ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΑ ΝΤΟΥΣ

Ρε τρομερά πράματα συμβαίνουν. Παντού βέβαια, δεν έχουμε παράπονο. Τι Ουαλίες, τι Cosco, τι παίκτες που έρχονται και δεν έρχονται. Απ’ όλα έχει ο μπαξές, και μέσα στην ζέστη των ημερών, οι Αεκτζήδες υποβάλονται σε ζεστά και κρύα ντους. Μία πάνω, μία κάτω η ψυχολογία, και κάποιοι προσπαθούν και να πουλήσουν διαρκείας. Τα μέσα βέβαια – τα απόλυτα ελεγχόμενα – βαράνε την βιόλα τους και συνεχίζουν το περίφημο disinformation.

Δεν γράφουν την πραγματική κατάσταση, που επικρατεί στην ΑΕΚ, για να μην της κάνουν κακό, όπως λένε. Άκου τώρα λογική. Αντί να πληροφορούν τον κόσμο, κι αντί να ασκούν κριτική μπας και καλυτερεύσει τίποτα στο χάος που βασιλεύει στην εταιρεία, κάθονται και χασκογελάνε μετα ξύ τους. Οι δε πιο πορωμένοι, δήθεν προβληματίζονται. Να εξηγηθούμε όμως.

Ο Μιλοβάνοβιτς, είναι υπό απόλυση. Ο Μελισσανίδης μάλιστα, έχει δώσει εντολή για ιδιαίτερη προσοχή στο να μην φαγωθούν χρήματα από τον συγκεκριμένο λεχρίτη. Όχι φυσικά επειδή του την κάρφωσε ξαφνικα, αλλά διότι έχει πάθει στο παρελθόν. Ε, λοιπόν αυτός ο τύπος, έφερε τον Ουκρανό, κι αυτός συνεχίζει να ψάχνει για το αριστερό μπακ αλλά και για τον φουνταριστό. Αυτό το καταλαβαίνετε; Μιλάμε για την απίστευτη τρέλα, η οποία έχει και συνέχεια όμως.

Η συνέχεια έχει να κάνει με την υπόθεση του Μπουανανότε. Αυτός έχει έρθει σε συμφωνία μέσω του manager του με κάποια ομάδα. Όμως ταυτόχρονα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία προσδοκά κάποια χρήματα από την μεταγραφή, όπως είναι και το φυσιολογικό. Στο deal αυτό λοιπόν, έχει επέμβει πάλι ο Μιλοβάνοβιτς, που απαιτεί από την ΑΕΚ να τον αφήσει ελεύθερο – για να γλυτώσουμε το βαρύ συμβόλαιο του και μόνο – και να κονομήσει η τριάδα ( παίκτης, Ραν Ταν Πλαν και manager ) από την μετακίνηση του παίκτη. Κάθεστε ακόμα ή μήπως έχετε καραφλιάσει;

Ο τύπος που είναι ένα βήμα πριν την απόλυση, ο τύπος που είναι γνωστός στον Μελισσανίδη, κάνει ακόμα μεταγραφές, προσπαθεί ακόμα να βγάλει κάτι – με κίνδυνο να μην γίνει η μεταγραφή του καραγκιόζη -, αλλά είναι και στην Πολωνία δίπλα στην ομάδα. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. Κι υπάρχουν κι άλλα, που δεν είναι της παρούσης. Α, και να μην ξεχάσω και κάτι άλλο : Εσείς μπορεί να διαβάζετε οτι γίνονται συσκέψεις με τον Μπάγιεβιτς, αλλά δεν ισχύει τίποτα. Ο τέως προπονητής είναι σε διακοπές και δεν ασχολείται με τίποτα.

Γιατί το λέω αυτό; Πρώτον για να μην τον αδικήσω οτι είναι κάπου μπλεγμένος, αλλά δεύτερον για να καταδείξω το μέγεθος του μπουρδέλου : Το ρόστερ να μην είναι πλήρες, αλλά ο διευθυντής ( μην γελάτε ) του τμήματος να έχει πάρει μια ταβανόβουρτσα και να τα ξύνει, αφήνοντας τα ποντίκια να αλωνίζουν, και στην ουσία να ρίξουν την ευθύνη στο μέλλον, σε κάποιον που δεν θα υπάρχει στην ομάδα.

Αυτά λοιπόν τα λέω, υποθέτω εγκαίρως, μπας και επέλθει κάποια στοιχειώδης λογική εκεί μέσα, που απλά μιλάνε για στόχους και διαβολοσκορπίσματα. Επίσης τα λέω, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. Διότι καλώς ή κακώς, είμαι οπαδός της και πελάτης της. Και δεν με ενδιαφέρει αν με το κείμενο αυτό, προσφέρω κάποια υπηρεσία ή όχι, σαν τους δημοσιογράφους που δεν γράφουν τίποτα. Εγώ νοιώθω οτι προσφέρω υπηρεσία στον εαυτό μου αλλά και σε κάποιους άλλους συμπάσχοντες με εμένα, που τους αντιμετωπίζει η εταιρεία σαν κοινά κορόιδα. Κι αυτό δεν το ανέχομαι. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

Υγ. Η διοικούσα στην ΕΠΟ, είναι προ των πυλών, όπως σας έχω γράψει. Η χαοτική κατάσταση όμως, είναι οτι δεν έχουν ακόμα επιλεγεί τα πρόσωπα για τους προσωρινούς. Ελπίζω να τελειώσουμε αυτήν την εβδομάδα, δικαιώνοντας τον άνθρωπο που σε εκείνον τον τομέα, τα έβγαλε πέρα με τα θηρία και ολοκλήρωσε το project. Και δούλεψε νυχθημερόν σαν το σκυλί. ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΑ ΝΤΟΥΣ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Δηλαδη δε θα ερθει ο Αγκουερο? Παλι με αγγουρερο θα παμε? Χαχα

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ένα μπράβο λοιπόν στον Δέδε, ό μόνος κατά τα φαινόμενα σοβαρός στην εταιρεία..

  3. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    καλά δεν έχουν πάρει πρέφα εκεί στην εταιρεία ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι και τους κράζει; το κολπάκι οτι χτυπάμε παίχτες με κασέ πάνω από 1,5 2,0 εκατ. αλλά τελικά προτίμησαν να πάνε αλλού, τι να κάνουμε, το κάνανε μια, δύο τρεις φορές αλλά αμάν πια.
    Και τα πρόβατα οπαδοί τους ψι λιάστηκαν και όταν λένε ‘χτυπάμε παίχτες’ που στην Ελλάδα θα έρθουν μόνο στο Namos τους πιάνουν τα γέλια και μιλάνε για το συμπαθές πλασματάκι της θάλασσας, αυτό βρε με τις δαγκάνες…..

  4. Ο/Η Savvi λέει:

    Εμένα αυτό που με τρελαίνει πραγματικά είναι γιατί κάθε φορά μας φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Έπρεπε να έχει κλείσει φορ και εξτρέμ έπρεπε. Αφού ο ένας διακοπές και ο άλλος αλλού για αλλού τι περιμένει η διοίκηση. Μόνο με ΕΠΟ δεν πάει κανείς πουθενά. Το επαναλαμβανόμενο ΛΑΘΟΣ δεν είναι ΛΑΘΟΣ. Συγνώμη αλλά στο μυαλό μου κάνει βόλτες η σκοπιμότητα.

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    προβλεπεται να σαρωσουνε παλι τα διαρκειας και φετος ,βεβαια οι γνωστοι υποδουλοι του χαρτζηλικιου για αλλη μια φορα, το φιασκο, θριαμβο θα το παρουσιαζουνε

  6. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ο Σουηδός κόντεψε να πάθει θερμοπληξία στο κοτέτσι που τους πήγαν για προετοιμασία.
    Την επόμενη φορά ας τους πάνε στο γκολφ της Γλυφάδας.
    Οι υπόλοιποι είναι μαλάκες που πήγανε Αυστρία, Ολλανδία κτλ και εμείς είμασταν οι έξυπνοι τσίπηδες που προτιμήσαμε τη φθηνή Πολωνία με 30 βαθμούς ζέστη.
    Είναι πράγματι ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ? έτσι τις έχει τις εταιρείες του? χυμαδιό και με στελέχη του κώλου? ή παίρνει τους καλύτερους διευθυντές για να του κάνουν τη δουλειά?

  7. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Τα προπονητικα κεντρα σε μεγαλο υψομετρο στοιχιζουν τετοια εποχη.

  8. Ο/Η netrino λέει:

    Σωστα τα λες, αλλά γιατι συμβαίνει αυτό,βαρέθηκε;εχουμε ξεγράψει την Ευρωπη λογω χαμηλής βαθμιλογίας κα ικατα 80% δύσκολης κλήρωσης?
    Για το ελληνικό πρωτάθλημα, οκ υπάρχει χρόνος για μεταγραφές.Γρίφος

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παιδες ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ με τη γκρινια. Εχετε φτασει στο σημειο οτι η ΑΕΚ φταιει που εχει παραλογα ζεστο καιρο στη Πολωνια. Ελεος δηλαδη, σημερα εχει 15 βαθμους με βροχη, αυτο που εγινε 3-4 μερες ΔΕΝ ηταν λογικο. Το βραδυ φτανει μεχρι 9 βαθμους, αυριο θα εχει 20.
    Ενα προπονητικο σιγουρα κρινεται απο τη τοποθεσια του (δηλαδη τι καιρο προσφερει κατα τη διαρκεια της προετοιμασιας) αλλα κυριως κρινεται απο τις εγκαταστασεις του σε επιπεδο εξοπλισμου (gym-ιατρικο κλπ) και απο τα γηπεδα του-training facilities.ΟΧΙ απο το ξενοδοχειο του γιατι το διαβασαμε και αυτο. Για προετοιμασια παει η ομαδα οχι για χαλαρωση. Αν ειναι φερουμε στο Costa να περνανε ζαχαρη.

    Αλλιως θα περναμε ολοι τα βουνα στο Καυκασο, η θα ανηφοριζαμε στη ποδοσφαιρομανα Σκανδιναυια και ολα θα ηταν καλα.

    Ειπαμε να υπαρχει γκρινια αλλα μη το ξεφτιλιζουμε για ασχετα πραγματα.

    Το θεμα ειναι οι 2 παικτες που ειπαμε και προχτες και περιμενουμε μεσα στην εβδομαδα ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Για ευνοητους λογους πλεον γιατι στις ανανεωσεις παει απατος..
    Αν θελει να μη γελαμε σε 20 μερες που εχουμε ευρωπαικο ματς.

  10. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ...... λέει:

    Έφυγε από την προετοιμασία της ΑΕΚ ο Άρθο – Έχει πρόταση……….ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ

  11. Ο/Η bandog λέει:

    εφυγε και ο αρθρο. θα παρουμε μπακ ή θα βγαλει ματια στην προετοιμασια ο σβαρνας ?

    βλεπω να τρωμε κανα παπαγαλο απο κανα ευρωχωριο και να γελαει και το τελευταιο σκυλι στον πειραια…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : 3 παίκτες αυτήν την εβδομάδα.

  13. Ο/Η Latinos 21 λέει:

    Καλημέρα Steven …Τα τις ΆΕΚ θα σχολιάσω κάποια άλλη φορά…γιατί έχει πολύ ψωμι και είναι να βάζεις τα κλάματα με αυτά που περνάμε σαν κόσμος της ΆΕΚ με τους επικίνδυνους εκεί μέσα…Οι ερασιτεχνισμοι στο μεγαλείο τους ..3 παίχτες αυτή την εβδομάδα λες ε? Κατσαρ χαφεζ και τσαβαρια φαντάζομαι…Για τους δύο πρώτους συμφωνώ και τους θέλω..τώρα για τον τσαβαρια κρατάω τις επιφυλάξεις μου..εξτρεμ που δεν μπορεί να κάνει ντριπλα στο ένας εναντίον ενός τι να το κάνω?? Το καλό είναι ότι πατάει περιοχή αρκετά και φαίνεται να το έχει το γκολ..τουλάχιστον το εύκολο γκολ και η αλήθεια είναι ότι πέρσι ούτε πάνω στη γραμμή δεν το βάζανε…Τώρα για φορ πως τα βλέπεις?? Επίσης στόπερ θα πάρουμε η θα κάνουν τη μαλακια με τον Κατσαρ?? Και θα τον κάνουν στόπερ?

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Latinos 21 : Φίλε μου, επίσης καλησπέρα. Πολλά περισσότερα δεν μπορώ να σου πω, αφού κανείς δεν ξέρει. Τα έχω γράψει ξεκάθαρα επάνω στο κείμενο : Ο Μπάγιεβιτς δεν ασχολείται, ο Ραν Ταν Πλαν είναι υπό απόλυση αλλά ανακατεύεται στα πάντα, ο Μέλισσανίδης κινείται υπογείως και χωρίς να ενημερώνει κανέναν. Κοινώς του κουτρούλη ο γάμος γίνεται και πλέον ευχόμεθα να πετύχει αυτή η δημιουργική ασάφεια. Πάντως πιο πολύ βλέπω τον φουνταριστό μέσα στην εβδομάδα.

  15. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ειναι λιγο ξεφτυλα να βγαινει ο προπονητης να παρακαλαει για μεταγραφες, αμα δεν μπορειτε εκει στην ΠΑΕ και τρωτε χυλοπιτα απο οτι περπαταει και οτι κολυμπαει (η κουβαλατε καναν πορφυριο Ντιαζ απο τα πανερια) κλειστο το το μπουρδελο να ανοιξετε αναψυκτηριο “ο σερβος” στην Γλυφαδα, αιντε αηδια καταντησε το πραγμα.