F.A (Football Association)

To κειμενο το αφηνω as is γιατι ειναι κριμα να το μεταφρασω και να χασει ολο το ζουμι. Απολαυστε τι κανουν οι ανθρωποι για να προστατευσουν το προιον τους. Μετα δειτε μια φωτογραφια του Γκιρτζικη με το Μποροθρυλλο και απλα μελαγχολειστε.

Η πηγη ειναι (as usual) το BBC:

http://www.bbc.com/sport/football/36844570

 

Premier League, EFL & FA introduce new player behaviour rules

In a statement, the Premier League, English Football League and Football Association said poor conduct has reached “unacceptable levels”.

Starting this season, red cards will be issued to players who confront match officials and use offensive language or make gestures towards them.

Behaviour within the technical areas will also be more rigorously enforced.

Not one player has been sent off in the Premier League for insulting or abusive language towards a match official in the past five seasons.

But Premier League chairman Richard Scudamore said there has been concern “for some time” that players have been “overstepping the mark”.

“It is our collective position that these types of behaviour should no longer be tolerated,” he added.

“Things happen in the heat of the moment during fast and highly competitive football. We still want to see the passion fans enjoy and demand, but players and managers have to be aware there are lines that should not be crossed.”

Offences which could earn players a yellow card

  • Visibly disrespectful behaviour to any match official
  • An aggressive response to decisions
  • Confronting an official face to face
  • Running towards an official to contest a decision
  • Offensive, insulting or abusive language and/or gestures towards match officials
  • Physical contact with any match official in a non-aggressive manner
  • A yellow card for at least one player when two or more from a team surround a match official

New red card offences

  • If a player confronts match officials and uses offensive, insulting or abusive language and/or gestures towards them
  • Physical contact with match officials in an aggressive or confrontational manner

Reaction to the new guidelines

_90458377_e401b0be-0e56-4775-95c9-5749cfe5da2c

 

 

 

 

Match of the Day presenter Gary Lineker

 

_90459365_868bfe6e-7017-46a2-98a3-4a789d4df2fd

 

 

 

 

BBC commentator Guy Mowbray

Συμφωνω απολυτα και με τους 2 οτι στην αρχη μπορει να πεσει λιγο ζορι αλλα, οπως και σε ολα τα αλλα στην Αγγλια, θα υπαρξει βελτιωση. Η διαφορα ειναι οτι εκει οταν λενε κατι το κανουν και οταν εχουν νομο για κατι το κρατανε no matter what.

Η σταση σχεδον ολων των πολιτικων στο θεμα του Brexit ειναι ενα λαμπρο παραδειγμα οπως και μια απλη συγκριση με την ελλαδα του Περιστερά.

Τα φιλικα δε μου λενε κατι. Σε γενικες γραμμες. Εκτος αν βγαζουν ματια καποια πραγματα. Οπως π.χ να σου ριχνει ΤΡΙΑ ο Γκουαρδελλας μια βδομαδα πριν παιξεις ευρωπαικο παιχνιδι. Για οποιον γκρινιαζει (δε μιλω για τους by default κριτικαρχες της φακης) για το ροστερ της ΑΕΚ ας ριξει μια ματια στο ροστερ του Gay και ποσο ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ειναι. Τα εχω γραψει επανειλημμένα εδω και μηνες-ισως και χρονια: Θα πεσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υποβαθμιση στο gay σε ολα, ηδη στη μια θεση που ειχαν ενα σοβαρο Ρομπερτο και  εγινε Καπινο.. Μη πιασουμε το Ντολμαζ και τον Φορτουνακο τον αρχοντα της βουτιας.. Θα πεσει γελιο ΤΡΕΛΛΟ αμα δε περασουν σε ομιλους. Εχουν να δουν Τσαλουχιδη και Αμανατιδη 2017 που δε θα το πιστευουν. Ειναι τοσο ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ να παιρνουν 25-30εκκ απο την Ουεφα καθε χρονο, συν αλλα 10-15 απο ολα τα αλλα (που φυσικα θα μειωθουν αναλογα αμα η θρυλλαρα δε παιζει CHL)  που μολις γινει το μπαμ θα γελασει ο καθε πικραμενος.

Η ΑΕΚ μια χαρα το παει (εστω και καθυστερημενα αλλα στην Ελλαδα ειμαστε). Ειδικα αν κατσουν οι 2 μπροστινοι- θελω να πιστευω οτι ο Ουκρανος θα κατσει μιας και χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο (π.χ Γκαμαρα) δειχνει 3 κλικ παραπανω απο το πρωταθλημα μας και η θεση δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις. Τους αλλους θα τους δουμε.

Υπομονη και προσοχη θελει μη καψουμε κοσμο χωρις λογο.

ΥΓ Μετα και τα χθεσινα ποσα στον πατατα, μπορειτε πλεον ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ. Παμε να περασουμε τα Γαλλακια αρκει να ειμαστε σοβαροι και να μη κανουμε τιποτα κουλα. ΚΟΤΕΣ ειναι ΚΟΤΕΣ ηταν και ΚΟΤΕΣ θα ειναι μια ζωη, τους ειδαμε στο euro.

Οπως λεμε και στο νησι: Fuck the French that’s why.

ΥΓ2 Συγνώμη από τον από τον πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια ζήτησε ο  Γιάννης Μουζάλας, απολογούμενος για το γεγονός ότι παλιότερα «διαδήλωνε» εναντίον του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στο Βήμα FM παραδέχθηκε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι πίστευε τότε. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δένδια διότι κάποτε διαδήλωνα εναντίον του για τις συνθήκες στα προαναχωρησιακά κέντρα και χρειάσθηκε να γίνω υπουργός για να μάθω ότι υπήρχε εμπλοκή με το Ελεγκτικό συνέδριο και με τα οικονομικά και δεν έφταιγε ο κ. Δένδιας, δεν υπήρχαν λεφτά για να καλυτερέψουν οι συνθήκες εκεί. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα…», ανέφερε ο κ. Μουζάλας.

ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΛΑΜΟΓΙΑ

Στην πολιτική, κ. Μουζάλα δεν υπάρχει συγγνώμη. Υπάρχει παραίτηση. Ειδικα τωρα που ακομη και τα Χρυσα Αυγα σας εφτυσαν. Εκει ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ: Να κυβερνατε με το Ψεκασμενο και να παρακαλετε τους Ναζι για να μεινετε ση καρεκλα. Περιστερά

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to F.A (Football Association)

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Πραγματικό γεγονός.
    Ανατολάκης προς διαιτητη σε ντερμπυ ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ : “πρόσεχε τη σφυρίζεις γιατι σε βλέπει απο τα επίσημα”.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.PATIKAS
    Πραγματικό γεγονός.
    “Να πω κάτι και για την ομάδα μας: Ένα μπράβο στην ΑΕΚ, που σήμερα (σ.σ.: χθες) κέρδισε 4-1 με 10 παίκτες, με έναν διαιτητή… περίεργο. Απλώς να ξέρουν ότι σε λίγους μήνες αυτοί οι διαιτητές θα σφυρίζουν στα τρένα”

  3. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Τι λες ρε μουνόπανο. Εχετε καταστρέψει τη χώρα και νομίζεις οτι με ενα συγνώμη καθάρισες; Ρημάζετε τα πάντα απο παιδεία μέχρι οικονομία και νομίζετε οτι πετώντας ένα “είχαμε αυταπάτες” θα σας συγχωρεθούν όλα; Εδω ειναι η κόλαση, εδω και ο παράδεισος. Ηδη έχετε αρχίσει να λούζεστε οσα κάνατε, αυγά, προπηλακισμούς κτλ. Και τα χειρότερα έρχονται. Το τέρας του λαϊκισμού που φτιάξατε θα σας φερθεί πολύ χειρότερα απο οτι στους αλλους για τους οποίους το φτιάξατε.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δημητρη πανε για τριτο κομμα. ΤΡΙΤΟ ουτε καν αξιωματικη αντιπολιτευση. Εκανε μια ερευνα η ΑΥΓΗ που την ΕΘΑΨΑΝ και μαζεψαν 8,9% και που σαι ακομη. Κατσε απο τον επομενο μηνα να σκασει το αυξημενο ΕΝΦΙΑ και αλλοι 11 νεοι φοροι και θα δεις τι εχει να γινει.
    Η Περιστερά παρακαλαει τους ΝΑΖΙ για να μεινει στη καρεκλα αλλα ουτε εκει δεν τους βγαινει.

    90 ΔΙΣ μνημονιο και κοφτες μας κοστισε ο γελαστος ψευτης. Υπολογιζαν λεει 50 δις να εισπραξουν φετος εχουν παρει 20 στο εξαμηνο και ξερεις τι θα παρουν στο επομενο εξαμηνο… ΗΔΗ βγηκε ο Μαιος: Έλλειμμα 412 εκατ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το Μάιο του 2016 -κατά 272 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από εκείνο του Μαΐου του 2015.

    Οποιος μπορει να διαβασει λιγο οικονομικα καταλαβε..

  5. Ο/Η bandog λέει:

    να θελεις (βασικα να επιβαλλεται) να απαλλαγεις απο αυτους τους καταστροφεις της χωρας και της κοινωνιας και το αντιπαλο δεος να ειναι …ο κουλης!

    δεν υπαρχει σωτηρια για αυτη τη χωρα.
    και οπως εχω πει πολλες φορες, δεν της αξιζει η σωτηρια….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Το θεμα ειναι οχι μονο να μαζεψεις- ξανα- ολο αυτο το μπαχαλο που εγινε 1,5 χρονο τωρα με τη Περιστερα, αλλα να αρχισει καποια στιγμη ο Ελληνας να καταλαβαινει οτι πρεπει να κανει και κατι ο ιδιος.
    Ωραια ηταν τοσα χρονια απο το 80 μεχρι το 10 αλλα περασαν.
    Οταν λοιπον σου λεει ο αλλος οτι το Ελληνικο ΠΡΕΠΕΙ να πουληθει πρεπει να καταλαβει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ οτι δε γινεται ολα να ειναι κρατικα και να τα πληρωνει το κρατος- αρα ο ιδιος- εκτος αν το κρατος λεγεται Κουβειτ και παραγει χρημα απο το πουθενα. Χασαμε 2 χρονια και κοντα 300εκκ λιγοτερα μονο και μονο για να παιζει το ΒΛΑΜΜΕΝΟ τον επαναστατη με αυτη την ιστορια.
    Οταν σου λεει ο αλλος οτι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρεπει να πουληθει γιατι μας βαζει μεσα καθε μηνα τρελλα νουμερα και ΔΕΝ μπορουμε να την σωσουμε (δεν εχουμε τα κεφαλαια δηλαδη) τη πουλας 300 εκεινη τη στιγμη. Δε βριζεις τη τοτε κυβερνηση και μετα απο 2 χρονια τη δινεις Ο ΙΔΙΟΣ ως υπουργος 45εκκ δηλαδη ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο το 1/6 που φωναζες ξεπουλημα!!
    Small TIP: Τη περασμενη εβδομαδα πουλησε ο Αγγελοπουλος το γιωτ του (Sunrays) 15 εκκ παραπανω απο οσο πουληθηκε η ΤραινΟΣΕ. 60εκκ δηλαδη. Αν καθε φορα που ελεγε θελω τοσα εμφανιζωταν ενας και καπακι ζηταγε παραπανω και παραπανω δε θα το πουλαγε ποτε. Αν ελεγε 60 και η Γιαννα δε το πουλαγε επι 3-4 χρονια επειδη θα το θεωρουσε ‘ξεπουλημα’ θα το ετρωγε στη μαπα ολο αυτο το καιρο ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (πληρωμα-ενλιμενισμο-καθαρισμους- παγια συντηρηση-καυσιμα κλπ) και το 2020 θα το εδινε τα μισα μιας και θα ειχε παλιωσει αλλα 3 χρονια.
    Ποσο-τοσο-εκλεισε. ΕΤΣΙ γινωνται οι δουλειες.

    Δηλαδη η Ο.Α που μας εβαζε μεσα 1εκκ την ημερα ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ που τη ξεφορτωθηκαμε 5-7 χρονια τωρα και εχουμε γλυτωσει κοντα 2δις?

    Οταν ΔΕΝ μπορεις να γλυτωσεις κατι που σου παραγει ζημια (δεν εχεις κεφαλαια-τεχνογνωσια-πορους κλπ) το πουλας. Οχι τοσο για να βγαλεις λεφτα εκεινη τη στιγμη αλλα για να σταματησει να αιμμοραγει το ταμειο σου.

    ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ: Οταν κατι βγαινει προς πωληση, οσο περναει ο καιρος και δεν πωλειται η τιμη εχει μονο μια πορεια: ΠΤΩΤΙΚΗ.
    Ποτε- των ποτων- ω ποτε- δε προκειται κατι που μενει απουλητο-ανοικιαστο κλπ να μεινει εστω σταθερο στη τιμη του, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.

    Τωρα επειδη ειναι πολλα και μαζεμενα θα σου πω τη προσωπικη μου αποψη:
    1) Δεν με νοιαζει αν τον λενε Κουλη-Μπουλη η Βαγγελα το πολλα βαρυ. Με νοιαζει αν μπορει (οσο μπορει) να κανει τη δουλεια του η οχι.
    2) Με νοιαζει αν υπαρχει καλυτερη επιλογη: Κουτσιουμπας (ο κομμουνιστης με το χρυσο Rolex), Μιχαλολιακος, Φωφη, Σταυρος, και ο αυταπατης. Το μπαρμπα Λεβεντη δε το βαζω καν μεσα.
    3) Απο ενα αεργο αποφοιτο Λυκειου (γιατι τα αλλα τα πηρε με μεσο η τιμης ενεκεν- οπως η Νατασσα εγινε γιατρος σε 6 μηνες) προτιμω εναν αποφοιτο του Harvard που εχει δουλεψει και 10-15 χρονια- αρα εχει δει και 5 πραγματα στη ζωη του εκτος απο τη ΚΝΕ, τις καταληψεις και τις αφισες. Επισης προτιμω εναν ανθρωπο που οταν παει να μιλησει δε νομιζει οτι η Λεσβος και η Μυτιληνη ειναι 2 ξεχωριστα νησια, δεν ειναι ανορθογραφος, εχει ροη λογου με επιχειρηματα και δεν πεταει κορονες και αρλουμπες για να το παιξει εξυπνος. Που δεν αποκαλει τον εναν ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ και την αλλη Go Back Merkel και μετα τρεχει να τους γλυψει τα ποδια. Που μπορει να σταθει αναμεσα σε 10 εταιρους πολιτικους εντος και εκτος της χωρας, οταν του μιλανε Αγγλικα καταλαβανει και δε γελαει σα χαζοχαρουμενο και τελος ειναι σοβαρος, ευπρεπης και ευγενης αντι για νουμερο και λετσαρια.

    Τελος δε με νοιαζει να κανω τον επαναστατη αυτα ειναι για τριτοκοσμικους και ουγκ: Αμα εισαι μαγκας κανεις ‘επανασταση’ με τους δικους σου ορους και φερνεις εσυ τους αλλους στα μετρα σου. Δημιουργεις συμμαχιες, καλη τη πιστη, δημιουργεις φιλιες και κοιτας το μελλον, οχι μονο να κερδισεις αυριο κατι.

    Ο Κουλης θα μπορουσε καλλιστα να ακολουθησει τη γραμμη Τσιμπλα, να τα εχει κανει ολα ανω κατω (ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ κλπ). Η διαφορα ειναι ομως οτι και του κοβει και δε βιαζεται και ειναι ρεαλιστης και καταλαβαινει 5 πραγματα αντι να κανει το ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΜΟΓΓΟΛΟ και να μας λεει μετα για αυταπατες.
    Φυσικα ως κομμα εχει αναλογους ηλιθιους (πες μου ενα κομμα που δεν εχει) και αναλογα λαμογια. Η % αναλογια ομως σε σχεση με τη Περιστερά απεχει ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΛΙΑ: Πες μου ΕΝΑΝ σοβαρο που εχεις δει εκει μεσα 1,5 χρονο. ΕΝΑΝ.
    Εχει και η ΝΔ και Αδωνη και Γιακουματο και αλλους 10 μαλακες. Εχει ομως και 10 ανθρωπους σοβαρους που ουδεις εχει να πει κατι και εχουν κανει και 10 πραγματα. ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ειχαν κραξει το Δενδια π.χ επειδη ειχε μαζεψει την Αθηνα με το προγραμμα για τους μεταναστες, ειχε σταματησει ολο αυτο το πανυγηρι με το καθενα να κανει οτι γουσταρει, ειχε στρωσει οσο μπορουσε το θεμα με κεντρα κρατησης. Χτες εφτασε το αλλο το νουμερο να ζηταει συγνωμμη που διαδηλωνε εναντιον του γιατι λεει ‘δεν ηξερε’!!!! Και ακομη και σημερα λεει τον ευατο του σοβαρο ανθρωπο (ουτε καν πολιτικο) και δεν παραιτηται αφου εφτασε 50-60 χρονων ΝΟΥΜΕΡΟ να διαδηλωνει για κατι που ο ιδιος λεει οτι ειχε παντελη ΑΓΝΟΙΑ!!!!
    Αλλα να κραζει ενα ευπρεπη και σοβαρο ανθρωπο δεν ειχε προβλημα βεβαια.
    Οπως δεν ειχαν προβλημα να κραζουν τον Δημα (εναν απο τους σοβαροτερους πολιτικους) που ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Χ.Α, αλλα μια χαρα δηλωνε ο Βουτσης οτι ολοι οι ψηφοι ειναι ιδιοι απο οπου και αν προερχωνται.

    Τη δουλεια μας να κανουμε δηλαδη και ας ειναι με το πλεον ακροδεξιο ΑΝΕΛ και τους ναζιστες μεσα..

    Οποτε οκ κατανοω και τη κουραση και την αποτροπη και την αγανακτηση απο οσα εχουν γινει τοσα χρονια.
    Απο το να παμε ομως στη λογικη μηδενισμου και ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα εχει διαφορα ομως.

    Ο μηδενισμος εφερε τη Χ.Α τριτο κομμα..
    Το ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα, νομιζω απαντηθηκε 1,5 χρονο τωρα

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Georginio Wijnaldum με 20 εκκ στη Liverpool. Οποιος παρακολουθει Premier εχει δει για τι παικτη μιλαμε..
    Αν μπορεσει και στησει την ομαδα ο κλοπ οπως πιστευει θα πεσει γελιο φετος. Πολυ γελιο
    IN KLOP WE TRUST – ο οποιος για να καταλαβουμε τι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι (και οχι περιφερομενος ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ που ψαχνει ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΙ) ΑΝΑΝΕΩΣΕ για ΕΠΤΑ (7) ΧΡΟΝΙΑ το συμβολαιο του με την ομαδα..

    Απο την αλλη ο …special εδωσε 128εκκ για τον Πογκμπα! Δε ξερω τι θα κανει (το συνηθες ειναι, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΟΛΟ) αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το ταμειο δε θα γραψει απλα ΜΕΙΟΝ, αλλα θα εχει μια μαυρη τρυπα απιθανη. Οσο μαυτη αφησε τη Ρεαλ (-600εκκ για ενα πρωταθλημα) και τη Τσελσκυ (κατι παραπανω απο ΕΝΑ ΔΙΣ για αλλο ενα)
    1,5 δις για 2 κιουπια και να αποκλειεσαι στους 8 απο την ευρωπη παιζωντας συστημα Μπαμπης Τεννες?
    Μπα ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ
    Θα φανε καλα εκει στη Referee United, το περασμα του special ΚΕΦΤΕ θα το πληρωνουν ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Μονο να κοιταξουν μη πανε αλλα Τσελσκυ και παλευουν τον υποβιβασμο, γιατι θα φορτωσει και ο Ζλαταν και δε θελει πολυ να εχουμε τιποτε σπεσιαλ μανουρες..ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?? χαχαχα