THIS IS ANFIELD ??????

Liverpool FC HD Wallpaper 3

3-0 κατι κίτρινα υποβρύχια λεει ισπανικα και τελικό Η ΟΜΑΔΑΡΑ

Με το καλύτερο προπονητή της πιάτσας αυτη τη στιγμη.. Ανετα.

Παμε για το τεταρτο Europa απέναντι σε μια καλη Σεβίλλη.

ΟΠΟΙΟΣ μπαίνει εδω μεσα του  κόβονται τα ποδια. Τρέμανε τα ιςπανακια , οπως έπαθαν ταρακουλο μπροςτα στο KOP οι Γερμανοί..

Δεν υπαρχει άλλη έδρα τετοια στην Ευρώπη.

THIS IS ANFIELD


Καθηλωμένος στη τηλεόραση ευτυχώς δεν είχε περιγραφή τον σωτηρακοπουλο να μας πήξει στη μπούρδα, αλλα το τσακιρη που ΧΑΛΑΡΑ ξέρει τη premier 100 φορες καλύτερα. Το να αραδιάζεις ΗΛΙΘΙΑ ιστορικά στοιχεία για να κανεις (και καλα) φιγούρα ΔΕΝ ειναι μετάδοση. Το να μας λες απο την αλλη τι πρεπει να αλλαξει ο Κλοπ!!!! σε φτανει στα επιπεδα του ΓΡΑΦΙΚΟΥ που παντα εισουν. Γι αυτο αλλωστε και εφτασες στο δικο σου μαγαζι να δουλευεις υπαλληλος.

Δινει συμβουλες on air και κανει κριτικη ο Σωτηρακοπουλος στο Κλοπ!!!!  NO COMMENT..

Ηδη  έχουμε εισητηρια στις 18 να χαρούμε την ομάδα μας οτι και να γινει.

Σορρυ που δεν αςχολουμαι με τη κωμωδία που λέγεται τελικός κυπέλλου Ελλάδας (what??). Who gives a fuck δηλαδή η να το πω αλλιώς αφου δε μας θέλουν αυτοι μια δε τους θελουμε εμεις δέκα. Ας κάτσουν μόνοι τους ας παίξουν οποτε θέλουν Κυριακή Δευτέρα ας παίξουν στις 11 τι πρωι στις 3 τα χαράματα.

Αδιαφορο μου ειναι τελείως. Δεν με ενδιαφερει αυτο το ποδόσφαιρο. Ας κάτσουν οι πρόεδροι με τους μπράβους τους με τους οργανωμένους τους με τις προςκληςεις τους να χάρουν τη κούπα τους, να τσακώνονται για διαιτητές παράγκες και οργανώσεις.

Και οταν έρθει η ωρα για τα διαρκειας να πανε να τα πουλήσουν στους μπράβους και στους original, να κονομήσουν. Εμεις ειμαστε ημιτασιον,  δε κανουμε για την ΑΕΚ ΠΑΕ.

Αντιθετα κανουμε για τη Liverpool FC που εστειλε δωρο ενα σκουφακι απλο κοκκινο με το σημα της ομαδας, τα Χριστουγεννα στη κορη μου για να τη καλωσορισει ως μελος με τη καρτα της στο club, μαζι με ενα αυτογραφο του Κουτινιο, ενα μπρελοκ και ενα στυλο (ΟΛΑ LFC) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με courrier απο την Αγγλια..

Στην Ελλαδα η ΑΕΚ ΠΑΕ- οταν δε σε βριζει μεσω της επικοινωνιας στα site- πληρωνεις πανακριβο διαρκειας αναλογα για να βλεπεις τα ματς απο τη Tv και τους προεδρους να βριζωνται μεταξυ τους και να προστατευουν τους πρεζακηδες.

ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

Ο δικός μας τελικός ειναι στις 18. Νά δούμε μπάλα και αν ειμαστε καλύτεροι να το παρουμε. Χωρίς να ξέρουμε ποιος σφυράει, ποιος ειναι ο επόπτης και ο τέταρτος. Δε μας ενδιαφέρει καν, ουδείς ασχολείται.

Η ομάδα μας βελτιώνεται, παίζει σε ευρωπαϊκό τελικό, εχει το καλύτερο manager αυτη τη στιγμη, δείχνει και παλι σιγα σιγα Liverpool , βγάζει υγεία , και η έδρα μας απλα δεν υπαρχει πουθενα. Γι αυτο εχουμε ηδη κανει κράτηση τα διαρκείας μας για του χρόνου.

image image

ΥΓ που σαι ρε Jason?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to THIS IS ANFIELD ??????

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Αν και η Σεβιλλη εχει παρει το κολαι στο uefa , εχω εμπιστοσυνη στον Κλοπ,. Βγαζει μια δυναμικη αυτος ο Προπονητης που την εχει μεταδωσει στην ομαδα. Η εχεις προπονητη η δεν εχεις…..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η γνωμη μου ειναι οτι το εχουμε το κυπελλακι αν μπουμε οπως χτες η οπως με την Referee United και την Ντορτμουντ. Ενα παικτη φοβαμαι μονο απο τη Σεβιλλη, οι αλλοι δεν ειναι κατι τρομερο. Μπορει να εχει παρει το κολαι αλλα εμεις ειμαστε Liverpool κατι τετοιες ομαδουλες (σε θεματα κολαι) τις εχουμε για να γελαμε. Σοβαροι αντιπαλοι στην Ευρωπη για εμας ειναι Real-Barca-Milan-Bayern και τελος. Ουτε καν καμμια ομαδα απο το νησι.
    Φανελλες που ζυγιζουν δηλαδη τονους. Τωρα κατι ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ με ενα ch.l και δυο ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ? Μολις πατανε χορτο στο Anfiled τους φευγουν τα τσισακια, μπροστα στο KOP μπορει να κλαινε και λιγο απο το φοβο τους..

    Απο του χρονου θα αρχισουμε να στρωνουμε, χτιζεται η ομαδα σιγα σιγα και ΗΔΗ εφτασε τελικο ευρωπαικου κυπελλου χωρις 4 και 5 βασικους σε καθε ματς.

    ΦΥΣΙΚΑ και εχουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ προπονητη. Ποιος ειναι καλυτερος δηλαδη? Ο Τσολο που μπροστα του ο Ρεχαγκελ το 2004 επαιζε (τουλαχιστον) φαντεζι ποδοσφαιρο? Ο Ζινταν?( χαχαχαχχα) Ο ΠΕΠ που 3 φορες απετυχε στην Ευρωπη? Η μηπως ο ΑΝΕΡΓΟΣ SPECIAL ΚΕΦΤΕΣ που ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ την Referee united?

    O τυπος χωρις καμμια μεταγραφη εφτασε τελικο, ειναι μια χαρα ανθρωπος: εξω καρδια και σοβαροτατος, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το club και τη πολη και ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ και το κυριοτερο: στις 2 προηγουμενες ομαδες του εκατσε απο 7 χρονια.

    Αυτο που βλεπεις στη tv αυτο ειναι: Στο ημιχρονο με την Ντορτμουντ βγηκε νωριτερα απο το γερμανο προπονητη και πηγε και εκατσε στο παγκο της και επιασε κουβεντα με τους παικτες εκει. Βγαινωντας ο γερμανος τον βλεπει και μενει ΠΑΓΩΤΟ, ο δε Κλοπ εχει σκασει στα γελια- σε στυλ μην αγχωνεσαι πλακα κανουμε- οπως και ολοι γυρω γυρω. Στα 10-15 μετρα ειμαστε και τα βλεπαμε, δεν υπαρχει ο τυπος.

    Χτες δε μπορεσα να παω- χωρις τη παρεα οπως και το Πασχα (μας) δεν εχει νοημα.
    Στις 18 ομως ειμαστε μεσα ΗΔΗ μιας και μετα τη Ντορτμουντ μπηκαν λυτοι και δεμενοι να παμε.

    3 στη Referee united
    5 στη Ντορτμπουντ
    3 στη Βιγιαρεαλ

  3. Ο/Η Jason λέει:

    My deepest apologies, έπεσα έξω για ακόμη μια φορά (έχει αρχίσει να γίνεται σήμα κατατεθέν πια, μόνο για τον Κρισάντους είχα δίκιο τελικά). Συγχαρητήρια στους κυρίους, σπουδαία και δίκαιη πρόκριση. Καλή η καζούρα, αλλά να είμαστε και σωστοί πρωτίστως. Τις εναπομείνασες ελπίδες μας καταθέτουμε στη Σεβίλλη, αν και μάλλον έχει ήδη αρχίσει να βρομάει πως το τρόπαιο πάει Merseyside φέτος. Ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε τον Κλοπ, γιατί του χρόνου έρχεται ΑΕΚ, και φέρνει μαζί του και το μάυρο κροταλία. Καλή επιτυχία στη Βασιλεία λοιπόν…

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ jason. Apologies granted. Next step: become a scouser. Νομιζω οτι μετα απο τοσες προκρισεις δυσκολα θα χασουμε. Φυσικα ειναι πολυ καλη ομαδα η Σεβιλλη και ειναι ενα ματς- ολα γινωνται- αλλα ..δυσκολα.

    Όταν παίζουν ομάδες σαν την Liverpool τη Σεβιλλη και την Dortmund στην διοργάνωση, πρέπει να καταλαβαίνουν στην UEFA ότι ο τελικός πρέπει να γίνεται σε ..γηπεδάρες και όχι σε γκαρσονιέρες. Δεν έχω κάτι με το γήπεδο, ίσα ίσα το θεωρώ πολύ όμορφο και σοβαρό αλλά.. 35.000 χωρητικότητα είναι λίγο για τελικό. Δηλαδη απο 15,000? κοσμο αμα ομαδα + 5,000 που παιρνει η UEFA και οι χορηγοι. Χτες αργα που μιλησα με ΚΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (και καλο φιλο πλεον) απανω ειχαν 350 εισητηρια απο τα 9000 που πηρε το club διαθεσιμα τα οποια λογικα και θα τελειωναν ΧΤΕΣ.
    Μάλιστα για τελικό που παίζει η Liverpool που γεμίζει γήπεδα 95.000 θεατών στην Αυστραλία για φιλικό!!!, πόσο μάλλον σε ένα τελικό Ευρωπαικής διοργάνωσης.
    Εδω ειναι το ΟΑΚΑ για να παμε στην ευκολη λυση.
    Γιατι το λεω? Οι τελικοι (γνωμη μου) πρεπει να διεξαγωνται σε ουδετερο εδαφος- αν ειναι δυνατον με ισες χιλιομετρικες αποστασεις για η προσβαση- αρα πρεπει να οριζωνται τα γηπεδα ΑΦΟΥ ξερουμε τις ομαδες.
    Δεν ειναι δυσκολο- κανεις μια προεπιλογη 5 γηπεδων και στη πορεια γινωνται 3 και τελικα ενα.
    Το ΟΑΚΑ ειναι ουδετερο εδαφος μιας και ελληνικη ομαδα (περαν του ερχωμαστε, του επενδυτη και του ιβαν του τρομερου) ειναι λιγο χλωμο οχι να μετεχει σε τελικο αλλα να περασει τους 32..
    FOOD 4 THOUGHT.

    Καλα που ερχεται ο Κλοπ στην ΑΕΚ. Θα φερει και τον Sturidge? Γιατι ο Μακης εμαθα οτι επιασε λατζερης στα mc donalds.. χαχα

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Άσχετο. Πως σου φαίνεται ο Cholo; Όχι επικοινονιακά αλλά προπονητικά. Ανεξαρτήτως αν γουστάρεις ή όχι την Αθλέτικο.

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Και στις δύο περιπτώσεις Κλόπ και Τσόλο έχουμε να κάνουμε με ομάδες προπονητή. Μήπως λέω…Μήπως θα έπρεπε και στην ΑΕΚ να θέλουμε κάτι ανάλογο; Ένας για όλους και όλοι για έναν.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Δεν εχω θεμα με τη Αθλετικο. Ισα ισα που μου ειναι μεχρι και συμπαθης (ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ πει κοντρα στη Ρεαλ με τα πετσινα ch.l της δεκαετιας του 50..) μου ειναι συμπαθης, οπως και η Σεβιλλη απο παλια (και οταν λεω παλια εννοω στα χρονια τα δυσκολα αρχες 90’s- οσο μπορουσαμε να δουμε ισπανικο πρωταθλημα.
    Ο Cholo για μενα δε μπορει να κριθει. Η μαλλον κρινεται γιατι με το ροστερ αυτο, εχει παρει το 300% που μπορει να παρει: ειναι τουλαχιστον αστειο να παιζεις το 2016 με CF τον ..Τορες που εχει φαει μουτζα φευγωντας ως παικαταρας απο εμας και βγαινωντας ως τεραστιο παλτο στη Τσελσκυ. Την ιδια μουτζα που εφαγε και ο Στερλινγκ (πρεπει να ειναι τα καλυτερα 60εκκ ΛΙΡΕΣ που πηραμε).

    Απο την αλλη ΕΠΙΛΕΓΕΙ αμυντικογενεις παικτες και σκληρους ακριβως για να παιξει αυτη τη μπαλλα. Προσωπικα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αυτο το ποδοσφαιρο και αναγνωριζω μονο 2 πραγματα: η βρισκεις ετοιμο ροστερ αρα κοιτας να παρεις οτι μπορεις- ειδικα αμα ειναι κακιστο (οπως εκανε ο Gus εδω) η ξερωντας οτι αμα παιξεις στα ισια θα πεσει φαπα αρα πας ταμπουρι. Το δευτερο εχει μια λογικη ομως μεχρι ενα οριο: ο Cholo ειναι 5 χρονια στην ομαδα και οσο και να μην εχει budget της Barca π.χ μπορει και παικτες να φερει και να κανει – εστω σταδιακα- το βημα παραπανω. Θελω να πω οτι μετα απο 5 ετη, συμμετοχες στο ch.l (2 τελικους) πρωταθλημα Ισπανιας, πωλησεις παικτων (π.χ Φαλκαο-αγκουερο-Κοστα-τουραν κλπ) εχεις μαζεψει αρκετα για να φερεις και 2 παικτες δημιουργικους. Οχι το Μεσι αλλα ενα Ρακιτιτς, ενα Κουτινιο, ενα Μοντριτς κλπ. Οχι μονο κλωτσια ταμπουρι και αμα βγουμε στη κοντρα. Αμα δεις και στην Ισπανια τα αποτελεσματα της τα περισσοτερα ειναι 1-0. Ε δε λες τωρα και τη Μαλαγα τη Ειμπαρ και την Γραναδα μεγαθηρια να παιζεις κλεφτοπολεμο.
    Ο Cholo για μενα παντα, θα δειξει τι εχει σε ομαδα που δεν θα κλεβει ματς αλλα θα τα παιρνει με την επιβολη της. Μπορει εκει?

    Απο την αλλη εγω ΧΑΙΡΩΜΑΙ μπαλλα απο το Κλοπ. Ροστερ με χτυπητες αδυναμιες, πολλους βασικους τραυματιες (4-5 σχεδον μονιμα) αλλα η ομαδα προσπαθει να παιξει μπαλλα και να ΠΑΡΑΓΕΙ ποδοσφαιρο: παραδειγμα το ματς με τη Ντορτμπουντ (ισως το καλυτερο ματς της δεκαετιας μαζι με το Arsenal- Barca 4-4 στο ch.l) που του εκανε το 0-0 αλλα βγηκε να παιξει μπαλλα. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, μπορουσε ανετα να ληξει 3-3 η και να χασουμε.
    Λεω οτι βλεπω την ομαδα να παζει στρωτα με συστημα και να μη εχει σκοπιμοτητα αλλα να προσφερει πρωτα ουσια και μετα -οσο παει θεαμα.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ savvi
    Ειναι 2 εντελως διαφορετικες περιπτωσεις. Ολες οι καλες ΟΜΑΔΕΣ ειναι ομαδες προπονητη. Αλλ ο ενας ειναι 5 χρονια και εχει περασει ενα συγκεκριμενο τροπο σε ενα ΚΑΤΑ- ΔΙΚΟ ΤΟΥ ροστερ και ο αλλος 7 μηνες που προσπαθει να περασει φιλοσοφια ακομη, σε ενα ροστερ που βρηκε.
    Η ΑΕΚ ειχε την ευκαιρια να κανει κατι αναλογο και τη πεταξε. ΟΙ λογοι ειναι 2:
    1) Οσο υπαρχει ο σερβικος καρκινος που εχει κανει 4 φορες μετασταση υγεια δε θα βρεις ποτε. Δεν ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που μπλεξαμε με το σαχλαμαρα παμε κατα διαολου. Μην ακουσω για πολυνικη κλπ γιατι αμα δεν ειχε απο πισω τον Μελ και το Σωκρατη θα πολυνικουσε στο ποδοβολευ.
    Πολυνικης ειναι και ο Λεμονης και ο Ματζουρακης μεχρι και ο …Μπιγκον! Τον ειδαμε ποσο πολυνικης ειναι στον Αρη στο ΜΠΑΟΚ (πηρε ενα κυπελλο με ημιτελικο με τον Απολλωνα χωρις να εχει αποκλεισει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απο τους μεγαλους) στη Κυπρο και στον Ατρομητο που μεχρι και ο Σπανος τον σουτερε, και στη Σερβια που τον εδιωξαν ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ (τον κυνηγησαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο το γηπεδο).
    2) Ο Gus ζητησε (μαζι με αυτον) 15εκκ ευρω παικτες.4 αυτος και το team, γυμναστη ΑΓΓΛΟ και 10 για παικτες. Οι οποιοι βεβαια ΑΝ εμενε και δευτερο χρονο θα ηθελε αλλα 10-15 για αλλους 4-5 παικτες να φτασει το ροστερ να ειναι 30-40εκκ να μπορεις να παιξεις CH.L χωρις να ξεφτιλιστεις με διδυμα τυπου Πιατελλα-Τιαγκο Σιλβα η Αρθρο-Σταριτζ..
    Ο αλλος το πηγε βαστα τουρκο να γεμισω και ΠΕΡΙΜΕΝΕ να σου πω σε κανα μηνα. Νομιζε οτι ειχε να κανει με Δελλα να το κοροιδευει στα περιμενε, ξανα περιμενε και στο τελος να του φερει κανα Κρισαντους και να του ανανεωσει το Τσιμπουρι..