ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

Λοιπόν, αρκετά με τα παιχνιδάκια. Ξέρεις για ποιά μιλάω : Αυτά που τελείωσες με τον Μπακασέτα σήμερα, ενώ ο παίκτης έχει υπογράψει εδώ και δέκα ημέρες. Αυτά που τον πήρες από τον Μαρινάκη, ενώ αυτός σου πήρε τον Μοντανιέ – που φυσικά δεν είχες πάρει – και κάποιον Λαϊφη. Αυτά που σκοτώνεστε δηλαδή, ενώ σας ξεφεύγουν πέννες οτι ο Βασιλόπουλος είναι μεγαλύτερος εχθρός της ΑΕΚ σε σχέση με τον Μαρινάκη. Δεν θέλω και πολύ να πάρω φόρα.

Άλλα λέω σήμερα. Η ομάδα είναι στην Πολωνία ήδη. Με ένα αριστερό μπακ, με μόνο δυό κόφτες, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ. Επίθεση, που όπως και να το κάνουμε, απαιτεί δυό παίκτες. Αυτά είναι πράματα που ήταν γνωστά από πέρσι. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει οτι οι δυό Σέρβοι – ή δεν ξέρω κι εγώ τι υπηκοότητα έχουν πια – είναι της πλάκας; Για σοβαρέψου.

Ήρθε ο Τιμούρ, και μπήκε φουριόζος. Είναι ανάγκη κάθε μέρα να ξενερώνει; Έλεος πια. Στείλε τον Ραν Ταν Πλαν να πάρει ένα αοποιοδήποτε αριστερό μπακ από την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Σε εκείνα τα ταξίδια στην Βραζιλία – ναί τότε που αυτός ήταν εκεί κάτω κι εσύ έκλεινες Σουηδό -, ούτε τρία ονόματα επιθετικών δεν έφερε; Τι στο διάολο είδε; Πάρε τα τρία λοιμά, και βλέπουμε τι θα βγει.

Τελείωνε, διότι όπως έχεις πει, πας για πρωτάθλημα. Και πρωτάθλημα σημαίνει κάλυψη των τριάντα βαθμών διαφορά, που είχες πέρσι. Κι ακόμα, δεν έχεις συμπληρωμένο άξονα, τουλάχιστον μπροστά. Όσο κι αν πάω πάσο στο στοίχημα του Μπάρκα πίσω, και σε εκείνον τον Ουκρανό, που δεν κατάλαβα πόσο χειρότερος είναι από αυτούς που είδα στο γιούρο για να μην τον πάρουν ούτε καν αναπληρωματικό. Για σοβαρέψου.

Η προθεσμία δεν είναι μέχρι τις 12 Ιουλίου, που θα δηλώσεις παίκτες. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 8 του μήνα, που λήγουν οι ανανεώσεις των παλιών διαρκείας. Τι περιμένεις δηλαδή; Να φύγουν οι κλασσικοί και νάρθουν άλλοι, που δεν ήρθαν φέτος; Αλλά ό,τι και να περιμένεις, υπάρχουν και οι στόχοι της Ευρώπης. Που εκεί οι προθεσμίες έχουν ήδη τελειώσει. Κατεβαίνουν τα μπακ, κάνουν σέντρες, και δεν υπάρχει κεφαλιά ή γκολτζής στην άλλη περιοχή. Πάλι 4-2-3-1 θα παίξεις;

Θες να λες οτι είσαι γεμάτος πίσω και στο κέντρο; Δεν διαφωνώ να πάρει σαν back up μια ακόμα ευκαιρία η κορδελιάρα ή ο Κερκυραίος, ή ακόμα και να αλλάξεις πλευρά στον Γκάλο. Όταν είσαι τσίπης, όπως και να το κάνεις, τα σκέφτεσαι κι αυτά. Αλλά όχι πάλι πειράματα και στοιχήματα. Μπροστά είναι ο κανένας, έστω κι αν μας βουλώσει τα μάτια ο Βάργκας. Αμάν πια με τους δεύτερους επιθετικούς και τους περιφερειακούς. Θέλουμε παίκτη περιοχής, που να μπορεί να σκοράρει. Κι όταν λέω θέλουμε, εννοώ θέλεις. Δικό σου είναι το μαγαζί και δική μου η τσέπη για να την αρμέξεις. Προχώρα επιτέλους. Και με το νέο κύπελλο αγκαλιά, μπερδεύεις τον κόσμο του χρόνου τέτοια εποχή για τον απαράδεκτο Βασιλόπουλο. Μην λέμε κι άλλα τώρα.

Τώρα το θέμα είναι καθαρά αγωνιστικό. Για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, που απλά πρέπει να γίνει κανονική. Με αρχή, μέση και τέλος. Ορθολογιστική στα τελειώματα της. Μπορεί ο σέντερ φορ ή ο άλλος επιθετικός να μην πιάσουν,  εντάξει λαχεία είναι αυτά, αλλά τουλάχιστον θα έχει γίνει η προσπάθεια. Αυτήν την στιγμή όμως, δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες, κι άρα μιλάμε για κολοβό φίδι. Φίδι χωρίς ουρά. Που δεν μπορεί να κουνηθεί εν άλλοις, ή ο προπονητής, δεν ξέρει πώς να πρεσάρει ψηλά ή να στείλει μια πάσα σε κάποιο πόδι. Σοβαρέψου λοιπόν και τελείωνε.

Υγ. Αύριο έχει άλλο ένα ντέρμπυ, που είναι καταδικό μας. Εκεί πάμε καλά. Εφόσον τελειώσουμε με τις μεταγραφές μεσοβδόμαδα, θα βγω και θα ανασκευάσω το παραπάνω κείμενο. Κώστηδες και Βέργηδες, είναι πολύ χαμηλού αναστήματος για να δουλεύουνε τον κόσμο με παπαριές. Εγώ θέλω έργα, κι όχι φρου φρου κι αρώματα. Γκε γκε;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

29 Responses to ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Δε νομιζω ΚΑΝ να ξερει το 8/7. Ποιες ανανεωσεις? Κατω απο 1000 ειναι εκ των 8500 δηλαδη σχεδον 10% η ανταποκριση. Τι νομιζεις οτι εχουμε το marketing της premier?
    Να στο πω αλλιως: Εσενα σε ενοχλησε κανεις ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ με μαιλ τηλεφωνο ταχυδρομικο περιστερι σηματα καπνου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να ανανενωση? Μια κινηση ΚΑΤΙ ρε παιδι μου, ενα ενδιαφερον? Γιατι εμενα (οπως και ολους φυσικα) ΟΥΔΕΙΣ μπηκε στο κοπο..
    Εσυ ενα πελατη που ΗΔΗ εχεις τον αφηνεις στη τυχη του και αμα θελει να ξαναψωνισει η τον κυνηγας καθε μερα? Γιατι εμεις εδω δε τους αφηνουμε σε ησυχια..
    Οι ανθρωποι ειναι Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Ι. Τελος.

    Το 12 ξερει γιατι εκει απλα ειναι η UEFA. Αμα δεν ηταν ουτε αυτο θα ηξερε.

    Στα αλλα μαζι σου, αν και ξερεις γιατι πηγε στη Βραζιλια Αργεντινη Ουραγουαη ο αλλος για επιθετικο: Για να παρουμε αμυντικο χαφ απο τη Σουηδια φυσικα!!

  2. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Δλδ τι να λέμε ακόμα τα αυτονόητα! Υποτίθεται ότι ζήσαμε όλη αυτή την ξεφτίλα της Γ’ κ Β’ για να μην χρειαστεί να ξανασυζηταμε για πράγματα αυτονόητα. Καταπιαμε την περσινή αποτυχημένη χρόνια (γιατί με βάση τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθει πριν αρχίσει,ο χρόνος που υπήρχε και το αντίτιμο που πληρωσαμε 2 χρόνια,οτιδήποτε άλλο πέρα από πρωτάθλημα ήταν αποτυχία) αλλά μαζί καταπιαμε κ τις τελευταίες δικαιολογίες κ τις τελευταίες υπομονες. 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι αδιανόητο για το μέγεθος και το dna της ομάδας. Πρώτη προτεραιότητα κ όλα τα υπολοιπα έπονται (βλπ γήπεδο). Αλλά εμείς ψάχνουμε 1,5 χρόνο επιθετικό κ μπακ κ εξτρεμ. Πιο εύκολα αγοράζεις πλουτωνιο στη μαύρη αγορά πάρα εμείς παίχτες. Κρίμα…

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Παρεμπιπτόντως έρχεται και νέο πρόστιμο λίαν συντόμως για να προστεθεί στα προηγούμενα για επεισόδια

  4. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Εύγε.Έτσι.Παντελονάτα.Καλό καλοκαίρι φίλε.Αν και ακόμα δεν το βλέπω…

  5. Ο/Η J.F.K. λέει:

    Στήβεν ? ποιό ντέρμπυ εννοείς για αύριο ? μεταγραφικό ή σε σχέση με επο κλπ ?

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Mάλλον είναι σοκαρισμένος από το “Brexit”.
    Αφού εχθές, τον ρώτησε ένας “συνάδελφός” του από το Ελληνικό λόμπυ του Λονδίνου: “τι λες Δημήτρη για το “Brexit”;
    Και εκείνος του απάντησε: “Καλό είναι,το παίρνω και εγώ. Των πεντακοσίων όμως,γιατί το χιλιάρι κάνει ζημιά στα νεφρά”
    Υπάρχει πρόβλημα.
    Επεσαν και οι μετοχές της “Mitsuko” στην Κίνα…

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.F.K : Για την ΕΠΟ μιλάω.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Γιατί, έχουμε να φοβηθούμε κάτι; Ρε δε πάνε να γαμηθούνε κι όλοι τους;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Perakas-21 : Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν είχαμε πλουτώνιο. Το πρόβλημα είναι οτι έχουμε ποντιακό βλακόνιο μαζί με γιουγκοσλαβικό αποτυχόνιο.

  10. Ο/Η akis λέει:

    Και με το νέο κύπελλο αγκαλιά, μπερδεύεις τον κόσμο του χρόνου τέτοια εποχή για τον απαράδεκτο Βασιλόπουλο. Μην λέμε κι άλλα τώρα.
    Στήβεν σε παρακαλώ ομως,,,πεσ΄μου ότι έχω καταλάβει λάθος.
    Ούτε φέτος έργα για το γήπεδο δηλαδή;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Μια χαρά τα έχεις καταλάβει όλα.

  12. Ο/Η akis λέει:

    Ημαρτον…έλεος…
    Τι κάνουν τόσο καιρό βρε Στήβεν;
    Αλλος ένας χρόνος στη…πλάτη και βλεποντας…
    Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον ε;

  13. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μας δουλεύουν; Κοιτάνε κάποιον Ζουζούλια λέει, Ουκρανό, των 3.5 μυρίων, με συμβόλαιο στην ομάδα του ως το καλοκαίρι του 2018 και με σακαταμένο γόνατο;
    Πιστεύει κανείς πως θα γίνει ποτέ αυτό; Αν γίνει,θα είμαι ο πρώτος που θα γκαρίξω για “πεταμένα λεφτά”.
    Φυσικά και δεν πρόκειται.
    Κοιτάνε και αλλού. Βέβαια. Οταν το μπάτζετ είναι έτοιμο και ορισμένο,το μόνο που μένει είναι οι επαφές και οι συνεννοήσεις.
    Με λίγα λόγια,με τα δεδομένα της ΠΑΕ,σε κάθε υποψήφιο προς μεταγραφή πάικτη, όταν βλέπετε μπροστά την λέξη “μύριο”, άδικος κόπος. Μη χαλάτε μελάνι και φαιά ουσία. Γιατί απλά ΔΕΝ.

    Υπάρχει ακόμα ο Ν.Γκογκ. Από Λίβερπουλ παλιά και εδώ και καιρό βολοδέρνει μεταξύ Μπόλτον,Σουόνσυ, Ρεν. Με ένα γκολ κάθε 5-6 αγώνες. Πανω από μύριο και αυτός. Κακή λέξη αυτή. Αλλά μπορεί να πείσει τους Γαλλους ο Μήτσος να τον πάρει υπό δοκιμή. Δεδομένου πως στην Ελλάδα τα ταλέντα φτάνουν ωςτην ηλικία των 30 χρόνων.

    Τέλος, υπάρχει και ένας τρίτος φέρελπις, ο οποίος λόγω ονόματος έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να προτημηθεί από τον “μεγιστάνα” της Ανδραβίδας.
    Το όνομα αυτού, Πάμπλο Τσαβαρία. Δεδομένου πως στα μάγκικα το “β” προφέρεται και ως “μπ” -ειδικά αν ο “μάγκας” έχει κρυολογήσει και είναι μπουκωμένος,τότε στο άκουσμα από τον Μελισσανίδη πως υπάρχει πάικτης με το όνομα “Τσαμπαρία”, καβάλησε πάνω από το γραφείο,πέρασε απέναντι και έπιασε από τον γιακά του χρωματιστού πουκαμίσου του,τον “Ραν-ταν Πλαν” και του είπε αφρησμένος: “Τι πράγμα;…”Τζαμπαρία”;Και δεν τον έχεις φέρει εδώ ήδη να υπογράψει; Τρέξε γρήγορα,ξανθέ σκύλε και σούρ’τον εδώ πέρα”

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς akis : Η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη φίλε μου.

  15. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    το εχουμε παρει χαμπαρι οτι γηπεδο γιοκ…ας το πουνε ξεκαθαρα γιατι εχει κ το σανο τα ορια του..
    να θυμισω μονο πως τα μισα εσοδα απο τα διαρκειας δεν πηγαινανε για ενισχυση της ομαδας αλλα για τα τουβλα της Αγ.Σοφιας..
    πολυ σοτο…
    ας κανουν κατι με το ΟΑΚΑ τουλαχιστον…ας το κανουν ποδοσφαιρικο γηπεδο και οχι αυτο το κρυο πραγμα..μονο τυχαιο δεν ειναι που κ τα γραφεια ειναι απεναντι..

    οσο για τις μεταγραφες οσο βλεπω συνοπαδους να πιστευουν ακομα περιπτωσεις του 1 εκατ. ευρω κ βαλε τοσο απελπιζομαι με την προβατοποιηση..

    εδω εμεινε ο Πλατελας..τι συζηταμε τωρα…ποια αμστελ? ποια ενισχυση?

    αυτος περιμενει το ποδοσφαιρικο grexit για να του φυγει ο βραχνας της υποχρεωσης μεταγραφων…στο διαολο κ ακομα παραπερα!!

  16. Ο/Η netrino λέει:

    Εχω θαμπωθει από το προπονητικό κεντρο, ενα γήπεδο που καθε μεταλική του κατασκευεί ειναι σκουριασμένη και με εγκαταστασεις κατηγορίας Γ Αθηνών.Ποιος
    το έκλεισε αυτό το ερείπιο?

  17. Ο/Η netrino λέει:

    κατασκευη

  18. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ..... λέει:

    Για ποιον λογο τα λες για το γηπεδο αυτα? Τι εχεις μαθει ?

  19. Ο/Η QIANQIAN ZHANG λέει:

    Δεν μπορούμε να πάρουμε ένα σεντερφορ της προκοπης? Ο κύριος Φαταούλ Χάκ παίρνει Λαίφη (άλλο αν του βγήκε παναθηναικός) κάνει μεταγραφές στην Νότιγχαμ και έχει χίλιες δυό δουλειές. Αύριο για παράδειγμα πρέπει να δώσει το παρόν στο αστυνομικό τμήμα…
    .

  20. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Τσαμπαρία, τον βλέπω και εγώ σίγουρο λόγο ονόματος…

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Αυτός είναι εξτρέμ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς QIANQIAN ZHANG : Οπότε τι σημαίνει αυτό; Οτι έχει παραπάνω λεφτά ή οτι η Νότιχαμ θα πάρει κάτι στην Αγγλιά;

  24. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Μα φυσικά δεν θα στο πουν. Απλά θα κουραστούν να κυνηγιώνται με τον Βασιλόπουλο και με το ΟΑΚΑ στο ταμείο της αριστεράς, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

  25. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ............ λέει:

    @ ΣΤΗΒΕΝ
    ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΥΘΙΣΗ ΕΞΕΔΡΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΖΙ .ΠΑΝΤΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΤΟ ΟΑΚΑ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΣ?

  26. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Warlock 1924 οχι μονο εμεινε ο Πιατελλας αλλα μας ενημερωνουνε οτι βγαζει και ματια στην προπονηση, τι να τον κανουμε τον εξτρεμ, μπεεεεεεεε

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ….
    Δεν ανανέωσα ακόμα διότι προσπαθώ να πάρω μια σουίτα, που δεν τους έχει μπει ακόμα σαν στόχος πωλήσεων.

  28. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πειθαρχική δίωξη για τον τελικό κυπέλλου! άλλο ένα 20.000 πρόστιμο έρχεται, θα μου πεις μπροστά στο κύπελλο τι αξία έχει…

  29. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Τί να τις κάνουμε τις μεταγραφές? αφού οι ρεπόρτερς μεταδίδουν οτι ο Πιατέλλας βγάζει μάτια, ολο μπράβο του λέει ο προπονητής.
    Έβαλε και το πρώτο γκολ ο Πέκχαρτ, ποιός μας πιάνει τώρα.
    Η πλάκα είναι πως διαρρέουν για κάτι παίκτες με κασέ άνω του 1μυρίου που δεν έρχονται στην Ελλάδα ούτε στα 45 τους, πόσο μέλλον με τα λεφτά που δίνει η ΑΕΚ.
    Απίστευτα πράγματα. Προσπαθούν να κλείσουν παίκτη απο τα fax που στέλνουν οι μάνατζερς.
    Φοβερός σχεδιασμός. Κάθε εβδομάδα βγαίνουν στη φόρα καινούρια ονόματα.
    Ο ορισμός του άρτζι μπούρτζι και λουλάς.
    Αλήθεια, τί δουλειά είχε ο Μιλο να πάει στην προετοιμασία μαζί με την ομάδα? φροντιστής είναι? δεν έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να τρέξει τις μεταγραφές?
    Τί προπονητικό κέντρο είναι αυτό? τί μίζερο ξενοδοχείο πήγαν και βρήκανε? το πιο οικονομικό να φανταστώ.
    30 βαθμούς ζέστη βρήκαν εκεί πέρα, θα ψοφήσουν όλοι. Υποτίθεται οτι φεύγεις απο Ελλάδα για να βρείς πιο δροσερό κλίμα. Ωραία προετοιμασία θα κάνουν
    Ούτε 5.000 διαρκείας δε θα δώσει έτσι όπως πάει. Τα μοσχάρια ξύπνησαν, και οσα δεν ξύπνησαν δεν έχουν λεφτά.