Ο καιρος γαρ εγγυς

Για ολους και δεν μιλαμε φυσικα για τις φωνες το συμπαθους Λιακο. Αυτο ειδε ο Μελ και εβαλε μπροστα μονος του, το ειπαμε χτες το μεσημερι: Μετα απο ολα αυτα η κινηση δειχνει ΜΟΝΟ Μελ και στην αποφαση και στη ταχυτητα- το εγραψε και ο Stevie το βραδυ.

ΑΥΤΟ ομως ειναι και το προβλημα και αν κατσει λιγο να το σκεφτει ειναι αυτο ακριβως που λεμε και εγραψε χτες και ο Stevie: Η κίνηση της πρόσληψης του Τιμούρ, έδειξε αντανακλαστικά όμοια με εκείνα προ τριών ετών στο Πήλιο. Τότε που ο Μελισσανίδης ανέβηκε να δει την ομάδα, κι απλά είδε κάτι μπατίρηδες να παίζουν πρέφα.

Να δεχτουμε λοιπον οτι πριν 3 χρονια επαιζες ερασιτεχνικο και αντε και δικαιολογουνται να παιζουν πρεφα στο Πηλιο. Αν και το κουμπαρο σου- το ξερεις μια χαρα- οτι και στην Arsenal να παει θα ψαχνει να βρει ταβλι να παιξει με το Βενγκερ..

Μετα απο 3 χρονια ομως και ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ (Second to none το λενε οι Αγγλοι) με τελευταιο το ΕΠΙΚΟ ΚΑΖΟ με τον Φρανσουα, το να φτανεις ΠΑΛΙ να το παιρνεις πανω σου για να το σωσεις στο παρα ενα, ΜΑΛΛΟΝ κατι λαθος γινεται. Συμπτωση επαναλαμβανωμενη παυει να ειναι ειναι συμπτωση και τα χαιλικια οτι θα φερουμε μεγαλο προπονητη κλπ κλπ ειναι πολυ ωραια οταν λεγωνται αλλα μαλλον δε τα πιστευεις και πολυ οταν τα ακους. Για τον απλο λογο οτι στη μπιζνα ΠΑΝΤΑ μετραει το παρελθον και εκει you are not the quickest of cats, ελληνιστι αστα να πανε..

Με τελευταιο πραγματικα μεγαλο προπονητη το Φαντροκ, και στο ονομα τον μετεπειτα ξενοδοχο Φερερ καλυτερα να μη κοιταμε το ενδιαμεσο διαστημα. Γιατι εχουν περασει πολλοι μεγαλοι απο μεθυστακες (που κυριολεκτικα εσκαγαν σκνιπα 11 η ωρα το πρωι) μεχρι ΚΑΙ το κολο-σσο.

Ειμαι 100% σιγουρος οτι ολο αυτο θα περασει ντουκου και δεν θα κουνηθει πετραδακι. Για τον απλο λογο οτι το οργανογραμμα ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ προς ολους, λαμβανωντας ως αρχη οτι ειναι πιο πιθανο να διαλυθει τελειως η ΑΕΚ παρα να φυγει ο Βοσνιος. Δεχωμενοι αυτο, αναλογα ο Βοσνιος εχει μαξιλαρακι το αλλο ΛΑΜΟΓΙΟ (ξερουν αυτοι που πρεπει) για να ριχνουμε τα μπαλακια. Ο τριτος της παρεας απλα δεν υπαρχει ως manager, ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ σε ολα τα επιπεδα.

Αν δε σου πηρε 3 χρονια και γυρω στο +1εκκ να σουταρεις μια Βαγια με αυτους μας βλεπω καμμια δεκαετια χαλαρα.

Το καλο με τον Τιμουρ ειναι οτι  δειχνει να το εχει το πακετακι. Που παιζει με ποιον παιζει και τι και πως. Τα ονοματα δε μου λενε κατι εκτος αν ειναι πραγματικα μεγαλα- κατι που δεν μπορεις να φερεις στη Ελλαδα μιας και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ. Ενα πρωταθλημα που εχει τη Καλλονη, το Πανθρακα και τη Κερκυρα ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ δεν θα ειναι αξιο λογου.

Θα πω ΕΝΑ πραγμα μονο και οποιος θελει να μου πει το αντιθετο. Αν ΔΕΝ υπηρχαν τα φραγκα της Ευρωπης πειτε μου ΕΝΑΝ απο ολους αυτους που θα ασχολιωταν με το ποδοσφαιρο.

Ασχολια ακριβη που απαιτει πολλα ‘οπλα’ που πρεπει να πληρωνεις αδρα. Σε ενα καθεστως ΠΛΗΡΩΣ διεφθαρμενο που τα λεφτα που ξοδευωνται στο πλαι ειναι πολυ περισσοτερα απο αυτα που δινεις για παικτες-προπονητες. Εκτος αν υπαρχει κανενας που να νομιζει οτι ‘ερχωμαστε’ και ‘ηρθαμε’ κερνωντας παστες και γλυκα το συναφι. Αλλωστε ο πολεμος δεν ειναι πως θα κατακτησεις αυτο που θες μονο, αλλα πως θα εκτοπισεις ενα συστημα που χρονια τωρα πληρωνει αλλα παραλληλα εχει γινει και απληστο: Προχτες ο Ζουγκλας εβγαλε τους τομους βιβλιων που διαβαζει ο αμορφωτος, 30 τομους παραγγειλε λεει αυτος που δε μπορει να ξεχωρισει τα –βασικα- νησια της Ελλαδας. Χτες ο αλλος επιασε ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ τον αντιπροεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ να παραδεχεται οτι μαζι με τον ΠΡΟΕΔΡΟ κανονισαν να παρει τη θεση του αναπληρωτή προεδρου της ΚΕΔ, ενα δικο μας παιδι ο Σωμαρακης.

– Φραγκίσκο είμαι στην Πάρο. Εχθές… θα κλείσουμε αμέσως, αλλά σε πήρα να σου πω κάτι. Εχθές με το Βαγγέλη. Είχα πάει σπίτι του το πρωί και μείναμε πολλές ώρες μαζί. Εσύ θα πας στη θέση του αυτουνού. Του το ‘πα εγώ εχθές και μου λέει έγινε. Τελείωσε. Το είπαμε ευθαρσώς δηλαδή θα μπεις μέσα. Στο λέω να το ξέρεις.

Καταλαβαινω οτι για το κερατουκλη θα του πεσουν λιγο βαρια στα πισω γεραματα τα καγκελα. Γιατι αν νομιζει οτι ο αλλος εκτος απο τον εαυτο του θα ενδιαφερθει να σωσει καναν αλλον, κουνια που τον κουναγε. Οπως τον κουναγε οταν η αλλη προεδραρα του πηρε τη γυναικα και αυτος κοιμωταν ΟΡΘΙΟΣ.

Εξ αλλου τα ραντεβου (2) γιατι εγιναν? Να πουμε ποιος θα παρει το κυπελλο του χρονου? Η μηπως μπορει κατι που εχει τελεσιδικησει να αντισταθμισει ΟΛΑ αυτα με κυριοτερο το DEA?

Food 4 thought: Ποσο ακομη θα κανει τη παπια ο γιος στην UEFA? Οσο τον παιρνει για να μη χασει τη καρεκλα λεω εγω. Γιατι αμα φθασει εκει το θεμα θα εχουμε το γνωστο: The King is dead. Long live the King.

Αλλωστε τα φαγητα με το παλιο προεδρο ειναι προσφατα σχετικα, τοτε που μας ελεγε οτι ο Gay ειναι παραδειγμα προς μιμηση. Μετα ηρθαν οι μελλισες, sorry οι δικαστες εννοουσα..

DA?

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

49 Responses to Ο καιρος γαρ εγγυς

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All

    ΟΛΕΣ οι ομαδες ξεκινανε απο τον ΑΣΣΟ. Το εχουμε πει αυτο και ειναι απο τις βασικες αρχες του ποδοσφαιρου ασχετα το στυλ που παιζεις: ακομη και 5 να βαζεις μπροστα αμα τρως 6 δεν εχει νοημα. Ο αλλος το ξερει και ισως (λεω εγω τωρα) ειναι ευκαιρεια να ξεφορτωθουμε τη κορδελιαρα (που λεει και ο Stevie) μαζι με το εξτρεμ που δεν ηθελε ουτε ο Πανοπουλος (αλλα ο Κλανιερι πηρε στην Εθνικη!!!).
    Επιμενω οτι απο οσο εχει δειξει ο μικρος ειναι το τερμα για τα επομενα χρονια. Αφου δε μπορεις να φερεις keeper τουλαχιστον χτυπα κατι πραγματικα καλο και οχι ανεστηδες της Γεωργιας.
    Ειπαμε κοβει το ματι του Βοσνιου αλλα και ο αλλος στη Χαλκηδωνα δε πετυχαινει βαλσασμωμενο σε κλουβι..

    Τιτανας ο ενας Θηριο ο αλλος Τεραστιος ο τριτος , αυτη δεν ειναι ομαδα ρε μεγαλε το Clash of the Titans εφτιαξες. Κοψε λιγο σανο σε πηρανε χαμπαρι και οι δικοι σου πλεον εξ ου και το κραξιμο οπως και η πτωση.

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    “Τιτανας ο ενας Θηριο ο αλλος Τεραστιος ο τριτος , αυτη δεν ειναι ομαδα ρε μεγαλε το Clash of the Titans εφτιαξες. Κοψε λιγο σανο σε πηρανε χαμπαρι και οι δικοι σου πλεον εξ ου και το κραξιμο οπως και η πτωση.”

    Τσαμπα τα λες εσυ, ο χοντροτζορτζ/Κεφτετζογλου γουσταρει φτυσιμο και κατουρημα στα μουτρα δεν ιδρωνει τα αυτι του, ειναι γεννημενος submissive

  3. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
    Πηραν απο την ΠΑΕ, το τμημα εισιτηριων και ειπαν οτι προκειται να επιστρεψουν στους κατοχους διαρκειας το αντιτιμο των 2 κεκλεισμενων αγωνων που χασαμε ειτε με καταθεση σε λογαριασμο, ειτε με αφαιρεση της διαφορας απο νεα αγορα για οποιον κανει (εγω παντως οχι οπως παει το πραγμα).

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    “λιγο βαρια στα πισω γεραματα τα καγκελα”
    Γιατί βλέπω στα κάγκελα να μπαίνει κανένας φουκαράς και οι υπόλοιποι μια χαρά;
    Πιστεύεις ότι με αυτές τις συνθήκες και με αυτούς που κυβερνανε, υπάρχει περίπτωση να την πληρώσει κάποιος “μεγαλος”;

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    τα πρωτα ονοματα που ακουγονται για μεταγραφικοι στοχοι(Τσουρουκιτς, Λορεαλ) ειναι λες και ψωνιζουμε για ροστερ β εθνικης αλλα νταξ ζμπουτσαμ κιολας κανω χαζι….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Φώτης
    Διαβασε προσεκτικα τι εγραψα. Το ιδιο λεμε

  7. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όντως. Παρεξήγησα.
    Βλέπεις αλλαγή πραγμάτων στον γαβρο σύντομα; Ιδιοκτησία, πρόσωπα;

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Φωτης
    Oh yes…μιλαω για τη κατασταση σημερα που πλεον γινεται ασφυκτικη. Και οχι ποδοσφαιρικα. Αλλου ειναι η κοντρα. Η μπαλλα για τον εναν εχει αφησει πανω απο 150 κερδος και για τον αλλον ειναι κανα ταληρο+ μεσα το οποιο παει προς αποσβεση φετος.
    Εξαλλου τα ραντεβου εγιναν ΔΙΣ

  9. Ο/Η Φώτης λέει:

    Αν κατάλαβα σωστά, επιβεβαιωνονται αυτά που είχε γράψει ο κύριος Κιντης παλιά; Για την αλλαγή στο γαβρο;

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι ο Γιωργος λεει αλλο πραγμα. Εχει αλλαξει η κατασταση απο τοτε. Η αλλαγη οταν γινει θα ειναι σε ολα. Αυτο δειχνουν τα πραγματα. Που εχουν ζορισει ιδιαιτερα

  11. Ο/Η Φώτης λέει:

    Μάλιστα. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς περισσότερα. Θα τα δούμε εν καιρώ.
    Ελπίζω ο Τιμουρ να πιάσει και να τον αφήσουν να δουλέψει.
    Για διάρκειας συμφωνούμε απόλυτα. Βλέπουμε και κρίνουμε.
    Συνεχίστε έτσι.

  12. Ο/Η Giagos Paparas λέει:

    Μια ερωτηση,αφου μαι νεος κι απειρος στην ορολογια σου.Ποιος ειναι ο σφουγγαρης κολο-σσος και ποα η DIA?Η γνωστη του Μαλκο Λινγκε?Ο Ροδιτης?Κατα τ αλλα,μια χαρα την πασαρε,γλυτωσε τα εξοδα,τακτοποιησε το παιδι του στο δημοσιο!

  13. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Τελικα βλεπω οτι γλυτωνουμε τον γεωργιανο “Ανεστη” αλλα παιρνουμε το ταλεντο απο Χαλκηδονα. Δινουμε λογικα και τα 2 πουλεν Πλατελα και Ανακογλου
    Απο τον 1 ξεκινησε παντως το ροστερ

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Giagos Paparas
    Κολο-σσος η Γκουαρ-δελλας: Το καμαρι της Χαλκηδωνας στο παγκο.
    Μου αρεσει να βγαζω nicks.
    DEA: Drug Enforcement Administration. Federal agency
    Μαζι με την ATF: Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives επισης Federal agency, και φυσικα το FBI σε δενουν κομπο- χωρις κανενα περιορισμο αν εμπλεκωνται αμερικανικα συμφερωντα, γι αυτο ειναι αλλωστε και Federal- πριν προλαβεις να πεις Α.
    Budgets?
    DEA> 2 BILLION
    ATF> 1.2 BILLION
    FBI> 8.3 BILLION

    Οι τρεις τους δηλαδη ΕΤΗΣΙΑ ξοδευουν 11,5 ΔΙΣ η σε 15 χρονια οσο ξεκινησε να χρωσταει η Ελλαδα..
    Εμεις εχουμε κατι χαβαλεδες που γυρνανε με κατι παπακια- βλεπω 2 χοντρους με κατι φραπεδες στο χερι με ενα παπι 90cc και λες τωρα να τους δωσω μια οπως περναω με τη μηχανη απο διπλα η απλα να γκαζωσω να τους παρει ο αερας?

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Τωρα τα ειδα, ολη μερα γραφειο (ακομη..)
    Το εχω γραψει εδω και αρκετο καιρο- πριν τους ημιτελικους, ο μικρος αν προσεξει ειναι τερμα δεκαετιας χαλαρα. Ψηλο παιδι-1,96, κανει εξοδους καλες, εχει ρεφλεξ. Τα ιδια ελεγα για το Σβαρνα οταν παιξαμε με τη Ραφηνα στη Γ’ ΜΙΑ ΧΑΡΑ CB ειναι απλα θελει προσοχη 17 χρονων παιδι.

    Αμα δουλεψει λιγο το στησιμο του στις φασεις-ο κηπουρος εκανε καρριερα ΜΟΝΟ απο αυτο μιας και στα αλλα ηταν σουπας- θα ειναι πολυ καλη λυση.
    Aμα δωσαμε αυτους που εγραφα κιολας παω για ποσοστο ως τεχνικος διευθυντης. Γιατι το οτι μας διαβαζουν ΑΥΤΟΙ που πρεπει εκει ψηλα το ξερουμε- μας το ειπαν ευθεως.
    Οποιος ξερει μπαλλα ξεκιναει απο το 1, τα εχουμε πει αυτα.
    Μετα πας στο 4: CB σοβαρο
    Στοπερ εχεις τον Ανταμ, μπορει να παιξει τη θεση και ο Simoes και ο Johansson.
    Θες ενα καλο 9αρι διπλα στο Μανταλο και CF.
    Απο δεξια εισαι σχεδον οκ με το Γκαλο πισω
    Αριστερα ανασταλτικα ο Ντιντακ σε βγαζει αλλα θες αλλο ενα
    Μετα μενουν οι μπροστινοι με backup-η και βασικους αναλογα Αραβιδη Barbosa.
    Αν μεινει ο Vargas ΤΣΑΜΠΑ οκ (μονο συμβολαιο δηλαδη) αλλιως δεν ειναι παικτης για την ΑΕΚ- μη μας στραβωνουν τα γκολ στα ντρεμπυ

    Ο Αραβας ειναι χρησιμος με κανονικο CF οπως και σε παιχνιδια που θες να πιεσεις αργα CB οπως του Gay που θα στη κανουν τη πατατα μεσα στο ματς.

    Ρε το Σιοβα και το Ντα Κοστα εχουν πλακα κανουμε?

    Καλα ξεκινησε. Να δουμε τους αλλους. ΔΕΝ ΒΙΑΖΩΜΑΣΤΕ

    ΥΓ ΜΟΛΙΣ πηραμε τα διαρκειας μας.. YNWA

  16. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    θα ήθελα εναν αριστερό ισάξιο του Ντιντακ, ενα κόφτη τύπου Ντιοπ ψηλό για το κέντρο γιατί είμαστε λίγο χαμηλού ύψους εκεί,2 εξτρεμ που να έχουν το ένας με έναν και φυσικά CF και CB σημείο αναφοράς.
    ΥΓ. Χαιρετίσματα στον Χρύσανθο ας πάει στην ευχή ου θεού και ας γίνει και ο μεγαλύτερος φορ του κόσμου, Οχι στην ΑΕΚ

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    O Ντιντακ ανασταλτικα δεν ειναι κακος. Οκ δεν ειναι ο Maldini αλλα γενικα πηγε καλα πισω. Ειναι και ψηλος και βοηθαει στα ανασταλτικα στημενα. Φυσικα θες back up ο Σοιλεδης ειναι για τα μπουζουκια και αμα. Επιθετικα ειναι να μη περναει το κεντρο μιας και οι σεντρες ειναι επιπεδου Βυντρα. Οτι κανει συρτο ειναι οκ, μολις παει να σηκωσει τη μπαλλα τριβουν τα χερια τους στη Panasonic για τα ρολογια.
    Εχεις τον Johansson.
    Στα αλλα μπροστα συμφωνουμε θελουμε ΟΛΗ τη τριαδα.
    Ο Χρυσανθος μπορει ανετα να μεινει: Γυαλινο ειναι το κτιριο στα γραφεια με ενα AZAX και 2-3 πατσαβουρια γινεται αναντικαταστατος.

  18. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Συμφωνω για Ντιντακ.Ακουσα-διαβασα καπου για back-up το αγαπημένο παιδι του Βοσνιου. Αυτον απο Ισπανια μερια.Δεν ξερω αν αληθεύει αλλα δεν τον θέλω πίσω Ας παει οπου θελει εκτος απο εμας.
    Επισης νομιζω οτι πασχουμε και σε καποια στελεχη εκτος γκαζον.Πχ coach τερματοφυλακων, Γυμναστης
    Χρυσανθος Ουτε για τα τζαμια δεν μου κανει

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aπο οσο καταλαβα ο Μητσικωστας θα φερει γυνμαστη- ειναι παγια τακτικη ολων των προπονητων.
    Προπονητη τερματοφυλακων θες – ειναι εντελως διαφορετικη θεση απο ολους τους αλλους.
    Ο καραμπελας ας παει οπου αλλου θελει. ΕΛΕΟΣ δηλαδη, σε λιγο θα μας πρωτεινει και το Μακο στη θεση του Σιμοες. Ειπαμε κοβει το ματι του του μπαγασα. 30 χρονια εχει φερει μπαλαδορους, ειδικα εκεινος ο Αμπονσα που τον εκανε 3 φορες μεταγραφη αφησε καλα… λεφτα.
    Ακομη κλαιει τα 2.5 ο θειος για τον αλλον. Ασε σου λεω αετοματης

  20. Ο/Η Nacho λέει:

    Και ο Βοσνιος φορ φαντάζομαι ποιανού επιλογή ειναι. Παντως αν αληθεύουν τα νούμερα για Μπαρκα βλέπω να παίρνει και Βελλιο ο Μελ.
    Ο θειος τα εβγαλε τα σπασμένα απο τον αετοματη. Δεν εχει αναγκη

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Βελλιος θα ειναι (αν γινει) η τριτη ηττα του συστηματος. Μιας και για το Μπακασετα ο δικος μας δεν θα δωσει φραγκο και η κοντρα ειναι επι προσωπικου και οχι με το χοντρο. Φραγκο ομως και μην ακους τιποτα απο οτι γραφτει.
    Το να εχεις ολη τη τριαδα της προχθεσινης εθνικης δηλαδη..
    Ο θειος τα εβγαλε μονος του τα σπασμενα. Διαβασε Stevie προχθες τα λεει ολα. Αμα περιμενε τον Βοσνιο ακομη ομαδα θα εφτιαχνε να βγει πεμπτος. Με το Βερασανοβιτς το Γκογκιτς (που ανοιγε διαδρομους..) το Μαριτς τον Αμπονσα τον Οφορικουε και το κακο του το φλαρο. Ο βλακας..που νομιζει οτι υπαρχει Γιουγκικο ποδοσφαιρο

  22. Ο/Η Nacho λέει:

    Υπηρχε κάποτε σερβικο, διάβασα και Stevie σωστά τα γραφει. Ολοι οσοι περάσαν απο τον Θρυνο πίστευαν οτι αυτοι ευθυνονται για τις πορειες και τους τιτλους. Ολοι ομως.Οσο για τα λεφτα σιγουρα υπερβολες θα γραφτουν αλλα πρεπει να δωσει και κατι.Αν και για Βελλιο ακουγονται διαφορα θα περιμενουμε. Θεσσαλονικη παντως πιστευουν πολλοι οτι ο Μπαοκ κινειται και παιρνει καλους παικτες και εμας δεν μας βλεπουν καλα με Μητσι. Θα πεσει πολυ γελιο τον χειμωνα με αυτους. Το θεμα ειναι εμεις να στηθουμε σωστα και να αφησουμε τα λογια και να προχωραμε με εργα

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Υπαρχουν πολλοι ηλιθιοι. 36% ψηφισε το Τσιπρα τι ψαχνεις τωρα? Αλλο κοντα 10% τα χρυσα αυγα. Υπαρχουν διαχρονικοι ΣΤΟΚΟΙ 5-6% που ψηφιζουν ΚΚΕ. Οχι το 1950 αλλα το 2016, ειμαστε η μονη χωρα που εχει ακομη σφυροδρεπανα το ΚΚΕ…
    Ο ΜΠΑΟΚ παει για μια απο τα ιδια. Με τον Ιβιτς το μονο που μπορει να ελπιζει ειναι να μη φορτωσει παλι 10 παλτα- λογω του αδελφου του- και μεχρι εκει. Θα βγει – αν βγει – τριτος απλα επειδη ο αλλος εχει Στραπατσονι.
    Μιλαμε για νουμερο ΟΛΚΗΣ..

  24. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    οσο για γελια σε ολους τους τομεις και να ειναι ο Μπαοκ απο πανω μας τερματισε στα πλεη ωχ οπως και ο Στραπατσονι με τον Τουιτι και να μην το ξεχναμε, αν παμε με νοοτροπια επαρσης του στυλ θα καθαρισει ο προεδρας και δεν χρειαζομαστε σοβαρους παιχτες η οτι ο θειος πηρε πρωταθλημα το 1997(!) με τον Βαρεσανοβιτς και ο Μελ το 1821 με κατι πεταμενους ζητω που καηκαμε, ειδικα στην ευρωπη που θα βρεχει ταληρα βροχη, οπως εχω αρχισει να βαριεμαι και την διαχυτη κλαψα διαφορων για την διοικηση και το βαλε λεφτα λες και ο συγκεκριμενος ανθρωπος θα αλλαξει επιχειρηματικη νοοτροπια τωρα στα γεραματα για να λειτουργει το μαγαζι του αναλογα με τα γουστα του καθε χρηστη του facebook η θα ντραπει και θα βαλει την γατα του να κλαιει, ελευθερη αγορα εχουμε οποιος θελει δεν ψωνιζει και παει παραπερα.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπορεις ανετα λοιπον να γινεις ΜΠΑΟΚ η ΠΑΟ να τερματιζεις απο πανω μας. Να κανεις και ευρωπαικες βραδιες με τη Καμπαλα, γιατι πραγματικα ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ-και στο ειπα και προχτες- αυτη η μιρλα καθε μερα, που ξεκινησε 3-4 ΩΡΕΣ!!!! απο την ωρα που υπεγραψε ο προπονητης.
    Επειδη λοιπον δε σου αρεσει και εχεις ΗΔΗ βγαλει τα συμπερασματα σου απο τις 7/8 Ιουνιου, δεκτη και κατανοητη η αποψη σου.
    ΜΗΝ ΨΩΝΙΣΕΙΣ αλλα παραλληλα σταματα και τη γκρινια μιας και οπως μας ειπες ΔΕΝ θα εισαι πελατης.
    Υπομονη ΜΗΔΕΝ, ΒΙΑΣΥΝΗ σε ολα μονιμη μιρλα και γκρινια. ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΟΛΥ

  26. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Μιρλα ειναι να κλαις στο facebook γιατι δεν βαζει λεφτα ο τιγρης λες και ειναι ο αγιος βασιλης και σου χρωσταει οπως κανουνε διαφοροι οπαδοι, γεγονος παλι ειναι οτι τερματισαμε τεταρτοι.Τι να κανουμε ετσι ειναι.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μπορεις ανετα λοιπον να γινεις ΜΠΑΟΚ η ΠΑΟ να τερματιζεις απο πανω μας.Να εισαι ενα κλικ παραπανω ρε παιδι μου να σου φυγει και το αγχος.

  28. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Κανενα αγχος, συζητηση κανουμε και αποψεις ανταλασουμε , αγχος για τις ομαδες εχουνε οι πιτσιρικαδες στο σχολειο εμεις την ωρα μας σκοτωνουμε.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σου ξαναλεω τριτη φορα: Μπορεις ανετα λοιπον να γινεις ΜΠΑΟΚ η ΠΑΟ να τερματιζεις απο πανω μας. Να φερνεις παικταραδες- Μπερμπατοφ 2εκκ η Εσσιεν αλλο 1,5εκκ και να βγαινεις δευτερος. Το οτι η ομαδα (σε αντιθεση με τους αλλους που ηταν ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΟΙ) επαιζε ανα 3 μερες ντερμπυ με τελικο κυπελλου ενδιαμεσα και τιμωρημενους ΧΩΡΙΣ προπονητη και ξεφουσκωτη τελειως (μετα τη κατακτηση) για σενα ειναι μια μικρη λεπτομερια.
    Εσυ κοιτα οτι βγηκαμε τεταρτοι- αρα ο ΜΠΑΟΚ ειναι καλυτερος. Λες και εχει καμμια διαφορα το δευτερος απο το τεταρτος και δεν τη ξερουμε. Ειδικα με αυτο το αστειο συστημα.
    Κατσε κοιτα το ΜΠΑΟΚ λοιπον να διαπρεπει στην Ευρωπη σε κανα μηνα.

    Επισης μιρλα ειναι να γραφεις το ιδια και τα ιδια και κυριως σχεδον 2 μηνες πριν παιξει η ομαδα επισημο ματς να εχεις βγαλει ΗΔΗ συμπερασμα. Οποτε μη μου λες για πιτσιρικαδες γιατι με το που εκλεισε ο Τιμουρ το πρωτο σχολειο σου ηταν ΓΚΡΙΝΙΑ για τους Σερβους. Ηθελες μεσα σε 3-4 ωρες που ηρθε ο αλλος να εχουμε κλεισει και 5-6 παικτες καπακι του εκκ ο καθενας.. Στην Ελλαδα ειμαστε βεβαια οποτε..

  30. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Και ο ΠΑΟΚ επαιζε προκριματικα περσυ απο τον Ιουνιο και με πολλους τραυματιες μεσα στην χρονια, με τα ελληνικα δεδομενα μπαινοντας στα πλεη οφ επρεπε να τους μαζευουνε με τα ασθενοφορα αλλα αντιθετα φορτσαρανε.
    Και για μισο λεπτο περιμενε, οπως δεν ξερουμε σε τι κατασταση θα ειμαστε εμεις και για αυτο αναμενουμε την προοδο μεχρι τα τελη Ιουλιου που θα πλησιαζει το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι δεν ξερουμε ουτε και οι αλλοι πως θα ειναι γιατι προδικαζουμε οτι οι αλλοι θα ειναι σωνει και ντε για τα θηρια?
    Υ.Γ.πριν εγινε η πρωτη αποχωρηση απο το ροστερ, εφυγε ο Μπαροχα

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γινε ΜΠΑΟΚ τοτε μη κρατιεσαι στην ΑΕΚ και δεν πανυγηριζεις τιτλους, νικες κλπ.
    Φορτσαρανε? Οι ΚΟΤΕΣ που δεν κατεβηκαν ΚΑΝ ημιτελικο φορτσαρανε? Ρε τι αλλο θα ακουσουμε..
    Την ωρα που εσυ επαιξες 2 ματς παραπανω και αυτοι αραζαν?
    Προκριματικα Ιουνιο ΔΕΝ υπαρχουν σε καμμια διοργανωση. Δε ξερω που τα ειδες εσυ..
    2ο προκριματικό ειδα στις 16/07/2015. Μπερμπατωφ ειδα, λογια μεγαλα ειδα και φυσικα δευτερη θεση φετος. Αντε μη σε κραταμε. ΜΠΑΟΚ και τα μυαλα στα καγκελα.

    Δε βλεπω να αναμενεις τιποτα απλα βλεπω το κλασσικο οπαδο που μονιμα ΒΙΑΖΕΤΑΙ και κανει 100 refresh στα site να δει ποιον πηραμε.

    Ξερουμε πολυ καλα ποιοι θα φυγουν. Δε περιμενω να μου το ανακοινωσει κανενας. Οπως βλεπω οτι 9 του μηνα εχεις παρει ηδη 3 παικτες. Τον ενα απο το ΜΠΑΟΚ που φορτσαρε..τον αλλο απο τον επενδυτη σανου και το τριτο χτες βραδυ εκπληξη. Εκτος αν νομιζεις οτι ολα πλεον ειναι στη τυχη και οτι με λεφτα στην Ελλαδα κανεις περιπατο. Οπως ο ΜΠΑΟΚ

  32. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ναι συγνωμη λαθος μου τον Ιουλιο επαιξαν οχι τον Ιουνιο.Αλλα και παλι ειχανε ξεκινησει πολυ νωριτερα απο εμας τα παιχνιδια και ειχανε και ευρωπαικες υποχρεωσεις μεχρι τον Δεκεμβρη και μονιμους τραυματιες απο κει και περα οτι ειναι κοτες το ξερουμε αλλιως δεν θα ητανε η αιωνια ομαδα επαρχιας, ουτε υποστηριζω την μπουγατσα αλλο λεω.Εκτος απο τον Μπακασετα(που θα παιξει Γεναρη εφοσον δεν θα πληρωσουμε και καλα θα κανουμε να παρουνε ενα αρχιδι και πολυ τους ειναι)και τον Μπαρκα του τρομαγμενου ο τριτος ποιος ειναι?Ο Βελλιος ειναι για να παει Νοτιγχαμ….

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για αλλη μια φορα: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ- μονιμα βιαζεσαι και κριτικαρεις.Μαθε να περιμενεις και να κρινεις after not before. Εχουμε και παρτυ σημερα οπως βεβαια και χτες.
    Που θα παει ο Βελλιος? χαχαχα ναι οκ ..
    Η Nottigham το ξερει η μονο ο Βελλιος?
    Θα τον μαθεις το τριτο λοιπον συντομα. Εξαλλου για το Μπαρκα- που εσυ βλεπεις τρομαγμενο δε ξερω γιατι??- το ειπαμε μερικες μερες τωρα. Και ΔΕΝ το εμαθα απο την ΑΕΚ αλλα απο τον ΟΣΦΠ, αν σου λεει κατι αυτο.
    Ο Μπακασετας θα παιξει κανονικα και δεν θα δωσει μια ο αλλος- οπως δεν εχει δωσει- στο νιονιο. Απλα εγω με το συγκεκριμενο παικτη δε ψηνωμαι πολυ. Το μονο καλο ειναι οτι ειναι 2 κλικ πανω απο το Βαργκας που στο 8χ8 του Λονδινου που παιζουμε ΔΕΝ εχει θεση.. Βλεπεις εκει ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ παικτες δεν τους παιζουν καν.

    Make a note να σε δω τι θα λες για το μικρο αν δεν το καψουν και του εχουν ενα νορμαλ προπονητη τερματοφυλακων. Επειδη τον εβλεπα στα ματς δε παιζεται – λεω τι ειδα φετος- και λεγε οτι θες εσυ.

  34. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    ποιος Μπαοκ μωρε τερματισε πανω μας?
    η κανονικη διαφορα ειναι οι ποντοι στο πρωταθλημα…τα πλει οφ ειναι ξεχωριστο μινι πρωταθλημα..
    παιζαμε με τον βοηθο του προπονητη της κατω20 , με παιχτες που στο τελος φτυνανε τον εμετο τους,με παιχνιδια ανα 2 ημερες για να μην βγει εκτος προγραμματος ο ΠΑΟΚ και ο βαζελος και παρολα αυτα αν δεν επαιζε το ταμπουρι του ο ΠΑΟΚ δεν γλιτωνε την τριτη θεση..χωρια το σπρωξιμο που του ριχνανε σε καθε παιχνιδι με μας..
    ΠΟΙΟΣ παοκ μωρε?

  35. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    δεν καταλαβες ο Μπαρκας ειναι πολυ καλος, τρομαγμενο λεω κοροιδευτικα την πρωην ομαδα του τον Ατρομητο 😀

  36. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Snitch για τον Πλατελλα εχεις inside info αν θα μεινει η θα φυγει?

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν ασχολουμαι με ανυπαρκτους

  38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    (απορων )Βλέπεις να πέφτουν χρήματα για σέντερ φορ;

  39. Ο/Η bandog λέει:

    οτι θα συγκρινε αεκτζης την αεκ με τον παοκ δεν τον περιμενα…

    ποιος παοκ ρε?

    οταν εκανε “πρωταθλητισμο” (τρομαρα του) τον επαιζα με τα 17χρονα , τον βλαχο , τον γροντη και τον αρκουδα και τον ετρεχε ο φουντας και δε μπορουσε να με νικησει…

    θα βρει ο παοκ απεναντι του αεκ με κινητρο (ο,τι ροστερ και να εχει) και δε θα τρεμουν τα ποδια του?

    μη τρελαθουμε…

    ΥΓ: για τον ουκρανο που ακουγεται σημερα , εχουμε τιποτα?
    ελευθερος ειναι αρα μας κανει…
    αλλα πρεπει να ειναι σε φουλ καθοδο καριερας….

  40. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ο Μπάρκας είναι για να γίνει μεγάλος τερματοφύλακας. Όσο τον είδα, έχει κάτι πολύ σημαντικό και δυσευρετο στην εποχή μας. Εξόδους, Βρείτε μου έναν τερματοφύλακα με καλές εξόδους.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.PATIKAS O μικρος εχει ικανοτητες και θρασος. Μακαρι να συνεχισει ετσι, να μη παρουν τα μυαλα του αερα και να εχει την ιδια ανοδικη πορεια. Αν το κανει προσθετωντας και εμπειρια τοτε βρηκαμε τερμα για 10 χρονια χαλαρα. Το μονο σιγουρο οτι γκολ απο τη σεντρα και απο το Σουανη δε τρωει. Φυσικα και θα κανει γκαφες, φυσικα και θα φαει μουφες μιας και σε ΟΛΑ τα τερματα τα λαθη μενουν- σε αντιθεση με τους επιθετικους που μενουν τα γκολ.

    @ Bandog Αμα ειναι να γκρινιαξει ο οπαδος οχι ΜΠΑΟΚ αλλα με τη κατω ραχουλα θα σε συγκρινει. Τωρα το οτι κανουμε κουβεντα για τον ΟΡΙΣΜΟ της αποτυχιας ΜΠΑΟΚ- ειδικα σαν project που του εχουν ‘δακγωσει’ του Ιβαν πανω απο 70 οντως με ξεπερναει. Ο οπαδος μια ζωη ΒΙΑΖΕΤΑΙ..

    @ Απορων. Δοθηκαν υπο μορφη προσφορας ηδη. Λιγο υπομονη. Οπως και για CB. Νομιζω οτι το ξεσκαρταρισμα ανα θεση δειχνει το δρομο… Βλεπε ποιοι και απο που φευγουν και παιρνεις μια ιδεα τι παιζει. Μη ξεχνας οτι αρχιζει και Euro και παικτες που συμμετεχουν- ανεξαρτητα ομαδας- κοιτανε πρωτα να παιξουν και μετα να κινηθουν. Αναλογα αυτοι που δε παιζουν χανουν αξια στα συμβολαια. Βιτρινα ειναι οπως το CHL..

  42. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλό σημάδι αυτό.

  43. Ο/Η Nacho λέει:

    Και τώρα τι γίνεται με τα παράνομα play off που έπαιξε ο νιονιος? Δεν θα έπρεπε να μηδενιστεί και να πάρουν όλοι τους βαθμούς σαν νίκη? Αρε Γκρανκασα τι επαθες!!!

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Αυτο απλα δειχνει ποσο ΑΣΤΕΙΑ ειναι η ΕΠΟ που πλεον την εχει στη μπουκα και η UEFA. Δινει αδειες εδω στο Δαρρα με το γνωστο πλεον κολπο της δευτεροβαθμιας που τις ακυρωνει η Ευρωπη. Ο φακελλος του νιονιου ειχε λεει σοβαρες ελλειψεις. ΣΩΩΩΩΠΑ! Παλι καλα που εβαλαν τα ‘χαρτια’ σε φακελλο και δε τα εστειλαν με καμμια τσαντα απο super market τα λιγουρια. Ποσο να δωσει ο Βαγγελας πλεον? Πεφτουν σα τραπουλοχαρτα ΕΠΣ, Εργοθρυλλοι, Νιονιοι, Ρουληδες, Καλλονες κλπ Καταρρεει το συστημα, και τα ανεξαρτητα site σαν αυτο του ανεκδιήγητου βλακα του Καισαρη το κανουνε γαργαρα στα ψιλα κατω κατω..

  45. Ο/Η Nikolas λέει:

    Μερικές σκέψεις..

    Τερματοφύλακας

    Χωρίς να θέλω να χαλάσω το κλίμα δεν θεωρώ τον Μπάρκα ορθή επιλογή για το No 1 κάτω από τα goalpost της ομάδας. Νεαρός, με φυσικά προσόντα και εξελίξιμος μπορεί να είναι, αλλά ας μην ξεχνάμε τις μόλις 13 εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ατρομήτου τα τελευταία 3 χρόνια! Επομένως το ερώτημα είναι γιατί να δαπανηθούν 600 χιλιάρικα για έναν άπειρο keeper και όχι για κάποιον πιο έμπειρο? προσοχή πρόκειται για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δαπανηθεί επί εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

    Άμυνα

    Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν καλό αμυντικό, ο οποίος θα είναι έμπειρος, θα έχει παραστάσεις και θα μπορεί να εξελίξει τους νεαρούς της ομάδας, με άλλα λόγια Ηγέτης. Αριστερά χρειαζόμαστε backup του Ντίντακ μιας και ο Σοιλέδης απλά ΔΕΝ.

    Κέντρο

    Ο χρήσιμος Ζουκουλίνι καλό θα ήταν να παραμείνει καθώς είναι βέβαιο ότι θα δώσει λύσεις και βάθος στον πάγκο, απαραίτητο συστατικό για ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Αν ο Μάνταλος είχε καλύτερους παίχτες δίπλα και μπροστά του ίσως μπορούσε να εξελιχθεί στον παίχτη-ηγέτη της ομάδας. οπωσδήποτε δεξί εξτρέμ καθώς παίχτης Πλατέλας ΔΕΝ υπάρχει και ίσως και ένα backup πίσω από Barbosa.

    Επίθεση

    Επιβεβλημένη είναι η απόκτηση επιθετικού – γκολτζή. Ένας παίχτης επιπέδου Blanco με 70+ γκολ στην τετραετία θα ήταν το ιδανικό.

    Συμπερασματικά η ομάδα έχει ανάγκη από 4 βασικούς (αμυντικό, δεξί χαφ-εξτρέμ, επιθετικό, κεντρικό χαφ) και 2 backup για την αριστερή πλευρά.

  46. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το τέρμα ειναι για να παιζει με το καλημέρα. Τι θα πει 22 χρόνων; Ποςο να παει δηλαδή 30;
    Μονο στην Ελλάδα υπαρχει αυτη η λογική
    Κούρτουα ειναι 24
    Ντε Χεα ειναι 25
    Ο Σωκράτης 21 χρόνων έπαιζε βασικός στη Γερμανία, μη πουμε για άλλους κατω των 20 βασικούς στις ομάδες τους

    Με λίγα λογια αμα το εχεις παίζεις. Ο μικρος το εχει και πρέπει να στηριχθεί ως βασικός day one

    Στα αλλα τα λέμε ολο το χειμώνα. Παμε για 6 παίκτες, τελος

  47. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αυτο με τον τερματοφυλακα ειναι πολυ σωστο και συμφωνω γιατι εξω που δεν ειναι ευρωαλβανοι παιζουνε οι μικροι βασικουρες(ο Κουρτουα μαλιστα επαιζε βασικος απο τα 21) καλυτερα ο Μπαρκας βασικος απο τον Λορεαλ και δεν ξερω εγω ποιον αλλον.
    Απο εκει και περα γιατι μονο ενα εξτρεμ? Υπαρχει κανας παικτης Αραβιδης μηπως?Επειδη ξυριζει το κεφαλι θυρα 21 κανει οπαδικες δηλωσεις και τον αγαπαει η εξεδρα?Ενας φιλοτιμος παικτης β εθνικης ειναι και τελειωσε το θεμα.

  48. Ο/Η The Snitch λέει:

    @All
    O Ουκρανος οδευει ως τριτη μεταγραφη της ομαδας μετα το Μπακατσετα και το Μπαρκα. Για τον πρωτο ο νιονιος- οπως παει το σκηνικο- οχι δε θα παρει φραγκο αλλα παιζει να δωσει και κανα ψιλο αμα θελει να τον πληρωνει μεχρι 31/12 και δε παει για φουλ υποβιβασμο μεσω ΜΗ αδειοδοτησης, η μεσω του γνωστου πλανου που και στην ΑΕΚ επεβληθει τη χρονια με τις απαγορευσεις.
    Ειπαμε και προχτες: Οταν αρχιζουν τα ζορια ο ζοριζωμενος κοιταει να σωσει το τομαρι του και μονο.

    Ακολουθουν και οι μπροστινοι. Τα λεμε καιρο, μη βιαζεστε και ολα θα γινουν στην ωρα τους. ΗΔΗ σε 10 μερες εχεις 3 παικτες και προπονητη.
    Φυσικα του χρονου πας για CHL απ ευθειας, αποδεχωμενος τη προταση Πανοπουλου των 11 (Μελλισανιδη δηλαδη) που ειναι-εκτος απο δικαιη- και μια ιδεα του τι θα ψηφιστει μεσα στο μηνα.
    Αν δε παμε σε λιγκα 14-12 ομαδων που θελει η Nova- τα εχω γραψει μηνες τωρα- το μοιρασμα θα πιασει και τοπο μιας και θα δουμε σημαντικη ενισχυση στους μικρους αρα ανταγωνιστικοτερο πρωταθλημα αρα καλυτερα παιχνιδια.

    Ειναι πραγματικα ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ αυτο που εβγαλε ο Μποροθρυλλος με τα εισητηρια και τις αυξησεις. Αυτα τα γραφηματα δεν τα αναλυει ουτε αποθηκαριος. Τοσο σανο ουτε τα αλογα

  49. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    (απορων)

    12 ομάδες και πολλές είναι για ένα πρωτάθλημα σαν το δικό μας.