You’re bloody looney

10712990_764913423548110_5999482519251247510_n
Αυτο ειναι το συμπερασμα που ακουσα το βραδυ, στη ατακα που ακουσαμε οτι ειδαμε λεει χτες ενα ‘ντερμπυ’ επιπεδου champions league. To να βλεπεις δηλαδη ενα ματς με ενα στοιχειωδη ρυθμο- ενεκα του γκολ στο 4 απο το Berg μιας και αμα ηταν αναποδα το σκορ μαλλον θα βαριωμασταν οπως με το Gay-ΜΠΑΟΚ- που και αυτος σταδιακα επεφτε. Επρεπε να μεταφραζω βεβαια μερικα απο τα λουλουδια που ακουγαμε στη μεταδοση, αλλα οχι και champions league! Εκτος αν μιλαμε για κανα ματς πρωην ανατολικου μπλοκ με ελληνικη ομαδα στα προκριματικα η αναλογες σουπες με μικρες ομαδες σε ομιλους.
Βαλε και τη προσφατη εμπειρια – πριν 3 μερες- στο Anfield και εδω θα σημειωσω οτι ΔΕΝ ειναι Liverpool-ισα ισα που ειναι ΦΟΛΑ (πιο φολα δε παει) Arsenal- αλλα οπως ολοι οι Αγγλοι απολαμβανουν ενα καλο ματς ασχετα απο τις ομαδες.
Αφου λοιπον με εβαλαν να παρω το κουπονι απο την εφημεριδα να δουμε το, υποτιθεται δυνατο ματς του ελληνικος ποδοσφαιρος μιας και δεν εχω NOVA: θεωρω- προσωπικη αποψη- τουλαχιστον κοροιδια να δινω 60-70 ευρω το μηνα (1200-1400 ετησια αν δε κανω λαθος) για να βλεπω ΜΟΝΟ super-τρομαρα μας- λιγδα. Ασε που πρεπει να εχεις και Forthnet που ειναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ σε παροχο ιντερνετ με διαφορα και μαλιστα μεγαλη. 2 ευρω λοιπον, κουπονακι και ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ πως μια εταιρεια σαμποταρει η ιδια το ‘προιον της’ σε εβδομαδιαια βαση: γιατι καποιος με νορμαλ τηλεθεαση της super-τρομαρα μας- λιγδας, να δωσει συνδρομη ενα σκασμο λεφτα και να μη παρει (οπως εκανα) 5-6 φορες το κουπονι Χ2 ευρω να δει τα ματς που τον ενδιαφερουν? Σιγα τα πολλα. Την ΑΕΚ εκτος 3-4 φορες με κανα Gay-ΜΠΑΟΚ-Ηρακλη κλπ και αντε και τα μερικα ακομη σα το χθεσινο. Απο Ελλαδα κυπελλο δειχνει ο ΟΤΕ και στα υπολοιπα CH.L EUROPA Αγγλικο, Γερμανικο-Ισπανικο κλπ το ιδιο. Με το 1/3 των χρηματων κιολας.
Ασε που εκανα το λαθος και το ενεροποιησα απο το laptop. Γιατι λαθος? Μα γιατι οταν πηγα να βαλω το HDMI να το συνδεσω στη τηλεοραση η συνδεση διακοπηκε και εμφανιστηκε ενα μυνημα οτι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να το κανεις, μπορεις να δεις ΜΟΝΟ σε laptop-tablet-smartphone! Μιλαμε για μεγαλα μυαλα οχι αστεια η την Αρκαδη η τη Βαγια εχουν στο marketing..
Μετριο ματσακι και ανταλλαγη μυνηματων με τον Stevie με το πρωτο να ειναι οτι ο Gay ειναι για τα θηρια και εχει κανει μεχρι και τον μικρουλη βαζελο να φαινεται ομαδα. E αμα δεσποζει ο Λετο και ο Βιγιαφανες μεσα στο ταψι sorry κιολας.. Αυτος ο κακομοιρης ο Φορτουνακος δε- που στο λιμανι εχουν πιστεψει οτι ειναι ενα σκαλι πριν το Μεσι- για αλλη μια φορα ΠΟΥΘΕΝΑΣ. ΚΑΡΑ-OFFSIDE το γκολ μιας και ο Τσορι δυσκολευει ξεκαθαρα το τερμα να δει και αυτο φαινεται απο το οτι κανει κινηση δεξια (του) για να δει τι γινεται και γι αυτο το λογο πεφτει καθυστερημενα αριστερα και το τρωει. ΟΡΘΟΤΑΤΑ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ το σηκωσε ασχετα αμα ο αλλος το μετρησε μετα. Δε ξερω αμα νιωθουν οτι ερχεται η εποχη που θα σφυριζουν στα τρενα αλλα μια –ΜΙΚΡΗ- ταση τη βλεπω. Αν εξαιρεσεις μια κοκκινη στο Μιλιβογεβιτς- που για μενα πρεπει ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ μιας και ειναι τρομερα βρομικος παικτης με χτυπηματα εσκεμμενα συνεχεια- η διατησια δεν ηταν κακη, πραγμα τουλαχιστον περιεργο για το Gay μεσα στο ταψι να ειναι μεχρι το 85-87 ισοπαλια.
Στο 71’ στελνω μυνημα: ΜΟΛΙΣ εχασε το παιχνιδι ο Γκουαρδελλας με την αλλαγη. Ενας παικτης μαρκαρε και καλυπτε το χωρο στο κεντρο εχωντας κοψει στα δυο το gay και τον εκανε αλλαγη. Σας θυμιζει κατι? Καποιον Γιοχανσον – Σιμοες στο ιδιο σημειο και χρονικα αλλα και στο στησιμο? Οχι μονο τον εκανε αλλαγη αλλα εβαλε μεσα τον μπαρμπα-Εσσιεν που μαλλον ευκολα τον εχω στα τρεξιματα εγω στα 48,5 μου. Μια κεφαλια και ενα τακλιν εκανε ο μπαρμπας σε 20 λεπτα μπαλλα. Ο Gay εριξε αναλογα παικτες, αποδεχωμενος το ανελπιστο δωρο, η πιεση ανεβηκε κατακορυφα μιας και με το που εδιωχνε η αμυνα αμεσως ξαναξεκιναγε επιθεση ο αλλος. Φυσικα εξαφανισε και τον Μπεργκ και απλα ειδαμε το gay-αεκ σε replay: ενα ματς που ο gay ηταν ακινδυνος ξαφνικα εκανε γιουρουσια και πηρε ανετα το ματς. Μου το ειπε και ο Stevie οτι το τελευταιο δεκαλεπτο θα ειναι ζορικο και φυσικα και οι δυο δικαιωθηκαμε..
Το μονο που θα ευχηθω ειναι να συνεχισει μεν ο Στραματσονι στο ΠΑΟ μιας και με αυτον η ομαδα και του χρονου θα ειναι 2 λαλουν και 3 χορευουν. Αμα βλεπεις προπονητη να ζηταει παικτες Ιανουαριο μηνα και διοικηση να του παιρνει ΕΝΝΙΑ (9) καταλαβαινεις τι εχει γινει με τους υπολοιπους παλιους στα αποδυτηρια και τι ‘πλανο’ παιζει. Αμα παρεις 9 τον Ιανουαριο για να τους βαλεις χωρις προετοιμασια ετσι χυμα στο ροστερ, τον Ιουνιο θα πρεπει να παρεις καμμια 30αρια.
Αμα βλεπεις ‘διοικηση’ που ασχολειται να μετραει φασεις και να βγαζει ανακοινωση καπακι μετα το ματς ειδικα χτες που δεν εγινε και τιποτε τρομερο (οκ εγινε το 1-1 αλλα ειναι ταλε κουαλε) αστα να πανε.. Απο τη μια εχεις τον Ιταλο –που ΟΠΟΥ πηγε τα εκανε μανταρα- και απο την αλλη τον Αλαφ-ΟΥΖΟ που νομιζει οτι η ομαδα ειναι η δικη της δευτερας..
Keep at it boys να εχουμε ενα λιγοτερο του χρονου. Μακαρι να παει σχετικα καλα ο Ιβιτς- να μην ερθει ο Σαντος- να παιξουμε μονοι μας με το Gay για τη κουπα.
Με νικη σημερα παμε στο +8 και αμα δε στραβοπατησουμε πουθενα ευκολα μπορει να ανεβει η διαφορα πανω απο το +9, αρα να παρουμε εξτρα ποντακι στα play-ωχ. Κοσμο δε νομιζω να εχει – απο εμας δε θα παει κανεις με αυτο το κολοκαιρο- και ο αλλος εχει φτασει σε τετοια απελπισια με το βαθος του ροστερ – που ειχε φτιαξει ο αλλος ο καραγκιοζης- που πηρε στην αποστολη τον …..Πιου! Φαντασου που εχει φτασει ο ανθρωπος, κοντευει να γινει Κοπερφιλντ..

 

 

ΥΓ Στα καλα νεα ειναι οτι ο Ρομπερτο μαλλον μας χαιρετησε.. και η επομενη λυση ειναι ο Καπινο: ενας λιγο χειροτερος Ανεστης δηλαδη..

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.