ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

Κάπου δεν γίνανε σαφώς αντιληπτά αυτά που έγραψα και κάποιοι εγκάθετοι μπήκαν σε διαδικασία αμφισβήτησης, ενώ γίνανε και κάποιοι καβγάδες στο facebook, ερήμην μου, που δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, μέχρι το σημείο οτι είμαι διασκεδαστικός κι οτι γράφω ψέμματα. Φυσικά σε ερωτήσεις υποστηρικτών μου, ποιά είναι τα ψέμματα, επακριβείς απαντήσεις δεν δόθηκαν.

Οπότε πάμε πάλι από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζοντας να είναι το τελευταίο κείμενο για δήθεν υποστήριξη του Πογιέτ.

1. Υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος της ΑΕΚ, που αγνοεί οτι ο Μιλοβάνοβιτς δρα υπονομευτικά για την ΑΕΚ; Κάποιος που αγνοεί οτι ο Ραν Ταν Πλαν έχει πιαστεί σε καμιά δεκαριά βρωμοδουλειές από τον Μελισσανίδη; ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

2. Πόσες συναντήσεις είχε κάνει ο Πογιέτ με τον Μελισσανίδη; ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ. ΠΛΑΝΑ, ΣΧΕΔΙΑ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ; ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

3.  Ο Πογιέτ, με ποιόν μίλαγε από την ΑΕΚ; Ποιός του εξηγούσε την μπουρδελοκατάσταση της χώρας, το προφίλ του εγγυητή, το τι σοι είναι οι Έλληνες παίκτες, τι είναι η ελληνική διαιτησία και τι οι αντίπαλοι; ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

4. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΘΕΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

5. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ; Αν δεν τον σεβόμουνα σαν άνθρωπο και σαν προπονητή της ΑΕΚ, θα σου ζητούσα να είχε φύγει χθες. ΑΥΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΕΛΑ ΡΕ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΝΟΥΜΕΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ; ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

6. Αλλά εδώ δεν θεωρώ οτι έγινε πουστιά. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ – δικαίωμα του – ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ συμφωνήσαμε να τα πούμε μετά τα μπαράζ. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ, Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ; ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ;

7. Ο Μάτα μετέφερε το τέλος της συνεργασίας στον Πογιέτ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, που κοινώς σημαίνουν οτι ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ; ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΓΙΕΤ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

8. Και πάμε στο σημείο τριβής, που επικεντρώθηκε ο τίποτας, που θα πει εμένα διασκεδαστικό. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πογιέτ, για δημοσίευμα της Τετάρτης; ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ – που απλά είπε λήξη συνεργασίας όπως γίνεται σε κάθε πολιτισμένη χώρα – ΚΙ ΕΝΩ Ο ΠΟΓΙΕΤ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΓΙΕΤ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ;

9. ΠΟΙΟ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ; ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ, ΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 100, ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ.

10. ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ Ή ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟΥ ( ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΙΛΑΩ ), ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

Εδώ κλείνω κι επιφυλάσσομαι. Για την συνέχεια. Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΠΑΤΕ ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΖΙΠ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

Λοιπόν παιδάκια, δεν έχουμε ακόμα γνωριστεί. Ούτε σαν προσωπικότητες, ούτε σαν δουλειά. Αλλά κι ούτε σαν Αεκτζήδες. Εμένα Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΟΠΙΝ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΧΟΝΤΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΙ ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ UNFAIR O ΠΟΓΙΕΤ, όπως λέτε, ΤΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ UNFAIR ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ; ΕΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ ΕΜΜΙΣΘΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩ, ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ STREET ΕΣΧΑΤΩΣ.

Υγ. Αυτήν την Κυριακή, οι εφημερίδες πότε τυπώθηκαν; Καλά έχουμε απεργία κι ειδκές συνθήκες. Αν δεν είχαμε, οι Κυριακάτικες πότε βγάζουν πρωτοσέλιδα; Μήπως την Πέμπτη; ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ Η ΚΑΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Τζορτζ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΕΤΣΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

31 Responses to ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειχαμε μια πολυ διαφωτιστικη συζητηση με ενα φιλο χρονια (γυρω στα 35 μιας και μικροτερος μεν αλλα στο ιδιο σχολειο δε- ΔΗΜΟΣΙΟ Ψυχικου αν αναρωτιουνται καποιοι μια πλευρα του τριγωνου Κολλεγιο- Αρσακειο-Δημοσιο).
    Ο ανθρωπος ειναι ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ στελεχος σε εταιρεια που εχει αμεση σχεση με το ποδοσφαιρο. ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΜΟΝΟ βγηκε απο τη κουβεντα- μιας και εγινε μετα το 8Χ8 που παιζουμε Δευτερα-Παρασκευη ανελλιπως εδω απο το σχολειο: ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. ΤΕΛΕΙΩΣ.

    Δεν θα γραψω ουτε θεση ουτε που και ποιος- τα εχουμε πει με στο stevie. Εκει λοιπον το μαγαζι παιζει να ειναι το σοβαροτερο της χωρας.

    Αμα ακους αυτα ΕΚΕΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

    Αφηνω τα 10 σημεια που υπογραφω με χερια και με ποδια οπως αλλωστε συζητησαμε.

    Παω σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:

    Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΕΚ ειχε μια τεραστια ευκαιρεια- ισως once in a lifetime- να μπει σε μια κανονικη ροη. Οχι επειδη ειναι καλος η κακος ο Poyet- αυτο λιγο μας ενδιαφερει αλλωστε στη καλυτερη θα καθωταν 1-2 χρονια οπως ΚΑΘΕ προπονητης.

    Ειχε ομως την ευκαιρεια να εχει στο τιμονι της ενα τυπο που συνδυαζε τη Βρεττανικη οργανωση (ΤΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ) με τη ΤΡΕΛΛΑ της Ουρουγουαης στο τερεν.

    ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ το να μπει σε ενα ορθολογικο καλουπι οργανωσης η εταιρεια- να εχει κανονικο team (γυμναστη – στατιστικολογο- αναλυτη) και να αρχισει να χτιζει ενα ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ, ακομη και με τα λαθη του που παντα ετσι κ αλλιως διορθωνεις. Να φτιαχτει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας κορμος και πανω εκει να μπαινουν-κουμπωνουν νεοι παικτες.

    Να μπορεις δηλαδη οταν φυγει ο Poyet σε 1-2 χρονια να εχεις ΗΔΗ κατι χτισμενο αλλα κυρια την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ να ΑΠΑΙΤΕΙΣ μια καλυτερη συνεχεια και να ΞΕΡΕΙΣ τι ζητας και τι παιρνεις απο τον επομενο.

    Το αν θα παιξεις 4-3-3 η 4-2-2-5-17 πολυ λιγη σημασια εχει, αυτο αλλωστε εξαρταται και απο το ροστερ και απο τη ΧΗΜΕΙΑ που αυτο εχει: η dream team του ΜΑΚΗ ηταν χειροτερη ΩΣ ΟΜΑΔΑ απο τους μπουρμποκραδασες του Σαντος και ας ειχαν μονο ενα κατσουρανη και ενα Λυμπε μονο.

    Πριν ομως βγεις να παιξεις, πριν ΚΑΝ βγεις να ψωνισεις παικτες πρεπει να εχεις ΣΤΗΣΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ: αμα αυριο προσλαβω το γενικο διευθυντη της apple και το καλυτερο πωλητη της Microsoft θα παω ΑΠΑΤΟΣ γιατι η εταιρεια μου απλα ΔΕΝ μπορει να παιξει σε αυτο το επιπεδο μπαλλα και ας χωσω φραγκα.

    Η ΑΕΚ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, εχει τον ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ που ολο ξεκινανε κατι και ολο απατο παει: Οσες φορες και να προσπαθησεις κατι με τον ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Εμεις λοιπον ξανα μανα Μπαγεβιτς και αγιος ο κυριος..

    Ενα ΔΕΔΕ εχει το μαγαζι ΜΟΝΟ και απο πισω το χαος.

    Το σταματαω εδω- θα πουμε αλλα στη συνεχεια- η Τριτη ειναι κοντα και πραγματικα περιμενω να ακουσω με τεραστιο ενδιαφερον ΤΙ ΣΚΑΤΑ θα μας πει.

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ: ΣΤΗΝ AEGEAN ετσι πορευεσαι και εφτασες εκει που εφτασες? Αυτη μονο εχω και μετα μονο ακουω.

    ΥΓ ΞΑΝΑΕΙΠΑ: Ετσι οπως τα κανατε θελει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να το μαζεψετε. Πραγματικα 35 χρονια στην ΑΕΚ ΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩΝ αλλα και απο αρκετα κοντα παλιοτερα ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ τα τελευταια χρονια (πιο κοντα δε παει ειδικα τη περιοδο 2004-2012) εχω δει και εχω ακουσει τα παντα: Τα γραφεια του ΠΑΠΠΑ π.χ ηταν στο δευτερο και τα δικα μου στο τριτο σε ενα τετραοροφο κτιριο – οταν ερχωντουσαν ΔΙΑΦΟΡΟΙ παρατρεχαμενοι (απο προεδροι μεχρι λαμογια μεχρι που μας ειχε κλεισει η ..original την εισοδο).

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο για την AEGEAN φιλε, σηκωνει συζητηση. Αναθεμα κι αν ηξερε τι γινοταν στον ” πρωτο” . Κατι σαν την ΑΕΚ ας πουμε. Κι αμα ανοιξω την εικονα και τα βαλω διπλα- διπλα οι ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ειναι φοβερες. Κολλημενος στις αποψεις ανθρωπων που η γλωσσα τους ειχε φτασει 3 μετρα, που τελειως ξεδιαντροπα “εδιναν” οποιον δεν ηταν του συναφιου τους … Σου θυμιζει τιποτα ? Και αν δεν ειχαν τιποτα να προσαψουν στο αψε σβησε κατι εβρισκαν και πηγαινε απατος…Σου θυμιζει κατι? Το χουμε ξαναπει, ο ανθρωπος εχει 5- 6 ανθρωπους διπλα του που αυτους ξερει , αυτους εμπιστευεται. Τελος,ετσι ειναι τα πραγματα και δεν αλλαζει στα 65 του. Δεν ξερω τι θα πει και τι θα ακουσει ο Στηβεν εκει μεσα. Που για μενα , κακως παει γιατι ακρη δεν θα βγαλει. Και την υγεια του θα χαλασει και την ωρα του θα χασει.. Κριμα, γιατι τουλαχιστον απο δω μεσα αλλα και στο “μονοδιαστατο” , ειχα τονισει πολλακις το γεγονος πως αποδομει το ονομα του και πως οδηγει τον εαυτον του σε αποκαθηλωση και μαλιστα βιαιη, κι ολα αυτα γιατι δεν στριβει ουτε εκατοστο….

  3. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Επιμένεις ακόμη για το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης που μας έγραψες πως είδε ο Πογιέτ το πρωί της Τρίτης, μια μέρα πριν, και τρελάθηκε και έβγαλε την δήλωση. Εχεις πολύ πλάκα. Επίσης αντέγραψες λάθος την ατάκα που έβαλε η ώρα στο πρωτοσέλιδο. Δεν γράφει ότι θα έδιωχνε τον Πογιέτ αλλά τον μάνατζερ από το γραφείο του για τα τρελά που του ζήτησε. Δεν είναι ανάγκη να το παίζεις τόσο ψαγμένος σε πράγματα που αγνοείς…

  4. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αν δεν μπορει ας φωναξει τον Γενερακη, να του φτιαξει ομαδα και να την παραλαβει ετοιμη οπως το 92. Καλυτερα θα τα καταφερει στα 80 του, απο αυτο το χαλι που βλεπουμε τρια χρονια τωρα. Τι να πω, τετοια ΗΤΤΑ δεν την περιμενα.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Θες να κάνω λάθος; Ας πούμε οτι κάνω. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙΣ; ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ . Η λειτουργία της εταιρείας , το Σέρβικο λόμπυ και η ανοργανωσιά του Μελισσανίδη. Tα crisis management που επιχειρείς, μια χαρά τα ξέρουμε. Άσε λοιπόν την τρίχα, και πιάσε την τριχιά.

  6. Ο/Η Alexandros NY λέει:

    Τζωστα πες μας για το πρωτοσέλιδο αλλη μια φορά να το εμπεδώσουμε, γιατί ειναι μείζον θέμα ! Άρχισε τα ούζα πριν απο μενα καλύτερα για να ηρεμήσεις λιγο …..

    Με ευγενεια παντα !

  7. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Δεν το περίμενα οτι αυτο εδώ το blog ενοχλεί τόσο πολύ επειδή κάνετε κριτική στον τίγρη…. μην μασάτε συνεχίστε και μετά τη συνάντηση σας. Δεν τρώμε οτι μας σερβίρουν

  8. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Την καλησπέρα μου Στηβεν. Συμφωνώ απόλυτα με όσα αναλυτικά και τεκμηριωμένα γράφεις και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να τα αμφισβητήσει εξίσου στοιχειοθετημενα. Δυστυχώς συμφωνώ επίσης με τα σχόλια του Snitch . Μακάρι να βρεθεί κάποιος σοβαρός προπονητής που θα αναλάβει την οργάνωση και χτίσιμο της ομάδας μας και να ακούσει ο τίγρης τις απόψεις αυτών που εκφράζονται ανιδιοτελως κι όχι βατράχων κι άλλων ζώων. Ελπίζω να βγει κάτι καλό από τη συνάντηση της Τρίτης. Καλή μεγάλο βδομάδα σύντροφοι.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Iron 21 :

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Iron 21 : ΝΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΙΝΑ. ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ; ΛΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΓΗ Ή Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ Ή ΒΕΡΓΗ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ; ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;

  12. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Αφού μετά από δυο μέρες αποφάσησες να παραδεχτείς το προφανές πάμε στην ουσία. Κι εγώ πιστεύω πως ο Μιλοβάνοβιτς έπαιξε αρνητικό ρόλο στην υπόθεση. Και μόνο ότι αυτός βρήκε τον μάνατζερ στον Πογιέτ αρκει. Ξερεις τι δεν μου κολλάει. Πως γίνεται να ζητάει ο Πογιέτ ΜΟΝΟ να φύγει ο Μίλο και από την άλλη να επηρρεάζεται από τα αρνητικά που του είπε ο ηλίθιος σέρβος για τον Μελισσανίδη;

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Γενικά, όταν καθαρίζεις στρατό, δεν τους τρως μονοκοπανιά. ένας ένας, παει η δουλειά.

  14. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ο Τζορτζ ειναι ο Κετσετζογλου? Χαχαχαχαχα

  15. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Ναι ρε μπέτερ τουμόροου. Εχεις πρόβληγμα;
    Στίβεν δηλαδή ο Πογιέτ εμπιστεύτηκε έναν ηλίθιο που ήθελε να τον διώξει και το έθεσε όρο για να βγάλει συμπέρασμα για τον Μελισσανίδη; Αρα είναι ηλίθιος κι αυτός. Εγω παντως πιστεύω πως πράγματι ο Μίλο τον επηρέσε αρνητικά. Αυτό που δεν πιστεύω είναι ότι ο Πογιέτ ζήτησε από τον Μελισσανίδη να τον διώξει. Αλλωστε ο Μελισσανίδης θα τον διώξει ούτως ή άλλως οπότε αυτός θα ήταν ο καλύτερος όρος που του ζητήθηκε ποτέ.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Διπλό παιχνίδι παιζότανε κι από τους δυό. Αυτό λοιπόν το διπλό παιχνίδι, έκανε και τον Μελισσανίδη, να στείλει και τους δυό τελικά. Αυτό δεν το ξέρω τώρα, αλλά εδώ και κανά μήνα από τον κουμπάρο του. Πάντως διαφωνία στα οικονομικά δεν υπήρχε, αφού γνωρίζεις υποθέτω καλά το μύριο που φεύγει από το εξωτερικό κάθε μήνα – από εταιρεία σε κάτι περίεργα νησιά – , όπως και οτι θα έρθει προπονητής εξ ίσου ακριβός.

  17. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Εγω κανενα, η Γκρινπις μπορει να εχει

  18. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “αφού γνωρίζεις υποθέτω καλά το μύριο που φεύγει από το εξωτερικό κάθε μήνα – από εταιρεία σε κάτι περίεργα νησιά – , όπως και οτι θα έρθει προπονητής εξ ίσου ακριβός.”

    Ο ακριβος προπονητης αν ερθει θα θελει το δικο του ακριβο τιμ και να επιλεξει τις δικες του εξσου ακριβες μεταγραφες.Ο Βατραχιξ θα το επιτρεψει?

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Υποθέτω οτι η πρώτη κίνηση, θα είναι η εξουδετέρωση του σερβικού λόμπυ. Επίσης υποθέτω, οτι ξέρει οτι οι μαλακίες πληρώνονται και μάλιστα με ποσό αρκετά ψηλότερο, αν έχουν προηγηθεί και τίποτε συντριβές. Είναι non end πλέον, αγαπητέ.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποιος ασχολειται με τη ναυτιλια και οχι μονο ξερει οτι οι εταιρειες ειναι σε νησια. Περιεργα ΔΕΝ ειναι, ουτε παρανομα (Marshall Islands, Cayman Islands) απλα εχουν μηδενικο income tax, capital gains tax, corporation tax.
    Σε ενα πιο μικρο βαθμο οι Αγγλοι εχουν τα δικα τους (Isle of Man, Jersey κλπ) αν και τα Cayman και αυτα δικα τους ειναι.
    Εννοειται οτι αν διακινεις-φυλασσεις σημαντικα ποσα η μηδεν φορολογιση δεν συζητιεται. Οπως ειχα πει που νιωθεις πιο ανετα να εχεις τα λεφτα σου: στη …Eurobank η στη LLoyds? Οποιος θελει μπορει με ενα απλο search να δει τι εστι LLoyds of London..

    ΥΓ Καλο θα ειναι οι φιλοξενουμενοι να κρατανε τους τσαμπουκαδες και τις μαγκιες για δικα τους site. Εκει που ΚΟΒΟΥΝ σχολια που δεν ειναι αρεστα στο payroll.. μη τους κοψουν το μεροκαματο..

  21. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “ΥΓ Καλο θα ειναι οι φιλοξενουμενοι να κρατανε τους τσαμπουκαδες και τις μαγκιες για δικα τους site. Εκει που ΚΟΒΟΥΝ σχολια που δεν ειναι αρεστα στο payroll.. μη τους κοψουν το μεροκαματο..”

    Να δεις που θα σκανε σιγα σιγα πολλοι επωνυμοι αεκοπατερες δημοσιογραφοι εδω μεσα για να ζητησουνε τα ρεστα, λετε αληθειες και ποναει…..

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τώρα τα λες καλά Στήβεν. Άρα στο μονο που διαφωνούμε είναι ότι ο πογιετ ζήτησε 400χιλιαρικα το χρόνο. Θα στο λύσει κι αυτό ο Μελισσανίδης και μετά θα είσαι απόλυτα ακριβής όπως οφείλεις στο κοινό σου.

  23. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Προς a better tomorrow: Και μάλιστα ανδρικια, προσπαθώντας να μπλέξουν άλλους, να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, να μην δείξουν κιολας στους σοβαρούς……… οτι ασχολούνται με ανθρώπους που ειναι “διασκεδαστικοί και γράφουν μαλακιες”. Ε ρε γεμίσαμε κότες στην ΑΕΚΑΡΑ ….

  24. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Προς Snitch: Αναφέρεσαι στην ασφαλιστική ή στο banking group ? ή τα μπερδεύω εγω; Βγαίνουμε εκτός ουσίας αλλα ως geek των οικονομικών ειπα να ρωησω, και ας ακούγεται χαζή η ερώτηση!

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @alexandros ny

    Δε μπερδεύεις κατι, εννοω το banking group κακώς ειπα of London μιας και αυτο ειναι για την ασφαλιστική ( αυτη με το χάλια κτίριο το inside out)
    Το σκέτο lloyds ειναι παντα οι ασφάλειες. Η τράπεζα παντα ειναι lloydsbank.

    Καμμια ερωτηςη δεν ειναι χαζη, χαζός ειναι αυτος που δε τις κανει να μαθαίνει και τα ξέρει ολα.

  26. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    Μπράβο Στιβ. Τώρα τα λες καλά. Αρα δεν μπορεί να έθεσε μοναδικό όρο την απόλυση Μιλοβάνοβιτς ο Πογιέτ. Θα τον σουτάρει ο Μελισσανίδης σύντομα ούτως ή άλλως. Χαίρομαι που το λες γιατί πριν έλεγες πως δεν φεύγει επειδή τον κρατάει ο Μπάγεβιτς κτλ. Αρα το πρόβλημα του Πογιέτ δεν ήταν ο Μίλο. Της ΑΕΚ είναι πρόβλημα. Τ’ωρα για να εισαι σωστός μένει να μάθεις από τον ΔΜ ότι δεν ζήτησε 400.000 τον χρόνοο Πογιέτ και να το πεις στο κοινό σου. Μόνο για πάρτη του ζήτησε πάνω από τα τριπλά, καθαρά.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Τζορτζ : Επειδή σταμάτησα να απαντάω, δεν σημαίνει κάτι. Για μένα ο διάλογος δεν είναι ατέρμων. Βάζω πληροφορίες, ενημέρωση και σκέψη, κι όποιος θέλει πείθεται. Από εκεί κι έπειτα, υπάρχουν μόνο τα γραπτά, που όπως ξέρεις δεν υπάρχουν σαν πλάνα ή αποδείξεις. Τώρα το κοινό, μια χαρά πληροφορημένο είναι και μάλιστα πολύ γρήγορα για site που δεν κάνει ρεπορτάζ.

  28. Ο/Η Τζορτζ λέει:

    οκ Στηβ. Απλά για την αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας επειδή σε πολλά ήσουν σωστός. Καλή συνέχεια.

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλησπέρα παιδιά.
    Όταν ξέσπασε το θέμα Πογιέτ γράφαμε διάφορα στο 365.
    Συγκεκριμένα έγραψα στους σανοφάγους του Κετσετζόγλου να μη χαίρονται που φεύγει ο Πογιέτ, προτού να δούνε τον επόμενο προπονητή.
    Διότι αν το καλοκαίρι αρχίσει η παρέλαση των γνωστών-άγνωστων παικτών-στοιχημάτων, θα είμαι εκεί και θα σπάω πλάκα μαζί τους.
    Την επόμενη μέρα λοιπόν εκτός του οτι έπεσε φίλτρο σε ολα τα σχόλια, έσβησαν τα δικά μου και μου διέγραψαν το account. Και φυσικά δε μπορώ να δημιουργήσω νεο.
    Κανονικό ban δηλαδή.
    Μιας και διαβάζει λοιπόν ο Κετσετζόγλου τις τρύπες θέλω να του πω οτι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και πως το καλοκαίρι θα γελάσουμε πολύ με το φρέσκο σανό που θα μοιράζει στους καημένους που ξέμειναν να τον διαβάζουν – πιστεύουν.

  30. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    Καλησπέρα παιδιά. Όταν έγινε το επεισόδιο με την ανακοίνωση του Πογιέτ, έγραψα διάφορα σχόλια στο 365.
    Όπως πχ να περιμένουμε το καλοκαίρι για να δούμε τι προπονητή και παίκτες θα πάρουμε, πως θα φανεί η αλήθεια για οσα λέει η ΠΑΕ, και για οσα κατηγορεί τον Πογιέτ.
    Εδω και καιρό ήταν φως φανάρι πως ράγισε το γυαλί, εξάλλου και ο Πογιέτ στον πάγκο δεν ήταν αυτός που είχαμε συνηθίσει.
    Απο πού κι ως που ξεκινάει ο Μιλο τα ταξίδια για υποψηφιους στόχους, τη στιγμή που η ομάδα δε συμφώνησε με τον προπονητή?
    Φαινόταν πού πήγαινε το πράγμα με τον Πογιέτ. Ο οποίος τους έριξε ενα μεγαλοπρεπές ξεβράκωμα και τους έφτυσε στη μάπα.
    Επειδή λοιπόν γράψαμε τη γνώμη μας στο 365, την επόμενη μέρα έπεσε φίλτρο στα σχόλιά μας, διαγράφηκαν ολα και φυσικά διέγραψαν και εμένα απο το site.
    Δε μπορώ ούτε να συνδεθώ ούτε να δημιουργήσω νεο λογαριασμό. Ban δηλαδή.
    Αφού λοιπόν ο χοντρο Κετζετζόγλου σας διαβάζει, να του πω οτι: το ψέμα έχει κοντά ποδάρια μαλάκα.
    Σε κανα μήνα οι σανοφάγοι θα καταλάβουν το δούλεμα και όσους και να διαγράψεις δεν σώζεσαι.

  31. Ο/Η Aλέξανδρος λέει:

    *sorry για το διπλό σχόλιο, ο δαίμων του πληκτρολογίου