ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Και τώρα θα με ρωτήσετε, γιατί έγραψα χθες, αν θα γίνει ο τελικός. Έλα μου ντε. Έτσι βρε μου ήρθε, και πέταξα μιαν ατάκα. Αυτό δεν θα λέγανε οι έγκριτοι κονδυλοφόροι; Δεν πειράζει όμως. Να πάρω εύσχημα για μια μπούρδα; Σημασία έχει να κάνεις το χόμπυ σου, και να βγάζεις με τα σταγονόμετρα αυτά που ξέρεις ή κατεβάζει η κούτρα σου. Πάντως όσοι είναι πιστοί εδώ, κάτι έχουν πάρει χαμπάρι από τον τρόπο του σκέφτεσθαι.

Στον οποίον τρόπο, είναι απόλυτα συντεταγμένος ο Μελισσανίδης, που αβαντάρει την κυβέρνηση, η οποία φυσικά θυμίζει την μαζική έξοδο από κάποιο ψυχιατρείο. Και η οποία κυβέρνηση, για να τα λέμε καθαρά, φυσικά και παίρνει εντολές. Όπως όλες άλλωστε. Τα έχουμε ξαναπεί. Καμία κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει. Κάποιοι επιχειρηματίες είναι από πίσω και την συμβουλεύουν. Άλλοι για να κονομήσουν, κι άλλοι για να σκάψουν τον λάκκο της, παίζοντας τους δήθεν φίλους.

Όμως υπάρχει κι ένας  τελικός ποδοσφαίρου, που πρέπει να γίνει, αλλιώς μιλάμε για Grexit. Το θέλει κανείς; Ναι, αμέ. Αυτοί που είναι με την κάθαρση. Όπως όλη η κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται, και που θα έσκιζε τα μνημόνια με έναν μόνο νόμο. Το έκανε; Θέλει λοιπόν ο Μελισσανίδης Grexit, στον βωμό της κάθαρσης; Ναι, το θέλει μέχρι να βεβαιωθούν έσοδα από άλλες πηγές. Που δεν υπάρχουν. Κι άρα; Άρα, μια χαρά πάμε τον τσαμπουκά, με το σιγουράκι των εκλογών της ΕΠΟ – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ -, με μια μικρή αίρεση, που δεν την έχουν πιάσει πολλοί : Ο Μελισσανίδης απέτυχε φέτος, επειδή δεν κατάλαβε οτι η ΕΠΟ διοικείται από καθάρματα.

Κι όταν λέμε καθάρματα,  μιλάμε με την αρχαία ελληνική σημασία της λέξης. Που αν πρέπει να την φέρω στα σημερινά δεδομένα, μιλάμε για έρωτα στις καρέκλες. Αυτό που έχει και η σημερινή κυβέρνηση. Ουδείς προσφέρει τίποτα, αλλά όλοι επιμένουν, διότι υπάρχει χοντρό κονόμι. Στο οποίο και συμμετέχουν οι όπισθεν, αφού όπως είπαμε και χθες, ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. Αγαπητοί, υπάρχει αγάπη για τους πρόσφυγες, όπως υπάρχει και μεγάλη συγκίνηση για τα εθνικά εδάφη. Πάντα όμως από πίσω, υπάρχει μηχανή κονόμας. Ας πούμε οτι ο Κόκαλης, πήρε την παροχή των containers.

Και φτάνω σε ένα σημείο, στο οποίο, τελειώνουνε οι συνειρμοί. ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Και πραγματικά συμπονώ τον Ολυμπιακό, όπως τον βάζουνε να παίξει. Και μιλάω πολύ σοβαρά.  Του έχουνε προσάψει τα πάντα, μέχρι κι οτι τον ξεδόντιασαν με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, αλλά αυτός επέβαλε τους επόπτες και τον τέταρτο. Τον έχουνε βάλει σαν το αρνί που τα πάντα είναι εναντίον του. Τα πάντα έχει στήσει, και με την έξοδο της ΕΠΟ, θα πέσει κι αυτός. ΤΟ ΤΟ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Είναι δυνατόν ο Κοντονής να βλάψει επιχειρηματία;

Και δεν είναι τυχαία η ερώτηση αυτή. Είναι της πολύ πλάκας ο άνθρωπος, που θα προβάλει ήθος, μπροστά σε ρόστερ δεκαπλάσιας αξίας. Που ντοπάρεται ηθικά, που αμφισβητείται αγωνιστικά, και που έχει την απαξίωση του ψυχιατρείου. Διότι το παιχνίδι, που θα γίνει άντε Κυριακή άντε Δευτέρα, δεν ντοπάρει εμάς, αλλά τον αντίπαλο. Κι όλοι οι Αεκτζήδες γνωρίζουν οτι με τα ψέμματα, δεν κερδίζονται τίτλοι. Και το παιχνίδι είναι στα δύο γκολ διαφορά, εκτός αν κάτσει στο τέρμα ο Θεός, όπως το 1989. Τα λοιπά οφέλη, θα είναι για του χρόνου.

Το να σηκώνει λοιπόν η ΑΕΚ τις παντιέρες της κάθαρσης και της αντίστασης, δεν βοηθα πουθενά. Ούτε φυσικά το να συντάσσεται με το ψυχιατρείο ή να επιβάλει τους τρελογιατρούς. Η ΑΕΚ, ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΣ, ΠΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΣΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ. Είπαμε, ψυχιατρείο. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΘΙ ΕΠΟ. Άλλη μια χρονιά, δηλαδή κανά τρίμηνο αποφάσεων, τι να μας αφαιρέσει ή τι να μας προσθέσει; Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ BUDGETS, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

Αλλά, ό,τι και να λέμε, είμαστε της απίθανης πλάκας. Σαν νεοέλληνες, δεν σεβόμαστε τίποτα. Και δεν μιλάω οτι ο υπουργός τα πήρε όλα πίσω και δέχτηκε την συνέχεια του κυπέλλου. Μιλάμε οτι έχουμε υπουργό, που ανακατεύτηκε μέχρι και για τους επόπτες του τελικού. Μιλάμε για διευθυντή, που αποφάσισε να κάνει διανομή για την εταιρεία του. Μιλάμε για σούπερ νούμερο, που λογικά είναι έξω από το ψυχιατρείο, αφού και αυτό σήκωσε τα χέρια του. Μιλάμε, οτι δεν μπορούμε ούτε έναν τελικό- γιορτή, δεν μπορούμε να διοργανώσουμε. Και κρυβόμαστε πίσω από πολιτικά, δημοκρατικά, εσωφοβικά ή άλλα αρχίδια, πίσω από τα οποία εξαφανίζεται μια ολόκληρη χώρα. Σαν την απεργία των ΜΜΕ, που μόνοι τους κλείνουν τις επιχειρήσεις. Την ώρα που κάποια δεκάχρονα, άνετα μπορούν να παίξουν ένα παιχνίδι στην αλάνα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  1. Ο/Η Alexandros_ NY λέει:

    Εναν επόπτη δεν μπορεί να ορίσει αυτή κυβέρνηση, και ένα παιχνίδι με 200 άτομα δεν μπορεί να διοργανώσει, και νομίζουν ότι έχουν τα εφόδια να διαπραγματευτούν τα χρέη και τα μνημόνια με τους ΕυροΠΕΟΥΣ εταίρους μας….

    Μια ζωη μπουρδέλο αυτή η χωρα….

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Περιμενε Alexandros, γιατι θα εχει και συνεχεια το εργο. Σου ειπε κανεις πως αν γινει ο τελικος οπως λενε με 300 ατομα συνολο, οτι δεν θα ανοιξει μυτη ? Το επομενο βημα του Κοντονη,ειναι να καταργησει τις μπαλλες και να παιζουν με τα βλεφαρα…. η να μαζευτουν στην σεντρα και να ριξουν τα ζαρια οι προεδροι…. Ξερουν απο αυτα πολυ καλα χωρια που αντι για κουβερτα θα παιξουν στο χορτο…..

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Κατα τα αλλα τον χοντροΔηματο το θαυμα της Λεστερ και η Πρεμιερ Λιγκ τον μαρανε δεν βλεπει ουτε σε ποια χωρα ειναι ειναι ουτε ποιοι παραγοντες στην πολιτικη και στο ποδοσφαιρο την λυμαινονται.

  4. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Αυτό το τέως προτεκτοράτο, τέως κράτος και νυν οικόπεδο, ούτε έναν αγώνα κλωτσοσκουφίου με 300 θεατές (προσκεκλημένους) δεν μπορεί να διοργανώσει μα τον Ήφαιστον®™ τον Κούτσαβλον(*).

    Βρε γκάου Κοντονήδες και Γκιρτζίκηδες, ο Μέγας Σουηδέλλην®™ σας έχει ήδη δώσει την λύση παλαιόθεν!

    Ο τελικός μεταξύ ΑΕΚάρας και Ολυμπιακούλη θα γίνει στην ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΝ και θα είναι προσφορά στην ηρωικήν®™ ομογένειαν®™.

    Μετά οι ένοπλες δυνάμεις της Αυστραλίας θα τρέχουν και δε θα φτάνουν, αλλά εμάς στα έτσι μας, ο βραχνάς θα είναι down under®™.

    (*) Οι Αρχαίοι®™, ακόμα και στη θρησκεία τους ήταν ΠΟΛΥ μπροστά.
    Ο Ήφαιστος®™ ήταν άσχημος, κουτσός, αλλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ στη δουλειά του και παντρεμένος με την Αφροδίτη®™ την ΜΟΥΝΑΡΑ®™, η οποία φυσικά ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ®™.

    Παρμένο μέσα από τη ζωή®™ Συνέλληνες®™ παρμένο μέσα από τη ζωή®™.

  5. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Προς conpater: Παντως η ιδέα αυτή με τα ζαρια δεν είναι κακή! Αν το γυρίσουμε σε τάβλι αντί για ποδόσφαιρο και εισηγηθούμε να μας αντιπροσωπεύσει ο Ντουσαν, που έχει πια τεράστια εμπειρία σε αυτό με τόση δουλεια που κάνει, τον έχουμε στο τσεπάκι τον τελικό ! Να δούμε πάλι και το θρυλικό ΚΟΜΠΟΛΟΪ!

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Steven
    Λες κάπου στο κείμενο για έσοδα που περιμένει ο Μελλ από άλλες πηγές
    Από ποιες άλλες πηγές θα μπορούσε να έχει ο Μελλ έσοδα; Τα έξης είναι: Διαφήμιση, πώληση παιχτών, Ευρώπη, διαρκείας.Άντε και στοίχημα.
    Για την ΑΕΚ δεν εννοείς;

  7. Ο/Η conpater λέει:

    Ενταξει παιδια, τελος το αγχος. Τελικος γιοκ…. Αφου η ΕΠΟ δεν αλλαξε τους εποπτες, τελικος δεν γινεται.. Σαββατο ειναι, οποτε απελευθερωθηκε κι ο κοσμος απο την αγγαρεια να δει την σουπα.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Υπάρχουν κι άλλα φίλτατε, που δεν ονοματίζονται αύθις και παραχρήμα.

  9. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Μη σώσει και γίνει ένας τέτοιος τελικός. Έλεος πια με το τα όσα γίνονται. Ας ρίξουν κέρμα, 50-50 οι πιθανότητες, δεν είναι κακές. … παίζει να μην γίνουν ούτε τα playoffs?

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Iron 21 : Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα της ΕΠΟ, προκειμένου να πληρώσει ρήτρες η λίγκα, δηλαδή οι ομάδες. Έτσι δηλαδή, να στραφούν οι ομάδες κατά του Κοντονή. Μιλάμε για τα τελευταία επεισόδια του πολέμου.

  11. Ο/Η bandog λέει:

    ειλικρινα ομως , το τελευταιο που με απασχολει πλεον ειναι το αν θα γινει τελικος κυπελου ή play-offs.

    ο τιγρης αποδειχτηκε γατακι, η αεκ αποδειχτηκε μαγαζακι και ευτυχως εχουμε τη λιβερπουλαρα να ξεκαυλωνουμε σκ και μεσοβδομαδα….

    ΥΓ: η λεστερ με ελευθερους και το ρανιερι πηρε τρενο το πρωταθλημα απο τα μεγαθηρια των εκατονταδων εκατομυριων και εμεις εδω βρισκουμε δικαιολογιες σε δελλες και μανταλους που βρισκομαστε 20 βαθμους πισω απο το συνονθυλευμα του χοντρου…..

    αμα δεν εχεις @@ , θα εχεις παντα δικαιολογιες……

  12. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Στήβ θες να πεις οτι ο τίγρης την πάτησε φέτος από την επο? Δηλαδή δεν φαντάζόταν οτι ο Γκιρτζίκης είναι μπροστινός??

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Φυσικά και δεν φανταζόνταν, αλλά το ήξερε. Την πάτησε διότι νόμιζε οτι με το εκτόπισμα του, αυτοί θα κλάνανε μέντες. Εδώ την πάτησε. Είχε μείνει στα παλιά με τον Μπεθάνη. Τώρα είδε οτι οι άνθρωποι είναι τσίπρες και καθάρματα, και θα πάνε μέχρι τέλους.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν δε γίνουν τα playoff οι ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη θα προκύψουν με βάση τη βαθμολογία του κανονικού πρωταθλήματος;

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : ΝΑΙ

  16. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν είναι εικόνα σοβρού κλαμπ να κανει θεμa τους επόπτες και τις προσκλησεις της ΕΠΟ.Το τερμάτισε η επίσημη ΑΕΚ με όλα αυτά,μάλλον το χοντρό όχι να τον φτασουμε δεν μπορούμε αλλά ουτε και να τον γκρεμίσουμε.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Φίλε μου, θέλω να το δεις από μιά άλλη σκοπιά . Έχουμε πόλεμο, οπότε αυτήν την στιγμή ο Μελισσανίδης, δείχνει την δύναμη του. Επίσης να σου πω με ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ, οτι η ΕΠΟ έχει τελειώσει, όπως και ο χοντρός. Η εταιρεία φυσικά και δεν είναι σοβαρή αφού είναι ελληνική, αλλά κι ο αντίπαλος, αφού είναι τόσο δυνατός, γιατί άλλαξε τους επόπτες;

  18. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Δείχνει την δύναμη του βγάζοντας ανακοινωσεις ; Όλο λόγια η ΑΕΚ 2013 και ο sugar…. Πράξεις δεν έχουμε δει ακόμα ….

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακομη ασχολειστε με το τελικο (ποιον??) καποιου κυπελλου ελλαδας?
    WHO GIVES A FUCK ?

    Πρωτεινω γεματο ΟΑΚΑ ΧΩΡΙΣ παικτες διατητες εποπτες κλπ στη σεντρα με τους 2 γραφικους προεδραρες των ανακοινωσεων (ο ενας λεει τον αλλον λαθρεμπορο και ο αλλος ναρκεμπορα με παρουσιες στο τμημα) και το μεγα κοντονη να στριβει νομισμα που να εχει και στις δυο πλευρες το τσιπρα σκαλισμενο: τη λεγωμενη και ΤΣΠΡΟΔΡΑΧΜΗ.

    Ετσι θα κερδισουν και οι δυο, θα παρουν απο ενα κιουπι να χαρουν οι καφροι και ολα καλα.

    Να βγαλω και εγω απο το καδρο που εχω τα διαρκειας (το δικο μου μαζι με του stevie που ξεμεινε απο το ματς με το ΠΑΟ!!! απο τις 28/2/2016..) και τα εχουμε και τα κοιταμε ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ..

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Alexandros_NY : Όχι με τις ανακοινώσεις, αλλά με την αναβολή του τελικού, και αλλάζοντας τους επόπτες, και τον παρατηρητή, που είναι όλοι θαμώνες στο τηγάνι. Οι ανακοινώσεις βγαίνανε σε απάντηση των άλλων που έβγαζε ο Μαρινάκης.

  21. Ο/Η Δημήτρης μόν λέει:

    Πλέον είναι εμφανές πως η επο το πηγαίνει μέχρι τέλους, αλλα και ο οσφμ δείχνει φόβο στο 50–50. Επικοινωνικά η αναβολή είναι νίκη για εμάς. Τι λέτε?

  22. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Απο ψυχολογια βλεπω καλα παμε. Ο ενας θα φαμε τρια, ο αλλος θα φαμε πεντε,ο αλλος δεν επρεπε να βγαλουμε ανακοινωση γιατι θα μας γαμησει ο χοντρος. Ρε θα μας κλασει τα αρχιδια .Ξερουμε τι ομαδα εχουμε αλλα μερικα πραγματα πρεπει να γινονται για να γινονται. 20 χρονια πανω απο το κεφαλι μας ειναι πολλα, αλλα και λιγο παθος και πιστη δεν βλαπτει ρε μαγκες. Αν δεν τον ειχαμε γαμηση φετος δηλαδη τι θα λεγαμε. Οπως τον γαμησαμε. Δεν καυλωνεται με τον γερο του πειραια που ακομα μετα απο τοσο καιρο μιλαει για τον Καλογεροπουλο και το αηττητο που θα ειχαν κανει. Τον Αλεφαντο μου θυμιζει με τον Δουρο. ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ……..
    ΣΤΗΒΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ…….

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόν : Έτσι είναι, όπως τα λες.

  24. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Ενδιαφερον είναι ο ορισμός του τελικού στις 15 Μαϊου από την ΕΠΟ. Θα κατεβάσουμε τα δευτερα με τον Πανιωνιο στις πέντε και τέταρτο και στις οχτώ θα παίζουμε τελικό με γαύρο! Δεν θα χρειαστεί να αλλάξουμε και γήπεδο, όλη μερα ΟΑΚΑ, που θα πρέπει να αδειάσει βεβαια πρώτα πριν τον τελικό …

    Στηβεν πάντως όπως πάμε προλαβαίνω να γυρίσω στο Banana Republic και να είμαι μεσα και στον τελικό, και για όλα τα πλευ οφ! Πρωτοπορια της κυβέρνησης για τους Ελληνες του εξωτερικού που διψάνε για ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν είμαστε και καμια τυχαία χωρα άλλωστε, πάντα αγαπούσαμε την Διασπορα!

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Alexandros_NY : Όχι βρε, τα έχω ρυθμίσει όλα με τον tiger για να προλάβεις.