ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αυτό λοιπόν το μικρό καράβι, που έπλεε στο πέλαγος, ήταν πολκύ καλά εξοπλισμένο σε όλα τα κομφόρ. Τι βάρκες, τι σωσίβια, τι ορχήστρες ! Θαύμα θαυμάτων ήταν και το ζήλευε κι όλη η Ελλάδα, που υποτίθεται έμαθε μπάλα από κάποιον Μπάγιεβιτς με αρχιλοστρόμο κάποιον άφραγκο, που κονόμησε από τις μίζες που δόθηκαν στις τότε εκλογές της ΕΠΟ, που ήταν όμως και φοβιτσιάρης και πήγαινε το πολύ μέχρι την ταβέρνα του Τουφεξή.

Οι εξοπλισμοί όμως δεν λένε και πολλά. Πού να θυμηθώ τι είχε επάνω του κι ο Τιτανικός. Και τι δεν είχε. Όπως Τάσο μου, είχε και πολλά εργοστάσια και η ΒΙΠΕ του Κιλκίς, αλλά με την κρίση, έχετε καταλάβει όλοι σας, ποιοί ήταν τελικά οι κρατικοδίαιτοι. Κι αυτοί είχαν εξοπλισμούς, αλλά δεν είχαν χειριστές. Έτσι κι ο γάβρος Ντάφυ μου : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΒΕΣ. Όπως φυσικά δεν είναι κι ο νεοέλληνας, που είχε μάθει τις διακοπές με ξένα κόλλυβα.

Στην ΕΠΣΑΝΑ λοιπόν, παίχτηκε η πρώτη πράξη του κανονικού πολέμου. Πώς λέμε Δερβενάκια, πώς λέμε Τεπελένι; Ακολουθεί το ντερμπάκι αύριο με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, το οποίο όμως δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού τα όπλα υπάρχουν στο οπλοστάσιο για αργότερα : Επιτροπή δεοντολογίας, νομοθέτηση Κοντονή, διοικούσα επιτροπή, αλλαγή της ΚΕΔ, απειλή του συνδρομητικού, παρέμβαση του Κύπριου της Ουέφα. Είναι όλα μαθηματικά υπολογισμένα εν όψει Οκτωβρίου. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ, έτσι; Ακόμα και για κάποιες ενώσεις, που δεν θέλουν από αύριο να εκτεθούν, αφού οι τύποι που εκβιάζουν κι απειλούν, ακόμα δεν έχουν ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Μόλις όμως γίνει το Μανιάκι, υποχρεωτικά θα πάνε στην καινούργια παράγκα.

Φυσικά κάθε πράξη, έχει και κάποια παράπλευρα αντίθετα αποτελέσματα. Ομιλώ για την στάση της αλογοτροφής, που ξαφνικά ανέκρουσε πρύμναν κι έκανε συνάντηση με τον Γκιρτζίκη. Μην σας απασχολεί τι λέει η ΑΕΚ, που το φυσάει και δεν κρυώνει. Διότι μπορεί να λες οτι ο διωκόμενος για κακούργημα Παναγόπουλος δήθεν απείλησε τον Γκιρτζίκη οτι θα πέσει, αλλά και τι να κάνει άλλο; Μαζί με αυτούς πάει κι αυτός, κι άστε την ΑΕΚ που δεν ξύνει πληγές, να δηλώνει οτι δεν άλλαξε κάποια διάθεση του ΠΑΟ. Σαφέστατα κι άλλαξε, αλλά την άλλαξε ατομικά. Ο Αλαφούζος δεν έχει ιδέα.

Κάποιοι έγκριτοι της παραπληροφόρησης, ψάχνανε σήμερα να διϋλίσουνε τον κώνωπα. Οτι η κίνηση της αλογοτροφής έχει διπλή ανάγνωση : Από την μιά οτι αθώωσε την ΕΠΟ, κι από την άλλη οτι εμφανίστηκε αποφασισμένος να διατρανώσει άμεσα την θέληση του για αιώνια κάθαρση. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΠΑΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Κόντρα στον συνεταιρισμό, ασπαζόμενος για ίδια οφέλη τα αμαρτωλό παρελθόν, που υποτίθεται είχε αποκηρύξει. Προτείνοντας μάλιστα τους Παπαδάκο, Τεροβίτσα και Μπίκα. Τρεις γνωστότατους οπαδούς του, με τον τελευταίο μάλιστα να είναι και υπάλληλος των Βαρδήδων. Γιατί έγινε αυτό; Διότι ακόμα δρα παλαιοκομματικά κι επειδή φοβάται κάποια πρόσωπα που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση ( όρα Βίκτωρα ) . Τι να κάνουμε φίλτατοι; Ακόμα και τα εμβόλια, εχουν μέσα τους τον ιό που κυνηγάς. Που φυσικά έχεις κάθε δικαίωμα στην ομοιοπαθητική, αλλά όχι και να μας το παίζεις και καθαρός, ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΡΑΣ ΚΑΤΑΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ.

Στο χάος αυτό φυσικά, ο γάβρος ρίχνει το budget του στο 50%. Είναι κίνηση καλής θέλησης, εν όψει δικαστικών διαδικασιών. Οι οποίες είτε θα γίνουν με τα γνωστά παρεπόμενα, είτε δεν θα γίνουν και θα παραμείνει ο έτσι,  ελεύθερος πολιορκημένος και η ομάδα του εντός της πρώτης κατηγορίας, με οικονομικό στραγγαλισμό, με τραμπούκους να εισβάλουν στα γήπεδα και μια μεγαλοπρεπή τιμωρία για συμμετοχή στα παραέξω. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ, ξανά, έτσι;

Έτσι σύντροφοι, αλλά και συντρόφισσες, που σίγουρα δεν έχετε κάποιο παράπονο. Με το μπασκετ δεν ασχολούμαστε για να συνεχίζουμε τον αγώνα μας εναντίον επίορκων. Εκεί μπορεί και να υπάρχουν άλλες φωνές για να κάνουν το καθήκον τους, μέχρι τα επεισόδια να περιοριστούν στο τάβλυ, και κάποιες να περάσουν όλα τα τμήματα, σαν γνήσιες Αεκτζούδες. ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ. Και πρέπει σήμερα να αναγνωρίσουνε, οτι τόσα χρόνια γραφοδημίας, πιο πολύ παραμείναμε εμείς στον χώρο, ενώ οι Ζήκοι προπονούν κάποια παιδάκια σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο. Να μην πούμε και για άλλους. Οπότε συντρόφισσα, επειδή το ποδόσφαιρο έχει μπόλικους κι αποέτυχες, σου δίνουμε την ευκαιρία μπας και πιάσεις τους ίδιους αλλά σε λιγότερη προσέλευση. Κι είπαμε, υπάρχει αργότερα και το τάβλυ, αφού κι εδώ θα αποτύχεις.

Υγ1. Θέλω να ευχαριστήσω τους αγαπητούς αδελφούς στο Κιλκίς, που με σκλάβωσαν, κι επιφυλάσσομαι. Τον Τάσο και τον Τριαντάφυλλο, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ. Δεσμεύομαι δε δημοσίως, οτι το νέο εργοστάσιο, θα είναι εκεί. ΦΙΛΑΚΙΑ.

Υγ2. Πολύ μικρό καράβι η Ελλάδα για να κάνει λαμογιές.

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ

  1. Ο/Η netrino λέει:

    Την παραγκα θα την φτιάξουμε αλλα την ομάδα όχι.Σχεδον μηδέν μεταγραφές και ουτε καν αποχωρήσεις.Ακούγεται έντονα το σλογκαν να δούμε τα δικά μας παιδιά Ανακογλου Πλατελλες κτλ.
    Η αλογοτροφή παντως έτοιμη ομάδα έχει από περσι και αν περάσεις απο το βαζελογήπεδο ακους τα κομπρεσερ.Χαθήκαμε στο παρασκήνιο.

  2. Ο/Η νικος λέει:

    ωραια καλα παμε τωρα η μονη λυση μαρινακη είναι να πουλησει αφου δεν θα μπορει να πατησει στο καραισκακη.σε αυτό που διαφωνω είναι ότι ο μαρινακης θα παθει κατι.τιποτα δεν θα παθει γιαυτο πηρε τη νοτινχαμ μενει μονιμα αγγλια δεν εχει δουλειες στην ελλαδα και αμα ανεβει κατηγορια θα εχει εσοδα 200 μιρια στην πρεμιερ Λιγκ.νομιζω τοσα εσοδα εχει η τελευταια ομαδα της πρεπιερ.και θα βαζει και πλυντιριο στη αγγλια.θελω να πω ειδη εχει ετοιμασει τις επομενες κινισεις του και μαλιστα πολύ πιο επικερδις.αυτά να τα βλεπουν οι γαυροι που τον ειχαν θεο τωρα τους εκλασε και παει στην αγγλια για κονομα.αχαχαχ

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Μην βιάζεσαι. Όλα θα γίνουν.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς νικος : Εγώ πάλι πιστεύω οτι κάτι θα πάθει. Κάπου, κάποτε. Οι δύσβατοι δρόμοι δεν τελειώνουν ποτέ.

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ποτε υπολογιζεται να γινει το Μανιακι Στηβεν?

  6. Ο/Η νικος λέει:

    πολύ καλο.οι δύσβατοι δρομοι δεν τελειωνουν ποτε.θα μπορουσε ετσι να τελειωνει μια ταινια του αγγελοπουλου.μαλιστα τωρα που το σκέφτομαι δεν χρειαζετε να μιλισει κανεις άλλος στη ταινια.ολη η ταινια θα εχει μονο αυτή τη φραση.

  7. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ............ λέει:

    Eγω το μονο που εχω να σου πω φιλαρακο ειναι ΜΠΡΑΒΟ για τα γραφομενα σου. Συνεχισε ετσι χωρις κολληματα και με πολυ παρασκηνιο. Και παλι ΜΠΡΑΒΟ.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Πιστεύω μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

  9. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ο βΆΖΕΛΟς τελικά το γύρισε πούστικα το σκηνικό, όπως και νάχει με ή χωρίς την γνώση του Αλαφούζου. Από κάπου δόθηκε η εντολή να ενεργήσει έτσι, κάτι ψάχνουν να βρουν. Φίδι στον κόρφο μας είναι ο ΠΑΟ και ευτυχώς που γίνονται τώρα αυτά.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Παρόλο που κάθε εταιρεία στην ουσία κουβαλάει τον χαρακτήρα του αφεντικού της, εδώ, ο Παναγόπουλος ενήργησε αυτοβούλως. Μην ανησυχείς πάντως για την αλογοτροφή. Είναι εντελώς ανύπαρκτη, πέραν του είναι εντελώς άσχετη με το αντικείμενο.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Ιστορικα – φανταζωμαι το ξερεις- ο αντιπαλος της ΑΕΚ ειναι ο βαζελος. Με τον Ολυμπιακο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ δεν ειχαμε ποτε διαφορες- ισα ισα που οι σχεσεις παντοτε ηταν καλες. Ακομη και με τον πατερα του Βαγγελα που παντα ειχε αγαπη προς την ΑΕΚ και το γνωριζω απο προσωπικη εμπειρια δεκαετιων.
    Μη μπερδευεις τους προεδρους (Κοκκαλη-Βαγγελα) με το σωματειο: και απο την ΑΕΚ περασαν Ψωμιαδηδες- Sirhouse- Ντεμηδες ολοι ΑΕΚαρες με ΔΥΟ διαφορες:
    1) Εβαζαν την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ πανω απο την ομαδα και δε μπορουσαν να καταλαβουν οτι για να κονομησεις μακροχρονια και οχι ως κομητης πρεπει ΠΡΩΤΑ το μαγαζι να παει καλα- ασχετα απο το πως- και μετα θα πας και εσυ. Αναγκαστικα ειναι αυτα αλλιως κανεις μια αρπαχτη 3-4 χρονια και αφηνεις πισω σου συντριμμια. Ακομη και εκει ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ηταν..
    2) ΔΕΝ ηταν διαπλεκωμενοι με το ελληνικο κρατος οπως οι προεδροι του Gay, ο ενας ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ και ο αλλος φτιαχνωντας ενα συστημα που η παραγκα Νο1 μοιαζει περιπτερο μπροστα στο Harrod’s: πλεον στο κολπο ειναι η ΕΛ-ASS, δικαστικοι, εισαγγελεις κλπ ΜΟΝΟ για την ομαδα. Σε αντιθεση με το θειο που ειχε το κρατος στη τσεπη του αλλα ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.

    Καταληγω λοιπον οτι ο Gay ειναι μια χαρα σωματειο και οι πραγματικοι Ολυμπιακοι ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ουδεποτε ειχαν κοντρα με την ΑΕΚ.

    Αντιθετα ο βαζελος σε ΟΛΑ τα επιπεδα ειναι σωματειο πουστικο. ΠΑΝΤΑ θα κοιταξει να στη κανει, να σε πουλησει για το συμφερον του- παραδειγμα αυτο που γραφει ο stevie: δεν υπαρχει μπεσα ουτε μεταξυ τους γι αυτο αλωστε και φαγωνωνται μονιμα οχι τωρα που πανε κατα διαολου αλλα και στις μερες που ολα ηταν ροδινα