ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΜΜΟΝΩΝ

Τα πράματα έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους και δεν έχει καμία σημασία το τι διαβάζετε δεξιά κι αριστερά. Χτυπιούνται δυό σχολές ποδοσφαίρου πλέον μέσα στην εταιρεία : Η παλαιοκομματική που θέλει προπονητές ορντινάτσες και η νεοκομματική που θέλει κάποιον ξένο. Φυσικά τίποτα δεν κουνιέται αφού ο Μελισσανίδης ευρίσκεται στο εξωτερικό, κι όλοι τον περιμένουν με τις δήθεν προτάσεις τους. Προτάσεις που δήθεν θα προέκυπταν από την συνάντηση Μπάγιεβιτς και Μαϊστόροβιτς, που ο ένας κοίταζε τον άλλον σαν χαμένος.

Μην το τραβάμε όμως. Στον συμπαθέστατο Τιμούρ, καταλογίζονται μπόλικα. Και πάμε να τα πούμε. Δηλαδή κάτι σαν τον ενδεκάλογο του γύφτου, ή της γύφτικης εμμονής :

– Η χρησιμοποίηση του Ανέστη.

– Η βασική θέση του Λέσκοτ.

– Η τρίχα οτι ο Σιμόες είναι ακόμα τραυματίας.

– Τα βαφτίσια του Λαμπρόπουλου σαν αμυντικό χαφ, που είναι μια εμμονή ίδια με παλιότερα του Δέλλα στην Κύπρο.

– Τα βαφτίσια οτι ο Χριστοδουλόπουλος παίζει δυό πλευρές.

– Η μεταμόρφωση του Μπακασέτα σε τιρμπουσόν.

– Η μόνιμη ίωση του Γαλανόπουλου.

– Ο Αραβίδης που πλέον δεν έχει καμία θέση στην ομάδα.

– Η τρίχα οτι τα πάντα κρίνονται βάσει προπονήσεων.

– Η ακυροποίηση του Τζανετόπουλου.

– Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.

Αυτά, μαζί με κάποια άλλα που δεν χρειάζονται τώρα, συνιστούν μια ολόκληρη ενδεκάδα σχιζοφρενών εμμονών του προπονητή. Ένας προπονητής, που κι αυτός έπεσε θύμα της ανύπαρκτης διοίκησης της ομάδας μας. Που δεν έχει κανέναν συμβουλάτορα, που δεν έχει επαγγελματικές συναντήσεις με υψηλότερα στελέχη για την ΄παρακολούθηση του έργου του, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ  ΚΑΝ,  ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Άσχετα τι γρέφεται δεξιά κι αριστερά.

Εμείς εδώ τα έχουμε γράψει πολύ καιρό. Πάντα με την μόνιμη αρχή, οτι στηρίζουμε κι υποστηρίζουμε, αλλά τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Στ’ αρχίδια μας τι διαβάζουμε, στ’ αρχίδια μας πόσοι και ποιοί μας διαβάζουνε, και στ’ αρχίδια μας τι λένε οι Δημάτοι που δεν κατόρθωσαν να γίνουν Δημάτοι. Εμείς είμαστε Αεκτζήδες επαγγελματίες, με την έννοια οτι σχεδόν πενήντα χρόνια θέλουμε η ΑΕΚ να βελτιώνεται και να προχωράει. Άνευ αποζημιώσεως.

Το μόνο λοιπόν που μπορώ να καταθέσω αυτήν την στιγμή, είναι οτι η συνάντηση των εκτελεστικών και των λοιπών σούργελων, είναι για τα μπάζα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Ο,τι και να είπανε, που φυσικά δεν το ξέρω αλλά δεν χρειάζεται κιόλας, είναι σιγή ασυρμάτου μπροστα σε αυτό που έχει ήδη αποφασίσει ο Μελισσανίδης. Που χρειάζεται είναι αλήθεια να ξαναμπεί στο παιχνίδι, διότι ομάδα χωρίς μπροστινό δεν υπάρχει. Και να ανακοινώσει απλά, το πότε θα φύγει ο Τιμούρ, που απλά μένει μέχρι να φύγει, αφού πέραν των εμμονών του, έχει τελειώσει η πλάκα των φιλικών προπονήσεων, αλλά και το χάσιμο των αποδυτηρίων. Γελάνε εκεί μέσα όλα τα χάπατα, που ήτανε χεσμένα προχθές στο τηγάνι.

Υγ1. Κάποιος θα έπρεπε να ασχοληθεί πιο σοβαρά με την εφτάρα των παιδιών.

Υγ2. Για την μπουτίκ της ΑΕΚ, η μάσκα θα ήταν χρήσιμο και ευφάνταστο αξεσουάρ.

Υγ3. Ελπίζω να μπορέσω να παρακολουθήσω την ειδησεογραφία από την Βαρκελώνη.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

11 Responses to ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΜΜΟΝΩΝ

  1. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Εγω στη θέση του Μελισσανίδη θα είχα ηδη έτοιμη λίστα με αντικαταστάτες, τουλάχιστον απο το ματς με τον Ηρακλή.
    Δηλαδή αυτό που έβλεπαν ως τώρα τους ικανοποιούσε και άφησαν την ομάδα εν λευκώ στον Τιμούρ?
    Και τώρα? τον κρατάμε αναγκαστικά μέχρι να βρούμε άλλον?
    Λογικό, πώς να βάλουμε το Στέλιο που είναι το κόκκινο πανί στην ομάδα και έφαγε και την 7άρα?
    Και ποιός παίκτης θα βάλει τα πόδια στη φωτιά για έναν προπονητή που είναι για να φεύγει?
    Πώς καταφέρνουν και τα κάνουν τόσο μπάχαλο κάθε φορά?

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξανδρος : Εσύ φυσικά θα τα είχες έτσι, διότι σκέφτεσαι λογικά. Ο άλλος είναι στο πόδι κι ό,τι αρπάξουμε, όπως και να γίνει. Εσύ ας πούμε μπορεί και να αισθάνεσαι και κάποια συμπάθεια για το κλάμα του Λαμ΄πρόπουλου ( που εγώ το κάνω ). Εκείνος όχι. Όλα τα άλλα, είναι πράματα που θα γίνουν.

  3. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αυτό πάλι που άφησαν το Λαμπρόπουλο να βγεί δημόσια και να ζητήσει συγνώμη παίρνοντας το φταίξιμο.. ποιός? ο Λαμπρόπουλος.
    Να βγεί κανας σημαντικός παίκτης εκ μέρους όλης της ομάδας, να το καταλάβω.
    Αλλά να βγαίνει και να ζητα συγνώμη κάποιος.. Λαμπρόπουλος είναι η απόλυτη κατάντια.

  4. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν ξερω αν τελικα υπαρχει κοινη λογικη,η αν ειναι καθαρα θεμα γκλαβας του καθενος. Σε αυτη την ομαδα,ολο συζητησεις γινονται,συναντησεις,συνεδριασεις, και τελικα δεν γινεται τιποτα. Και πως να γινει,οταν ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ να φερεις εναν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, εγνωσμενης αξιας,που θα σου κανει ολα τα κουμαντα,και συ σαν προεδρος θα εχεις την υψηλη εποπτεια. Θα το ξαναπω,δεν εχω τιποτα με τον συμπαθεστατο , για μενα, Τιμουρ,ουτε με τον κατακαυμενο Λαμπροπουλο,που η αληθεια ειναι πως χρειαζεται αμεση υποστηριξη,γιατι θα ειναι κριμα νεο παιδι να χαθει. Τα εχω με αυτους που εφεραν τον Κετσπαγια,και με αυτους που τελικα κανουν κουμαντο στα αποδυτηρια. Μεγαλυτερη ξεφτιλα απο την χθεσινη δεν υπαρχει. Στην μεση το καρπουζι εκιψε ο διαιτητης και πηρες και τα σπορια στην μη αποβολη του Πατιτο. Αρα διαιτητικη δικαιολογια δεν υπαρχει. Μπηκες μεσα ΧΕΣΜΕΝΟΣ, και χεσμενος εφυγες. Αμα ειχες την ΕΠΟ, τι θα εκανες? Δεν γαμιομαστε λεω γω….. Παρε ρε ανθρωπε του Θεου εναν προπονητη που να ειναι προπονητης,αλλα ταυτοχρονα απομακρυνε αυτον τον πλεον επικινδυνο Μπαγεβιτς απο κει μεσα. Θες ρε μεγαλε να φτιαξεις ομαδα η οχι? Ειναι πολυ απλα τα πραγματα. ΝΑΙ ηΟΧΙ ?

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Τιμουρ ηθελε Λαιφη που κανει παπαδες εξω αλλα εμεις διναμε Πλατελλα Ανακογλου κ οχι χρήμα στην Ανορθωση,Ειχε σχεδον κλεισμενο τον Γεωργιανο τερματοφύλακα έμεπειρο δε θυμαμαι όνομα αλλα δεν τον ηθελαν.Προτεινε Ουκρανο σεντερ φορ γρηγορο με άλλα χαρακτηριστικα απο του Αλμειδα αλλα με τη δικαιολογια πως δεν θα μπορουσε να παιξει Ευρωπη λόγω καποιας τιμωρίας(λες κ ο Αλμειδα μπορεσε η μπορει) εφαγε άκυρο.
    Θα συμφωνησω για Αραβιδη και Λεσκοτ.Οσο για τακτικη να μας πουν αυτοι που υποστηριζουν πως πρεπει να πρεσαρουμε ψηλά ποιος απο το ροστερ θα το κανει,ο Αλμειδα που δεν μπορει να στριψει η ο Πατιτο που χανει τη θεση του συνέχεια?Αν ανεβαζε την αμυνα ψηλά θα έιχαμε δραματα στο τηγανι με τους αργους Λεσκοτ κ Τσιγκρι.

  6. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Οσο αργοί και να είναι ο Λέσκοτ, ο Τσιγκρίνσκι, και ο Αλμέιδα, όσο χάλια μπορεί να είναι απο τακτική ο Πατίτο, οσο ντεφορμέ και να είναι ο Λάζαρος, ένα είναι σίγουρο:
    Οτι το περσινό ρόστερ είναι 2 σκάλες πάνω απο το περσινό, συν οτι η ομάδα κράτησε το βασικό κορμό της και δεν πούλησε παίκτες ενω θα μπορούσε εύκολα να δώσει 2-3.
    Πήραμε αυτόν τον νάνο της προπονητικής και μας έχει σπάσει τα νεύρα, εμάς και των παικτών.
    Έχει την ομάδα 4 μήνες και την έκαψε κυριολεκτικά. Όταν φύγει δεν θα έχει αφήσει τίποτα καλό πίσω του.
    Τεράστιο έγκλημα η πρόληψή του, χωρίς να λάβουμε υπόψη το παρελθόν και την εμπειρία του, καθώς και τον κακό χαρακτήρα του.
    Ο άλλος άλλαξε 3 προπονητές και 15 παίκτες σε 1 μήνα και σου έκανε πλάκα.
    Και εσυ εδω και 4 μήνες τους έχεις “χεράκια πάνω-χεράκια κάτω” και δε μπορούν να χτυπήσουν ούτε ενα κόρνερ.
    Σε οσα ματς έχουμε παίξει ανάθεμά με αν είδα 1 κόρνερ καλά χτυπημένο.
    Οι πασούλες που παίζουν μεταξύ τους οι παίκτες είναι όλες άψυχες, με το ζόρι βρίσκει ο ένας τον άλλον.
    Κανένα νεύρο, ξενερωμένοι και χωρίς κίνητρο και διάθεση.
    Όλα αυτά είναι δουλειά του προπονητή. Απο τη στιγμή που πήρες για προπονητή τον Μπάμπη Τεννέ της Κύπρου, τέτοια μπάλα θα βλέπεις.
    Αχρήστεψε ακόμα και τους καλούς μας παίκτες. Είναι πρωτοφανές αυτό το πράγμα.
    Το καλοκαίρι παρακαλούσε ο Ζουκουλίνι να τον ξαναπάρουμε και είπε πως θα βγάλει τον πιτσιρικά Γαλανόπουλο και τελικά παίζει ο Λαμπρόπουλος και έχει στον πάγκο τον καλύτερο χαφ του περσινού πρωταθλήματος.
    Και μη μου πει κανείς πως “πήρε πρωτάθλημα στην Κύπρο” με αντιπάλους την ΑΕ Κυτίου την Αναγέννηση Δερύνειας και τη Δόξα Κατωκοπιάς, γιατί κάπου το διάβασα και αυτό.
    Απορώ πώς δεν τα έβλεπαν ολα αυτά οι υπεύθυνοι και του άφησαν εν λευκώ την ομάδα.
    Το πρόβλημα κάνει μπαμ ακόμα απο τα φιλικά που δώσαμε με μπυραρίες.

  7. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    *το φετινό ρόστερ είναι δυο σκάλες πάνω σε σχέση με το περσινό

  8. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    μου εχει κανει πολυ ασχημη εντυπωση – απο ολες τις εμμονες που σωστα περιγραφεις – η μη συμμετοχη του Κολοβετσιου..
    ειναι ο μονος αξιολογος Ελληνας κεντρικος αμυντικος που εχουμε ( δεν λεω οτι ειναι Παπασταθοπουλος ) και το ιδανικοτερο θα ηταν να τον βαζεις να δουλευει και να μαθαινει απο τον Ουκρανο…αντ’αυτου βαζει μονιμα τον φανερα ανετοιμο και ποιοτικα οχι κατι ιδιαιτερο Λεσκοτ, με υπαρκτο τον κινδυνο να διατηρησεις στασιμο και να μην εξελιξεις προς το καλυτερο τον Κολοβετσιο…να θυμισω οτι ο Καψης εμαθε μπαλιτσα διπλα σε Γκαμαρα κ Δελλα..

    κατα τα αλλα δεν υπαρχει κατι να ειπωθει που δεν εχει ειπωθει..εχει επικινδυνες εμμονες και δουλευει ελαχιστα τακτικη…ενω απο οτι φαινεται δεν μπορει να κανει παρεμβασεις μεσα στο παιχνιδι..να τονισω πως δεν αντεχω να βλεπω την αεκ φετος εκτος ελαχιστων ημιχρονων , οποτε οτι λεω ειναι απο εγκυρες αναλυσεις οπως οι δικες σου και σχολια συνοπαδων στα φορουμ..(οχι δημοσιοκαφρων φυσικα)

    οπως επισης ο καραφλας , οπως και ολοι εκει στο μπουρδελο , δεν βρηκαν πορτα ανοιχτη κ μπηκαν…
    εκτος αν ο εγγυητης εχει ξεχασει τοσο πολυ το τοπι που του ελεγε ο σερβος οτι ειμαστε οκ με Πεκχαρτ κ Αραβιδη αντικαστατες του μισου Αλμειδα, ο Σιμοες κ ο Γιοχανσον δεν θελουν αλλαγη, ο Ντιας θα αποδειχθει καλυτερος του Ντιντακ και ο Λαζαρος θα περναει τους αντιπαλους σαν τον Μπολτ…και ο εγγυητης απλα συμφωνησε…

  9. Ο/Η bandog λέει:

    εποχες στεπανοβιτς , τοτε που ειχε την ευφανταστη ιδεα να βαλει τον μπαμπουνσκι χαφ θεωρωντας οτι ο μοντερνος λιμπερο θα πρεπει να παιζει μπροστα απο τα σεντερ μπακ!!!
    τι γελια ριξαμε τοτε…
    ετσι θα θυμομαστε και τα σημερινα μετα απο χροναι και αθ γελαμε…

    παλι ο μεγιστανας στο τιμονι τοτε αν θυμαμαι καλα…
    αλλο ενα ελπιδοφορο ξεκινημα που πηγε σκατα…

    βεβαια τοτε ειχαμε και επιθεση ντεμη με ντανιελο , τον κριστοφ ρε που εκανε τουμπες και ενα ζουμπουλι…

    α ρε αεκαρα τι μας θυμισες παλι την κυριακη……

  10. Ο/Η QIANQIAN ZHANG λέει:

    ΤΙΜΟΥΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΒΑΣΕ!!!! ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ 4-2-3-1 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΟΧΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜ ΣΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΝΤΡΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ. ΕΚΟΒΕ ΜΑΡΚΑΡΕ ΕΚΛΕΒΕ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΕΒΓΑΖΕ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΝΤΡΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΙ ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΛΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΛΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.
    ΕΞΤΡΕΜ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ. ΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΔΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ 3-5-2 Η 5-3-2 Η 4-4-2. ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΝΙΩΘΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗ. Ο ΠΑΤΙΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΤΟ 4-3-1-2 ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΡΟΣΤΕΡ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ 3 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ – ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ- ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΓΙΕΤ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΦΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ

  11. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Το Λέσκοτ τον βάζει επειδή τον έφερε αυτός.
    Επιθυμία του Τιμούρ ήταν ο Λέσκοτ, μιας και τον γνώριζε απο παλιά που παίζανε στην ίδια ομάδα.
    Επομένως δεν ισχύει οτι δεν του πήραν παίκτες, σε μια απο τις βασικές θέσεις έφερε παίκτη δικό του. Εκ του αποτελέσματος βέβαια δεν δείχνει να δικαιώνεται με αυτή την επιλογή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.