ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Ντέρμπυ δικεφάλων σήμερα, καθοριστικό για την βαθμολογία μετά τα χθεσινά αίσχη του Περιστερίου. Διαιτητικά αλλά και παραγοντικά αίσχη, άσχετα αν το παίζουν διαμαρτυρόμενοι οι γηπεδούχοι. Σε μας,  περιμένουμε το πρώτο πείραμα του προπονητή με ενδιαφέρον, και μετά να δούμε την διάθεση και την ψυχολογία των παικτών μας, που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Τελικά το πείραμα δεν έγινε. Ο Μπακασέτας ξαναβαφτίστηκε εξτρέμ, και η ομάδα μπήκε να παίξει με κάτι αδερφίστικες φανέλες, έχοντας κιόλας το πλήγμα με τον Τσιγκρίνσκι. Πλήγμα δηλαδή βάσει των δημοσιογράφων. Όχι για μένα. Πολύ καλός ο καλόγερος μεν, αλλά όταν πας για νίκη, μια χαρά είναι και ο Λαμπρόπουλος δε. Άλλα χρειάζεσαι.

Χρειάζεσαι συνοχή, αυτοσυγκέντρωση στο κέντρο, ιδιαίτερη προσοχή τον Ροντρίγκεζ, και να βγάλεις την ποιότητα της αντεπίθεσης με τους παικταράδες που έχεις μπροστά. Έτσι δεν μας λένε; Άστε τους να λένε. Δεν θα ξεχάσουμε και την μπάλα που ξέρουμε. Ούτε και αυτήν που είδαμε στο πρώτο μέρος.

Αν το παιχνίδι έπρεπε να γίνει σούπα, ο σκοπός κατορθώθηκε. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη στο αμυντικό της παιχνίδι, το οποίο ήταν τυχαίο ομως αφού ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν σε αυτό το διάστημα, απλά της πλάκας. Αν εξαιρέσω ένα φάουλ, μπορεί η τηλεόραση να μίλαγε για τελικές, αλλά εγώ δεν είδα πουθενά κίνδυνο. Και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άγχος.

Αυτό που έβλεπα όμως, ήταν οτι οργανωτικά, ήμασταν της πλάκας. Χαμένοι σε κάποιο περίεργο σύστημα αντεπίθεσης ήταν οι Μάνταλοι και οι Μπακασέτες, οι κεντρικοί δεν μπορούσαν με τίποτα να παγώσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, ο Πατίτο ήταν μάλλον σαν μετανοιωμένος κομουνιστής που είπε να τα κάνει όλα από δεξιά, κι ο Αλμέιδα καθόταν σαν το αλεξικέραυνο περιμένοντας τον κεραυνό, που όταν του ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, φρόντισε να χάσει την πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνιου.

Το μόνο ευχάριστο που έβλεπα ήταν οτι η φιλοσοφία του προπονητή, σιγά σιγά περνούσε. Αμυντικά σφιχτά, και μπροστά πάμε για την αναρχία. Επίσης η τακτική ήταν η γνωστή. Η παλιά, που φυσικά δεν έχει υπάρξει χρόνος να αλλαχτεί. Πού να είναι άραγε ο Πογιέτ, που με το καλημέρα επέβαλε το 4-3-3; Αλλά στο διάλειμμα πολλά μπορούν να αλλάξουν. ¨Κύρια στην ψυχραιμία της διαχείρισης του αγώνα, αφού ο αντίπαλος σήμερα ειδικά, δεν τρομάζει καθόλου. Ασχέτως στατιστικής. Μιλάω για πραγματικό αγώνα. Στον οποίον ο διαιτητής, μάλλον παίρνει τον τίτλο του εκτός κλίματος. Όπως φυσικά εκτός κλίματος ήταν αυτήν η γελοία φούξια εμφάνιση της ομάδας.

Η σούπα φυσικά συνεχίστηκε, χωρίς κάποιες αλλάγες εκατέρωθεν. Η ΑΕΚ έμοιαζε να μην πολυχρειάζεται το παιχνίδι, και ο ΠΑΟΚ πού να τρέχει τώρα για τις πρωτιές και τις λοιπές παπαριές; Κι αρχίσαμε να βλέπουμε κάτι που πιο πολύ θύμιζε παιχνίδι γειτονιάς – δεν μιλάω για μπάλα αλλά για σβούρες -, που κι αυτό έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά μάλλον για τα κορίτσια που παρακολουθούν τα αγόρια. Μπας και βρουν γκόμενο, έστω πλατωνικά.

Όπως πλατωνική ήταν η συμμετοχή του Πατίτο. Έχετε ξαναδεί Αργεντίνο, που ενώ είναι μόνος του και κάνει την μπαλαρίνα, πέφτει και χτυπάει; Μιλάμε για νούμερο. Που ευτυχώς που βγήκε έξω. Σαν να ήταν νεύμα της τύχης για αργότερα. Αυτό το σκίρτημα ένοιωσα. Ένα σκίρτημα που ήταν κράμα της πιθανής τύχης του πρωτάρη και του πολύ κακού αντιπάλου, που έφεραν κι εκείνο το φοβερό δοκάρι του Λάζαρου.

Την χαφάρα ψάχναμε την δημιουργική. Χωρίς αυτήν, πού να πας; Άντε σε κανά καλό σουτ ή σε κάποια επιμονή του Δημητριάδη για διακοπή του ματς, λόγω φωτοβολίδας. Η απόλυτη ντροπή για την ΑΕΚ, νάχει κάποιον που σκέφτται έτσι, επι κεφαλής των παικτών. Επειδή ένας μαλάκας έκανε την μπούρδα, να τιμωρηθεί μια ομάδα; Ρε ουστ που έμαθες και τον νόμο.

Τα πράματα όμως είχαν πάρει τον ρυθμό τους. Τον τυχαίο όπως ξαναείπα. Μπας και γίνει κάποιο λάθος, ανάμεσα σε δυό ομάδες, που μόνο αυτό έψαχναν. Μαζί με την κακοποίηση του θεάματος και την αγωνία μας, να τελειώσουμε και σήμερα με άλλη μια διαδικασία, που μας έκανε φτωχότερους ποδοσφαιρικά, αλλά και φτωχότερους σαν Αεκτζήδες, αφού η μοίρα της ΑΕΚ ήταν να χάσει αφού δεν μπήκε για την νίκη. Αλλά μπήκε για κάποια κλοπή, που δεν στην δίνει η ιστορία, αν δεν προσπαθήεις γι’ αυτήν. Κατά τα άλλα, αφείστε τους μαλάκες να σας γράφουν για υποχρεωτικό διπλό, και μόλις έπαθε ο Τσιγκρίνσκι διάρροια, πλέον η ΑΕΚ πήγαινε να δοκιμαστεί στην Τούμπα.

Κι αν βέβαια ήταν της πλάκας ο ΠΑΟΚ, σκεφτείτε πόσο της πλάκας ήμασταν εμείς. Ψηλά το κεφάλι όμως. Θα ανησυχήσουμε όταν οι παίκτες μας το δηλώσουν. Ο προπονητής προς το παρόν δεν κρίνεται. Με τις υγείες μας.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν εχεις προπονητή, άρα δε κρίνεται. Αν και αφου λες που ειςαι Gus μάλλον τον κρίνεις κ εςυ.. Αρπαχτή κανει ο βοηθός και βοήθεια μας.

  2. Ο/Η netrino λέει:

    Με τον Πατιτο θα ξεχάσουμε τον Σκοκο όπως πέρσι ο Αρθο ήταν παιχταρας.Ο Μπακασετας πρεπει παίζει να μας θυμίζει πως τον πήραμε μέσα από τα χέρια του χοντρού.
    Υγ Αλμειδα γυρνά πίσω ξεχάσες την άγκυρα στο γηπεδο

  3. Ο/Η mporat λέει:

    Το χειρότερο είναι το μετά, όπου η πλειοψηφία των “ουδέτερων” δημοσιογράφων ειρωνεύεται την ροζ εμφάνιση της ομάδας και δεν λέει κουβέντα για το σκάνδαλο του ανύπαρκτου κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ. Όλοι ξέρουμε τι θα γινόταν αν στη θέση μας ήταν ο γαύρος. Η ομάδα έχει γίνει τοσοδούλα, όλοι μας έχουν πάρει στο ψιλό και η ευθύνη είναι ενός και μόνο.
    Με τι καρδιά συνεχίζουμε;

  4. Ο/Η xatzi λέει:

    Αντε και του χρονου

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Η ομάδα έπαιξε καλά, όσο καλά μπορούσε. Έτσι κι αλλιώς η χρονιά για μένα έχει τελειώσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχω να περιμένω κάτι παραπάνω από αυτό που είδα φέτος είτε πάρει παίκτες είτε όχι. Απογοητευμένος από την ομάδα όχι, απογοητευμένος από το τσίρκο ναι. Αυτό που θέλω πραγματικά να σε ρωτήσω (γιατί εγώ είμαι πεπεισμένος) αν όλα τα επαναλαμβανόμενα λάθη είναι εσκεμμένα.

  6. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Εμένα πάλι μου μείνανε,οι πουστριλέ φανέλες…Ο πατίτος που αυτοτραυματίζεται και δεν κάνει ούτε για να γυαλίζει το δεξί παπούτσι του Σκόκο…ο απατεώνας ποδοσφαιριστής(;),μπακλασέτας και ο βούδας σεντρεφόρ αλμερίας..η κάπως έτσι.
    Και ακόμα το τριώδιο είναι μακριά.
    Αλλά πάλι,σκέφτομαι:Τι φταίνε τα παληκάρια;Δεν είδαν φως απόξω και μπουκάρανε…Κάποιος(οι)τους μαζέψανε…οπότε…μάλλον είμεθα και άδικοι.
    Δεν βαριέσαι ,όμως ,καλός είναι κι ο θίασος.Δεν υπάρχει περίπτωση να πλήξουμε μέχρι το Μάη…Ε,κατά τα λοιπά…Ερχόμαστε.Με την πίσω.Μηχανοδηγός ο Μοριάς.Τον οποίο ,δεν κρίνω…αλλά κι αυτή η αλλαγή στο 90 φεύγα,δικιά του ήτανε ,η του κέρμιτ;
    Τελικά τις πήραμε πίσω τις Κυριακές μας,η να ανησυχώ;Φτάσαμε η δεν ήρθαμε ακόμα;Που ήμαστε ρε παιδιά;

  7. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δεν μπορούν τα παλικάρια (μεγάλε Άγγελε). Ειναι ξεκάθαρο. Πρόκειται για ομάδα που είναι ετσι κι αλλιώς περιορισμένων δυνατοτήτων με καραμπινάτες ελλείψεις σε τουλάχιστον τρεις θέσεις (επίθετικος, εξτρεμ, αριστερο μπακ) αλλά συνάμα και αδούλευτη. Και αδουλευτη θα μείνει με τον απατεώνα που έφεραν. Η τρελίτσα συνεχίζεται. Μετά το πρώτο παιχνίδι (0-0 με Πανιώνιο) δηλωσε οτι δε βρήκε κατι αρνητικο στην αποδοση της ομαδας. Μετα το παιχνίδι κυπελλου δηλωσε οτι μετα το δευτερο γκολ η ομαδα επαιξε οπως μπορει και θελει να παιζει, μονο που το δευτερο γκολ είχε μπει στο 78. Και σημερα δηλωσε “Έχουμε χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα και να μειώσουμε την απόσταση από την βαθμολογία.Κάναμε καλή δουλειά, το σημείο που δεχθήκαμε τον γκολ ήταν σημείο ελλείψεις συγκέντρωσης, συνήθως δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα”.
    Ζοζε γερα η αποζημίωση ειναι κοντά.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Με την καρδιά που έχουμε σαν Αεκτζήδες. Δεν θέλω να τα ακούω αυτά.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Savvi : Ειλικρινά σου μιλάω, οτι δεν είναι τίποτα εσκεμμένο. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΑΘΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΚΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ.

  10. Ο/Η conpater λέει:

    Στηβεν,το εγραψα χθες-προχθες δεν θυμαμαι. Την επομενη φορα που θα βρεθειτε ,παρε εναν καθρεπτη μαζι σου και βαλτον να κοιταει για κανα μισαωρο σερι….Αφου εμενα δεν με ακουει,και τον καθε εμενα, μηπως παρει στροφες ξαφνικα και καταλαβει πως ειμαστε στο 2016. Και πως το `92 ειναι πλεον πολυ μακρια.Κοντευουν να το ξεχασουν και οι σημερινοι 40αρηδες. Ακουει ο γιος μου για Τιγρη, Sugar, κτλ, και με παιρνει στο ψιλο.Πεστου να σταματησει να αυτοαποκαθηλωνεται,γιατι ειναι ο μοναδικος στον κοσμο που το κανει !!!!! Μπας και σταματησει τα ερχομαστε,ηρθαμε,φτασαμε,προσπερασαμε,για γκραν κασες, για τραινα και αεροπλανα,και δει πως θα σωσει ΠΡΩΤΑ το ονομα του.Αν το σωσει,σωνεται και η ΑΕΚ. Απλα πραγματα….

  11. Ο/Η νικος λέει:

    επειδη ο μπακασετας ηρθε στην αεκ τον εβγαλαν νεο ντεμη.και ρωταω εγω ο ντεμης αμα πηγαινε ολυμπιακο θα επαιζε βασικος ο μπακασετας θα επαιζε?ο ολυμπιακος μας πηρε αυλωνιτη και μετα τον εστειλε.χωρις πλακα δεν ασχολουμε με διετισια φιφα και κουτσοκουμνη.υπαρχει περιπτωση στηβεν να δουμε ξανα την αεκ του 90?να παιζει το 70% της τοτε μπαλας?και αν ναι ποτε το βλεπεις?

  12. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Φυσικα το μενου εχει και μπολικο σανο. Του φταιει η διαιτησια του κεφτετζο. Για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. Του φταει η διαιτησια που στα πεντε τελευταια παιχνιδια στο πρωταθλημα, στα τεσσερα δεν εχουμε σκοραρει. Του φταιει η διαιτησια που στα τελευταια πεντε παιχνιδια εχουμε μια νικη. Του φταιει η διαιτησια που σε 10 επισημα παιχνιδια φετος, στα εξι δεν εχουμε σκοραρει. Του φταει η διαιτησια που ο γαυρος μας εριξε 3 αντι για 5. Του φταιει η διαιτησια και οχι η διοικηση του που κουβαλαει ΔΕλλα, Κετσαγια και ξανα Δελλα. Δε του φταιει η διοικηση του που εδιωξε με τις κλωτσιες τον μοναδικο ανθρωπο που εβαλε ταξη στο κωλοχανειο. Δε του φταιει η διοικηση του που τρια χρονια η ομαδα χρειαζεται επιθετικο και μετα απο τρεις μεταγραφες επιθετικων (κρισαντους, πετχαρτ, αλμειδα) χρειαζομαστε ξανα επιθετικο. Δε του φταιει η διοικηση του που το καλοκαιρι αντι για βασικο αριστερο μπακ εφερε αντικαταστατη του αναπληρωματικου αριστερου μπακ (αλλαξε τον Σοιλεδη με τον Ντιας). Δε του φταιει η διοικηση του που τρια χρονια τωρα η ομαδα χρειαζεται εξτρεμ και εχει φερει τα παντα για εκει εκτος απο εξτρεμ (βαργκας, μπουονανοτε, μπακασετα, αραβιδη, χριστοδουλοπουλο). Δε του φταιει η διοικηση του που ακομα δεν εχει καταθεσει τον εσωτερικο κανονισμο και ο καθενας κανει οτι του γουσταρει. Τον ακουσα και στο ραδιοφωνο προχτες να λεει ” και να χασουμε στην Τουμπα το πρωταθλημα δεν τελειωνει”, τη στιγμη που εχει τελειωσει απο τα παιχνιδια με ηρακλη και οσφπ και την εικονα που ειχε η ομαδα. Φατε σανο ζωα.
    ΥΓ Η πλακα που κανει ο χοντρος στον τιγρη νομιζω παιρνει διαστασεις γλεντιου. Οχι μονο εχει τους διαιτητες και τις διαιτησιες που γουσταρει στα τελευταια τρια παιχνιδια, οχι μονο του αναβαλει τις εκλογες στη ΕΠΟ μεχρι Μαιο, αλλα του βαζει στην ΚΕΔ μεσω επιτροπη Μπικα, Καλυβα Τσαχιλιδη. Αυτοι που ηταν στην ΚΕΔ και τρια χρονια πριν. Και το χειροτερο, μηδεν επιλογες, κανενας τροπος αντιδρασης απο μερους του, ειναι βλεπετε ο Θοδωρος μπροστα. Με τις υγειες μας.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι πολύ δύσκολο να κόψεις την αυλή. Εγώ έχω σταματήσει την προσπάθεια διότι πολύ απλά, πολλά έδωσα.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς νικος : Αγαπητέ, θέλω ψυχραιμία. Ο Μπακασέτας, δεν ήρθε σαν νέος Ντέμης κατ’ αρχάς. Ήρθε για πλάκα, κι όπως σας έχω πει, όταν ο Πογιέτ ήταν κανονικός προπονητής, ΔΕΝ ήταν καν στα πλάνα. Ο Μπακασέτας όμως, είναι πολύ αδικημένος αυτήν την στιγμή, διότι κανείς δεν έχει καταλάβει οτι πέρσι έκανε χαβαλέ, ενώ φέτος κάνει κάτι άλλο. Ο Μπακασέτας Νίκο μου, είναι Έλληνας, και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπισθεί. Οι Αεκτζήδες βλέπουν στον Μπακασέτα, κάποιον Μέσι.
    Τώρα τα άλλα που ρωτάς, είναι αδύνατον να θέλεις τα ίδια. Όλα έχουν αλλάξει, ακόμα και η ομάδα να βγάλει κάπως κάποιους αυτοματισμούς. Γεράσανε οι επιτελείς και φυσικά δεν έχουν όραμα. Είναι δυνατόν να βγάλουν τον Φίλαθλο κάποιοι νεότεροι; Αυτά ξέχασε τα. Άλλα θα βλέπεις, όπως τα βλέπεις σε κάθε έκφανση της πατρίδας μας. Υπάρχουν μπουζούκια, ας πούμε πια;
    Όσο λιγότερο πικραίνεσαι, τόσο πιο Μελισσανίδης θα γίνεσαι.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J. Patikas: Φυσικά Δημήτρη μου γνωρίζεις οτι τα πάντα αλλάζουν πολύ άσχημα. Απλά η αισθητική δεν θα είναι καλή. Διότι τα πτώματα θα βγουν στους δρόμους. Δυστυχώς.

  16. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Καλημέρα,

    Λέμε για τον Αλμέιδα, ο οποίος το ψιλοπροσπαθούσε. Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω φυσικά, αλλά αν έβαζε και το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα (βέβαια τα άσχημα άσχημα και καλώς τα αναφέρουμε). Αλλά στο παιχνίδι υπήρχαν δυο CF (να τα κλαις). Αυτός ο Κλάους ήταν εκνευριστικά αδιάφορος και προκλητικός. Βλέπαμε μια παρέα έξι ατόμων το παιχνίδι και σχολιάζαμε αν έχει ιδρώσει την φανέλα. Τόσο άρρωστοι είναι αυτοί εκεί πάνω που τον κρατάνε και τον έχουν και για Θεό; ήμαρτον.

  17. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Δεν παίξαμε καλά, θα συμφωνήσω.
    Και αυτό τί πάει να πει ρε παλικάρια? οτι η ομάδα δεν πρέπει να πάρει έστω το Χ που δικαιούται?
    Τέτοιο αυτομαστίγωμα μόνο οι ΑΕΚτζήδες το κάνουν.
    Δηλαδή οι άλλοι τρείς μας έχουν θαμπώσει με τη μπάλα που παίζουν?
    Ο ζέλας και ο παοκ κάθε μέρα κλαίγονται, παρόλα τα σφυρίγματα που παίρνουν.
    Η μόνη που δεν παίρνει ούτε τα σπόρια είναι η ΑΕΚ.
    Ναι μεν η ομάδα είναι ντεφορμέ και καταρρακωμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά, αλλά χτές χάσαμε ξεκάθαρα λόγω επόπτη στο 95.
    Μη ντρεπόμαστε να το πούμε.

  18. Ο/Η Savvi λέει:

    @Αλέξανδρος

    Φίλε μου εγώ διαφωνώ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ την συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι η διαιτησία. Και για να καταλάβεις τι θέλω να σου πω δες απλά την ΑΕΚ τόσο με την Ξάνθη όσο και με την Βέροια δύο νίκες στις οποίες φάνηκαν οι αδυναμίες της ομάδας αγωνιστικά. Και στις δύο περιπτώσεις δεν μπορούσες να κρατήσεις την μπάλα στο κέντρο με σιγουριά γι’ αυτό ακριβώς δέχτηκες και 20 φάσεις από τους αντιπάλους που πέρσι δεν θα δεχόσουν! Μετά έχεις τις ισοπαλίες με τον Ηρακλή και τον Πανιώνιο(να σημειώσω στην έδρα σου) οι οποίες μεταφράζονται σε -6(-4) βαθμούς. Οκ έχασες στο Καραϊσκάκης(απαράδεκτη εμφάνιση επιβεβαίωση του κακού σχεδιασμού) και στην Τούμπα. Ε και, τι έγινε; Αν δε χάσεις εκεί βαθμούς που θα χάσεις; Δηλαδή όταν έπαιρνε η ΑΕΚ πρωταθλήματα δεν έχανε πουθενά; Δεν ντρεπόμαστε να το πούμε και εγώ μαζί σου. Περισσότερο πέρσι και λιγότερο φέτος γιατί πολύ απλά παίζει έδρα καθαρά αλλά αυτή είναι συζήτηση που θα κάνουμε με τους ΜΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ που κλαίνε μια ζωή. Δεν γίνετε να βλέπουμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος.

    http://www.gazzetta.gr/protoselida/athlitikes-efimerides/ora-ton-sport

    ΥΓ. Εγώ δεν έχω ξαναδεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα να πάει παίκτης στον πάγκο να ρωτήσει τι να κάνουμε στον κόουτς και αυτός να τον στέλνει μέσα αυτό για το παιχνίδι με τον γαύρο.

  19. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Savvi συμφωνούμε οτι η ομάδα είναι μπάζο.
    Απο το καλοκαίρι τα γράφουμε, δε χρειαζόταν να φτάσουμε στο ματς με το γαύρο.
    Με αυτόν το μάγειρα τέτοιο φαϊ θα τρώγαμε.
    Αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι άλλοι είναι καλύτεροι. Οχι πως έχει και καμία σημασία, απλά το αναφέρω για την ιστορία.
    Οχι άλλο αυτομαστίγωμα απο τους ΑΕΚτζήδες.
    Ναι η ΑΕΚ έχει καλύτερους παίκτες απο πέρυσι.
    Ναι η ομάδα έχει κενά σε κάποιες θέσεις (θέλω να πιστεύω οτι θα καλυφθούν)
    Ναι δόθηκαν λεφτά σε τζούφιες επιλογές (το ποιοί φταίνε, γνωστό και χιλιοειπωμένο)
    Αλλά χτες η ομάδα έχασε λόγω διαιτησίας. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε?
    ένας βαθμός – ειναι ένας βαθμός. Γιατί να τον χαρίσω?
    Δηλαδή η Τούμπα ήταν ποτέ εξοχικό? οχι. Πάντα δύσκολα περνούσε εκεί η ΑΕΚ (και όλες οι ομάδες).
    Παίξαμε σκατά, αλλά και ο παοκ έπαιξε σκατά. Και στο τέλος πήρε αυτό που δεν δικαιούνταν.
    Δεν θα αυτομαστιγωθώ για άλλη μια φορα για την ομάδα και το αδύναμο ρόστερ που εχω. Διότι χτες δεν έχασα απο αυτό.
    Όταν χάνεις στο 95′ με αυτό τον τρόπο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
    Απλά το υπογραμμίζω.

  20. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Ο Παναγίτσας πάντως είναι από σήμερα ελεύθερος, δε ξέρω… Αν βοηθήσει η Παναγιά;

  21. Ο/Η netrino λέει:

    Δεν ξέρω αν ζελες κ μπαοκ έχουν καλύτερες ομάδες πάντως Αλμειδα Πατιτο Μπακασετας δε νομιζω να είχαν ελπίδες ώστε να έπαιζαν βασικοί σε αυτούς.
    Από τη στιγμή που ψαχνεις 4 χρόνια φορ κ το καλοκαίρι φέρνεις κάποιον ως πρώτη επιλογή που είναι 17 κιλα+ από το κανονικό καταλαβαίνεις που παει ή δουλειά.

  22. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Για να λεμε και του κουφου το δικιο,αρκετη αβαντα εχει παρει ο στραβος,
    αν εβρισκε οπως ηθελε τη μπαλα ο ουγκο,η αν ειχε ελαχιστα ευνοικοτερο ανεμο του σουτ του λαζαρου,ισως αλλα θα λεγαμε σημερα.
    Η με αλλο τροπο τελος παντων.Πιο ρομαντικο,πιο αισιοδοξο.
    Χωρις φυσικα να αμφισβητειται οτι η ομαδα ειναι μετρια.
    Μετριοι παντως ειναι και οι αλλοι τρεις.
    Η βαθμολογικη διαφορα απο τον γαβρο,οφειλεται κυριως στους δελφακηδες…

    Το κωμικο,που ευκολα μετατρεπεται σε τραγικο,εχει να κανει με το φοβερο
    κανονισμο για τις φωτοβολιδες …ευθειας βολης!
    Αμα η πρωτη προσπαθεια του ουρακοταγκου ειναι αποτυχημενη,
    προβλεπεται προειδοποιηση απο τα μεγαφωνα για διακοπη του αγωνα,
    σε περιπτωση επαναληπτικης βολης!
    Αμα δηλαδη δεν επιτευχθει ο (ανθρωπινος) στοχος με τη πρωτη,
    προσφερεται και μια δευτερη ευκαιρια στους “φιλαθλους”,που προφανως δεν
    πανε στο γηπεδο για να δουν ποδοσφαιρο,αλλα για να εξασκηθουν στη σκοποβολη!
    Υποθετω οτι στο καραισκακη οι προσπαθειες θα ειναι περισσοτερες…

  23. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    Γιατι εχει αλλοιωθει τοσο πολυ το ειδικο βαρος ή αλλιως το dna της ομαδας Στηβεν?τι φταιει νομιζεις κ αν βλεπεις επιστροφη?
    Δν θεωρω τον υποβιβασμο ως πρωτη αιτια..εχουν πεσει κ αλλες ομαδες στην ευρωπη , αλλα δν χασανε το υλικο απο το οποιο ηταν φτιαγμενες..

  24. Ο/Η gian λέει:

    Και η ισοπαλία ήττα είναι για την ΑΕΚ. Οταν σε εφτά αγωνιστικές βάζεις γκολ μόνο στις τρεις τότε δεν πας για πρωτάθλημα.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Warlock1924 : Αγαπητέ, τίποτα δεν έχει αλλοιωθεί. Απλά μαλακίες κινήσεις γίνονται και σχεδιασμοί στο πόδι.