ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Ο τίτλος δεν είναι καθόλου ρητορικός.Είναι αυθεντικός, σούπερ πραγματικός, αφού μιλάμε για πόλεμο. Κι ο πόλεμος παιδιά, δεν έχει όρια, ούτε ηθικά βήματα. Δεν έχει σημασία αν η Τζολί, θεωρεί τους βιασμούς κατά την διάρκεια των πολέμων, σαν ισοδύναμα πολεμικά εγκλήματα. Αυτά είναι για καμιά πενηνταριά χρόνια μετά, που δήθεν οι ειρηνόφιλοι – που ζουν όμως επειδή υπάρχουν οι νεκροί – θέλουν να φτειάξουν κώδικες για τον πατέρα των πάντων.

Και μιλάω τώρα στους ανθρώπους που μπαίνουν και διαβάζουν εδώ μέσα. Οι οποίοι, θεωρώ πως δεν εξεπλάγησαν από τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν. Όταν λέμε, θα γίνει ο τελικός, ή μιλάμε για την συνέχεια του ψυχιατρείου, επιμένω οτι χωρίς να έχεις προχωρήσει σε ανάγνωση του κειμένου που ακολουθεί, έχεις καταλάβει την είδηση που σου δίνω με το κινέζικο σταγονόμετρο. Που δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Τα χτυπήματα είναι χειρουργικά και κάθε στιγμή έχει την σημασία της.

Ο Μελισσανίδης πλέον δεν κρατιέται. Πόλεμος ναι, αλλά δεν είναι τακτικός, αφού τα ρόστερ δεν είναι ισοδύναμα. Οπότε έχει πάει σε αντάρτικο, παρέα με τους δήθεν αριστερούς κυβερνώντες. Λίγο νερό πέφτει στον μύλο, κι ο χάπιας προκαλεί πλημμύρα. Στην οποίαν και πνίγεται μόνος του. Είναι τρομερό το σπάσιμο των νεύρων στο οποίο υποβάλλονται επαγγελματίες αθλητές κανονικοί, σε σχέση με τους δικούς μας χάβαλους, που πρόκειται απλά να παριστάνουν τους κομπάρσους σε κάποιο τερέν.

Είναι τρομερή η δυναμική του να χτυπιέσαι συνέχεια με τον άνθρωπο που είναι stand by στις ανακοινώσεις, και πλέον να έχεις επιφέρει μια τρομακτική αναστάτωση σε όλα τα ελεγχόμενα μέχρι πρότινος όργανα. Και είμαι ήπιος. Διότι κανονικά θα έπρεπε να μιλάω για πανικό. Δέκα μέρες ο Κοντονής; Εννιά μέρες η ΕΠΟ. Την ίδια μέρα με τα μπαράζ, για τα οποία όμως είναι υπεύθυνη η λίγκα, η οποία βέβαια αυτήν την στιγμή είναι στα μπουζούκια. Με τους ίδιους όρους η ΕΠΟ, κι έτοιμος ο Κοντονής να κάνει κι άλλη παντιά ( sic ).

Χάος; όχι αγαπητοί. Μπορεί να φαίνεται έτσι, αλλά δεν είναι. Είναι σχεδιασμένες οι κινήσεις του άτακτου στίφους, κι έτσι πρέπει να γίνει. Όσοι σηκώσουν τα χέρια ψηλά πλέον επειδή βαρέθηκαν ή αηδίασαν, τόσο το καλύτερο. Λιγότεροι θα δουν την κατάσταση των νεκρών, περισσότεροι θα λυπηθούν, αλλά ακόμα πιο πολλοί θα γυρίσουν για να δουν την βομβαρδισμένη Λιέγη. Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε και πολλά σπορ στην Ελλάδα για να ξεφύγεις.

Και πλέον αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Λαθρέμπορας ο ένας, ναρκέμπορας ο άλλος, σε μια φάση στην οποίαν ούτε εισαγγελέας δεν μπορεί να επέμβει, ούτε κανένας άλλος που να το παίξει λαμόγιο εγγυητής. Τι να πει η ΕΕΑ, η ΔΕΑΒ κι όλα τα άλλα εντατελμένα όργανα; Τώρα γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών και χτυπιούνται οι οικογένειες των μαφιόζων στους δρόμους. Το κοινό ήσυχο στην τηλεόραση να κάνει τσου τσου τσου, και φυσικά η αστυνομία να μην μπορεί να εγγυηθεί παιχνίδι σε άδειο γήπεδο. Μα δεν θα ήταν τόσο άδειο, όσο περιγράφεται. Ξέρετε τον οπλισμό των στρατών που θα ήταν στο γήπεδο; Η ασυνομία ανάμεσα σε Γεωργιανούς και Κινέζους, τι να κάνει; Προπόνηση αν είναι καλός στόχος;

Και τα πράγματα, για να μην τα πολυλογούμε, είναι πολύ απλά. Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να παίξει με 100-0 διαιτησία. Η ΑΕΚ, που δεν είναι μόνη της. Είναι μαζί της όλη η Ελλάδα, που δεν υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Κι η Ελλάδα, έχει μια ειδικότητα στον διχασμό και στους εμφύλιους. Και γουστάρει να έχει κάποιον μάγκα μπροστάρη, που έρχεται σαν αδικημένος από την Κοκκινιά, και θα χτυπήσει κάποιον χοντρό, που σίγουρα έχει παχύνει επειδή έχει φάει πολλά. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό το θέμα. Σχεδόν ακουμπάει και τα πολιτικά.

Αλλά δεν χρειάζονται περισσότερα. Αυτό το δήθεν χάος που βλέπετε, είναι το χάος του grexit και του πολέμου. Έτσι γίνεται πάντα και παντού. Τι νομίζετε δηλαδή; Οτι δίνουν ραντεβού για να μονομαχήσουν δυό ευπατρίδηδες Άγγλοι αριστοκράτες; Όπου σε βρω κι όπου σε γαμήσω είναι ο πόλεμος. Όχι μεταξύ των δυό παραγόντων σήμερα. Γενικά, έτσι είναι. Savoir vivre, δεν υπάρχει, κι ούτε θα υπάρξει. Και τα πόπολα συντάσσονται κι αργότερα, με την εξουσία στα χέρια, άντε κάνουν και καμιά επιτροπή και συζητάνε σαν τον Κεμάλ που συλλογίστηκε λίγο πριν τον θάνατο του από κήρωση του ήπατος, τι στο διάολο έκανα.

Καθείστε λοιπόν αναπαυτικά κι απολαύστε αυτά που σας λέω από πέρσι. Με μονόδρομο για τον μόνιμο πρωταθλητή. Από τον οποίον, ο μόνος που έχει πάρει χαμπάρι την επερχόμενη θύελλα, είναι ο Σάββας. Είναι ο μόνος που πλέον αποστασιοποιείται, αφού ένας μισθάκος – ‘έτσι όπως τα έκανε- είναι πάντα χρήσιμος. Όπως ήταν κι ο Δούρειος Ίππος καλός – ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Ζείτε τις τελευταίες πράξεις του πολέμου, που έχει κερδηθεί από τον Μελισσανίδη – ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΧΑΡΤΠΕΤΣΕΤΕΣ – για την ΕΠΟ, και για την απόφαση να ανατινάξει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Και δεν μιλάμε για την ΑΕΚ τώρα. Αυτά είναι παράπλευρα. Απλά ο άλλος, πήγε σε μονοπάτια στα οποία δεν έπρεπε να το παίζει τόσο έμπειρος. Κι ήταν και προειδοποιημένος. Αλλά άμα έχεις πει μαμά περί τα 20, τι να περιμένεις; Όλα μπορείς να τα πεις για τον Μαρινάκη, αλλά σίγουρα δεν τον λες και gangster. Με τόσο βάρος, σε μια στραβή, πώς να ξεφύγεις;

Στον πόλεμο λοιπόν παλληκάρια μου, μην ψάχνετε κάποια λογική. Γιατί ορίσθηκαν έτσι τα τάδε και τα άλλα πέφτουν στο αλλιώς. Και μην ψάχνετε κάποια δύναμη σε κάποιον Γκιρτζίκη. Της πλάκας είναι αυτός. Σαν τον Σαρρή, τον προκάτοχο του. Άλλοι έχουν την δύναμη, που βέβαια έχουν χάσει την μπάλα, αφού πλέον η επιτροπή διοργανώσεων και γηπέδων, ανήκει αλλού. Όπως όλα τα κάστρα, έτσι κι αυτό, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΉΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ, έπεσε από μέσα. Και θα ‘χουμε μερικά ακόμα νταραβεράκια, αλλά ασήμαντα μπροστά σε αυτά που πλέον έχετε δει ή έχετε καταλάβει.

Υγ1. Φυσικά το να μείνει ο αντίπαλος με 7 παίκτες….

Υγ2. Με βάσει τις εξελίξεις, τι να σφυρίξει κι ο μαλάκας……

Υγ3. Ο Κοντονής τον καθάρισε τον χώρο…..

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

  1. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Τελικά, μέσα σε όλο το μπουρδέλο που λέγεται ΝΕΑ ΑΕΚ, συνειδητοποιώ ότι υπάρχει ένας λόγος από πίσω και διόρθωσε με αν είμαι λάθος.
    Όλο αυτό το ανίκανο και διεφθαρμένο σκυλολόι που λυμαίνεται την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα (πλην του Δέδε) έχει ένα -και μόνο ΕΝΑ- λόγο ύπαρξης εκεί μέσα.
    Όπως είπες, ο εγγυητής πήγε σε πόλεμο. Σε ανταρτοπόλεμο καλύτερα και από θέση τρομερής συγκριτικά αδυναμίας με το σαπιογαύρικο κατεστημένο που έχει στήσει την παράγκα εδώ και πάνω από 20 (!!!!!) χρόνια πια….
    ΚΑι σε ανταρτοπόλεμο από θέση αδυναμίας έχεις τα σπέσνατζ από τη μία (δες Κάρτραιτ) και από την άλλη…..τα κύμβαλα που απλά κάνουν πολύ θόρυβο μπας και αποπροσανατολιστούν μιά στιγμή τα drones του δυνάστη για να βάλουν οι ειδικές δυνάμεις τα πλαστικά εκρηκτικά με την ησυχία τους εκεί που πρέπει…ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ τους έχει….γιατί τελικά όλοι οι δημάτοι και οι ρανταν πλαν και οι ΒΒ κλπ κλπ είναι απλά ΦΤΗΝΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ…γι αυτό επιλέχθηκαν, γι αυτό και σηκώθηκε και έφυγε ο Ουρουγουανός που έχει και τσίπα και κάποια τιμή.
    Μέχρι πρότινως πίστευα ότι τον είχαν τυλίξει τον εγγυτή….με αυτά που έγραψες παραπάνω είμαι σίγουρος ότι είναι απλά εκεί για θόρυβο…(και ως δικαιολογία για αποεπένδυση, δυστυχώς…)

    Και όσον αφορά όλο το ντιριντάχτα με τους ΟΥΕΦΑτζήδες και τα γκιρτζίκια, το θέμα είναι το εξής: When you have nothing, you have nothing to lose….έχουμε μιά ομάδα φτηνή, μίας χρήσης με ένα οργανισμό σκυβάλων (όλα τσάμπα και για πέταμα), δεν παίζουμε Ευρώπη εδώ και 5 χρόνια και με τα ψέματα, απλα αυτό το κατασκέυασμα συντηρείται μόνο του. Ο χοντρός έχει μιά ομάδα δεκαπλάσιου μπάτζετ, όπου άμα δεν πάει ΤΣΟΥΛΟΥ του χρόνου χάνει 35-40 εκατομμύρια. Οπότε, σε αυτή τη ρώσικη ρουλέτα ποιός έχει πιο πολλά να χάσει? Thus, the tables are turned…

    Φιλιά από Κομητεία του Σάρρευ…

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης Γαρατζέος : Δεν θέλω να ανησυχείς. Κανείς δεν είναι τυλιγμένος. Με την έννοια της παθητικής φωνής. Τυλίσσομαι μόνος, διότι είμαι στην ηλικία, που θέλω να ακούω μπράβο. Μιλάω για τον τίγρη, φυσικά.
    Τα άλλα, είναι απλά. Έχει φτάσει ο χρόνος αλλά και οι υποχρεώσεις μαζί με την φάτσα κάρτα με τους πελάτες. και κάπου εδώ τελειώνει θεωρώ, κι ο ρόλος μου. Πλέον στα 54, καλύτερα να ασχολούμαι με καμιά γκόμενα παρά με την μαλακία που λέγεται Μελισσανίδης στα 65 του. Έχω και δυό γιούς, που μπορούν να βγάλουν ό,τι θέλουν εκεί πέρα.
    Εγώ πλέον ξέρω Γιώργη μου τα απλά : Ό,τι και να γίνει, δεν αλλάζει τίποτα. Στιγμιαίες χαρές δεν με αφορούν. Και στην Ελλάδα, δεν αλλάζει τίποτα. Και βρεθηκα τώρα να υποστηριζω κάποιον Μελισσανίδη που δεν εχει καμια σχεση με εμένα. Στον βωμο κάποιας ΑΕΚ, που την βαριέμαι αφού δεν με συγκινεί όπως παλιά. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΤΑΙΡΕΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

  3. Ο/Η netrino λέει:

    Αυτή η μετάλλαξη της ΑΕΚ εδώ και 2 δεκαετίες σε εμπροσθοφυλακή του βάζελου εμένα δεν μου αρέσει.Οποιος παρακολουθει την ομάδα από κοντά μπορεί να καταλάβει τι εννοω

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να τον στήσουμε στον τοίχο και να τον λιθοβολούμε τον γαύρο το κέρδισε με την αξία του. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ηθικό και δεν συμβαδίζει καθόλου με την κάθαρση την οποία επικαλείται τόσο η ΑΕΚ ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ. Ότι σπέρνεις θερίζεις… Όμως πρέπει κάποια στιγμή να δούμε μπάλα και ομαδάρες από την ΑΕΚ που τόσο έχουμε λησμονήσει.

  5. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    “Όσοι και αν έχουνε λεφτά
    τίποτα δεν αξίζουν
    θα `ρθει μια ξαφνική στιγμή
    σαν το κερί να σβήσουν

    Αυτή την ψεύτικη ζωή
    πρέπει να την χαρούμε
    πρέπει να την γλεντήσουμε
    όπως και να την βρούμε”
    (Μάρκος)

    “Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”
    (Νίκος και Μάνος)

    “Η ζωή (=ΑΕΚ=Ελλάς) μιμείται την τέχνη”
    (Όσκαρ)

    Την υγειά μας νά’χουμε….ο μικρός σου ξέρει που να με βρει!

    Φιλιά από Κομητεία του Σάρρευ

  6. Ο/Η Δημήτρης Iron 21 λέει:

    Γενικά έχω ξενερώσει με αυτό τον τελικό. Πολύ θα με στενοχωρουσε μια ήττα, ειδικά αν ήταν με κάτω τα χέρια. Μία νίκη θα ήταν τρέλα για όλους μας, αν όμως έρθει με τρόπο ξεκάθαρα άδικο (100-0) τότε υποθέτω πολλούς θα μας ξενερωνε . Βέβαια είναι καιρός να γυρίσει ο τροχός και θα είναι απόλαυση να ακούς τους γαυρους να γκρινιάζουν για διαιτησία μετά από δύο δεκαετίες! Για του χρόνου λοιπόν είναι σημαντικό να έχουμε Καλές διαιτησίες και ο γαυρος όχι καλες, όμως πρέπει και η ομάδα να γίνει πολύ καλύτερη και αγωνιστικά, αλλιώς δεν θα έχει κανένα νόημα. Επίσης του χρόνου επιστρέφουμε Ευρώπη κι εκεί στέκεσαι μονάχα αν υπάρχει κάποια στοιχειώδης ποιότητα. Up the irons!

  7. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Παιδιά πάμε να το πάρουμε αν γίνει το κύπελο με 100-0 να το γουστάροουμε κιόλας. Ακόμη έχω στο μυαλό μου τη διαιτησία του ποντίκη στο πέστε κάτω και εξοργίζομαι.

  8. Ο/Η Alexandros_NY λέει:

    Προς netrino: Απο τα πράγματα που με εκνεύριζε περισσότερο όταν έμενα στην Ελλάδα και παρακολουθούσα περισσότερο την ομάδα …Το ότι είχε γινει η ΑΕΚ παράρτημα της Αλογοτροφης, έβγαζε ανακοινώσεις βάση οδηγιών και πήγαινε χέρι χέρι με τον twitter … Αλλα με αυτους που είχαμε να μας διοικούν, ποτε δεν περίμενα κάτι παραπάνω….

    Βεβαια έχει αλλάξει αυτό πια, μην σου πω ότι αντιστρέφονται οι ρόλοι, από ότι καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί βεβαια να κάνω και λάθος, τι πιστεύεις εσύ;

    Προς steve: Για να δούμε τι ψαρια πιάνει ο κάβουρας, και αν μπορεί να αγοράσει έναν τελικό … Επισης η συνεργασία με την αριστερά, με αηδιάζει απίστευτα ως ΑΕΚτζη και άνθρωπο μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας, αλλα ας πάει στο διάολο και αυτό ….

    Προς Γιωργη: Ποτε δεν είπα όχι σε ποτο και καλή παρέα, τα λεμε σύντομα!

    Φιλια από το γειτονικό London !!!

  9. Ο/Η netrino λέει:

    Εγω Αλεξανδρε βλέπω πως ασχολουμαστε με ανακοινωσεις πολεμους εχουμε μπει μπροστα στη φασαρια κ οι βαζελοι στα μουλωχτα εχουν σχεδον στημενη την ομάδα για του χρόνου, ο twitter θα παρουσιάσει την εταιρια για την ανακαινιση της Λεωφόρου.
    Τρωμε τη λαντζα και παλι αυτο βλεπω