Ο Ζλάταν στην ΑΕΚ…

Οι “Φιλικοί”. Απάνω στους γκιαούριδες ωρέ παιδιά. Φάτε τους.

…ευχήθηκε καλή επιτυχία λέγοντας χαρακτηριστικά “Εουλεμ κράαε Μάλμε  τβελ μπάου ρεκνάρε νίλαρε κα ερεέτιβλα τσίγκουν  Τσίπης κα Ραν Ταν Πλαν”

Μετάφραση: Καλη επιτυχία στην Μάλμε της Αθήνας και καλό “βόλι” στον σκύλο του “εγγυητή”

Πέφτουν κάτω από τη ζέστη αι παίκται στην Πολωνία. Που να το ήξεραν οι ιθύνοντες ότι θα είχε τόση ζέστη; Τι φταίει ο Μπάγεβιτς που δροσίζεται στις παραλίες τώρα και ο Γιόχανσον κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό;

Τι να φταίει και ο Τσαμπαρία που δεν έχει έρθει ακόμα στην ΑΕΚ,παρ’όλο που “οι δύο πλευρές έρχονται κάθε μέρα και πιο κοντά”. Τους χωρίζουν κάτι μηδενικά. Οταν αυτά εξανεμιστούν εκτός από ένα,τότε θα γίνει και η μεταγραφή. Με “ζερό”. Γιατί είμαστε μάγκες ναούμε και δεν μας κοροιδεύουν οι τσικιρικιτζίδες.

Τι να φταίει και ο “Ραν-Ταν-πλαν”, ο οποιος αποδεικνύεται “στραμπουλοχέρης”- όπως λέει ο Steven, τουλάχιστον, που κάτι παραπάνω θα ξέρει. Καλόγηρος περαστικός είναι. Που για να τον αφήνει ο από πάνω να “τρώει”, κάποιο λόγο θα έχει. Κουτός δεν είναι. Τσιφούτης είναι. Αλλο το ένα όμως το άλλο το άλλο.

Τι να φταίει και ο καράφλας, που ζει ντε-ζα-βου, έχοντας μετά από 20 τοσα χρόνια ξανά-μανά τον Σέρβο προιστάμενο και τον “τίγρη” πρόεδρο; Πόσο χειρότερα να πάει από το “στοίχημα” του Δέλλα και γιατί άλλωστε για ότι γενέσθαι να φταίει ο ίδιος αφού υπάρχει τακτοποιημένη σειρά ανέυθυνων-υπευθύνων γύρω του, όταν με το “καλό” χρειαστεί να βρει τράγους αποδιοπομπαίους ο αρχιτράγος ο Μελισσανίδης;

Ο οποίος βόσκει αλλού αυτές τις μέρες. Η ΑΕΚ είναι παράπλευρη οφέλεια και οταν χρειαστεί  μετατρέπεται και σε οφέλιμη “απώλεια”. Στο κάτω-κάτω, στο κωλοπρωτάθλημα των τελειωμένων και πεινασμένων συμμετέχει. Λες να μη διακριθεί η ομάς του Βυζαντίου; Υπάρχουν αντίπαλοι στην τελειωμένη Ελλάδα; Που θέλετε και μπάλα να δειτε και γήπεδα καινούρια να κάτσετε; Αντε τώρα… Μια χαρούλα πάμε. Φτού μας.

Κοιτάχτε εικόνα παραπάνω. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Πως να συνεννοηθούν; Φαίνεται και από την φωτό. Ο ένας στη Δυση και ο άλλος  στην Ανατολή.  Μοιάζουν σαν συγγενείς μετά από τσακωμό για το χωράφι του μακαρίτη.

Και μόνο το ότι καταφέρνουν και συναντιούνται στο ίδιο δωμάτιο την ίδια ώρα,είναι επιτυχία. Απορώ πως δεν τους έχουμε δει στο Amber-Alert  ακόμα.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.