Καλα το πας..

img_5691

 

Μεχρι στιγμης η ομαδα μου- για ΟΜΑΔΑ μιλαω και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ οχι χαβαλεδες:

18 γκολ (πρωτη θεση)
133 προσπαθειες (πρωτη θεση)
49 προσπαθειες στο τερμα (πρωτη θεση)
4222!! πασες (πρωτη θεση)
105 τριπλες (πρωτη θεση)
49 corner (δευτερη θεση)
57,9% μεσος ορος κατοχης (δευτερη θεση)

Ολα αυτα με ΕΚΤΟΣ εδρας την Arsenal, Totenham, Chleskey, Swansey, Burnley ( α ρε Burnley..) και εντος μολις 2, τη πρωταθλητρια περσυ Leicester (εφαγε 4) και την οκ..Hull (εφαγε 5).

Προς το παρων δευτερη με το μεγαλο ματς στις 17 με το σιχαμα (απο ΟΛΕΣ τις αποψεις) εντος.

Μια χαρα το παει ο ΚΛΟΠΑΡΟΣ και με 11,5εκκ ΣΥΝ στο ταμειο. Το γηπεδο (χτισμενο το 1884!!!) εβαλε αλλες 8500 θεσεις business ανεβαζωντας τα εσοδα κατακορυφα, και για το ματς στις 17 ΦΥΣΙΚΑ ειναι sold out εδω και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ οπως και το επομενο με τη West Brom στις 22/10 οπως sold out ειναι και το ματς με την Crystal Palace στις 29/10!
Για διαρκειας διαθεσιμα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ μιας και για να βρεις πρεπει να εχεις τον ….Gerrard πατερα. Παιζουν μονο κατι hospitality στις 345 ΛΙΡΕΣ (410 ευρω) μονο. Μιλαμε 410 ΜΟΝΟ για το ματς με τη Referee ετσι? Μη μπερδευτουμε!

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΔΗΛΑΔΗ.

YNWA

13533308_1150867261631027_361139315394848102_n

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to Καλα το πας..

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χηναρι ο special με τη στοουκ !! και ήττα ο πεπ με τη τοτεναμ ..
    Χαμός θα γινει φέτος ..

  2. Ο/Η ΑΕΚ-LFC λέει:

    Καλησπερα
    Ασχετο αλλα μολις ειδα την ενδεκαδα.Αν του βγει το ονειρο (παιζω με τον χειροτερο γαυρο των τελεταιων ετων) να κατεβει φουλ επιθετικα,γιατι αν δεν το παρω τωρα ποτε θα το παρω,θα ειναι καβαλα στ’αλογο.Αν παλι δεν του βγει θα φυγει με ταξι απο το ταψι.Αυτο μου λεει οτι οντ ς και ο ιδιος νοιωθει οτι η θεση του ειναι επισφαλης και τα παιζει ολα για ολα,σιγουρα ξερει οτι ο Ουζουνιδης ειναι στην γωνια και οεριμενει.Αν παντως σημερα υπαρχει νικητης ο Ουζ αναλαμβανει τον χαμενο.
    Σορρυ για την παρενθεση και παμε τωρα στα σοβαρα.Τα δειγματα της ομαδας ειναι θετικα,αρχιζει να αποκταει μεταλλο και να παιζει μπαλα.Αυτο που δινει σιγα σιγα ο Κλοπ ειναι συνεπεια.Συνεπεια εμφανισεων αλλα κυριοτερα αποτελεσματων,εκει που τα προηγουμενα χρονια υποφεραμε και καναμε μαγκες καθε χωριο της Αγγλιας.Τωρα για δευτερα νομιζω το ματσακι το εχουμε,διαβαζα οτι ο Πογμπα στο ξενοδοχειο που μενει κανι καθε μερα παρτυ,με Κλοπ αυτα δεν θα υπηρχαν,αλλα οταν εχεις τον ιδιο μανατζερ ολα επιτρεπονται.Παμε γερα να παρουμε τον θρυλλο της αγγλιας.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    LFC AEK (η σωστή σειρά-πλακα κανω)
    Μακάρι για την ΑΕΚ. Πάντως θα πω οτι ειναι λάθος να αλλάξεις προπονητή οποίο και αν ειναι το αποτέλεσμα. Μια ήττα στο ταψί δεν ειναι κατι απρόσμενο, τετοια ηταν η απώλεια με τον Ηρακλή.
    Πρωταθλήματα δίνει η συνέπεια και τα ποντακια γύρω γύρω. Απώλειες στα ντέρμπι μεταξύ των μεγάλη θα υπαρχουν σε ολους δε γίνεται ολοι να πάρουν ολα τα ματς.

    Τωρα για τη Liverpool εχω πει απο το καλοκαίρι: έχουμε προπονητή έχουμε καλο ρόστερ ( παντα μπορεί φυςικα να γινει καλύτερο) και το μονο που μένει ειναι να προσέξουμε τις Burnley.

    ΥΓ ολοι -και εγω-κοιτάνε αυτόν που διακρίνεται σε κάθε ματς. Δίκαια. Για μένα Ο ΠΑΙΚΤΗΣ φέτος λέγεται ο λοχίας- ετσι τον φωνάζουμε- surgeant Milner που στα 31 του παιζει αριστερο μπακ και τρέχει-μαρκάρει σαν να μην υπαρχει αύριο. Θα το πληρώσουμε κάποια στιγμη γιατι το παιδι ΔΕΝ ειναι μπακ αλλα ειμαι ο τελευταίος που θα πει στο κλοπ τι να κανει..

  4. Ο/Η ΑΕΚ-LFC λέει:

    Και εγω δεν ειμαι υπερ των συνεχων αλλαγων προπονητη.Αλλα μου σφυριξε ενα πουλακι οτι τα εχει παρει μαζι του ο μεγαλος για το θεμα του Αραβα.Τσπ αυτα παθαινεις οταν ειχες εναν κανονικο προπονητη και τον εδιωξες οταν ζητησε τα αυτονοητα για τον ιδιο και την ομαδα.
    Στα σοβαρα για μενα η εκπληξη μεχρι στιγμης λεγεται Λαλανα.Το παληκαρι παιζει απιστευτη μπαλλα και βγαζει την αυρα ηγετη.
    Ας την αφησουμε για να μην την ματιασουμε.Η σειρα εινα αλφαβητικη και απλα για ξερεις εχω παιξει μπουνιες για την Λιβερπουλ παρα για την Αεκ.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μα και εγω με τη Liverpool εχω κολλήμα. Καλη και η ΑΕΚ αλλα … εδω μιλάμε για μύθο.
    Ο λαλανα ΞΕΡΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΜΠΑΛΛΑ ιςως απξ τους λίγους Άγγλους τοςο πολυ, μενει να τη δείξει απλα. Τον βοηθάει οτι επιτέλους ξεκίνησε να σκοράρει.

    Εβαλα φωτο του surgeant απο χτες bonus.

    Τωρα τι να σου πω; οτι βλέπω διπλό σημερα; αυτο ειπα στο Stevie ετσι νιώθω.
    Τωρα θα μου πεις μπορεί να μας σκίσουν.. τι να πω

  6. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ! Το χειρότερο στήσιμο που θα μπορούσε να κάνει το έκανε. Κάναμε μάγκες τους πεθαμένους. Τραγική τακτική, έκανε το Μπέντο Κλοππ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ, ένα τουρλουμπούκι χωρίς κανένα προσανατολισμό. Ούτε αμύνονται σωστά (αυτός ο Λέσκοτ όλο μιλάει…και τον έχει κάνει γιο γιο ποιός? ο Ιντέγε!), διαρκώς με παίκτη λιγότερο και ανάπτυξη με ελεύθερα του Ανέστη για το κεφάλι του “el Sid” Μπακασέτα (1.65 με χέρια στην ανάταση). Ρε φίλε, άμα ήταν να κάναμε τέτοια ανάπτυξη, ας έβαζες καλύτερα το ξόανο τον Πέκχαρτ…oύτε το πούλμαν δεν ήταν άξιος να παρκάρει μπρος στην εστία ούτε να ασκήσει την παραμικρή πίεση στα τραγικά μπακ των γαύρων….και 2ο ημίχρονο ο άλλος έχει τις γεροντάρες καβάτζα που ξέρουν και λίγη μπάλα και θα αντέξουν και 30-35’…(βλέπω πάλι το γκολ του Ιντέγε, παίζουν μπιλιάρδο οι άλλοι μπροστά στους μεσοαμυντικούς και ο Λέσκοτ έχει ήδη τρέξει ΜΕΣΑ στο τέρμα όταν ο άλλος απλά είναι χαλαρός να κάνει tap in…ΕΛΕΟΣ!)

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ George
    Εγω που πιστευα (οντως το πιστευα) οτι μπορουμε να τους παρουμε?
    Οχι με Λαμπροπουλο βεβαια.. αυτα μονο ο ΒΔΕΛΛΑΣ τα εκανε.
    Ο λεσκοτ στο πρωτο γκολ μαρκαρει τη …γραμμη στο τερμα. Οταν τα ελεγα οτι ειναι ΛΙΓΟΣ και τι δεν ακουσα πριν 2 μηνες με το αγγουρι.

    Οταν βλεπεις προπονητη να εχει γυρισει τη πλατη και να κοιταει το χορτο… χεσε μεσα Πολυχρονη που δε γιναμε ευζωνοι. Η αλλιως αμα δε σου κανει ο Poyet αλλα σου κανει ο …Τιμουρ τοτε ολα καλα.

  8. Ο/Η ΑΕΚ-LFC λέει:

    Δυστυχως το ονειρο δεν του βγηκε.Ισως η πιο κακοπροετοιμασμενη Αεκ των τελεταιων ετων(ακομη και απο αυτη του μορφονιου-κολωνα).Ανυπαρκος αξονας και παρτυ οι γαυροι.Αλλα ετσι ειναι οταν θες να βαφτισεις το ψαρι κρεας απο το καλοκαιρι,βλεπε λαμπροπουλος μπακ απ σιμοες.Μια ομαδα που δεν μπορει η μαλλον καλυτερα δεν ξερει να αμυνθει.Μπορω να αναλυω επι ωρες αυτα που βλεπω αλλα δεν βαριεσαι,γιατι κατα βαθος δεν ειμαι στενοχωρημενος γιατι σημερα δεν αξιζαμε τιποτα,δεν παλεψαμε για τιποτα.Μπορουμε καλυτερα?Δεν ξερω.Αλλα δυστυχως η αιτια εχει ονοματεπωνυμο ,οπως αλλωστε σε ολα τα πραγματα στη ζωη.Κλεινοντας ενα φιλοσοφικο ερωτημα στον φιλο Αεκατζη Γιωργο Κιντη.Αν υποθεσουμε οτι τα “κοζια”εχουν αλλαξει και σημερα ειχες εναν διαιτητη που σε επαιζε 70 30 υπερ σου,θα επαιρνες κατι απο το ματς?Θελω να πω αυτο που παντα πξστευω οτι δηλαδη πρεπει να εχεις πρωτα απ’ολα και πανω απ ολα μια ομαδα σοβαρη και αφου την εχεις θα ερθει ο κοραξ να σου δωσει αυτη την μικρη η μεγαλη ωθηση σε μια κακη σου μερα η σε μια μερα που δεν μπαινει η πουτανα μεσα.
    ΥΓ.Καλως ηρθες Μαρινο

  9. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Τα πράγματα είναι απλά. Πολύ απλά. Δε νομίζω να τον σκουπίσει απόψε (another one bites the dust….αλλά ο βάτραχος εκεί, ακλόνητος, να κάνει τη φοβερή δουλειά του τεχνικού διευθυντή, της οποίας τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ και 4 χρόνια…), αλλά είναι εμφανές ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια εκεί μέσα και εμμονές…και για να το κάνεις αυτό και να κρατάς το κεφάλι σου, πρέπει να φέρνεις και νίκες κύριε προπονητά…παρέλαση δε βγάζει όμως, εκτός άμα κάνουμε σερί…που με αυτά που είδα σήμερα και άκουσα για Ηρακλή το θεωρώ μάλλον απίθανο. Βασικά το θέμα είναι πότε θα τον σκουπίσουν, όχι αν βγάλει το 2016 καν…
    Δε μας έκανε ο Gus, γιατί δε βλέπαμε επιθετικό ποδόσφαιρο, βλέπεις Dimi μου…

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φιλε μου ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αλλα το διωξαμε. Ποιος Μαρινος? Το μονο Μαρινο που ξερω εγω ειναι αυτη η αδελφη που ειναι 190 χρονων.
    Αμα πας με Μαρινους να κανεις δουλεια θα παρεις οτι πηρες και σημερα.
    ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι η ηττα το θεμα ουτε οι 3 ποντοι. Ειναι οτι σε ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ εισαι ΜΗΔΕΝ.
    ΟΜΑΔΑ που παιζει μπαλλα ο Λαμπροπουλος!!
    Τωρα για το παικταρα το Λεσκοτ τα εχω πει 100 φορες. Εχω δει Premier στη ζωη μου ισως περισσοτερο απο οσο εχουν δει ΟΛΟΙ μαζι οι Ελληνες- μονο το ΣΚ ειδα 4 ματς.
    ΣΙΓΟΥΡΑ εχω δει 100000 φορες παραπανω απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ.
    Οποιος ηθελε ακουγε.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ρε George, ενω τωρα εχουμε τρελλαθει να βλεπουμε ενα κραμα Μιλαν-Ολλανδων με Μπαρτσα-ΠΕΠ.
    Στο ρολο Μασερανο/Ραικαρτ ο…..Λαμπροπουλος.
    ΟΑΣΗ. Τι να σου πω..

  12. Ο/Η ΑΕΚ-LFC λέει:

    Στο πρωτο μου ποστ μιλησα για τον κανονικο προπονητη που ειχαμε αλλα ας ειναι καλα τα παπαγαλακια που λεγανε οτι ζητησε 4 5 6 ισως και 10 μυρια για να μεινει.Τουλαχιστον με αυτον θα γυαλιζε το ματι τους και θα υπηρχε αρχη μεση και τελος στην ομαδα.Οτι εγινε εγινε ομως και τα πραγματα δεν αλλαζουν κια κοιταμε μπροστα.για αυτο ειπα καλωσηρθες μαρινο οχι απαραιτητα οτι συμφωνω η θεωρω οτι θα γινουμε ομαδαα.Πρωτη δηλωση Τιμουρ διαβασες?Εγω ηα περιμενα να εχει τα αρχιδια και να πει αναλαμβανω την ευθυνη η ενα μεριδιο αυτης.Α ρε μανατζαραιοι του κωλου.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ηθελε 10εκκ την εβδομαδα γι αυτο εφυγε. Και πηγε με 500 σε Ισπανικη ομαδα! Τα αλλα 9,5εκκ τα εδωσε σε ρουβλια στο ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ για να πουλαει σανο οτι ειμαστε (για 158η χρονια σερι) πληρεις..
    Ειναι σα τις γκομενες που μολις γνωριζουν καποιον κλεινουν ως γυναικες, μεχρι να ανοιξουν τα ποδια στον επομενο σε ανα διμηνο-τριμηνο.