Προς Γιωργακη

Γιωργακη- μικρε Γιωργακη,

Πρωτον: Το τι θα ανεβει και τι θα κατεβει στο site ειναι θεμα  αυτων που τα γραφουν. Οσο υπαρχει, οποιος υπαρχει σε αυτο το site γραφει οπως οτι και οποτε θελει. Εκτος αν θες- ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ ΧΤΕΣ- να κανουμε συμβουλιο πριν απο καθε κειμενο, η ακομη καλυτερα να στα στελνουμε πιο πριν- να τα εγκρινεις για να μην υπαρχει θεμα. Τι λες  σε βολευει? Αν σταματησει να ισχυει αυτο δεν χρειαζεται καν να μας κοψει καποιος- ξερεις σε τι αναφερωμαι- φευγω μονος μου. Ουτε χρηματα βγαζω-οπως ξερεις- ουτε πηγα να φορτωθω σε καποιον: Πριν ξεκινησει η αλλαγη απο το προηγουμενο καθεστως, μου ζητησε ο Stevie να γραφω και απλα δεχτηκα. Ουτε πως θα γραφω ουτε ποσα θα γραφω ουτε για τι πραγμα θα γραφω  Εκει τελειωσε και η οποια ‘λογοκρισια’ υπαρχει. Εξ αλλου (αφου σε καιει) δεν εχω κρυψει ποτε ουτε τις οπαδικες ουτε τις πολιτικες ουτε τις γενικοτερες αποψεις μου.

Δευτερον: Το κειμενο ειναι απο το mail μου και προφανως δε το εγραψα εγω. Αναλογα κειμενα ανεβαζει και ο Stevie που δεν ειναι δικα του κατα καιρους. Οπως κατα καιρους ξεφευγουν ορθογραφικα- και οχι μονο- λαθη μιας και δεν εχουμε κανενα editor να καθεται να τσεκαρει 10 φορες ενα κειμενο. Το ιδιο παθαινει και ο Stevie με λαθακια που βγαζουν ματι πολλες φορες αλλα ενας λογικος ανθρωπος καταλαβαινει οτι ΟΚ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ κανουμε. Eχω ανεβασει μικρα post σε ημιχρονο αγωνα για να περασει η ωρα, εχω ανεβασει post απο το κινητο ως συνοδηγος, εχω ανεβασει post και 5 η ωρα το πρωι που γυρναμε και απο την ενταση δε με πιανει υπνος αμεσως. Εχω ανεβασει post απο αεροδρομια- μεσω κινητου- εχω ανεβασει post την ωρα που γινεται αγωνας τον βλεπω στη TV και μιλαω με τον Stevie ενω γραφω. Οχι σε word με checker, κατ ευθειαν στο body του site.  Σε αντιθεση με τη δικη σου ρητορικη που προφανως αποσκοπει σε αλλα πραγματα ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ και απο το ποδοσφαιρο και δη απο την ΑΕΚ εχουμε ακριβως αντιθετη σχεση: Εγω ΠΛΗΡΩΝΩ την αγαπη-χομπυ μου, εσυ ΠΛΗΡΩΝΩΣΟΥΝΑ για τη δουλεια σου που την ονομαζες ΑΕΚ. Εγω ειμαι ΑΕΚ απο χομπυ εσυ εισαι ενας επαγγελματιας? που τη μια ειναι ΑΕΚ την αλλη νιονιος και τη παρα-αλλη με οποιον αναλογα τα σκασει. Κανενα προβλημα φυσικα και καλα κανεις, αλλα οχι και να μας βαλεις και χερι ρε ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΕΛΕΟΣ..

Τριτον: Θα προσπαθησω στο μελλον, να μη κανω τοσα πολλα ορθογραφικα η αλλα λαθη. Βλεπεις ΟΥΤΕ spell checker χρησιμοποιω και γραφω one off σε αντιθεση με σενα που καθεσαι και γραφεις κατεβατα επι κατεβατων με δεκαδες παραπομπες στην απελπιδα προσπαθεια σου να πεισεις – μαλλον τον εαυτο σου- οτι εχεις δικιο σε ολα. Η αποσκοπεις σε τιποτε αλλο ‘αγνωστο’ τι. Σου εχω νεα. Ουτε δικιο εχεις– γι αυτο αλλωστε και απελυθεις (εσυ το λες αποχωρηση… οκ) και απο την ΑΕΚ και απο το ΝΙΟΝΙΟ για τις ιδεες σου- ουτε τα πλανα σου εσωσαν κανενα. Ισα ισα που αυτοι ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ να συν-εργαστεις τα εκαναν χειροτερα απο οτι τα παρελαβαν οταν ξεκινησαν. Μιλαω για την ΑΕΚ και το φιλαρακο σου (πρωην και αυτος απο οσο λες-να το δεις αυτο ειναι περιεργο που ολοι οι συνεργατες σου γινωνται ΠΡΩΗΝ φιλοι σου) που ξεκινησατε απο -17 και φτασατε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα. 40-50-60-80 κανεις δε ξερει. Βεβαια εσυ προλαβες και πηδηξες πρωτος πρωτος απο το σχημα μεσα σε ενα χρονο. Τοσο συνηθως κραταει η ενασχοληση σου με την εκαστοτε θεση που αναλαμβανεις. ΤΟΣΟ προοπτικη ειχες και τοσο κριση να δεις που και με ποιους βαζεις την επαγγελματικη σου καρριερα και το ονομα σου διπλα. Λαθη γινωνται φυσικα και ολοι εχουμε κανει με μενα πρωτο. Αλλα οχι να κοκορευωμαι για τις μαλακιες που εκανα.. αυτο θελει θρασος. Το κοβω εδω μην αρχισουμε και λεμε αλλα πιο χοντρα που δεν κανει να λεγωνται δημοσια. Γιατι βλεπεις εγω- σε αντιθεση με σενα- αν εχω να σου πω κατι, ποσο μαλλον να σε βρισω, θα σε παρω τηλεφωνο και θα στο πω. Δε θα βγαινω στο Internet ουτε θα βαζω αλλους μπροστινους. Γκε γκε ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

Τεταρτον: Μου ειναι παντελως αδιαφορο αν σταματησες αν δε σταματησες και τι θα κανεις. Το χειμωνα κατ ιδιαν-αναμεσα σε αλλους-   σου ειπα κατι επειδη κατι καταλαβα στη συμπεριφορα σου που δεν μου αρεσε. Ειπες no problem και ολα καλα, και δε το πιστευες ουτε καν το δευτερολεπτο που το ελεγες. U can tell a liar in a sec και αυτο εκανες ακριβως. Αυτο για να δεις τι υποκριτης εισαι που σε πηραν χαμπαρι σχεδον ολοι.

Πεμπτον : Το ποιος ειναι μαλακας ποιος ειναι ελληναρας με τρομερες ιδεες και ποιον απελυσαν ΝΥΧΤΑ οπου πηγε- το λεμε sic ‘εφυγα’- το δειχνει η πορεια σου στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Που ειναι ιδια με εκεινη του μεγαλου σωτηρα της ΑΕΚ και μαλλον σε χαλασε που τα εγραψα και θα συνεχισω να τα γραφω. Πες του οτι δε μασαω απο βλαχακια του 1,60 και θα τα λεω οσο και οποτε θελω..

Εκτον: Μπορουσες (ακομη μπορεις) να μπεις να γραφεις με αλλο ονομα οπως αλλωστε εχεις κανει στο παρελθον σε σχολια. Η να εγκρινεις ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ σχολια απο μονος σου και να ανοιγεις φανταστικους διαλογους με τον εαυτο σου ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. Εκει θα κολλησεις τωρα, η θα ειναι η πρωτη φορα?

Τελικα με την ΑΕΚ δεν ασχολησαι- δεν σε ενδιαφερει (αρα μαλλον δεν εισαι καν?) , μπαλλα δε ξερεις (εσυ το λες), στο γηπεδο δε πας, το ποδοσφαιρο δεν σου κανει (παλι εσυ το λες), ο -καθε- Μελλισανιδης δε σου κανει, ενω σου εκανε ο Ντεμης και ο Κουλης π.χ. η  ο Τσακιρης την εποχη που απο ΑΕΚ ειχες γινει νιονιος- πριν ξαναγινεις ΑΕΚ. Σου εκανε ο Τσακιρης που ανεβαζε φωτογραφιες στο επισημο σαιτ του νιονιου και κοροιδευε την γενεοκτονια των ΕΛΛΗΝΩΝ (και οχι των Αφγανων) το 1922 για να πικαρει την ΑΕΚ , αλλα θεωρεις ρατσιστικο ενα post που λεει τι γινεται στην Ελλαδα! Αλλα βλεπεις τοτε ηταν το φεγγαρι που ειχες σταματησει να εισαι ΑΕΚ και εισουνα νιονιος. Η εγινε μετα. Η πιο πριν? ΔΕΝ ειδα οχι μονο τοτε, αλλα και τοσα χρονια μετα να λες ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ουτε ειδα να σε ‘χαλαει’ το θεμα εκεινο. ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ρε συ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

Η ερωτηση ομως ειναι αλλη:  Τι ακριβως θες απο το συλλογο, απο τη στιγμη που σου ειναι αδιαφορος? Μηπως εχεις κανα σχεδιο σωτηριας παλι? Ποσο θα μας παει αυτη τη φορα? Εχεις κανει κοστολογηση ? Γιατι τη τελευταια φορα το νουμερο- οι κακες γλωσσες το λενε οχι εγω- που ακουστηκε εκανε ολο το Μαρουσι να σκασει στα γελια.

Επισης σου εχω και αλλα νεα ΓΙΩΡΓΑΚΗ: Ναι ειμαι ρατσιστης και πες μου τι δεν ισχυει απο ολα αυτα που γραφει το κειμενο. Αν ειναι να το διορθωσω να μη σου χαλαει το ηθος. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ που ξαφνικα σε πειραξε ενα κειμενο αλλου- ουτε καν δικο μου- και σταματησες! Την αλλη φορα πριν κανα χρονο γιατι ειχες σταματησει παλι? Ειδες κανενα αναλογο κειμενο η εγινε κατι αλλο πιο επιφοβο? Εδω γραφωνται σεντονια ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ με τις πιο χυδαιες βρισιες και δεν ιδρωσε το αυτακι σου και σε χαλασε αυτο που δεν εχει καν ΜΙΑ ασχημη λεξη ΔΕΝ το εγραψα ΚΑΝ εγω αλλα το δημοσιευσα απλα? Εχεις πλακα οντως..

ΥΓ Τις απαιτησεις που εχεις απο αλλους για το προσωπο μου αμα εχεις παντελονια να τις κανεις σε μενα  απ’ευθειας. Και το mail μου εχεις και το κινητο μου. Και κοντα μενουμε και πινουμε ενα καφε και μου λες οτι θες αφου σε κοβει τοσο. Ετσι κανουν οι αντρες, δε κρυβωνται πισω απο αλλους, ουτε βγαινουν σα τις κατινες δημοσια αμα τους ενοχλει κατι. Οι άντρες ΓΙΩΡΓΑΚΗ οχι εσυ. Εσυ εισαι μια απλή κατινα που παντα της φταίνε οι άλλοι.

ΥΓ 2 . Τεσσερις ο μηνας σημερα. ΟΑΕΕ πληρωσες 400 ευρω? Φορο 29%? Προκαταβολη φορου 100%?  ΕΝΦΙΑ και οτι αλλο τους κατεβει? Επιδομα αλληλεγγυης? Οχι τιποτε αλλο αλλα απο καπου πρεπει να πληρωθουν οι 130,000 λαθρο απο τον ΟΑΕΔ και να πληρωθουν και οι ΤΣΑΜΠΑ καλυψεις στα νοσοκομεια οσων ΔΕΝ ειναι Ελληνες. Ασε που ακουσα οτι αρχιζουμε απο σκηνες λεει να τους δινουμε σπιτακια πλεον. Την ιδια ωρα που γινωνται ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ των δικων μας σπιτιων αμα χρωστας π.χ 500 ευρω στο δημο, αλλα εχεις την ατυχια να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΓΑΝΟΣ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ και να σου δινουν ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΦΑΓΗΤΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ για τα παιδια σου και αλλες τετοιες αριστερες μπουρδες. Βλεπεις καπως πρεπει να τιμωρηθουν τα γεροντακια που πληρωναν ταμεια 30-35 χρονια για να παιρνουν 300-400-500 ευρω συνταξη και τα κοβουμε αναδρομικα.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ να ειμαστε ‘ρατσιστες’ εμεις..Δε κοιταμε ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, ο ‘ρατσισμος’ μας χαλασε. Ολα τα προβληματα του βλεπεις ο Ελληνας τα εχει λυμενα και βγαζει το μισος του στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ επειδη δεν εχει κατι αλλο να κανει..

Ασε μας ρε…. ΓΙΩΡΓΑΚΗ …

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Προς Γιωργακη

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Απλα προσπαθει να σου πει οτι αποψεις χρυσαυγουλων δεν ταιριαζουν σ ενα site για την ΑΕΚ!Κριμα για τους υπολοιπους!ΥΓ Ειναι πολυ μαυρος, ο ΓΟΥΙΛΙ ο προπονητης της ΑΕΚ?Το γκε γκε ειναι λονδρεζικο η παριζιανικο?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ανώνυμος
    ΟΚ ειμαι χρυσαυγοπουλο αφου σε βολευει. Θα σου χαλασω το ονειρο τωρα? Δυο ερωτησεις:
    1) Τι ειναι η το σαιτ και δη της ΑΕΚ? Η Αυγη η η Ελευθερη Ωρα που δεν πρεπει να λες τιποτα εναντιον της ιδεολογιας? Εχει η ΑΕΚ πολιτικη ταυτοτητα και δεν το ηξερα? Η εχει ατζεντα για το τι γινεται στη χωρα? Ειναι αριστερη, δεξια, κεντρο, σεντερ μπακ η εξτρεμ?
    2) Πες μου ομως αν αυτα που γραφωνται ειναι αληθεια η ψεμματα.Αν καπου εχει κατι που δεν ειναι αληθεια ευχαριστως να το αλλαξω μιας και ΔΕΝ το εγραψα εγω αλλα οκ..

    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ π.χ οτι ο Πακι δε πληρωνει στο μετρο-τρολει κλπ επισημα και νομιμα , αλλα αμα πιασουν εσενα που εκανες το λαθος να εισαι Ελληνας σου χωνουν- νομιζω 20 φορες πανω- προστιμο? Και αν ειναι αληθεια (που ειναι οσο ξερω) γιατι πρεπει ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ τις μετακινησεις των λαθρο απο τη τσεπη μου με τους αβασταχτους φορους μου ως Ελληνας πολιτης? Αμα παω στη Καμπουλ θα μου δωσουν μετακινησεις-σπιτι-φαγητο κλπ αμα κυκλοφορω με ενα σταυρο-αλα σταυροφορων οπως αυτοι με τις μαντηλες, η θα με λυντσαρουν δημοσια ως ‘απιστο’? Θα μου δωσουν και κανα επιδοματακι απο τα λεφτα του Αφγανικου κρατους? Τι λες?

    Μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο αν ο Γουιλι ειναι μαυρος, ασπρος, κιτρινος η λαχανι. Με νοιαζει αμα κανει τη δουλεια του και μονο. Τωρα το αν σε χαλαει η ΠΛΑΚΑ που τον γραφω θερμαστη απο το Τσιμουτι καταπιε το. Και μενα με χαλαει που δεν τολμω να κυκλοφορησω μολις πεσει ο ηλιος κατω απο το Συνταγμα (μη παμε σε πιο κατω οπως Ομονοια Μεταξουργειο κλπ) γιατι θα μου τη πεσουν διαφοροι Αφγανο-Πακιστανο-σκουροι για 5 ευρω. Και μενα με χαλαει το γκετο στου Ψυρρη που μετα τις 10 αμα κανεις το λαθος να μπεις σε στενακι εκτος απο την Αθηνας που ειναι κεντρικος, παιζεις να βγεις μαχαιρωμενος απο τους drug dealers τις πουτανες και ολο τον υποκοσμο που εχει γινει κρατος εν κρατη.
    Και τον Πεκχαρτ τον γραφω λευκο Πιου για το χαβαλε. Απο τη Liverpool πηρα φετος φανελλα Sturidge. Ειναι αρκετα μαυρος η οχι? Ενας απο τους καλυτερους μου φιλους στο Λονδινο που κανουμε παρεα και βγαινουμε μονιμα οχι απλα ειναι μαυρος ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ αλλα ειναι και σχεδον πρωτη γενια Νιγηριανος. Αγγλος γεννημενος στο Camden αλλα Νιγηριανος. Ασε που ειναι και 1,98 130 κιλα. Ο Nonso ΤΟ ΘΗΡΙΟ. Ο οποιος λεγεται κανονικα Chukwunonso Nwachukwu Anozie- copy paste εκανα φυσικα το ονομα δε μπορω να να το προφερω. Νosy τον φωναζω. Να το πω χοντρο (που τον λεω οπως και αυτος με φωναζει Boldie- το καραφλας ειναι αυτο..) η ειναι ρατσιστικο? Οταν ειμουν πιστιρικας- φοιτητης πισω στο 1992 η τοτε κοπελλα μου 2 χρονια Αγγλιδα μαυρη γαμω τα παιδια, οι παρεες μας απο τη μερια της ολοι κατραμι..

    ΥΓ Η γραμματεας μου ειναι μαυρη. Αγγλιδα μεν αλλα με καταγωγη και τους 2 γονεις της απο τη Τζαμαικα (Kingston). Μιλαμε για μαυρη με ραστα μαλλι κλπ. ΦΟΥΛ. Ειναι δε στο γραφειο απο το 2008. Σου κανει η να τη διωξω? Γιατι εμενα μου κανει μια χαρα. Η δε κοπελλα στο help desk ειναι μιση Κορεατισα (η μητερα της) και το look ειναι εντελως Κορεα. Ελληνιδα μεν, εδω γεννηθηκε και μεγαλωσε αλλα αμα τη δεις μονο ελληνιδα δε τη λες. Αυτη να τη κρατησω?
    Το γκε γκε ειναι μπας και καταλαβεις οτι αλλο πραγμα να λες κατι που ισχυει και αλλο να βρισκεις προφασεις. ΓΚΕ ΓΚΕ?

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δε χρειάζεται να απολογείσαι,όποιος θέλει διαβάζει, οποιος δε θέλει πάει παρακάτω. Εγω απλά να ρωτήσω, αφου όπως μας λένε είναι προσωρινοί εδώ και οτι έχουν πάρει μέτρα και άλλοι να μην έρθουν αλλά και αυτοι είτε να φύγουν για άλλες χώρες της Ευρώπης είτε να γυρίσουν πίσω, τότε γιατί τους ετοιμάζουν σπίτια, σχολεία και τζαμιά;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξερω Δημήτρη μου. Ρωτά τους γιωργακηδες και τους ανώνυμους που τους έπιασε κόψιμο.
    Βεβαια οταν ο Τσακίρης ανέβαζε φωτογραφίες απο το διωγμό Ελλήνων με λεζάντα οπαδοί της ΑΕΚ επιβιβαζωνται σε βαρκες το Σεπτεμβριο του 1922 ολα ηταν καλα γιατι έπεφτε ο μισθουλακος βλεπεις.. ΑΧΝΑ δε ακούσαμε ουτε τοτε ουτε μετεπειτα.. ολα ηταν οκ.
    Μας κάλυπτε την ευαισθησία το μηνιάτικο
    Ενώ τωρα αμα γράψεις γεγονότα τους πιάνει η ηθική.
    Ηθική my ass βεβαια οπως κ ολα τα υπόλοιπα.

    ΟΛΕΣ μου οι δουλειες ειναι με εξωτερικο, ασιατες, Πολωνους, Λιθουανους, Αγγλους, στο νησι ως φοιτητης τη πρωτη χρονια μοιραζωμασταν το σπιτι με ενα Τζαμαικανο και ενα Νορβηγο. Παρεα με Ελληνες τοσα χρονια στο νησι ουδεποτε εκανα- αντιθετα το 95% των φιλων-γνωστων ηταν καθε καρυδιας καρυδι κυριολεκτικα: απο βερους ασιατες (hong kong-taiwan) , απο middle-east απο λιβανεζους, οτι θες. Η φιλη μου εχει πατερα ΙΝΔΟ (οχι Αγγλο δευτερης γενιας- ΙΝΔΟ κανονικο απο τη Βεγγαζη καταγωγη, παντρεμενο με Ιρλανδεζα) αν και λευκη- 5 χρονια μαζι ειμαστε, ο αδελφος της ο ενας ειναι λευκος σα κ αυτην ο αλλος ειναι ΙΝΔΟΣ κανονικοτατος, περναμε καθε καλοκαιρι μαζι εβδομαδες διακοπες μια χαρα, τον πατερα της τον εχω σε απεριοριστη εκτιμηση- που προς τιμην μου ειναι αμοιβαια μιας και ο ανθρωπος ειναι απιστευτα μορφωμενος και σοβαρος, και εχεις το καθε ΓΙΩΡΓΑΚΗ να τον πιανει ο πονος και να μας λεει ρατσιστες! Πραγματικα δηλαδη η χαζομαρα χτυπαει κοκκινα.

    Ξαφνικά γίναμε ρατσιστές στη χώρα μας επειδή δεν ακολουθούμε τους λάθρο! Οπως βεβαια ειναι και ρατσιστες ΟΛΟΙ στην Ευρωπη που εχουν κλεισει τα συνορα τους (δες τι γινεται στο Παρισι) με πρωτους τους Αγγλους, ενω εμεις οι large που εχουμε ολα τα προβληματα μας λυμενα και περναμε ζωη και κοτα, δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και λεμε δε γινωμαστε ρατσιστες να περναει η ωρα και κοιταμε μη τυχον και κακολογησουμε κανα απλυτο και στεναχωρηθει..

    Το Λονδινο εχει 12εκκ κοσμο εκ των οποιων τα 8,5 ειναι ξενοι-Κινεζοι, Ελληνες-Κυπριοι, Ασιατες γενικως, Ινδοι, Πακιστανοι, αφρικανοι οτι θες. Αλλα οι Αγγλοι ειναι λεει ρατσιστες!! ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ , επειδη δεν ανοιγουν τα συνορα να μπουν μεσα οι ταλιμπαν-βρωμιαρηδες και εχουν ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ για το τι πρεπει αν κανει καποιος ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο κρατος αν θελει να μεινει στο UK, τους κατηγορουν ολοι οτι ειναι ρατσιστες! Τους Αγγλους!!!
    Ρατσιστες και κοροιδα ολο το UK, θιγμενος ο Γιωργακης..
    Αλλα μεχρι εκει φτανει το ΜΙΚΡΟ μας μυαλο.

  5. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Μάλλον τον είχατε για σουτ τον Γιωργάκη από το blog και όταν το κατάλαβε έπρεπε κάπως να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις προκαλείτε ένας καυγάς και μετά η ηρωική έξοδο. Μου θυμίζει κάτι που έγραψες για τους Ευρωπαίους όταν οι Βόρειοι ψηφίσαν για brexit: η αντίδραση των Ευρωπαίων θυμίζει γκόμενα που την παράτησαν όπου στην αρχή κάνει σαν υστερική βρίζει, φωνάζει και φυσικά για όλα φταίνε οι άλλοι.

    Keep going….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ο Απορών
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει κανενα για σουτ. Ουτε υπαρχει ποτε κεντρικη αποφαση για κατι. Αυτονομοι ειμαστε και δεν συναντιωμαστε καν, αν εξαιρεσεις τη παρεα που κανω εγω με το stevie.
    Τωρα σε πιανου γκλιτσα ψαχνεται ο καθενας να τριφτει ειναι δικο του θεμα.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Δημήτρη το κείμενο σου περί ρατσισμού ταπεινά πιστεύω ότι είναι άθλιο…….είναι ότι χειρότερο έχεις γράψει…….έχω διαβάσει αρκετά από τα κείμενα σου, έχεις αναλυτική σκέψη, γράφεις απλά, ακούγεσαι κοσμοπολίτης……….το κείμενο περί ρατσισμού δείχνει άνθρωπο που έχει χάσει το μέτρο και βρίσκεται σε σύγχυση. Μην απορείς, αυτό συμβαίνει με όλους μας………..το να επιτίθεσαι ομως στον κιντη για τα ενδεχόμενα δικά του ατοπήματα για δικαιολογήσεις τα δικά σου δεν είναι αρσενική σσυμπεριφορά ειναι μικροψυχία. …….. Δε Χάθηκε ο κόσμος ανδ ημοσιευσες ένα λάθος κείμενο….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Koreas
    Καθενας εχει την άποψη του. Και να θυμίσω για άλλη μια φορα οτι το κείμενο ΔΕΝ ειναι δικο μου απλα το δημοσίευσα.
    -ν κατι νομίζεις οτι ειναι ψέμματα να το πω πρώτος εγω.
    Οπως δεν αναφέρει πουθενά κατι που διαχωρίζει ανθρωπους, αλλα καταστάσεις που το ελληνικό κράτος διαχωρίζει -σε χειρότερη μοίρα – τους πολίτες του.
    Ο Γιωργακης για μένα τελείωσε. Ετσι απλα. Αμα κάποιος βγαίνει και σε βρίζει φορα παρτίδα στο Ίντερνετ θα εχει τις ανάλογες απαντήσεις. Και ήπιος ειμουν πίστεψε με. Ουτε έβρισα ουτε χαρακτήρισα κανενα.

    Ακούω 2-3 που λένε ρατσιστή αλλα οταν ρωτάω πείτε μου τι δεν ισχύει απάντηςη σε παίρνω. Μονο αοριστίες.

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Και να θες να αφησεις πισω σου καποια πραγματα,δεν σε αφηνουν.Ισως γιατι ετσι εχει πορευτει η χωρα δεκαετιες τωρα και βολευονται ολοι. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ…Για αυτο και ειμαστε η μοναδικη χωρα που γιορταζουμε την εναρξη ενος πολεμου,μετα παρελασεως βεβαια,αφου δεν εχει τελειωσει ακομα. Εχει μπερδευτει πολυ το πραμα, και πλεον η λυση δεν βρισκεται σε τραπεζια διαλογου, να περναει η ωρα δηλαδη…Γιατι το προβλημα υπαρχει και μεγαλωνει.Οταν βγηκε ο ψεκασμενος λεγοντας θα γεμισουμε την Ευρωπη με λαθρο, πεσανε ολοι να τον φανε,που για μενα ηταν ισως απο τις σπανιες σοβαρες δηλωσεις που εχει κανει,ασχετα αν οι δημοσιογραφοι του κωλου το κωλομπαρεψανε ως συνηθως…Τωρα,τους εχεις ολους εδω,τους ταιζεις,τους ποτιζεις,και σε λιγο θα εγειρουν και αξιωσεις.Τους φτιαχνεις τζαμι,με το προσχημα της εθνικης ασφαλειας, θα τους παρεις σαν φτηνα εργατικα χερια στα χωραφια και οπου αλλου, οπως τοτε με τους Αλβανους κτλ. Με τον Κιντη δεν θα ασχοληθω καθολου,δεν με ενδιαφερει γενικως ο τυπος. Ανθρωπος που χλευαζει το μακελειο της Μικρασιας για μενα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

  10. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Είμαι λοιπόν κι εγώ φουλ του άσσου ρατσιστής.Γιατί βρίσκω ότι το κείμενο-και μπράβο σου που το ανέβασες-,αναφέρει μόνον αλήθειες και κανένα -μα κανένα ψέμα.
    Δεν βλέπω κανέναν φασιστερό,όμως να σχολιάζει με επιχειρήματα τα του κειμένου…
    Το κόλλημα ταμπέλας,είναι παλιά μου τέχνη κόσκινο κι ανέξοδη λεζάντα.
    Το κακό είναι ότι οι πλείστοι ελληνόφωνοι τρώνε τη φόλα της ταμπελοποίησης ,ουδείς σχεδόν αντιδρά στην προσχεδιασμένη ισλαμοποίηση και πληθυσμιακή αντικατάσταση της χώρας ,με αποτελέσματα που ακόμα και στους αόματους σύντομώτατα θα γίνουν ορατά… Λίγη υπομονή και τα καλύτερα έπονται.
    Μας η μάλλον καταντήσαμε τους εαυτούς μας να θεωρούμεθα ξένοι στον τόπο μας και να φοβόμαστε να αρθρώσουμε κουβέντα ενάντια στην επικείμενη ολική εξαφάνισή μας ΚΑΙ στατιστικά…Σαλάμ αλέκουμ. YΓ:Αλήθεια,ο γιωργης και οι φίλοι του πόσους αναξιοπαθούντες ,φιλοξένησαν στις φωλίτσες τους;Καλό βράδυ mr Dimi-ρατσιστή…Και τράβα χαρακιές ,αντί ν΄απολογείσαι ,καθ΄όσον απαντήσεις όπως επισημαίνεις ΔΕΝ παίρνεις,κι ούτε πρόκειται να…

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Δημήτρη δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη………απλά όταν το ελληνικό κράτος δεν λειτουργεί ως ένα σύγχρονο κράτος και υπάρχει ένα τεράστιο προσφυγικό κύμα με κρυφά γεωπολιτικά παιχνίδια ειναι άθλιο να κατηγορούμε εξαθλιωμένους ανθρώπους……τα περισσότερα από αυτά που γράφει το κείμενο ειναι όχι άπλα λάθος άλλα άθλια……..ειναι προπαγάνδα του χειριστου είδους….τελοσπαντων εγώ από την πλευρά μου το κλείνω……..σου μετέφερα την ειλικρινή μου ταπεινή άποψη…….

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Δεν ειπα ´τιποτα και καλα κανεις κ εχεις τη γνώμη σου. Η οποια και ειναι απολυτα σεβαστη ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ στο λογο σου.
    Απο την αλλη ακομη απαντηση στο τι ειναι ψέμμα απο ολα αυτα δεν εχω ακούσει. Μονο οτι ειναι άθλια.
    Οκ άθλια ειναι. Αλήθεια ειναι ναι η οχι?
    Δεν ειναι ανάγκη να ειναι όμορφη η αλήθεια το καταλαβαίνω.

    ΞΑΝΑΛΕΩ το κειμενο ΔΕΝ το εγραψα αλλα το δημοσιευσα. Οπως και στο σχολιο μου ρωταω day one αν αληθευουν αυτα η οχι. Δε με νοιαζει ο υπαιτιος- sorry κιολας- αλλα το αποτελεσμα.

    Ρώτησα π.χ για τα μεσα μαζικής μεταφοράς. Ειναι αλήθεια η οχι?

    Ρωταω ας πούμε για το παραεμπορίο. Ειναι αλήθεια οτι εκει χανωνται έσοδα 5 δις το χρονο μονο απο φόρους? Εχεις δει ποτε κανενα Αφρικανό η κανενα Αφγανό να κόβει απόδειξη?

    Ξέρεις τι θα πάθω εγω στην εταιρεία άμα με πιασει ΜΙΑ ΦΟΡΑ το ΣΔΟΕ να μην εχω κόψει τιμολόγια (κάνω χονδρική)? Εκτός απο το οτι θα μπω μαύρη λίστα εκτός του οτι θα τους κάνω φιλαράκια μου με τακτικότατα επισκέψεις τα πρόστιμα που θα πληρώσω δε ξερω καν ποσο μεγάλα ειναι. Σε ελεγχο προπερσυ επειδη δε βρηκαν κατι να πιαστουν (αρα να βγαλουν ‘μεροκαματο’) ειχαν κατσει 2 μερες στο γραφειο και ξεσκονιζαν τα δελτια αποστολης!!! μπας και βρουν κανα φαουλ για να εχουν πατημα. Την ιδια ωρα στη γωνια της Κηφισιας που πουλανε οι σκουροι απο γυαλια μεχρι καρεκλες και τραπεζια- για την εφορια απλα δεν υπαρχουν. ΟΛΑ μαυρα και ολα τσεπη. ΑΥΤΟ ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ εστω και αθλια ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    Η για τα βιβλιάρια υγείας. Αληθεύει αυτο οτι δηλαδη με 2 μήνες μπορει ο αλλος να βγάλει βιβλιάριο την ώρα που εγω καλούμαι να πληρώνω 400 ευρω το μηνα ταμείο?

    Αληθεύει πχ οτι ο Σουδανός δε πληρώνει στο νοσοκομειο? αυτο επειδη το ξερω σου λεω ναι. Ο Έλληνας ΓΙΑΤΙ να πληρώνει και ο Σουδανός οχι? εκει δεν ειναι αθλιότητα?

    Τωρα για τα αλλα πρώτον δεν εχεις πρόσφυγες αλλα μετανάστες. Πρόσφυγας ειναι κάποιος που φεύγει για να γλυτωσει τη ζωη του ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ απο τη χώρα του η το τόπο διαμονής του. Όπως έγινε με τους Έλληνες το 22.
    Απο τη στιγμη που παει σε αλλη χώρα κάποιος που δεν κινδυνεύει η ζωη του, αν επιλέξει να συνεχίσει το ταξίδι του ειναι μετανάστης. Τελευταία φορα που κοίταξα το χάρτη όλοι αυτοι ήρθαν απο τη Τουρκία και στη Τουρκία πόλεμο δεν εχει..
    Αναλογα οι οποίοι Έλληνες έφυγαν απο την ελλαδα στα 50’s για Ευρώπη- Αμερική ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ αλλα μετανάστες. Μεγάλη η διαφορα. Γιατι δηλαδη πρεπει να εξισώσω ενα συριο που όντως εχει πόλεμο με ενα μαροκινό ενα νιγηριανό η ενα Πακιστανό. Εχει πόλεμο στο Πακιστάν? Ποσες χωρες περασε ο Πακιστανος ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ακομη θεωρειται προσφυγας?

    Αλλη ερωτηση:γιατι όλοι αυτοι περίμεναν να γίνουν μετανάστες το 2015-16 την ώρα που ο πόλεμος εχει αρχίσει εδω και πέντε χρονια? τέσσερα χρονια δηλαδη δεν είχαν θέμα και ξαφνικά απέκτησαν? 4 χρονια δεν τους ενοχλησε ο πολεμος και ξαφνικα το καταλαβαν? Οχι φιλε μου, απλα με τους φασιστερους βρήκαν ανοιχτές τις πόρτες και τα κορόιδα να τους τρέφουν να τους ντύνουν και να τους σπιτωνουν.
    Οπως εχει στηθει ενα ΠΑΡΤΥ με τις ΜΚΟ (εμπλεκωνται αρκετοι υπουργοι του ΤΣΥΡΙΖΑ μεσα) και τρωνε: Στο Σουνιο εχω ενα σπιτι. Σε μια κατασκηνωση γυρω στα 2-3χλμ απο μενα φιλοξενουνται γυρω στους 300 μεταναστες (δεν υπαρχουν προσφυγες στην Ελλαδα ΟΛΟΙ μεταναστες ειναι) . Ξερεις ποσα πουλμαν πανε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για να παρουν τα παιδακια (οχι και τους 300- μονο τα παιδακια που ειναι καμμια 20αρια) να τα πανε στο σχολειο? ΠΕΝΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΓΑΛΑ. ΤΩΝ 40-50 ΘΕΣΕΩΝ.ΠΕΝΤΕ εχει μισθωσει το ‘υπουργειο’ γιατι βλεπεις τον ‘πουλματζη’ καποιος πρεπει να το πληρωσει και καποιος πρεπει να λαδωνει για να πληρωνεται ο πουλματζης. Στο τελος της ημερας βεβαια ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΤΖΗ? ΟΕΟ? ΣΩΣΤΑ το μαντεψες φιλε μου: ΕΣΥ τον πληρωνεις γι αυτο αλλωστε και ανεβασαμε το ΦΠΑ στο 24%. Για να εχουμε να πληρωνεις ΕΣΥ τους ‘πουλματζηδες’.

    Αλλη ερωτηση: γιατι ουτε ένας απο όλους αυτους δε παει σε κανενα μουσουλμανικό παράδεισο – εχει μπόλικους στη μέση Ανατολή στη βόρεια Αφρική κλπ και όλοι θέλουν ντέ και καλα να πανε στους άπιστους και στις χώρες τους? εδω η απαντηση ειναι εύκολη. Γιατι ΚΑΝΕΝΑ κράτος στη Μ. Ανατολή δεν τους δέχεται!!! Εμιράτα Κουβειτ Σαουδικη Αραβια Καταρ κλπ δεν δέχονται ουτε έναν! Οι δικοί τους ντέ οι μουςουλμανοι! Βλεπεις αυτοι μπροστα μας ειναι φτωχαδάκια, ενώ εμεις οι μεγιστάνες? Οχι. Απλα ΞΕΡΟΥΝ οτι ειναι ανεπιθυμητοι και οτι εκει ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -τα ‘αδελφια’ τους ντε, οι πιστοι του Αλλαχ, δε εχουν τα χαζα τα δικα μας. Κοβουν κεφαλια δε καθωνται να ανεχωνται νταηλικα απο το καθε βρωμιαρη. Η κανω λαθος ΚΑΙ ΕΔΩ?
    Ενώ εμεις οι ευημερούντες Έλληνες δεν εχουμε θέμα. Σιγα τωρα..

    Άμα δε κανένας τολμήσει να πει basta παιδιά, εδω εχουμε δικα μας τεράστια προβλήματα, κοςμος παγώνει το χειμώνα απο το κρύο, παιδιά δεν εχουν φαγητο στα σχολεια, οικογένειες χάνουν σπίτια για 300-500 ευρω, κοσμος ειναι ανεργος χρονια και δεν εχει καν ενα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ, δε θα φορτωθούμε και το κάθε αφγανό Πακιστανό ιρακινό συριο κλπ να τον πληρώνουμε τοτε αυτόματα γίνεσαι μαλακας κ φασίστας!
    Δε γινεται σε ενα κρατος που οι πολιτες του εχουν ενα 25% στο οριο της φτωχειας να ξοδευεις 6 εκκ ευρω το χρονο ΜΟΝΟ για την υποδοχη των βρωμιαρηδων και δε ξερω αλλα ποσα για να τους συντηρεις! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Ενα κρατος ΠΡΩΤΑ κοιτα τους πολιτες του και μετα ΑΝ μπορει τους αλλους. ΑΝ μπορει. ΟΛΑ τα κρατη απο εκει που μας κουβαλιουνται ολοι αυτοι ΔΕΝ μεριμνουν για τους δικους τους και ειναι οκ, εγω γιατι ειμαι ρατσιστης που κανω ακριβως το ιδιο με τη κυβερνηση του Πακισταν και του Σουδαν?

    Να το τραβηξω και αλλο? Ισως γνωριζεις για τον ‘ρατσισμο’ των μαυρων στη Αμερικη. Το προσφατο λεω που υπαρχουν σειρες, ταινειες, κοινοτητες, ολοκληρες πτυχες της ζωης που αν δεν εισαι μαυρος απλα δεν μπορεις να συμμετεχεις. Οπως στην all star team του NBA ας πουμε που αναμεσα στους δε βρεθηκε ΕΝΑΣ (1) οχι λευκος, αλλα ουτε καν Ευρωπαιος η Λατινος η Ασιατης.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Ολοι υποχρεωτικα πρεπει να ειναι μαυροι και Αμερικανοι. Ουτε καν τιμης ενεκεν να παιξει ενας Γιουγκος, ενας Ελληνας, η ο Τζινομπιλλι η ο Novitski π.χ
    342 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ μη αφρο-αμερικανους εχει το NBA και ΕΝΑΣ (1) δε βρεθηκε καλος. Απο δε τους 342 εχει 25 Σερβους, 11 Αργεντινους και αναλογα απο αλλες χωρες ΔΙΕΘΝΕΙΣ παικτες, οπως και απο την Ελλαδα βεβαια. ΕΝΑΝ δε ειχαν καλο ολοι αυτοι? ΕΝΑΝ?
    Το λεω γιατι εγινε θεμα στην Αμερικη, οτι οκ ειναι οντως παικταραδες οι Lebron αλλα ακομη και στατιστικα να το παρεις τι διαολο ΕΝΑΝ λευκο-κιτρινο-πρασινο-μπλε θα εχεις σε ολοκληρο ΝΒΑ..

    Εχει και άλλες ερωτήσεις. Πολλές. Αλλα αντε να το κλείσω κ εγω..οχι τίποτε αλλο γράφω απο κινητο και θα μας βάλει χέρι ο Γιωργακης άμα κανουμε κανα typo. Εχει autocorrect βλεπεις και ποιος τον ακούει άμα δεν ειναι ολα στην εντέλεια. Θα μας κανει ΝΤΑ ο Γιωργακης και δε θα κοιμηθω το βραδυ. Και άμα μας βάλει χέρι ο Γιωργακης, άμα δε, μας απειλησει οτι δε θα ξαναγράψει θα μας πιάσει μια φαγούρα… Τεράστια, τι να σου πω αλλα πολυ εύκολα αντιμετωπίσιμη. Με ενα απλο ξύσιμο.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συνεχιζε να σκουζεις ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Συνεχιζε να ζητας απο τον Stevie να με ‘κοψει’, οπως ζητανε τα παιδακια απο τη μαμα τους που τα εκαναν ντα τα αλλα παιδακια. Βεβαια ΓΙΩΡΓΑΚΗ δε περιμενα κατι διαφορετικο. Βριζεις εμενα και μετα ζητας ‘προστασια’ απο το Stevie. Αλλαζει ο ανθρωπος ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Οχι βεβαια, ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.

    Η πλακα ειναι οτι χωθηκες στο πουθενα, ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ (γιατι περι ΘΡΑΣΟΥΣ προκειται) αυτος που βριζει να απαιτει να ‘κοψουν’ αυτον που τον βριζουν! Πραγματικα ΓΙΩΡΓΑΚΗ τα σπας..

    Αιντε ΓΙΩΡΓΑΚΗ: Διασκεδασε μας και αλλο με ιστοριες. Ξερεις εσυ. Ολο και κατι θα ειδες στον υπνο σου με κανα Κοκκαλη στα 80 του,αμα δε σου κατσει ανεστησε και το Νταιφα, δεν εχει σημασια που ο ανθρωπος εχει πεθανει. Αμα ειναι να δεσεις στο μυαλο σου θεματα, αυτα ειναι λεπτομερειες. Οταν βεβαια δεν βλεπεις τον μονιμο εφιαλτη σου τον Ριβαλντο που κοστισε 1,2 εκκ, σχεδον ολα πληρωθηκαν (ειτε απο το Γλου, ειτε απο Διαρκειας σχεδον αμεσα) αλλα στο μυαλο σου ο Ριμπο φταει που ο πρωην ‘φιλος’ σου εβαλε μεσα το μαξαζι δεκαδες εκκ και οταν με το ΡΙΜΠΟ (που μου ειναι παντελως αδιαφορος οπως και τοσοι αλλοι που κουβαλησατε παρεα) πηρες μεν πρωταθλημα στο γηπεδο αλλα ο ‘φιλος’ σου ”ξεχασε” να παει στο CAS.
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ξεκολλα. Κουνα λιγο το μυαλο σου. 2017 εχουμε ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Ξεκολλα απο το 2004 περασαν 12-13 χρονια.
    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Και για μια φορα στη ζωη σου ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: Οπως ξερεις να ξεκινας να βριζεις να ξερεις να τελειωνεις μονος σου τις δουλειες σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΟΧΙ να ζητας απο ΑΛΛΟΥΣ να καθαρισουν τη μπουγαδα.ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Που η αγανακτηση σου κρατησε μια μερα αλλα τωρα με μια διευκρινηση απλα προχωρας. ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Θα φας κραξιμο ΓΙΩΡΓΑΚΗ μεχρι να καταλαβεις οτι ΕΜΕΝΑ δε με βριζεις ετσι απλα και μετα πουλας τρελλιτσα.

    Που απεκτησες και αισθητικη ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Ο -πρωην- φιλος του Ντεμη!!! απεκτησε αισθητικη. Ο φιλος του Τσακιρη απεκτησε αισθητικη!! Ποσο εκανε η αισθητικη σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ οταν ανεβαζατε φωτογραφιες στο νιονιο που εδειχνε προσφυγες ΕΛΛΗΝΕΣ -ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ οι Τουρκοι και απλα απελπισμενοι περιμεναν στο λιμανι μη εχωντας στον ηλιο μοιρα- και γραφατε απο κατω οτι οπαδοι της ΑΕΚ περιμενουν τις βαρκες ΓΙΩΡΓΑΚΗ? Να στη θυμισω τη φωτο ΓΙΩΡΓΑΚΗ που εκανε ακομη και τους original πανιωνιους- οχι τους εποχικους σα και του λογου σου- να αγανακτησουν με τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ που κανατε και να ΑΗΔΙΑΣΟΥΝ οπως και ΟΛΗ η Ελλαδα?
    Ποσο εκανε η αισθητικη σου ΓΙΩΡΓΑΚΗ οταν αρνιωσουν το γηπεδο για ευρωπαικο αγωνα στην ΑΕΚ, με το προσχημα τι ειχες λεει ‘παρουσιαση’ ομαδας (λες και δε μπρουσες να κανεις παρουσιαση ειτε αλλου ειτε αλλη μερα- τοσο σημαντικη ηταν) , και το βραδυ ΑΦΗΝΕΣ να το ‘σκαψουν αγνωστοι’ ανοιγωντας τις πορτες? Ε ΓΙΩΡΓΑΚΗ της αισθητικης? Αξιζε το μηνιατικο η αισθητικη σου? Γιατι μεχρι και ο Βαγγελας εδωσε στο τελος το γηπεδο του, και δεν εφτασε στο ΠΟΤΑΠΟ σημειο αισθητικης που εφτασες εσυ. Περασες και το Βαγγελα σε αισθητικη ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Αιντε … ΓΙΩΡΓΑΚΗ μη αρχισω και γραφω και σε αντιμετωπισω με αναλογο υφος και ηθος που μιλησες εσυ, και φυγεις (και απο εδω) τρεχωντας βραδυ, οπως φευγεις παντα. Προεδρε των 48 ωρων.

    ΥΓ ΓΙΩΡΓΑΚΗ μη μου το κανεις αυτο και πας στο Κωστα.. Ο πονος θα ειναι αβασταχτος, τα γελια μεχρι δακρυων. Μην απειλεις ΓΙΩΡΓΑΚΗ οτι θα φυγεις. ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΥΓ2 ΓΙΩΡΓΑΚΗ, για να ξερεις. DAY ONE και αρκετες φορες εχω πει στον Stevie οτι αν για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ υπαρχει καποιο θεμα, οποιο και αν ειναι αυτο, εχω δωσει τη παραιτηση μου εν λευκω: Σταματαω δηλαδη απο μονος μου πριν καν χαλασουμε τις καρδιες μας. Γιατι σε αντιθεση με σενα ΓΙΩΡΓΑΚΗ, εγω ανθρωπους που συναναστρεφωμαι το κανω απο επιλογη πλεον στα 49 μου και δεν τους εχω αναλωσιμους και ‘πρωην’ για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου και να το παιξω ‘ταχα μου’.

  14. Ο/Η KARNID λέει:

    Το Brexit ήταν άραγε κάτι το οποίο θορύβησε τους Αμερικανούς επιχειρηματίες και ποια είναι η άποψή του για την ξαφνική αυτή έξοδο; «Καταρχάς θέλω να πω ότι, κατά την άποψή μου, οι Βρετανοί ψήφισαν Brexit διότι ανησύχησαν με την εκλογή μουσουλμάνου δημάρχου στο Λονδίνο. Κάπως έτσι όλοι όσοι ζουν έξω από το Λονδίνο αποφάσισαν ότι η Αγγλία είναι για τους Αγγλους. Δεν τους αδικώ. Κι εγώ έχω μια φιλοσοφία που υποστηρίζει πως η Γαλλία είναι για τους Γάλλους, η Ελλάδα για τους Ελληνες κ.ο.κ. Για να έρθουμε στα δικά μας τώρα, επειδή το Προσφυγικό είναι ένα πολύ μεγάλο και σοβαρό ζήτημα, θεωρώ πως η Γερμανία πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να το δει. Γιατί σε 20 χρόνια θα έχουν πάρα πολλούς μουσουλμάνους και μπορεί να μην κινδυνεύουν από πόλεμο, όμως όλοι αυτοί θα μπορούν να ψηφίζουν και να εκλέγουν τους δικούς τους».

    Ο κ. Κατσιματίδης θεωρεί επίσης ότι θα πρέπει να φτιαχτούν ειδικές ζώνες ασφαλείας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να στεγαστούν οι πρόσφυγες μέχρι να επικρατήσει ειρήνη στις χώρες τους και στη συνέχεια να επιστρέψουν πίσω: «Με τα χρήματα που δαπανούν για τους πρόσφυγες θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει ειδικές ζώνες φιλοξενίας, να τους κρατούσαν εκεί, και όταν τελειώσουν αυτά που συμβαίνουν στις χώρες τους να τους στείλουν πίσω», ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ….

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ KARNID
    Συμφωνω . Θα προσθεσω – οπως εχω πει ηδη- οτι πολεμο εχει μονο η Συρια και το Βορειο Ιρακ. Δεν εχω δει κανενα πολεμο στη Βορειο Αφρικη, στη κεντρικη Αφρικη ουτε στο Πακισταν. Αντιθετα εχω δει το κεντρο της Αθηνας τιγκα στους Σουδανους, Σομαλους, Μαροκινους και οτι αλλο -ους υπαρχει.
    Ο δε πολεμος στα μερη αυτα υπαρχει απο το 2010-2011, αλλα ορδες μεταναστων ειδα επι ΤΣΥΡΙΖΑ. Τοσα χρονια με πολεμο τι γινωταν? Που ηταν ΟΛΟΙ αυτοι? Και πριν υπηρχαν ροες φυσικα αλλα ΑΥΤΟ το πραγμα το βλεπω 1,5 χρονο τωρα που απο οσο μας ειπε ο πρωθυπουργος της χωρας ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!! Ειναι η ιδια λογικη που βαση αυτης μπορεις να πεις οτι η Μαλτα η Κουβα η Αυστραλια κλπ δεν εχουν συνορα! Οπως φυσικα και η Κυπρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ…
    Τωρα θα μου πεις ειναι ο ιδιος πρωθυπουργος που μετρα τη σταθμη των υδατων απο το εδαφος ΚΑΙ ΟΧΙ απο την επιφανεια της θαλασσας- ως μηχανικος τρομαρα του- και ως ανθρωπος τη μια πιστευει οτι η Λεσβος και η Μυτιληνη ειναι δυο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ νησια, οπως αλλωστε και οτι ΦΕΥΓΕΙ απο τη Γαλλια και παει στο Στρασβουργο, που στο μυαλο του ειναι μια πολη καπου στη Σκανδιναυια..

  16. Ο/Η KARNID λέει:

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ “ΕΓΡΑΨΑ” ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΦΡΙΚΗ.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @KANRID
    Μια χαρα το έγραψες πριν.