Μπλεξαμε

Δε ξερω τι θα μας βγει αυτος ο μαυρουκος που πηγαμε και μαζεψαμε απο τη τελευταια ομαδα της Τουρκιας. Ο βοηθος θερμαστη που εκανε πιο πριν καρριερα καπου στην Υεμενη. Αυτα που βλεπω ειναι τρια πραγματα:

Πρωτο πραγμα, το βιογραφικο του. Το οποιο ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του μακρια απο μας και καλα να ναι το παιδι. Ξεκιναει το 2000 ως προπονητης στη Μπενφικα Β. Κατι σαν το Στελαρα το δικο μας δηλαδη, τη σημαια μας,  φανταζωμαι χωρις να ζηταει 300 μαυρα απο το αντιπροεδρο της Πορτο για να ‘πουλησει’ το ανιψιο του. Οχι τιποτε αλλο, αλλα απο οσο θυμαμαι στη γεωγραφια στο σχολειο, δεν εχει και νησια η Πορτογαλια να πει οτι καπου ‘χαθηκε’, δεν επιανε το κινητο, δεν ειχε e-mail, ειχαν χαλασει τα σταθερα τηλεφωνα και λοιπες αρλουμπες που μας αραδιαζει ο βλαχο-Ναξιωτης. Οπως τοτε που ως σημαια, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ και εκβιαζε την ομαδα ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.   Παμε στον Ζουζε ομως. Αφου εκανε μια γυρα σε κατι ομαδες της πλακας το 2003 το παιρνει βοηθο στο team του ο special σαχλας. Μετα απο μια σαιζον φευγει και αναλαμβανει κατα σειρα τις ενδοξες Σαντα Κλαρα, Assyriska Föreningen, Αλ Χαζμ, Stade Tunisien, Yemen, Espérance. Η πλακα δεν ειναι στις ομαδες που ανελαβε, για τις οποιες ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ δε πηγαινε να τους κανει τις γνωστες αναλυσεις με τα κεφτεδακια στις ταβερνες. Η πλακα ειναι οτι αλλαξε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ σε 2 σαιζον. Απο το 2007 μεχρι το 2009 δε σταυρωσε εξαμηνο σε ομαδα Μ.Ο.

Αντε να το φαμε αυτο οτι το παιδι ηταν ατυχο- καμμια δεκαρια φορες σερι. Πως παιζω εγω ενα δελτιο Lotto εδω και +10? χρονια το ιδιο καθε εβδομαδα- 2 κληρωσεις την εβδομαδα- και πρεπει να εχω πιασει λιγοτερα απο 10 ευρω ολα αυτα τα χρονια? Κατι τετοιο.  Το 2009 τον ξανακαλει ο special κεφτες και μετα απο πεντε χρονια προπονητης, ξαναγινεται βοηθος. Εγω τωρα ξερω οτι στη ζωη σου κοιτας να πηγαινεις προς τα μπρος, οχι να γυρνας εκει που ξεκινησεις προς τα πισω. Θα μου πειτε το παιδι ειδε τον αλλο σαχλαμαρα τον ζουζε, βρεθηκαν οι δυο ζουζε παρεα και ειπε ας καει και το παλιαμπελο: Απο το να τρεχω στους κελεμπιες και να με στελνουν ανα εξαμηνο, ας κατσω εδω να ειμαι τουλαχιστον στην Ευρωπη. Βοηθος λοιπον απο το 2009 μεχρι και το 2014. Ιντερ, Ρεαλ, Τσελσκυ. Μετα ομως το θηριο παιρνει παλι μπροστα. Η φιλοδοξια οπως και το ηθικο αναπτερωνονται  και αναλαμβανει προπονητης στην Al-Shabab. Επειδη ειναι ομως και ζορι το πρωταθλημα στους κελεμπιες τι κανει ο τεραστιος? ΣΩΣΤΑ μαντεψατε: ξαναγυρναει ΒΟΗΘΟΣ την επομενη χρονια στο κεφτε. Οπου και ο κεφτες κανει μια απιστευτη χρονια και εχει τη Τσελσκυ ενα ποντο πανω απο τη ζωνη υποβιβασμου. Ενδοξες μερες, ιδιες με αυτες του ζει η Referee United που εχει να κανει νικη ΠΕΝΤΕ (5) ματς σερι. Ο Ζουζε ομως δε το βαζει κατω. Ξαναγινεται προπονητης (τεταρτη φορα αλλαγη καρριερας) στην ενδοξη Antalyaspor την οποια και αφηνει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ για να ερθει στην ΑΕΚΑΡΑ, μιας και αυτος ειχε αφισα τον Μιμη και το Θωμα οταν ηταν μικρος πανω απο το κρεβατι του..

Δευτερο πραγμα,  τη συμπεριφορα του και τις δηλωσεις του. Ειδα πρωτα αυτο το αστειο βιντεακι που τρεχει με τη γραβατα να δωσει τη μπαλλα στο πλαγιο σε παικτη και πηγε να φαει και τα μουτρα του: αμα εχεις νοοτροπια ΥΠΗΡΕΤΗ δεν αλλαζει. Τα ιδια εκανε και το αφεντικο του προπερσυ στο Anfield που επαιρνε τη μπαλλα και δεν την εδινε για να κανει καθυστερηση. Κλεφτοκοταδες Πορτογαλοι μια ζωη ιδιοι. Φανταζεσαι τον Κλοπ, Βεγκερ, Αντσελοτι κλπ να τρεχουν στο πλαγιο να δωσουν τη μπαλλα να παιχτει το ματς? Οχι ε?

Μετα εμαθα και διαβασα τις δηλωσεις του. Δηλαδη εμαθα τι επωθηκε στην ομαδα και τι ειπωθηκε στους δημοσιογραφους. Σπανια ειναι τα ιδια αυτα και γι αυτο τα διαχωριζω. Ας αφησουμε τα πρωτα που ο μονος λογος που οι παικτες δεν τον εχουν παρει στο ψιλο ειναι επειδη ειναι φρεσκος ακομη. Κατσε κανα διμηνακι και τα λεμε. Παμε σε αυτα που ειπωθηκαν προς τα εξω:

-Δεν με φοβίζει τίποτα, ούτε ο θάνατος. Μαλιστα. Καλο αυτο δε λεω. Τωρα τι σχεση εχει με την ΑΕΚ και το ΜΠΑΟΚ δε ξερω αλλα ας πουμε οτι ειναι καλο εισαι μαγκας, δαγκας κλπ

– Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί απ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να παίξουμε και να κερδίσουμε, αλλά ο δικός μας στόχος σε κάθε ματς είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Εδω βλεπουμε οτι ναι μεν δε μας φοβιζει ουτε ο χαρος, αλλα κραταμε και μια πισινη αφου δεν θα κριθει το πρωταθλημα.

– Αυτό που προσδοκούμε πάντα είναι οι τρεις βαθμοί. Γι’ αυτό τον λόγο δουλεύουμε. Για να πετυχαίνουμε σε κάθε ματς τον στόχο των τριών βαθμών. Για οποιον δε καταλαβε, στο ποδοσφαιρο ο στοχος ειναι οι τρεις βαθμοι. Το λεω μπας και σας ξεφυγε.

– Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βελτιωνόμαστε σε ότι αφορά στην φιλοσοφία που θέλω να έχει η ομάδα στο παιχνίδι της. Ακόμα είναι πολύ νωρίς γιατί μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μαζί λίγες προπονήσεις, αλλά ατομικά οι παίκτες και συνολικά η ομάδα αφομοιώνουν σιγά – σιγά αυτά που θέλουμε και με τον χρόνο θα ΄ρθει και η βελτίωση. Οι παίκτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του παιχνιδιού και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο ποιότητας. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να δώσουμε την χαρά που θέλουμε στον κόσμο μας. Οι φίλαθλοι μπορούν να υπολογίζουν σ’ εμάς γιατί σίγουρα θα φτάσουμε σ’ ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας μέσα στο γήπεδο. Εδω Ζουζε ομολογω οτι με εχασες. Απο τη μια ειναι πολυ νωρις, απο την αλλη πολυ συντομα θα φθασουμε εκει που θες. Πως γινεται να ειναι και πολυ νωρις και να θες χρονο απο τη μια αλλα πολυ συντομα απο την αλλη θα μας δειξεις εργο? Τωρα αυτο το υψηλό επίπεδο ποιότητας απο που σου βγηκε? Ειδες τον Ζοριτς π.χ προχτες, ειδες τον Λαμπροπουλο η ειδες τον Πεκχαρτ? Η μηπως ειδες τον Ανεστη? Ρε συ Ζουζε, μπας και τα τσουζεις εκει στο παγκο?

Να παμε και σε ενα αλλο ψιλο και να κλεισω το δευτερο: Ρε σαχλαμαρες ΚΟΨΤΕ αυτες τις δηλωσεις στηριξης απο του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ. Που μου εχετε βγαλει το καθε πουθενα, με τελευταιο το προεδρο της Αντάλιασπορ- ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ- να μας λεει να τον στηριξουμε. Βγηκε ο προεδρος της Παναχαικης της Τουρκιας να μας πει να στηριξουμε το Ζουζε! Εσυ γιατι δεν τον στηριξες πριν 15 μερες ρε τεραστιε? Αιντε, εχετε παρει φορα και γραφετε ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ σας κατεβει για να πουλησετε εκδουλευση στο καινουργιο. Μπας και σας κατσει και τσιμπησετε τιποτε. Γιατι απο τον αλλον δεν ειχε γραμμαριο..

Τριτο πραγμα και εδω κλεινω: Δε βλεπω το Ζουζε να κανει παρελαση. ΟΚ τη πρωτη την εκανε- μια εβδομαδα ηταν- αλλα τη δευτερη…. χλωμο. Αμα δεν κανει ποντακια σε Τουμπα και βαζελο και πας -10 καλα κρασια. Η πλακα ειναι οτι ξεμενουμε και απο δικαιολογιες εκει στην ΠΑΕ. Ισως βεβαια γι αυτο ακριβως το λογο να ηρθε ο Ζουζε και οχι κανας σοβαρος. Φεραμε δηλαδη το θερμαστη απο το Τσιμπουτι και μολις τα κανει ροιδο ολα, ο μεν μαυρουκος θα ξαναγινει βοηθος (παιζει να ειναι και τωρα) ο δε που τον κουβαλησε θα παει για πιο ενδοξο ποστο. Ειναι που ειναι στη μπουκα και ο αλλος τα εχει παρει στο κρανιο. Τι θελω και σας ακουω?

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

21 Responses to Μπλεξαμε

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All
    Το σχολιο- οπως και παντα βαζω ενα food 4 thought εκτος κειμενου, για να μη ‘χανεται’:

    Ξεκινας περσυ και φερνεις προπονητη απο τη Premier League. Δεν εχει σημασια ποιος και πως σε πηγε μεχρι το τελος. Τον διωχνεις γιατι ακους το καθενα, το οποιον και επισης διωχνεις μετα απο 2 μηνες.

    Ξεκινας φετος με προπονητη απο τη Κυπρο. Δεν εχει σημασια ποιος και πως και εχεις αποτελεσματα που μπορουσες να τα δεις αν μια μερα π.χ πηγαινες σε μια προπονηση και καθωσουν απο το πρωτο να πιεις το καφε σου.

    Ξεκινας και μου φερνεις τον βοηθο (που ουτε βοηθος ηταν ΜΕΛΟΣ του προπονητικου team ηταν ο ανθρωπος) με βιογραφικο στην Υεμενη.

    Δηλαδη απο τη Premier μεσα σε ενα χρονο αντι να παμε προς τα πανω- να φερουμε εναν καλυτερο παλι απο τη Premier με αναλογο team- γυμναστες κλπ μπας και στρωσουμε, η εναν απο τη Primera η απο τη Γερμανια, παμε και κουβαλαμε το μαυρουκο. Μηπως να το κοιταξουμε λιγο πιο σοβαρα αντι για κινησεις χαβαλε αναλογα πως ξυπναμε? ΕΣΥ αποφασιζεις, αστον τον αλλον. Εκεινος ΚΟΙΜΑΤΑΙ 25 χρονια, το ξερεις..

  2. Ο/Η conpater λέει:

    Ολα καλα θα πανε,μην ανησυχεις. Αλλωστε,επιασε δουλεια και η ΕΠΟ σημερα…στο Ατρομητος-Γαυρος….
    Κανονικα,πρεπει να κατσει στον καθρεπτη και να αρχισει τις ψυχαναλυσεις,ποιος ειμαι,τι κανω ,που παω μπας και παρει καμια στροφη ο εγκεφαλος. Αδερφε μου,λεγαμε για τους Αρβανιτες και τους Ποντιους,αλλα εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δημητρη μη το ψαχνεις, ο τυπος ειναι απατεωνας, σρπαχτη κανει. Αλλα αυτο που δεν καταλαβα, ειναι αυτο που γραφεις “ο δε που τον κουβαλησε θα παει για πιο ενδοξο ποστο”. Ο ιδιος ο Μελ δεν τον εφερε; Οπως και τον προηγουμενο; Δικες του ” καλες και φθηνες” επιλογες δεν ειναι; Ο Gus ζητησε λεφτα γι επιτελειο, για μεταγραφες και για τον ιδιο, επειδη ο αλλος του ζητησε πρωταθλημα. Αν ηταν απατεωνας θα του λεγε yes sir, θα κοροιδευε και καποια στιγμη, επειδη πρωταθλημα με πλατελα, αραβιδη, πετχαρτ, ντιντακ, λαμπροπουλο δε θα επερνε ποτε, θα τσιμπαγε την αποζημιωση και θα την εκανε. Οτι θα κανει ο μαυρουκος. Πρωταθλημα θα παρουμε, χαρες στον κοσμο θα δωσουμε, επιθετικη μπαλαρα θα παιξουμε και οταν μεινει 12 βαθμους πισω, θα παρει την αποζημιωση και θα την κανει.

  4. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    παραγγελιά Πογιετ …γύρνα πίσω,,,,,, ή έστω τηλεφώνα

    https://youtu.be/wCxug2-7udM

    επανάληψη

  5. Ο/Η Flevend λέει:

    Θυμίζει λίγο και τηρουμένων των αναλογιών,γιατί οι ομάδες ήταν μεγαλύτερες,τον επίσης Πορτογάλο Κειρόζ.Απο βοηθός του σερ Αλεξ πρώτος στην Ρεάλ και μετά πάλι βοηθός και έπειτα εξαφανισμένος στο Ιράν.Και εγώ δεν κατάλαβα για αυτόν που τον κουβάλησε και θα πάρει μεγαλύτερο πόστο.

  6. Ο/Η Flevend λέει:

    Πάντως και να θέλεις δύσκολα έρχεται προπονητής με καλούτσικο βιογραφικό/όνομα από Αγγλία,Γερμανία,Ισπανία.Ποιός έχει έρθει τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα;

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Παιδες καποιος τον κουβαλησε το θερμαστη δεν ηρθε μονος του ενα πρωι στα Σπατα. Αναλογα καποιος περακαμψε ολη την ιεραρχια και καποιος τον προσελαβε. Γιατι αμα ειναι να εχω κ εγω 10 ανθρωπους στην εταιρεια και να κανω οτι μου ερθει αναλογα τα κεφια: 1) Δεν χρειαζεται να τους πληρωνω 2) Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει κανενας τους σοβαρα το μαγαζι 3) Δεν ειναι ουτε αυτοι σοβαροι αν στη πρωτη στραβη χρειαζωνται εμενα να τους λυσω το προβλημα.

    Τωρα ολα τα αλλα που γραφωνται ειναι παπαριες καμαρωτες που λεει και ο Αντωνης και ειναι να ‘χαμε να λεγαμε. Εδω μεχρι και το Κουγια της Τουρκιας ανακαλυψαμε και εσεις πιστευετε αυτα που γραφουν? Αλλωστε καπου πρεπει να ριξουμε και το φταιξιμο σε κανα τριμηνο.

    ΥΓ Εκανα ενα λαθος χτες ειπα οτι ειναι 5 ματς χωρις νικη ο εδω Ζουζε. Ηταν 6 και με το χθεσινο πηγε στα 7, εχει μεινει 8 ποντους πισω τη δεκατη αγωνιστικη, ειναι ΟΓΔΟΟΣ!! τα γκολ ειναι 13-12 υπερ/κατα, ΟΛΕΣ οι στατιστικες του ειναι ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ-επιπεδου Championship και σημερα εχει Southampton-Chelskey. Με νικη οι Saints τον περνανε και πεφτει εννατος.
    Χτες κιολας αποβληθηκε, ενω ΗΔΗ τον εχουν καλεσει σε απολογια για προσβλητικες δηλωσεις στον διαιτητη ΠΡΙΝ αρχισει το ματς με μας. Σε πηρανε χαμπαρι Ζουζε και σε εχουν αρχισει στο δουλεμα..
    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ. Οπως λεω συνεχεια:δινεις κατι παραπανω (2-3 καραβια λεφτα) αλλα απολαμβανεις special…

    ΤΕΣΣΕΡΑ ο Κλοπαρος παλι χτες. Που τους εβαλε και χερι διαβαζω γιατι επρεπε να βαλουν παραπανω. Αλλου ειναι το ζουμι σε 10 παιχνιδια:

    – 6037 πασες (603 ανα παιχνιδι) με 83% ευτοχια!
    – 99 κλεψιματα (9,9 ανα ματς!)
    – 24 γκολ, 182!!!!! τελικες, 69 στο στοχο, 4 δοκαρια.
    – 217 κοψιματα, 734… προσπαθειες κερδισμενες στον αερα.
    – 195 τακλιν με 71% επιτυχια (οχι φαουλ και διωξιμο της μπαλλας)

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – με εκτος εδρας Arsenal-Chleskey-Totenham θυμιζω- και ΕΚΕΙ δειχνει ο αλλος τι δουλεια κανει. Οχι να κανει το νουμερο μονιμα. Καταλαβαμε τι σημαινει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?

    Τετοια ομιχλη οπως σημερα το πρωι- ξυπνησα με τη παλια ωρα- ειχα χρονια να δω. Ορατοτητα 2-3 μετρα και αμα, στις 7 το πρωι. Οπως ΑΕΚ…

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    1) Αν εχεις ενα σοβαρο manager (οχι τον Μιλοβανοβιτς…) που μπορει να στησει ενα νορμαλ project:μεταγραφικα-ηλικιακα και να μπορει να το πουλησει βρισκεις προπονητη.
    2) Αν πληρωσεις βρισκεις προπονητη. Οπως και παικτες. Η Τουρκια δηλαδη εχει πιο glamour πρωταθλημα απο εμας?
    3) Οσο στην Ελλαδα οι προεδροι παιρνουν πρωταθληματα φυσικα και δε φερνουν-πληρωνουν προπονητες. Αμα ο αλλος ειχε το πρωταθλημα ση τσεπη με το Μπιγκον και το Κολλια γιατι να φερει τον Χ-Ψ?
    4) Εφερες το Φερερ που μια χαρα τα πηγαινε μεχρι να του δωσει ο αλλος -ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΤΙΤΟΙΜΟΥ- τα κλειδια και να τα κανει ροιδο. Οσο τον ειχες μονο ως προπονητη μια χαρα σε πηγε. Και ομαδα εκανε και παικτες μαζεψες. Μετα αρχισαμε τα ‘κλειστα’ τριετιας, με τις αναλογες ΜΙΖΕΣ, και ειδε και ο αλλος με τι ΛΑΜΟΓΙΑ εχει να κανει και βγηκαν οι κουταλες. Πως νομιζεις οτι απο τα -17 διακανονισμενα (στα οποια οι δοσεις πληρωνωνταν απο τους αλλους οσο ηταν ο κοντος γιατι τον εχω ικανο να μας πει οτι τον …κρεμασαν κιολας ) φτασαμε στα -50-60-70 ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ, αγνωστο το νουμερο του ΑΕΚαρα?

    Προπονητες υπαρχουν, νοοτροπια δεν υπαρχει. Να στο πω απλα. Το Gus με ενα μυριο (ολους μαζι) που ειχαν συμφωνησει και ενα ταληρο συνολο- μη νομιζεις οτι εχει δωσει λιγοτερα- να ειχες ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ, θα εισουνα με μια ομαδα δουλεμενη, συμπαγη και σε πολυ καλυτερη μοιρα σημερα?

    ΥΓ Να σου πω τη γνωμη μου για ενα παραδειγμα: ΑΝ οντως (δε το ξερω) ηταν η προταση τοσο υψηλη για τον Σιμοες το καλοκαιρι- 4/4,5εκκ θα τον εστελνα με κορδελα και δωρο το Πιατελα. Ενας παικτης που εχει στοιχησει ΜΗΔΕΝ και σου κοστισε σκαρτα 200 στη σαιζον να σου φερει 20-25 φορες τα λεφτα του πισω μεσα σε μια σαιζον? Και το σκεφτεσαι?

  9. Ο/Η Flevend λέει:

    Για τον Πογέτ συμφωνώ και παρασυμφωνώ ότι έπρεπε να μείνει.Απλά επειδή ανέφερες για καλύτερο του απο συγκεκριμένρς χώρες για αυτό είπα ότι δύσκολα έρχεται.Η Τουρκία είναι πολύ μεγαλύτερη αγορά/καλύτερη οικονομική κατάσταση,άφθονα λεφτά(μαύρα;) και προέδρους μαικήνες που ανταγωνίζονται μευαξύ τους.Τίποτα απο αυτά δεν υπάρχει πιά στην Ελλάδα.Όπως όλοι ξέρουμε και από όσα έχουμε διαβάσει τις δεκαετίες 70-80-90 ερχόταν πρώτα ονόματα από Ολλανδία,Γερμανία κτλ.Και οι ομάδες δεν νομίζω να ήταν πιό οργανωμένες.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    Οντως η Τουρκια σε σχεση με την Ελλαδα των τελευταιων χρονων ειναι σε καλυτερη κατασταση. ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ γιατι ειναι η επομενη μεγαλη φουσκα (οπως και η εξαρτηση απο τους Ρωσσους- δινουν το 88% της γεωργικης τους παραγωγης εκει) αν δεις λιγο την οικονομια της. Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και εθνικιστικο αλλα κυριως ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ. Γι αυτο και εχει αρχισει το παραληρημα ο αλλος και λεει οτι του ρθει κανονικα.

    Οταν ομως η Ελλαδα εδενε τα σκυλια με τα λουκανικα (Πανουτσος αυτο) παλι τα ιδια δεν ειχαμε? 3-4 σοβαροι που ηρθαν εφυγαν βραδυ αργα. Εχω ξαναπει οτι υπαρχουν προπονητες, ειτε με υποσχωμενο βιογραφικο οπως ο Gus πιο νεοι, ειτε πιο ετοιμοι με πιο γεματο CV. Εχω γραψει μερικους σε αλλα σχολια-post που χωρις να λεω οτι κανουν λεω οτι αξιζει να κατσεις να τους ψαξεις. Κυριως βορειοι. Αυτα ομως απαιτουν σοβαροτητα, υπομονη και κυριως θεληση μαζι με καποια, μη νομιζεις πολυ παραπανω, λεφτα. Οταν εχεις δωσει πανω απο 1εκκ σε ενα χρονο για διαφορους Ζουζε Δελλες και Κετσπαγιες και δε κρατας το Χ-Ψ Gus, δειχνεις οτι το προβλημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα χρηματα αλλα η νοοτροπια.

  11. Ο/Η Flevend λέει:

    Συμφωνώ σε πολλά σημεία και για την Τουρκία και για τα ποδοσφαιρικά.Στοιχειώδης οργάνωση,σχέδιο και υπομονή χρειάζεται.Προσωπικά και μετά τους προγούμενους είχα μεγάλες ελπίδες απο Μελ.Πέρασαν όμως τέσσαρα χρόνια και δεν βλέπω καμιά πρόοδο η φώς.Μόνον απο τύχη άν μας κάτσει κανένας καλός όπως έκατσαν και μερικοί παίκτες.Τέλος πάντων δεν βγάζουμε άκρη με αυτήν την ομάδα.Χάρηκα που τα είπαμε λίγο.

  12. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Όταν πέσαμε στη Γ’ και ανέλαβε ο Μελισσανίδης, κάτι ανάλογο περίμενα και γω.
    Περίμενα δηλαδή πως θα έχει την ευκαιρία να οργανώσει απο την αρχή ομάδα και ακαδημίες, μιας και θα είχε το περιθώριο 2-3 ετών χωρίς βαθμολογική πίεση.
    Αντί για αυτό φόρτωσε την ομάδα με παλαίμαχους που απέτυχαν όλοι φυσικά, και όταν κοιτάς να δείς τι προίκα άφησαν στην ομάδα αυτά τα 4 χρόνια, είναι : Πλατέλλας, Αραβίδης και το κύπελλο. Αυτά μας μείνανε μετά απο 4 χρόνια κατρακύλας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά: γήπεδο δεν ξεκίνησε, ακαδημίες ρημαδιό να ρουφάνε 5άρες και 7άρες (ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας my ass), προπονητής-στοίχημα (μακάρι να βγεί), παίκτες άστα να πάνε..
    Η μη πώληση Σιμόες το καλοκαίρι (αν αληθεύουν οι προτάσεις και τα ποσά) αποδείχτηκε άλλο ενα έγκλημα, διότι ο παίκτης έβγαλε τραυματισμούς και είναι ντεφορμέ και ξενερωμένος.
    Επαληθεύτηκε ο νόμος της αγοράς που λέει πως “τη μετοχή την πουλάς όταν ταβανιάσει”. Θα ξαναπιάσει αυτά τα λεφτά ο παίκτης? Άγνωστο.
    Τώρα θα μου πείς, αν τον πούλαγε θα λέγαμε πως ξεπουλάει μπλα μπλα μπλα..
    Αν όμως στη θέση του σου εφερνε πχ. ενα Ζουκουλίνι με μια καλή οψιόν αγοράς, δε νομίζω πως θα είχαμε πρόβλημα είτε αγωνιστικό είτε οπαδικό. Ο παίκτης αυτός ήταν ενα λαχείο (λόγω Gus) και θα μπορούσε να γίνει πολύ βασικό στέλεχος της ομάδας.
    Πραγματικά πίστευα στο Μελισσανίδη, διότι θεωρούσα πως στη χειρότερη των περιπτώσεων θα συμπεριφερθεί στην ΑΕΚ όπως στις επιχειρήσεις του. Σκεφτόμουν “χρήμα δε θέλει? θα επενδύσει”.
    Έπεσα εξω όμως. Και για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν κατάλαβα τι θέλει να κάνει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. Να φτιάξει το γήπεδο και “άντε γειά” ? Να φτιάξει ομάδα με κεφάλαιο 1 μύριο? Ακόμα και να το ήθελε αυτό (και ποιός δεν το θέλει..) σίγουρα μέχρι στιγμής θα έχει εμπεδώσει πως απλά δε γίνεται. Για να βγάλεις λεφτά πρέπει πρώτα να επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό.
    Τί σκατά γίνεται λοιπόν? θα κοιμάται κάθε χρόνο ο Θεός και θα παίρνεις κύπελλο?
    Μήπως το κύπελλο μας κοίμισε και επαναπαυθήκαμε, και τώρα πληρώνουμε τον ύπνο το βαθύ?
    Μήπως τελικά αυτό που μας κοίμισε είναι η ίδια η παρουσία του Μελισσανίδη και η “σιγουριά” πως “έλα μωρέ, Μελισσανίδης είναι κάτι θα κάνει”..?

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Συμφωνουμε σε πολλα αλλα και σε μερικα διαφωνω:
    Δεν ειναι το ροστερ μονο ο Αραβιδης και Πλατελλας. Εχεις το καλυτερο τερμα- ο μικρος- εχεις το Γκαλο που ειναι πολυ καλυτερος απο καποιον Ντε λα Μπεγια.. εχεις το καλογερο που ειναι 30 χρονων και εχει ΑΝΕΤΑ 5 χρονια μπαλλα.
    Εχεις και Σιμοες και Γιοχανσον και δειχνει αρκετα ελπιδοφορος και ο μικρος. Εχεις Μανταλο, εχεις Πατιτο. Πιο δευτερη κατηγορια (μεχρισ στιγμης) ο Μπακασετας και οι αλλοι. Ειπαμε ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ και ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ειναι το ροστερ. Δε νομιζω οτι ο ΜΠΑΟΚ π.χ εχει καλυτερο και ας ειναι στα χαρτια ακριβοτερο μονο ο Ροντριγκεζ μου αρεσει.

    Κανενας θεος δε κοιμηθηκε στο κυπελλο. Δεν εβαλες κανα γκολ απο 50 μετρα οπως τοτε με τον βαζελο στο 93 ισα ισα που στο τελικο τους πατησες και το πηρες παναξια. Ουτε διαιτησιες ουτε τιποτα και αυτα που λενε οι γαυροι οτι και καλα καθωνοτουσαν ενα μηνα ας τα πουν αλλου: τους ειδαμε και στο πρωταθλημα τους ειδαμε και με τους μπερσεβαδες και τις λαρισες. Ενα ματσο χαλια ειναι.

    Το αν θα σου βγαλει τραυματισμο ο παικτης δε μπορεις να το ξερεις- εκτος αν ειναι ο Τζολεον που χτυπαει ανεβαινωντας τις σκαλες- οποτε δεν ειναι εκει το θεμα. Ενα asset οταν σου εχει κανει 20-25 φορες πανω την αξια του απλα το δινεις.

    Μη μπερδευεις το γηπεδο. Ειναι αλλο project δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την ΑΕΚ (οικονομικα) και εχει αλλα θεματα. Πολιτικα. Αν θες τη γνωμη μου το γηπεδο θα γινει και βλεπω να ξεκιναει γυρω στο Πασχα. Εκτιμηση απο οσο γνωριζω για το θεμα. Ετσι κ αλλιως με χρηματοδοτηση ειναι και δεν εχει καμμια σχεση η ΑΕΚ σε αυτο.

    Τωρα για τα αλλα οποιος ξερει πως δουλευει ο Μελ δεν υπαρχει κατι καινουργιο. Απο την αλλη δε μπορω να παραβλεψω 2 βασικα: 1) Υπαρχει καποια καλυτερη κατασταση? Καποια λυση αλλη? Αν ναι εδω ειμαι να την ακουσω. 2) Μπορει να μη κανει αυτα που θελει ο κοσμος, αλλα απο την αλλη το μαγαζι δουλευει ρολοι. Απο το εχω το Νικολαιδη με το παρεακι του να εχουν τη ΠΑΕ καραφεσωμενη για να τα κανουν Eleven και Ferrari, να ΚΛΕΒΟΥΝ απο 100 μεριες απο υμνους απο security απο περιοδικα ΑΕΚ απο ποδοσφαιρηστες απο συμβολαια απο οπου παει το μυαλο σου, προτιμω αυτον που ειχε Ferrari πριν παει την ΑΕΚ…

  14. Ο/Η Flevend λέει:

    Η άποψη σου είναι οτι αφού δεν έχουμε εναλλακτική του Μελ. άς βολευτούμε με αυτόν για να μην έχουμε τίποτα χειρότερο..Αρκετά σωστή είναι καθώς η ΑΕΚ διαχρονικά δεν είχε ποτέ πολλές εναλλακτικές και οριακά έβρισκε πάντα μόνον έναν ή μισό ενδιαφερομένο και με τραγικές επιλογές πολλές φορές.Μάς αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να παραδεχθούμε οτι ποτέ δεν είμασταν μαγαζί γωνία όπως ο γαύρος και κατά καιρούς ο βαζέλος.Ο Νικολ. και η ομάδα που είχε συγκεντρώσει,οικονομικά ήταν μια χρυσή ευκαιρία για την ΑΕΚ.Αν κάηκε από ιδιοτέλεια ή μεγαλομανία/ανικανότητα του Ντέμη είναι μεγάλη ιστορία και κουβέντα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    Σε ολες τις δουλεις κοιτας (τουλαχιστον στη χρηματοδοτηση) αν εχεις ενναλακτικη και προοπτικη. ΔΕΝ ειδα κανεναν αλλον να ενδιαφερεται- εστω και με zero χρεη να μπει στην εταιρεια. Και πως να δω δηλαδη οταν Παππας Νοτιας Κανελλοπουλος Χ’ιωαννου, ανθρωποι με ΔΙΣ περιουσια εφαγαν δαγκωμα και εχασαν δεκαδες εκκ. Γιατι δεν ειναι μονο τα 50-60-70 ποτ λειπουν, ειναι και αλλα 200 που περασαν απο τα ταμεια και δεν ακουμπησαν μια δεκαετια. Βαλε μονο τα διαρκειας 25,000 Χ300 ευρω το χρονο ειναι 7,5εκκ + τηλεοπτικα + ΟΠΑΠ + χορηγιες μονο για τη τριετια απο αυτα ειχες ενα 15-20αρι Χ3 = 45-60 εκκ εσοδα! Βαλε τα λεφτα του CHL αλλα 15-20 τοτε πας στα 60-70 ΜΟΝΟ απο αυτα!
    Ειδα ομως μονο τους γνωστους γραφικους του πληκτρολογιου να απαιτουν μονο, μιας και ο αλλος στο μαγαζι ΤΟΥ εχει την υποχρεωση να ακουει το καθε ΠΑΠΑΡΑ που θεωρει οτι επειδη ειναι ΑΕΚ εχουν και κοινη τσεπη. Οι δε ΠΑΠΑΡΕΣ ειναι κατα κυριο λογο ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ και ΑΕΚαρες αλλα απο αποσταση: γι αυτο μαζευωμαστε 10,000 μεσος ορος στο γηπεδο- εκ των οποιων οι 3-4,000 ειναι τα μαστουρια.

    Για το κοντο ειναι οντως μεγαλη ιστορια μιας και τα πορτοφολια- με αλλη διαθεση μεν, τη πλακα τους εκαναν οι ανθρωποι- δεν εχουν καμμια σχεση με το Βαγγελα. Ο ενας ΜΟΝΟΣ του τον αγοραζει και το πουλαει 5 φορες ευκολα. Χωρις υπερβολη αυτο. Με νουμερα δημοσιευμενα. Τωρα οτι ο αλλος μετα το πρωτο χρονο ξεκινησε και ΕΚΛΕΒΕ- και ειναι πολλα τα θεματα οχι 2-3, ειναι γεγονος οχι μονο απο την απιστευτη τρυπα που αφησε πισω του -ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ που ηταν 20εκκ ….μολις.. αλλα και απο ολα οσα εχει κανει. Ο Μακαρος μπορει να εφαγε 20εκκ απο την ΑΕΚ (τεραστιο ποσο ειδικα τοτε) αλλα ουτε απληρωτους παικτες αφησε ουτε διακανονισμενα ΔΙΣ αφησε ουτε κλειστα συμβολαια… ΔΙΣ εκανε τριετια- η ΑΕΚ εφτασε να πληρωνει Φερερ Δωνη και τον προπονητη που ειχε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ουτε Μπασιναδες με 600 για να βολεψει φιλαρακια εφερνε, και σου ειχε κουβαλησει και ολη την αφροκρεμα απο ροστερ. Ουτε πουλαγε παικτες 250 το ενα βραδυ και 1,250 το επομενο ουτε αλλαζε συμβολαιο ΝΥΧΤΑ απο 500 σε 900 στις μεταγραφες, ουτε κουβαλαγε αλλους παικτες με αλλα χαρτια, ουτε εχανε 2 χρονια χρησεις ουτε ουτε ουτε.. Αλλωστε ΔΕΝ ειναι τυχαια πολλα που εχουν γινει και δεν ειναι γνωστα στο κοσμο. Απο αποχωρησεις μετοχων μεχρι προσωπικες εμπλοκες παλι μετοχων σε μεταγραφες οταν εφτασαν να παρουσιαζωνται ΔΡΑΚΟΙ στα νουμερα για να τρωνε τα λαμογια.
    Αλλα βλεπεις ο Μακης εφαγε 20 και ειναι ο κακος επειδη δε καβαλαγε τα καγκελα, και δεν ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για να ερθει στην ΑΕΚ απο τον ΟΣΦΠ απο το Τροχανα ουτε εφαγε κανα χρονο συμβολαιου κοπανωντας την. Ενω ο αλλος που πουλαει παπατζιλικι ειναι ο καλος και ο ΑΕΚαρας..

    Δεν εχω κατι υπερ του Μελ ουτε με καιει κατι. Πολλες φορες καλοπιστα τα εχω χωσει οπως και ο Stevie και γι αυτο αλλωστε θεωρουμαστε και αντιπολιτευση εντος της ΠΑΕ. Με επιχειρηματα ομως οχι απλα να λεμε και να βριζουμε ετσι να περναει η ωρα. Απο την αλλη ο Αδαμιδης και ο Δημητρεχας ειναι πολυ προσφατοι για να τους ξεχασω, οπως πολυ προσφατο ειναι και το παραδειγμα του βαζελου που εδιωξαν τον Βαρδινογιαννη για να φερουν το Μιδα και τους 10 Abramovic που τη κοπανησαν αργα το βραδυ για να αφησουν φεσωμενη την ομαδα σε καποιον Αλαφ-ΟΥΖΟ να τη γυρναει στο τσαντιρι της Λεωφορου και να ζηταει εθελοντες να βαφουν τα καγκελα..

  16. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δεν λέμε να φύγει ρε παιδιά.
    Απλώς δεν καταλαβαίνω πού το πάει γενικώς.
    Οταν ανέφερα Αραβίδη και Πιατέλλα δεν το έγραψα για να δείξω πως δεν υπάρχουν άλλοι. Σίγουρα η ομάδα έχει καλούς παίκτες (καλύτερους απο πέρυσι) αλλά το 90% είναι λαχεία. Τέτοιοι ήταν και ο Σιμόες με το Γιόχανσον, και επειδή μας βγήκαν νομίζαμε πως έτσι θα γίνεται πάντα.
    Ακόμα και ο Τσιγκρίνσκι λαχείο ήταν. Υπήρχε περίπτωση να ερχόταν αυτός ο παίκτης στην ΑΕΚ αν η καριέρα του δεν είχε πάρει την κατιούσα?
    Οι μόνες “σταθερές αξίες” είναι ο Αραβίδης με τον Πιατέλλα. Προσωπικά ντρέπομαι που τους εχω ακόμα στην ομάδα. Ναι, ξέρω, φιλότιμοι καλά παιδιά κτλ κτλ.
    Όμως γενικώς το πλάνο ποιό είναι? Και μην πει κάποιος πως φέτος πήρες Τιμούρ για να πας για πρωτάθλημα. Αστεία πράγματα.
    Ψωνίζοντας παίκτες απ’τα πανέρια και πρώην δόξες που πάνε για τα τελευταία ένσημα, πρωτάθλημα δεν παίρνεις.
    Και με την κατάσταση όπως είναι σήμερα στο παρασκήνιο, βλέπουμε μια απ’τα ίδια σε ολα.
    Σε οργανωτικά θέματα κυρίως περίμενα πολλά περισσότερα απο το Μελισσανίδη.
    Ακριβώς επειδή είναι αυτός που είναι (μεγιστάνας λένε) πετυχημένος στις δουλειές του. Και βλέπεις στην ΑΕΚ ενα μπάχαλο.Και αναρωτιέσαι πού το πάει.
    Δε μπορεί να διώξει το Μπάγεβιτς? δε μπορεί να στηριχτεί σε άλλους για να κάνουν διαχείριση στα λεφτά του? συνδυασμός όλων των παραπάνω?
    Βέβαια αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι βλέπουμε οτι μετά απο 4 χρόνια σιγά σιγά γίνονται κινήσεις που αλλάζουν κάποια πράγματα σε σχέση με πριν. πχ. πρόσληψη Μαϊστόροβιτς. Ελπιζω σε ανάλογη συνέχεια.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    O Σιμοες ΔΕΝ ηταν λαχειο. Ισως ειναι και η μοναδικη περιπτωση που εγινε σοβαρο scaouting απο μεριας μας μιας και τον παρακολουθησαμε κανα 4-6 μηνο πριν τον κλεισουμε και αυτο ξεκινησε 1 χρονο πριν ερθει.
    Ο Γιοχανσον ναι μας βγηκε.
    Ο Τσιγκι ΔΕΝ ειναι σιγουρα λαχειο. Ειναι ενας πολυ καλος παικτης 30 ετων που απλα δεν επιασε (και λογω τραυματισμων) στη Μπαρτελονα που ειχε παει με 25εκκ ευρω. Ο μονος ενδιασμος ειναι η υγεια του, αλλα και παλι δεν ειναι Λεσκοτ. Ειναι 4-5 χρονια μικροτερος και εχει παιξει φουλε σαιζον- ασε που και απο μπαλλα τους ειδες τι διαφορα εχουν..
    Λαχειο ειναι καποιος αγνωστος που δεν εχει CV και παρακαλας να σου βγει. Η καποιος πιο γνωστος που για χ-ψ λογους δεν επιασε η δεν επαιξε αναλογα. Απο τραυματισμους απο ηλικια μεχρι τεμπελης. Δεν ειναι μονο αν ξερει μπαλλα καποιος, μπορει να ειναι παικταρας αλλα να ειναι κοπριτης στο ματς: Σκοκο. Μπορει να μη κανει καλες επιλογες, μπορει να εχει προβλημα οπως ο Ουγκο.
    Λαχειο επισης δεν ειναι μονο να σου βγει καλος αλλα να τον εχεις παρει και τσαμπα. Αν π.χ παρεις το Ντανι Αλβες στα 34 -35 μπαλλα θα παιξει και θα κανει και πλακα εδω. Θα σου εχει στοιχησει ομως 1 καραβι φραγκα.

    Στα αλλα και συμφωνουμε και δεν δινουμε κανενα ελαφρυντικο ι αυτο αλλωστε και τα λεμε. Απο την αλλη μαλλον εισαι ηλικιακα μικρος και δεν γνωριζεις πως δουλευει ο Μελ. Η μαλλον το γνωριζεις αποτομα μεσω της ΑΕΚ.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL
    Βλεπω το ματς streaming. Αυτο που ηθελε ο θερμαστης παντως για πρωτοβουλια στην επιθεση το κανει ο Πατιτο ανετα: Δεν πρεπει να εχει κατσει στη θεση του ουτε 10sec συνεχωμενα. Ο τυπος ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ κανονικα, παει οπου τον φωτισει σε καθε φαση και τους εχει γραμμενους ολους. Αμα εχεις πειθαρχια στην ομαδα κανει μπαμ..

    ΥΓ Αυτη τη σαχλαμαρα του Ανεστη να βαραει ελευθερα για να παρει κεφαλια ο ….Μπακασετας λιγο κατω απο τη σεντρα την ειδε απο τον Τιμουρ ο θερμαστης, η τι κανουν μονοι τους οι δικοι μας επειδη μας πηγε καλα στο ταψι?

  19. Ο/Η Flevend λέει:

    Με βάση τα παραπάνω που λέει ο @snitch και εγώ πιστεύω ότι η ΑΕΚ “έκαψε” τζάμπα δύο ευκαιρίες.Μια με την ομάδα που είχε μαζέψει ο κοντός και μια με την ENIC.Γιατί και τότε έμπαιναν πολλά λεφτά(ξέπλυμα ή όχι).Προσωπικά στον κοντό καταλογίζω 60-70% ανικανότητα και μεγαλομανία και τα υπόλοιπο δόλο.Δεν μπορώ να δεχθώ ότι τέτοια μεγέθη και πορτοφόλια δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν και τον άφηνα να “δαγκώνει”(αν γινόταν αυτό).

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Flevend
    1) Κανενας μα κανενας δεν εχει standard επιτυχια οσο καλος και να ειναι. Καποιος που καπου διαπρεπει μπορει στην επομενη να παει απατος η τουμπαλιν. Ειδικα στη μπαλλα. Απο προπονητες που περασαν και δεν ακουμπησαν μεχρι παικτες. Εδω πηγε απατος ο Φαν Χααλ στη Referree περσυ, με σχεδον unlimited budget την εβγαλε οριακα στο Europa για να μη παμε σε αλλους.
    Εβλεπα μεσοβδομαδα τον Φαλκαο. Καριερα ασανσερ κανονικα, τον ειδα και χαρηκα που δειχνει να ξαναπαιρνει πανω του. Δες αναλογα τον Κουαρδαδο στη Γιουβε: ο special τον εδιωξε ως περιπου αχρηστο και ο τυπος κανει παπαδες γιατι απλα ειναι μπαλαδορος.
    2) Η ομαδα που πηγε ΔΕΝ εχει σταθερη πορεια. Εχει βγει εβδομη, εχει υποβιβαστει εχει βγει 13η. Δεν ειναι μονο το budget ειναι και η χημεια ειναι και πολλα. Ο Gus στην ΑΕΚ ειχε δεσει και πηγαινε μια χαρα.

    Τωρα για το αλλο θα σου πω ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ: Οι μετοχοι- και το ξερω γιατι ο ενας και γερος ειναι πολυ κοντα μου πιο κοντα δε παει- απλα εκαναν τη πλακα τους σε μια εποχη που λεφτα υπηρχαν. Αν ενας τυπος εχει 2δις περιουσια τα 5 και 10 εκκ χωρις να σημαινει οτι τα πεταει, δεν ειναι κατι τρομερο. Εχει ξοδεψει πολυ παραπανω για τη πλακα του κυριολεκτικα. Ο κοντος μονο χαζος δεν ειναι. Πονηριδης ειναι και λαμογιο. Ξεκινησε το πρωτο χρονο νορμαλ και μολις αρχισε να ρεει το χρημα απο διαρκειας χορηγιες uefa κλπ απλα εγινε ανεξελεγκτος γι αυτο και τον καθαρισαν μετα απο 2 χρονια. 3 σαιζον κρατησε το πανηγυρι ολο κ ολο στη τεταρτη δεν εκανε ουτε χριστουγεννα. Και τον ειχαν παρει χαμπαρι- ειπαμε χαζοι δεν ειναι- γι αυτο και τον ξηλωσαν φτανωντας να του επιβαλουν και ελεγχο στις μεταγραφες αλλα ακομη και ποιους παικτες να παρει. ΟΚ καλος ο λαοπροβλητος αλλα αμα η τρυπα ειναι grand canyon και εχεις κανει 85 μεταγραφες σε 4 σαιζον (3+ τη τελευταια μιση) οι αλλοι δεν ειναι τοσο ηλιθιοι.
    Ουτε ειναι τοσο χαζοι οταν τους πας το λογαριασμο για το κολληταρι σου το Μπασινα στα 34 του και το χαρτι γραφει 600!! Για το Μπασινα την ωρα που ειχες παρει στην ιδια θεση τον Εμερσον απο τη Ξανθη που εκανε ματσαρες με 200!
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ FERRARI ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΩΝ 10ΕΚΚ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΒΛΕΠΑΝ. ΠΟΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑΝ..
    Ειπαμε αλλο ανεκτικοι αλλο στραβοι.

  21. Ο/Η Flevend λέει:

    Φυσικά 1+1 δεν κάνει πάντα 2 στο ποδόσφαιρο.Ούτε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη…
    Ρώτησα αν ξέρει κανείς οικ.στοιχεία για να έχουμε μια εικόνα.
    Για τα υπόλοιπα λίγο-πολύ συμφωνούμε.Ανεξάρτητα από την αιτία(ανικανότητα η δόλος) χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία.Τέλος πάντων δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω.