Μυαλο κουκουτσι.

Δευτερα ηρθε αυτο στο mail που εστειλα για την αποζημιωση μου ως κατοχος διαρκειας.

Your message

To:  info@aekfc.gr

Subject:  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015-2016 ΤΙΜΩΡΙΑ

Sent:  10/4/2016 12:18 μμ

was read on 11/4/2016 10:07 πμ.

Απο εκει και περα βεβαια ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ 2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ μερες, σε ενα ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ που ΠΛΗΡΩΣΕ το προιον τους αλλα ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αχνα η ΑΕΚ ΠΑΕ 2 εργασιμες για αποζημιωση στο κοσμο της. Ειναι και δυσκολο βεβαια να κανεις μια διαρεση το ποσο δια τους αγωνες να δεις τι νουμερο βγαινει. Ασε που μετα πρεπει να το κανεις επι δυο. Διαιρεση, πολλαπλασιασμος που να μπλεκεις τωρα σε ανωτατα μαθηματικα.

Σημερα βεβαια – ανεπισημα παντα- πεταχθηκε η ΒΒ. Η οποια- θυμιζω- ειναι υπευθυνη επικοινωνιας της εν λογω εταιρειας:

BB says:

12 Απριλίου 2016 at 1:47 μμ

Τώρα εσύ είσαι αεκτζής ας πούμε;Και καλείς και άλλους να στείλουν email;Ντρέπομαι για λογαριασμό σου πραγματικά.Κακώς ασχολούμαι βέβαια γιατί αξία σου δίνω,αλλά αυτό που κάνεις είναι η απόδειξη του κομπλεξισμού σου.Και πάλι κρίμα Στίβεν.

Ας πουμε ΝΑΙ ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ. Βεβαια- ας πουμε- εχω μια αλλη αντιληψη της σχεσης φιλαθλου οπαδου με την ομαδα μου απο οτι- ας πουμε- εχεις εσυ.

Εσυ – ας πουμε- θεωρεις οτι ο ΑΕΚΤΖΗΣ  ειναι ενας μαλακας που πρεπει μονο να πληρωνει και να του σερβιρετε – ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ- οτι γουσταρετε. Αμα δε θελετε απλα κλεινετε τις πορτες. Η διακοπτετε τα παιχνιδια οπως περσυ το κυπελλο. Πορτες βεβαια που ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δε μπορειτε να κλεισετε στα μαστουρια και πρεπει να τα πληρωνει ο ΑΕΚΤΖΗΣ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. Δικο σας ειναι βλεπεις το μαγαζι, κατεβαζετε ρολα οποτε εισαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κανετε τη δουλεια σας. ΣΑΜΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ? Ειπαμε Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να ναι καλα..

Εγω- ας πουμε-  εχω ενα περιεργη αποψη: θελω οταν ΠΛΗΡΩΝΩ να δω τα παιχνιδια, να τα βλεπω. Ειμαι και δυσκολος χαρακτηρας το ξερω.  Εσυ –ας πουμε- θεωρεις οτι αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Θεωρεις- ας πουμε- οτι μια χαρα ο κοσμος πρεπει να ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ 6-8 μηνες πριν το αντιτιμο του αγωνα, αλλα οταν ερχεται η ωρα να τον παρακολουθησει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

Το εισητηριο για τον αγωνα προχτες το ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΝΕΑ (9) ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. Τον Αυγουστο του 2015 πηρατε τα χρηματα και τον Απριλιο του 2016 αποφασισατε ετσι απλα να μου ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΤΕ την εισοδο. Γιατι? Μα γιατι η εισοδος επιτρεπεται αμα εχεις μαχαιρι, αμα πετας φωτοβολιδες και κροτιδες αμα διακοπτεις αγωνες. Ενιοτε ΒΟΗΘΑΜΕ κιολας οπως στον εντος εδρας με τον Πας που ΑΝΟΙΞΑΤΕ τη πορτα διπλα στην 34 ΣΤΗ ΠΑΝΩ ΘΥΡΑ στο ΗΜΙΧΡΟΝΟ για να διασχισουν ΟΛΟ το πανω διαζωμα τα αγαπημενα σας καλοπαιδα, να πανε να δειρουνε καμμια 50αρια κακομοιρηδες Γιαννιωτες που ηταν ΗΣΥΧΟΙ στην αλλη ακρη του γηπεδου. Τους καλους πελατες τους προσεχουμε, οι ΜΑΛΑΚΕΣ πληρωνουν αλλωστε. Σα δε ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ. Αλλωστε – ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΟΥΜΕ- απο τους νορμαλ περιμενες να γινουν κατι ξυλοδαρμοι σε προσφατες εκλογες ΕΠΣ σε οποιον δεν δεχτηκε να ψηφισει δημοκρατικα? Αντε μην ανοιξω το στομα μου- που ελεγε και ο ρουφιανακος τοτε…

Ας πουμε- λοιπον εσυ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι οποιος ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ και του ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ πρεπει να ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ !!!!! αν κανει το λαθος να ζητησει το αντιτιμο σε κατι που ΔΕΝ παρακολουθησε, πισω. Οχι μονο αυτο- ας πουμε- αλλα κακως ασχολειστε κιολας με τους πελατες σας που ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ. Βεβαια οταν πουλαγατε τις καρτες μια χαρα και ασχοληστε και μια χαρα ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ το κοσμακη να σας δωσει τα λεφτα του. Εκει- ας πουμε- δεν εχετε προβλημα ασχολιας. Ισα ισα που χαζογελας και κανεις τεμεναδες με χιλια ευχαριστω- ειναι να εισπραξεις βλεπεις ΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ. Γιατι δε μια ομαδα χωρις θεατες ΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ? Ξερεις κανα μαγαζι χωρις πελατες να εχει υπαλληλους?

Πας – ας πουμε- και κλεινεις ενα αεροπορικο εισητηριο να πας ενα ταξιδι. Η εταιρεια απλα επειδη ειναι ΑΝΙΚΑΝΗ- σα και σενα- για καποιο λογο δεν πεταει, η ακομη καλυτερα -στη περιπτωση- αποφασιζει το αεροπλανο να παει ΑΔΕΙΟ στο προορισμο του. Εσυ φυσικα χανεις τη πτηση σου. Πρεπει να γυρισει το αντιτιμο πισω? Μα καλα δε ντρεπεσαι?

Πας και κλεινεις να δεις μια παρασταση. Επισης για καποιο λογο ο θεατραρχης  αποφασιζει να μην αφησει κανενα να δει το εργο. Καλα τωρα θες τα λεφτα σου πισω? Εχεις το ΘΡΑΣΟΣ να καλείς και άλλους να αποζημιωθουν?

Επειδη- ας πουμε- το ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ εχει και ορια, περιμενωντας να δω ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΑΣ λιγες ωρες πριν το παιχνιδι,  σας εστειλα e-mail. Σα πρωτη κινηση και ξερωντας οτι αυτος που το διαβασε, ειτε το αγνοησε ειτε το εφερε σε σενα και το αγνοησες εσυ. Επειδη μια χαρα ξερω πως δουλευει στο Ελλαντα το συστημα ομως οπου ο υπευθυνος η  κανει μπαλακι η απλα αγνοει οτιδηποτε δεν τον συμφερει, εφυγε ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ επιστολη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ. Για να μη πειτε οτι δεν την παραλαβατε, καπου παραπεσε, τη πεταξε η καθαριστρια, καπου εδω το εβαλα και οτι αλλο μπορει να σκεφτειτε εκει στην επικοινωνια.

Η επομενη κινηση φυσικα θα ειναι να ερθω προσωπικα ο ιδιος- διπλα ειμαστε στο Μαρουσι και να μου δωσετε ειτε το αντιτιμο δυο αγωνων μετρητοις –ΟΠΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ- ειτε μια ΓΡΑΠΤΗ επιστολη οτι αρνειστε να πληρωσετε.

Εχει και αλλα βηματα αμα συνεχισετε να κανετε τη ΠΑΠΙΑ. Αναλογες επιστολες μπορουν να πανε παντου- τσαμπα ειναι το e-mail, οπως αν θελετε μπορουμε να το τραβηξουμε οσο θελετε. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΗ. Ουτε το ποσο με ενδιαφερει ουτε με νοιαζουν τα παιχνιδια. Θα μαθετε ομως να ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ οταν κανετε μαλακιες- δηλαδη ΣΥΝΕΧΕΙΑ- μιας και δεν περναει αγωνιστικη που να μη τιμωρειται η ΠΑΕ για τα αποτελεσματα της ‘δουλειας’ σου. Το τελευταιο προστιμο ηταν 118,500 ευρω – χωρια τα 2 κεκλεισμενων- χωρια τους -3.

Μερικες συμβουλες- ας πουμε:

– Μαθε να γραφεις Ελληνικα. Βγες απο τη στανη της Ορεστειαδας επιτελους.

– Οποιος θελει να κανει το μαγκα το κανει ΕΠΩΝΥΜΑ οπως σας εστειλα mail με τα στοιχεια μου (που ΗΔΗ εχετε) και επιτηδες απο το εταιρικο μου account.

– Πληρωνω  τη ΑΕΚ απο τις αρχες της δεκαετιας του 1980. Δεκαδες χιλιαδες ευρω. Πριν ερθει πρωτη φορα ο Μελλισανιδης. Αφου θες να βαλουμε ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ. Στα χρονια αυτα εχω αγορασει οτι παπαρια ΑΕΚ μπορεις να φαναστεις, απο μπουφαν, τασακια, μπρελοκ και οτι αλλη παπαρια ειχε η μπουτικ. Το μπρελοκ του σπιτιου μου εχει βγει σε 2τμχ. χειροποιητο. Ενα εχει πρωην προεδρος. Εχω παει στο Βελοντρομ, εχω παει στο Ibrox εχω παει μεχρι και στη Λοκομοτιβ ΕΚΤΟΣ- επειδη και μπορουσα και εκανα εκδρομη .  Μονος μου πληρωνων – οχι οργανωμενα ΤΣΑΜΠΑ και παπαριες. Ειχα διαρκειας στο ΟΑΚΑ στη ΝΦ στα Λιοσια στο Νιονιο. Ειδα Ευρωπαικα στη Λεωφορο. ΟΠΟΥ πηγαινε η ΑΕΚ εντος με διαρκειας.   ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ ΠΟΤΕ ΣΟΥ?

-Τα τελευταια χρονια φετος –ας πουμε- το ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΟΥ τον πληρωνεσαι ΑΠΟ ΜΕΝΑ και απο αλλους ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

– Αν ντρεπεσαι ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ –μισθους, pass να μπαινεις ΤΣΑΜΠΑ στο γηπεδο κλπ. Να δουλευεις ΑΜΙΣΘΙ μιας και εισαι ΑΕΚΤΖΟΥ. Οχι να πληρωνεις σα και μενα απλα να μη ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ, να σου φυγει και η ντροπη.

– Σταματα να κανεις τη φωκια- χασε κανα κιλο- τρομαζεις το κοσμο ειδικα οταν το παιζεις και γκομενα τρομαρα σου.

– Αν θες κατι ΞΕΡΕΙΣ και που καθομαι και που να με βρεις. Ασε τον Stevie απ’ εξω. Τι τον ανακατευεις? Τι ειναι ο Stevie ο μπαμπουλας, θα με κανει ΒΑ-ΒΑ? Γιατι πρεπει να ντρεπεται ο ανθρωπος? Κηδεμονας μου ειναι και δε πηρα καλο βαθμο απο τη Βαγια? ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?

– ΚΟΜΠΛΕΞ εχουν τα τσιμπουρια σα και του λογου σου. Εγω μια χαρα ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, αρα ουδεποτε ειχα κατι τετοιο. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΓΚΕ ΓΚΕ?

ΥΓ. Κοιταξτε να σοβαρευτειτε μεχρι και ο Ντεμαρος που εξαφανισε εκκατομυρια ευρω, ειχε τη ΤΣΙΠΑ και γυρναγε τα λεφτα του κοσμου πισω. Αν το εκανες ουτε εγω αλλα ουτε κανενας (οπως αλλωστε ηδη καναμε στο παρελθον) θα ζηταγε τιποτα. Αλλα επειδη εισαι ΤΑΓΑΡΙ,  το ανυπαρκτο μυαλο σου δεν μπορει να το συλλαβει αυτο. Να μου πεις νοημων ον θα γινωταν ποτε ΜΠΑΤΣΟΣ?

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

20 Responses to Μυαλο κουκουτσι.

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΒ: Τα ξαναγράφω. Ουδεμία ντροπή και κρίμα σε μένα, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΩ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΕΠΙΟΡΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ : ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΆ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ; ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Εγώ παιδιά παίρνω διαρκείας εδώ και κάποια χρόνια στην 3, μέχρι εκεί αντέχει το πορτοφόλι μου. Βέβαια ποτέ δε βλέπω ματς από εκεί, μετακινούμαι στην κερκίδα ανάλογα με το τέρμα που επιτίθεται η ομάδα μας και κανείς δε με έχει ενοχλήσει ποτέ σε αυτό το ξέφραγο αμπέλι που λέγεται ΟΑΚΑ.
    2 χρόνια τώρα που παίζαμε στα χωράφια έλεγα δεν πειράζει που αφαιρούνται 3 βαθμοί κάθε χρόνο και χάνουμε μερικά ματς λόγω τιμωρίας της έδρας, μας προκάλεσαν τη μία, μας προκάλεσαν τη 2η, τα δικαιολογούσα.
    Το ξενέρωμα μου μετά και τη φετινή τιμωρία για τα ίδια 30 μαλακισμένα που δεν τιμωρεί η ΠΑΕ είναι απερίγραπτο. Το ίδιο και πολλών ακόμα που γνωρίζω. Νιώθω μεγάλο κορόιδο που προπληρώνω 250 ευρώ, άλλοι περισσότερα, κι αντί να με προστατεύσει η διοίκηση, κάνει την πάπια.
    Σέβομαι την απόφαση σου να στείλεις mail και καλά κάνεις που ζητάς τα χρήματα σου πίσω, εγώ αηδιάζω ακόμα και να τους απευθύνω το λόγο. Από την επόμενη σεζόν θα μπαίνω τσάμπα στην 1, όπως όλοι οι έξυπνοι συνοπαδοί μας. Ακόμη και το Μέσι να φέρει ο έτσι, διαρκείας από μένα δε θα ξαναδούν σύντομα.
    Ντροπή και μόνο ντροπή.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κακώς κάκιστα δεν διεκδικείς τα λεφτα σου. Δεν εχει σημασία αν ειναι 1 η 100 ευρω, σημασία εχει οτι εκει ποντάρουν στο οτι ο κοσμος ειναι απαθής και δε θα μιλήσει.
    Θα τους βγάλω το λάδι στο λεω. Θα ακούει το όνομα μου και θα τρέχει η χοντρή.
    Θα τους κανω ρόμπα σε ολα τα σάιτ και σε όλες τις εφημερίδες για αρχή.
    Μετα παμε παρακάτω με συνήγορο του καταναλωτή και συνήγορο του πολίτη.

    Αρκετά με τους ανίκανους.

    ΥΓ για του χρόνου ΑΝ θα μας δούνε θα ειναι τελευταια στιγμη και ΑΦΟΥ δω τι παίκτες θα πάρει. Δε θα πάρεις παίκτες δε θα πάρεις φράγκο. Απλα τα πράγματα, και ξερω καμμια δεκαριά πανω κατω με ακριβώς την ίδια άποψη. 6 ειναι μονο απο το σάιτ, άλλοι 4 δίπλα στα επίσημα και άλλοι 5 στις μπλε καρέκλες.

    Μεταξύ τους θα παίζουν με τους original. Οχι 8000 φέτος ουτε πέντε δε θα κανουν. Υπομονή ΤΕΛΟΣ

  4. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΓΩ. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ. ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ. 1000 ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Υπάρχουν λύσεις άσχετα αν ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ δεν τις ακολουθήσαμε και φετος. Είπαμε να βοηθήσουμε το club βλεπεις. Κάτσε να δεις γέλιο τον Αύγουστο.
    Ειμαι υπέρ να βοηθάς το club ανεξαρτητως προσώπων αν μπορείς φυςικα. Αλλα οχι να σε κοροϊδεύουν και μετα να σε βρίζουν κ απο πανω. Γι αυτο και εβγαλα ΔΥΟ (αναγκαςτικα εκει μιας και φιλοξενούμαι στο Emirates αναλογα) στο Anfield και τα Χριστούγεννα -με την έλευση του κλοπ- πήρα και τρίτο στη κόρη μου..

    Εδω ξερω άνθρωπο που παίρνει 5-7 (πέντε με επτά) αναλογα την ορεξη κάθε χρονο στα επίσημα, πιο επίσημα δε παει, και δε πατάει ποτε. Οχι του χιλιάρικου, λέμε για τα ακριβα. Ποτε όμως. Ε και αυτος για γεια σας ετοιμάζεται. Και πίστεψε με του ειναι παντελώς αδιάφορα τα λεφτα.. Παντελώς όμως..

    Καποια στιγμη φτάνει η ώρα-όπως εκανα και εγω επι Αδαμίδη- που λες basta. Ετςι απλα.

    Φυσικα θα ακολουθήσουμε αλλη λυση με παρουσία στο γήπεδο χωρίς να πάρουν ουτε ευρω για κουλούρι. Εύκολο ειναι

  6. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Kαι εγω με τον πατερα μου παιρναμε και στηριζαμε ανεξαρτητα προεδρων, προπονητων, παικτων. Με την ομαδα πρωτη με την ομαδα τελευταια σε ολα μεσα. Και οχι φτηνα, στην 9 στην 29 στην 8 στην 7. Ειτε επαιζε ο Ριβαλντο ειτε επαιζε ο Αρκουδας. Ειτε με τη Μιλαν παιζαμε, ειτε με τον Φωκικο και τη Ραφηνα. Δεν περιμενα ποτε να δω ομαδαρα ουτε παικταραδες για να πατησω στο γηπεδο, ομως να πληρωνω Γ, Β εθνικη και φετος 300 στην 7 και αλλα 100 eshop για να βλεπω αυτη την αηδια, να χανω παιχνιδια που πληρωσα μετρητα 1 χρονο πριν με δικη τους ευθυνη και πρακτικα να με βριζουν απο πανω, παει πολυ. Μονο τζαμπα (δεν εννοω ντου στην 1), που το χω κανει 2 φορες φετος παρα το διαρκειας, μεχρι να σοβαρευτουνε. Κατσε να πουλησουν κατω απο τα μισα το καλοκαιρι μπας και βαλουν μυαλο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε μου δυο βασικα πραγματα:
    1) Για να βαλεις μυαλο προυποθετει να εχεις. Εδω το μυαλο και το IQ ειναι ΚΟΤΑΣ. Σε σωμα ΦΩΚΙΑΣ- αμα δεις τη ΒΒ απο κοντα η θα βαλεις τα κλαμματα η θα φυγεις τρεχωντας απο τη τρομαρα σου. Οποτε ΜΗΝ περιμενεις τιποτα αν δε μπει κανας σοβαρος στη θεση. Τη ΒΒ και το Δηματο- τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ δημοσιογραφο εχουν τι ψαχνεις?
    2-3 ειναι η σοβαροι εκει μεσα και τελος. Δε το λεω υπερβολικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ. Ο ΔΕΔΕΣ και αλλοι δυο ειναι που κρατανε το μαγαζι- οπως κρατιεται. Εχουμε 2016 και εισαι με το Μπαγεβιτς ακομη- τι ψαχνεις τωρα?
    2) ΦΥΣΙΚΑ στηριζεις το club. Αυτα τα ΖΩΑ σα τη ΒΒ σημερα ειναι και αυριο θα ΞΑΝΑ- αρμεγουν κατσικια στο χωριο τους. Ο Μελ εχει ερθει 3 φορες και ο αλλος 4. Σιγα μη περιμενουμε το καθε ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ για να ειμαστε πισω απο το club. Δεν εχει σημασια το φθηνο η ακριβο, για το καθενα τα 100 η τα 200 η τα 500 αναλογα τις δυνατοτητες του ειναι ακριβα. ΕΚΤΙΜΩ πολυ περισσοτερο στη δουλεια μου το πελατη που με δυσκολια- και το βλεπεις- θα σου δωσει 100 ευρω παρα τον αλλον που σκαει 2000 και δε ξερει τι αγοραζει. Γιατι τον 100αρικο τον ποναει και το κανει ενω ο αλλος απλα συμμετεχει.
    Αυτο για τον αλλον το ειπα απλα οτι σκαει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,000 το χρονο ετσι απλα για να νιωθει ανετα με τον εαυτο του οτι βοηθαει. Ουτε ΚΑΝ πρεπει να παιρνει χαμπαρι οτι λειπουν αυτα τα λεφτα απο τη τσεπη του.
    Σημασια εχει οτι η καθε ΧΟΝΤΡΟ ΒΛΑΧΑ νομιζει οτι το μαγαζι ειναι τσιφλικι της και οτι μπορει να κανει οχι οτι πρεπει αλλα οτι γουσταρει.
    Ε καιρος ειναι να καταλαβουν οτι αυτα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Μολις εφυγε δευτερο mail. Απο το νομο σε τρεις ημερες αν δεν απαντησουν εχω δικαιωμα καταγγελιας- την οποια και θα ετοιμασω με την επιστροφη μου. Φευγουμε το απογευμα για το ναο. Το κανονικο οχι το ξωκλησσι που ΘΑ φτιαξουν εδω- αλλα επεσαν 100% εξω στο χρονοδιαγραμμα (θυμιζω οτι το καλοκαιρι ΦΕΤΟΣ θα μπαιναμε μεσα και τωρα μας λενε οτι παμε για Ιουνιο την αδεια).
    Εχουμε ματς αυριο. Και ΟΧΙ δεν θα μας απαγορεψουν την εισοδο. Γιατι ΕΠΙΑΣΑΝ 3 ατομα που αναψαν καπνογονο!!! (ειχε χρονια να συμβει), το αναψαν μονο ΔΕΝ το πεταξαν, και τους πηραν τα διαρκειας ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, πριν τους παραδοσουν στην αστυνομια.

    ΥΓ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για τα 50-70-100 ευρω απο τα 2 παιχνιδια. Σιγα που θα σωθουμε η θα τα παρουμε να δωσουμε προκαταβολη στο DB11. Αφου λεμε για ποσα λοιπον 860 λιρες το ενα εχει στο Anfiled το διαρκειας.Αιντε με τους ΤΣΙΠΗΔΕΣ

  8. Ο/Η Π.Κ. λέει:

    Βρε παιδιά (Snich και Stevie), έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα γράφετε και δικαιολογημένα ξεχυλίζει η οργή σας. Αλλά δεν είναι σωστό να απευθύνεστε σε κάποιον με τέτοιους χαρακτηρισμούς προσωπικούς (φώκια, χοντρή, σε πηδάει η μαστουριά) ακόμα και σε ένα ποδοσφαιρικό και προσωπικό blog. Σε επαγγελματικό επίπεδο σκίστε την και αυτήν και τον επενδυτή. Αλλα έτσι, πρωτα αδικειτε τους εατούς σας.
    ΥΓ Κι εγω χοντρος ειμαι και πληγωνομαι.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εσυ ομως φιλε μου ΟΥΤΕ επικοινωνια της εταιρειας που πληρωνω ΑΔΡΑ εισαι, ουτε με ειπες ΜΑΛΑΚΑ με το καλημερα τη πρωτη φορα που μου μιλησες δημοσια.
    Οπως δεν με εχεις πει και διαφορα αλλα κοσμιτικα κατα καιρους- για το λογο αυτο τη στολιζω αναλογα.
    Για το φωκια ναι εχεις δικιο αλλα οταν με λεει μαλακα δημοσια ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, νομιζω το φωκια ειναι light.
    Τωρα για το χοντρος-η δεν ειναι χαρακτηρισμος αλλα αληθεια. Και εγω ειμαι ψηλος και ξυρισμενος. Αμα με πει ο αλλος καραφλα- οπως με λενε- να παρεξηγηθω?
    Μη τα κανουμε ολα πλεον ρατσιστικα και χαρακτηρισμους εχουμε φτασει αμα λεμε καποιον κοντο η Αλβανο να παρεγηξιεται λες και δεν ειναι απο την Αλβανια η δεν ειναι κοντος. Και εγω ειμαι απο την Αθηνα- και απο τους 2 γονεις δεν εχω ‘χωριο’ να παρεξηγηθω αμα με πουν Αθηναιο?
    Μη πληγωνεσαι λοιπον – εμενα με αφηνει αδιαφορο- εδω και δεκαετιες το καραφλας ισα ισα που γελαω και το λεω αληθεια χαχα

    Για το αλλα απαντηση απο τον Stevie- δεν ειναι δικα μου

  10. Ο/Η stelathen λέει:

    αναλογο mail, ειχα στειλει κι εγω, μετα τον αγωνα στο αιγαλεω. οπου τους εκανα και εναν υπολογισμο, ποσα χρηματα χανει η ΑΕ, με το να ανεχεται τετοιες καταστασεις.

    απαντηση δεν πηρα ποτε. ηταν και η τελευταια χρονια που αγορασα διαρκειας.

    και 2 περιοδους τωρα, που ακουω το προμοταρισμα των διαρκειας απο τους αεκοδημοσιογραφους και τους μεταγραφικους στοχους, αισθανομαι μια χαρα με τη συνειδηση μου.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Με πηραν απο τη ΠΑΕ τηλεφωνο ΤΩΡΑ. Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ζητησε συγνωμμη και υποσχεθηκε εκκαθαριση και επιστροφη χρηματων. Θα γινει post κανονικο ΦΥΣΙΚΑ απο τη στιγμη που η εταιρεια ΣΕΒΕΤΑΙ τους πελατες της.
    ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ οτι ΔΕΝ πρεπει να υπαρχει απαθεια και ο κοσμος πρεπει ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ τα δικαιωματα του.
    Και παλι ΜΠΡΑΒΟ στον ανθρωπο που σε αντιθεση με τη βλαχα που ξερει μονο να βριζει, κανει τη ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Π.Κ. : Δεν την χαρακτήρισα. Την ρώτησα, αγαπητέ. Αν πρόκειται να βρίσω κανονικά, δεν την σώζει ούτε ο Πάπας της Ρώμης. Αν προχωρήσω κι άλλο, σε διαβεβαιώ, ούτε ο έκτος στόλος δεν φθάνει για προστασία. Γι΄αυτό σε μένα έρχεται με το κρίμα μόνο. Ξέρει καλά τον σεβασμό που έχω στα όργανα της τάξης τα επίορκα ιδιαίτερα.

  13. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Μιλησα και εγω με τον κυριο Παναγιωτοπουλο, υπευθυνο διαχειρισης εισιτηριων, με αφορμη το email που εστειλα. Πραγματι ευγενεστατος, καναμε μια συζητηση και μου ειπε και συγνωμη. Του εξηγησα πως δεν ειναι κυρια θεμα χρηματων ειναι οτι την πληρωνουμε 10.000 ανθρωποι καθε χρονο για 50 τυπους που δεν μπορουν να μαζεψουν και μου ειπε να επικοινωνησω ξανα με το τελος των αγωνιστικων υποχρεωσεων για την αποζημιωση μου. Κατι ειναι και αυτο ανεξαρτητα χρηματων οτι σεβαστηκαν τον πελατη.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΒΠ : Βύρωνα, τον πελάτη θα τον σεβαστούν όταν ξηλώσουν τους μαστούρηδες κι όταν στελεχώσουν σοβαρά και την υπόλοιπη εταιρεία. Μην αυταπατάσαι οτι σε σεβάστηκαν. Φοβούνται απλώς μην γίνει κανά τσουνάμι από τους πελάτες κι απλά κλείνουν στόματα.

  15. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ: Επιμενω στο οτι δεν θα ξαναπαρω μεχρι νεωτερας οσον αφορα τις κινησεις του καλοκαιριου, ακομα και να αποζημιωθω. Τα 30-40 ευρω δε με ενδιαφερουν, ουτε θα αλλαξω γνωμη μεχρι να γινει κανονικη ομαδα για να αξιζει να τα πληρωνουμε ολα πριν τη σεζον. Θα ζητησω εκ νεου κοστολογηση των αγωνων που εχασα και επιστροφη, παρω δεν παρω του χρονου.
    Μακαρι να γινει τσουναμι. Ο,τι μπορω κανω και εγω να στειλουν και αλλοι για να τους πονεσει. Και 1-2000 να επιστραφουν σε κατοχους δε θα τους αρεσει.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    Στο Mail μου σημερα για το αύριανο ματς- το έλαβα μόλις άνοιξα το τηλ στο Heathrow:
    Ahead of Thursday’s game against Borussia Dortmund, Liverpool FC would like to remind supporters that flares, smoke bombs and pyrotechnics are illegal and prohibited.

    The club has been charged by UEFA for Liverpool supporters using pyrotechnics during recent European matches which could result in sanctions being imposed on the club and supporters at future games.

    Any individual who is found taking these items to Anfield or any other stadium may face prosecution and a banning order. The use of such devices breaches ground safety regulations and poses serious risk of injury to fellow fans.

    We remind supporters of the serious consequences they will face surrounding the possession and/or use of pyrotechnics and any other illegal items in Anfield and other stadiums.

    Thank you for your continued support in keeping Anfield and visiting stadiums a safe and welcoming environment for all fans.

  17. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    το τσουναμι εχει αρχισει απο περυσι κιολας…πιο πολλοι πηγαινανε στο γηπεδο οταν ημασταν στην Γ .. και σταδιακα τα διαρκειας μειωνονται χρονο με το χρονο..
    και δεν φταιει το θεαμα της ομαδας για αυτο…το μεταγραφικο δουλεμα φταιει , η τσαπατσουλια φταιει , ο εκμοντερνισμος με Μπαγεβιτς φταιει , τα μαστουρια φταινε , η ανυπαρκτη προοπτικη φταιει, η γαμημενη ψυχοσυνθεση του εγγυητη πανω απο ολα φταιει…
    και αν δεν πιστευουν οτι ερχεται τσουναμι ας περιμενουν τα ντερμπι στα πλει οφ που θα μαζευουν 15χιλ κοσμο με τελειο καιρο..

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Tα διαρκειας ΜΕΙΩΝΩΝΤΑΙ καθε χρονο γιατι το τμημα marketing αποτελειται απο μια πρωην γραμματεα και το τμημα επικοινωνιας απο μια μπατσινα και ενα ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ δημοσιογραφο-joker.

    Ολοι αυτοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να διαφημισουν-επικοινωνησουν το παραμικρο, ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κανουν εστω μια τυπικη δουλεια οπως π.χ προχτες που εβγαλαν μια ανακοινωση απλα οτι δεν ισχυουν τα διαρκειας χωρις να πουν κουβεντα σε 8000 κοσμο για αποζημειωση.

    Το τσουναμι εχει αρχισει εδω και χρονια και θα συνεχιστει μεχρι να φτασεις γυρω στα 5,000 διαρκειας ενα νουμερο που ειναι η στανταρ πελατειακη σου βαση που οτι και να γινει θα την εχεις- για λιγα χρονια ακομη.

    Η σταθερη ΜΕΙΩΣΗ του ενδιαφερωντος φυσικα οφειλεται στις μεταγραφες των 160 χιλαιδων ευρω, στο οτι εν ετη 2016 ειμαι αναγκασμενος να βλεπω τον ΑΧΩΝΕΥΤΟ ΣΕΡΒΟ που ακομη μιλαει σαν να εχει παθει εγκεφαλικο (καποιος του εχει πει παλια οτι το να μιλας σα καθυστερημενο μαλλον υποδηλωνει στοχασμο και σκεψη), στο οτι σε ολα σχεδον η δουλεια ειναι ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ.

    Ε ΕΚΑΤΣΕ: 8000 ΚΑΡΤΕΣ -50% απο οτι εκανε ο …Αδαμιδης.

    Μπορεις να κοροιδευεις ενα για πολυ καιρο, πολλους για λιγο καιρο. Στο τελος ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, οπως τους εχουν παρει ηδη: αντι η ομαδα να εχει καθε χρονο που παιζει σε μεγαλυτερη κατηγορια ανοδικα εσοδα και μεγαλυτερη προσελευση- αυτη παει αντιστοφως αναποδα δηλαδη χειροτερα!!

    Ε ΒΑΓΙΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ?? ΒΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΦΑΚΛΑΝΟΒΑ- ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΥΓ Το 2000 πηρα επαγγελματικη μεταγραφη κατι που συζητουσα (ορους-τροπο δουλειας κλπ κανα εξαμηνο πριν). Στη δουλεια που πηγα το μεριδιο αγορας πανευρωπαικα ηταν στο 18-20%, στην Ελλαδα το brand ηταν στους others (εκει κατατασει η IDC τις εταιρειες στο χωρο που ειναι κατω απο 5%).
    Στρωσαμε το κολο μας κατω- χτυπησαμε 12ωρα στο γραφειο και το 2002 κλεισαμε στο 38,5% market share. Ο δευτερος στο 19% και δευτερος ηταν η HP οχι καμμια εταιρεια της πλακας..
    Το 2003 αρχες αποχωρησα γιατι διαφωνησα με το τροπο που ηθελαν (ο αναλογος Βαγιας) να τρεξουμε το business.
    Στο τελος του 2003 η IDC τους εβγαλε τριτους με 14%. Απο το 2005 και περα εχουν ξαναγυρισει στους others και εκει παραμενουν 10 χρονια μετα, δηλαδη ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5%.
    Ο Βαγιας εχει γινει εμπορικος διευθυντης πηρε φυσικα και αυξηση και ολα καλα. Το μαγαζι παει απατο αλλα who cares?

    (TA ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ IDC ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ)

  19. Ο/Η Crank λέει:

    @ΠΚ

    Ενταξει ουτε εγω συμφωνω με τους χαρακτηρισμους του Snitch αλλα οποιος τον διαβαζει τακτικα ξερει οτι γραφει καπως επιθετικα. Ωστοσο μονο και μονο επειδη ειναι γυναικα θα μπορουσαμε να ειμαστε πιο ευγενικοι. Την επιθεση του Στηβεν δεν μπορω να την καταλαβω αλλα καποιο λογο θα χει κι αυτος “ενδοπαετζηδικο”

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Crank : Πού βλέπεις την επίθεση; Στωϊκότατος είμαι με την ΕΠΙΟΡΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. Άμα θέλω να κάνω επίθεση, τότε θα δεις πού πάνε οι ελληναράδες χαραμοφάηδες σε σχέση με Γεωργιανούς και Γιαπωνέζους. Εκεί που θα αλλάζουν αρχισυντάκτες όλα τα μέσα και που το κωλοδάχτυλο θάναι τροϊκανό, όπως θέλουν κιόλας οι γυναίκες Πολλάκηδες.