ΟΣΦΠ – Α Ε Κ

Κι έλεγα οτι θα είχα παρέα στην τηλεόραση τον μεγάλο μου τον γιό. Τίποτα. Σηκώθηκε, πήρε το τραίνο και βουρ για το τηγάνι. Σε σουίτα βέβαια και με πάσο βγαλμένο από προχθές. Ένα πάσο που αρνήθηκα εγώ, αφού ιδεολογικά, αν θα πήγαινα ποτέ εκεί κάτω, θα ήμουν ζωσμένος με βόμβες για την ανατίναξη, φωνάζοντας Αλάχ μπιραλάχ. Εκείνος όμως ήθελε να είναι μέσα.

Κι εκείνος ήταν μέσα, μάλλον μόνος του. Καθότι ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Και δεν μιλάω για το εφιαλτικό αρχικό δεκάλεπτο. Μιλάω για όλον τον αγώνα. Τον οποίον η ΑΕΚ, είτε τον έχασε με κάτω τα χέρια, είτε δεν έχει τους παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Διαλέγετε και παίρνετε. Ό,τι βολεύει τον καθένα από εσάς.

Εγώ το μοναδικό που μπορώ να κάνω copy paste, είναι η τοποθέτηση μου για μπουρδέλο, ή η τοποθέτηση του Κετσεντζόγλου οτι η ΑΕΚ είναι μια καλοδουλεμένη μηχανή αμυντικά, που δεν τρώει φάσεις εύκολα. Εδώ , ό,τι και να διαλέξετε, εύκολα μπορείτε να πάτε σε σωστό συμπέρασμα, βάσει της εικόνας του αγώνα.

Έναν αγώνα στον οποίον είδα να δικαιώνονται οι εμμονές μου. Λάθος τακτική – ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ 4-2-3-1 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ -, λάθος χρησιμοποίηση παικτών και λάθος αλλαγές. Είναι τραγικό επίσης να μην μπορείς να βρεις ούτε έναν διακριθέντα, κι είναι τραγικό να διαπιστώνεις οτι η ομάδα είναι νωθρή, ηττοπαθής κι αδούλευτη επιθετικά κι οργανωτικά.

Ο αντίπαλος ξεκίνησε ορμητικά όπως ξέραμε όλοι. Υποθέτω κι ο προπονητής. Τα σίδερα ποιός τα μάσαγε ακριβώς; Ο Λαμπρόπουλος, ο κακός Γιόχανσον, ο Πατίτο, ο Χριστοδουλόπουλος ή ο σέντερ φορ Μπακασέτας; Κανείς αγαπητοί. Ήταν όλοι της πλάκας, με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους και χωρίς να γνωρίζουν ούτε καν τα βασικά της θέσης που είχαν κληθεί να υπηρετήσουν.

Ευτυχώς που υπήρξε το δοκάρι και δεν πήγαμε στην συντριβή. Ευτυχώς που ανέκοψε τον ρυθμό ο αντίπαλος και που δεν μετρήσαμε σκορ πόλο. Κι αυτό το λέω κύρια για το δεύτερο μέρος, που ο Τιμούρ έκανε κι αλλαγές. Πέρσι ο ένας μαλάκας έβγαλε έξω τον Σιμόες, φέτος ο άλλος μαλάκας, δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, βάζοντας κάποιον Λαμπρόπουλο. Ευτυχώς που κι ο αντίπαλος είναι μπουρδέλο.

Κι άλλα τεχνικά δεν χρειάζονται διότι έχουμε και καημούς. Απλά να ξαναπούμε οτι δεν έχεις τέρμα, δεν έχεις σέντερ φορ, δεν έχεις αλλαγή αμυντικού χαφ, κι έχεις και κάτι εξτρέμ που είναι μισοριξιές φοβισμένες κι ανήμπορες αδερφές. Κοινώς είσαι της πλάκας κι έφαγες τρία γκολ από την πλάκα. Την ώρα που η πλάκα συνεχίζεται με την πτώση της δικτατορίας. Με το σανό που ποτίζουν τον κόσμο για γήπεδο – αύριο θα γίνουν δηλώσεις – , τις μεταγραφές τον Γενάρη και το ρόστερ που είναι πλήρες. Τόσο πλήρες που δεν μπαίνει ο Σιμόες μέσα, αλλά εξακολουθεί να παίζει ο Πλατέλας κι ο Πέκχαρτ. Τόσο πλήρες που δεν μπαίνει ο Αραβίδης μπας και ρίξει καμιά κλωτσιά, αλλά συνεχίζει ο Λαμπρόπουλος.

Διότι μπορεί ο Κετσπάγια να κάνει μαλακίες, αλλά όπως και να το κάνεις υπάρχουν και οι παίκτες, που μπορούν άμα θέλουν να τον γράψουν στα αρχίδια τους και να βγάλουν κάποιο πάθος. Κάποια θέληση. Να παίξουν λίγο ξύλο μπας και σώσουν τα τομάρια τους. ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ. ΝΕΚΡΑ ΦΥΣΗ.

Πρέπει να ήταν η χειρότερη φετινή ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που φάνηκε κάπως, όταν είχε φάει τα τρία κι ο αντίπαλος έκανε πλάκα. Μαλθακή ομάδα ίδια με τον Σέρβο που κάνει κουμάντο, και που βγάζει δυό τελικές αφού έχει χάσει οριστικά το παιχνίδι. Μια ομάδα που δεν έχει να επιδείξει τίποτα σε οργάνωση, αυτοματισμούς, αμυντική λειτουργία, ποδόσφαιρο κατοχής και διάθεση για νίκες. Μια ομάδα που έχει λυγίσει ήδη κάτω από στοιχειώδεις ποδοσφαιρικές απαιτήσεις. Μια ομάδα που δεν χαίρεται αυτό που παίζει αλλά τελειώνει την Κυριακή σίγουρη οτι αφού έπεσε η ΕΠΟ, ε, δεν μπορεί. Κάτι θα κάνει ο Μελισσανίδης.

Όπως θα έκανε ο Αμπέιδα αν έπαιζε ή ο Βάργκας που έλειπε, και κάθε φορά που το έλεγε αυτό ο speaker, ήμουν στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Που αγωνιστικά δεν το γλυτώσαμε και απόλυτα δίκαια. Όταν θεωρώ οτι ο Πατίτο – ανύπαρκτος αγωνιστικά – ήταν ο μόνος που κατάλαβε τι είναι ντέρμπυ, τότε και πολύ λίγα φάγαμε. Να πω όμως και συγχαρητήρια όχι μόνο στον αντίπαλο, αλλά καισ τον Μάνταλο για την τόλμη του. Ήταν πραγματικά πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε. Συνεχίζουμε όμως και περιμένουμε το σοκ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to ΟΣΦΠ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η mporat λέει:

    Ειλικρινά είμαι εκτός εαυτού και δεν ξέρω ποιος πρωτοφταίει:
    Το σημερινό έγκλημα του Κετσπάγια να αφήσει το Σιμόες έξω, λαμβάνοντας υπόψη και τα εγκλήματα με το στήσιμο της ομάδας τακτικά από την αρχή της χρονιάς;
    Η πλήρης ανυπαρξία των παιχτών που δεν έβγαλαν καμία προσωπικότητα;
    Το δούλεμα που συνεχίζουμε να τρώμε χωρίς να αντιδράμε;
    Τα λεφτά που έδωσα για ένα διαρκείας να πονάνε τα μάτια μου;
    Όπως έχω ξαναγράψει εδώ, πότε θα δούμε έναν προπονητή με τόλμη και θράσος σε αυτή την ομάδα; Ήρθε ο Πογιέτ και τον έφαγε το παρεάκι. Έχουμε καταντήσει περίγελος και φοβισμένα ανθρωπάκια. Πόσο ακόμα;

  2. Ο/Η digeo21 λέει:

    steven επιμενεις οτι η αεκ θα χτυπησει το πρωταθλημα? Αν και για μενα το πρωταθλημα χανεται με Ηρακλη.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γιοχανσον οταν ειναι μονος του- η εχει κανα Λαμπροπουλο διπλα του- ειναι λογικο να δειχνει κακος. Οπως λογικο ειναι να δειχνεις ποσο χαλιας εισαι αμα αφηνεις στο παγκο το καλυτερο αμυντικο χαφ του πρωταθληματος και κανεις το μπαγλαμα το Φορτουνη να δειχνει Ινιεστα. 2 σφαλιαρες παικτης που εγω στα 49 μου το κανω καλα στο πενταλεπτο με 2 αναλογα ‘μαρκαρισματα’.
    Αιντε με τα φλωρακια που πηγαν για μανικιουρ σημερα.

    Για τον παικταρα το Λεσκοτ δεν εχετε παραπονο. ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ με το ακουσα το νεο για το ΞΥΛΑΓΚΟΥΡΟ.

    Α ρε Gus αμπαλε που δεν μας εδινες θεαμα και ζηταγες και 10εκκ τη βδομαδα (χωρις τους βοηθους)..

  4. Ο/Η Nacho λέει:

    είναι τραγικό να διαπιστώνεις οτι η ομάδα είναι νωθρή, ηττοπαθής κι αδούλευτη επιθετικά κι οργανωτικά.
    Αυτη η φραση περιγραφει χαρακτηριστικα την Αεκ των τελευταιων χρονων.
    Μια ομαδα που παει να παιξει ντερμπι λες και ειναι Η Αθηναιδα αντιπαλος. Χωρις σχεδιο χωρις παθος χωρις συστημα και φυσικα χωρις προπονητη, Γιατι και μεις να το παιζαμε στο Footbal manager θα βγαζαμε Λαμπροπουλο που στο κεντρο δεν κοβαμε ουτε με βαλέ. ο εμπαθης προπονητης που εχουμε προτιμα να αφηνει εξω Αραβιδη, Σιμοες και να κανιε μονιμως αλλαγη τον Πατιτο λες και ο οικοδομος ηταν ο καλυτερος του παιχτης, Θα ηθελα αλλαγη προπονητη αλλα δεν το βλεπω συντομα. Δεν ακουσε το καμπανακι με τον Ηρακλη οριστε τωρα και η 3αρα στο τηγανι και αναστησαμε τους πεθαμενους, Μαλλον εμεις μοιαζαμε για πεθαμενοι και οχι αυτοι. Να λειπουν οι δικαιολογιες
    Υ.Γ. Δεν υπαρχει σεντερ φορ Πεκχαρτ. ο ορισμος του τεχνητου οφσαιντ ειναι οπως και εξτρεμ Πλατελλας

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Κλάμα η ομάδα,γεμάτη γατάκια.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Όλα φταίνε ταυτόχρονα.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς digeo 21 : Φυσικά και επιμένω. Δεν έγινε κάτι ιδιάιτερο σήμερα.

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Έλεγα ότι ο Δέλλας είναι μυρουδιάς σαν προπονητής αλλά ο Τιμούρ τον διαγωνίζεται επάξια . Νιάου στα κεραμίδια έκανε από το 1″ ότι πήρε το κέντρο ο γαύρος και το μόνο που έκανε ο γεωργιανός είναι δηλώσεις μετά τα τρία που φάγαμε. Χαίρω πολύ όλοι το είδαμε για το κέντρο ε΄συ είσαι προπονητής Τιμουράκο, κάνε κάτι αλλά που…
    Γαλανόπουλος έβγαζε μάτια στην προετοιμασία, Αραβίδης μαχητικός πάντα, Σιμόες στον πάγκο ούτε αλλαγή και έβαλε μέσα το όρθιο γίδι και την ποντικομαμή
    Πάω να τσιμπήσω κάτι, μ΄’έπιασε το στομάχι μου

  9. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    @Στίβεν σήμερα απλά επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόμασταν πολλοί Αεκτζήδες
    Ότι ο Τιμούρ δεν κάνει για την ομάδα μας Και μόνο που έχει αυτές τις εμμονές φτάνει

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Δυστυχώς έτσι πάει το έργο. Και δεν μιλάω για σήμερα. Μιλάω για το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

  11. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτο δεν ηταν ομαδα. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ που ειδαμε δεν επαιξε ποδοσφαιρο. Δεν μπηκε καν στο γηπεδο. Ατομικη αναλυση δεν χρειαζεται,οσον αφορα τους παιχτες. Ατομικη ψυχαναλυση χρειαζεται ο Κετσπαγια και το ” αφεντικο του” , για ολη αυτη την ΜΑΛΑΚΙΑ που ειδαμε σημερα. Αμα δεν ηταν “ειδικος” δηλαδη, σαν προπονητης που δινει σημασια στην αμυνα,ΠΟΣΑ θα τρωγαμε??? Παιζεις με μια σκοτωμενη ομαδα ψυχολογικα, κι αντι να μπεις μεσα να τους πνιξεις στο πρεσσαρισμα, στηνεις την ομαδα σαν να θελεις να γλυτωσεις την συντριβη. Αντε γαμηθειτε ενας – ενας εκει μεσα,να ξελαμπικαρει το κεφαλι σας, γιατι εχει μπουκωσει απο την πολυ μαλακια που βαρατε,και που πουλατε και στον κοσμο. Γιατι δεν ειναι οτι εχασες ενα ντερμπυ,ειναι η ολη συμεριφορα της ομαδας ΚΑΙ σημερα ΚΑΙ στους προηγουμενους αγωνες. Βαζεις μεσα τον Μανταλο με το σοβαροτατο προβλημα,που ετσι και γινοταν καμια στραβη,θα τον εχανες για κανα διμηνο και βαλε. Ναι,χιλια μπραβο στο παλικαρι. Αμα ομως δεν τον εβαζες, ΠΟΙΟΝ θα εβαζες???? Οπως δεν εχεις αντι-Αλμειδα, δεν εχεις αντι-Μανταλο….. Ποσο γελοιοι μπορουν να γινουν μερικοι !!!

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Το σχολιο του ανωνυμου απο πανω ειναι του conpater, απλα εμπλεξα με τις βιτρινες των καταστηματων…..

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Για το ούζο μέσα είμαι αν γίνει Αθήνα, Στίβ έχεις τα στοιχεία μου ενημέρωσε με σχετικά

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Φυσικά και έχεις αντιμάνταλο. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι. Θέλεις να μην έπαιζε καλά. Εσύ κάνεις το σωστό και μετά εμείς κρίνουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΤΡΕΜ ΛΑΖΑΡΟΣ

  15. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Τοσο καιρο δεν εχω κανει σχολιο για την ομαδα. Περιμενα. Αυτο το εκτρωμα που ειδαμε σημερα ομως, το βλεπουμε απο το καλοκαιρι και τα παιχνιδια με σεντ ετιεν. Καμια βελτιωση. Κανενα σχεδιο για επιθεση, καμια συνοχη στην αμυνα. Ηττοπαθεια, φοβος και εμμονες. Η σημερινη ΑΕΚ δε διεφερε σε τιποτα απο την ΑΕΚ των προηγουμενων 5 επισημων αγωνων. Και αυτο ειναι ευθηνη του Κετσπαγια 100%. Δειξε κατι ρε μεγαλε τουλαχιστον αμυντικα. Οκ το ροστερ εχει ελλειψεις, αλλα ποιος πιστευει οτι με αυτο το ροστερ ο Πογιετ ή ακομα και ο Σαντος θα εδειχνε αυτη την εικονα; Μην ξεχναμε πως ηρθε ο Κετσπαγια, ουσιαστικα σαν λυση αναγκης μετα το φιασκο Μονταγιε. Ηταν αυτο που λεει ο ελληνας “φθηνο και καλο” και που δεν υπαρχει ποτε. Απο το πρωτο παιχνιδι με την Σεντ ετιεν καταλαβα οτι φετος θα φαμε στη μαπα τον αμπαλο Λαμπροπουλο αμυντικο χατ. Του γραψαν μετα απο εκεινο το παιχνιδι, “τι ιδεα”, “τι εμπνευση”, ” τι εξυπνη κινηση” και το πιστεψε. Παρε τωρα τρια και λιγα ηταν. Παρτι εκανε ο χειροτερος ολυμπιακος που εχουμε παιξει στο κεντρο. Ο Φορτουνης που ειναι να τον κλαινε οι ρεγγες βρηκε και εκανε οργια. Και ομως ο Λαμπροπουλος εβγαλε 90 λεπτα. Εγραψα εχθες “στα επομενα 4 παιχνιδια εαν παρουμε 7 βαθμους καλα θα ειναι, μονο μη παρουμε 4 βαθμους και χαιρετησουμε νωρις”. Πλεον ειμαι σιγουρος, εαν το πραγμα παει φυσιολογικα παμε για 2 εως 4. Θα κερδισεις στθν Τουμπα; Ας μη το συζηταμε. Ουτε με Πανιωνιο εντος δεν ειμαστε φαβορι με αυτα τα χαλια.Δυστυχως επιβαιβεωθηκαν οι φοβοι μου, εξαλλου και απο την εμπειρια μου στην αγορα ξερω οτι το ” φθηνο και καλο” δεν υπαρχει. Ας βρουν καποιον οπως τον Πογιετ περισυ, μπας και σωσουν την κατασταση, αν τους ενδιαφερει.

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Μιλαω συμφωνα με την κριση του προπονητη. Αφου τον Λαζαρο δεν τον βαζει αντιΜανταλο,παει να πει , κατ`αυτον, οτι δεν εχει…. Ειναι πολυ η ζοχαδα σημερα,γιατι ειναι μαζεμενη. Ολη η κακομοιρια, η φουκαραδοσυνη, ολη αυτη η μιζερια που διεπει αυτην την ομαδα,και τους ανθρωπους που καλυπτουν νευραλγια ποστα ,μας παρουσιαστηκε σημερα,εχοντας απεναντι εναν σκοτωμενο ψυχολογικα αντιπαλο. Δεν νομιζω πως μπορουμε να πουμε τιποτα αλλο.

  17. Ο/Η bandog λέει:

    μια χαρα ηταν η ομαδα ρε γκρινιαρηδες.

    με τετοια χαλια και να φαει μονο 3?
    αθλος!

    οι πιτσιρικαδες -οι ελπιδες μας για το μελλον- το μεσημερι μαζεψαν 7αρα.

    ολα δουλευουν ρολοϊ !
    κινεζικο….

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Οτι και να λέμε για τους παίκτες, το πρόβλημα είναι στον προπονητή.
    Συνολικά το ρόστερ είναι καλύτερο απο το περσινό. Σίγουρα έχει κενά αλλά είμαστε καλύτερα απο πέρυσι
    Ο Τιμούρ είναι ένας προπονητής για το Λεβαδειακό, τη Βέροια κτλ.
    Το πράγμα έκανε μπαμ απο τα φιλικά για όσους τα είδαν. Απο τότε καταλάβαμε το έργο που θα παιχτεί.
    Αλλά ως συνήθως ο ΑΕΚτζής πνίγεται απο συναισθηματισμό για “τα δικά μας παιδιά” και δε βλέπει την ανικανότητά τους. Είτε λέγονται Δέλλας είτε Τιμούρ κτλ.
    Ο Κετσπάγια έπρεπε να απολυθεί απόψε, για να ανασάνει η ομάδα.
    Κάνει μπαμ πως κάτι σάπιο υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια.
    Το ξέσπασμα του Αραβίδη, το ύφος του Σιμόες στον πάγκο, η ένταση οι φωνές και οι χειρονομίες απελπισίας του Γιόχανσον (!)
    Ο Γιόχανσον είναι στην ομάδα 2 χρόνια και πρώτη φορά τον είδα να έχει τέτοια συμπεριφορά.
    Ο Κετσπάγια έχει σπάσει τα νεύρα των παικτών και τους έχει ξενερώσει.
    Ελπίζω ο Μελισσανίδης να αντιδράσει άμεσα και να μην περιμένει την επόμενη γκέλα.
    Εαν φυσικά τον ενδιαφέρει να παραμείνουμε σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

  19. Ο/Η netrino λέει:

    Συμφωνώ με όλους για το παιχνίδι αλλά από την άλλη πόσες φορές να κερδισουμε μεσα στο 16 μια ομάδα με τετραπλάσιο μπατζετ?

  20. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Προς Snitch & Φως του φεγγαριού

    Μην κάνετε αναφορά συνέχεια στον ακατονόμαστο δημοσιογράφο, αξία του δίνετε. Τον φαντάζομαι να γελάει πονηρά κάθε φορά που γράφετε κάτι για την ομάδα (καλό η κακό) και παράλληλα και για τον ίδιο. Μπορεί να θεωρήσει ότι είναι και η ίδια η ΑΕΚ στο τέλος.

  21. Ο/Η Latinos21 λέει:

    Τα πράγματα είναι πολύ απλά και προσωπικά εγώ τα έλεγα καιρό όπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Είχα γράψει πριν κάνα μήνα ότι χρειαζόμαστε δεύτερο φορ,ότι χρειαζόμαστε αριστερό μπακ ότι χρειαζόμαστε αμυντικό χαφ..Ο φετινός μεταγραφικος σχεδιασμός ήταν από τους χειροτερους που έχουν υπάρξει..Η βασική σου 3αδα στην επίθεση ήρθε τελευταία με αποτέλεσμα η ομάδα να μην ξέρει που παν τα 4 μπροστά..Αριστερό μπακ γελάει ο κόσμος..παίχτες που το μόνο που ξέρουν είναι να πετάνε τη μπάλα δεν κάνουν όχι για ΆΕΚ αλλά για καμιά ομάδα..και κακώς πληρώνονται..Χθες πριν το ματς ήμουν αρκετά αισιόδοξος όχι τόσο για το διπλό αλλά για την εμφάνιση και περίμενα ένα εύκολο χ..Με το που βλέπω Λαμπρόπουλο βασικό και σύστημα 4-2-3-1 αν είχα 5 χιλιάρικα θα τα έβαζα όλα στον άσσο..Δεν γίνετε να παίζεις με Λαμπρόπουλο βασικό και να παίζεις αυτό το σύστημα..να έπαιζε 4-3-3 να πω εντάξει..θέλει να κλειδώσει το κέντρο να δίνουν ταυτόχρονα βοήθειες τα αμυντικά χαφ στα μπακ..εκεί θα έλεγα οκ..άλλα 4-2-3-1?!!??!? Ήταν ντροπή αυτό που είδαμε χθες..Λαμπρόπουλος και μανταλος πήγαν 2 φορές στο μπαγκο και ρωτουσαν τον προπονητή τί να κάνουν!!! Ο Λαμπρόπουλος του έλεγε ότι βγαίνουν 2 παίχτες συνέχεια πίσω από τη πλάτη και ο μανταλος ότι δενα μας έχεις πει τι να κάνουμε!! Και αυτός αραχτός στη θέση του βγάζοντας πριν το ματς σελφι!!!Έχεις την ευκαιρία να χάνεις μόνο 1-0 στο ημίχρονο ρε τραγε βλέποντας τον Λάζαρο να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του και ο Λαμπρόπουλο να μην μπορεί να βρει τρεξιματα στη πιο σημαντική γραμμή μιας ομάδας και εσύ δεν αλλάζεις τπτ?!?!?! Είσαι τόσο χαζός τελικά?!?!? Και κάνεις πρώτη αλλαγή στο 70?!? Τόσο ευχαριστημένος ήσουν??? Και βάζεις τον Πεκχαρτ!?!? Αλήθεια τώρα!?!?! Πραγματικό σοκ ήταν η χθεσινή εμφάνιση! Έλεγα για τον Τιμουρ εδώ ότι κάτι δεν μου πάει καλά αλλά θα περιμένω να δω..ε λοιπόν είδα..ο τύπος είναι απαράδεκτος! Η ομάδα είναι παντελώς αδουλευτη μπροστά..λες και παίζουν οι ροναλντο ζωντανά μπεκαμ και φιγκο!!!! Όπως έκανε ο ντελ μποσκε στους γκαλακτικος!! Η ευθύνη χθες είναι 100% στον Τιμουρ και αυτό γιατί δεν άλλαξε τπτ στο ημίχρονο ενώ είχε την ευκαιρία να γυρίσει το ματς!! Τέλος!!! Οπότε πάμε στα βασικα…Προπονητή στη πρώτη ομάδα..προπονητή στη β ομάδα και επιτέλους βατραχε παραιτησου!!! Όλα αυτά τα λάθη είναι και δικια σου ευθύνη!! Και εσύ γατάκι εκεί πάνω ελπίζω να σε ετσουξε αρκετά το χθεσινό!! Γιατί έχεις καταντήσει γελοίος…
    Mvp ο Ουκρανός μαζί με τον μανταλο..και ο μόνος που κατάλαβε ότι έπαιζε ντέρμπι ήταν ο Ροντριγκεζ!!!

  22. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Το παιχνίδι με αιφνιδίασε: ως βαθειά νυχτωμένος, είχα την εντύπωση οτι η ΑΕΚ είχα μια μοναδικἠ ευκαιρία να κατανικήσει το γάβρο, δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να φανούν τόσο κότες έμπειροι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες σα το Λέσκοτ που θα έπρεπε να επιδείξουν έγνοια φόβου στο τηγάνι.
    Αυτό όμως που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση, είναι ο τρόπος που αντέδρασα στο μοιραίο: σήμερα το πρωί, τηλεφώνησα στο γιατρό μου (φόλα γάβρο) και του έδωσα “συγχαρητήρια για την καθαρή νίκη”. Δε με αναγνωρίζω. Ουαί τοις ηττημένοις…
    Μαύρα χάλια η ομάδα. Μόνο ο Τσιγκρίνσκι διακρίθηκε στα ρηχά, όταν πλέον είχε κριθεί το παιχνίδι.
    Νομίζω οτι το αργότερο σήμερα το μεσημέρι πρέπει να αποχαιρετίσουμε τον Πέκχαρτ και δια νόμου -να οριστεί οτι οι Λαμπρόπουλος και Πλατέλας δεν θα παίζουν περισσότερο από 15’ και αυτό μόνο όταν τελεσίδικα έχει κριθεί το αποτέλεσμα υπέρ της ΑΕΚ.
    Κατά τα λοιπά, τώ όντι αξίζουν συγχαρητήρια στο Μάνταλο.

    Είμαι τόσο θυμωμένος που η κακιά μοίρα του έθνους έφερε ως υπουργούς στη ζωή μας ανθρώπους σαν το Φίλη και τον Πολλάκη, που δεν έχω το κουράγιο να ασχοληθώ με το χάλι της ΑΕΚ.
    Γιατρέ μου, να το εξετάσω το θέμα ή θα περάσει μόνο του;

  23. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Λέμε συνεχώς για τους παίκτες που ήρθαν τελευταία στιγμή.
    Τί να πει και ο γαύρος που μέσα σε 1 μήνα άλλαξε 3 προπονητές και πήρε παίκτες στις 31 Αυγούστου? Αυτοί πόσο πιο έτοιμοι ήταν?
    Που έφαγαν σφαλιάρες απο ΑΠΟΕΛ, απο ΑΕΛ, απο κάτι Μπερ Σεβά?
    Μα σοβαρολογούμε τώρα?
    Το ρόστερ είναι μια χαρά. Το πρόβλημα είναι η διαχείριση. Οχι μόνο χτές, αλλά απο την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.
    Πήγαμε και φέραμε για προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ της Κύπρου. Τόσα ξέρει τόσα κάνει ο άνθρωπος. Όπου πήγε τα ίδια έκανε και έφυγε με τις κλωτσιές.
    Όλοι θυμόμαστε πώς είχε σπάσει τα νεύρα των γαύρων και τελικά ο θείος τον ξεφορτώθηκε με συνοπτικές. Αυτός είναι, αυτές τις ομάδες δημιουργεί.
    Το ρόστερ και η ΑΕΚ ως ειδικό βάρος τον ξεπερνάνε. Και προσπαθεί να φέρει την ομάδα στα μέτρα του για να μπορεί να τη διαχειριστεί. Για αυτό επιμένει σε σαπάκια αντί για τους κανονικούς ποδοσφαιριστές που έχει η ΑΕΚ.
    Ελπίζω να φύγει σήμερα κιόλας.

  24. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ο πεθαμένος δεν κλάνει.Αξίωμα …Και αυτή η αγέλη που κάποιοι επιμένουν(μακριά από μας), να αποκαλούν ¨ομάς αεκ φου σου¨ είναι πεθαμένη εξ΄ορισμού…Και σάπια…Από κορφή (βλέπε σαγιονάρα δίχαλο),ως τον πάτο…βλέπε το νούμερο που παριστάνει τον προπονητή(μη χέσω) ,τον χαμερπή κέρμιτ και όλους τους σφουγκοκωλάριους…
    Τώρα ,Στήβεν αδελφέ,όσον αφορά πρωτάθλημα κλπ,η βεβαιότητά σου με ξεπερνά…
    @Κωνσταντίνο:Το θέμα σου βγάζει μόνον υγεία…είμαι βέβαιος ότι δεν ανησυχείς…άλλωστε.Αυτοί που θα έπρεπε να ανησυχούν και να ντρέπονται για την κατάντια του αντικειμένου διασκέδασής μας,λένε ότι…βρέχει…ενώ οι ροχάλες ίπτανται…Καλή βδομάδα σε όλους και …περαστικά μας…