Η ΚΑΘΑΡΣΗ

Η κάθαρση έγινε; Μην με κάνετε να γελάω. Είναι πάρα πολύ αστείο το να ζητάς την απομάκρυνση κάποιου τίποτα, που λέγεται Γκιρτζίκης, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, και να ακούμε για έναρξη της κάθαρσης. Όπως είναι για γέλια, να παίρνει πολιτικό κέρδος κάποιος τίποτας Κοντονής, που καλυπτόμενος, έκανε την τεράστια κωλοτούμπα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, τρεις εβδομάδες πριν. Δεν υπάρχει κανένα grexit έγραφα σε κύρια κείμενα, αλλά και σε σχόλια, οτι έχει πολύ ψωμί η υπόθεση κύπελλο. Φυσικά και δεν ζητάω εύσημα, αλλά απλά μνήμη σε κόντρα με όλες τις δημοσιογραφάρες, που είχαν κλάσει μέντες με την δήθεν τοποθέτηση του Κοντονή.

Τα πραγματάκια ήταν πάρα πολύ απλά. Ο Κοντονής, σαν ένας ακόμη γραφικός της σημερινής κυβέρνησης, τράβηξε την παρόλα της κάθαρσης, χωρίς να έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει. Σε κάποια φάση και με την εμμονή της ομοσπονδίας να μην παραιτείται κανείς, πήγε στον Τσίπρα, ο οποίος έκανε την δήλωση στήριξης του υπουργού, που σίγουρα θύμισε τις ανακοινώσεις στήριξης του Κόκαλη προς τους προπονητές του, τους οποίους απέλυε δυό μέρες μετά. Και θυμηθείτε αυτήν την κουβέντα στον επερχόμενο ανασχηματισμό.

Ουδείς θέλει κάποια κάθαρση πραγματικά. Η Ελλάδα δεν αλλάζει, που να χτυπηθεί ο κώλος όλων στα βράχια. Σκεφθείτε το εξής απλό : ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ GREXIT, ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ, στην ουσία δίνοντας τα ηνία της επόμενης μέρας στον Μαρινάκη και στον Μελισσανίδη. Τους οποίους και συνάντησε ο Τσίπρας, αφού κουμάντο στην χώρα, δεν κάνουν ποτέ οι πολιτικοί, αλλά πάντα οι επιχειρηματίες του όποιου χώρου.

Και ρωτάω τώρα εγώ : Ο Γκιρτζίκης φταίει για τα δεινά της εγκληματικής οργάνωσης; Δηλαδή αυτός τα έκανε όλα; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Τα έκανε αυτός που τον στήριζε. Αυτός όμως που τον στήριζε, κι έχει και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο χώρια που διώκεται και ποινικά για τρία κακουργήματα, εκλήθη από τον πρωθυπουργό. Να μιλήσουν για ποιό πράγμα; Για την συμφωνία Μαρινόπουλου και Σκλαβενίτη; Ο απλός φίλαθλος κι εγγυητής Μελισσανίδης, γιατί εκλήθη; Αφού έχει χαλάσει τον κόσμο οτι η ΑΕΚ έχει και πρόεδρο, και μετόχους, και διευθύνοντα σύμβουλο.

Ποιά κάθαρση; Ο Μαρινάκης είναι ο βασικός εμπλεκόμενος στην μπούρδα που βλέπουμε, και ο Μελισσανίδης είναι αυτός, που πάει να αλώσει το σύστημα της ΕΠΟ. Δηλαδή οι δυό που διαχειρίζονται το σύστημα – υπέρ και κατά – και ο ένας που δημιούργησε την κατάσταση αλλά  και ο άλλος που πηγαίνει να το διαχειριστεί, συναντιούνται με τον πρωθυπουργό, για την κάθαρση; Θέλετε κι άλλα με τον Τοτό;

Τα άλλα είναι οτι δήθεν καταγράφεται νίκη του Κοντονή, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Σαν παλιότερα, που ο Φλωρίδης στην αντίστοιχη περίπτωση, πήγε σε άλλο υπουργείο. Κι εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε. Αλλά όπου και να είστε, οφείλω να πω οτι με το νόμο σκούπα που θα κατέβαζε στην βουλή, οι διωκόμενοι, θα είχαν φαγωθεί. Η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, είναι μια ακόμα φαρσοκωμωδία, που θα δουλέψει κι αυτή, όπως δουλεύει η Ελλάδα. Ο εκάστοτε ισχυρός, θα την χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Κι όλη την δουλειά, την έκανε η δική μας πλευρά, δια του Αλέξη. Διότι αυτός έφερε τον Κύπριο, κι αυτός στην ουσία ξέσκισε την ομοσπονδία, την ώρα που έθεσε το ερώτημα για όλες εκείνες τις υποθέσεις, που δεν θα μπορούσε να εξετάσει η δεοντολογία λόγω παραγραφής. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΔΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΕΚ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ. Φυσικά υπάρχουν κάποια εύσημα στον Μελισσανίδη, που τον έχει στην φαρέτρα μας. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ούτε Κοντονής υπάρχει, αφού κανένα πρόβλημα βίας δεν λύθηκε – δείτε το μπάσκετ γυναικών ή τις εκλογές της ομοσπονδίας Ζακύνθου για την οποίαν ο Κοντονής δεν ενοχλήθηκε από τίποτα -, ούτε και σχέδιο υπάρχει. Μόνο πρόσωπα θα αλλάξουν, που θα τα φάνε σαν κάθαρση οι ηλίθιοι που ψηφίζουν Σύριζα. Ούτε και κάτι άλλο προσδοκόμενο από αποφάσεις, που είναι για τα μάτια του κόσμου. Ούτε φυσικά και θα αναβαθμισθεί η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζεται στην Ελλάδα. Διαχείριση πολιτικού κόστους έγινε με σύμπραξη όλων αυτών, που το ποδόσφαιρο το θέλουν χειραγωγημένο. Φυσικά η ΑΕΚ είναι υπέρ της εξέλιξης αυτής, οπότε ρηχά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Την καλημέρα μου.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Η ΚΑΘΑΡΣΗ

  1. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    ΣτήβενLeaks

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τα είπες όλα σε μια φρασούλα. “ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ”.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Αυτό που στην Ελλάδα τα τελευταια χρόνια μας πουλάνε κοινωνίες αγγέλων με έχει κουράσει. Για να τρως τετοια παραμυθια πρεπει να είσαι πόπολο

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο πρωθυπουργος συνηθιζει, τα ραντεβου να τα κανει κρυφα: με τον Ψυχαρη του ΔΟΛ του πηρε ΤΕΣΣΕΡΑ ραντεβου, για να του πει οχι- σε οτι του ζηταγε ο αλλος. 4 ΦΟΡΕΣ συναντηθηκε ο πρωθυπουργος της χωρας ΚΡΥΦΑ με καποιον που αποκαλει διεφθαρμενο.

    ΤΙ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ απο τον αμολυντο? Γιατι χρειασθηκε 4 φορες να του τα πει? Αντε και πες τη πρωτη ηταν ενημερωτικη. Τη δευτερη ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ οτι συναντα τον διεφθαρμενο? Γιατι ο ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ δεν εκανε ουτε ΜΙΑ καταγγελια για αυτα που ‘και καλα’ του ειπε ο διαφθαρμενος? 4 φορες του ειπε ΟΧΙ σε τι? Γιατι περαν της ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ για γατες Ιμαλαιων ΕΠΙΣΗΜΑ εχει κανει ΤΟΥΜΠΕΚΑ το Αλιεξη.

    Τωρα ο ΙΔΙΟΣ ο αμολυντος ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ εισαγγελικη εντολη και συζητα με υποδικο για το ποδοσφαιρο.

    Στο οποιο μολις μιλησαν τα budget και τα αφεντικα- βαλαμε την ουρα στα σκελια και καναμε αλλη μια ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΤΣΑ που εχουμε παρει το κολαι κανα χρονο τωρα.

    Αλλωστε οι δυσκολες κυβιστησεις ειναι προς τους ξενους. Εδω που μας ξερουν τι καραγκιοζηδες ειμαστε – ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ για να γινουμε κυβερνηση- τα πραγματα ειναι απλα.

    YES SIR λεμε ετσι κ αλλιως στο χρηματοδοτη, εδω θα τη δουμε επαναστατες?