδίστακτος και γέρος…Αντικειμενικά αυτά δεν είναι κακά…αλλά όταν με μπαγαποντιά πάει να με γελάσει ως ¨πελάτη¨,άσχετα αν εγώ ο ΑΕΚοφίλαθλος δεν με θεωρώ πελάτη,ε τότε να παει να πηδηχτεί… Μακάρι να έχω λάθος…Και ξανά:Καλώς τον…

  10. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    προς netrino says:
    15 Ιανουαρίου 2016 at 3:24 μμ

    Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου και για ΑΕΚ και για Πογιέ ο οποιος πιο πολυ σαν μισθοφορος μου κανει παρα σαν προπονητης με οραμα.
    Τωρα αυτο που λεει ο Snitch οτι στη διαχειρηση μεσα στο ματς ειναι καλυτερος του Δελλαρου θα συμφωνησω, ομως προπονητης ειναι πολλα πραγματα και αυτο ειναι ενα απο τα πολλα.
    Και σαφως θα διαφωνησω καθετα και οριζοντια με τον χαρακτηρισμο κλοουν ιδιως οταν ξεκινησε στη σουπερ-λιγδα ουτε Τζιμπουρ ειχε, ουτε Κορδερο, και νομιζω ουτε Ντιντακ και αν δουμε και λιγο πιο πισω – περσυ δηλαδη – το κυπελλο του το στερησαν οι κορακες της επο ξεφτιλιζοντας σε 2 αγωνες τους ακατανομαστους του λιμανιου.
    Αληθεια, δεν σε θυμαμαι στο 365 σαν νετρινο !…με αλλο νικ εμπαινες ?

  11. Ο/Η digeo21 λέει:

    Είμαστε όλοι πελάτες όπως και αναφέρεις. Σαφώς και απαιτουμε ως φίλαθλοι αλλά επειδή ομάδα δεν αλλάζεις.,για μενα είναι λίγο άδικο να κατηγορουμε όσους απέχουν ότι δεν πρέπει να έχουν απαιτήσεις και γνώμη. Συμφωνώ απόλυτα ότι η αεκ δεν κάνει για cl. Ο Μήτσος δεν επενδύει, οπότε καλύτερα τρίτος αν και πιστεύω δύσκολα θα βγούμε έστω τρίτοι. Πάντως ότι θα λέγαμε για τρίτη θέση με τίγρη και μηδενικά χρέη, είναι σκέτη απογοήτευση απλά.

  12. Ο/Η netrino λέει:

    Kοίτα Μήτσο εμένα δεν μου αρεσουν οι προπονητες που δε λογαριαζουν το κοσμο, το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι κ ειδικα σε οποιον πηγαινει γηπεδο δεν αρκει μια νικη, αυτη μπορει να την πληροφορηθει κ απο τις ειδησεις(κλεμμενο απο Στηβεν)
    Ο Πογιετ ειναι της σχολης στηνω πουλμαν δεν εχει να κανει με το ροστερ που διαθετει κ στη Σαντερλαντ οι οπαδοι-πελατες τον εδιωξαν γιατι ειχαν πονεσει τα ματια τους.
    Atzamidis21 εμπαινα

  13. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Νετρινο, φιλε εχεις κολλημα πραγματικα. Ο Πογετ φταιει για ολα που το ροστερ ειναι της πλακας και παιζει απλα για το αποτελεσμα; Αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει οπως ειπε ενας αλλος φιλος, πηρε μια ομαδα χωρις ακραιους, χωρις επιθετικο, και στοπερ ολα της πλακας, ζητησε τωρα μεταγραφες και ακομα δεν εχει γινει καμια και θες να σου προσφερει και θεαμα αντι να κοιταξει πρωτα να μην πεταμε αλλους βαθμους με μικρες ομαδες.
    Οταν βλεπει πως παει να το φαει βαζει τριτο στοπερ να κλειδωσει τους βαθμους και χεστηκε τι θα πουμε εγω και εσυ. Δεν ξερω αν θα πετυχει η αν θα μεινει μετα το καλοκαιρι (που δεν το βλεπω βασει μη μεταγραφων), αλλα ειναι τουλαχιστον κανονικος προπονητης με μια λογικη και ξερει τι θελει απο το καθε παιχνιδι και τι αλλαγες πρεπει να κανει για να το παρει. Εχεις θαμπωθει απο το υπερθεαμα που προσφερει ο αλλος στη Χαλκηδονα.
    Ο Σιμοες που τον λες αχρηστο, ειναι ο πιο σταθερος σε αποδοση απο τους 10 που πηρε η ΑΕΚ το καλοκαιρι μαζι με τον Γκαλο και απο τους καλυτερους παικτες μας φετος μεχρι τωρα με Σουηδο και τον βελτιωμενο σε σχεση με περσυ Μπαρμποσα. Ο κορδερο ειναι χειροτερος απο Σιμοες.
    Για τα πλει οφ και το αν θα διαλεξουμε την 3η η θα διεκδικησουμε την 2η θεση, αποψη μου η ομαδα πρεπει να παει προκριματικα τσ.λ και να κανει ο μεγιστανας μεταγραφες (λεμε και καμια μαλακια) και ο,τι βγει εκει. Ας παιξουμε με μεγαθηρια, τι εγινε; Το πολυ να φαμε 5 και να παμε μετα στο γιουροπα…
    ΥΓ: Snitch, μας ελειψες, συνεχισε να γραφεις εισαι απαιχτος…

  14. Ο/Η J.F.K. λέει:

    ΠΕΡΙ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟΥ ΠΟΓΙΕΤ… (προπονητή της ΟΧΤΑΡΑΣ από το μεγαθήριο Σαουθάμπτον….)

    Εγώ ξέρω ότι αν τα έκανε ο Δέλλας αυτά που έκανε ο Πογιέτ στα αντίστοιχα ματς, θα τον είχανε κρεμάσει τα Αρδάκια στην Ομόνοια… επί Δέλλα είχες κατοχή μπάλας, πλάνο στο παιχνίδι,αλληλοκαλύψεις, σωστή κυκλοφορία και αποστάσεις μεταξύ των γραμμών, αυτοματισμούς, ήξερε με λίγα λόγια ο καθένας τι να κάνει στο γήπεδο κ πάνω από όλα φουλ πρεσινγκ στον αντίπαλο….. το ότι δεν είχε κανονικούς παίχτες μπροστά για να δημιουργήσει περισσότερο είναι άλλου παππά Ευαγγελιο… Εδώ ο άλλος θέλει λέει να παίξει 4-3-3 χωρίς η ομάδα να έχει εξτρέμ, όταν ο Δελλας δεν έβαζε τον Μπουανανότε μαζί με Μάνταλο δηλαδή ήτανε μαλάκας ? Έχει τελειώσει ότι παίχτη πήγε να βγάλει ο Δέλλας, καταστρέφει Μάνταλο και ανησυχώ για Μπακάκη, σώνει και καλά μέσα ο πουθενάς Άρθο γιατί είναι μεταγραφή Μιλοβάνοβιτς και τον γουστάρει ο Φίλαθλος κλπ κλπ… Νίκησε τον τελευταίο με φουλ κατενάτσιο κ πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές !!!! Ο ΠΑΝΘΡΑΚΑΣ ΤΙΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, μια ομάδα καθαρά Β Εθνικής..και δώστου μονότερμα ο Πανθραξ και δώστου ξάπλες χάμω οι ‘Αρθοι για να φάνε χρόνο κι αυτός να δηλώνει ότι «είδα τη δική μου ΑΕΚ» κι άλλα τέτοια ευτράπελα, για να μην πάμε στις τραγικές αλλαγές στην εντός έδρας ήττα με Τρίπολη και στις απαράδεκτες δηλώσεις (η χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου έφταιγε για την ήττα -όπως μάθαμε- κι όχι η εγκληματική αποβολή του Βάργκας!) ή στο ματς με τον χειρότερο βάζελο της δεκαετίας…. Οι Άρθοι να κάνουν τάκλιν με τη μύτη στη Ν. Σμύρνη, οι Καλλονές, οι Πλατανιάδες οι Νιόνιοι και οι Λιβαδειές να μας ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (πράγμα που δε συνέβαινε σχεδόν ΠΟΤΕ επί Δέλλα, ειδικά στο ΟΑΚΑ), να παίζουμε κατενάτσιο με την Ξανθούλα από το 65’ εντός έδρας, o Άρθο να τρώει εμετούς κάτω απ τα πόδια ! (πριν το πέναλτι της Ξάνθης) και ο mister 8-0 να μην έχει ζητήσει ΑΚΟΜΑ αμυντικό, σήμερα 15 Γενάρη που μιλάμε !!!! Και να οδεύουμε για τα 7-8 ντέρμπι πρωταθλήματος, πλέι οφ και κυπέλλου που έρχονται με κολώνα της άμυνας τον Άρθο!!!!

    Συγνώμη, αλλά όταν ο Δέλλας ρίσκαρε το καλοκαίρι να ξεκινήσει με τον Τζανετόπουλο (ο οποίος είχε δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής πέρσι) ήξερε ότι υπήρχε και ο Δεκέμβρης για να διορθωθούν τυχόν λάθη. Ο άλλος τώρα? Δε βλέπει ότι αν τυχόν γίνουν λανθασμένες μεταγραφικές επιλογές το Γενάρη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ κι ότι καταστρέφεται όλη η χρονιά ?

    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ????
    και μετά μου λέτε ότι δεν φταίει διότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα, Ο.Κ συμφωνώ, τόσα ματς όμως και δεν μπορεί να δει ούτε τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ???

    Και για να τελειώνουμε, 7 ματς ο ένας 7 ο άλλος έδωσαν στον πρώτο γύρο. Τα στοιχεία πανεύκολα τα βρίσκει κανείς στα επίσημα στατιστικά της superleague:

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (περισσότερους βαθμούς): ΔΕΛΛΑΣ

    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΜΑΔΑΣ (που αποδεικνύεται ΠΑΝΤΑ από τον συνολικό αριθμό γκολ υπέρ-κατά και τελικών προσπαθειών υπέρ-κατά) : ΔΕΛΛΑΣ

    ΣΕ ΟΛΑ υπερτερεί ο Δέλλας, όλα είναι του ΔΕΛΛΑ, παρότι έδωσε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ, τα δύο δυσκολότερα ντέρμπι εκτός έδρας με διαιτησία κόντρα και με μείον 4-5 παίκτες σε σχέση με τον Πογιέτ. (δεν είχε Τζιμπούρ,τραυματίας Μάνταλος, ανέτοιμοι Βάργκας -Ντιέγκο κλπ)

    Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο, αλλά το σταματάω εδώ, με την ελπίδα να μάθει κάποιος επιτέλους στον Gus εκεί μέσα TI ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ !!! Γιατί ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα…..

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ (ΣΕ Β ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΩ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ… που μπορεί να πήγε ξαφνικά και από το πουθενά σε μια ομάδα- έκτρωμα και φαβορί για υποβιβασμό όπως ο φετινός αστείος Ατρόμητος της σφαλιάρας, αλλά είμαι σίγουρος ότι κι εκεί ακόμα θα την βρει την άκρη στο τέλος..

    Σε έδιωξαν με τα χρωστούμενα σε σακούλα σκουπιδιών γιατί ο “δάσκαλος” ήθελε Φερουζεμ και πήγες και σήκωσες Euro μετά από λίγα χρόνια…
    Ο πιο σοβαρός πρέδρος των τελευταίων χρόνων σε αυτήν την “ομάδα” σε υποχρέωσε να παίξεις πρωταθλητής στα playoff… πούλο πάλι..
    Ήρθες και λέρωσες το όνομά σου με υποβιβασμό, μπήκες μπροστά τότε που όλοι ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ και έκαναν τις ΚΟΤΕΣ με τους Πανθρακικούς για να κάνεις μόνος σου τη διοίκηση, τον προπονητή, τον ψυχολόγο… Έκατσες μετά στη Γ να στηρίζεις τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και τους ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΥΣ που σου φέρανε για παίχτες, έκατσες στη Β να κάνεις περίπου το ίδιο, όλο το καλοκαίρι δεν άδειασες ούτε διοίκηση ούτε παίχτες.. και στην πρώτη στραβή ο “Μεσσίας” σε έδινε στεγνά στα γνωστά του τσιράκια πως εσύ φταις για όλα.. στα ίδια τσιράκια που μαζί τους έριξε την ομάδα.

    Με μπάτζετ Παναχαϊκής πρόπερσι και Εργοτέλη πέρσι ανέβηκες δυο κατηγορίες ΑΕΡΑ και με ρεκόρ νικών, πόντων και διαφορών στην κανονική περίοδο, έβγαλες πέντε Έλληνες παίκτες ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ έστω και σε αυτήν την Εθνική Ελλάδος , πήρες ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ κύπελλο πέρσι από τη Β Εθνική με το 1/10 του μπάτζετ του gay και στο έκλεψαν στεγνά κινητοποιώντας ολόκληρη εγκληματική οργάνωση με αναβολές, γκολ-χέρια, σφαγιαστικές διαιτησίες κλπ κλπ.. Χωρίς να σου έχουν φέρει έστω ένα στοιχειώδες φορ και παλεύοντας με έναν Ντακόλ κι έναν Χρύσανθο 15 κιλά πιο χοντρό!

    Τα ίδια και φέτος όπου με μπάτζετ Τρίπολης και χωρίς κανονικό φορ και στόπερ πήρες ΟΛΑ τα ματς «που έπρεπε» στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με παίκτες που δεν είχαν καμιά εμπειρία πρωταθλητισμού, καμιά “χημεία” μεταξύ τους καθώς αποκτήθηκαν οι περισσότεροι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, με τρία δεκάρια που σου έφεραν κι έπρεπε να χωρέσεις, με αισχρές πιέσεις από Αρδ, «Ώρες» και Μελισσοτεχνεία να προσπαθούν να σου επιβάλλουν 11άδα, με τη μισή ομάδα (επιθετικούς) τραυματίες ή ανέτοιμους τις πρώτες αγωνιστικές και παρά τα όποια ανθρώπινα και φυσιολογικά λάθη σου (απειρίας και μόνο και λόγω πρώτης χρονιάς στην Α δικαιολογημένα 100%) ήταν εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχανες σε Τούμπα και Καραϊσκάκη (ειδικά στην Τούμπα με το σκορ 1-1 στο 78΄και παρά την κακή απόδοση) αν δε μεσολαβούσαν τα γνωστά ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διαμόρφωσαν αποτελέσματα..

    Ούτε καν σε προστάτεψε ο “τιγράκος” από τα κοράκια (βλέπε Τούμπα, Βέροια, Ατρόμητο εντός και Καραϊσκάκη), ούτε καν σε ΣΤΗΡΙΞΕ με ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, έστω ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ βάζελου βρε αδερφέ, για να αποδείξεις στην πρώτη χρονιά σου στην Α Εθνική αν αξίζεις ή όχι, αλλά σε άφησε με ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΕΚ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ 3,6 ΕΚ….

    ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, ακόμη χαμηλότερο και από τη χρονιά της πεσάδας, το είχε ο Δέλλας !!!!

    Λες και εσύ ήσουν υπεύθυνος για το μπάτζετ της ομάδας και όχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 100% η διοίκηση .. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΑ !!!!

    Κι όμως, γι αυτό κατηγορείσαι τώρα ! Διότι ενώ κανονικά έπρεπε να παραιτηθείς και να το βάλεις στα πόδια επειδή δε σου έπαιρναν παίκτες, ΕΣΥ ΑΝΤΡΑΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία είχες τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΡΥΔΙΑ να μείνεις και να το παλέψεις με τα νεροπίστολα ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ που είχες στα χέρια σου κι ας ήξερες ότι με την πρώτη ευκαιρία ΕΣΥ θα γίνεις το εξιλαστήριο θύμα..

    Η αχαριστία είναι το χειρότερο ελάττωμα του ανθρώπου, Μη ξαναγυρίσεις ποτέ σε αυτό το μπουρδέλο, τρώει τα δικά του παιδιά χειρότερα κι από τον Παναθηναικό του Τζιγγερ… μακάρι να πας αλλού και να τα πάρεις όλα, έτσι κι αλλιώς πάντα αυτό έκανες στο τέλος όποτε σε έδιωχναν…δυστυχώς στην ΑΕΚ συνεχίζουν να φεύγουν ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ και να παραμένουν οι προδότες.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @digeo21
    Δημήτρη: Φυσικα και εχουν όλοι γνώμη όπως και δεν αλλάζουμε ομάδα κάθε μέρα. Απο την αλλη όμως υπάρχουν και ιδιοκτήτες που ΑΥΤΟΙ αποφασίζουν ποσα ποτε πως και άμα θα βάλουν στο μαγαζι τους. Για να εχουν καλύτερο ´εμπόρευμα ´ άρα να γινει το προϊόν πιο ελκυστικό.
    Οποίος θέλει απέχει οποίος θέλει παει. Οταν επιλέγεις να απέχεις σημαινει οτι δεν σου αρεσει το μαγαζι-προϊόν. Σεβαστό και μπράβο σου. Απο την αλλη ΜΟΚΟ όμως για κατι που ουτε καν πας να δεις, δε συμμετεχεις ποτε και πουθενα δεν εχεις ξοδέψει ουτε 2 ώρες μια κυρίακη απο το χρονο σου. ΜΟΚΟ στο μαγαζι ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ που ουτε πατάς ουτε ξοδεύεις αλλα το μονο που κανεις ειναι κριτική και μάλιστα με χυδαίους χαρακτηρισμούς ( που δείχνουν και το ποιον σου όπως και τη αμορφωσιά σου) απο σάιτ μπλογκ τηλεοραςεις. Γιατι αλλο να πεις τη γνώμη σου, αλλο να εχεις φορτώσει και δυο φορές που δεν ανταποκρίνεται στα θελω σου η ομάδα και αλλο καθημερινά η μονη σου ασχολία να ειναι το βρισιμο. Και μιλαω για όλους ΚΑΙ εδω μεσα που εχουν πάρει σχοινί κορδόνι τη δουλεια και γράφουν οτι τους κατέβει. Γνωριζωντας παντα την ασφάλεια του πληκτρολόγιου. Μάγκες εξ αποστάσεως στα λόγια και large με τα λεφτα της εταιρείας του αλλου.

    Που άμα είχες μισο γραμμάριο τσιπα (για να μη πω κακαλα) εκει ειναι ο ιδιόκτητης κάθε 15 στο ΟΑΚΑ. Πλήρωσε μια φορα (ετςι για αλλαγή) ενα εισητηριο και βρες τον. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΝΤΕ (5) ευρω για την αγάπη σου ντέ που σκιζεςαι καθημερινα και οριεσαι οτι την κακομεταχειρίζονται. Ρε ουτε 5 ευρω ? Μονο μαγκιές απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου? Δεν ειναι ανάγκη να πάρεις το ακριβο στη Ρ1. Ενα απλο στο πέταλο 5 ευρω. Η πριν η μετα το ματς περίμενε τον απ έξω ( τον εςουμε Πετύχει πολλές φορές με τον Stevie) και πες του ΜΙΑ οχι παραπανω έκφραση απο τις χυδαιότητες που αραδιάζεις κάθε μέρα. ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΣΟ LARGE εισαι. Για να δούμε ποσα τσισακια θα σου φύγουν ΑΕΚΑΡΑ της πορδης… Που θα δώσεις εσυ ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΤΣΑΜΠΑΣ εντολές και μάλιστα με το χυδαιότερο τροπο πως να ξοδέψει ο αλλος τα λεφτα του στο μαγαζι του.
    Δηλαδη ο καθένας αποκτά δικαίωμα σε να μαγαζι που δε πατάει, που δε ξοδεύει φράγκο οχι απλα να εχει άποψη, αλλα να βρίζει αισχρά τον ιδιοκτήτη που δε ξοδεύει λεφτα για το μαγαζι του!!
    Πηγαμε φετος με το Stevie και σκασαμε 1,5 χιλιαρικο για καρτες. Την ωρα που τα σκαγαμε κοπηκαν ΔΥΟ (2) ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μια για τη καρτα και το 40% υπερ ενισχυσης σωματειου. Ειπαμε οκ πληρωσαμε και φυγαμε. Δεν μας αρεσε? Δεν πληρωναμε! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Να κανω κριτικη οταν αυτα τα λεφτα εξαφανιστουν ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ. Γιατι τοτε θα εχω πληρωσει την ενισχυση σωματειου και θα ΑΠΑΙΤΩ να μαθω γιατι δεν εγινε, η θα εχω αποψη ΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ για το τι επρεπε να γινει καλυτερα. Μπορει και να φορτωσω 1-2-5-10 φορες και να πω και μια κουβεντα παραπανω. ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ. Αλλο αυτο και αλλο το καθημερινο βρισιμο by default.
    Ειναι σαν να πάμε μαζι αυριο σε ενα μαγαζι στη Κρήτη πχ που δεν εχουμε πατηςει Ποτε να κάτσουμε απ έξω και να αρχίσουμε να βρίζουμε γιατι το αφεντικο ΔΕ ρίχνει λεφτα να πάρει καλύτερα επιπλα και ακριβότερο προσωπικο. Οχι μονο αυτο αλλα να απαιτούμε οτι αν δεν το κανει πρεπει να παει να γαμηθει κλπ κλπ
    Για να δούμε τι θα γινει…
    ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΗΣ (που ΦΥΣΙΚΑ πρεπει να υπαρχει ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ) ΜΕ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

    Μαγαζι του ειναι οτι θελει λεει οτι πιστευει κανει και κυριως ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ βαζει. Συναιτεροι ειμαστε η συν-δικαιουχοι επειδη ειμαστε ΑΕΚ? Αν δηλαδη αυριο μου φερει 3-5 παικτες και κονομησει μεσω ch.l η ομαδα θα μας μοιρασει τα κερδη ο ιδιοκτητης ως μετοχους? Η αμα δε παει καλα και του βγει παλτο ο επομενος -ιτς θα πληρωσω εγω το συμβολαιο του εξτρα?
    Μαγαζι ειναι υπηρεσια παρεχει με ενα τιμοκαταλογο. Σου αρεσει μπαινεις μεσα πληρωνεις και βλεπεις. Δε σου αρεσει η κρινεις οτι ειναι ακριβο η δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου? δε μπαινεις.
    Στο 2016 ειμαστε Α.Ε ειναι πλεον και ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ στο ποδοσφαιρο. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    Σου αρεσει πας στηριζεις αρα ψωνιζεις συμμετεχεις. Δε σου αρεσει δε πας δε στηριζεις μενεις απαθης η αμα δε γουσταρεις τοσο στη τελικη πας στον απεναντι-βλεπεις κατι αλλο. Συναισθηματισμος και αγαπη σιγουρα υπαρχουν, αυτο δε σου δινει το δικαιωμα ουτε του χυδαιου επι προσωπικου ουτε σε αναγκαζει κανενας ντε και καλα να εισαι εκει.
    Και στη τελικη αυτος ειναι τωρα ετσι θελει. Κουμαντο στη τσεπη του θα κανεις? Διαφωνεις δε γουσταρεις? Πες το ανθρωπινα, μη πατας, κοψε τις παροχες και τελος. Μεχρι να αλλαξει και να γουσταρεις. Εγω επι Αδαμιδαρου δε πατησα και εκοψα τη Nova. Εχωσα και 5 -15 -55 και τελος. Για την ΑΕΚ ομως. Οχι να καθωμαι να γραφω γα τη προσωπικη ζωη του τι ειναι και τι κανει. ΑΝ ΚΛΕΒΕΙ την ομαδα γραψε πες τις κλεψιες του. Εγω πρωτος εγραφα και ακομη λεω για τα Ferrari και τα σκαφη του Ντεμαρου που αποκτηθηκαν την ωρα που η ΑΕΚ βουλιαζε.
    Σε εκλεψε ο Μελ πουθενα ως ΑΕΚ εδω και 3 χρονια? Δικαιωμα του να κανει οτι γουσταρει να τρωει να πινει να μιλαει. Απο τη τσεπη σου τα πηρε? Μη τρελαθουμε κιολας. Στο ειπε ΕΥΘΕΩΣ ο Δηματος: θα ξοδευουμε οσα βγαζουμε. Διαφωνω 100% γιατι εισαι ομαδα και θες παικτες- αρα διαφωνω με την εμπορικη πολιτικη του. Αλλο αυτο και αλλο να χυδαιολογω επι προσωπικου σε καθημερινη βαση επειδη δε μου εφερε 5 παικτες.
    Να μπω εγω δηλαδη σε μπλογκ του ΜΠΑΟΚ και να αρχίσω να βρίζω το σαβιδη το Τουντορ και το κλαους; Ως τι; Ως κάποιος που εχει περάσει 5 φορές εξω απο τη τούμπα; Η ως κάποιος που βλέπει το ΜΠΑΟΚ 2 φορές το χρονο ( τη μια live ) με την ΑΕΚ;
    Τι διαφορα θα εχω απο τους ΑΕΚαρες του πληκτρολογίου δηλαδη?

    Βεβαια ο κάθε Μελ άμα χώσει κανα φράγκο αυτομάτως απο γύφτος γινεται βρετανός αριστοκράτης .. Απο εκει άλλωστε καταλαβαίνεις και το επίπεδο ποσο χαμηλό ειναι.
    Ο Μελ λοιπόν δεν επενδύει και ουτε πρόκειται. Ο λόγος ειναι απλός και τον εχει πει παλιότερα και ο jimmy σε ούζο : αν δε σιγουρέψει τη πρωτιά άρα τα έσοδα παίκτες δε βλεπεις. ΞΕΧΝΑ ΤΟ. θα σου φέρει 2-3 η οσο χρειάζεται να εισαι δεύτερος αντε τρίτος. Και μεταξύ μας κιόλας ( χωρίς να το ασπάζομαι) εχεις εσυ την ομάδα και βλεπεις οτι με Σέντερ φορ τον μακολει κρίσαντους!!!!! Εισαι χαλαρά δεύτερος με ολα τα ντέρμπι μεσα στο δεύτερο γύρο. Θα πας να ρίξεις λεφτα με το γαύρο στο +20? για ποιο λογο? να πας ? + 15 ?
    Ασε για καλοκαίρι και βλέπουμε…

    Η Τρίτη θέση έγραψα οτι απο πλευράς λογικής πρεπει να ειναι επιλογή, οχι αγωνιστική επιτυχία λοιπόν αλλα μια λογική χρημάτων εσόδων και οποίου προγραμματισμού..

  16. Ο/Η ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 λέει:

    προς netrino !!!!
    ελα ρε φιλαρακι…κι ελεγα..τι μου θυμιζει … τι μου θυμιζει …χαρηκα που σε ειδα στο …Το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου… ‘
    Μ’ αρεσει αυτο το φορουμ γιατι το κυριοτερο εχει δυνατες αποψεις
    (για μενα δυνατη αποψη ειναι αυτη που οποιος την εκφερει , την τεκμηριωνει κιολας και οχι η αποψη με την οποια συμφωνω), υπαρχει ”υγεία”, ωραια αντιπαραθεση, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΥΝΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ…κατι που για μενα ειναι το πιο σημαντικο….κ.ά….ασε μην το παρουν και πανω τους χαχαχααα
    Βεβαια θα προτιμουσα λιγο παραπανω αμεσοτητα, δηλαδη οταν γραφεις κατι να περναει αμεσως, αλλα αυτο ισως ειναι κατι που δεν με αφορα να το σχολιασω.
    Νασαι καλα και θα τα λεμε ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΠΑΝΤΑ!