Ηρεμησατε?

Το τι εχω ακουσει απο τη Δευτερα δε λεγεται. Απο γνωστες, απο ασχετους, απο ΑΕΚτζηδες, απο γαυρους, απο τυπους που εχουν αποψη, απο τσαμπατζηδες, ολοι βγηκαν απο το καβουκι τους να μας πουν την αποψη τους.Απο τη καθαριστρια μεχρι το CEO.  Εμφανιστηκαν εξαφανισμενοι, τα sites-blogs πηραν φωτια (το δικο μας εκανε ρεκορ), ακουσαμε οτι δεν εχουμε ακουσει. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ρε παιδες τις Κυριακες? Οι μισοι των μισων να ερθετε το γεμισαμε το γηπεδο. Το 1/5 της ‘’αγαπης και του παθους’’ που βγαζετε στα πληκτρολογια και θα εχουμε πιο καυτη εδρα απο το KOP.

Γιατι εχουμε ακουσει τα παντα, εχουμε διαβασει αναλυσεις, εχουμε βρει ποιος-τι-ποτε-ποσο και γιατι φταιει, αλλα ομολογω οτι δε ηξερα οτι εχουμε τοσο πολλους που αγαπανε την ΑΕΚ. Μαλλον δικιο ειχε ο κυρ-Μιχαλης για τους 600,000 ΑΕΚτζηδες- στο γηπεδο μονο δε σας εχω δει. Ο ενας βγαινει και λεει εγω μπαλλα δε ξερω αλλα ακου να σου πω τι φταιει. Ο αλλος λεει εγω το ματς δε το ειδα αλλα ο προπονητης επρεπε να κανει αυτο. Ο τριτος βγαινει και λεει εγω εχω να πατησω 154 χρονια σε γηπεδο αλλα ακου τι πρεπει να γινει. Ο τεταρτος κανει οικονομικη αναλυση, ποσα ‘πρεπει’ να δωσει η ομαδα ποιους να παρει κλπ και οταν τον ρωτας τι δουλεια κανει- αν εχει εστω ενα περιπτερο διοικησει/τρεξει στη ζωη του- σου λεει οτι ειμαι υπαλληλος στο μπαρμπα γιωργη αλλα ‘ξερω’. Στην Ελλαδα ειμαστε που ολοι ξερουν απο ολα γι αυτο αλλωστε και παμε οπως παμε. Ανθρωπο που να πει δε ξερω σε κατι ακους απο σπανια ως ποτε.

Βεβαια ο ΑΕΚτζης εμφανιζεται στις ηττες να κραξει-αυτο ειναι γνωστο. Στο γηπεδο περιμενει πρωτα να ‘δει’ ομαδα- δηλαδη να ερθει αυτουσια η τριαδα Μεσι-Νευμαρ-Σουαρες μπροστα και μετα ΜΠΟΡΕΙ (δεν ειναι και σιγουρο) να δωσει κανα δεκαευρω να μας κανει τη χαρη να εμφανιστει- αλλα μονο σε κανα τελικο CHL. Στις νικες δε,  εχει απλα ενα μπραβο και ελα μωρε σιγα, αφου η ομαδα ειναι υποχρεωμενη οχι απλα να νικα αλλα και να παιζει μπαλαρα (αλλα για τους αλλους που πανε στο γηπεδο). Αν κρινουμε απο το ΜΟ των 10-11,000 περιπου/ματς, οι επικριτες της ομαδας εχουν ενα πολλαπλασιαστη τουλαχιστον του 50-60. Τωρα θα μου πειτε δεν ειναι ολοι οι φιλαθλοι στη Αθηνα, ουτε ολοι εχουν την οικονομικη-χρονικη δυνατοτητα η ακομη και την ορεξη να τρεχουν να δουν το Λεσκοτ. ΣΥΜΦΩΝΩ μεν απο τη μια αλλα απο την αλλη θα πω 2 πραγματα:

  • Στην Ελλαδα ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ειμαστε της στιγμης και ποτε της λογικης. Ετσι και στο ποδοσφαιρο, βλεπεις π.χ 25,000 να παιρνουν καρτες για το Κρασσα και 8000 για τον Αλμειδα. Τυχαια παραδειγματα. Θελω να πω οτι ακομη και ενα-δυο καλους παικτες των 3εκκ π.χ  να εφερνε ο αλλος παλι οι καρτες θα ηταν αντι 8 στις 10-11 και ο ΜΟ αντι για 10 να πηγαινε στις 12-13.
  • Στην Ελλαδα υπαρχει το φαινομενο –πολυ εντονο- να εισαι με ενα απο τους μεγαλους και με τη τοπικη ομαδα. Ο αλλος σου λεει ειμαι Παναχαικη και Ολυμπιακος, η ειμαι Πας Γιαννενα και ΑΕΚ. Σπανια θα ακουσεις καποιον να σου λεει ειμαι ΜΟΝΟ Δοξα Δραμας. Αυτο στη επαρχια το εχω δει στη Λαρισα και στο Ηρακλειο εντονα και αρκετα στην Ηπειρο με το ΠΑΣ.

Απο την αλλη- μιλαω για μενα- εχω την δυνατοτητα να κανω συγκριση με την Αγγλια. Πρωτον γιατι εχω ιδιαιτερη σχεση και δευτερον γιατι ακομη και αν δεν ειχα, κοιταω απο το καλυτερο να εχω πρoτυπα. Χωρις να σημαινει οτι οι Αγγλοι ειναι αψογοι η αναλογια των πραγματων που κανουν καλα σε σχεση με τους υπολοιπους ειναι τεραστια- πηγαινα ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ στη Μιλαν π.χ και εχω μετρο συγκρισης. Φυσικα κανουν και πατατες και μαλιστα χοντρες αλλα υπαρχει μια διαφορα: Μαθαινουν (εξαιρεση η Εθνικη τους) απο αυτες και τις αλλαζουν. Εκει λοιπον ο κοσμος εχει μια ομαδα. Ο αλλος που ζει στο Λονδινο ειναι Queens Park Rangers και τα μυαλα στα καγκελα και ας εχει σε αποσταση αναπνοης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την Arsenal-Chelskey-Totenham + καποιες πιο μικρες (αλλα εξισου ιστορικες) ομαδες. To παραδειγμα ΔΕΝ ειναι τυχαιο μιας και εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στο club- περσυ ειδα και 2 ματς στο Loftus Road. Ο προσηλυτισμος πηγε να γινει στην ηλικια των 8 ετων- απο Αγγλο- πετυχε για 1 μερα μεχρι να δω πρωτη φορα τη Liverpool, αλλα that’s another story,  to be told in private. Το Loftus Road λοιπον ειναι γεματο σε καθε ματς (γυρω στις 19,000 κοσμος!!!) που δε εχει να δωσει συμβουλες στον ιδιοκτητη, να βρισει το προπονητη η να κραξει τον επιθετικο. Πριν βιαστειτε να πειτε οτι ειναι μικρη ομαδα, το ιδιο συμβαινει και στη Liverpool. Δε λεω οτι δε μιλανε η οτι δεν απαιτουν, λεω ομως οτι φετος ειναι sold out 54,000 θεσεις μεχρι το Νοεμβριο (ο λογος που δεν ειναι παραπανω ειναι απλα οτι δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη τα εισητηρια για τα αλλα ματς) , για να βρεις διαρκειας πρεπει να εχεις ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΟ μεσο και ΑΝ σε εξυπηρετησει μιας και με αυτες τις τακτικες δε τα πανε και πολυ καλα- μεχρι που τσαντιζωνται αμα πας να τους ζητησεις- ειναι προτιμοτερο να περιμενεις απο Αγγλο να σου ‘προσφερει’ αυτος κατι αλλιως παρεξηγειται : Φετος εγινε μια ενεργεια και δοθηκε ενα διαρκειας σε ενα τυπο που ηταν σε λιστα αναμονης για 20+ χρονια! με το Κλοπ σε ειδικη ‘τελετη’ να το παρουσιαζει-δινει στο τυπο που πεταγε απο τη χαρα του.. Στο βιντεο μπορειτε να δειτε ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΟΠ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ στη λιστα ειναι 17 ετη και αυτο που γινεται ειναι οταν γεννιεται ενα παιδι να το γραφουν στη λιστα μπας και παρει καρτα οταν γινει 20 χρονων! Οι δε καρτες συνηθως προκυπτουν απο ανθρωπους που αφηνουν το ματαιο τουτο κοσμο- σπανια θα δεις καποιον να μην ανανεωνει: εχουμε σχετικα κοντα μας ενα παππου 80+ χρονων, ακμαιοτατο ο οποιος οχι μονο δε χανει ματς, οχι μονο συμμετεχει στα παιχνιδια, αλλα εχει διαρκειας απο το 1954. Κυριος με το κασκολακι του, τη τραγιασκα του, το ξερουν μεχρι και οι πετρες στο Anfield. Αυτα βλεπω και μετα ερχωμαι στο Μπανανισταν..

Που η ομαδα εκανε μια ηττα εκτος εδρας και εχει γινει Ο χαμος. Χαμος που δεν εγινε οταν χασαμε εντος εδρας 2 ποντους απο τον Ηρακλη μια ομαδα που ειναι αναλογης δυναμικοτητας με αυτη που εχουμε στο Λονδινο- ερασιτεχνες και παιζουμε 9-9. Δηλαδη χαβαλεδες. Μη πω οτι το δεξι εξτρεμ μας παιζει ΑΝΕΤΑ οχι μονο στον Ηρακλη αλλα ισως και στην ΑΕΚ, ενας Σκωτος 35 χρονων που εχει στο τρεξιμο οποιονδηποτε παικτη του ροστερ μας και σε τεχνικη καταρτιση κανει τα υδραυλικα του Σκοκο (ΟΚ με αναλογους αντιπαλους), το παιδι – χρηματιστης στο City στο επαγγελμα- ειναι διαολος σκετος.

Στην ΑΕΚ (και στους κριτικαρχες) λοιπον δε τους χαλασε το ματς με τις γριες και το -2 αλλα η ηττα με τον ΟΣΦΠ εκτος! Εκει επεσαν ολοι να φανε κοσμο. Λες και οταν κανεις το προγραμματισμο σου στα ματς και στους ποντους που θες να παρεις, βλεπεις το ματς στο ταψι και γραφεις +3!!! Η κανεις το ιδιο με τη Τουμπα η το Βαζελο. Πραγματικα ειμαστε τοσο αφελεις? Στα ‘ντερμπυ’ κοιτας να μη χασεις. Σε ολα- μεσα εξω- αυτος ειναι ο στοχος. Για να διασφαλισεις οτι οι αλλοι στα μεταξυ σας δε θα σου φορτωσουν ποντους. Πρωτα αυτο κοιτας και μετα- αν εισαι σε καλη κατασταση- να κερδισεις. ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ αλλα τα αλλα ματς. Οι Ηρακληδες και οι Λαρισες. Τι εκανε ο ΟΣΦΠ δηλαδη? Εχασε απο την ΑΕΛ και κερδισε εμας. ΚΑΙ? Πηρε 3 ποντους σε 2 ματς. Ωραια. ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ στη Λαρισα και εμεις και θα εχουμε κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο + το γεγονος οτι θα εχουμε παιξει και εκτος εδρας τον αντιπαλο μας. Η μηπως οχι?

Απλα- οπως ειπα και προχτες- ο κοσμος εχει γαλουχηθει να κοιταει το ματς με τον ΟΣΦΠ. Δεν τον πειραζει μια ισοπαλια με μια ομαδα-περιγελο μια εβδομαδα πριν αλλα τον χαλαει μια ηττα επειδη ειναι απο τον Gay. Περσυ με το Gus πηραμε τα μεγαλα ματς και μετα οταν ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εδιναν τα ματς με τις Καλλονες δεν ετρεχε καστανο. Παμε να γινουμε ΜΠΑΟΚ δηλαδη.

Το προβλημα βεβαια δεν ηταν μονο η ηττα αλλα πως ηρθε και εδω τα εχουμε πει ηδη. Μη τα ξαναλεμε. Αυτο ομως το καμπανακι χτυπησε απο το καλοκαιρι και καραχτυπησε με τις γριες. Δεν ειδα τετοια αντιδραση. Οπως ειπα σε ενα σχολιο: Το να φύγει ο χ- ψ δε ξερω αν ειναι λύση.
Ουτε η ήττα ειναι το θεμα. Ο τρόπος που παιζει μπαλλα ειναι το θεμα και αυτο ο κλοπ να έρθει δυςκολα θα αλλάξει γιατι το ρόστερ ΠΑΣΧΕΙ σοβαρά. Αλλου εχει θεμα η εταιρεία και ο κάθε Κετσπάγια ειναι απλα το αποτέλεσμα του θέματος αυτού. Οι Άγγλοι δεν ειναι χαζοί που έχουν manager και οχι προπονητές. Η διαφορα ειναι τεράστια. Εκει ομως ΕΝΑΣ στηνει το μαγαζι ΕΝΑΣ κανει τη διαχειρηση και στο ροστερ και στο ματς. Εδω π.χ ελεγε περσυ ο Gus θελω επιθετικο. Αντι να τον αφησουν να βρει ενα παικτη και να δουνε με το budget που ειχανε αν μπορουν να το φερουν, πηγαν και μου εφεραν το σκουποξυλο μονο και μονο για να πουμε οτι φεραμε παικτη. Που δε ξερω τι διαφορα κανει – εκτος απο το χρωμα- με το Πιου που ηδη ειχαμε. Το κοβω εδω και θα κανουμε αλλο post τι ειναι προπονητης, τι ειναι προπονητης στην Ελλαδα (αλλη εννοια) και τι ειναι manager.

Εδω προπονητες βρισκουμε απο τα βιογραφικα τους και κανουμε κουβεντες αμα μας αρεσει η φατσα τους. Τους προσλαμβανουμε δε αμα μας χαιδεψουν τα αυτια μας. Αυτοι δε που επιλεγουν προπονητη ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μη πιασω τους δικους μας, παμε στο Gay που λογο στο πρποπονητη εχει ο Καραπαπας και ο Τσουκαλας, εχει ερθει προπονητης επειδη τον βρηκε οκ ο Καραπαπαρας (Μιτσελ) η δεν εχει ερθει επειδη δεν εκανε στο Τακη (Ουζουνιδης ο τελευταιος). ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγινε σοβαρη δουλεια και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εγινε επιλογη βαση του τι ειναι αυτος που κουβαλαμε, αν μπορει να δεσει με τους χαρακτηρες που εχουμε ΗΔΗ στο ροστερ και αν μπορει να παραγει εργο κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες. Μας ενδιαφερει πρωτα να συμφωνουμε στα λεφτα, μετα να μη μας παει κοντρα και τα αλλα θα τα βρουμε. Δε μιλαω μονο για την ΑΕΚ αλλα για ολους. Ο προπονητης ειναι- εκτος απο τις γνωσεις του- μια ιδιαιτερη θεση. Δε φτανει μονο να ειναι καλος στο στησιμο πρεπει να κανει και αναλογη διαχειρηση μεσα στο ματς: προχτες τρεχανε οι παικτες να ρωτανε τι θα κανουνε- ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ever, το επομενο βημα ειναι να μη ρωτανε καν και να ειναι αδιαφοροι. Αλλο βασικο ειναι οτι οι παικτες πρεπει να σεβωνται στα ορια του φοβου τον κοουτς. Υπηρχε περιπτωση ποτε να κουνηθει κανενας στο Gus περσυ? Κατι ειρωνιες εκανεο Πετρακης και αμα δεν εβλεπε (μαζι με αλλους 4- τα ονοματα υπαρχουν) οτι τον παιρνει ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ο αλλος του ειχε κοψει το βηχα ΕΥΚΟΛΑ. Δεν ειναι τυχαια η κατηφορα και ποτε αρχισε: μετα το ματς με το Βαζελο.

Κλεινω με ενα και μονο. Ο –καθε-Τιμουρ απο τη στιγμη που εφτασαν εδω που εφτασαν τα πραγματα (κακως) επρεπε χτες να φυγει. ΔΕΝ γυρναει η κατασταση και το γυαλι εσπασε. Ο λογος που δεν εφυγε ειναι οτι ο αλλος ειναι εκτος Ελλαδας και οι δικοι μας χωρις τον αλλον δε φτιαχνουν ουτε καφε μονοι τους, με το φοβο μη τους πεσει παραπανω ζαχαρη και τι θα κανουμε.

ΕΚΕΙ ειναι το προβλημα της εταιρειας και αυτο δυσκολα αλλαζει. Γιατι και αυτη ειναι η νοοτροπια αλλα και ΔΕΝ υπαρχει stuff ικανο να την αλλαξει.

Tα Budget ειναι μεν δικαιολογια αλλα ΜΟΝΟ αυτο: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. Δε φταει το budget (η μαλλον δε φταει οσο φανταζεται ο κοσμος) για το λογο οτι δεν εχεις δευτερο CF η αριστερο μπακ. Δηλαδη οταν εφτασες (σε εφτασαν) εναν Ιωνικο πριν το πρωταθλημα με το Μαλμπασα και το Καπανταη, με τον αλλον απεναντι να εχει Ζιοβανιδες το budget ηταν οκ? Η οταν ο Κλοπ παιζει με τον Milner αριστερο μπακ !!!  ειναι οκ που κοντραρει τον Abramovic τους Αραβες και του Πογκμπαδες των 200εκκ, πρεπει να πεταξει λευκη πετσετα? Ειπαμε, οκ καλα τα budget αλλα ακομη καλυτερη η ομαδα. Τους Κασαπηδες και τους Τσιαρτες δε ξετιναξες τη μπανκα να τους μαζεψεις. Εφερες και το Κωστη αλλα απο πισω ειχες και 5 παικτες που ηταν ΠΑΙΚΤΕΣ και ας κοστισαν ψιχουλα: Ο Ντουσαν τοτε ηθελε το Γκωνια απο το Κομποτιακο και ΑΛΛΟΣ πατησε ποδι και πηραμε το Κασαπη..

 

ΥΓ Ο Stevie ειναι εκτος Ελλαδας και εχει βαρυ προγραμμα. Οποτε μεχρι το Σαββατο που γυρνα μπορει και να μην δειτε σχολια στο post του μιας και μονο ο ιδιος μπορει να τα εγκρινει. Δε σημαινει οτι δε περασαν, απλα οτι ο ανθρωπος τρεχει και δε φτανει εκει που πηγε. Τα εχω κανει και τα ξερω, ειναι πολλες οι ωρες και αρκετη δουλεια.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to Ηρεμησατε?

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Αυτο το συνεχιζουμε απο τη μια και τις διαροες απο την αλλη πραγματικα και με ξεπερναει αλλα και δειχνει τι μπαχαλο επικρατει.
    Που ο ενας δεν εχει ιδεα ΚΑΝ για διαροη και ειναι στο κοσμο του.
    Βλεπεις πρεπει να ανεβουν τα hits μιας και επεσε ΚΡΑΞΙΜΟ και ξεμειναμε απο γομολαστιχες (virtual).
    Εγω παντως ενα ονοματακι το ειπα..

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δημήτρη καλησπέρα.
    Επειδή μου αρέσει να κοιτάω λίγο πιο μακριά θέλω να σε ρωτήσω:
    Η ΑΕΚ τερματίζει 3η ή 4η χωρίς κύπελλο.
    Το γήπεδο μένει στασιμο.
    Με την ΕΠΟ δεν πάει το πράγμα όπως το ήθελε.
    Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει;Το λέω γιατί σε αυτή την περίπτωση ανησυχώ.Βλέπω τότε τα πραγματικά προβλήματα να έρχονται.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @φωτης
    Θα υπάρξει μια συνάντηση και μετα απξ αυτη θα πω οχι το ειπώθηκε αλλα τι πιστεύω.
    Η ομάδα δεν εχει χάσει κατι βαθμολογικά παρα μονο την οποία αύρα είχε -αδικαιολόγητα- οτι χωρις να ιδρώσεις κερδίζεις.
    Φέτος θα υπαρχουν πολλές γκέλες απο ολους πάντως.
    Δε βλέπω ποιος θα μας περαςει απο τωρα για τον απλο λόγο οτι ΟΛΟΙ ειναι χάλιαζ
    Ο ενας εχαςε απο την ΑΕΛ και τον αποελ, ο άλλος δε κερδιςε Τη Βέροια τι λέμε τωρα;
    Καλα τα budget και λοιπές ΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ θεωρίες αλλα στο χόρτο παίζεις μπαλλα δε μετράς ευρω.
    Ουτε οποτε μας βολεύει λέμε για budget και οποτε οχι για ομάδα.
    Η αλήθεια ειναι καπου στη μέση: πήρες με ψίχουλα το Σαβέβσκι το κασαπη το Τσιαρτα αλλα έδωσες λεφτα για το Κωστή κλπ.
    Ειναι άλλη κουβέντα αυτη.
    Γιατι περσυ αν θυμάμαι ο Γκας με το ιδιο budget και το ιδιο ρόστερ σε πήγε τρένο έξι μήνες. Και αν δεν ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΓΑΝ θα σε πήγαινε κ αλλο..η οχι ;

    Το γηπεδο ειναι καθαρά θεμα χρημάτων.
    Οταν κλείσει ο δανεισμός τοτε θα μιλήσουν
    Τουε θα μιληςω κ εγω αφου πιο πριν κ δεν ειναι πρέπον κ δε θελω

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πιστεύεις ότι μετά από τον Κετσπαγια θα πάμε σε λύση τύπου Gus ;

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη
    Παίζουν πολλα. Κάτσε να γυριςει ο άλλος, το έγραψα.
    Ο Κετσπάγια τελείωσε πάντως ειναι θεμα χρόνου και απλα για άλλη μια φορα πιάστηκαν στον υπνο γι αυτο και τον “κρατάνε” μιας και ο Στέλιος κάηκε..
    Προπονητές υπαρχουν και καλοί.
    Δεν ειναι εκει το θεμα αλλα η λειτουργία της εταιρείας.

  6. Ο/Η Φώτης λέει:

    Όντως. Απλά η επιλογή θα είναι κ μια ένδειξη για την πιθανή αλλαγή της λειτουργίας προς το καλύτερο.Οψόμεθα.
    Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
    Συνεχιστε έτσι.

  7. Ο/Η Παπαρας λέει:

    Τετοιο λιβανισμα στον Γατοπαρδο,ουτε τα παιδια του Φριξου στην Ωρα!Σιγα μην διαλεξε τον Κασαπη ο λαμογιος.Αυτος μεχρι Πεππε!Και εξηγησε στα παιδια που συφωνανε μαζι σου οτι ο τιγρουλης χρωστα πολλα δανεικα στους Βατραχομυομαχους γι αυτα που υπεφεραν για τις δικες του τις συναλλαγες!Ξερεις με τον θειουλη του Πασοκ που τον εβγαλε απ την ”μπουζου” και το βιοπορησε το λαμογιο μεχρι να ορθοποδησει και παπαλα το ΑΕΚ ΥΓ Γραψε κατι για τον αθεο,αναρχοκομμουνιστη που εμποδιζει τον πολυχρονεμενο σου να φτιαξει την Αγια Σοφια,κοκκινη Μηλια,τη Υπερμαχω κλπ

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ παπαρας
    Με τέτοιο όνομα συμφωνώ σε ολα.
    Τωρα βεβαια τοςα ξέρεις τοςα λες αλλα οκ.
    Οσο για το αν λιβανίσω κανενα μάλλον ειςαι πολυ νέος εδω για να μιλας Γιωργακη.
    Αλλα απο την άλλη ποιος ειμαι εγω που θα παω κόντρα σε ενα ΠΑΠΑΡΑ ;

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Προσωπικα,με πειραξε ο τροπος που χασαμε. Σε ντερμπυ περιμενεις να μπει η ομαδα ψυχωμενη,δυνατα, να παιξει μπαλα κι ας φαει και τρια. Αλλα να παιξει…
    Αλλες οι εποχες τοτε,με Μαλμπασα και Καπανταη. Τοτε υπηρχε χρημα,τωρα στεγνωσαν οι περισσοτεροι. Λες,γινονται συζητησεις,ζυμωσεις,και…και… Τον φιλαθλο της ΑΕΚ, γιατι πρεπει να τον ενδιαφερουν ολα αυτα. Ειτε για το γηπεδο,ειτε για τον προπονητη,ειτε για την ΕΠΟ,ειτε αν τα βερυκοκα ηταν πρωιμα η οχι . Εμενα,σαν φιλαθλο,με ενδιαφερει ΑΥΤΟ που δειχνει η ομαδα στο γηπεδο. Θα κανω κριτικη,γιατι αγαπω αυτη την ομαδα.Θα πω την αποψη μου, αλλα φυσικα μεχρι εκει. Κουμαντο κανει αυτος που βαζει τα λεφτα. Αν ομως ο “πληρωνων” , εμενε μονο σε αυτο δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα. Οταν δυο χρονια τωρα, “ερχομαστε” , καπου κι ο αλλος θα στραβωσει. Το ειπα και προχθες. Δεν φταιει κανενας Τιμουρ,κανενας Λαμπροπουλος.Το φταιξιμο ειναι του ιδιου του Μελισσανιδη,που δεν λεει να
    καταλαβει πως ειμαστε στο 2016,κι οχι στο 1994…. Φυσικα και υπαρχουν καλοι προπονητες και καλοι παιχτες στην αγορα. Πως θα τους βρεις ομως ? Ακομα με βιντεο δουλευουν εκει μεσα. Η εχεις τιποτα σοβαρες διασυνδεσεις και δεν το εχουμε καταλαβει? Το εχουμε αναφερει πολλακις εδω μεσα τουλαχιστον. Αν δεν ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΕ-ΑΕΚ, με συγχρονους ανθρωπους,σε ολα τα ποστα, με γνωστες του αντικειμενου που λεγεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, δεν νομιζω πως θα αλλαξει κατι. Δηλαδη ο προεδρος της Λιβερπουλ ασχολειται απο το πρωι μεχρι το βραδυ να ψαχνει παιχτες? Η προπονητη? η να βλεπει τις ανησυχιες των οργανωμενων? Και καλα,ασε την Λιβερπουλ, πιασε την QPR,που τελειως συμπτωματικα της εχω κι εγω μια συμπαθεια. Ποσοι ξερουν τον προεδρο ? Κι αυτος κανει καθημερινα στην ομαδα οτι κανει ο δικος μας? Εχουμε βαρεθει τοσα χρονια το ιδιο εργο.Και μην ξεχναμε κατι, οτι πηρε “καθαρη” την ομαδα,οπως κι αν εγινε αυτο.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @conpater
    Δεν ειναι εκει το θεμα αλλα η λειτουργία της εταιρείας.
    Το εχω γράψει 3 φορες! Ποςο πια να το πούμε και εγω και ο Stevie
    Τωρα απξ την άλλη εχεις να κανεις με ΠΑΠΑΡΕΣ που ανάλογα καταλαβαίνουν οποτε ..

  11. Ο/Η Υ λέει:

    Επι της ουσιας παραδεχομαι οτι δεν εχω ευηχο επιθετο!Κατα τ αλλα δε λεω παπαριες, οποτε ασε τις Αγγελικουλες και λοιπα ερπετα!ΥΓ ´´το ξερεις ποιος ειμαι γω”αναλυεται μονο με ”ταριφες” στον δρομο.Γραψε κατι για τον Μαρμαρωμενο βασιλια του Γατοπορδου εκει στα Φιλαδελφια!

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Υπαρχει αρθογραφία και αναλογα αρθρογραφος να σε καλύψει αμα θες. Και σε θεμα αλλα κυρίως και σε ύφος με ανάλογες εκφράσεις. Να πειτε για γατοπαρδους, σαγιοναρες και οτι τραβαει η ψυχη σας. Απο οσο βλεπω το υφακι-επιπεδο μια χαρα θα τα πατε.
    Το τι γράφω τι λεω και πως το λεω ειναι δικιά μου δουλεια. Μπορείς αν δε σου αρεςει απλα να μη διαβάζεις.

  13. Ο/Η Υ λέει:

    αμα γραφεις σε site ταυτισμενο με την ΑΕΚ ειμαι υποχρεωμενος να κριτικαρω ,οποτε μπορω,οποτε εχεις 3 επιλογες. 1 Μου βαζεις στοπ 2 με αγνοεις 3 δε γραφεις σε site της ΑΕΚ, πας στο Μοσχατο στα νεα Γραφεια

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οκ επιλέγω το 2

  15. Ο/Η conpater λέει:

    Ωραια,συμφωνουμε.Πως το λυνεις αυτο? Θες να το λυσεις? Και εαν ναι,ΛΥΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!! ΑΕΚ εισαι,ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ εισαι. Αμα ο κοσμος καταλαβει πως κατι παει να γινει,ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, τοτε θα ξαναδεις τις καρτες στα 10-15000 κομματια, και την υποστηριξη του θα την εχεις συνεχεια.

  16. Ο/Η mporat λέει:

    Είναι και υποχρεωμένος να κριτικάρει ο άλλος, είναι μέσα στα προαπαιτούμενα αυτής της ομάδας.
    Γιατί όλοι οι παλαβοί να είναι ΑΕΚ;

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    Ψαχνεις εσυ να βρεις τωρα ακρη με το καθενα? Δε λες παλι καλα που μου εβαλε και επιλογες, αλλιως τι θα εκανα?

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Μιλας λες και δεν τα εχουμε πει ΠΡΙΝ 2-3 χρονια. Βεβαια οσο περναει ο καιρος και δεν αλλαζει κατι εχεις 2 πραγματα: 1) Επιβεβαιωνεται αυτο που λεμε 2) Δεν προκειται να δουμε κατι συνταρακτικο στο τομεα εκτος απροοπτου.

    ΥΓ. H QPR ειναι ομαδα Αγγλου γνωστου του πατερα μου- που μετεπειτα εγινε ‘φιλος’. Οσο φιλος μπορω να ειμαι με καποιον γνωστο ‘επαγγελματικα’ του πατερα μου. Θεωρειται δε – λογω αυτου του οπαδου που ο κοσμος το χει τουμπανο αλλα british/διακριτικα παντα – ομαδα προσκειμενη στο στεμμα.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Για τον λεσκοτ τα είχα γράψει day one ετσι;
    Οτι ειναι αργος, εχει πρόβλημα με τη μπαλλα χαμηλά οπως επίσης οτι εχει θεμα τραυματισμών ΧΡΟΝΙΟ.
    Οχι οτι ήθελε κ καμμια έρευνα ουτε τον Sherlock να κανεις για να τα δεις αυτα αρκεί να παρακολουθείς λιγο premier.
    2-3 ματς άντεξε η παικτουρα και παει για αρθροσκόπηση..
    Αν δε κανω και λαθος, μετα το ματς ΔΕΝ ειχε προβλημα- δεν ειπωθηκε κατι επισημα- αλλα αυτο ‘εμφανιστηκε’ κατα τη διαρκεια του …ρεπο!
    Ολα οκ φαντάζωμαι ετσι?

    ΕΔΩ εγω ο περιεργος βεβαια θα δωσω και ενα τοσο δα hint οτι ο παικτης ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ το ιατρικο τεστ στους Rangers με ΠΡΟΒΛΗΜΑ (Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΙΣ) ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, κατι που η Aston Villa (που του πληρωνε και τη διαφορα απο τις 35,000 λιρες ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- 140,000 ΛΙΡΕΣ το μηνα- το τελευταιο χρονο συμβολαιο για να τον ξεφορτωθει) το…. διεψευσε. Παντως τον …ξεφορτωθηκε, η αληθεια να λεγεται.

    Κατσε να δεις πως το λεμε εντω το ελλαντα αυτο, α ναι: Pig in the poke το λενε οι Αγγλοι- γουρουνι στο σακι εμεις…

  20. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Το ανέκδοτο της ημέρας: “ο Λέσκοτ τραυματίστηκε κάνοντας ποδήλατο στο ρεπό του”.
    Τότε γιατί απ’την πρώτη μέρα είχε δεμένο το πόδι του ακόμα και στις προπονήσεις?
    Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις για την προσέλευση του κόσμου, απο τη στιγμή που δεν υπάρχει οργάνωση και σοβαρή επένδυση στην ομάδα, και πολλοί είναι οι 10.000
    Μην αρχίσουμε πάλι με την καραμέλα “ναι αλλά και η ΑΕΚ με Κοπιτσήδες έπαιρνε πρωταθλήματα.” άλλες εποχές τότε, άλλα τα οικονομικά μεγέθη. Και τότε οι παίκτες της ΑΕΚ δεν παίρνανε λίγα απ’οτι θυμάμαι.
    Εδω και 3 χρόνια είχαμε έναν παλαίμαχο που του δώσαμε την ΑΕΚ για να μάθει στου κασίδη το κεφάλι, κάναμε ενα διάλειμμα με έναν κανονικό προπονητή (Gus) και το καλοκαίρι πήραμε τον Μπάμπη Τεννέ της Λευκωσίας για να μας φτιάξει ομάδα, με μυαλά απο το 1980.
    Φυσικά το ξεβράκωμα δεν άργησε να έρθει, και όποιος παρακολούθησε έστω ενα φιλικό το καλοκαίρι καταλάβαινε τι έργο θα παιζόταν.
    Κι όμως, η ομάδα δεν έχει τόσο χάλια ροστερ. Είναι πολύ καλύτερο απο πέρυσι.
    Δεν έφυγαν καλοί παίκτες και ήρθαν καλύτεροι απο όσα σαπάκια διώξαμε.
    Δεν πήραμε τον Ρονάλντο, αλλά πέρυσι δεν είχες ούτε Λάζαρο ούτε Αλμέιδα ούτε Πατίτο ούτε Μπακασέτα.
    Δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα της ομάδας.
    Ανοργανωσιά.
    Έφαγες 3 γκολ για πλάκα και ο άλλος έδωσε 2 μέρες ρεπό λες και έχουμε Χριστούγεννα.
    Αντί να κάτσουν ολη μέρα να βρούνε άκρη τι σκατά έφταιξε, τους έστειλε να ξεκουραστούν.
    Κανένας έλεγχος τι κάνει και πού πάει ο καθένας. Ο άλλος ταξίδεψε λέει στην Αγγλία και γύρισε με πρησμένο γόνατο.
    Πραγματικά δηλαδή, τέτοια άκυρη ομάδα δεν εχω ξαναδεί.
    Τραυματίες παίκτες απο την αρχή της χρονιάς ακόμα να συνέλθουν.
    Ο ένας μετά τον άλλο κλατάρουν και πέφτουν σαν κοτόπουλα.
    Και έχεις και το Ντούσαν να πηγαίνει να τους ηρεμήσει με ευχολόγια (φταίμε και μείς φταίτε και σείς φταίει κι ο Χατζηπετρής).
    Τους έχουν πάρει στο ψιλό και οι ίδιοι οι παίκτες, διαρρέουν δεξιά και αριστερά τι γίνεται και τι δε γίνεται στις προπονήσεις, άλλοι τα λένε δημόσια (Τσιγκρίνσκι: “δεν είμασταν σωστοί τακτικά” κτλ)
    Ακόμα και ο Αραβίδης τσαμπουκαλεύτηκε.
    Και μέσα σ’όλα κράτησες το Μανωλά μετά τα ρεζιλίκια με το Βρέντζο, και μετά την 7άρα που έφαγε δε μπορείς να τον βάλεις αντικαταστάτη όπως πέρυσι, γιατί είναι καμμένο χαρτί.
    Παρόλα αυτά όμως τον κρατάς ακόμα.
    Ρε τι γίνεται? βγάζει κανείς νόημα με ολα αυτά?
    Σε ποιό σοβαρό σωματείο θα παρέμενε στη θέση του ο Μανωλάς μετά τις κασέτες και την 7άρα?
    Τί διάολο, τους κρατά με κάτι και δε μπορούν να τον διώξουν?
    Ο ίδιος δεν έχει μπέσα ούτε φιλότιμο, το’χουμε καταλάβει.
    Στην ΠΑΕ δε ντρέπονται που έχουν ακόμα το Μανωλά για προπονητή?

  21. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Οποιος σκοπευει να παει σε κανα γυμναστηριο να κανει ποδηλατο, ο Δηματος-haga η ποντικομαμη μας ειπε προσοχη μη σας κοπει κανας χονδρος απο τα γονατα, σαν τον Λεσκοτ με τα υγιεστατα γονατα που δεν κοπηκε στα ιατρικα απο τη Ρειντζερς, ουτε του ειπαν να τον πληρωνουν ανα συμμετοχη, αλλα λογω οικογενειας χαλασε η μεταγραφη. Ε ρε σανο σε ολα. Με σακατηδες στα 35 θα κανετε ομαδα. Φατε στον κωλο τωρα το κλειστο διετες που δεν θα μπορειτε να λυσετε.

    Για το ντερμπυ δεν χρειαζεται να γραψω κατι με καλυψαν ολοι.

    ΠΡΟΣ SNITCH: Εξεταζουν τον Χεμεθ; Νομιζω ειναι απο τις λιγες καλες περιπτωσεις ανεργων προπονητων στα λεφτα που διαθετει η ΑΕΚ. Οσο ομως ειναι εδω το Σερμπο, ομαδα δεν βλεπω να γινεται και μονιμως θα καταληγουμε σε υποτακτικους και λιγους προπονητες χωρις αγωνιστικο πλανο και που καθονται και ακουνε. Προπονητη ειχαμε περσυ και τον φαγαμε.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Θες να σου πω και αλλα να σε κανω turbo? Γιατι εγω γελαω πλεον εδω και καιρο:
    Φωναξε το Στελιο να του πει για τι πριμ του κυπελλου. Αυτος δε ζητησε λεφτα, αλλα το γιο του μεταγραφη στην ΑΕΚ.
    Ο αλλος τον πηρε!!!
    Νοοτροπια ΔΗΜΟΣΙΟΥ κανονικα, εχει γινει η ΑΕΚ κεντρο αποκαταστασης οικογενειων παλαιμαχων..

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    Το καλοκαιρι ΛΙΩΣΑΜΕ (οταν λεω λιωσαμε εννοω 2 ωρες την ημερα χαλαρα για τις 15 μερες που ηταν το tour) στο Jet Ski. Ειχε απανω 2 FX Cruiser, ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ (1800cc) βγαζουν στη λαδια 70mph-nautical 1.8 δηλαδη 125kmh- ειχαμε παρει απο ενα και καναμε το γυρο του εκαστοτε μερους που αραζαμε. Τις 2-3 πρωτες μερες ποναγα μεχρι και στις βλεφαριδες, μετα οκ. Οποιος εχει κανει μια ωρα ξερει το ζορι και τι ειναι για γονατα προσαγωγους μεση κλπ να εχει ΟΧΙ ΠΟΛΥ αλλα ενα 3αρακι ισα ισα να βγαζει ‘προβατακι’. Αμα ανεβει ο Joleon απανω συνεπιβατης με μπουνατσα θα θελει Π μετα για να περπατησει..οτι θελει και τωρα δηλαδη που εκανε…. ποδηλατο!

    Ο Πακο τους ειχε φτυσει το καλοκαιρι. Φτυσει= ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΝ να μιλησει για να δουλεψει στην ΑΕΚ (που θα επαιζε προκριματικο Europa θυμιζω) αλλα πηγε στη….. Μαλαγα. Αυτο ΠΡΙΝ το φιασκο με Μοντανιε που εχει την Nottigham στη ΔΕΚΑΤΗΟΓΔΟΗ ΘΕΣΗ (18) της Championship απο τις 24 ομαδες με 12 ποντους σε 11 ματς!! ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ κ αυτος και εχει ξεπερασει τα μεγαθηρια Wigan, Cardiff, Roternham.. με 3 νικες 3 ισοπαλιες και 5 ηττες!!!
    Με τον Ζλαταν-Βελλιο μεσα που ηθελε 1,2εκκ ευρω (οχι κλωτσιες) και εχει βαλει 4 ολοκληρα γκολ σε 10 ματς Β εθνικης! ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ που την ειδε Καβανι στον Ηρακλη.

    News travel fast και ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΝΗΛΗΜΕΝΑ οτι το φιασκο με το Gus το Club θα το πληρωσει σε πολλες μεριες- που φυσικα οι ΑΔΑΕΙΣ δεν σκεφτωνται καν στο μικροκοσμο τους που εχει συνορα μεχρι τη Σερβια και αμα.
    Ξανεπεσε στο τραπεζι-ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3- μιας και ειναι στη λιστα του ανθρωπου που ειχε πρωτεινει προπονητες το Πασχα και ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

  24. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ SNITCH: Οταν 2 μηνες αφου εφυγε ο Γκας, οπως τον φυγανε, κλεινεις εναν προπονητη που αν ηθελες τον εκλεινες μια ωρα αφου εφυγε ο Γκας, προφανως θα τους εφτυσαν και αλλοι 5-6 σαν το Χεμεθ και δεν μου κανει εντυπωση.

  25. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αυτός ο Χέμεθ τί φάση? μόνο κάτι υποβιβασμούς και απολύσεις διαβάζω
    και απο σύστημα “οσα βάλουμε και οσα φάμε”
    Δηλαδή τα δυνατά προσόντα του είναι 1) Ισπανός και 2)νέος σε ηλικία?

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Λίγα πράγματα. Ουζουνίδης Ισπανίας

  27. Ο/Η bandog λέει:

    θα συμφωνησω γενικα αλλα το μπατζετ οπως και να το κανουμε κανει την διαφορα (εκτος και αν εισαι σαββιδης και κανεις συμβολαια του μυριου σε αθανασιαδηδες).

    γιατι αλλο πραμα να εχεις καμπιασο οταν σου τραυματιστει ο μιλιβογιεβιτς και αλλο να εχεις λαμπροπουλο οταν αρρωστησει ο σιμοες…
    αλλο να εχεις τσορι να μπει στη θεση του φορτουνη και αλλο πλατελα στη θεση του πατιτο…
    οπως επισης αλλο να σηκωνεις για ζεσταμα τον οσκαρ καρντοσο και αλλο τον πεκχαρντ…

    βεβαια ισχυει παντα το “11 αυτοι ,11 εμεις” αλλα ισχυει οταν εχεις προπονητη και παικτες με @@….

    αυτο που με στεναχωρει στην ομαδα ειναι οτι δεν εγινε καμια σοβαρη προσπαθεια στο σκαουτιν και τις ακαδημιες.
    δλδ με πειραξε περισσοτερο το 7-0 των μικρων απο το 3-0 των μεγαλων που αντικειμενικα ειναι ενα πλασματικο σκορ , οχι για την εξελιξη του αγωνα αλλα για την πραγματικη δυναμικη των ομαδων στο ενας εναντιον ενος.
    η ηττα ηταν αποτελεσμα κακης νοοτροπιας και αντιμετωπισης του αγωνα εκ μερους προπονητη και παικτων.

    τωρα οποιαδηποτε συγκριση με αγγλια θα ειναι θλιβερη.
    αυτο που πρεπει σε πρωτη φαση να υιοθετησουμε απο τους βρετανους ειναι η αγωνιστικη αντιληψη οτι ολοι νικανε και ολοι χανουν και οτι αυτο που μετραει ειναι το παιχνιδι και ο τελικος στοχος της χρονιας.
    θα παει ποτε πχ η γουοτφορντ να κλεψει ματς με ταμπουρι αλα ηρακλης μεσα στην τσελσυ , τη λιβερπουλ ή το μαντσεστερ απλα για να πει οτι πηρε χ απο εναν μεγαλο ???
    ποτε…
    θα παει να παιξει την μπαλα της ….

    επιπλεον οι ομαδες στην ελλαδα δεν εχουν φυσιογνωμια και ταυτιση με τον οπαδικο κοσμο τους γιαυτο και ο τριπολιτσωτης ή ο κερκυραιος , θα ειναι πρωτα γαυρος και μετα αστερας, αοκ κλπ
    αν δυο ομαδες εχουν μια καποια φυσιογνωμια ειναι οι δυο δικεφαλοι λογω προσφυγιας αλλα ξεφτιζει και αυτο πλεον…

    για να κλεισω , καμια χρονια δε χαθηκε επειδη χασαμε 3-0 απο το γαυρο και ειμαστε 2 βαθμους πισω.
    και φυσικα πολυ ισχυροτερο χαστουκι ηταν η αδυναμια να νικησουμε τις γριες στην εδρα μας.
    οπως σωστα ειπες , απο τον ιωνικο χασαμε ενα πρωταθλημα.
    τους ιωνικους απαγορευεται να μην τους ξεπαστρευουμε , ειδικα οταν κατεβαινουν για να μη χασουν….
    να καταδεχεσαι να μη νικας εναν ηττοπαθη που θεωρει επιτυχια το να σου παρει εναν βαθμο?

    αυτη ειναι η διαφορα μας απο τον γκε|ϋ και ο λογος που χασαμε.
    κατεβηκαμε οχι για να κερδισουμε αλλα για να μη χασουμε….

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Αμα λοιπον κοιταγες ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ να μην εχεις ΕΞΙ (6) κεντρικους αμυντικους για να κανεις τη χαρη στους Μανωλαδες λες και η ΠΑΕ ειναι εταιρεια που πρεπει να βολευουμε ανιψια-θειους-παιδια κλπ, θα κοιταγες να παρεις, για να μη παμε πολυ μακρια, το Σουκουλινι που τον ειχες ΗΔΗ και να εχεις 5 κεντρικους αμυντικους και 3 αξιοπιστους ανασταλτικους χαφ αντι για 2. Εκτος αν αναμενεται καμμια επιδημια που θα χτυπησει ΜΟΝΟ τους κεντρικους πισω οποτε κοιτας να εχεις καβα!
    Αυτο λεω οτι αντι να κοιταμε που ποναμε σε θεσεις, παμε και ξοδευουμε τα οποια χρηματα εχουμε να παιρνουμε παικτες που ΠΟΤΕ δεν προκειται να παιξουν οπως ο Μανωλας ο γιοκας – η θα παιξουν οσο επαιξε ο …Βασιλαντονωπουλος η ο Ανδριοπουλος. Εδω ο κολοβετσιος δε θα επαιζε καλα καλα αμα ηταν οκ ο Λεσκοτ, ποσο μαλλον ο Ανταμ εμεις το τερματισαμε και εχουμε 2 back up για τις 2 αλλαγες!!!!

    Το ιδιο ισχυει και μπροστα, παρε τον Ουγκο αλλα παρε και αλλον εναν με 3-4 κατοσταρικα ΚΑΙ να τον συμπληρωνει σε ενα 4-4-2 οταν χρειασθει αλλα και να τον αντικαθιστα οταν ο αλλος ειναι 32-33 και βαρυ κορμι και ΞΕΡΕΙΣ οτι ΔΕΝ θα σου βγαλει 20-25 ματς.

    Εκει λοιπον δε σου φταιει κανενα budget αλλα τα κουφια σου μυαλα που δε μπορουν να κανουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ κινησεις.