QUICKY

ΕΤΗΣΙΟΣ προυπολογισμος ΕΡΤ 177 εκκ ευρω
ΑΝ (που δεν) παρει τα λεφτα απο τις αδειες σε 3 χρονια: 245εκκ για αδειες 10 ετων.

Δηλαδη θα στοιχιζει η ΕΡΤ 531εκκ τη τριετια και θα παρει 245 απο τους αλλους (που ΔΕΝ θα τα παρει μιας και ΗΔΗ ο ενας κανει ζεσταμα για τη μπουζου ο αλλος εχει κατασχεμενη περιουσια κλπ κλπ)

Στη δε δεκαετια (οσο ειναι οι αδειες) η ΕΡΤ που πληρωνουμε εμεις τα κοροιδα για να εχει τον κομματικο στρατο του ο ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ, στοιχιζει 1770 εκκ και θα η ιδιωτικη τηλεοραση οπως την ονειρευεται ο Σταλιν 245εκκ.

Αν δεν ειναι ΑΥΤΟ επιτυχια- το να κλεινεις σταθμους, να τιγκαρεις τον ΟΑΕΔ ανεργους, να χανεις εισφορες στα ταμεια και παραλληλα να σε ΚΡΑΖΟΥΝ μεχρι και οι δικοι σου για Εσκομπαρ- ενω παραλληλα μπαινεις μεσα και 1,5ΔΙΣ στη δεκαετια (το λιγοτερο) δε ξερω τι ειναι. ΣΑΙΝΙΑ εκει στα οικονομικα στο ΤΣΥΡΙΖΑ..

Βεβαια αλλιως ονειρευωνταν και αλλοι τον Ολυμπιακο και αλλιως πανε τα πραγματα απο οτι πληροφορουμαι. Οπως ειπα νομικος δεν ειμαι αλλα- σε ερωτηση χτες σε σχολιο- μαθαινω οτι με το που μπαινει μπουζου ο επενδυτης, η ομαδα και απο την ΕΠΟ και μεσω καταγγελιας απο αλλη ΠΑΕ και απο την UEFA ΠΕΦΤΕΙ κατηγορια και αφαιρουνται τιτλοι.

Ωρε λες? Να το εχει φτασει εκει ο αλλος? Οτι ειναι ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ειναι το μονο σιγουρο. Οπως επισης οτι μονο αυτος μπορουσε να φερει εδω τα πραγματα.

ΥΓ1 Οσο κανεις μυνησεις ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κανεις τα πραγματα γιατι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ σιχαινωνται οι δικαστικοι: να τους κανεις τον εξυπνο και να τους κουνας το δαχτυλο. 13 εξαιρεσεις ΑΠΑΤΕΣ πηγαν και μυαλο δεν εβαλες..

ΥΓ2 Ποιος ευνοιειται που αρχιζει το πρωταθλημα απο την 3 αγωνιστικη? Απλα κοιταξτε το προγραμμα.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to QUICKY

  1. Ο/Η πατρινος λέει:

    Καλημέρα Δημήτρη.Όταν ο ένας πετάει την τσίχλα που μασάει, στην αυλή του προεδρικού όταν έμπαινε να ορκιστεί την πρώτη φορά [Βούτσης] κι ο άλλος, έχει συνάχι και σκουπίζει τη μύτη του με τα δάχτυλα [Τσίπρας] ,ε μάλλον μην περιμένουμε επιδόσεις στα υπόλοιπα.Τώρα για τα δικαστικά του Γανυμήδη,εγώ προσωπικά ,πίτσα ,μπύρα και ατέλειωτη ευχαρίστηση γιατί συν όλα τα άλλα είναι και θρασύτατοι.

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ο Αλφα ζήτησε και θα πάρει να μελετήσει τις 66 ώρες κασέτες από την δημοπρασία! ΧΑ!! άρχισαν τα όργανα να παίζουν στο πανηγύρι
    Κάτι για zayats έγραφε ο DIMI

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @πατρινος

    Εχει πέσει ΠΥΡ ΟΜΑΔΩΝ απο τους πάντες στο ψεύτη. Βαρδηνογιαννηδες, Κοντομηνάς, σαββιδης, ακομη και οι 4 που πήραν άδειες.
    Μονο ο μπροστινός του ΚΚΕ-ΤΣΥΡΙΖΑ δε μιλάει και ο Βαγγέλης που κανει προετοιμασία για τη μπουζου..

    Κοντομηνάς βγήκε και ειπε τους στήριξα ευθέως για να γίνουν κυβέρνηση και ετσι με ξεπληρώνουν; Μου κλείνουν το μαγαζί;
    Όλος ο alpha παρών ΠΛΗΝ ΤΠΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΑΛΑΚΗ..

    Ο ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ δεν εχει καταλάβει ακομη- γιατι ειναι απλα ενας ηλίθιος- οτι αυτοι που του έδωσαν τη καρέκλα, αυτοι θα του τη πάρουν ειδικά αμα την εχει δει πάρτα όλας..

    Θα πουμε και για τη τράπεζα αττικης (τράπεζα ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) και τι παιζει εκει με διαφορα όμορφα.
    Απο τη πρόεδρο μέχρι τα ΔΣ τις καλύψεις που δεν έγιναν και αλλα όμορφα..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΕΣΗΕΑ: απεργία το Σάββατο.
    Τσιπρας: Σάββατο στην ΔΕΘ.

    Συμπέρασμα. Δεν θα καλυφθούν οι εκδηλώσεις θαυμασμού (αποδοκιμασίες) και η “αγάπη” (οργή) του κόσμου προς το λαοπρόβλητο ηγέτη διότι μόνο η ντουντούκα του Καθεστώτος, η αγαπημένη μας Центральное телевидение СССР, ЦТ СССР (συγνώμη, εννοούσα την ΕΡΤ) θα μεταδίδει εικόνα.

    Soviet Politics 101.
    Φάτε σανό άφοβα – Εξάλλου “Δημοκρατία” έχουμε!

  5. Ο/Η Nacho λέει:

    Ελα σου έρχεται και ο Μαιστοροβιτς τωρα. Μια χαρά θα κυλήσουν ολα στα “κίτρινα” λιβαδια. Αρχισαν ηδη τα λιβανισματα στον επομενο . Θεωρειται τοπ στην χωρα του και τετοια. Καλως τα δεχτηκαμε. Για τον Ρομπεν των χαζων (τσιπρας) δεν υπαρχουν λεξεις για να τον περιγραψεις, Ουτε αυτον ουτε την “υπεροχη” κυβερνησαρα του

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυριο ποστ απο τις διακοπές. Με Suggs στη Κάσο και στη Κάρπαθο που θα μας (τον) θυμούνται για καιρο. Τους τρέλανε όλους εκει κατω ακομη πρεπει να γελάνε. Μιλάμε για πιστοποιημένο ψυχιατρείο.. Ο τύπος δεν υπαρχει απλα.
    One step beyond

    Για τα αλλα εχει πολυ πράμα. Που σίγουρα θα γινει περιςςοτερο το σκ, εχουμε να ακούσουμε το νερό κρασί και το ψάρι κρέας που θα παει σύννεφο.
    Όπως εχει και υλικό για τη Pravda και τις εγγυήσεις των δανείων με τις κυπριακές. Ολα μαζι του τα βγάζουν στη φορα του χαζού και οταν λεω τρίτο κόμμα εδω και μήνες κατι ξερω..η κατι βλέπω.

    Αλλα αυριο θα κανουμε το post για το χαβαλέ που έσκαγε με Bowler hat -το κλασικό αγγλικό καπέλο- και μπούκαρε και μαγείρευε με τις γιαγιάδες μακαρουνες και ντολμάδες στη Μαρουλκα..